MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!)

Go down 
+22
Griffu.
Jezzy
White Wolf
LittleMissy
Audrey
spring
Annu!
Tricia
padjanägu, [h]
swessu
black
Murtagh
Liina
Lammas
Kärolyn
bbrit .
EITC.
LittleStar
Keiti
kcissy
Tärru.
nasicc
26 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20  Next
AutorTeade
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!) - Page 12 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!)   Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!) - Page 12 Icon_minitime14/2/2010, 12:37

Werewolf Took kirjutas:
Murtagh kirjutas:
EITC. kirjutas:
TAPKE MAHA SEE JANEK!

Mul pole rohkem midagi öelda.

Ausalt. Täpselt. Ühinen EITC'iga.

Kordan neid kahte.

..ja väga sõbralikud Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!)   Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!) - Page 12 Icon_minitime14/2/2010, 12:40

Seda ka. ;D
Tagasi üles Go down
EITC.
Tindisüda
EITC.

Female Postituste arv : 1073

PostitaminePealkiri: Re: Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!)   Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!) - Page 12 Icon_minitime14/2/2010, 13:05

Mulle meeldib hirmsasti see, kuidas ma vahepeal suudan kõikidelt sõnad suust võtta. Tekitab kuidagi rõõmsa tunde. :)
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

Female Postituste arv : 2124

PostitaminePealkiri: Re: Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!)   Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!) - Page 12 Icon_minitime14/2/2010, 13:07

Eriti minul. Very Happy Mul on vahel tunne, et mu aju on snlhmn'i avalikule näitusele üle riputatud.

Igatahes. Mm. Ilma Janekuta oleks ka igav see jutt, nii et ära teda veel ära tapa. Very Happy ootan seda msnijuttu. Ja praegu on küll päris rõve mõlda, et Janek näeb teda läbi veebika ju..

Ma räägiks küll Ahtile. Miks nad lahku peaksid sellepärast minema?! Janek suudles vägisi teda ju. Prsh. *Pööritab silmi*

Uut.
Tagasi üles Go down
http://invisiblenothing.tumblr.com
EITC.
Tindisüda
EITC.

PostitaminePealkiri: Re: Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!)   Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!) - Page 12 Icon_minitime14/2/2010, 13:10

See on tõsi. Mina Anetti asemel räägiks ka Ahtile. Kuigi ma kardan, et Ahti tahab lõuga anda siis Janekile ... Ja mulle tuli praegu meelde üks stseen Sõpradest. Üks oli seal kunagi hullult paks ja kiusas oma venda sellega, et istus talle peale. Nii et ... ma kardan, et kakluse puhul Janek lihtsalt istub Ahtile peale. Ja seda ma ei tahaks. Nii et kokkuvõttes oli see hea valik vist ikkagi, et Ahtile ei räägitud.
Tagasi üles Go down
Tärru.
Nobenäpp
Tärru.

Female Postituste arv : 1198

PostitaminePealkiri: Re: Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!)   Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!) - Page 12 Icon_minitime14/2/2010, 13:45

Nii. Nüüd on muil täiega kindel tunne, et Janar SUNNIB Anett'i endaga käima. Et ta kasutab kuidagi seda arvuti-värki ära ja lihtsalt nagu... võtab Anett'i pantvangi või mida iganes. Ja see ei ole hea. See ei ole ÜLDSE hea!
Ma vihkan Janarit. Tõsiselt. Aga ma olen õnnelik, et Anett vähemalt praegu ei murdunud. Noh, et ta ikka rääkis, et ta armastab Ahtit jne, ma juba enne kartsin, et äkki muudab Janar kuidagi x-moodi ta meelt.
Aga ma ei taha teada, mis edasi saab. Ausalt. See lõpp oli nii kohutav. Ma täiega kardan, et Janar saab kuidagi võitu. Imelik, et ma ei kujuta viimasel ajal enam ühegi jutu/filmi/raamatu lõppu õnnelikuna ette. Õhh.
Aga ma tahan ikkagi uut.
Tagasi üles Go down
http://raamatuhull.wordpress.com
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!)   Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!) - Page 12 Icon_minitime14/2/2010, 14:16

