MEIE JUTUD Järjejuttudele pühendatud foorum |
|
| Need pisiasjad... 77/77 | |
|
+54kellluke16 Dragomira StickwithU Naughty worfets Smile* totuks Frezia Kard rebasekutsikas Little Green House PINK NunnuOled- LittleFunnyBunny- getukz Anny Evvu AlwaysMe^^ accident LikeNoOther HannaLiisaaa kutsu123 kurmzu Sümmeetria Tennu Emma FlyWithMe kkaia- mina-olengi-see Grape. nasicc KK Griffu. Lizz padjanägu, [h] StripedMämmu LittleStar NeverToLate bbrit . Pump Krissu Karolin black Taylor Jezzy Marmelaad zoomie SugarPiece ThatsMe Keku Helen Murtagh LittleMissy Kärolyn 58 posters | |
Autor | Teade |
---|
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 22/2/2010, 20:19 | |
| | |
| | | Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 22/2/2010, 20:21 | |
| Ma kustutasin isegi lõigu ära Ma tegelikult nii kibelen lõppu s.t. epiloogi kirjutama. Ma tean praegu, et epiloog tuleks pikk-pikk-pikk... | |
| | | nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 22/2/2010, 20:27 | |
| Pikalt veel lõpuni läheb? Mul homme-ülehomme pidupäev. Järjekordne jutt valma. | |
| | | Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 22/2/2010, 20:28 | |
| Väga,väga...kurb. Täielik masekas... Tegelikult ma loodan, et sa teed lõpu ka masendava. Loomulikult kui kõik pahad on peksa saanud, aga jah masendav lõpp sobiks siia...vist. | |
| | | nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 22/2/2010, 20:34 | |
| Ma mõtlen ka seda alati masendavate kohtade peal... :DAga lõpuks tuleb ju lugejad naerma ka ajada, v mis? | |
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 22/2/2010, 20:39 | |
| Nasicc: Esialgse plaani järgi veel ikka natuke aega. Võibolla viskab 50 osa ära?? I have no idea yet :) Võib rohkemakski minna kui mõtted on head... Karolin: Looda, looda Ja jälle Nasicc : Ma ei tea. See pole just selline jutt, kus ma inimesi naerma tahaks ajada, kuid natsa huumorit peab ka ikka saama | |
| | | nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 22/2/2010, 20:42 | |
| Ilus lõpp ikka.
Viimati muutis seda nasicc (22/2/2010, 20:47). Kokku muudetud 1 kord | |
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 22/2/2010, 20:44 | |
| Muidugi umbes nädal aega tagasi lõi mulle pähe number 77. Et nagu positiivne number ja oleks lahe kui see oleks viiamne osa+ epiloog. Aga no... Ma pakun et mu mõtted saavad enne otsa, kui 77.-ndani jõuan. | |
| | | Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 22/2/2010, 21:02 | |
| Aga see on nii ilus mõte...*unistab* Selle ajaga suudaksid sa positiivse meeleolu luua ja siis saaks ka rõõmsa lõpu! Sellepärast ma kurba lõppu praegu kõige paremini ette kujutangi, sest terve jutt on olnud selline kerge-või mitte kerge- masekas ja mingisugune happy end oleks lihtsalt imelik. | |
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 22/2/2010, 21:12 | |
| Mul on kogu aeg kiusatus hakata rääkima mis toimuma hakkab aga ma ei või seda teha EI-EI-EI... | |
| | | LittleStar Totaalne lumememm, noh!^.^
Postituste arv : 253 Age : 29
| | | | Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 22/2/2010, 22:06 | |
| Ma loen igakord Mõrrad. Emn.. Ma ei oska kommenteerida. Kuidagi.. Ma ei tea. Midagi tundub nii vale seal jutus. Pole nagu seda vana tunnet enam sees lugedes. Ah mai tea ka.. | |
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 24/2/2010, 16:07 | |
