MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Need pisiasjad... 77/77

Go down 
+54
kellluke16
Dragomira
StickwithU
Naughty
worfets
Smile*
totuks
Frezia
Kard
rebasekutsikas
Little Green House
PINK
NunnuOled-
LittleFunnyBunny-
getukz
Anny
Evvu
AlwaysMe^^
accident
LikeNoOther
HannaLiisaaa
kutsu123
kurmzu
Sümmeetria
Tennu
Emma
FlyWithMe
kkaia-
mina-olengi-see
Grape.
nasicc
KK
Griffu.
Lizz
padjanägu, [h]
StripedMämmu
LittleStar
NeverToLate
bbrit .
Pump
Krissu
Karolin
black
Taylor
Jezzy
Marmelaad
zoomie
SugarPiece
ThatsMe
Keku
Helen
Murtagh
LittleMissy
Kärolyn
58 posters
Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4 ... 23 ... 43  Next
AutorTeade
bbrit .
Maffiooso
bbrit .

Female Postituste arv : 526

Need pisiasjad... 77/77 - Page 3 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 3 Icon_minitime21/11/2009, 20:54

niiiiniii hea :) uhh, muud ei oska öelda Very Happy
Tagasi üles Go down
http://www.rate.ee/users/mkm-
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 3 Icon_minitime29/11/2009, 11:50

Uus osa :) Loodan, et meeldib ja kriiiiiiiiitikat Very Happy

9. Kahtlus

Külastasin taas Lexie't.
Ta tundis end halvasti ja oli soovinud mind enda juurde meelt lahutama. Mul polnud midagi teha ja mõtlesingi rääkida talle lõppude lõpuks ka Chadist. Ta peab sellest teada saama enne, kui kuuleb küla pealt mingeid kuulujutte.
Lexie ema avas mulle ukse ju kutsus naeratades sisse.
"Lex on üleval oma toas, mine tema juurde."

Koputasin heledast puidust uksele ja lükkasin ukse kergelt lahti.
"Hei," poetasin naeratades.
"Oh, Summer. Sa isegi tulid." Lex muigas ja lükkas õhukese teki kõrvale.
"Teeskled suvel haigust?" uurisin kott-toolile istudes.
"Ei, loomulikult mitte. Mul valutas pea ja hiljem hakkas ka kõht valutama. Ma vist sõin midagi, mis mulle eriti head ei tee... Igatahes on mul nüüd üsna hea olla."
Noogutasin ja vaatasin tema toas ringi.
Mõnus, hubane tuba.
Natuke väiksem kui minu oma, kuid kõik vajalik mahtus ära.
Toa nurgas oli aken ja selle kõrval väike uks, mida mööda pääses rõdule.

"Räägid ka midagi või passid mu toas ringi?" küsis Lex ja lülitas raadio välja, et see meie vestlust ei segaks.
"Ikka... räägin... Kõigepealt, see, et... et, ma ei tea kas..," mu hääl muutus aina vaiksemaks ja ma vahtisin vaikides põrandat.
"Noh?" ärritus Lex ja vaatas mind ootavalt.
"Kas sa lubad, et..," tõstsin pilgu, " hoiad saladust?"
Lex kergitas kulme ja puhkes naerma: "Tüdruk, sellised salajutud?"
"Lexie."

Ta varjas käega suud ja muigas ikka veel, kuid mu puuriv pilk pani ta lõpuks mind kuulama.
"Asi on selles, et... Kas mäletad seda õhtut, kui me olime matkal ja Joshua sai metsas peksa?"
"Mhmhh, ikka. See oli ju jõhker..."
"Okei. Aga see, kes teda peksis oli... Chad."
"Chad?" Lex vaatas mind imestusega. "Kuidas sa seda kutti nii hästi tunned?"
"Ma... kohtusin temaga paar päeva tagasi. Ta pole kohalik... Ma ei teagi kus ta elab. Ma pole seda küsinud ka, aga me saime kokku ühel ööl meie maja juures ja siis ma sain teada, et ta ööbib vahel meil..." jutustasin ettevaatlikult.
"Mida!?" hüüatas Lex.
"Teisel korrusel. Ta hiilib õhtuti, kui pime on ja maja ümber liikumist pole, redelist üles. Seal on luuk ja sealt saabki ta sisse."

