MEIE JUTUD Järjejuttudele pühendatud foorum |
|
| Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!) | |
|
+22Griffu. Jezzy White Wolf LittleMissy Audrey spring Annu! Tricia padjanägu, [h] swessu black Murtagh Liina Lammas Kärolyn bbrit . EITC. LittleStar Keiti kcissy Tärru. nasicc 26 posters | |
Autor | Teade |
---|
Murtagh Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2326 Asukoht : Maybe in Gil'ead today..
| Pealkiri: Re: Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!) 16/2/2010, 15:06 | |
| Argh. *pomiseb midagi omaette*
Janek on värdjaas.
Uut. | |
| | | Tricia Sinu vanema venna kuri pruut
Postituste arv : 398 Age : 28 Asukoht : tallinnas ikka
| Pealkiri: Re: Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!) 16/2/2010, 16:26 | |
| Janekit pole olemas. Ma muudkui korrutan seda endale. Ohsaissandjummel, ma hakkan kohe uuesti nutma. Nii ei tohi. Ausõna. Lihtsalt ei tohi. Mulle tundub, et see kõik on päriselt. Ma ei suutnud täna ajaloos millestki muust mõelda. | |
| | | Griffu. Admin
Postituste arv : 561
| Pealkiri: Re: Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!) 16/2/2010, 16:31 | |
| Pähh oled, Nässu, täitsa pähh. -.- | |
| | | Jezzy Suur ja laisk lohe
Postituste arv : 116 Age : 30
| Pealkiri: Re: Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!) 16/2/2010, 17:13 | |
| anett on loll. midagi rohkemat pole öelda.
aga uut tahaks ikkagi :) | |
| | | Murtagh Kärbes ämblikuvõrgus
| Pealkiri: Re: Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!) 16/2/2010, 17:43 | |
| Tavaliselt mulle meeldivad need "evil characters" aga nüüd küll mitte. Mkm. Võib-olla on asi selles, et teised on vähemalt sellised... minu maitse järgi ilusad. Või noh, orke ja urgaleid vist ilusateks ei nimetaks... but I love them. Aga Janar/Janek/kesiganes on nõme. | |
| | | kcissy Võsaspets
Postituste arv : 1253 Age : 30 Asukoht : pidevalt paradiisis (või siis hullumaja ukse taga)
| Pealkiri: Re: Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!) 16/2/2010, 18:02 | |
| kusjuures, ma ka tavaliselt armastan neid pahasid kutte (ma näiteks olin nii armunud Malfoy'sse ja Voldemorti ja kõige enam Snape'i, vaatamata sellele, et ta tegelikult hea oli) aga nüüd on täiesti vastupidi. aga ma lihtsalt ei saa aru, kuidas Janar selline nõme sitapea saab olla? mis kasu tema sellest Anetist saab? natukene populaarsust ja tibakene austust, kuid väga-väga õnnetu tüdruksõbra aga Ahti on niiiiii armas - sellise poisi ma omastaksin kohe ära oot.. aga ta ongi nüüd vaba ju? igatahes uut | |
| Pealkiri: Re: Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!) 16/2/2010, 18:09 | |
| Täpselt! Voldemort, Malfoy, Snape... kõik kenadused kuubis eksole. Aga Janar... I hate him. | |
| | | nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!) 16/2/2010, 18:11 | |
| EITC - Young love. Masetseb nata ja saab üle. ;D Ma tunnen meelekatest järgmise aastani puudust kui see viimane osa ka ära on. Netist ei taha vadata... muidu pole järgmine aasta esmaspäeva õhtutel tröösti. Kuigi eile oli selline naljavaba osa. Isa vahepeal tuli tuppa ja ütles, et mõtles, et ma surnud. Küisisin, miks. Sest et ma ei olnud mingi kolmveerand küõmneks veel kordagi naernud. LittleStar - Tead, ma praegu hakkasin mõtlema, kuidas selle loo fanfic välja võiks näha... Murtagh - Natukene. Tricia - Miks just ajaloos? Griffu - Tänan. :) Jezzy - Coming. :) Murtagh - *on meelitatud* Üldiselt mulle meeldib, et see lugu nii palju emotsioone välja kisub teist, (A) kcissy - Aga Janar usub, et Anett armastab teda ja vice versa. Mina armastan Voldyt võta mu südames. Niisiis... uus osa. :) Muhvin v muffin? Mul oli pool juttu hv ja teine ff ja siis lõpuks panin ff. Aga hv on vist nagu eestipärane? Nii raske on kirjutada selle inglise keelega... Tahan panna eestikeelset moan ja goran'i, aga no elueest ei meenu, kuid see oli. -.- 18. Osa