| Karolin: Kõik, k.a. see kuidas jutt lõpeb, sõltub nüüd minu tuust, kui ma järgmiseid osasid kirjutan. Pean hakkama varakult lõpu poole tüürima, et see ikka normaalselt välja kukuks. olgu see siis positiivne või kurb. Vaatab. LittleStar: Aga rääkida ma siiski ei või... Muidu rikun kõik ära -.- Kärolyn: Haah Damn, you felt that too? Ma tunnen ka et midagi on väga viltu. Mul kadus ka selline 'hea tunne' ära. Eile näiteks üritasin kirjutada ja nagu tõsiselt. Ma kuulasin kurba muusikat, mitte just kurba aga sellist, mis aitab mul mõelda ja no ma lihtsalt ei suutnud midagi loogilist kirja panna. Täpselt selline tunne oli, et kuul pähe. (I guess it's Chad's fault ) I miss him Siis tegin kerge uinaku ja õhtul hakkasin kirjutama ja voila- kaks osa valmis. Lühikesed, kuid siiski pole just väga rahul. Üritan täna veel ühe osa valmis saada ja siis katsun natsa 36. ja 37. tuunida. I want Chad back -.- | |
| | | mina-olengi-see Piraat
Postituste arv : 16 Age : 29 Asukoht : värska ;D
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 24/2/2010, 16:33 | |
| lugesin algusest peale ära ja mega hea on lihtsalt , alguses tundus igav aga see et olukord keeruliseks läks ,tegi asja paremaks . ootan juba uut osaa | |
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 24/2/2010, 16:34 | |
| Thank you , homme vist peaks saama, täna vist enam aega pole. | |
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 25/2/2010, 14:06 | |
| Raske on olla, kuid siiski- ma olen tubli. Mul on viis osa ette kirjutatud Aga loodan,et meeldib. See on selline osa, kus midagi nii väga ei toimu, kuid see on kõigest vaikus enne tormi :) 36. EiNeed mõned päevad, mis ma veetsin ratastoolis õpetasid mulle üsnagi paljusid asju. Kuid kõige rohkem ootasin ma neljapäeva. Päeva, mil lähen haiglasse, kus mind vaadatakse üle ning otsustatakse, kas ma võin ratastoolist tõusta. Esimsed kaks-kolm päeva möödusid üllatavalt kiiresti. Neljas-viies päev venis justkui kumm ning viimane, kuues päev ratastoolis tundus, et ei lõppe iial. Ma ei suutnud sel õhtul uinudagi. Ma ootasin kannatamatult, et päike tõuseks ja me saaks haigla poole sõitma hakata, kuid mu kannatamatus muutis asja natuke hullemaks. Ma teadsin, et ma ei tohiks oma lootusi kõrgeks seada, kuid ma tundsin end kindlalt. Mu jalg ei valutanud enam ning mõte pikkadest jalutuskäikudest oli liiga ahvatlev. Mõtlesin kõigele, mida ma jalule saades jälle teha tahaksin ning siis, ühel hetkel oli mu pea mõtetest tühi. Seal keerles ainult üks nimi- Chad. Keerasin end ettevaatlikult küljele, et aknast sisse hiilivad kuukiired mind ei häiriks. Tõmbasin sooja teki kurgu alla ning vaatasin enda ette pimedusse. Nägin Chadi viimast korda 11 päeva tagasi ning mind pani imestama see, et ma ei mäletanud enam tema häält. Ma arvasin, et see on üks asi, mis mul raudselt temast meelde jääb. Mäletasin vaid ähmaselt tema nägu ning järeldasin, et mu unustamine oli tema tekitatud valu tulemus.Mõnes mõttes mulle meeldis, et ta mu mälust aegamisi hajus. Kui kõik kokkuvõttes ikkagi nii tühine tema jaoks oli, siis pole ka mul teda mäletada vaja. Peaaegu kaks nädalat... Ta peaks juba väga kaugel olema. Siit metsadest on ta kindlasti jalga lasknud. Kuid kuhu ta edasi läheb? Jääb hulkuma, kuni leiab uue hubase linnakese või läheb koju? Kus ta kodu on? Raputasin kiirelt pead: "Ma ei tohi sellele mõelda. Ta on minevik." Ja minevikuks ta ka jääb. Mingit ühist tulevikku meil ei ole ega saaks ka olla... Keerasin end selili, lootes, et mu mõtted liiguvad millegi muu peale, kuid neid valitses endiselt Chad. Samas ma ei sundinud end ka muu peale mõtlema. Sirutasin käe öökapile, et sealt mp3 võtta ja natuke muusikat kuulata, kui kuulsin kedagi uksele koputamas. "Jaa?" laususin veidi kahtleva häälega. Uks lükati lahti ning keegi astus sisse. Esialgu arvasin, et see on emps, kes mu pärast muretseb, kuid siis tumedat kuju silmitsedes