MEIE JUTUD Järjejuttudele pühendatud foorum |
|
| Need pisiasjad... 77/77 | |
|
+54kellluke16 Dragomira StickwithU Naughty worfets Smile* totuks Frezia Kard rebasekutsikas Little Green House PINK NunnuOled- LittleFunnyBunny- getukz Anny Evvu AlwaysMe^^ accident LikeNoOther HannaLiisaaa kutsu123 kurmzu Sümmeetria Tennu Emma FlyWithMe kkaia- mina-olengi-see Grape. nasicc KK Griffu. Lizz padjanägu, [h] StripedMämmu LittleStar NeverToLate bbrit . Pump Krissu Karolin black Taylor Jezzy Marmelaad zoomie SugarPiece ThatsMe Keku Helen Murtagh LittleMissy Kärolyn 58 posters | |
Autor | Teade |
---|
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 3/12/2009, 21:09 | |
| Mulle meeldib lugejaid piinata | |
| | | Taylor Kuri põhjapõder(???)
Postituste arv : 199 Age : 29 Asukoht : In my dreams.
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 4/12/2009, 16:55 | |
| Böö. Tahan uut, sest see on jätkuvalt hea. | |
| | | bbrit . Maffiooso
Postituste arv : 526 Age : 29 Asukoht : Väänas :)
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 4/12/2009, 17:34 | |
| mnjaa, päris hea oli. Ma tahaks midagi muud ka öelda, aga ma ei oska, sorrri :/ | |
| | | NeverToLate Narkar
Postituste arv : 46 Age : 30
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 5/12/2009, 12:25 | |
| See oli....HEA!!!
Ma tahan juba UUT:) | |
| | | black Sugar
Postituste arv : 1492 Age : 29 Asukoht : Tallinn.
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 5/12/2009, 16:17 | |
| | |
| | | Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 6/12/2009, 16:17 | |
| Taylor: Bohooo, küll saad bbrit .: Tänud XD NeverToLate: Tore, kui meeldis :) black: Ta on natsa... jäärapäine jah Arvab, et teab, mida teeb... Usaldab liiga kergelt... Aga by the way, Summerit tõmbab Chadi poole, tema selline... em.. salapära, müstika... vms. Lexie ongi nõme Kade ja õel... VARSTI saate uue osa | |
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 13/12/2009, 11:14 | |
| Niisiis uus osa. Loodan, et meeldib... 12. Romeo
Ringutasin läbi une ja haigutasin magusalt. Kuulsin linnulaulu, tundsin sooja õhku, tundsin end veidralt. Lükkasin käe läbi juuste ja üritasin välja mõelda, mida põrgut ma teen telgis, mis oli vana ja kulunud... Kui mulle meenus eilne õhtu, ilmus mu näole naeratus. Ainuke, mis mulle eelmisest õhtust meelde tuli oli Chad. Kus ta nüüd on siis?
"Chad? Chaaa-a-a-a-a-d?" hüüdsin telgis ja olin tasa, et kuulda teda midagi vastu hüüdmas. Lõpuks kuulsin samme lähenemas ja telgi avauest pistis pea sisse Chad: "Oh, hommikut!" "Tere... Ma magasin siin telgis?" "Nagu näed." "Oot-oot, mis värk on?" küsisin kerge pabinaga. "Ei midagi. Me ei maganud... koos... kui sa seda arvad. Ma magasin üldse õues." Ta hakkas naerma: "Süüa?" Chadi peos oli suur oranz apelsin. "Mmm..," üritasin isukust näidata. Välja kukkus see hoopis vastupidiselt. "Sa ikka sööd apelsini?" "Söön... Kas ma... võin sinult veel midagi küsida?" Chad naeratas, mis tähendas jaad. "Ütle, kas ma meeldin sulle?" Chad vaatas mind mõtlikult. "Ausad vastused," tuletasin meelde. "Jaa." "Tore." Seda ma tahtsingi kuulda. Chad kooris apelsini ja küsis siis sama minu käest: "Aga mina sulle?" "Kuidas ei saakski..," pomisesin teda vaadates ja järgmisel hetkel katsin näo kätega.