Raimo:Lasen uksekella ning togin tossuninaga igavusest Kuningate uksepiita. Siis aga avatakse uks ning ma olen sirge seljaga mures parim sõber, nagu alati. Ahti ema tervitab mind, kuid ei jää ootama mu sisseastumist. „Kartul pannil. Tule kööki,” selgitab ta kööki taganemist. Kehitan õlgu ning astun sisse, sulgen oma selja taga ukse ning tõmban tossud jalast. Ahti ema seisab köögis seljaga minu poole ning näib õhtusöögi mitte põhja kõrvetamisega ametis olevat. Istun vaikselt laua äärde ning võtan laualasetsevast korvikesest ühe muffini. Mm. ©okolaadiga. „Ma tahan, et sa temaga lihtsalt räägiksid. Löögu uks nina ees kinni või ajagu sind tagurpidi toast välja... Lihtsalt palun, ürita temaga rääkida. Ja...” naine ohkab raskelt. „Vaata, kas sa saad viina kätte,” seletab sõbra ema kurvalt. Korraks teeb ta mingisuguse pooliku häälitsuse, kuid jääb siis vait. Eeldan, et ta ütles kõik, mida öelda tahab. Kergitan kulme. Seekord oled sa küll täispangale läinud, Ahti. „Jaah... Eks ma katsu.” Ajan end laua tagant aeglaselt püsti, et sõbra tuppa loivata, ning võtan kaks muffinit kaasa. Ma võtan seda kui Ahti asemiku mängimist. Kui tal viin hinge all on, siis ta vaevalt magusat tahab... ja heal asjal ei tasu raisku minna lasta. Oleme praktilised. Ma ei vaevu Ahti uksele koputama, vid lükkan pruuni ukse kohe lahti. Kahetsen, et lärmakamat sisenemist ei sooritanud ning uksele jalaga ei andnud, kuid hetkel, mil toa läppunud õhk minuni jõuab, on kõik mõtted mu peast kadunud. „Jesus christ...” pomisen ust enda tagant kinni lükates ning akna juurde tormates. „Sul oleks siin nagu terve haarem ära koolenud!” süüdistan akent pärani lahti tehes ning demonstratiivselt õhku tuppa lehvitades. Hingan sügavalt sisse seda värsket, higist, liigsest kuumusest ja mädanenud ma-ei-tea-millest puutumata augustiõhtu hingust. „Nonii.” Pöördun krapsakalt Ahti poole. Ta lamab oma voodis, justkui poleks mind näinudki, silmad ilmetult lae pole avatud. Hetkeks käib mu peast läbi dramaatiline mõte, et ma jäin hiljaks, kuid siis märkan ta rinna ühtlast tõusmist ja vajumist. Ta T-särk on justkui keha külge kleepunud ning ma kahtlustan, et nii see kui ka need püksid on noormehel järjest kaks päeva seljas olnud. Aluspesule ma ei mõtlegi. Tõmban sõbra kirjutuslaua eest tooli ning istun sellele kaksiratsi peale, näoga Ahti poole. Silmitsen veelkord seda haledat kuju ning hingan pahinal välja. Ahti voodi kõrval on üks tühi ja üks poolik viinapudel ning... hammustan huulde, et mitte naerda – laste¹ampus. Oh laps, mis saab, kui päris napsu poest hilja kätte ei saa... Tahaksin seda kuidagi kommenteerida, kuid eeldan, et Ahti pole praegu piisavalt lõbusas tujus. Tegelikult ei paista ta üldse lõbusas tujus olevat. „Tead mis,” ütlen ma-olen-karm-issi häält esile manades. „Teeme nii, et kõigepealt lähed sina tipa-tapa üle koridori ja pesed end ilusasti puhtaks, ja siis me räägime edasi. Diil?”