tundsin selles oma venna ära. "Sa ei magagi veel?" uurisin talt ja lükkasin end käte abil istukile. Ta astus mu voodile lähemale ja kuulsin tema vaikset naeru: "Seda peaksin mina sinult küsima... Räägi kuidas sul on?" Lõin pilgu valgele tekile, mis hämaruses siniselt kumas. Seejärel tõstsin pilgu ning venna nägu vaadates mõtlesin kiirelt mida vastata. Kõige parem oleks siiski olnud aus olla, sest Kent oli ju kogu see aeg minu kõrval. Ta oli teadlik, millised mu suhted enne seda jama Chadiga olnud olid. Ta aimas, kuid ei teadnud, kui valus mul nüüd oli kui Chad liikus oma eluga edasi. "Püsin pinnal." "Näha on..," sosistas ta mu sõnades sügavalt kaheldes. "Kõik on OK." Kent raputas pead: "Kõik ei ole OK, Summer. Sa ei lausunud peaaegu sõnakestki oma kuus päeva. See pole normaalne." "Mida mul teile rääkida oleks olnud..," vastasin talle kiirelt. "Tegelikult sulle, sest ema-isa avasid raudselt shampanja kui teada said, et Chad lahkus." "Näiteks sellest, mida sa tunned." "Kas tõesti on raske aru saada, mida ma tunnen?" Kent istus mu voodile. Kui ma ootasin, et ta midagi mulle ütleks, tundsin, et mu vastus võis natuke karm olla. Üritasin oma tunnetest vennale rääkida... "Ma võin oma tunded Chadi vastu mõne sõnaga kokku võtta, kui sa seda soovid." Kent vaatas mind ootavalt ning ma alustasin vaikselt. Tõmbasin nohisedes õhku nina kaudu sisse: "See kõik on nagu üks suur virr-varr. Ma... ma ei tunne midagi peale viha, pettumuse ja valu. Võibolla ongi nii hea, sest ma unustan siis selle ära et ma teda ..." Jäin stoppama ning nägin, et Kent oli pingesse tõmbunud. Ta lõi pilgu mu tekile ning joonistas sellele näpuga suvalisi kujundeid: "Aga kui ta tagasi tuleks ja sind otsima hakkaks..?" "Ma arvan, et ma ei... Mis sellest ikka rääkida. Ta ei tule ju tagasi." "Aga kui ta siiski tuleks?" Raputasin aeglaselt pead. "Vaevalt, et ta tuleb. Ja kui tulebki, siis ärgu lootkugi, et ma talle andeks annan." Kent puuris mind oma pilguga mõned sekundid ning tõusis siis. Ta patsutas mind kergelt õlale, soovis head ööd ja kadus mu toast. Sättisin end mugavalt pikali ning panin kõrvaklapid kõrva, otsisin välja mõne hea loo ning sulgesin silmad et uinuda. | |
| | | nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 25/2/2010, 15:28 | |
| Vooooh. Kui Chad tagasi tuleb, muudab Summer ta armukadedaks ja laseb tal kannatada ja maas tema järel roomata. ja... | |
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 25/2/2010, 17:06 | |
| uuuuuuut | |
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 25/2/2010, 17:08 | |
| kui sul 5 osa valmis on miks sa ei postita siia ? ma ei kannata oodata. | |
| | | KK Naljatila
Postituste arv : 95 Age : 31
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 25/2/2010, 17:49 | |
| Pm, polnud ültse kurb osa, aga mul tõmbasid lambist silmad märjaks veits. Uut :) | |
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 27/2/2010, 11:25 | |
| | |
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 27/2/2010, 14:40 | |
| Seda et äkki ma olen homme nii tubli ja topin ühe osa asemel kaks tükki üles :) Ma teeks seda täna, kuid mu mälupulk (mille peal jutt pesitseb) on praegu sõbranna käes. Kui ta viitsib selle mulle täna tagasi tuua, siis saate äkki isegi täna | |
| | | KK Naljatila
Postituste arv : 95 Age : 31
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 27/2/2010, 17:19 | |
| Ammu juba selles jutus sees. | |
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 28/2/2010, 09:28 | |
| KK: Hästi
Niisiis uus osa, millele täna peaks veel lisanduma järg... Kuidagi raske on kirjutada, kuid saan hakkama. Loodan, et meeldib...
