MEIE JUTUD Järjejuttudele pühendatud foorum |
|
| Need pisiasjad... 77/77 | |
|
+54kellluke16 Dragomira StickwithU Naughty worfets Smile* totuks Frezia Kard rebasekutsikas Little Green House PINK NunnuOled- LittleFunnyBunny- getukz Anny Evvu AlwaysMe^^ accident LikeNoOther HannaLiisaaa kutsu123 kurmzu Sümmeetria Tennu Emma FlyWithMe kkaia- mina-olengi-see Grape. nasicc KK Griffu. Lizz padjanägu, [h] StripedMämmu LittleStar NeverToLate bbrit . Pump Krissu Karolin black Taylor Jezzy Marmelaad zoomie SugarPiece ThatsMe Keku Helen Murtagh LittleMissy Kärolyn 58 posters | |
Autor | Teade |
---|
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| | | | Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 15/12/2009, 15:33 | |
| No saite uue osa Ma ei garanteeri, et see just super on aga ehk teile meeldib :) 15. Kolmas tund
Ma ei saanud aru, mida Evan minu toas tegi, kui ma natukese aja pärast silmad avasin, et küünalt kustutada. Ta toetas end vastu seina ja vaatas mind, silmad säramas. Ta oli nii õnnelik ja sirutas aeg-ajalt käe minu poole, justkui kutsuks mind kuhugile kaasa. "Ei Evan, ma ei saa tulla ja hetkel ma ei tahagi," üritasin talle selgeks teha. Evan vaatas mind rahutult ja astus paar sammu minu poole ning kükitas minu juurde. Ta võttis mu käe ja silitas seda. "Miks?" "Ma... ma lihtsalt ei saa..," pomisesin vastuseks ja nägin kuidas Evani ilusatesse silmadesse tekkisid vihased sädemed. "Tema pärast?" küsis ta pahaselt. Raputasin pead, kuid see oli tõsi. Ma tahtsin olla Chadiga rohkem kui Evaniga... "Ei, Evan. Sa ju tead, et..." Ta suudles mu kätt ja siis märkasin oma sõrmes midagi säramas.
Sõrmus?
"Ainult üks sõna ja kõik muutub... Ta ei segaks meid." Mis toimub, soovisin ma küsida, kuid ei suutnud sõnakestki öelda. Mul lihtsalt ei jätkunud jõudu. "Sa ju tead, et see on kõigest ajaraiskamine, Evan!" ütles keegi, kelle häält ma kohe ära ei tundnudki. Kui ma nägin hääle omanikku, märkasin esimese asjana seda, et ta oli mulle väga sarnane. "Lex, see pole ajaraiskamine," kinnitas Evan vildaka muige saatel ning ma jälgisin iga veel hämmastunult Lexi. Tema ka siin? Miks ometi?
Mida nad minu toas teevad ja mis sõrmus see on..? "Kuidas seda siis nimetada, Evan?" küsis Lex. Käsi endiselt Evani peos, jälgisin Lexi, kes jõllitas üleolevalt mind. Ma tahtsin teada, mis toimub, mis juhtunud on, kuid mu hääl oli täiesti kadunud. Järelikult olin ma ikka end nii tugevalt külmetanud...
Järsku kuulsin koputust. Lex ja Evan vaatasid kiirelt mind ja seejärel ust ning olid järsku nagu võluväel kadunud. Ma vaatasin hämmastunult kohta, kus Lex alles seisnud oli ja üritasin aru saada, mis just toimus. Jälle kostus õrn koputus...
Sulgesin silmad ja kui need uuesti avasin oli tuba pime. Kuulsin vaid vihma pladinat akna taga.., tuule ulgumist ja kaugenevat müristamist. Kas ma tõesti olin nii ruttu magama jäänud?
Kohendasin patja ja sättisin teki mugavalt enda ümber ning keerasin end seljaga akna poole, et üritada uuesti magama jääda. Ma kuulsin jälle koputust. Keegi oli akna taga...
