MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Need pisiasjad... 77/77

Go down 
+54
kellluke16
Dragomira
StickwithU
Naughty
worfets
Smile*
totuks
Frezia
Kard
rebasekutsikas
Little Green House
PINK
NunnuOled-
LittleFunnyBunny-
getukz
Anny
Evvu
AlwaysMe^^
accident
LikeNoOther
HannaLiisaaa
kutsu123
kurmzu
Sümmeetria
Tennu
Emma
FlyWithMe
kkaia-
mina-olengi-see
Grape.
nasicc
KK
Griffu.
Lizz
padjanägu, [h]
StripedMämmu
LittleStar
NeverToLate
bbrit .
Pump
Krissu
Karolin
black
Taylor
Jezzy
Marmelaad
zoomie
SugarPiece
ThatsMe
Keku
Helen
Murtagh
LittleMissy
Kärolyn
58 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 26 ... 43  Next
AutorTeade
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

Need pisiasjad... 77/77 - Page 9 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 9 Icon_minitime4/1/2010, 20:01

LittleMissy- Ok. Very Happy

LittleStar- Järgmisega läheb aega

nasicc- Aitäh.
Mind ka väga paljud pealkirjad ei kutsu lugema...
Võib meenutada jahh L'i aga mitte mingil juhul ma ei kirjuta sellest n-ö oma versiooni. Mkmkk. No way Very Happy Ma sain jutuks inspiratsiooni millestkist muust... (Blogis kuskil kirjas vist) Very Happy
Aga niipalju ma võin ette ära öelda, et... mitte miski ei jää saladuseks. Kõik tuleb kunagi välja. Ja... raeguse meeleolu põhjal võib öelda, et lõpp tuleb õnnelik :)
Aga iial ei tea... Oleneb tujust kui ma viimased read kirja panen Very Happy
Nii, et... mnjah Very Happy

KK- Summeril jah... vanematega ei vedanud. Aga vedas vanema vennaga Wink
Tagasi üles Go down
KK
Naljatila

Female Postituste arv : 95

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 9 Icon_minitime4/1/2010, 20:12

Mul ka tegelt vanem vend, selline, kellega ikka on saadud näägelda ja kakelda. Viimasel ajal olema juba vikselt hakanud läbi saama, aga mõnikord ta lihtsalt ei suuda olla, ilma et midagi halvasti ütleks. Very Happy Seda juttu lugedes, tuleb tihti mõttesse, et kas tema teeks ka seda minu heaks niimoodi. :)
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

Female Postituste arv : 974

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 9 Icon_minitime4/1/2010, 21:16

Kust otsast see nõme peaks olema?
Minu arust oli küll üks hea osa Need pisiasjad... 77/77 - Page 9 Icon_biggrin
Lase siis ikka samamoodi neid "nõmedaid" osi edasi!
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 9 Icon_minitime5/1/2010, 15:06

KK- Mul on kaks vanemat venda. Ja nendega on ikka jah... a'la 3 maailmasõda käinud. Kuid kui ma olen vaadanud pilte kus ma 3/4/5 aastane olin, olime koguaeg, igalpool koos. Kõik pildid on nii, et põsed vastamisi ja värki Very Happy Selline armas :)
Aga muidu on mul mõnusad vennad. Poputavad mind :)

Karolin- Olks :)
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 9 Icon_minitime5/1/2010, 15:11

See osa pidi olema paljupalju pikem, kuid mõtted jooksid kokku ja täna kui kirjutasin 27. osa otsustasin, et jätan selle jupikese alles, kuid see jääb siis lühike. Eniveis, 27. osa ka hetke pärast. ma kirjutan veel lõpu ära ja siis saate kõige värskemat osa lugeda...
Enjoy... Wink

26. Sisetunne

Tagasitee tundus mitu korda pikem. Mul oli mõtteis vaid Chad ja vahel oli tunne, et kõik,
mis juhtus polnud reaalne, et ma lihtsalt kujutasin seda ette.

