MEIE JUTUD Järjejuttudele pühendatud foorum |
|
| Don't Let Me Go (35/35). | |
|
+45MerkaaaTibuuu Asssu saleiti Dreams Kard Karro Little Green House -mariliis PINK accident -k&L- LittleStar Liinake Taylor Evy zoomie Keiti swessu eku:) lllennu KK perfecto Pizza DjCammy Emma MissTrouble kurmzu Audrey ThatsMe spring Espada Murtagh Helen Kärolyn Tärru. NeverToLate Liina LikeNoOther bbrit . LittleMissy padjanägu, [h] Krissu black Sixx- EITC. 49 posters | |
Autor | Teade |
---|
Murtagh Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2326 Asukoht : Maybe in Gil'ead today..
| | | | Sixx- Maffiooso
Postituste arv : 544 Age : 29
| Pealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35). 8/9/2009, 19:59 | |
| Ma tean jah, et ta iseloomutu pole, lihtsalt noh, minu jaoks pole temas mitte midagi erilist, mis silma paistaks. See on lihtsalt minu arvamus muidugi. Noh, eks keegi meist pole eriline kirjanik :) Ma tean, et üle kahe kuu, aga mul endal läheks kauem aega. Mis ei tähenda muidugi, et ainult nii saabki, aga nojah. Jah, aga nad on ikkagi kuidagi liiga..liiga...ma ei oska seletada. Loodan et saad aru mida ma mõtlesin :) Noh, Katsiga on iminu jaoks sama mis Jarediga. Puudub see "miski", mis minu jaoks tegelase huvitavaks teeb. Ta meeldib mulle, aga see "miski" on puudu. Noh jah, olgu, annan alla selle armastuse värgis. Lihtsalt jälle, kuna ma olen lihtsalt nii jube kriitiline jne, oleks midagi veel võinud olla. Olgu, väga hea väljendusoskus mul, eksole. Jään lootma sinu heale arusaamisele Ma mõtlesin et nii on parem, kui halb uudis enne, ja siis väike tujutõstja :) Ma ka mitte. Nii, viimasest osast: Mulle see meeldis. VÄGA. ma ei hakka asja rikkuma on kriitikaga. Janine oli mingi eri nõme. Et "oh, tere! Teate mis, Jared, ma olen sinust arse! Kas pole tore? Eks ole, Kats ja Jared?" Jared mulle natuke isegi meeldis see osa. Ma ei tea miks. (tekib küsimus kas ma üldse midagi tean..) Jaa...Kahju et otsa lõppes. Jään uut osa ootama. Mis muidugi tuleb...mingi aja pärast. Aga loodame et suht ruttu ikkagi. UUT. Pidin veel viimast korda ütlema :) | |
| | | EITC. Tindisüda
Postituste arv : 1073 Age : 30 Asukoht : Tallinn&Võru.
| Pealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35). 8/9/2009, 20:11 | |
| Audrey, tegelikult jääb mulle mulje, nagu mu jutt olekski otsast lõpuni armastust täis. :)
Annipanni. Egas mina ei tea, mis sa ütlema peaks. Jaa ... tead, ma ei viitsi su jutule vastata.
Murtagh. Üks hooaeg veel jaa. Aitäh.
SixxStradlin. Tead, enamustel inimestel puudub see "miski". Enamus maailma on selliseid täis. Kui ma oleks kirjutanud jutu inimestest, kes kõigile meeldivad, siis ma oleks pidanud selle jutu ulme alla panema. Tore, et meeldis. Janine ongi nõme. Ta on täpselt nii nõme, isegi hullemgi, kui siit osast välja oli võimalik lugeda. Aga noh, see on selline ... noh, tead küll. Janine oli kooli kõige beibem, aga kõige ilusam, ja Jared oli noh, selle meessoost teisik. Sest kuigi tavaliselt on need tsikid kõik hullult tumalad, siis Janine pole, nii et noh ... ütleme, et mind ei üllata, et ta Jared'ile meeldis. Mulle meeldib Jared. Alati. Igas osas. Ta ... ta on kuidagi tahtmatult mulle külje alla pugenud. Uut ... jah. Ma ausalt luban, et ma proovin kiiresti teha. Ma ei luba kiiresti teha, sest ma ei saa seda lubada, aga ma vähemalt proovin. | |
| | | Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35). 8/9/2009, 20:54 | |
| :) Tegelastesse kiindumine on omamoodi armas. Mul on seda juhtunud siiani vaid ühe tegelasega. Oot-oot, veel üks hooaeg tuleb??? | |
| | | bbrit . Maffiooso
Postituste arv : 526 Age : 29 Asukoht : Väänas :)
| Pealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35). 8/9/2009, 21:16 | |
| Geniaalne oled HAnna, ma nii armastan sind nii väga sest sa nii oskad seda teha :) aaaaaaaaah hea tuju supertubli oled :) | |
| | | Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| Pealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35). 8/9/2009, 21:24 | |
| ma ytlen ka midagi. ma lugesin kyll ainult esimest hooaega, aga siiski. see on siin raudselt popuaalrseim armastusjutt. igakord kui siia foorumisse sisselogin on alati siia teemasse keegi postitanud. juba see n2itab, et see peab hea olema. ja mul on kyll tegelikult v6imatu jutu enda kohta midagi 6elda, sest nagu ma juba mainisin ei ole ma seda lugenud, kuid ikkagi. (aga ma kavatsen seda lugema hakkata) nohh, mul ei olegi vist midagi eriti rohkem 6elda. edu siis! | |
| | | EITC. Tindisüda
| Pealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35). 8/9/2009, 21:58 | |
| Audrey, kus sa elanud oled? Kõik on seda üle küsinud, ma mingi igas postituses korrutan seda. :)
Brit, aitäh sulle. Ma armastan sind kaa.