Lex vaatas mind shokeeritult: "Ja sa lased tal... Räägi sellest oma isale! See tüüp võib ohtlik olla! Mis siis kui ta teeb sulle midagi!?"
Vaatasin taas mujale. Võibolla ma tõesti tegin vea, et rääkisin Lexile Chadist aga ma pidin selle endast välja saama. Kellele veel oleks ma seda julgenud rääkida peale oma parima sõbranna? Mitte kellelegi.

Ja siis meenus mulle midagi...

"Ta ei tee mulle liiga. Mitte kunagi." Vaatasin rahulikult Lexi ja ta raputas pead.
"Oled kindel? Võibolla tuleb tal tahtmine sind vä..."
"Lex!" hüüatasin pahaselt. "Ta pole selline."
"Ma ei saa sinust enam mitte üldse aru! Mis värk sul selle veidrikuga on?"
"Ta pole veidrik. Ta on kõige..." jäin vait.

Kõige mis?
Mida ma temast teadsin üldse?
Ma ei teadnud milline ta iseloomu poolest on, milline ta on tegelikult...
Mis teda ärritab, mis teda rõõmustab?
Ma ei tundnud teda ju üldse.
Tegin järeldusi vaid tema välimuse põhjal.

"Jumal küll, Summer!" vangutas Lex pead ja üritas mind mõtisklustest välja tirida. "Kas sa kuulad mind? Kas sa saad aru, kui ohtlik ta olla võib? Kui ta juba Joshi nii tõsiselt läbi peksis, et ta haiglasse sattus, siis... sa ei tea, mida ta sulle veel teha võib!"
"Jõuame ringiga jälle tagasi..," pobisesin omaette ja vaatasin oma käsi, mis mu süles olid. Ma tõesti lootsin, et Lexie saab minust aru aga tundus, et ma lootsin liiga palju. Sellest hoolimata üritasin veel midagi Chadi kaitseks öelda.
"Ta andis Joshile peksa, sest Josh üritas mind..."
"Seda oleks saanud ka rääkides teha."

Ohkasin: "Chad on tore. Ta on hooliv... Ma olen temaga ju rääkinud. Ta tundub hoolivat..."
"Jah, tundub hoolivat," jätkas Lex tigedalt, "nii kaua kuni on kätte saanud selle, mida ta jahib! Sa kõlad täpselt nii nagu sa oleksid... Sa oledki..."
"Mida ma olen?"
"Sa...sa oled temasse armunud?" hüüatas Lex vihaselt.
"Ei!" vastasin automaatselt.
"Kindel? Parem oleks, sest..," Lex lõi pilgu korraks maha ja vaatas siis mind uuesti, silmad täis tühjust: "Ma ei räägi sinuga mitte kunagi kui sa peaks selle... jobuga... selle värdjaga sebima hakkama..."

Lexi hääl kajas toas ja tema öeldud sõnad tegid mulle haiget. Tõusin ja seisin viivuks Lexi voodi jalutsis.
"Ma parem lähen."
"Mine," lausus ta ükskõikselt.
"Lähengi aga... tea, et sa eksid temas. Ta pole selline, nagu sina arvad teda olevat... Olgu, kohtumiseni!"

Kiirustasin trepist alla ja mu jalgade tekitatud müdin äratas kohe Lexi ema tähelepanu. Ta kõndis mulle vastu ja naeratas väga viisakalt: "Juba lähed, Summer? On Lexil juba parem?"
"Jep," sosistasin kiirelt ja sammusin temast mööda, välisukse poole.
"Summer, kas midagi..?"
"Nägemist!" hüüdsin väljudes ja hakkasin otsekohe jooksma. Need sõnad mõjusid nüüd mulle isegi rohkem, kui ma enne Lexi toas olin.

Jooksin täiesti suvalises suunas, nii kiirelt kui suutsin. Tundsin, kuidas näkku puhuv tuul muutis mu silmad vesiseks, kuidas mul hakkas jahe. Iga minutiga läks õhk jahedamaks.
Ma ei hoolinud sellest. Ma ei tahtnudki hoolida... Mu mõtetes oli midagi muud.
Mu mõtetes oli keegi teine.