Ahti saadab mulle häiritud pilgu ning pöörab pead küljele. Tema higist pea külge kleepunud juuksed ei liigu peaaegu üldse. „Ma ei taha rääkida. Võid koju minna ja emale öelda, et tänan, aga tänan ei.”Toetan pea tooli seljatoele ristatud käte peale ning vaatan teda ma-olen-karm-issi pilguga. „Ma võin su ise ka pesema vedada. Selles olekus olen ma sust peajagu üle, ära eita seda. Kuid ma kahtlen, et sa tahad, et ma sinu paljast nokut näen ja ma pole kindel, kas mina tahan seda sul küürida.”
„Noh, sel juhul mine koju ja säästa meid mõlemit vaevast,” soovitab Ahti mürgiselt. Ohkan ning kratsin kaela, üritades mõelda, mida edasi teha. „Tead, kui sa peagi habet ei aja, hakkad välja nägema nagu Mart Laar,” itsitan. Ahti saadab mulle veel ühe häiritud pilgu, kuid siis tuksatab ta üks suunurk üles. Vaatan, kuidas ta silmadesse hetkeks elu ilmub... ja sealt jälle lahkub. „Okei, räägime siis kohe,” ütlen. Ahti ei tee kuulmagi ning vaatab jälle otse üles, lae poole. „Sa tead, et sul hakkab parem, kui sa räägid,” meenutan. Vaikus. „Mäletad, kuidas ma lubasin alati toeks olla...?”Vaikus. „Sa tead, et sul hakkab parem, kui sa räägid,” meenutan. „Sa juba ütlesid seda.”
„Ma tean.”Vaikus. „Ma ei taha, et mul parem hakkaks.”Kaks sügavat ohet. „Kauaks sa siis siia jääda kavatsed?”
„Nii kauaks kui tarvis.”Ahti sirutab käe ja kobab voodi kõrval olevate pudelite järele, kuid ma kargan järsu röögatusega püsti, et need tal käeulatusest võtta. Noormehe käsi jääb üle voodiääre lõdvalt rippuma. „Mul on kusehäda...” pomiseb ta end kõhuli keerates. „Mõni ime,” pomisen nina alla. Ahti kuuleb seda ning vaatab mind, nähtav silm pooleldi avatud. „Ta jättis mu maha selle faking Janari pärast. Ma tean seda,” ütleb ta patja summutatud hääl. Vaatan poissi kaastundlikult, oskamata midagi öelda. „Ja see annab sulle õiguse siin enda elu haletseda, juua ja oma emale meelehärmi valmistada? Ta on praegu köögis, teeb sulle süüa, lootuses, et sulle miski sisse läheb...” Lehvitan ennist laualepandud muffinitega ning kuna nad mul juba käes on, võtan ühest ampsu. „Tahad?” küsin täis suuga. Põrandale kukub natukene pudi, kuid vahet pole. Nagunii on selles ruumis tõsine suurpuhastus vaja teha. Hoian Ahti suunas väljasirutatud käes tervet muffinit, kuid ta kraaksatab ning pöörab näo seina poole. Täielik laps. Vaatan toas igavlevalt ringi. Ahti lemmikbändide plakatite kõrval on pildid temast ja Anettist... Ma ei mäletagi, et ükski teine tüdruk tal toas niivõrd laialt eksponeeritud on olnud. Oh, sõberike... Võtan muffinist veel ühe ampsu. Ta ema on ikka tõeliselt hea kokk, kiidan mõtteis. „Igastahes... Anett jättis su maha mingisuguse paksu värdjast väärakast imbetsillist kolletunud nahaga täispuhutud õhupallist liliputi pärast. Jah, sa igatsed teda – Anetti muidugi – ja sul on paha olla ja sa arvad, et see masetsemine aitab... Kuid see ei aita. Ma tean, et sa tead seda. Ja enesehaletsemine pole lahendus.”Löön endale mõtteis rusikaga mitu korda makku. Ma oleksin nagu Liisa käest mingisuguseid räägi-tibilikult-üldse-mitte-mehelikult-targapeksjalt koolitusi võtnud. Kuid Ahti pöörab ümber – tibi-tuju? Kas ta vajab sellist sorti ergutust? Kergelt lõbustatud, jätkan: „Näita talle, et sina oled see õige. Mine eluga edasi, tõmba end kokku... Varsti on ülikool. Mis sellel Janaril talle pakkuda on? Ta vist ei käi ju... ega lähe, ühtegi ülikooli Sina saad sealt oma juristi diplomi kätte ja lähed maailma vallutama. Ja siis ta kuuleb sinust kusagil üksinda hurtsikus istudes ja... maidea... mõtleb kui loll ta oli ja lase edasi iseenda fantaasial lennata.”Ahti ajab end istukile ning vaatab mind mittemidagiütleva näoga. Kergitan üht kulmu ning naeratan kergelt. „Tundub plaani moodi?”Noormees toetab oma käed voodile ning ajab end pead raputades püsti. „Süda läheb rohkem pahaks, kui ma sind veel kuulama pean.” Ahti kõnnib oma kapini ning kuhjab sealt käe peale uue vahetuse riideid. „Ma lähen nüüd pesema, uha selle ajaga kama endast välja.”
