MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Need pisiasjad... 77/77

Go down 
+54
kellluke16
Dragomira
StickwithU
Naughty
worfets
Smile*
totuks
Frezia
Kard
rebasekutsikas
Little Green House
PINK
NunnuOled-
LittleFunnyBunny-
getukz
Anny
Evvu
AlwaysMe^^
accident
LikeNoOther
HannaLiisaaa
kutsu123
kurmzu
Sümmeetria
Tennu
Emma
FlyWithMe
kkaia-
mina-olengi-see
Grape.
nasicc
KK
Griffu.
Lizz
padjanägu, [h]
StripedMämmu
LittleStar
NeverToLate
bbrit .
Pump
Krissu
Karolin
black
Taylor
Jezzy
Marmelaad
zoomie
SugarPiece
ThatsMe
Keku
Helen
Murtagh
LittleMissy
Kärolyn
58 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 29 ... 43  Next
AutorTeade
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

Need pisiasjad... 77/77 - Page 15 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 15 Icon_minitime28/2/2010, 11:46

Nukker kõik on hästi. Very Happy Mulle meeldis, kuigi Summer võiks oma isa boikoteerida... siis oleks jutt ilusam. Very Happy ja ta TÕSISELT võiks Chadist üle saada. Very Happy paras sellele Chad'ile siis. Very Happy Vot. Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 15 Icon_minitime28/2/2010, 16:06

Nojah, võiks... Wink
Ja ülesaamisest niipalju, et hetkel ma arvan, et ta saab üle. Aga kui Chad tagasi ei tule siis erilist vahet pole ju Very Happy
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Female Postituste arv : 1847

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 15 Icon_minitime28/2/2010, 16:50

MINA MUIGAN
TEMA MUIGAB
NEMAD MUIGAVAD
TA MUIGAS
MUIE, MUIGAMA, MUIGAMINE
I täht on ilus täht, muide Very Happy Sa ei pea seda J tähega pidevalt asendama, pole mitte mingisugust põhjust. Very Happy

Aga muidu jah.. ma pole seda juttu vist eriti kommenteerinud.. Sest et ma olen laisk, yoo, ja ma arvan, et lühikese kommentaari kirjutamises ei ole erilist mõtet, eks. Very Happy Aga jah, mulle ikkaveel meeldib ja.. mulle meeldis, et see oli selline reaalne. Mitte selline, et põletasin ära ja vsjoo ja üldse ei kahetse aga et ta ikka tahtis teada kaa.. ja seal oli raudselt, et Kent teadis sellest, eks? Very Happy
Aga jah.. MUIGAMA. :) Very Happy Very Happy

EEEDIT. ma lugesin eelmisi kommentaare kaa nüüd. Very Happy ett.. pole mitte mingisugts põhjust Chadist üle saada, ei.. ja see polekski loogiline kui ta nii kähku saaks, ses suhtes, et eelmises osas alles igatses teda ju. Ja selle isa kohta, et.. jah. Mai saa aru kuidas ta teda üleüldse veel terve mõistusega inimeseks saab pidada, tüüp tahtis inimest ära mõrvata. On seal siis vahet kas see inimene oli ta tütar või keegi teine? Njäkä, ma oleks eluaeg oma isa peale pahane.. Või vähemalt ei jätaks ma seda asja unustatavate asjade hulka vaid räääägiks sellest.. Jah.
Tsauki. Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 15 Icon_minitime28/2/2010, 17:09

*naerab*
Tsauki Padjakas Very Happy
ma vahel tükk aega nuputan kas I või J
Ma ütleks aga ma EI või öelda.... silent
Kirja sisu ma äkki toon välja mõnes järgnevas osas või kunagi tulevikus näiteks epiloogis või kui see ei tule jutu sees välja räägin teile niisama, mis seal kirjas oli Very Happy

Ohv koorssshh, et Summer ei unusta seda, mida isa tegi.
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 15 Icon_minitime28/2/2010, 17:11

Kui Chad tagasi ei tule ja ta igatseb, ON vahet. Very Happy Aga ei, ta peab üle saama. Ja ma ei ütle, et kiiresti (Inesele), aga nagu... aegamisi. Ja siis Chad tuleb tagasi ja on ka peaaegu üle saanud ja kõik on õnnelikud. Very Happy (Mina eesotsas. Very Happy )
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Female Postituste arv : 1847