Jäin hingeldades seisma. Metsa hämaruses seistes eristasid mu kõrvad vee vulinat ja ma teadasin, et olin jõudnud oja juurde. Istusin selle kaldale, võtsin põlvede ümbert kätega kinni ja langetasin pea põlvede vahele.
Sulgesin silmad ja soovisin, et aega saaks tagasi keerata.
Ma poleks pidanud Lexile Chadist rääkima.
Ma poleks tohtinud.
Nüüd oli juba hilja.

Vaikselt omaette nohisedes mõtlesin mida teha.
Ma ei tahtnud veel koju minna. Kell oli vähe ja mul oleks seal igav. Siin pole mul samuti midagi teha.

Tõstsin pea.

Hingasin sügavalt sisse ja tõusin.

Pöördusin, nähes hämarat kogu enda taga seismas karjatasin ehmatusest ja järgmisel hetkel tundsin kellegi käsi enda ümber, et ma tasakaalu ei kaotaks...
Tagasi üles Go down
bbrit .
Maffiooso
bbrit .

Female Postituste arv : 526

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 3 Icon_minitime29/11/2009, 12:36

superr :)
Tagasi üles Go down
http://www.rate.ee/users/mkm-
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

Female Postituste arv : 974

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 3 Icon_minitime29/11/2009, 16:32

tore
See Lexi suhtumine oli nagu üsna imelik. Ma mõtlen et loomulikult ei saa just olla väimustuses mingist suvakast kes teeb imelikke asju, aga kohe et 'kui sa temasse armud või temaga edasi suhtled ma pm vihkan sind' see oli nagu liiast.
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

Female Postituste arv : 2124

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 3 Icon_minitime30/11/2009, 17:31

Palun, PALUN, tee nii, et see oli Chad seal lõpus.
Chad on muide väga.. ee.. tore nimi. Very Happy
Lexi ka ja.. Very Happy
Kes teab, see teab.

Aga. Ma mõtlen, et ma vist viitsin isegi oma kolmemeetrise kommentaariga hakkama saada. Mina, laikloom, pole enda jutte ma-ei-tea-kui-kaua edasi kirjutanud. (Eirame siinkohal fakti, et mul on osad ette kirjutatud), mis tähendab, et ma olen viimane inimene, kes vinguma tohiks tulla. Aga ma tahan siiski osi tihemini saada. Very Happy
Sinu juttudega on mingi thing. Nad on kõik ülihead. Very Happy Ja need püändid lõpus.. Kuidas jutt järsku hoopis teise pöörde võtab. See pole etteaimatav ja see omakorda on hea. Et pole. Etteaimatav. Very Happy

Ma olen siin selline.. vaikiv lugeja olnud. Aga siis ma mõtlesin, et peaks vahepeal nägu ka näitama, muidu unustate ära mu.

Siiiiiis.. Chad on mõnus. Muhe. Salapärane ja selline.. muhe.
Ma algul arvasin, et ta on surnud. aga surnud vist ei peksa vägistajaid läbi (?)
Aga ta sobib elusana küll. Väga hästi veel. Very Happy
Lexi reageering oli loomulik minu arvates. Kui mu sõbranna ütleks, et mingi suvakas kutt tema majas ööbib salaja, siis.. aiiii raiiiisk, kus see kutt saaks. Very Happy

(Mitmes meeter on juba?)

Tead.. Ma olen jõulumeeleolus. Ehk siis heas meeleolus. Mis tähendab, et ma ei sunnigi sind tapariistu kasutades uut osa kirjutama.
Aga võiksid ju ikkagi.. rendeer

Tänan tähelepanu eest!
Tagasi üles Go down
http://invisiblenothing.tumblr.com
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 3 Icon_minitime30/11/2009, 19:55

bbrit . --> Thank you :)

Karolin --> Lexi suhtumisega Chadi on sellised... emm.. veidrad lood Very Happy
(Ma üritan teha Lexi natsa armukadedaks selle eest, et Summer rohkem tähelepanu saab või nii...(Evan'ilt ja nüüd siis ka Chadilt. Et keegi võõras kutt Summerit kaitses vms...)
Ma ei suudagi hetkel seda ära aeletada aga küll jutust teada saad...
Very Happy

Kärolyn --> I like your comment Very Happy
Et siis jah... Ma kulutasin päevi, et sellele poisile mõni normaalne nimi välja mõelda. Isegi kirjutamine stoppas seepärast Wink
Ma üritangi Chadist sellist mõnusat kutti teha.

sa ei peagi mind ähvardama, sest kolm järgmist osa on valmis aga võibolla ma seon 10. ja 11. osa üheks osaks kokku ... Vaatab veel.