Hingasin värisedes sisse välja ja vaatasin akna poole. Taevast valgustav äike joonistas hetkeks tema kuju välja ja see meenutas stseeni mõnest õudusfilmist. "Psssssttt, Summer!" kuulsin vaevu tema häält.
Kobasin ikka veel hirmunult küünla ja tikutopsi järele, et natukenegi valgust tuppa saada. Tugev tuul oli mu toa külmaks muutnud ning ma otsisin oma hommikumantlit, et see endale selga panna enne kui akna lahti teen. Ma ei märganud mantlit mitte kusagil ning Chad koputas uuesti. Ju oli ema siis mu hommikumantli ka pessu pannud.
Kõndisin natuke ebamugavust tundes akna juurde ja avasin selle. Sisse vuhisev jahe õhk sundis mind eemalduma.
Chad ronis aeglaselt sisse ja sulges akna, tõmbas kardina ette ning pöördus. "Hei, hirmutasin sind?" küsis ta kiikas uudishimulikult mu pidzaama-kleidikest, eriti mu jalgu ja dekolteed. "Natuke...," pomisesin õlgu väristades. Vaatasin Chadi riideid, mis olid läbimärjad ja natuke sopased. "Sorri," lausus ta tõsiselt ja seisis kohmetunult keset tuba. Ma pugesin teki alla tagasi. "Ma käisin sind otsimas..," laususin peale lühikest vaikust peaaegu sosinal. "Otsimas? Mind? Summer, kas sa üldse vaatasid, milline ilm õues on!?" tõstis ta kergelt häält. "Selle ilma pärast ma tulingi sind otsima!" Chad kergitas kulme ja vaatas mind: "Ja ikkagi... Sa poleks pidanud... Mis siis kui sa oleksid viga saanud?" "Aga ei saanud, seega..." "Seega," tegi Chad kibeda muige saatel mu häält järgi. "Seega, kui midagi oleks juhtunud, oleks see olnud tühiasi selle kõrval, et mina kadunud olen? Sa tundusid esialgu veidi targem olevat..."
Tegin vaevukuuldvalt "ah" ja vaatasin Chadi. Tema selline käitumine oli üllatav. Ta oli vihane... Aga kas tõesti seepärast, et ma teda otsimas käisin? Hoolis ta minust tõesti nii palju, et kartis, et minuga oleks võinud midagi juhtuda? See oli omamoodi armas isegi.
"Ja sa tundusid esialgu..." hakkasin ma talle vastu vinguma, kuid jäin vait nähes, et ta võttis jaki ja selle all oleva kulunud pusa seljast ära. Valge, läbimärg t-särk rõhutas tema üsna tugevat keha. "Mida? Lõpeta oma lause," käskis Chad. "... hoolivam olevat... Ma ei oodanud, et saan sinu käest ka sõimata," pobisesin põrandat silmitsedes. "Ka? Aaa," noogutas ta siis ja toetas end vastu aknalauda: "Mis üleeile juhtus?" "Sain peapesu... Oleks pidanud kuulama loengut tead-küll-mis-teemal ja nüüd pean veel 4 päeva koduarestis istuma.Ma peaks tõesti rõõmsam olema, et mind terveks aastaks koduaresti ei pandud. Ma olin ju poisiga koos ja isa oli selle pärast nii marus. On siiani..."
Chad naeris kergelt.
"Jobu," ohkasin emotsioonitult. Ta ohkas samuti ja tõsines siis. "Miks sa siia tulid? Tormi eest pakku või..?" uurisin edasi. Chad vaatas mu toas otsivalt ringi ja neelatas. "Miks sa valetasid mulle?" küsis ta järsult. "Mina valetasin sulle? Mida ometi?" küsisin hämmastunult ja lasin tekil õlgade ümbert maha vajuda. "Sel päeval kui me koos olime... Sa valetasid mulle, kui ütlesid, et sul pole iial oma poissi olnud ja et sa pole..." "Millest sa järeldad, et ma valetasin?" küsisin rabatult.
Chad vaatas mind ja arvasin, et ta ei kavatsegi vastata, kuid lõpuks märkasin, et tema parem näopool oli punakas ja silma ümbrus paistis sinine olevat. Kui ta sisse ronis ei pannud ma seda üldse tähele. Ma ei osanud seda nähagi. Ta osutas käega oma näole ja ma ahhetasin valjult.