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 15 Icon_minitime28/2/2010, 17:13

Ah, Sille, Sille, Sille.. *nüüd kõik ootavad, et ma ütlen midagi tarka aga* .. Ei. Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 15 Icon_minitime28/2/2010, 17:31

nasicc: Mul on tegelikult hea vihjeid jagada, sest mu mõtted muutuvad pidevalt. Ütleme vihjeks nii palju, et üks neist kahest saab teisest üle aga teine mitte Very Happy
Hetkel arvan nii.

padjanägu, [h]: Very Happy
Tagasi üles Go down
LittleStar
Totaalne lumememm, noh!^.^

Female Postituste arv : 253

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 15 Icon_minitime28/2/2010, 17:56

Kõik ei ole ju hästi-.-
Chad'i ei ole ju-.-
Chad, auuu!
Aga hea osa oli!
Väga hea. Mulle meeldis, nagu alati:)!
Uut(:!
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 15 Icon_minitime28/2/2010, 17:58

Hmmm.... raske otsustada, kumma ülesaamine rohkem meeldiks. XD

Aga Ines.... *ohkab sügavalt* Jaaaaa..... Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 15 Icon_minitime28/2/2010, 18:00

On küll, ta istub siin minu kõrval, nõuab, et ma talle mõnda head Daughtry lugu laseks ja sööb õuna Very Happy

Äkki tuleb uus homme...
Tagasi üles Go down
LittleStar

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 15 Icon_minitime28/2/2010, 18:06

Chad on sinu kõrval?Very Happy
Anna mulle(A)
Daughtry lood on head:)!
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 15 Icon_minitime28/2/2010, 18:21

Mhmhh, noh enam mitte. Lamab mu voodil ja loeb raamatut, Laughing
Keegi tahtis teda veel endale... nasicc vist. Seega te peate teda jagama Very Happy

Daughtry lood ongi väga head Very Happy
Tagasi üles Go down
LittleStar

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 15 Icon_minitime28/2/2010, 18:25

Mina saan Chadi!
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 15 Icon_minitime28/2/2010, 18:27

Kindel ?Very Happy
He's already here with me... -.-
Tagasi üles Go down
LittleStar

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 15 Icon_minitime28/2/2010, 18:30

Jah:D
Not anymore...
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 15 Icon_minitime28/2/2010, 18:34

Mulle on hakanud ka Chad palju-palju rohkem meeldima kui alguses. Muidugi... noh, mina kujutan teda ette nii nagu kujutan... Ma ei tea milline mulje temast teile jäänud on.
Tagasi üles Go down
mina-olengi-see
Piraat
mina-olengi-see

Female Postituste arv : 16

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 15 Icon_minitime28/2/2010, 19:18

kuna uus osa ? Rolling Eyes
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 15 Icon_minitime28/2/2010, 19:36

Homme ehk mingi aeg :)
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 15 Icon_minitime1/3/2010, 14:33

Palun, palun, palun, paluuuuuuuuun- uus osa Very Happy
Nautige... :)
Loodan, et meeldib.