Ja Kuidas/Miks sul selline mulje jäi et Chad surnud on??? XD

PS: Tahad teada, kes seal lõpus oli..? Very Happy
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 3 Icon_minitime2/12/2009, 17:02

Ma oma geeniuseajus mõtlesin, et ta a'la elas seal kunagi ja ta on kummitus. Very Happy

MUIDUGI TAHAN!!!

Ja nüüd sa vastad: Ei ütle.

Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 3 Icon_minitime2/12/2009, 19:49

*Paneb suu kinni*

Muide ma vahepeal mõtlesingi, et ta võiks olla a'la ghost aga siis mõtlesin ,et see oleks tsipa ebareaalne. Aga samas mulle meeldiks see jutt lõpetada hea... *kuidasnüüdöeldagi* püandiga ja vahepeal plaanisingi midagi sellist et Summer ärkab üles ja nägi seda kõike unes vms.. ise on alles a'la 12. aastat vana või nii :)

Aga siis ühel päeval tuli mul teistsugune mõte ja nüüd ma enam-vähem tean, miks Chad on kodust jalga lasknud ja muu sarnane...

Ma võin öelda, et see on/oli Chad :)

PS: Mul on seda juba 6 osa ette kirjutatud :) Wink
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 3 Icon_minitime2/12/2009, 20:48

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

See lõpp mulle meeldinud ei oleks. Very Happy

Aga.. Mis sul viga on? LISA UUS OSA!!!
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 3 Icon_minitime2/12/2009, 20:51

Hmmmm, ma pean mälupulga siis üles otsima :)

Mingi nelja paiku panen uue osa kui koolist koju saan.
Ja ma mõtlesin, et ma ikka ei seo 10. ja 11. osa kuid panen need mõlemad siis homme üles Very Happy
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 3 Icon_minitime2/12/2009, 20:53

Homme? -.-
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 3 Icon_minitime2/12/2009, 20:55

Homme -.- Very Happy
Varem vist ei saa... Sad
Aga saad selle eest kaks osa Wink
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 3 Icon_minitime2/12/2009, 20:56

Varem VIST ei saa? Twisted Evil

(A)
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 3 Icon_minitime2/12/2009, 21:23

varem vist ei saa jah Very Happy
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 3 Icon_minitime2/12/2009, 21:25

palun (A)
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 3 Icon_minitime3/12/2009, 16:01

10. Koos

"Hei, mida sa siin teed?"

Ma vahtisin teda ja ei osanud midagi vastata. Tema lähedus viis mu rivist välja. Hingasin pahinal sisse-välja, vaatasin teda ja mõtlesin paaniliselt mida ta küsis.
"Kõik korras?"
Noogutasin kiirelt.
Tundsin kuidas ta käed kergelt mu selga hõõrusid. "Sa oled nii külm. Kaua sa siin olnud oled?"
"Ma.. ma ei tea."
Ta lasi mind lahti ja võttis jaki seljast: "Võta see," aitas ta oma tumeda jaki mulle selga.
"Ei, pole vaja! Sa saad siis ise külma ja..," alustasin protestiga.
"Ära minu pärast muretse," lasusus ta pehmelt ja tõmbas jaki luku kinni.

Vaatasin teda kulmu kortsutades, kui ta särgi väel metsa poole kõndis. Huvitav, kas ta jätab mu nüüd üksi metsa? See oleks temast tõesti väga viisakas.