Noh... Ma naersin selle peale istumise koha peal. xD Hea mõte. Kui kunagi nende vahel kaklusstseen tuleb... Very Happy

Ja kriisiolukordades ei mõelda eriti selgelt. Very Happy Ja noh... hirm ja... *kehitab õlgu* Very Happy vahel ei tule niivõrd loogiline lahendus pähegi. Very Happy + sellisel juhul ei oleks üldse põnev jutt ju. Very Happy

Aga kuna ma täna kodus ja nii ilus päikesepaisteline pühapäev, saate uue osa. :)

16. Osa

Anett:

Vean end kuidagimoodi koju, peas keerlemas kõiksugu mõtted. Mida Janar oma viimaste sõnadega ütles? Mida ma kahetsen?

Avan välisukse jõulisemalt kui kavatsetud ning astun esikusse. Mida see poiss endast arvab? Et ta on nii sarmikas, et lõhub pikaajalisi suhteid vaid suudluse ja paari karmima sõnaga? Mul tuleb kananahk ihule, kui Janari suudlused meenuvad. Kui neid saabki suudlusteks nimetada. Nagu ta poleks kordagi enne... õõõh.

Väristan õlgu.

Musti jookseb mulle saba liputades vastu ning ma kummardun, et teda kõrva tagant sügada. Tema elu on nii kerge: sööd, magad, lased ennast kratsida. Lähen, Musti käekõrval, kööki ning vaatan ohates pliidi ees askeldavat isa.

„Tead, bor¹ pole ainus purgisupp, mis poes saada on,“ teatan talle pommuudise.

„Ma tean, ma tean... aga kui sa oled juba bor¹ikeetmises sellisele levelile jõudnud, kus mina praegu olen, siis sa enam ei raatsikski midagi muud teha,“ teatab ta tüdinud häälel. Teen endale mõtteis märkuse, et bor¹i-naljadel on lõpp.

Üldse paistab kõigel lõpp olevat.

Söön vaikides bor¹i ning ka isa tundub olevat liiga omas maailmas, et mind tähele panna. Midagi tööl? Võttis ema ühendust? Kuna mul pole niikuinii energiat isa hingeelu lahtiharutamiseks, söön oma supi kiirelt ära ning kaon köögist.

Trambin üles oma tuppa ning ei lükka Mustit tagasi koridorri, kui ta siseneda üritab. Olen kahe kiire sammuga arvuti juures ning lülitan selle käima. Istun raskelt arvutitoolile ning lükkan selle lauast eemale, et ma sellega end keerutada saaksin.

„Tead, Musti...“ ütlen mõtlikult tema poole pöördudes. „Me muretseme sulle truu ja armsa bernardinna. Ja siis te saate oma idülliliste elude lõpuni vaadata meie elutoa sohval telekat ja oma lapsi imetada... Ja mina vaatan teid kogu selle aja armastavalt ja olen suurepärane perenaine kahekümne koeraga.“ Musti peidab oma silmad käppade alla ning ma ohkan. „Ja Ahti teeb teile igapärastlõunaseid massaa¹ikuure,“ lisan alistunult. Musti haugatab.

Väike äraostetav kergestimõjutatav reetlik armastusväärne koer.

Login end MSNi sisse kindla plaaniga Janarile blokk peale panna. Järgmine samm on telefonist kõikide asitõendite kustutamine ja ülejärgmine Janari eksistentsi unustamine.

Mõtlen valuga tagasi päevadele, mil me niisama pargipingil vedelesime ja juttu rääkisime; või kuidas ta esimest korda kaitses ära värava... Mis sellest toredast pontsakast poisist sai? Isegi tema välimus pole sama püsinud.

Vaatan kulmu kortsutades arvutiekraanile ning hingan sügavalt sisse. Operatsioon „Hüvasti Janar“ alaku nüüd...

Kuid mu süda vajub taas saapasäärde, kui näen, et ta on mulle juba kirjutada jõudnud. Pigistan silmad tugevasti kinni ning hingan sügavalt sisse.

Lugeda... mitte lugeda, selles on küsimus.