Keiti. Tegelikult oli Electra populaarsem. Ja ... noh, ma ei loe kõiki jutte, aga ma olen kuulnud, et seal isikuliste kaustade all on ka mingeid selliseid. Loeloe aga. :) Aitäh. | |
| Pealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35). 9/9/2009, 16:15 | |
| Ikka siinsamas :)
Lihtsalt nüüd tean kindlalt. | |
| | | Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35). 9/9/2009, 20:40 | |
| Does it mean now, that’s it’s our anniversary? Because … I’ve always thought that it’s the day we met. That’s something to celebrate. Everything that came after it was kind of meant to be.“
That*ja see it on üleliigne.
See oli kuidagi nii.. Tavaline. Tüüpiline lõpp. Ma olen kuidagi nii palju kohanud sellist asja.. Ma oleks midagi muud oodanud.
Kats armastab Jared'it. Ja selle fakti pärast tahan ma, et nad kokku jääksid.
Ma ei suuda siia midagi irjutada (jälle) Juhe liialt koos. | |
| | | EITC. Tindisüda
| Pealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35). 10/9/2009, 11:18 | |
| Ma ei ole jah seda teksti eriti läbi lugenud, vead võivad olla küll. It ei ole üleliigne. :) Täitsa meelega. That on millegipärast that's. Aga ka that ei ole üleliigne. :) Ja ... ma ausalt ka ei tea nüüd mida sulle öelda. Ma ei ütle, et "ära siis loe", sest sa nagunii miskipärast loed, isegi, kui sulle ei meeldi. Ma ei ütle sulle, et "ära vingu", sest sul on see täiesti lubatud. Järelikult ... noh, ütleme, et mul on ükskõik, mis sa ütled. Ma tean ise väga hästi, kuidas see jutt mul välja tulnud on ja minu arust ei ole see mingi meistriteos, see on täitsa hale. Ja tegelikult, kui aus olla, pole ma lugenud ühtki juttu, mis nii lõpeb. Ausalt ka mitte. Eriti veel arvestades, et see ei ole päris lõpp. Ja mida muud sa ootasid? Et nad elavad happily ever after? See oleks minu arvates veelgi tüüpilisem olnud. Ja ma ikka veel ei ole kirjanik. Ma kirjutan enda arvates väga halvasti. Kui kõik käiks nii lihtsalt, et keegi armastab kedagi ja siis ongi nad koos, siis ... noh, üldiselt ei oleks seda juttu olemaski, ma arvan. Aitäh siiski, et sa võtsid vaevaks kommenteerida. | |
| Pealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35). 11/9/2009, 20:00 | |
| Mm... Sa said valesti aru. See ei ole halb lõpp. Eriti sellepärast, et see polegi lõpp. Aga samas.. Kui nad jälle ära lepivad, siis see on veider.. *Paneb end mõttes jälle Katsi ja teadagikelle Jared'i asemele* Ee.. Või siis ka mitte. Aga noh.. Jah.. Ma ei teagi nüüd. Damn.. Aga mulle siiski meeldib. Kuigi.. ma ei tea. Aeh. Jah. Meeldib. | |
| | | EITC. Tindisüda
| Pealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35). 11/9/2009, 21:59 | |
| Sa ei ole järgmist hooaega lugenud, sa ei saa veel millegi kohta veider öelda. :) Ja kõik on võimalik. Minu motolause. Mida ma rakendan kõigi peal peale enda. :)
| |
| | | spring Veriveri loveable
Postituste arv : 867 Age : 28 Asukoht : outer space
| Pealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35). 12/9/2009, 19:22 | |
| Mmm... mina ei usu, et Janine rase on. Aga noh, eks aeg näitab. Ja mulle meeldis, et Jared ei jooksnud Kath'ile järgi. See oli hästi tore. Jahm. Noh, midagi muud ma ei oskagi eriti öelda, peale selle, et mulle üldiselt see osa täitsa meeldis. Ootan siis uut hooaega. :) | |
| | | EITC. Tindisüda
| Pealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35). 12/9/2009, 19:57 | |
| Noh ... Jared on selline suure moraalitundega. Ta ei saanud ju ometi jätta üksi naist, kes kandis tema last. Ja samas tahtis ta üle kõige jätta Janine sinnapaika ja Katsiga olla. Tal oli juba suur kokkupõrge nende kahe tunde vahel. :) Tore, et meeldis. :) Aitäh. | |
| | | EITC. Tindisüda
| Pealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35). 17/9/2009, 21:08 | |