37. Leegitsev
Haiglas läks kõik hästi. Arst oli üsna positiivne ning ütles, et kui ma jalale puhkust annan ja karkudega lepin, pääsen ratastoolist märksa kiiremini. Loomulikult olin sellega nõus ning mulle tundus, et ka karke poleks vaja, kuid arst kinnitas, et oleks parem, kui mul oleks tugi olemas. Karkudega oli kodus isegi parem käia, kui ratastooliga majas raskeid manöövreid sooritada. Kui ma ratastooli-päevil olin kerges masenduses, siis karkudega liigeldes muutusin natuke rõõmsamaks. Sel päeval olime Kentiga kahekesi koju jäänud. Mina lugesin elutoas raamatut ning Kent tegeles oma toas koristamisega. See oli üsna üllatav, sest vabatahtlikult tegi ta seda haruharva. Seltsiks oli talle tümpsuv muusika, mis mulle vaikselt närvidele hakkas käima. Jah, ta suutis seda endiselt teha... Kui olin peatükiga lõpule jõudnud ning mõtlesin, kas minna kööki, et natuke mahla juua või edasi lugeda, kuulsin, kuidas muusika vaikseks keerati ning Kent toast väljus. Ta ilmus elutuppa, käes piklik ümbrik. Kui ta mulle lähemale jõudis nägin, et see oli kollakas ja üsna kulunud. "Mis see on?" Kent köhatas ja sirutas ümbriku minu poole: "See on sulle." "Mulle?" kordasin küsivalt ja tõusin. Võtsin kirja enda kätte ja keerasin teise külje. Sinna oli hariliku pliiatsiga kirjutatud minu nimi. "Mhmhh," pomises Kent ja lõi pilgu maha. "Kellelt?" tahtsin kannatamatult teada saada. "Äkki sa loeksid selle enne läbi..?" "Kas sa tead kellelt see on? Kuidas see üldse sinu käes on, kui see kiri on mulle..?" tekkisid mul aina uued küsimused, mille peale mu vend ainult õlgu kehitas. Ta marssis elutoast välja ning kuulsin, kuidas ta ukse enda järelt pauguga kinni tõmbas. Ümbrikul polnud kirjas kellelt see on, kuid mul olid tekkinud omad kahtlused. Lonkasin kööki ning otsisin kääre, et ümbriku külg lahti lõigata. Seejärel tirisin kokkuvolditud paberi sellest välja. Käekirja nähes ning ära tundes hakkasid mu käed värisema. Lükkasin kirja ümbrikusse tagasi ning haarasin riiulist tikutopsi. Lonkasin nii kiirelt kui vähegi sain verandale, seejärelt sealt alla ning võtsin suuna kõrge, kuiva rohu sisse. Otsisin lagedama koha ning langesin põlvili. Rohukorred torkisid mu nahka, kuid ma üritasin sellest mitte välja teha. Viskasin tikutopsi enda kõrvale ning võtsin kirja. Silmitsesin seda ja tundsin, kuidas mu silmadesse tekkisid pisarad. Kiri temalt... Mida see paremaks teeb? Mida see muudab? Mitte midagi. See teeb kõik ainult hullemaks. Ma tahtsin seda lugeda, kuid vaikne hääleke mu peas käskis kiri hävitada. Valmistusin seda tükkideks rebima, kuid tundsin vajadust siiski seda lugeda. Üritasin rahuneda. Pühkisin silmist pisarad, et näeksin seda lugeda. Lasin silmadega kiirelt üle esimese rea ning tundsin Chadi vastu siirast viha. Võtsin ümbriku ja rebisin selle koos kirjaga tükkideks. Panin need rohule ning haarasin kätega enda ümbert kuivi kõrsi ning panin need paberitükkide peale. Võtsin tikutopsi ja süütasin pisikese kuhja põlema. Pisike valge suitsupilv kerkis ülespoole ning leegid, mis seni olid veel pisikesed kasvasid äkitselt suureks. Paber muutus leekide meelevallas mustaks ning pudenes seejärel tuhaks. Vaatasin seda kõike nuuksudes pealt ning ühel hetkel katkes mu nutt. Sain aru, mida ma teen. Siis soovisin kõigest väest leeke kustutada. Tahtsin lugeda, mis kirjas seisis, kuid nüüd oli see võimatu. Kui tuli kustus, ajasin väikest tuhakogust kätega laiali nagu pöörane. Üritasin leida imekombel põlemata jäänud tükikest, kust saaksin mingigi vihje kirja sisu kohta, kuid loomulikult oli kõik tuleroaks saanud. Tänu minule. Varsti, kui end kokku suutsin võtta, läksin majja tagasi. Sulgesin end oma tuppa ning varsti kuulsin Kenti ukse taga kolistamas. "Summer?" "Mine ära!" palusin teda "Palun räägi minuga!" anus ta. "Ei, palun saa minust aru- ma ei taha..," üritasin teda veenda. Mõne hetke pärast kostus ukse tagant "Olgu" ning varsti kuulsin, kuidas Kent oma toas muusikat kuulama hakkas. Oleks ma siis teadnud, millest selles kirjas kirjutati ja kuidas Kent sel hetkel mu käitumist tõlgendas.