Olen juba vestlusakent sulgemas, kui uudishimu minust võitu saab. No tõesti, mida halba see lugemine mulle teha saab? Tõsiselt!

J. says:
Ma tahaksin sulle veelkord toonitada, kui pettunud ma su teguviisis olen. Ja ma tahaksin öelda, et see, mis nüüd saama hakkab, ei olnud mul plaanis... sa ise tõid selle kaela. Mul ei jää nüüd enam midagi muud üle. Mul on kahju.
J. says:
Ma armastan sind ja ma tean, et ka sina tunned minu vastu sama. Kuid see tähendab, et sinu käitumine oli veelgi kohutavam. Mul on sulle raske andestada, kuid ma luban, et ajapikku saan ma sellega hakkama. Muidugi vajan ma selles sinu abi.
J. says:
Mida ma tahan, on, et sa oma tundeid mu vastu tunnistaksid ja selle pirtsutamise lõpetaksid. Ja siinkohal tulevadki mängu need vahendid, mille kasutamine mulle ääretult valus on, kuna ma tean, et need teevad haiget ka sulle.
J. says:
Sinu valu on ka minu valu. Armastajad jagavad seda kõike.
J. says:
Ära pane seda vestlusakent ilma reageerimata kinni. Vasta mulle, kallis. Sest kui sa seda ei tee... Sa armastad väga Ahtit, oma sõpru, oma isa, oma koera... isegi oma õde ja ema, kuigi te enam koos ei ole. Ja mul on vahendeid sinu motiveerimiseks läbi nende.
J. says:
Armastuse eest ei ole võimalik põgeneda.
J. says:
Kui sa online’i tuleksid, saaksin ma sulle saata ühe video... Mis läheb internetti üles juhul kui sa minu tingimustega ei nõustu ja/või rikud meie peagi valmivat kokkulepet.
J. says:
Ootan, musi.

Neelatan ning lükkan tooli lauast eemale, endal süda puperdamas. Mida kuradit ta nüüd üritab?! Paanika minus kasvab iga sekundiga ning ma ei suuda end kuidagimoodi rahunema sundida.

Minu mõistlik pool ütleb mulle, et pole midagi karta. Siin pole midagi karta. Ta lihtsalt blufib, ta lihtsalt blufib... aga kui ei blufi?

Üritan hingamist kogu hinna eest normi saada. Mu pihud pigistavad tugevalt tooli käetugesid ning mu sõrmenukid on sellest pingutusest valged. Musti on minu kõrval püsti tõusnud ning niutsub vaikselt.

Mässin oma parema käe toe saamiseks tema kuklakarvadesse ning pigistan. Musti niutsub veelkord, kuid ma ei suuda end haaret lõdvemaks laskma sundida.

Neelatan veel viimast korda ning võtan ette oma kontaktlisti. Ma blokeerin seal kõik potentsiaalsed rääkimahakkajad ning lähen online’i. Ilma sõnagi lausumata saadab Janar mulle selle video.

Mu peopesad on niisked ning ma vaatan kasvava õudusega, kuidas fail end aeglaselt minu arvutisse laeb. Pisarad voolavad mööda mu nägu, kui ma lõpuks faili avan ning selle vaatamiseks viimaseid ettevalmistavaid hingetõmbeid teen.

Mu süda läheb pahaks, kui ma loen selle sissejuhatust: „Armsaimale J.-lt.“ Ja siis tuleb kogu kümneminutiline film.

Vaatan abitu raevuga, kuidas me Ahtiga minu voodil suudleme ning üksteisele hellusi kõrva sosistame. Häält küll pole, kuid ma tean; tegu on ühe kõige intiimsema osaga minu elust. Mu haare Musti karvades tugevneb veelgi ning koer laseb kuuldavale pika ulguva haugatuse.

Ma ei pane seda tähelegi.

Kaader muutub, nagu vahepealt oleks paar minutit välja lõigatud ning ma pööran pilgu ekraanilt. Mu suletud laugude alt hakkavad voolama hääletud pisarad ning ma lasen lõpuks omaeti Mustist lahti, sest kogu mu keha väriseb selle lohutamatu nutu käes.