| Oh, jälle topeltpostitus. No mis ma teha saan. Tegelikult oli mul selline mõte, et ... teate, mul pole absoluutselt mingit inspiratsiooni selle jätkamiseks. Sellel jutu on niipalju vigu eelmistes hooaegades, et ma ei taha nende vigadega jätkata. Kats mulle ka eriti ei meeldi, ja olgu, Jared&Kaur&Robert on küll toredad, aga nende kolmega üksi juttu ei tee, eriti veel arvestades, et Kats on peategelane. Ja ma ausalt ei taha isegi alustada. Mul on juba tervelt kuu aega valmis see eelmine hooaeg, aga ma ei ole alustanudki uue kirjutamisega. Mul on mingeid mõtteid, aga neid on heal juhul kokku umbes nelja osa jaoks ja ... ma ei tea. Ma ei osanud ealeski arvata, et kolme hooaja kirjutamine lihtsalt nii tüütu võib olla. Ja ... ma ei ole sellles veel täitsa kindel, võib-olla tuleb mul kunagi järgmine hooaeg ka, aga praegu ei taha ma seda kirjutada. Ma ei taha halvale veel halba juurde lisada, aga seda juttu enam niiöelda päästa ei anna. Võib-olla annate mulle andeks. Kokkuvõttes ei tähenda see seda, et mingi uus jutt lähemal ajal tuleks. Sest ... teate, ma käin Eesti kõige hullemas koolis, selles mõttes nagu tasemelt ja kodutööde mahult ja õpetajatelt. Mul pole mingisugust aega, sest kui ma jõuan õhtul koju, siis ma õpin ära ja lähen magama nii vara kui võimalik. Ma ei vaata isegi ühtki saadet, mida ma näha tahaks, kui need lõpevad poole üheteistkümnest hiljem, sest ma lihtsalt ei jõua siis järgmine päev koolis enam olla. Selle asemel võtan ma kõik linti ja vaatan nädalavahetuseti. Vabandust. Mul on tegelikult ka kahju. Ja see ei pruugi siiski mu lõplik sõna olla. Võib-olla näiteks järgmisel suvel, kui aega on, kuigi ma arvan, et ma kirjutan siis uut juttu. Kes tahavad, ma võin vabalt neile öelda, mis viimases hooajas juhtuma pidi. | |
| Pealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35). 18/9/2009, 18:44 | |
| Mulle võid küll öelda. | |
| | | zoomie Teise astme kurjuse abiline
Postituste arv : 5 Age : 32 Asukoht : Omas maailmas.
| Pealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35). 18/9/2009, 19:33 | |
| Hea lõpp, hea jutt. | |
| | | EITC. Tindisüda
| Pealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35). 18/9/2009, 20:13 | |
| Kärolyn, kas sa mul msnis oled? Vist ei ole. Igatahes lisa, ma siis räägin. :)
Aitäh, zoomie. | |
| Pealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35). 18/9/2009, 20:15 | |
| Ma tahan ka teada mis juhtuma hakkab :) Saadaksid mulle selle pm'iga??? | |
| | | EITC. Tindisüda
| Pealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35). 18/9/2009, 20:17 | |
| No teoreetiliselt võin ma ju saata, aga noh, see tuleb suhteliselt üldine siis. Ja mitte mis hakkab juhtuma, vaid mis oleks pidanud juhtuma. :) | |
| | | Helen Kuri põhjapõder(???)
Postituste arv : 188 Age : 29
| Pealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35). 21/9/2009, 16:21 | |
| | |
| | | Sixx- Maffiooso
Postituste arv : 544 Age : 29
| Pealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35). 21/9/2009, 19:16 | |
| kirjuta siis kohe siia, et terve maailm näha saaks. | |
| | | padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| | | | EITC. Tindisüda
| Pealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35). 22/9/2009, 21:04 | |
| Täpselt, äkki keegi ei taha teada, ja siis ma jätkan ikka juttu, siis see keegi on lugenud, ja pärast enam ei loe või pole tal põnev vms. Ja ... olgu, kes tahtis, ma võin saata PM-i. Ja Innupinnu, ära nüüd uhkusta, see ei ole ilus! :)
Viimati muutis seda EITC. (23/9/2009, 18:58). Kokku muudetud 1 kord | |
| | | | Sponsored content
| Pealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35). | |
| |
| | | | Don't Let Me Go (35/35). | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
| |