"Millest te siis rääkisite ka?" uuris Kent, kui ootas mind järgi. Olin jälle temast oma 30 meetrit maha jäänud.

Ohates jõudsin tema juurde: "Minu meelest ta ju ütles sulle?"
Ma ei suutnud oma naeru tagasi hoida ning hakkasin ohjeldamatult naerma.

"Ausalt, sa oled kummaline," kehitas Kent õlgu ja hakkasime edasi liikuma.

"Aga kuule, räägi mulle, mis su eelmisest telefonist sai?"
"Noh, ma ei peaks sulle seda ütlema aga... Ma andsin selle Chadile."
"Andsid või?" hüüatasin õnnelikult ja krabasin Kentist kinni: "Tõesti?"
Ta vaatas mind mõlemat kulmu kergitades ja ma lasin tema käe ümbert lahti: "Oih..."

Ma pean ennast kontrollima...

Ma saaks nüüd ju Chadile helistada...
Ma saaks temaga rääkida, hoolimata vahemaast... See oleks ju hea?

Aga Kent justkui luges minu mõtteid: "Tema numbrit tean ainult mina. Mul on see peas. Sulle ma seda ei ütle."
"Mis mõttega Chadil siis mobla on?" küsisin emotsioonitult.
"Et me saaks ühendust pidada."
Noogutasin tuimalt ja varsti tundsin ära tuttava metsa ja eemalt paistvad majad. Natuke veel ja olemegi tagasi...

Pugesin kiirelt voodisse, et magada, kuid ma ei suutnud oma toaski veel rahuneda. Mõtlesin sellele suudlusele ning kas ma näen Chadi veel...
Sisetunne ütles, et näen, kuid seesama tunne ütles ka, et kõik ei lähe nii nagu plaanitud.
Tõstsin pea padjalt ja kohendasin seda.
Seejärel võtsin mp3, et enda rahustamiseks natuke muusikat kuulata. Peagi muutus aeglane muusika mu peas kummaliseks viir-varriks ning ma olin magama jäänud.
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 9 Icon_minitime5/1/2010, 15:43