Janaril on lindi peal minu ja Ahti... ma ei suuda seda asja isegi välja mõelda. Veel vähem öelda.

Panen video ristist kinni ning peidan näo oma kätesse. Musti, see tobe koer, on oma pea jälle minu põlvedele sokutanud. Lükkan ta jõhkralt minema.

Viha Janari vastu paisub iga hetkega, kuid ma ei suuda ühtegi mõtet sõnastada. Kõik on nagu üks hiiglaslik virr-varr, kui kogu mu elu kokku kukkuvat tundub.

Janar ütles, et see läheb internetti üles... Hingan katkendlikult ning vaatan arvuti kõrval ilutsevale pildile endast ja Ahtist. Kuidas me tema sünnipäeval kiiktooli tukkuma jäime ning meist, mõlemil suu ammuli, pilti tehti. Me näeme siin nii tobedad välja, aga ma armastan seda pilti.

Libistan sõrme üle miniatuurse Ahti.

Ma ei saa seda Ahtile teha. See häbi... See oleks lihtsalt kohutav.

Ja ta ütles, et tal on viise ka teiste mulle kallite inimeste kahjustamiseks.

’net. says:
Mida sa tahad.
J. says:
Sind.
’net. says:
Ja sa arvad, et selline asi kindlustab sulle minu?
J. says:
Muidugi. Kui sa just ei taha riskida kahjuga, mis ma olen võimeline sinu lähedastele tegema... Su käed on seotud. Sa ei saa teha mitte midagi. Kui sa kellelegi ütled, läheb see asi internetti üles, ja juhtub palju muid halbu asju.
J. says:
Kuid ära muretse. Nii kaua kuni me üksteisel olemas oleme, saab kõik hästi minema. (:

Mu kõhus keerab, kui ma seda loen ning kõik, mis ma hetkel tahaksin, on surra. Ja et Janar sureks, aeglasesse ja piinarikkasse surma. Ma tahaksin ise olla see, kes talle selle aeglase ja piinarikka surma põhjustab...

J. says:
Kokkuvõtlikult. Me hakkame käima, oleme nagu üks armas paar kunagi. Käime kinos, õues jalutamas... Me teeme kõike seda, mida sa Ahtiga tegid. KÕIKE, mõistad?
J. says:
Ja kui mulle midagi ei meeldi, hakkab sul halvasti minema.
J. says:
Aga ma nüüd lähen, vajan oma ilu-und. Ja sul on täna õhtul kindlasti tegemist – Ahti maha jätta ja mida kõike veel.
J. (L) Anett says:
Austa mind ka oma MSNi nimega, kullake.
J. (L) Anett says:
Head ööd. (K)

Ja ta on offline. Vaatan veel mitu minutit tummalt seda ekraani, kuid Musti niutsumine mu reaalsusesse toob. Vaatan läbi pisarais silmade koera poole ning tunnen soovi talle jalaga virutada. Mis õigusega on temal nii lihtne elu?!

Mida kuradit ma nüüd tegema peaksin?!

Mu pilk langeb arvutikasti peal olevale veebikaamerale ning ma tunnen, kuidas mul südame alt külmaks läheb. Tõusen püsti ning tirin selle arvuti tagant ära. Ma koondan kogu oma viha sellesse ühte viskesse ning järgmisel hetkel tabab veebikaamera valju raksakaga seina ning kukub maha.

Ühes tükis, raisk.

Vihast pimestatuna torman selle juurde, võtan selle juhtmest kinni ning hakkan seda nuttes vastu seina peksma.

Kuradi. Esimene löök.

Vastik. Teine löök.

Perseajust. Kolmas lööks.

Hiina. Neljas löök.

Vidin. Viies löök.

Veebikaamera lendab juhtme otsast ning ma vajun nuttes põrandale. Kusagilt kaugelt kuulen, kuidas see kuramuse koeranäru lõugab ning ma võtan juba juhtme kõvemini kätte, et talle koht kätte näidata, kui mu toa uks avaneb.

