Selle ma kontrollisin praegu algusest järgi, liiga pikk aeg oli jap.
Aga enam mai hakka parandama ka.
Muidu on nii, et kui surmaaeg on tuvastatud, siis kohe kontrollitakse, kas ta on doonorina kirjas ja kui on siis rindkere lahti ja organid välja. Aga hakkab küll tööle.
Kuule.. mõtle natuke. Kui doonorelundeid viiakse lennukitega teise maailmaotsa, siis nad ju pärast hakkavad tööle?
Süda töötab ju koos vereringega. Ta tuleb lihtsalt kohe kehast eemaldada ja oma tingimustes säilitada.
Igalpool filmides on ju ka et doonorsüdameid ja asju viiakse nendes spets kastides lennukitesse. Ja pärast siirdatakse teises maailmaotsas ja siis ta hakkab tööle. Muidu ei olekski doonororganitest kasu ju. Ega elusalt inimeselt südant välja ei hakata lõikama.
Süda on nagu mootor, mis vere liikuma paneb. Mootor seiskub. Pannakse uude keskkonda. Seal on uus vereringe ja mootor lüüakse elektroodidega uuesti käima. Haah.. ma juba kujutan ette, kuidas opisaalis on kahel laual patsiendid.. Ühelt võetakse tuksuv süda välja ja siis kuidas see medõde üritab tuksuvat südant kinni hoida, aga see tuksub ikka edasi xD
Mul liiga elav kujutlusvõime.
ja see siin on liiga pikk kommentaar.
Sattusin hoogu.
Aga jah.. nii see käib.
Kuigi jah.. südame eemaldamist mul kirjas polnud.. Minu viga. See on minu jaoks nii loomulik tegevus lihtsalt.
Aga tänan tähelepanelikkuse eest!
*Jääb vait*