Täna valminud osa Wink

27. Sõbrad

"Kullake, ärka... Summer-kullake?"
Ema vaikne helisev hääl äratas mu üles poole üheteistkümne paiku hommikul. Päike tundus tõesti juba kõrgel olevat ja mu tuba oli selle tõestuseks päikesekiiri täis, kuid ärgata ma ei tahtnud.
"Sulle on külalised."
"Külalised?"
"Jah," ema naeratas, " Lexie ja Evan."
"Kus nad on?"
"Köögis. Sa võid hommikust süüa ja nendega rääkida samal ajal ju."
"Mul polegi isu," valetasin emale ja lükkasin teki kõrvale, et midagi endale kähku selga otsida. Läksin näost valgeks, kui panin tähele, et ma olin oma hommikumantlis.
"Magasid sellega?"
Üritasin end koguda. Kas ma olin tõesti nii... väsinud olnud, et ei suutnud isegi hommikumantlit seljast ära võtta?
"Ja-ah, mul jäi öösel aken lahti ja tuba läks külmaks ning ma võtsin selle omale ümber."
"Mmm," noogutas ema ja kadus mu toast, jättes ukse kergelt irvakile.
Avasin tigedalt kapiuksed ja võtsid sealt terve hunniku riideid ning viskasin need oma voodile. Tirisin sealt välja teksaminiseeliku ja valge topi ning tõmbasin need kiirelt selga. Hiilisin köögi ukse juurde ja üritasin kuulatada, kas Evan ja Lex midagi räägivad. Ainuke hääl, mida ma kuulsin oli mu venna oma.
Astusin kööki. Lex ja Evan istusid laua taga ning Kent toetas end vastu külmkappi ning jäi vait kui mind nägi.
"Hei, Summer, mis teed täna?" küsis Lex nagu iial poleks midagi juhtunud.
Võtsin omal kohal istet ja mõõtsin teda juhmi pilguga. Lexi kõrval istus Evan, kellega olin alles tülli läinud.
"Ma ei tea veel."
Kent hakkas naerma: "Sa ei tee nagunii mitte midagi tarka ju."
Evan tõstis käe suu ette ja varjas oma mujet.
"Oh, tere Evan. Sa ju lubasid, et ei tule siia enam iial."
Poiss naeratas mulle kerge üleolekuga: "Noh, hakkasin sind igatsema."
vaevalt küll, leidsin end mõtlemas ja tõusin, kui olin veendudnud, et laual polnud jogurtit. Köögis toidu lähedal tekkis siiski vastupandamatu isu. Vaatasin neelatades ema tehtud singisaiu ja otsustasin külmkapist järele vaadata, kas mu lemmikjogurtit on.
Kent ei liikunud külmkapi eest, kuigi ma üritasin talle märku anda, et ta liiguks. Ta vaatas mind küsiva pilguga ja hakkas naerma.
"Kent, äkki..?"
"Oh, ikka. Äkki annan sulle ise, mida soovid?" Ta rääkis kiirelt ja naeruselt.
"No anna siis..." venitasin põlglikult.
"Oh, E., vaata kui lahe..." kuulsin Lexi Evanile midagi ütlemas.
"Üsna kallis," lausus Evan ja sellest järeldasin, et nad olid hakanud sirvima laua peal olevat motoajakirja, mis isa oma sõbra käest saanud oli. Vaatasin üle õla ja nii see oligi.
"See on võimsam masin..," ütles Evan innukalt ja siis ikka neid jälgides tundsin, kuidas Kent Mu parema käe võttis ja sinna pisikese kokkumurtud paberikese pistis. Seejärel pigistas ta mu käe kiirelt rusikasse ja pilgutas silma.
"Teate, ma pean... vetsu minema, ma teen kähku."
"Meil aega on," hüüdis Evan ja süvenes ajakirja vaatamisse.
Kui ma nurga taga olin ja nemad mind enam ei näinud, tormasin vetsu ning panin ukse lukku ning alles siis julgesin peost paberitükikese võtta. Mu käed värisesin kui ma seda lahti tegin. Ma ei tea, mida ma lootsin? Et see on sõnum Chadilt? Jah. Aga see polnud. Pidin rahunema.
Vaatasin paberitükki oma sõrmede vahel ning libistasin silmad mitukorda üle nelja sõna: "Ole oma sõnadega ettevaatlik".
Järelikult tulid Lexie ja Evan minu juurde mingi eesmärgiga. Aga seda ma teadsin nagunii.
Rebisin kirjakese pisikesteks tükkideks ja lasin need veega alla.
Läksin kööki tagasi ja istusin oma kohale tagasi ning võtsin mõtlikult taldrikult singisaia ning valasin klassi apelsinimahla.
Kent kadus köögist ja läks välja. Mõtlesin ise küsida, mida Lex ja Evan teha tahaksid, kuid ma ei suutnud teha nägu, nagu poleks mul nendega erimeelsusi.
"Õues on nii mõnus. Täna tuleb raudselt kuum ilm. Juba praegu on 22 kraadi," jutustas Lex ja võttis Evanilt ajakirja ning lükkas selle eemale. Ta laksas Evani kätt, kui too üritas seda tagasi saada. Poisid ja tehnika. Kes neid suudaks lahutada? "Lõpeta selle asja vahtimine."
"Kes minuga seda natuke aega tagasi ka vaatas?"
Lexie hakkas naerma ja vaatas mind: "Söö nüüd ruttu."
"Teil pidi ju aega olema?" küsisin ükskõikselt vastu. Mind hämmastas nende käitumine. Ma hakkasin ise ka uskuma, et mitte midagi pole juhtunud. Tüli Lexiga oli tühine selle kõrval, mis toimus meil Evaniga. Ma ju lõin teda. Ta oli vihane. Ja nüüd... Istus lõbusas tujus minu vastas ja naeratas mulle.