Vaatan oma pisaralapilise näoga üles, isa vihasesse näkku, kelle ilme küll sekundi murdosa jooksul leebub.

Ta astub ettevaatlikult edasi, lükkab jalaga eemale veebikaamera jäänused ning kükitab minu juurde. Ta on siin nii ettevaatlik ja hädas näoga, et ma hakkan veel rohkem nutma. Ma viskan oma juhtme teise toa nurka ning poen isa lohutavasse kaissu.
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!)   Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!) - Page 12 Icon_minitime14/2/2010, 14:26

*kriise*
*võtab nagist praepanni ja marsib Janarit läbi kolkima*

*ei kommenteeri rohkem, niigi aru saada mida ma arvan*
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!)   Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!) - Page 12 Icon_minitime14/2/2010, 14:35

Issand, kui loll Anett on.

Print Screen, politseijaoskond.. Lihtne ju. Ja tal on nüüd video ka veel olemas endal.

*pööritab silmi*

Paanika paanikaks aga no nii loll ei saa üks inimene olla.

Nüüd ta isa uurib, mis värk on ja siis Anett raudselt valetab, sest ta on idioot.
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

Female Postituste arv : 2326

PostitaminePealkiri: Re: Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!)   Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!) - Page 12 Icon_minitime14/2/2010, 14:39

MIDA VI**U?!
*läheb peksab Janari koomasse*

*tuleb tagasi ja vahutab vihast*

Tra paneks põlema selle Janari raisk.
Ahti peab sellele peksa andma, muidu ma lähen lolliks.
Gott.
Pange põlema see Janar ning visake bensiinitünni ja nii edasi.

*vihane*
EDIT: Jah, täpselt, politsei.
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!)   Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!) - Page 12 Icon_minitime14/2/2010, 14:41

jaaaa... Anett raudselt valetab isale, et nad läksid Ahtiga lahku ja ta sellepärast siuke.

-.-
Tagasi üles Go down
Tärru.
Nobenäpp
Tärru.

Female Postituste arv : 1198

PostitaminePealkiri: Re: Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!)   Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!) - Page 12 Icon_minitime14/2/2010, 14:51

Ma vihkan Janarit. Ma vihkan, vihkan, vihkan teda.
See on täiega nõme. Aga ma arvan, et Anett peaks siiski sellest oma isale rääkima. Mida ta raudselt ei tee, aga ta peaks. Täiega. *ohkab*
Ma lihtsalt nii vihkan teda. Ja veebikaameraid.
Tagasi üles Go down
http://raamatuhull.wordpress.com
White Wolf
Inetu päkapikk
White Wolf

Female Postituste arv : 390

PostitaminePealkiri: Re: Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!)   Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!) - Page 12 Icon_minitime14/2/2010, 14:57

Ma ei tea, kas ma olen seda juttu üldse komenteerinud...
Igatahes...Janek on tõbras, egoist ja lollpea. Viimane osa kindlustas selle.
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!)   Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!) - Page 12 Icon_minitime14/2/2010, 15:04

Ja kes nüüd endiselt Janari poolt on? Very Happy Need saavad ka peksa Very Happy
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!)   Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!) - Page 12 Icon_minitime14/2/2010, 15:06

Ei löö minu Annut. *Uriseb*
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!)   Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!) - Page 12 Icon_minitime14/2/2010, 15:07

Murtagh kirjutas:
Ja kes nüüd endiselt Janari poolt on? Very Happy Need saavad ka peksa Very Happy

Hhea. xD
Tagasi üles Go down
kcissy
Võsaspets
kcissy

Female Postituste arv : 1253

PostitaminePealkiri: Re: Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!)   Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!) - Page 12 Icon_minitime14/2/2010, 15:29

loll, lollllll Janar... Rolling Eyes

samas ma usun, et ma ei oskaks ka Anetti olukorras selget mõistust säilitada... Neutral aga Ahti võiks sellest teada saada ja siis Janari maha lüüa Razz
Tagasi üles Go down
bbrit .
Maffiooso
bbrit .