Ahti lükkab kapiukse enda järel jalaga kinni ning trambib vannitoa poole. Mühatan rahulolevalt ning pistan viimase muffini viimase jupi suhu. No tõsiselt head asjad... Järsku kuulen ukse juures liikumist ning vaatan üles; Ahti ema rõõmus nägu piilub mind ukse ja seina vahele jäävast pragust. „Aitäh sulle.”Langetan pilgu. „Vara veel.” | |
| | | Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!) 16/2/2010, 18:38 | |
| Mulle meeldis lõpp. Mulle meeldis see rõve kirjeldus, kui räpane Ahti oli. Mulle meeldis, et koguaeg muffineid mainiti. Ja siis mulle meeldis väljend: "Uha kama välja." Üldiselt. Mulle meeldis. | |
| | | EITC. Tindisüda
Postituste arv : 1073 Age : 30 Asukoht : Tallinn&Võru.
| Pealkiri: Re: Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!) 16/2/2010, 18:44 | |
| Vot sellised inimesed on väärt inimesed, väärt sõbrad. Mis mõte on sõbral, kui su ema ei saa talle helistada, et ta su masendusest välja tooks ja samal ajal veel ka viinapudeli käest ära võtaks? Lihtsalt ... ma ei tea. See osa väljendab põhimõtteliselt kõike, mida ma sõpruses ülistan, see on täiesti kirjeldamatu, aga sa oskasid selle hästi ja lihtsalt ja loomulikult välja tuua. Väga hea oli. Ma vahepeal lihtsalt olen pahviks üllatunud, kuidas sa kirjutada oskad. Ja lisaks oli see veel naljakas ka ja üleüldse! Sille, sa oled jumal. (Ma ei suuda uskuda, et ma oma positsiooni sulle loovutasin, aga see on juhtunud). Oh, mul pole rohkem sõnu. Uut tahan.
PS. Muffin, kindlasti muffin. See pole muutunud, kuigi täiega paljud sõnad nagu vahvel ja puhvet ja sellised on. (: | |
| Pealkiri: Re: Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!) 16/2/2010, 18:49 | |
| Raimo ütles täpselt õigesti. No, ma lisaks veel mõned sõnad, aga mõte jääb samaks.