39. Sõbranna

Olin eelmisel õhtul oma kõhu nii täis söönud, et mul oli lausa ebameeldiv magama jääda. Keerasin end pidevalt ühelt küljelt teisele, otsides mugavat asendit uinumiseks. Lõpuks jäin kõhuli lamama ning tõmbasin põlved krõnksu. Sulgesin silmad ja uinusin peagi.
Hommikul ärgates avastasin end näoli padjast. Tekk oli sassis ning tundus nagu keegi oleks mu juustesse tuhat sõlme teinud.
Mingi vastik tirin ärritas mind iga mööda hiiliva sekundiga aina rohkem ning lõpuks tõstsin pea. Mu telefon, mida ma igal pool eriti kaasas ei tassinud värises ning helises vähemalt hommikul väljakannatamatut viit.
Sirutasin käe telefoni poole ning vaatasin ekraani.
Lexie.
Mu kallis ja armas sõbranna oli samuti häid uudiseid siis kuulnud. Noh, loomulikult...
Vajutasin okei-nuppu ning tõstsin telefoni kõrva juurde.
"Jaa?"
"Summer!" kilkas Lexie telefoni nii valju, et ma selle oma kõrva äärest kiirelt ära võtsin. Panin kõne valjuhääldi peale ning asetasin mobiili öökapile tagasi.
"Mis on?" uurisin pahural toonil.
Teises otsas valitses vaikus. "Eeh, kas sa magasid?" arvas ta ära.
"Jah," laususin napisõnaliselt ning keerasin end selili. Ma tahtsin teada, miks Lexie mulle nüüd helistas, kuid ma ei tahtnud seda temalt küsida. See oleks olnud kahtlane.
Küll ta ütleb mulle, sisestasin endale.
"Oi, sorry. Aga olgu, kell on nagunii palju. Oleks viimane aeg silmakesed lahti kangutada."
Vaatasin öökapi poole- kell oli peaaegu kaksteist. Ajasin end kiirelt püsti. Ma vist oleksin pidanud Lexie't tänama, sest tänu temale ma suvatsesin silmad avada. Ilma selle kõneta oleks ma võib-olla edasi maganud?
"Meil oli eile grilliõhtu, mis venis pikale ning ma sõin natuke liiga palju..."
Kuulsin naermist: "Oh, siis on küll kehvasti."
"Miks siis?" tõusin püsti, võtsin telefoni ja asetasin selle kummutile, et riideid otsides temaga ikka rääkida saaksin.
"Ma tahaks linna minna. Shoppama. Mõtlesin sind kaasa kutsuda, sest kellegi teisega mul pole sinna minna."
Seisin avatud riidekapi ees ning vaatasin kriitiliselt selle sisu.
Ega üks shopingutuur ka mulle kahju ei teeks... Pealegi mida muud mul siin kodus teha on? Lasen jälle ühel ilusal soojal suvepäeval mööda minna?
Loomulikult et mitte.
"Summeeeeer!?" hõikas Lexie nõudlikult ning äratas mind mu mõtetest.
"Vabandust, ma vajusin mõtesse..."
"Mõtlesid ikka kas tulla või mitte?"
"Ma arvan, et ma tulen. Mullegi kuluks mõned uued asjad ära."
"Juhhuu!" rõõmustas Lexie.
"Aga millega me lähme?" küsisin talt punaseid lühikesi pükse jalga tõmmates. Tirisin pidzaamapluusi üle pea ning asetasin käe kõhule, uurides põhjalikult kapi sisu, et mõni sobiv topp leida.
"Karta on, et bussiga. Üks läheb umbes pool kaks... Tagasi võime tulla poole kuuese bussiga või siis võime kellegi järgi kutsuda..."
"Tuleme ikka bussiga," laususin kiirelt ja haarasin riidepuult valge topi, mis tundus, et istub punaste pükste peale hästi. Õnneks oli see natuke lai ka, mis oli ainult hea, sest mulle tundus, et see raskustunne, mida ma tundsin, on teistele samuti nähtav.
"Kui sa seda soovid," nõustus Lexie mu ettepanekuga ning kuulsin kuidas ta ohkas: "Aga kuule, ma tulen siis sinu poole, eks? Siis saame koos bussile minna ja värki... Võin tulla?"
"Ja-jah, ikka," nõustusin natuke vastumeelselt.
"Ma jõuan sinna siis umbes... 10-15 minuti pärast. Tsauki!" lausus ta rõõmsalt.
"Tsau," vastasin kiirelt ja lõpetasin kõne. Tegin voodi kiirelt korda ja kobisin seejärel kööki. Mul polnud kõht tühi, kuid midagi juua soovisin küll. Sirvisin värsket ajalehte ning kuulsin varsti kuidas Kenti toast hakkas muusikat kostuma ning elutoast eristasin samuti mingeid hääli. Oletasin, et ju isa vaatab mõnd järjekordset mängu. Ema vaatas sellisel ajal haruharva telekat.
Kui ma ajalehe läbi sirvinud olin, tuligi kööki ema.
"Hommikust kullake. Sa näed ilus välja... Lähed kuhugile?"
Noogutasin: "Lexie kutsus mind endaga linna kaasa."
"Niisama või..."
"Riideid ostma ikka. Mõtlesin, et ostan siis äkki endale ka midagi, aga ma ei tea veel kui palju raha mu pangakaardil on."
Ema hammustas mõtlikult huuli: "Ma arvan, et seal peaks ikka nii palju olema, et sa endale midagi lubada saad. Sa pole ju vahepeal kaarti üldse kasutanud."
Naeratasin: "Ahjaa, ma ei mõelnud selle peale mitte üldse."
"Tobuke," naeris ema ja ulatas mulle suure rohelise õuna. Raputasin eitavalt pead.
"Oled juba söönud?"
"Ei. Mul on eilsest kõht ikka täis," vastasin ohates ning patsutasin oma kõhtu.
"Pole ka ime. Sa sõid eile päris korralikult."
"Mul oli täitsa paha olla vahepeal. Aa, muide Lex jõuab iga hetk siia. Me lähme siit koos bussile."
Justkui selle kinnituseks kuulsime mõlemad koputust ning ema hüüdis valjult "Jaa, sisse!".
Hetke pärast ilmus Lexie köögiuksele. Tal oli seljas valge topp nagu minulgi ja jalas lühike teksaminiseelik. Ta võttis päikesepriilid eest ning hoidis neid peos.
Vaatasin üllatunult tema uut soengut ning üritasin sellega harjuda. Lexie blondid juuksed olid ülilühikesed. Need ulatusid vaevu õlgadeni ning kui ta meile lähemale astus nägin, et juuksed olid järku lõigatud.
Ema astus julgelt tema selja taha, et soengut imetleda: "Oi, kui kaunis!" Lexie naeratas ja tänas teda.
Ema kihutas köögist välja, seletades, et töö ootab ning varsti kuulsin välisust kinni langemas. Uudistasin rahulikult Lexie juukseid.
"Kuidas meeldib?" küsis ta edevalt.
"Natuke harjumatu aga täitsa sobib sulle."
"Arvad? Minu meelest see soeng on täitsa äge," lausus ta ja sasis juukseid käega. Seejärel vaatas ta mind kaua asjatundliku pilguga: "Sa näed samuti täitsa kobe välja..."
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 15 Icon_minitime1/3/2010, 15:54