Ma punastasin.
Chad võttis käed mu näo eest. "Minu kord... Kui sul pole enne poisi olnud... kas see tähendab ka seda, et sa pole iial suudelnud kedagi?" "Olgu, ma punastan edasi!" naersin ja tõstsin käed näo juurde ja katsin silmad, et ei peaks Chadi pilku taluma. Kuulsin kuidas Chad lõbustatult "Hmh" tegi ja apelsini kooris. "Summer, sinu kord." "Miks sa selliseid küsimusi küsid, mis mind punastama panevad?" Chad muigas: "Uudishimulik, mis muud. Okei... Aga mida sa teeks kui ma sind suudleks? Nüüd..? Kohe...?" "Ee, arvatavasti mitte midagi, sest ma ei usu, et sa seda teeks. Teoreetiliselt ma ei usu, et sa..," patrasin hoogsalt. Tundsin kuidas Chad mu käe näolt ära tõstis ja liikus mulle aeglaselt lähemale. Mu silmad sulgusid automatselt ja ma teadsin mis kohe juhtub. Ta tõesti teeb seda... Hetk veel ja...
Järsku kuulsin kärinat ja tundsin ära isa tigeda hääle: "Mida kuradi põrgut sa mu tütrega teed, värdjas!?" Tõmbusime välkkiirelt üksteisest eemale ja ma vaatasin oma isa, kes polnud just väga õnnelik nähtu üle. Chad vaatas samuti mu isa. "Tere hommikut, härra..." Chad muigas vaevumärgatavalt ja piilus minu poole. Sosistasin talle oma perekonnanime. "Härra Windmill!" "Tere hommikut jah, härra ahis... Romeo. Seletad äkki, mida mu tütrega teed?" Paps köhatas: "Tegid?Üritasid teha?" "Isa ta..." üritasin omalt poolt Chadi kaitsta. "Kõigest hakkas sind uudlema!? Jeap, ma tean... Tahtis proovida, eks ole? Aga oi-oi kui paljusi asju ta veel sinuga teha tahab... On mul õigus?" "Ma ei teinud ju midagi," vastas Chad käsi laiutades. See oli ju tõsi. "Kuule..., naga... Mulle ei meeldi, et sa mu tütrele ligi ajad. Mida kuradit ta selles nõmedas telgis üldse teeb?"
Chad ohkas ja vaatas mind. "Summer! Pane end kohe riidesse ja me läheme koju ja siis ootab meid ees üks väga tõsine jutuajamine. Ma ootan sind väljas," isa sammus eemale ja ma langetasin pea. Kas ta tõesti arvas, et ma... Nojah, ma olin ju teki nii ümber tõmmanud, et see varjas ka Chadi jakki...
Ikkagi- see oli jube.
Chad vaikis minu kõrval ja tundsin kuidas ta mu käest kinni võttis. "Ära karda. Ta käitub nagu iga isa sellises olukorras käitub." "Jah, see on väga lohutav." "Mine nüüd. Ära lase isal end kauem oodata," sosistas Chad ja tõusis ning ulatas mulle käe, et mindki püsti aidata.
Vaatasin teda pikalt ja seadsin ritta õigeid sõnu, mida öelda... "Kui mu isa paneb mu koduaresti, mis on väga tõenäoline või... keelab mul üldse sinuga kokku saada, tea, et... mulle tõesti meeldis eilne õhtu." Tõmbasin jaki luku alla ja võtsin selle seljast. "Aitäh jaki eest. Ma nüüd lippan." Surusin oma huuled hetkeks tema põsele ja jooksin siis isa poole.