"Noh, pole just kõige huvitavam vaatada inimest söömas," lausus Evan. Kuulsin vaikset piiksu ning Evan tõmbas lühikeste pükste taskust välja oma telefoni. Lex kaldus tema poole ja vaatas uudishimulikult telefoni ekraani: "Will?"
Evan noogutas: "Jep, tal on igav."
Lex naeratas ja vaatas mind mõõtva pilguga. "Saadad talle sõnumi?" küsis ta hetke pärast.
"Mhmhh..," vastas Evan ja toksis kiirelt nuppe. Lõpuks pani ta telefoni tasklusse tagasi ja toetas end küünarnukkidega lauale.
"Mis teeme siis?" uurisin kannatlikult.
"Lähme välja... Mängiks jalkat näiteks?" pakkus Evan.
Kergitasin kulme: "Korvpalliga lõpetasid suhted?"
Ta hakkas naerma: "Ei, aga ka mina vajan vaheldust, Summer."
Võibolla ma tõesti kujutasin seda ette, aga mulle tundus, et see oli otsene vihje kõigele sellele, mis vahepeal toimunud oli.
Lõpetasin teise saiaga ja jõin klaasi tühjaks ning tõusin. "No lähme siis."
Lex ja Evan olid kiirelt püsti ja kiirustasid mulle järgi.
"Pall?" küsisin terassile jõudes.
"Olemas," noogutas Evan ja osutas terassi ette. Ta hüppas terassilt maha ja hakkas palli jalaga õrnalt lööma. Ta võttis suuna aia poole, kus olid ema pesukuivatamise nöörid. Kahe posti vahe oli täpselt paras väravaks.
Lex haaras m randmest ja tõmbas mind endaga kaasa. Üritasin seisma jääda ning ta pöördus "Noh?"
Näitasin oma seeliku peale.
Lexie hakkas naerma ja lõi käega: "Mis siis? Ongi lahe ju."
"Ei, ma lähen vahetan ära..."
Evan hüüdis midagi ja me vaatasime sissesõiduteele, kus oli peatunud must auto. Kaassõitja uks avanes ja sealt väljus Will. Ta viipas meile eemalt ja seejärel kummardus, et juhile midagi öelda. Seejärel sammus Will rahuliku sammuga meie juurde.
"Ma teen kähku," lubasin Lexile ja ruttasin majja enne kui Will päris meie ligi jõudis.
Ohates läksin oma tuppa ning sorasin kapis ringi, et leida lühikesi pükse, mis oleksid pikad, kuid ainukesed, mis ma leitsin olid musta värvi ja ülilühikesed. Noh, saab vähemalt päikest, mõtlesin neid jalga tõmmates ja otsisin sahtlist vööd.
Uks kääksus ja kuulsin isa köhatamas.
"Sõbrad tulid külla?" uuris ta.
"Nagu näed," pomisesin talle vastu. "On see halb?"
"Ei, mis sa nüüd, just tore ju..," lükkas isa ukse lahti ja panin tähele, et tal oli vasakus käes õllepurk. Seejärel tundsin õllelõhna, mis oli... vastik. "Varsti hakkab pesapalli otseülekanne..," ohkas ta.
Unustasin vöö ja sammusin isast kähku mööda. Hüüdsin üle õla "Ma lähen, nad ootavad," ning läksin õue tagasi.
Kui Lexi, Evani ja Willi poole läksin, arvasin, et nad räägivad oma "plaanist" kuid nad ei pannud minu tulekut tähelegi. Will rääkis kuidas me võiks mängida ning nad arutasid reegleid. Arvatavasti tuleb see mäng midagi muud, kui tavaline jalgpall.
"Tore sind näha, Summer," müksas Will mind lõbusalt ja otsis mu ekslevat pilku.
"Sind ka Will."
"Nii, need postid on üheks väravaks ja... need kaks pakku, mis ma sinna panin on teiseks. Selge?"
Noogutasin ja vaatasin Lexi, kes ei suutnud ära oodata, millal mäng pihta hakkab.
"Mida Kent teeb?" päris Will.
Olin üllatunud, et Will seda minult küsis ning mõtlesin kiirelt mida talle vastata.
"Räägib mõne uue tüdrukuga, surfab netis, joob õlut... Midagi sarnast," luiskasin midagi kiirelt kokku.
"Aa, siis ta vist pole eriti huvitatud mängust?"
"Vaevalt," venitasin ja vaatasin Evanit, kes sammudega kahe paku kaugust üksteisest reguleeris.
"Tiimid!" kisas ta järsku. "Lex ja mina..! Summer sina oled koos Williga!"
Lex keksles Evani juurde ja Will seisis minu kõrvale.
"Kuidas sul jalgpalliga lood on?" küsis Will naljatades ja vaatas ainiti Evanit ja Lexi.
"Noh, ma just ei hiilga selles aga... Lexist ma võin jagu saada."
Ta hakkas naerma: "Loodame. Peaasi, et sa ei komistaks."
Hakkasin enda üllatuseks isegi naerma.
Will vaatas mind rahulolevalt: "Võlusingi naeratuse välja. Armas."
"Poisid väravasse!" röökis Evan ja Lex hakkas naerma.
Naeratus mu huulilt ei tahtnud ikka veel kaduda. Will patsutas mind õlale: "Teeme neile siis pähe."
Noogutasin ja saatsin Willi pilguga, kui ta väravasse kõndis.
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 9 Icon_minitime5/1/2010, 16:25