Female Postituste arv : 526

PostitaminePealkiri: Re: Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!)   Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!) - Page 12 Icon_minitime14/2/2010, 15:33

ma vihkan..Janarit
ma pidin ka lihtsalt nii oma kommentaari alustama, kuna kõik teevad nii ja see on nii faking tõsi
Tra ma vihkan et mul siuke veebikas on, mis on sisse ehitatud
traaaa
issand kui loll see janek on
ja anett ka
ja issand
ma ei julge edasi lugeda
uut!
Tagasi üles Go down
http://www.rate.ee/users/mkm-
EITC.
Tindisüda
EITC.

PostitaminePealkiri: Re: Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!)   Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!) - Page 12 Icon_minitime14/2/2010, 16:01

Sille, sa ajasid mind nutma. Ja ma arvan, et natuke oli süüdi ka laul, mis taustaks mul tuli ja üleüldse mu hetkeolukord, aga siiski. Ja ma ei suuda mitte midagi enam sulle öelda, ma ei suuda isegi seda osa kommenteerida, sest selline täiesti lootusetu tunne on sees.

(Ma elan kõigele liiga palju kaasa.)
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!)   Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!) - Page 12 Icon_minitime14/2/2010, 16:02

*Teeb Hannale kalli*

Ära nuta.. Sad
Tagasi üles Go down
Jezzy
Suur ja laisk lohe
Jezzy

Female Postituste arv : 116

PostitaminePealkiri: Re: Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!)   Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!) - Page 12 Icon_minitime14/2/2010, 16:29

esiteks, Anett peab nüüd sellest oma isale rääkima, siis ta peab kõik Ahtile ära rääkima, ja siis nad lähevad politseisse ja siis.. maitea mis siis edasi saab. aga Anette eitohi selle jobuga käima hakata.
väga hea jutt muide :)
uut !
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!)   Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!) - Page 12 Icon_minitime14/2/2010, 19:57

Mul ei olnud alguses Janari paksuse vastu midagi, aga no tõesti, kui ma oleksin Janar, siis ma paneks ennast põlema raisk.
MAHA SEE JANAR!
Tagasi üles Go down
LittleStar
Totaalne lumememm, noh!^.^

Female Postituste arv : 253

PostitaminePealkiri: Re: Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!)   Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!) - Page 12 Icon_minitime14/2/2010, 20:37

Appi millise emotsiooni võib üks jutt tekitada. Mul sees keerab ja viha kasvab! Ma tapan Janari ära! TAPAN ÄRA SELLE KURADI *****!!!! Ausalt, ma matan ta elusalt maha, las piinleb... Ja lõikan sõrmed otsast...Ja varbad... Ja hambad tirin välja. Ok, mul läheb süda pahaks. Aga põhimõte on see, et ta p i i n l e b!
Tahan uut.
Tagasi üles Go down
Annu!
Juubilar
Annu!

Female Postituste arv : 174

PostitaminePealkiri: Re: Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!)   Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!) - Page 12 Icon_minitime14/2/2010, 23:51

Aiiii. Mulle meeldib Janar. Very Happy Ta on nii uskumatult õel. Ja lisaks kõigele ka nii loll. Mis ajab naerma ja teeb ta minu jaoks veelgi meeldivamaks. Mulle täitsa meeldivad sellised pahad tegelased. Minu sümpaatia tema vastu vähenes ainult selle tõttu, et ta Anett'ile armastust vandus. Ta oleks võinud ikka niisama õel olla ja värki, aga eii, tema fellibinloveei kohe ju. No on loll. Ja see talle huku toobki. Mis on kurb. Sest lool on häppiending. So sad.

Aga, et siis ma ei tea. Tulge tapke mind nüüd maha või midagi. Et mul erinev arvamus on. Peace!
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!)   Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!) - Page 12 Icon_minitime15/2/2010, 15:40

*vaatab vihast värisedes Annu postitust, aga ei suuda midagi muud siia kirjutada*
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!)   Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!) - Page 12 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!)
Tagasi üles 
Lehekülg 12, lehekülgi kokku 20Mine lehele : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 20  Next
 Similar topics
-
» Sinu naer
» Sinu Tuba :)
» Sinu poole
» Ainult sinu [2.osa]