Pugesin voodist välja ja ruttasin tema juurde. Ta istus ikka edasi ning ma seisis tema ette, Chad kergitas kergelt pead ja sulges silmad: "Ausalt, Summer, see..." "See on jube," sosistasin kergelt tema kohale kummardudes. "Kes seda tegi?"
Katsusin sõrmega Chadi paistes põske ja nägin kuidas ta valu pärast nina krimpsutas. "Su armas sõber Ethan või... ma ei mäleta, mis ta nimi oli..." "Evan?" kergitasin üllatunult kulme. "Jep, ta tutvustas end veel enne, kui sain tuttavaks tema rusikaga." Chadi näol mängles kerge muje ja mina olin paanikas. "Aga...miks... Ku-kuidas ta teadis, kes sina oled..?" "Me saime eile õhtul kokku... Ja siis ta küsis kas mina olen Chad ja siis ta ütleski, et tema nimi on Evan... ja hakkas mind sõimama." "Sõimama?" küsisin üle.
Chadi pilk rändas mu toas ringi ja ta näost oli näha, et ta jättis midagi rääkimata. See ajas mind närvi. Chad haigutas: "Nojah. Ja kui ma tema jutust eriti välja ei teinud, hakkas ta mind tõukama ja noh.., noris täiega tüli ja siis..." "Kaklesite?" Chad noogutas ja katsus õrnalt oma põske, riivates kergelt minu kätt. "Mida ta ütles sulle?" "See pole tähtis, Summer," kinnitas Chad. "On küll! See pidi midagi tõsist olema, kui te kaklesite..," laususin tungivalt ja märkasin siis Chadi parema käe sõrmenukke, mis olid ka viga saanud. Õigemini... päris tugevaid lööke jaganud. Ma teadsin, et jõu poolest jäi Evan Chadile alla ning arvestades seda, et Joshua Chadi tõttu haiglasse sattus, peaksin ma nüüd Evani pärast muretsema, kuid... ma ei kavatsenudki seda teha. Vähemalt mitte enne kui teada saan, mille pärast need kaks kaklesid.
Ainuke, kelle pärast ma muretsesin oli Chad. Kuigi, olgem ausad, oli piisavalt tõendeid, et minu muretsemine on asjatu.
"Huvitav, kas Lex rääkis Evanile juba, et ma saan sinuga läbi?" "Arvatavasti...," pomises Chad ja hõõrus sõrmenukke. "Te kaklesite... minu pärast..?!" taipasin järsku ja raputasin uskumatult pead: "Mida Evan sulle ütles?"
Chad ohkas ja nähes, et ma ei kavatsegi alla anda, hakkas rääkima: "Ta ütles, et sa armastad teda ja et te käite ning ta soovitas minul sinust eemale hoida. Kui ma ütlesin talle, et sa pole mulle midagi rääkinud teist kahest, hakkas ta naerma ja ütles, et järelikult polnud see minu asi. Siis ta hakkas minult igasuguseid asju pärima ja küsis isegi seda, kas me veetsime öö koos... Ma ütlesin, et jah, tema sai sellest muidugi valesti aru ja see viis selle kuti endast välja ning siis ta tuligi mulle kallale ja... Igatahes ta üritas mulle selgeks teha, et teie olete koos ning mina üritan sind temalt üle lüüa..."
Kuulasin hinge kinni hoides Chadi ja ei pannud tähelegi, millal ta lõpetas. Kuidas... Evan ka minu vastu on? Kas Lex keeras ta minu vastu üles? Miks ta Chadiga tüli noris, mis mõttega? Mida ta saavutada üritas? Oli see seda väärt, et peksa saada?
"Summer..?" kuulsin Chadi küsimas. "Jah?" vaatasin Chadile sügavalt silma ja nägin, kuidas tema tavaliselt nii säravad elavad silmad olid nüüd peaaegu, et halastamatud. "Ta valetas, eks?" küsis ta ja ma nägin tema näost, et ta tahtis seda uskuda. "Mhmhh," vaatasin enda ette ja langetasin seejärel pea: "Kuidas nad... Jumal küll..."