TÜÜÜÜP!
Nüüd ma ss tean, miks mul eile silme eest uduseks kiskus. Very Happy
Miks sa nii väikseks oled oma teksti pannud? nagu kirbusitta aja luubiga taga nh... Very Happy

Meeldis. (Y) Uut. (:
Ma oleksin Summeri asemel Lexi ja Evani kuu peale saatnud. :)
Tagasi üles Go down
Taylor
Kuri põhjapõder(???)
Taylor

Female Postituste arv : 199

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 9 Icon_minitime5/1/2010, 16:54

Mina oleks Lexi ja Evani ahjuroobiga läbi tagunud. Aga noh... Very Happy

Nii; see 26. osa polnud mingi korralik osa. Mingi nõme jupp oli ja seda enam korduda ei tohi! Cool Kusjuures see lause: "Andsid või?" hüüatasin õnnelikult ja krabasin Kentist kinni: "Tõesti?" tundus nii naljakas, et ma sain krambid.

Siis see mingi 24. vms osa lõpp, kus Chad hakkas Sum'i suudlema; see viimane lause tundus mulle nii, nagu Chad oleks mingi vägistaja... sorri, aga no, kui on kirjas, et Chad naeris ja siis ta tundis midagi sooja oma huulte vastas, siis... Very Happy

Ajaa, ma räägin nüüd eelnevatest osadest. See koht, kus Kent rääkis Sum'ile Lexi, Evani, Willi ja papsi plaanist, tundus mulle selle lausega: "Ära arva, et paps on ainuke, kes teie suhte vastu on. vms., siis tundus mulle täiega, et Kent on mingi reetur ja et tegelt tema on ka vastu. Ja siis pärast ma olin nii kergendunud, kuigi see tundub natuke imelik, et Sum'i isa, parim sõbranna, hea sõber ja mingi suht suvaline veel Very Happy on sellele suhtele kõik koos nii vastu. Vähe imelik. :)

Aga muidu õudsalt meeldis ja ma tahan nagunii alati uut, niiet... Very Happy
Tagasi üles Go down
http://orkut.com
KK
Naljatila