Mingisugune paks, värdjas, väärakas, imbetsill, kolletunud nahaga täispuhutud õhupallist lilliputt. Võtab täpselt Janari isiksuse kokku ^^
Muidu tore osa :)
Uut. | |
| | | bbrit . Maffiooso
Postituste arv : 526 Age : 29 Asukoht : Väänas :)
| | | | Murtagh Kärbes ämblikuvõrgus
| | | | LittleStar Totaalne lumememm, noh!^.^
Postituste arv : 253 Age : 29
| Pealkiri: Re: Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!) 16/2/2010, 21:04 | |
| Ma ei oska midagi siia kirjutada, sest kõik eelmised on minu sõnad(antud juhul mõtted) siia kirja pannud-.-! Aga jah, kõik sama mis eelmised ütlesid ja lisan veel, et väga meeldis ning ma ootan uut osa kuigi seda öeldi ka:) Uut(: *Mugib hernesuppi edasi* | |
| | | nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!) 16/2/2010, 21:17 | |
| Kärolyn - Jeruuu! EITC - *punastab juuksejuurteni* (Kuigi ma olevat... ja vist olengi, nkn punapea.) Ise olen ka rahul sellega, kuidas Raimo välja kukkus... Ta on vist kõigist tegelastest kõige sümpaatsem mulle. Ja mul on väga hea meel, et sulle meeldis. (: Murtagh - Ma mõtlesin, kas sinna Janari iseloomustusse on vaja komasid panna v ei, et kas nad on ühe liigi sõnad v ei... Hmmm... Aga jah, võtab küll kokku. :) Kuigi alati võib sinna veel midagi lisada. Lisage ükshaaval sõnu ja vaadake kui pika sõimurea kokku saate. (Lihtsalt pakkumine. ) bbrit. - Igas jutus on probleeme ju? Ja lugejate tülliminek... nah, see pole nii hea. Tekitab pingeid. Aga see, et te siin vaidlete ja aktiivselt kaasa elate, on tore. LittleStar - Meil oli eile klimbi-hernesuppi. Nämma. | |
| | | EITC. Tindisüda
| Pealkiri: Re: Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!) 16/2/2010, 21:50 | |
| Mis imelikud inimesed te olete? Hernesupp on ökk. | |
| | | Tärru. Nobenäpp
Postituste arv : 1198 Age : 30 Asukoht : Igal pool.
| Pealkiri: Re: Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!) 16/2/2010, 21:58 | |
| Mulle meeldis see eelmine osa kohutavalt. Ma tean, et ma olen masendav inimene jne, aga mulle lihtsalt nii meeldis see. Mitte sisu, loomulikult, aga see, kuidas see oli kirjutatud. Superhästi. Kõik need tunded ja mõtted ja pettumus ja kõik muu! Suurepärane.
Selle osa parim koht: „Vaata, kas sa saad viina kätte,” seletab sõbra ema kurvalt. Täiesti kindlalt. (: Ma pean ütlema, et mulle väga millegipärast ei meeldinud see Raimo suhtumine. Noh, see et ta seda kõike nagu kuidagi.. naljana võttis või midagi. Minu arust ei olnud see tulevikust rääkimine tore ja et see ei olnud temast hea sõbra moodi. Aga see on arvatavasti ainult minu arvamus. Ma isegi ei tea, miks, aga see lihtsalt ei meeldinud mulle. Minu arust oleks ta võinud olla rohkem... kaastundlikum. Võib-olla on see lihtsalt mul mingi kiiks. ;d Muidu oli väga hea ja ma ootan kannatamatult järge. Mind üllatas Anett'i käitumine, muide. Noh, see rõõmutu naer ja see kalkus ja kõik muu. Justkui oleks tema asemel keegi teine inimene. Ma tean, et see on võimalik, aga mul oli tunne, nagu mingi minu sõbranna oleks niimoodi 180-kraadise muutuse teinud ning see tundub liiga veider. Olgu, ma pean nüüd tõsiselt õppima. Uut. | |
| | | nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!) 16/2/2010, 22:46 | |
| Hernesupp on heaaaa. Ega me keegi eriti hästi pingele vastu pea... ja Raimo valis sellise... natukene... kas just lustlikuma, aga midagi sellist, tee Ahti aitamiseks. Kui ta oleks kõik Ahti tunded endale üle kandnud, oleks sealkaks viinanina olnud. Ja ta nagu... jah, oli toeks niimoodi, et tal endal ka kergem oli. Tema viis aidata. ja näed, mõjus mingil määral. Anett ei ole eriti tugeva närvikavaga inimene. Pinge all käib temas suhteliselt kergelt üks plõks ja... juhtubki nii. Ja selle naermise ma panin nö enda pealt... Et ma ka... kui mingi hullem asi jälle on... nii maniakaalne ma muidugi pole olnud, aga näiteks isa jälle pahandab millegi pärast ja tglt olen ma jumala kurb ja värki, aga ikka ma võitlen naerma purskamisega. | |