Tundsin Chadi uudishimulikku pilku endal. Isa, ema, Lexie, Evan, kindlasti ka Will - kõik nad on Chadi ja minu vastu. Me ei või isegi sõbrad olla ilma, et...
Seda oli hetkel lihtsalt liiga palju.
Tundsin, kuidas mu silmadesse tekkisid pisarad. Evani tegu ja ka väsimus aitasid pisaratele raudselt kaasa. Mu tunded lõid üle pea kokku ja ma ei osanud neid tagasi hoida...
"Summer, hei, tssshhh..," tundsin Chadi jahedaid käsi enda ümber. Ta haaras mind tugevalt enda jahedasse embusesse, kus ma veel rohkem värisema hakkasin. Tundsin tema kätt enda kaelal. "Sa oled tulikuum!" lausus Chad natuke liiga erutatult. "Shhh, mu vend magab kõrvaltoas!" "Las magab, sul on palavik ja mitte väike!" lausus Chad tõsiselt. "Mine voodisse... Sa pead sooja saama. Veel külma pole sulle just väga hea..."
Kuulasin Chadi sõna ja tõmbasin valge paksu teki korralikult endale ümber. Chad vaatas oma niisket pusa ja jakki, mis kapiukse nuppude küljes rippusid ning sirutas käe nende poole. Ta võttis need kätte ja surus pisikeseks pambuks kokku ning kõndis kiirelt akna poole. Just siis kui ta hakkas akent avama, valgustas taevast ere pikselöök ja kohe kostus kõrvulukustav mürin.
"Head ööd!" lausus Chad kergelt naeratades. Kas ta tõesti läheb niimoodi tormi kätte tagasi..? "Ei, ära mine! Palun jää!" olin hetkega voodist väljas ja hoidsin tema käest kinni. "Ma ei saa siia jääda ja pealegi ma tahan magada..." "Sa võid siin magada! Ma ei lase sind tormi kätte!" Chad kehitas lojult õlgu: "Siin? Sinu toas?" "Ma ei saa magada, kui tean, et sa oled kuskil väljas ja sul on külm..." "Ma otsin mõne pööningu," muigas Chad ja vaatas mulle sügavalt silma. "Aga kahjuks siia ei saa ma jääda. Su isa on vist külajuttude pärast mu pööningule pääsemist tõkestanud." "Palun," anusin nii hästi kui võimalik oli. "Ma tooks sulle kuivad riided ja sinu omad kuivaksid hommikuks ära. Jää... Minu pärast."
Chadi pilk oli seletamatu. Ta tundus kergelt kurb olevat, kuid samas õnnelik. Minul oleks samuti hea olla, kui ma ei pea vähemalt täna öösel muretsema, kas temaga on kõik korras. Ta võiks olla täna öösel minu juures ja see oleks lihtsalt suurepärane.
"Aga su isa?" "Nad läksid vanaema juurde ja tulevad tagasi alles siis, kui torm vaibuma hakkab... Mitte ennem. Kent ütles, et vanaema tahtis, et isa tema eest mingi töö ära teeks, seega... sul on üsna ohutu siia jääda... Olgu, ma lähen toon sulle riided ja... kas sul on kõht tühi?" Chad hakkas naerma: "Normaalsest toidust ära ei ütleks!"
Viipasin talle naeratades ja läksin kõigepealt vannituppa. Avasin kapi, kus olid kenti ja isa riided- püksid, särgid kergemad sviitrid ning mõned teksased. Võtsin Chadile ühed tumedad bokserid ja musta t-särgi ning viisin need siis talle. Chad oli avastanud riiulilt minu leitud keti ja hoidis seda käes. "See on minu..," lausus ta,imetledes keti ripatsit- C-tähte. Kaotasin selle ära ja arvasin, et ei näegi seda enam." Naeratasin talle. "Ma lähen toon sulle nüüd midagi süüa, eks? Vaheta niikaua riided ära..."