Paari päeva möödudes, kui ema ja isa olid absoluutselt kindlad, et Chad on meie linnakesest lahkunud, märkasin ma kuidas nende suhtlusviis minuga muutus. Kui enne tundus mulle, et nad olid ükskõiksed siis nüüd olid nad rahulolevad. Kui me emaga poes käisime, kuulsin kuidas emps kellegiga rääkis, kes kinnitas talle, et 'tema tütre prints varastatud valgel hobusel' on läinud. Mind loomulikult ärritas, et rahvas Chadi ikkagi varganäoks tembeldas, sest tegelikult oli ju Chad üsna iseseisev. Ta ei varastanud kelleltki mitte midagi väärtuslikku. Kui ema minu jaoks võõra naisega poe ees hüvasti jättis ja minu poole tulema hakkas, taipasin, et ma ikkagi kaitsesin Chadi. Aga ma pidin ta unustama. Ema pistis käe kotti ja ulatas mulle siis ühe sokolaadijäätise. Tänasin teda ja viskasin jäätisepaberi prügikasti ning lasin jäätisel soojas õhus natuke sulada. "Mis me täna süüa teeme?" alustas ema vestlust, kui ma jäätisest juba teist suurt ampsu võtsin. Kergitas üllatusest kulme: "Sa küsid seda minu käest? Ee, ma ei tea... Võiks õhtul grillida natuke." Ema jäi seisma ja vaatas mind, nägu naerul: "Summer, see on täitsa hea mõte. Kuidas mina selle peale ei tulnud? Kent ja isa on kindlasti nõus." "Sellepärast ma pakkusingi grillimise välja. Et poisid saaksid õlut juua..." "Me pole juba kaua grilliõhtut korraldanud. Olekski viimane aeg." Noogutasin ja limpsisin kiirelt jäätist, mis oli tublisti sulada jõudnud. "Kas meil üldse midagi grillile on panna?" küsis ema seisma jäädes, kui me olime pika maa edasi liikunud. "Minu meelest on küll," meenutasin külmkapi sisu. "Siis ma arvan, et asi on otsustatud," lausus ema naerdes ja lisasime sammudesse kiirust, et rutem koju jõuda. | |
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 28/2/2010, 09:49 | |
| Selline chillim osa veel... 38. ÕhtusöökTavalise elu elamine kukkus päris hästi juba välja. Isa pani grilli hakkama umbes kella üheksa paiku õhtul. Mina tegin vorstikeste ja grillliha kõrvale salatit ning ema keetis natuke kartuleid. Kent vedas verandale pikendusjuhtme, et saaks muusikat kuulata ning aitas meil siis nõusid ja toidukausse lauale kanda. Lõpuks, kui kõik tundus olemas olevat istusin ma laua taha ning vaatasin isa, kes asjaliku näoga süsi grillis segas. Seejärel istus ta hetkeks minu kõrvale toolile ning ohkas. "Mis on?" küsisin. "Ei midagi," venitas isa ja sirutas käe õllepurgi poole. "Sa tundud mures olevat." "Ma ei ole mures, kullake. Pole põhjust, et olla." Ta korkis aegamisi õllepurgi lahti, võttis sellest pika sõõmu ning tõusis, et grillimisega pihta hakata. "Soovid liha või vortikesi?" küsis isa ning hakkas grillivardasse lihatükke lükkama. "Vahet pole," vastasin talle ning võtsin laualt ajakirja, et seda lehitseda. Panin silmanurgast tähele, et Kent vaatas mind ning tõstsin pilgu, et selles veenduda. Kui ta märkas, et ma ta tabasin, vaatas ta kiirelt mujale. Hakkasin naerma ning nägin, kuidas venna pinges keha muutus vabamaks. Mille pärast ta närvis oli? Ta sättis end minu kõrval olevasse tooli istuma. "Mis passid?" küsisin tal mujates. Kent vaatas mind kulmu kortsutades