| | | Griffu. Admin
Postituste arv : 561
| Pealkiri: Re: Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!) 16/2/2010, 23:38 | |
| Selle jutu siiani parim osa üldse. (: | |
| | | nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!) 17/2/2010, 08:36 | |
| Griffu. - Aitäh. :) Tärrule tahaksin veel paar asja lisada. Raimost. Eile läksin magama ja siis kui pea patja puudutas, tuli meelde, ... aa, see oli Anetti kohta. xD Et tema naermine oli kaitseinstinkt. Nagu et... naer ravib, eks? Raimo kohta tahtsin seda lisada, et ta tõesti pold kalk. Ja ta hoolis, väga. Lihtsalt tema aitas nii. Ja see lõpp ka... ta ei võtnud tänu vastu veel. Mai saa, nii pikalt mõtlesin õhtul sellest veel. xD Ma Raimo suhtes ülikaitsev. (A) Te armuge Ahtisse, ma armusin Raimosse. | |
| Pealkiri: Re: Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!) 17/2/2010, 15:00 | |
| Ajaloos selle pärast, et me rääkisime kogu tunni olümpiadist, kus ma ei käinud ja see tundus kohutaval igav. No ausõna, tubli Ahti. Saagu üle. Või ärgu saagu ka. Ei tegelikult, ärgu saagu üle. Mingu Anettiga rääkima. Ei, Anett tulgu temaga rääkima. Ah, kurat, Janek (või Janar või Jonek või mis iganes see ka poleks) surgu maha. Kuidas surema pööratakse? | |
| | | nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!) 17/2/2010, 15:07 | |
| Täiesti jube... arutasin täna kekas klassiõega juttu... (Ta pole lugenud, lihtsalt kuulas ja tegi innustunud näe. Ta teab umbkaudu selle sisu - "See perverdijutt, mitte korter, ikka perverdijutt.") Ja siis seal hakkasin arutlema ja arutlema ja ausalt öeldes ma ei tea nüüd ise ka, kuidas see asi lõpu leiab... 2 normaalset viisi, aga niivõrd erinevad... Siis ta soovitas kaks lõppu kirjutada. Et kes tahab nunnut, kes vähem nunnut. Mina suren sina sured tema sureb meie sureme teie surete nemad surevad. Aga käskivalt... Ah, surgu käib kah, saame kõik aru. | |
| Pealkiri: Re: Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!) 17/2/2010, 15:35 | |
| Oh. Tänud. | |
| | | EITC. Tindisüda
| Pealkiri: Re: Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!) 17/2/2010, 18:31 | |
| Sille, ma saan sinust aru, ma lähen täiega ähmi täis, kui keegi mõistab midagi minu lemmiktegelaste kohta teistmoodi, kui mina, kui keegi peab neid natu-natukenegi halvemaks, kui mina ise. :) Aga ... mina ei olegi kumbagi armunud! Mina olen armunud Robinisse. Voh. | |
| | | black Sugar
Postituste arv : 1492 Age : 29 Asukoht : Tallinn.
| Pealkiri: Re: Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!) 17/2/2010, 22:01 | |
| Tead.. (ma nüüd lugesin viimased viis osa ära, mida ma lugenud polnud:D) Mulle nagu täitsa meeldib (tegu on natuke liiga positiivse lausega sellepärast, et ines rääkis mull lõpust ) ett.. Ahti on nagu ülinummi, Janar/janek on nagu ülivärd, Anett on muidugi loll, aga kui aus olla siis kui mina tema asemel oleks siis ma ei julgeks ka politseisse minna, ma ei tuleks ilmselt selle pealegi, vbl nüüd tuleks kui ma seda juttu olen lugenud, aga enne seda juttu küll ei oleks tulnud et jah.. kõik on ülinummi (peale Janari, öka, okse.) Keep on going uut. | |
| | | Sponsored content
| Pealkiri: Re: Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!) | |
| |
| | | | Kuu valvab sinu üle. (26. Osa; Lõpetatud!) | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
| |
| |
| |
|