Kui hiilisin hämarasse kööki ja avasin külmkapi, et sealt leida midagi, mida võileivale panna, tundsin kui õnnelikuks tegi mind teadmine, et Chad on minu läheduses... Peaaegu, et segamatult.
Süütasin küünla ja tegin meile võileibu.
Vähemalt sain võimaluse tõestada, et tal oli siin üks usaldusväärne ja abivalmis sõber... | |
| | | Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 15/12/2009, 16:49 | |
| Aaah.. AAAAAAAAAAAAAAH - Tsiteerin: :
"Summer, hei, tssshhh..," tundsin Chadi jahedaid käsi enda ümber. Ta haaras mind tugevalt enda jahedasse embusesse, kus ma veel rohkem värisema hakkasin. Tundsin tema kätt enda kaelal. "Sa oled tulikuum!" lausus Chad natuke liiga erutatult. Lemmik koht. UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT!!!!!!!! | |
| | | LittleStar Totaalne lumememm, noh!^.^
Postituste arv : 253 Age : 29
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 15/12/2009, 17:06 | |
| Mina palun heameelega uut osa, Mulle meeldib väga=P | |
| | | Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 15/12/2009, 17:14 | |
| Aaaaaaaaa :) Lemmikkoht? Miks? Ja saategi uue :) kasvõi täna veel... | |
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 15/12/2009, 17:40 | |
| Ma ei tea.. See oli nii.. mõnus.
Kohe? (A) | |
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 15/12/2009, 17:43 | |
| | |
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 15/12/2009, 17:43 | |
| | |
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 15/12/2009, 17:53 | |
| 16. Halb
Kui võileibu täis taldrikuga oma tuppa läksin, seisis Chad ootavalt minu toodud riided seljas keset tuba. Võileibu nähes ta naeratas ja lukustas minu eest ukse.
Pugesin teki alla tagasi ning võtsin taldrikult ühe singisaia. Chad istus tekile ja hakkas ka sööma.
Olin õnnelik, et mul selline mõnus suur voodi oli. See oli täpselt nii lai, et kaks inimest mahuvad kenasti ära, kuid samas nad pole teineteisest ka liiga kaugel. Sõime vaikides, aeg-ajalt üksteisele naeratades ja kui taldrik tühi oli ning meie mõlema kõhud täis, tõusis Chad.
Kui ta tekki kergitas väristasin oma õlgu, sest mu väidetav palavik muutis mu jaheduse suhtes üsna tundlikuks.
Olin Chadile häbelikult selja keeranud. See oli esimene kord, kui ma kellegagi ühes voodis olin. Enne sellest mõtelda oli kerge, kuid nüüd temaga ühe teki all olla oli... liiga reaalne...
Vaatasin üle õla ja Chad oli kõigest mõne tolli kaugusel. Tundsin juustepiiril tema sooja hingeõhku mu nahka puudutamas ning avasin arglikult suu: "Kas...ma... kustutan tu-tule ära?" "Nõus," sosistas Chad ja kuulsin teda ohkamas.
Muutusin iga minuti möödudes aina ärevamaks. Hingasin kramplikult sisse-välja ja tundsin kuidas Chad end liigutas.
Üle õla kiigates ma tema õlga ei näinud, seega oli ta end arvatavasti selili keeranud. Mul oli soe aga ikkagi hakkasin ma värisema ja see pälvis Chadi tähelepanu. Ta tõmbas mind selili ja kummardus kergelt mu kohale: "On sul halvem?"
Lamasin selili, silmad suletud ja värisesin nii tugevalt, et isegi mu hambad plagisesid. Chad pani käe mu laubale, mis oli endiselt kuum. "Summer..?"
Ma tahtsin talle vastata aga ei suutnud oma suud avada. Jahedus oli kõik, mida ma üldse tundsin. "Summer, ava oma silmad! Vasta mulle... On sul halvem?"
Noogutasin.
Chadi hingamine kiirenes samuti ning tundsin, et ta oli voodist tõusnud ning tulnud minupoolse öökapi poole, et küünal süüdata.