Mu sees hõõgus midagi. Midagi... põletas, miski tekitas tunde, et ma suudan lennata... Ja mida lähemale ma isale jõudsin, seda rohkem tundsin vajadust ennast ja Chadi kaitsta kõigi nende süüdistuste eest, mis isa kavatses mulle kodus näkku öelda. Kõndisime paarimeetrist vahet hoides vaikides kodu poole. | |
| | | Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 13/12/2009, 11:32 | |
| Pealkirjas on 12 & 13. Where is number 13?! Ehk siis.. UUUUUUUUTTTTTTT Ps.. Kuidas ta isa nii käbe sinna sai? | |
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 13/12/2009, 11:39 | |
| 13. Karistus
Isa avas mulle ukse ja marssis siis tujutult minu järel majja. Kent, kes vaatas telekat, tõstis muiates pead ja viskas telekapuldi tugitooli ning tuli ilma kutsumata kööki, kuhu isa oli käskinud minul minna. Ta vaatas mind uudishimulikult ja uuris, millega ma nüüd hakkama olin saanud, kui paps uuesti õue läks ja ema tuppa hüüdis. "Kuule, ma ei usu, et ta teeb mingist väiksest asjast draamat..," porises Kent ja tõmbas laua alt tooli välja ning istus. "Usu mind- see on täiesti mõtetu teema, mille eest ma nüüd peapesu saan." Võtsin riiulist klaasi ja valasin sellesse natuke mahla. "Mul ei tohi eraelu ka olla enam..." pobisesin omaette. Kuulsin juba ema isaga rääkimas ning ema kergelt pahur hääl andis mulle aimu, et isa viis ta kiirelt juhtunuga kurssi. Istusime kõik laua taga omadel kohtadel ja ma põrnitsesin enda ees pooltühja mahlaklaasi. "Summer, kullake, kas see on tõsi?" Vaikisin. Kent oli endiselt positiivne ja hakkas naerma. Kui isa talle kurja pilguga otsa vaatas, oli tema naer justkui noaga läbi lõigatud. "Ehh, vabandust aga kas keegi viiks mind ka kurssi mida mu kallis armas õeraasuke siis tegi?" Näitasin talle lapsikult keelt. "Su õeke ei ööbinud täna öösel kodus! Ta oli hoopis ühe võõra poisiga metsatukas telgis. Tänu taevale, et Lexie helistas! Ilma temata poleks ma Summerit üleski leidnud!" Kent vaatas mind tunnustavalt: "Tubli, õeke!" "Kuule, ole vait," venitasin jonnakalt. Isa jätkas. "Ja nagu sellest veel vähe polnud nad... olid suhteliselt asja kallal..." "Uh-uuh-uhhhh!" huilgas Kent ja plaksutas. "Kent, äkki sa... rahuneksid?" lausus emps. "Okei. Aga... paps... Summer on juba 16 ja minu meelest on see küll vanus, kus juba võib... ringi lasta. Kui te hakkate teda keelama saab mu õest vanatüdruk ja seda saatust ma talle küll ei tahaks." Kent muigas ja müksas mind laua all jalaga. Krimpsutasin nina ja piilusin silmanurgast isa, kes mõtles Kenti sõnade üle järele. "Ma olen su vennaga nõus aga... me peaksime ikkagi teadma, kui sa mõne poisi juures ööbid. Ja pealegi, kas te kasutate..." "Me kõigest rääkisime!" hüüdsin ma järsku. "Ja kui sa arvad, et ma olin seal teki all alasti, siis sa... küll eksid, isa!" Kent ja ema vaatasid mind hämmastunult. Isa pilgutas kiirelt silmi ja vaatas minust mööda. "Aga ütle mulle, miks sul nii kaua aega läks kui ma sind ootasin?" "Sest ma jätsin Chadiga hüvasti, jumal küll!" Ema võpatas: "Chad?" "Jah, Chad!" hüüdsin ärritunult ja tõusin. "Ma ei... mõista... ma kohtun inimesega, kes... mulle meeldib. Kes... minust hoolib... ja teie arvate kohe temast kõige hullemat. Te isegi ei tunne ju teda." "Sina ka ei tunne! Ta on ju varas!" hüüatas ema, kellele arvatavasti külanaised olid Chadi maininud. "Mind ei huvita kes ta on! Mind ei huvita, mida teie temast arvate!"