Kuulsin krabistamist ja märkasin Chadi tagasi tulemas, süles peenikesed oksad.
"Ee, mida sa teha kavatsed?" küsisin paar numbrit suuremat jakki paremini enda ümber sättides.
Chad pani oksad liivasemale kohale ja tuli minu poole. Taganesin sammukse.
"Oota nüüd," naeratas ta armsalt ja võttis mu käest kinni ning tõmbas mind endale lähemale. "Mul on taskus vist natuke paberit ja... tikud... Loodetavasti on need kuivad, sest ma pidin täna hommikul läbi selle oja siiapoole tulema."
Chad naeratas ja otsis taskutest seda, mida tal vaja oli. Nägin tema näost, et tal oli natuke ebamugav rinnataskus sorida ning pakkusin talle, et võin jaki seljast võtta.
"Ei tule kõne allagi. Sul hakkab muidu külm. Ma teen lõkke üles ja siis võid äkki jaki mulle tagasi anda... Mitte ennem."
"Miks sa läbi oja..."
Chad hakkas lõbusalt naerma: "Miks ma silda ei kasutanud? Kiire oli."
"Ahahh," pomisesin vastu ja siis leidis Chad tikutopsi ka üles.

Ta kükitas okste kõrvale ja pusis seal midagi ning hetk hiljem võttis kokku kägardatud paberileht tuld. Chad asetas kõige peenemad oksad paberitüki ümber ja asetas leegi kasvades muudkui oksi juurde. Natukese aja pärast ta tõusis ja otsis jämedamaid puuoksi.
"Tule nüüd siia," kutsus ta mind enda kõrvale istuma, kui leek oli juba üsna suur.
Kõndisin tema juurde ja võtsin istet temast umbes poole meetri kaugusel. Olin vait ja vaatasin leeke, samal ajal ennast süüdistades.

Ma olin ikka nii loll, nii argpükslik.
Ma peaks end vabaks laskma...

Usaldama teda.
Ta ei tee mulle liiga, eks?

"Hm," mühatas Chad ja keeras pilgu minu poole.
Nihutasin end tema kõrvale ja naeratasin talle tänulikult.
"On ju parem?"
Noogutasin ja vaatasin punakaskollaseid leeke.

"...ja nüüd me räägime."
"Millest?" küsisin juba vabamalt.
"Kõigest. Mina küsin, sina vastad... näiteks. Nõus?"
"Mina vastan? Ma ei saagi midagi küsida?" uurisin kavalalt naeratades.
Chad naeratas: "Kordamööda?"
"Okei."
"Olgu," ohkas Chad ja viskas leekidesse kaks jämedat poolmädat puuhalgu, mis ta metsast enne toonud oli. "Aga üks tingimus."
"Ja see oleks?"

"Ausad vastused."
Krimpsutasin nina: "Ma pole nõus."
"Sul on midagi varjata?" uuris Chad naerdes ja tundsin kuidas ta ühe käe mu õlgade ümber asetas.
"Ei ole."
"No siis ei peaks ju probleemi olema, ega? Niisiis- ausad vastused... Sa võid minult samuti kõike küsida. Ma vastan ausalt..."
Tõstsin pilgu ja vaatasin teda: "Kui ausalt?"
"Nii ausalt, et sa uskuma jääksid."
Hakkasime naerma.
"Olgu- ausad vastused..." tõmbusin temast veidi eemale ja toetasin end kätega, et teda jälgida.
Chad hoidis lõkkel silma peal ja vaatas aeg-ajalt naeratades mindki.
"Alusta," tegin talle ettepaneku.
"Okei... Mis su nimi on?" küsis ta tõsiselt. Puurisin teda silmadega. "Mul on veider kellegiga suhelda, kui ta mulle end tutvustada ei taha. Pealegi..." ta muigas. "Sa ei peagi tegelikult vastama. Sel juhul ei saa sa ka minust midagi enamat teada."

Chad vaatas mind kavalalt ja muigas.
Ta teadis väga hästi milline võim tal hetkel minu üle oli.
Ma olin tema välimusest ikka veel lummatud...
Ta oli sarmikas.
Ta oli võluv...
Ja ta teadis, et ma vastan.
"Summer... Mu nimi on Summer. Oled nüüd õnnelik?"

See kõlas isegi ülbelt, mõtlesin hetk hiljem.

Chad noogutas lõbusalt ja mõõtis mind oma pilguga. "See nimi sobib sulle hästi."
"Olgu, nüüd kui sa mu nime tead... on minu kord küsida midagi."
"Lase aga tulla," viskas ta uue halu tulle ja vaatas pikki leeke.
"Kus sa tegelikult elad? Kus su kodu on?"