Seejärel puges ta minu kõrvale tagasi.
"On sul külm?" "H-h-h-h-ja-a-a-a..," laususin läbi plagisevate hammaste. "Aga sa oled nii kuum... Ma pean su venna üles äratama... Sul võib..." "E-e-e-e-e-e-e-i-i-i-i-i-i-i-i-i-i-i," üritasin teda keelata aga värisedes ei tulnud mul kuri hääl väga hästi välja.
Chad võttis mind kaissu ja hõõrus mu käsi, et kuidagimoodi minus soojustunnet tekitada. Kuulsin teda rääkimas midagi, mis talle minevikust mällu oli sööbinud, kuid mis see oli, ei pannud ma üldse tähele... Tundsin vaid teda enda kõrval ja meeletut külmust ning kuumust korraga...
"Kui sul midagi viga pole, siis ei peaks sa ka külma tundma. No ütle, miks siis mina seda ei tunne? Minu meelest on su tuba väga soe," sosistas Chad ja katsus käeseljaga taas mu laupa. "J-j-j-j-j-j-aah-h-h, s-s-est sa-a o-o-led kül-l-ma-g-g-a har-j-j-j-u-n-u-u-u-u-u-d," vastasin lõdisedes. "Vaevalt," pomises Chad. "Sa said raudselt siis külma, kui mind otsimas käisid."
Raputasin jonnakalt pead ning üritasin vähem väriseda, kui see oli võimatu. Köhisin tugevalt ja tundsin rinnus lõikavat valu, mida tugev köhimine tekitas.
Tõesti kopsupõletik...?
Chad vaatas mind pinksalt ja istus rätsepaistes voodi jalutsis. Ta sasis käega oma juukseid, vaatas mind ja aeg-ajalt vaatas mõtlikult küünlaleeki. "Ma... teeks sulle teed, kui elekter tagasi tuleks..." arutas ta omaette. "On teil kuskil rohtude kapp? Äkki on seal neid köha leevendavaid... vees lahustuvaid tablette?" "O-o-on, Köö-gis, kül-m-ka-kapi kõrval.... A-aga Si-sina küll neid to-tooma ei lä-lä-h-e!" "Kui nendest sõltub sinu heaolu, siis lähen. Su vend magab ju, vaevalt, et ma talle vahele jään!"
Ta tõusis otsustavalt püsti ja sammus ukse poole ning keeras selle lukust lahti. Chad sosistas vaikselt "ma olen kohe tagasi" ning kadus pimedusse.
Lamasin voodis ja üritasin ette kujutada, et mul on soe, et ma olen rannas... Päike on kõrgel... Vesi on soe... Kõik on hästi...
Tundsin kuidas see mõjuma hakkas ja muutis mind uniseks. Kui mu silmad kinni vajusid, meenus mulle Chad, kes kahtlaselt kauaks oli ära jäänud...
Mida ta ometi kohmitseb köögis?
Vastuse sain paar minutit hiljem. Kuulsin kaht erinevat häält vaidlemas ja aina valjemaks muutumas. Hetk hiljem sadas mu tuppa Kent hoides Chadi tugevas haardes kinni, nii et seda vaadatagi oli ebamugav.
"Summer, ütle, kes see kuradi tolgus on? Opossum igatahes mitte..?" küsis Kent, üritades anda endast parimat, et ta näeks välja nagu tubli vanem vend, kes kaitseb oma õde igasuguste... -kasutame Kenti sõnavara- tolguste eest.
"T-t-t-ta pole t-tolgus.. e-e-ega op-o-o-ossum," vastasin nii selgelt kui suutsin. "S-s-s-see on Chad." "Chad? See Chad, kellest igasuguseid jutte räägitakse? See su neetud Romeo?" Kent silmad olid kui tõelised tõllarattad. "Kuule..," alustas Chad, "äkki lased mu lahti? Ma ei jookse ju kuhugi..." Chad vaatas teda hindavalt ning vaatas siis mind ning kui märkas, et mul on ikka halb olla, astus paar sammu voodile lähemale.