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 9 Icon_minitime5/1/2010, 17:27

See, Lex pole vist just kõige parem sõbranna. Sõbranna peaks just mõistma ja toetama, mitte koos teistega ta vastu olla. Imelik inimene on. Very Happy

Muidu hea! Oota uuut . :)
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 9 Icon_minitime5/1/2010, 19:29

Ja uued osad aina tulevad, pealegi on need samused"nõmedad" ka. Super.Lihtsalt super. Need pisiasjad... 77/77 - Page 9 Icon_biggrin

Lexi ja Evan on ikka nii silmakirjalikud, ma vean kihla, et nad tahavad Summeri naerma ning siis edasi lobisema ajada-nii et nad saaksid teada kõik saladused- ja peale kauba tahavad nad ta kellegagi neist paari ka panna.
Kuigi Will tundub normaalne. Kent ütles ju Summerile, et ta ei olnud "sõjaplaaniga" nõustunud, aga kes teab, ta võib olla vastaste leeri üle läinud ja talle on äkki kohe kuulipilduja kätte antud...kes teab...aah Audrina teab!
Äkki oleks Audrina nii lahke ja valgustaks uue osaga ka oma jutu lugejaid selle, mis edasi saab ja kes on reetur ning kui kaugele on vaendlane om vallutustega jõudnud.(?) Need pisiasjad... 77/77 - Page 9 Suspect
Vot see oleks väga tore
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 9 Icon_minitime5/1/2010, 19:40

nasicc- Aaaah Very Happy
Ma ei tea kas see on tõsi aga väiksesse kirja inimesed süvenevad :)
Ja... ma ei tea miks Summer neid ära ei ajanud või siis peksa ei andnud....x)

Taylor- Mu inspiratsioon läks kõndima lihtsalt ja... ma vahel üritan sellist nalja sisse toppida aga alati ei tule välja. Ja... Ma üritan nii lühikesi vältida, kuid kui läheb hästi siis järgmine osa, mis nii lühike on on selle jutu epiloog :)
Midagi sooja- selle all olen silmas pidanud Chadi suud. Sest *meenutab* Summeril olid siis silmad kinni ja ta ei näinud, kuid tundis.

Nii, ma katsetan ära seletada põhjuse miks kõik on Summeri & Chadi vastu:

MIKS SUMMERI ISA VASTU ON? Mis sest, et Summer Chadi usaldab jne. Tema isa ei tea ju Chadist mitte muhvigi ja laseb end kuulujuttudel (mida on kuskil alguses mainitud) mõjutada. Õli lisas tulle ka see kui ta Summeri ja Chadi koos telgist leidis, kus nad lihtsalt rääkisid. Summeri isale aga meeldiks kui tema tütrel oleksid soojemad suhted Evani või siis Williga, sest neid ta ju tunneb.
Nii, et... Summeri isa poolt on see normaalne käitumine, sest ta tahab oma tütrele parimat. Tema meelest ei saa seda pakkuda mingi kahtlane tüüp.
MIKS LEXIE VASTU ON? Kadedus. (a'la Miks kõigile meeldib Summer? Miks kõik huvitav juhtub Summeriga? jne.) Aa, ja asi süveneb, kui ma viin ta Chadiga kokku... (kui viin, vaatab veel)
MIKS EVAN VASTU ON? Summer ja mitte tema, vaid mingi võõras tüüp?
MIKS WILL VASTU ON? Loe eelmist vastust.
MIKS KENT POOLT ON? *naerab ja mõtleb* Sest, et... Keegi peab ju hea ka olema Very Happy

KK- Lexie on kade sõbranna.