Vaheosa, hea rahulik. Very Happy Kas Lexie oli üks nendest, kes mulle meeldida ei tohiks? Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 15 Icon_minitime1/3/2010, 19:32

Vaikus enne tormi- ma ei väsi korrutamast Very Happy
Lexie võib sulle meeldida, kuid ta ei pea meeldima, sest ta on tegelikult üsna kahepalgeline.
Oh, mul tuli just hea idee seoses Lexiega Very Happy Yay.
Tagasi üles Go down
KK
Naljatila

Female Postituste arv : 95

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 15 Icon_minitime1/3/2010, 20:17

Mm, mina oleks Lexie peale veel sügavalt solvunud, sest sellised ei ole parimad sõbrannad... suhtuks väga ükskõikselt temasse. On jobu, mis teha. Very Happy

Aga muidu jh, selline, ilma Chadita osa. Very Happy

Oota uut. :)
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

Female Postituste arv : 2124

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 15 Icon_minitime1/3/2010, 20:18

Millal Lexi Lexie'ks muutus?

Mm.. Tahaks pilti ta soengust, ma ei suutnud midagi sinna kujutleda. Very Happy

Ja siiis.. ajas shoppamisisu peale, mis on veider, sest ma ei armasta eriti poodlemist. Very Happy
Tagasi üles Go down
http://invisiblenothing.tumblr.com
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 15 Icon_minitime1/3/2010, 20:21

Ma kasutan Lexie puhul koguaeg midagi erinevat: Lex, Lexie, Lexi
Kõik on täiesti OKeid variandid.
vot nii... Very Happy

Äkki otsin siis Very Happy

Hahaa Very Happy
Tagasi üles Go down
LittleStar

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 15 Icon_minitime1/3/2010, 20:25

Õnneks oli see natuke lai ka, mis oli ainult hea, sest mulle tundus, et see raskustunne, mida ma tundsin, on teistele samuti nähtav.
Haaa-Haaa, ma ei saa, see on naljakas:D.Minu esimene reaktsioon- Söö Activiat.Very Happy
Osa meeldis(nagu ka kõik sinu teised osad) ja ma igaksjuhuks Lexie't ei usalda.
Aga jah, uut osa palun:)!
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 15 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Need pisiasjad... 77/77
Tagasi üles 
Lehekülg 15, lehekülgi kokku 43Mine lehele : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 29 ... 43  Next
 Similar topics
-
» Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)