Ma võisin liialdada aga sama tegid ka mu vanemad ja kõik teised... Isegi mu parim sõbranna. Seadsin sammud oma toa poole, kui kuulsin isa tooli eemale lükkamas. Kuulsin, kuidas ta otsustavalt ohkas ja hüüdis mind nimepidi. Hüüdis mind mu täisnimega: "Summer Elynn Windmill!" See ei tähendanud head. See ei tähendanud IIAL midagi head... Mu täisnime kasutati siin majas väga harva... ja alati siis kui ma olin paha laps olnud. Jäin seljaga isa poole seisma: "Noh?" "Sa oled nädal aega koduarestis. Nädal aega ei vaata telekat, nädal aega ei kasuta arvutit ja oma aiast kaugemale jalga ei tõsta, selge? Ja kui ma peaks seda su printsi siin maja ümbruses nägema, ei hoia ma end tagasi!" Hingasin nina kaudu sisse ja proovisin oma viha teiste tunnete alla suruda. "Sa annaksid talle peksa?" Seejärel tormasin oma tuppa. Lajatasin ukse pauguga kinni ja keerasin selle siis seestpoolt lukku. Võtsin padja kaissu ja jäin voodile lamama. Isa liigne hoolitsus käis mulle alati närvidele. Ka seekord kippus ta liialdama. Ma ei teinud ju midagi kurja? Ma olin lihtsalt koos poisiga, keda nad ei tunne. Keda ma isegi tõesti veel ei tunne, kuid keda ma juba usaldasin. Ma ei näe teda nädal aega. Seitse päeva... See aeg venib ju nii pikalt... Mu mõtisklused katkestas telefonihelin. Haarasin oma mobiili järgi, mis öökapil vedeles ja vaatasin, kes helistajaks oli. Lexie. Kuigi keelasin end kõnet vastu võtmast, vajutasin ikkagi rohelisele nupule ja kuulsin Lexi tasast häält: "Summer! On sinuga kõik korras?" "On ja kuidas veel. Tänu sinule pean passima nädal aega kodus!" "Su isa..." "Jah, mu isa nägi mind koos Chadiga. Me poleks talle vahele jäänud kui sina oma suud poleks paotanud! Tänud, reetur! Ma lootsin, et võin sind usaldada aga sa oled täpselt selline nagu kõik teisedki! Te ei tunne inimest aga usute nende kuulujutte, kes samuti asjast mitte midagi ei tea!" Kuulsin kuidas Lex väriseva häälega mu nime ütles, kuid ma ei tahtnud kuulata tema vabandusi. Võibolla selle nädala jooksul otsustab Chad oma asjad kokku panna ja edasi liikuda. Ma ei saagi temaga rohkem koos olla kui vaid see eilne õhtu, mis mulle igaveseks meelde jääb... "Tead... ma parem lõpetan selle kõne enne kui ma sulle midagi halba ütlen, eks? Headaega!" "Sum...," kuulsin Lexi telefoni veel kord hüüdmas ja siis kostusid vaid lühikesed häirivad piiksud. Panin telefoni öölauale tagasi ja vaatasin aknast selget helesinist taevast, mis imeilusalt säras. Nüüd võisin ma loota vaid Evanile, kuid kas ka tema mind mõistab? Vähemalt keegigi võiks olla minu poolt. On siis minu tundeid nii raske mõista?
Viimati muutis seda Audrey (7/6/2010, 21:01). Kokku muudetud 1 kord | |
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 13/12/2009, 11:40 | |
| Sest Lex helistas talle :) Ja siis Summeri papito läks teda otsima x) või midagi sellist. Sest Lex on tsipa kade oma sõbrantsi peale ja... hakkas jamama. | |
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 13/12/2009, 11:50 | |
| No nüüd ma sain sellest aru jaa. UUUUUUUUUUTTTTTTTTTTTT | |
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 13/12/2009, 11:55 | |
| Tahad järgmist osa???