ja hakkas naerma. "Ma niisama..." "Hoidke siin silm peal, ma lähen vaatan korra kähku, kuidas mängu seis on..," lausus isa lohisevate sammudega majja astudes. "Olks," hüüdis Kent talle järgi ja kallutas end rohkem minu poole. "Ma arvasin, et sa oled minu peale vihane." "Miks ma olema peaksin?" küsisin arusaamatult. Ta polnud mulle mitte midagi teinud. Mitte midagi öelnud, mis mind solvata võiks. Miks ta kartis siis, et ma tema peale vimma peaksin kandma? Kummaline... Ta vaatas mind pikalt, silmis segadus. Siis vajus ta hetkeks mõtteisse ning tõusis, et grilli kontrollida. "Ee, mis mäng isal nüüd nägemata jääb?" üritasin teemat vahetada. Kent võttis laualt pooleteise liitrise pirnisiidri pudeli ning avas selle. "Jäähoki äkki?" pakkus ta irvitades ning valas suurde klaasi siidrit. Ta pani lahtise pudeli lauale ning maitses seda siis. "Kuidas on?" küsisin, kui ta suud maigutas. "Nagu limonaad," venitas ta. "Soovid ka?" "Isa lööks mu maha." Kent turtsatas ja võttis minu jaoks väiksema klaasi. Ta valas sellese natuke jooki ja lükkas klaasi minu poole: "Maitse." Krimpsutasin nina. "Ole nüüd, Summer." "Olengi," laususin vennale vastu ning haarasin siidriklaasi. Jõin selle ühe suure sõõmuga tühjaks ning Kent vaatas mind imetlusega: "See läks kergelt. Juurde?" "Oh ei!" keeldusin kindlameelselt. "Eelistan endiselt apelsinimahla." "See polnud ju üldse kange," vingus Kent. "See, et see kange polnud ei tähenda, et ma nüüd terve õhtu seda peaksin kaanima, eks ole?" Ta noogutas ja vaatas minust mööda. Järeldasin sellest, et isa jõudis tagasi. Tõstsin ajakirja taas oma põlvedele ja süvenesin sellesse. Isa ohkas ning mulle tundus, et isa oli pettunud. "Kuidas seis oli?" uuris Kent. "Viik," lausus isa napisõnaliselt. Ta vaatas grilli ja tõstis liha- ja vorstivardad tulele. Kent kehitas õlgu ning mina lõin kiirelt pilgu tagasi ajakirja, kui isa pea tõstis. Kuulsin majast valjenevat ümisemist ning ma ei eksinud- ema. Lõpuks sai temagi kõigega köögis ühelepoole ning võis verandale rahulikku suveõhtut nautima tulla. Ta istus teisele poole lauda, võttis taldrikule paar suutäit minu tehtud salatit, kiitis mu söögitegemise oskust ning imetles peatselt loojuma hakkavat päikest. Kent ja isa hakkasid sporti arutama ning peagi ulatasin ajakirja emale. Lükkasin tooli nii, et selles istudes näeksin loojuvat päikest. Seejärel sättisin end sinna mugavalt sisse ja üritasin end kõigest ümbritsevast mõneks hetkeks välja lülitada. Imetlesin selget, punakasroosaks tõmbunud taevast ning hingasin sisse mõnusalt värsket õhku. Kogu see ilu, mis mu ümber oli- loodus, taevas, loojuv päike... Kõik see süstis minusse energiat, elujõudu. "Elu on ilus," mõtlesin omaette naeratades ja sulgesin silmad. Kuulsin kuidas ema ja Kent naerma hakkasid ning eristasin hetk hiljem ka isa naerust häält, kes neile midagi naljakat rääkis. Avasin silmad ja tõmbasin jalad toolile. Kõik oli hästi. | |
| | | Sponsored content
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 | |
| |
| | | | Need pisiasjad... 77/77 | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
| |
| |
| |
|