Chad langetas hetkeks pilgu ja ohkas: "See on väga väike koht. Vaevalt, et sa sellest kuulnudki oled. Shamble."
Avasin kiirustades suu: "Kui palju inimesi seal elab?"
Chad naeratas ja asetas vaigistavalt oma sõrme mu suule: "Kordamööda, mäletad ikka?"
"Jep."
"Mis su lemmikvärv on?"

Sulgesin hetkeks silmad ja vastasin siis. "Roheline. Raudselt roheline."
Chad kehitas õlgu: "Sama siin."
"Ehh, lahe!" olin elevil ja küsisin oma küsimuse uuesti.

"Shamble on pisike küla. Umbes 8 maja. Neist pooled on enamjaolt tühjad. Suvilad või midagi sarnast. Püsielanikke on 17. Ju see arv on seetõttu ka väike, et Shamble oleks justkui maailmast eraldatud..."
Mu mõtteis keerles küsimus, mida ma oleks tahtnud samuti küsida, kuid sel hetkel ma seda ei julgenud Chadilt küsida. Äkki ta vihastub? Äkki ta...
Tegelikult pole see minu asigi ju.
"Hm-hm-hmmm, mida ma sinult küsida võiks... Kas sulle meeldib siin?"
Pöörasin pilgu lõkkelt Chadile: "Meeldib siin? Siin sinuga?"
Chad noogutas.
"Loomulikult!"

Kui ta vaid oleks teadnud kui väga ma tegelikult tema seltskonda, tema soojust ja lähedust nautisin...
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 3 Icon_minitime3/12/2009, 16:05

11. Siirad tunded

Mõtlesin uue küsimuse välja ja kahtlesin, kas ikka pärida midagi nii isiklikku.
Aga ta ju ütles, et küsida võib kõike.
See tähendab, et ma võin seda küsida...

"Kas sul on oma... sõbranna..?" küsisin vargsi ja see kõlas nii kohmakalt. Lausa naeruväärselt. "Kas sul on oma tüdruk?"
Chad hakkas naerma. Hetk hiljem ta tõsines taas ja vaatas mind uudishimulikult.
"Ah, et nii uudishimulik..." Ta vaatas mind. "Muidugi, et on."

See tabas mind nagu... nagu... löök allapoole vööd, kui seda nii saab nimetada. Ma lootsin, et ta vastab ei aga... pidin pettuma.
Loomulikult, et tal on oma tüdruk olemas.
Kuidas niisugusel poisil ei saakski olla?
Tundsin kadedust selle õnneliku tüdruku üle.
Tema saab nautida Chadi pidevat tähelepanu aga mina pean leppima vaid sõprusega... Me olime ju sõbrad?

Olin oma mõtetesse nii süvenenud, et ei pannudki tähele, et Chad midagi küsis. Ta raputas mind õrnalt õlast ja ütles paar korda mu nime.
Kui kaunilt see tema suust kõlas...

"Aga sina? Sinul on oma kutt?"
Köhatasin.
"Ei ole veel. Pole olnudki," vastasin häbelikult ja lõin pilgu maha.
Mu kummaline käitumine hämmastas Chadi ja ta tõstis õrnalt käega mu nägu: "Mis viga?"
"See on juba teine küsimus."
Chad vaatas hetkeks minust mööda ja puhkes siis naerma: "Sa jäid mind uskuma?"
"Mida?" küsisin jonnakalt.
"Sa jäid uskuma, et mul on oma tüdruk? Sellest ka ...heh... selline käitumine? Oh Summer, sa..."
Vaatasin teda uskumatult: "Sa ju lubasid, et ausad vastused!"
"Ma tean, aga ma lihtsalt tahtsin su reaktsiooni näha..."
"Mu reaktsiooni näha? Sa veel näed mu reaktsiooni, kui ma sind..." Tõstsin käe, et talle selle pisikese pettuse eest kõrvakiil anda, kuid ta püüdis mu käe kinni ja surus selle maha.
"Natuke temperamentsed oleme siin või?" küsis ta naerdes.