*jube postitamisisu on peal* | |
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 13/12/2009, 12:02 | |
| JAAAAAAAAAAAAAAAAA
*Jube lugemisisu on peal* | |
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 13/12/2009, 12:15 | |
| 14. Mis nüüd?
Enese üllatuseks sain oma karistusajaga päris edukalt hakkama. Esimesel päeval mängisin solvunut. Keeldusin söömast ning kuulasin enda toas muusikat. Teisel päeval uurisin oma täiskiritseldatud vihikuid ja hiljem lugesin mingit haledat armastusromaani, mis oli lihtsalt nii üle pingutatud kui vähegi võimalik oli. Teisel päeval ajas tühi kõht mind alla lõunatama, kuid tegin aega parajaks, et ei peaks teistega koos sööma. Kolmandal päeval keerasin raadio valjemaks ja hakkasin oma toas suurpuhastust tegema. Vahel oli koristamine lihtsalt suurepärane ajaviide.
Sättisin pilte riiulil ja märkasin siis ketti, mille olin leidnud. Võtsin selle pihku, et seda imetleda ja hetk hiljem asetasin riiulile tagasi.
Otsustasin koristamisest pisikese pausi teha ja läksin akna juurde, et välja vaadata. Päikesekiired üritasid läbi tihedate pilvede trügida, tuul oli tõusnud... Varsti tuleb jälle torm. Täistunnil antigi rannikul järjekordne tormihoiatus. Keskööks lubati tugevat tuult, merevee taseme tõusu... Kui meres vesi tõuseb, on asi juba tõsisem. Soovitati varuda sööki, küünlaid ja kannatust, sest eesootav torm pidi tulema üks tugevamaid neist, mis eelmistel aastatel on rannikut väisanud. Naeratasin endamisi. Nagunii panevad sünoptikud jälle mööda.
Mulle meeldis torm. Mulle meeldis vihm, kaugelt kostuv müristamine, tuule vilisemine... See turvalisuse tunne, mis soojas toas olles tekkis. Ja siis tuli mulle meelde Chad.
Mida ta kavatseb teha? Ta ju ei teagi, et torm tuleb... Uksele koputati: "Summer-kullake?" "Kuulen?" hüüdsin tõrksalt vastu. "Ma tahtsin öelda, et... kui sa oma musta hõbedase kirjaga pluusi otsid, siis see kuivab vannitoas. Ma mõtlesin, et pole mõtet seda õue viia kui torm tuleb..." "Okei. Tänks, emps..," hüüdsin veidi pehmemalt. "Summer, ma oleks peaaegu unustanud! Me sõidame isaga kell viis vanaema juurde. Ta helistas ja ütles, et tal on mõningaid asju poest vaja ja me käime linnast ka läbi." "Okei..."
Kuulsin ema linki alla vajutamas. "Ee, kullake... Äkki sa... teeksid ukse lahti?" Ajasin end püsti ja keerasin ukse lukust lahti. "Tere, tore on ka sinuga silmast silma mõnikord rääkida..." "Nalja teed?" küsisin pahuralt ja jõllitasin ema. "Ära pane tähele..," muigas ema ja vaatas toas ringi: "Koristasid?" "Nagu näed." Ema hakkas naerma: "Noh, tubli. Ja see ka veel et kui sa otsustad õhtul "kedagi" külastada, kui me isaga ära oleme, tea, et Kent hoiab sul silma peal."
Oh, loomulikult et ta valvab mind. Annan talle oma taskurahast kolme õlle jaoks raha ja teda ei huvitagi mida ma edasi teen.