Äkki täna kirjutan edasi siis...Very Happy
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 9 Icon_minitime5/1/2010, 19:43

...äkki kirjutaks kohe...
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 9 Icon_minitime5/1/2010, 19:46

Karolin- No ma valgustan teid järgmiste osadega...
PS. Usu Karolin- sa ei taha minu nahas olla. Kõik need mõtted, seoses selle jutuga..., need justkui üritavad mind maha lüüa kui ma neid kohe kirja ei pane Very Happy

Aga no ma ütlen teile vihjeks, et see nö "sõda" saab järsu lõpu ja Summer saab hullult haiget... Sad
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 9 Icon_minitime5/1/2010, 20:19

Ma loodan, et nad siis seda ei saavuta Need pisiasjad... 77/77 - Page 9 Icon_biggrin
Minule oli kohe selge, et Summer saab haiget ükskõik kuidas "sõda" lõppeb on haigetsaamine talle karanteeritud...ma loodan ainult, et ta saab haiget õigetelt inimestelt...
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 9 Icon_minitime5/1/2010, 20:22

Hahaa... :)

Summer saab haiget üsna rängalt. Haiget selle sõna kõige otsemas mõttes. Füüsiliselt... Ja VÄGA-VÄGA valelt inimeselt

Sad

Ma olen geenius, eksole? Räägin mis juhtub ja endal pole rohkem osasid veel valmiski kirjutatud. Nüüd kujutate vist ette, mis mu mõtetes toimub? Very Happy
Tagasi üles Go down
Griffu.
Admin
Griffu.

Female Postituste arv : 561

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 9 Icon_minitime5/1/2010, 20:31

"Chad kolgib läbi?" oli mu esimene mõte. Ütle, et ma eksin, palun. (:
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 9 Icon_minitime5/1/2010, 21:01

EI!!! TEMA MITTE IIAL!!!
Very Happy
Tagasi üles Go down
Griffu.
Admin
Griffu.

Female Postituste arv : 561

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 9 Icon_minitime5/1/2010, 21:03

Huh, mingigi inimlikkus on sinus veel säilinud. Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 9 Icon_minitime5/1/2010, 21:16

No tänud Wink
Tagasi üles Go down
LittleMissy
Juubilar
LittleMissy

Female Postituste arv : 171

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 9 Icon_minitime5/1/2010, 21:26

Kas sa muutsid oma kasutajanime või olen ma loll ? :DD

enivei , mulle endiselt meeldib .

Pane siis mõtted kohe kirja , siis ei löö nad sind maha ka :)

ja siiis veel , UUT !
Tagasi üles Go down
Taylor
Kuri põhjapõder(???)
Taylor

Female Postituste arv : 199

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 9 Icon_minitime5/1/2010, 23:16

KENT KOLGIB LÄBI???!!!!!

Eiiiii...
Tagasi üles Go down
http://orkut.com
KK
Naljatila

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 9 Icon_minitime5/1/2010, 23:18

Pigem äkki isa, või Evan? Very Happy
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

Female Postituste arv : 2124

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 9 Icon_minitime5/1/2010, 23:23

Ma arvan küll, et Will.. Very Happy
Tagasi üles Go down
http://invisiblenothing.tumblr.com
KK
Naljatila

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 9 Icon_minitime5/1/2010, 23:31

Äkki hoopis See Josua, või kesse oligi, see kes äkki süüdistab teda, kuna teda läbipeksti või miskit sellist. Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 9 Icon_minitime6/1/2010, 12:51

LittleMissy- Muutsin natuke :)

Taylor- Eiii, keegi ei kolgi Summerit läbi. Ta saab muudmoodi haiget.

Kärolyn- Will ei tee ka talle haiget

KK- Nope -.-

*Naeratab salapäraselt*

Ma ei tea veel mis osasse see tuleb aga katsuks varsti selle ära teha :) Võibolla 29. osast leiate pisikese vihje... Very Happy
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 9 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Need pisiasjad... 77/77
Tagasi üles 
Lehekülg 9, lehekülgi kokku 43Mine lehele : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 26 ... 43  Next
 Similar topics
-
» Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)