"Mida sa tegid talle?" pöördus Kent ja hakkas Chadi peale röökima. Nad vaatasid üksteist mõõtvalt ja just siis kui ma soovisin oma suu avada, et Chadi kaitseks paar sõnakest öelda, hakkas Chad rääkima.
"Kõigepealt rahune. Ma ei tee su õele iial liiga," lausus ta. "Muidugi on see sinu otsustada, kas usud mind või mitte... aga praegu... Noh, see, et ma siin olen on pikk jutt, kuid... Summer käis enne väljas ja külmetas end üsna hullusti, arvestades seda, millist padukat õues sajab ja kui tugev tuul on..."
Kent rahunes natuke ja vaatas minu poole. Seda teadis ta nagunii, et õues käisin.
Chad jätkas, kuid nüüd ta sosistas. "Ma arvan, et kõige parem oleks ta kohe haiglasse viia... Või vähemalt helistada haiglasse ja küsida, mis see olla võib... Minul on siin täiesti soe ja see, et Summer niimoodi väriseb... See pole vist kõige parem..." Kent puuris Chadi oma pilguga: "Haiglasse ei saa teda viia. paps lööks mu maha, kui..."
Tundsin taas end unisena ja sulgesin silmad. Chadi ja Kenti hääled kõlasid minuni kusagilt kaugelt ning ma ei pööranud nendele mingit tähelepanu...
Ma tahtsin ainult magada...
Ja ma soovisin, et saaksin aega tagasi keerata, et Chadi sõnu, mida ma enne tähele ei pannud, uuesti kuulda... | |
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 15/12/2009, 17:58 | |
| VEEEEEEEEEEEEEL
Kamoooon. Paps ei lööks teda maha. Lapsel on kopsupõletik ju. -.-
VEEEEEEEEEEEL!!! Palun.. (A) | |
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 15/12/2009, 17:59 | |
| Aga miks tal tekkis see kopsupõletik??? Sest ta läks Chadi pärast välja x) No kunagi kindlasti | |
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 15/12/2009, 18:02 | |
| Mnjaaa... Seda küll. Kohe..? (A) Paluuuuuun.. (A) | |
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 15/12/2009, 19:25 | |
| Eieieieieieieiiii, rohkem täna küll ei saa :) Mul saavad muidu kirjutatud osad liiga ruttu otsa | |
| | | black Sugar
Postituste arv : 1492 Age : 29 Asukoht : Tallinn.
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 15/12/2009, 19:27 | |
| sul on VALMIS ja sa ei lisa siia? aiiii, tüdruk. peksa saad! | |
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 15/12/2009, 19:41 | |
| On jah valmis ja ma ei lisa siia x)
Õnneks sa ei tea kus ma elan, yay :) | |
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 15/12/2009, 19:42 | |
| Sinu kahjuks mina tean. | |
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 15/12/2009, 19:44 | |
| Oooooooooi, ära ütle X) *mõtleb nüüd kuidas see võimalik on ja süüdistab MSNi* Ai-ai... | |
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 15/12/2009, 19:47 | |
| | |
| | | padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
| | | | Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 15/12/2009, 19:49 | |
| Ma mõtlesin praegu, et.... te ei tea kus ma elan Raudselt ei tea Ma lihtsalt ei usu. Ma nüüd nii suur lobamokk ka pole... VIST...? | |
| | | padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
| | | | Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 15/12/2009, 19:50 | |
| Tean küll. Jumala kindlalt.. | |
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 15/12/2009, 20:27 | |
| Eii... te ei ela ju seda ka üle kui ma kirjutamiskriisis viibin ja uus osa pooleteist kuu pärast tuleb...? Ma ikka ei suuda seda uskuda X) | |
| | | bbrit . Maffiooso
Postituste arv : 526 Age : 29 Asukoht : Väänas :)
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 15/12/2009, 20:44 | |
| Pane uuus , osa hea oli muidu, supppper | |
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 15/12/2009, 20:50 | |
| ega kellegil 15 osa vahele ei jäänud x)??? | |
| | | Sponsored content
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 | |
| |
| | | | Need pisiasjad... 77/77 | |
|
Similar topics | |