"Nojah, siis on mul vist üsna raske välja hiilida..," asetasin käed rinnale risti ja vaatasin põrandat. Ema hakkas naerma: "Loodame." Ta hakkas toast just väljuma kui ma talle ukse juurde järgnesin. "Emps?" "Noh?" "Ma kuulsin raadiost tormihoiatust, kuid..," jäin stoppama. Ema vaatas mind üks kulm kergitatud: "Kuid?" "Kas see tuleb tõesti nii hull, kui räägiti?" Ema naeratas ja silitas korra mu pead: "Väljas pidi öö hakul päris ohtlikuks minema. Mark, see isa sõber ütles, et nad on rühmaga terve öö valmis, et kuhugi appi sõita, kui vajadust peaks olema..." "Aga kui te lähete vanaema juurde..." "Summer ära muretse- kui torm väga tugev on, me võime jääda ju vanaema juurde. Siis on temal ka julgem ja teie Kentiga saate ju siin hakkama?" Noogutasin: "Jah." "No tore. Ma nüüd lähen... Teen midagi kähku teile süüa ja siis varsti peamegi minema..."
Kell kaheksa õhtul oli õues juba täiesti kottpime. Olime Kentiga kahekesi elutoas ja vaatasime telekast mingit lamedat teleshow'd. Vihma pladin aknaklaasil ja tuule vilisemine hakkasid mulle juba närvidele käima. Kuigi varsti taipasin, miks ma nii närviline olin. Varsti tõusin püsti ja äratasin ka Kentis tähelepanu. "Kuhu lähed?" "Magama," vastasin ohates. "Kindel?" uuris ta laialt irvitades. "Üsnagi. Ma ei viitsi mingit jama telekast vaadata..."
Kuulsin, kuidas Kent õllepudeli lauale, kus oli küünal ja selle kõrval tikud, pani: "Me võime ju koos mõnda head filmi vaadata?" "Vaevalt, et sellest midagi välja tuleks. Vool võib iga minut ära minna ja siis pole nagunii mitte midagi teha." "Sul on vist õigus..," lausus Kent ja sirutas käe taas pudeli poole.
Läksin oma tuppa ja panin hämara, punaka tulega öölambi põlema. Istusin voodiäärele ja kuulasin vihma rütmilist toksimist aknaklaasile. Kui kuulsin ka Kenti oma tuppa minemas otsustasin oma plaani ellu viia. Või... mis plaan see õieti oligi? Ma lihtsalt soovisin Chadi näha, hoiatada teda enne kui temaga midagi juhtub... Võibolla üritab ta ära minna ja jääb kuhugi lõksu ja ei saa sealt enam välja ja... Ei. Ma ei või selliseid mõtteid mõelda...
Tõmbasin omale mustad üksid jalga ja rohelisele sviitrile tõmbasin peale musta kapuutsiga pusa. Otsisin kapi sügavusest välja paari vanu botaseid ja tõmbasin need jalga. Kustutasin tule ja avasin akna, et välja hiilida. Ajastasin kõik oma liigutused nii, et kui mina näiteks akna lahti teen, siis samal ajal müristab. Nii ei kuule Kent midagi ja ta ei saagi teada, et ma välja hiilisin.
Siis, kui juba metsa poole jooksin, hakkasin mõtlema, kus Chad olla võib. Ma ei uskunud, et ta oja juures veel olla võib kuid iial ei või teada ju. Otsustasin kõigepealt sinna minna.
Oja veetase oli tõusnud vähemalt kolm korda ja Chadist polnud jälgegi. Lükkasin niisked juuksesalgud näolt ja uurisin ümbrust.
Jep, ta oli siit lahkunud, kuid... kas ta tõesti ei tulnud siis minuga hüvasti jätma? Hõõrusin oma käsivarsi ja mõtlesin kas minna koju või otsida Chadi veel kuskilt. Just siis kui otsustasin koju tagasi minna tulid mulle meelde vanad koopad. Äkki ta läks sinna? Koobasteni oli umbes poolteist kilomeetrit. Muidugi polnud see pikk maa, kuid külm vihm ja tuul tegid teekonna üsna raskeks.
Sellest hoolimata lisasin sammudesse kiirust, et koopa juurde minna. See oleks ainuke koht, kus tal oleks enam-vähem hea olla. Kui ma lõpuks koobasteni jõudsin polnud seal hingelistki, vähemalt mitte seda, keda mina otsisin. Pettunult üritasin võimalikult kiirelt koju tagasi minna. Olin läbimärg, külmunud... Värisesin tugevalt ja jalad tundusid nii tuimad. Aga Chad... Tema oli läinud...