Hingasin kiirelt ja vaatasin leeke. Tänu sellele pisikesele sõnelusele oli meil mõlemal vist sassi läinud, kes peaks küsimuse esitama.
Lõpuks, kui taipasin taevapoole vaadata, mõistsin, et kell oli arvatavasti palju. Ma peaks koju minema. Peaks...
Võtsin Chadi jaki seljast ning surusin selle talle sülle.
"Pane see selga tagasi."
"Ei!"
"Pane!"
"Ei!"
"Pane või ma... "
"Aga kui ma ei pane!? Mida sa teed siis, ah?"

Chad vaatas mind hetke ja kergitas oma kulme: "Minu kord oli küsida."

Langetasin lojult pea ja hakkasin naerma. Chad võttis jaki ja asetas slle mu õlgade ümber ning ma toetasin pea tema õlale. Chad mõtles hetke ja avas siis suu:
"Millal sinu sünnipäev on?"
"30.detsember. Aga sinul?"
"26. aprill," lausus Chad ja tugevdas oma haaret. Tundsin end tema kõrval kindlamalt. "Sa oled siis kaljukits... Mina olen sõnn. Seega- me peaks hästi läbi saama.Kui vana sa oled?"
"16. Ja sina?"
"Sinust kaks aastat vanem."
"Okei..," sosistasin talle ja tundsin, kuidas mu silmad kinni vajusid. Mul oli juba hea soe olla ja nüüd tuli uni kimbutama.
Just siis, kui tahtsin küsida Chadilt asju, mis mind veel huvitasid... Mu pea muutus raskeks ja vajus Chadi tugevale õlale.

"Summer?" ehmus Chad ja üritas mind äratada. "Hei, ava silmad! Summer?"
"Ehm.. Mis... on?"
"Ära siin magama jää. Kui soovid, saadan su koju," pakkus ta.
"Ma... ei taha koju... Sinna on... liiga pikk maa minna..."

Chad patsutas õrnalt mu põske, kui ma taas tukkuma tema käte vahel jäin. Olin lausa uksumatult unine. Nii kiirelt... Järelikult aitas üks kahest, soojus või külmus, sellele kaasa.
Kuulsin kuidas Chad lõket kustutas ning tundsin, kuidas ta võttis mu sülle ja kandis mind.

Ma ei saanud aru kuhu me suundusime aga lootsin, et ma ei pea täna koju minema.

Kent küll rõõmustaks, kui saaks oma väiksest õeraasust rahu, et sõpradega rahus jalgpalli vaadates õlut limpsida saaks.
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 3 Icon_minitime3/12/2009, 16:58

Sa PEAD uue osa panema. Ma anun sind põlvili lausa. Very Happy Just siis kui ma niiiii õudselt juttu süvenesin sai see otsa. Nagu.. sa PEAD!!!!!!!!!!!!!!
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

Female Postituste arv : 974

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 3 Icon_minitime3/12/2009, 19:00

10. ei olnud nii hea 11. oli palju parem, aga võibolla on asi minu imelikus tujus, sest iga kord kui ma seda juttu loen meeldib see mulle erinevalt lol!
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 3 Icon_minitime3/12/2009, 19:10

Thank you :)
Küll kunagi saad uue osa :)
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 3 Icon_minitime3/12/2009, 19:12

Kunagi? KUNAGI!?!?!

Eiei.. sa ei mõika.. KOHE!!
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 3 Icon_minitime3/12/2009, 19:16

Kärolyn- Kes kannatab see kaua elab *ma vist saan pühapäev jälle läbakasse, kus usb töötab, minu oma ei mõika Very Happy*
Enivei, ära mind maha löö, sest muidu sa ei saa üldse uut osa Very Happy

Karolin- iga kord kui ma siia uue osa postitan loen ma osad veel läbi. Ja alati on mul üks mõte peas: "Deem , ma saaks ju veel paremini!!!" Very Happy

Võibolla kunagi kui mul rohekm aega on kirjutan oma jutud üldse pikemas versioonis ümber. Praegu on niiöelda tähtsamate asjade kerge ülesmärkimine XD
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 3 Icon_minitime3/12/2009, 19:44

Crying or Very sad
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 3 Icon_minitime3/12/2009, 19:47

Don't be sad Very Happy
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 3 Icon_minitime3/12/2009, 20:00

No selise koha peal pooleli jätta on PIIIN!!!
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 3 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Need pisiasjad... 77/77
Tagasi üles 
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 43Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4 ... 23 ... 43  Next
 Similar topics
-
» Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)