Oma toas öölambi lülitit plõksides, üritasin teise käega märga pusa seljast ära saada. "Äkki on vool ära läinud juba, või mis sina arvad?" "Kent!" kiljatasin kõrvulukustavalt. Ta süütas küünla ja asetas selle mu öökapile. "Käisid õues?" "Jah." "Miks?" "Oli vaja." "Miks?" "Pole sinu asi!" Kent vaatas mulle muiates silma ja kehitas õlgu: "Mina ei tee sulle loengut." "Tänud... Ema-isa pole igaks juhuks ühendust võtnud?" "Nad saatsid sõnumi, et jäävad vanaema juurde ja ma tulingi sulle seda tegelikult ütlema aga siis avastasin, et sind pole siin."
Ohkasin.
"Olgu, ma lähen nüüd ka magama ja loodan, et... sa teed sama." Hakkasin naerma: "Jah. Mul on külm ja ma tahan tõesti magada. Aitäh valguse eest." Kent kummardas lõbusalt naeratades ja kadus minu toast.
Kui olin üksi jäänud kuivatasin end korralikult ära ja otsisin kapist kerge pitsilise öösärgi selga, mis rohkem meenutas minikleiti, kui pidzaamat. Pugesin teki alla ja jälgisin küünlaleegi värelust...
Ma valetan, kui ütlen, et tema lahkumine ei tekitanud minus mingeid tundeid. Ma lootsin, et ta jätab minuga hüvasti, kui otsustab edasi liikuda aga ju ma siis ei tähendanud tema jaoks mitte kui midagi. | |
| | | bbrit . Maffiooso
Postituste arv : 526 Age : 29 Asukoht : Väänas :)
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 13/12/2009, 12:46 | |
| uhh, vähemalt pikkade pauside järewl tulevad pikad osad , mida on mitu tükki :)
Väga hea, ja edasi :) | |
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 13/12/2009, 12:53 | |
| VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL Paned seni osasid kuni Chad sisse tuleb uuesti. | |
| | | Taylor Kuri põhjapõder(???)
Postituste arv : 199 Age : 29 Asukoht : In my dreams.
| | | | Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 13/12/2009, 17:44 | |
| Nii tore | |
| | | black Sugar
Postituste arv : 1492 Age : 29 Asukoht : Tallinn.
| | | | LittleStar Totaalne lumememm, noh!^.^
Postituste arv : 253 Age : 29
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 13/12/2009, 19:25 | |
| Ja mulle meeldib kaa, väga:) Seega, ootan huviga järgmist osa=P | |
| | | StripedMämmu Võlur
Postituste arv : 59 Age : 27 Asukoht : Jõhvi
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 13/12/2009, 19:54 | |
| | |
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 14/12/2009, 14:42 | |
| Nii mitu lugejat- that's so sweeeet :) bbrit . - Jep. Ma muutusin lahkeks :) Kärolyn- Järgmises osas JUBA on Chad back Taylor- Thanks. Ja Chad võis olla kus iganes, sest... *juhe jooksis just kokku x)* põhimõtteliselt peaks see selguma järgmistest osadest kus ta on/oli... Karolin- Hullult tore XD black- Saad! LittleStar- :) StripedMämmu- Saad selle :) | |
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 14/12/2009, 20:50 | |
| Ma tahtsin juba täna uut osa teile siia panna aga arvuti ei lase Nõmenõme. | |
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 14/12/2009, 21:33 | |
| Hakkab laskma. | |
| | | LittleStar Totaalne lumememm, noh!^.^
Postituste arv : 253 Age : 29
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 14/12/2009, 22:21 | |
| Proovi nii kaua kuni laseb;D | |
| | | Sponsored content
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 | |
| |
| | | | Need pisiasjad... 77/77 | |