| Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) | |
|
+16Tricia Marmelaad Karro black Lammas Tärru. EITC. Griffu. Kärolyn Droideka AlwaysMe^^ Murtagh Emma padjanägu, [h] spring nasicc 20 posters |
|
Autor | Teade |
---|
EITC. Tindisüda
Postituste arv : 1073 Age : 30 Asukoht : Tallinn&Võru.
| |
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) 14/1/2011, 22:35 | |
| Isssand. Jumal. Küll. xD *naerab üle korteri* Tead... ma mõtlesin ükspäev, millist juttu (okei, see oli täna - ma olin päev läbi üksi kodus ja isa poleks teadnud, et ma printerit ahistasin jälle ) välja printida ja siis ma mõtlesin sellest. Aga siis mulle meenus kui ilane see jutt oli. xD V nh... kas just ilane. Aga selline... asi, mida sa kutsud nunnuks. (Ja ongi nunnu. ) Aga mind ennast paneb juuksejuurteni punastama ja kiljatama. "Luba, et sa armastad mind igavesti..." No come ooooooooon. Aga jah... Siis oli seks tõesti tabuteema. Oh ajad, oh ajad... *naerab ikka veel* | |
|
| |
EITC. Tindisüda
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) 15/1/2011, 11:46 | |
| Ma ei julge oma vanemaid asju üle lugeda. xD Kardan, et mark oleks liiga suur. xD Sisulise poole pealt... Muidu kui ma nagu kirjutamist vaatan, olen mingi nii, et wow... Seksuaalse alatooniga stseen... *mõtleb* Nagu et.... (Sandri POV) Teen silmad lahti ja haigutan laisalt. Kell kummutil näitab alles poolt kümmet hommikul. Laupäeval. Kuhu see küll kõlbab?! Pööran end teisele küljele ja silmitsen endiselt magavat Maarjat. Tema blondid juuksed on mööda patja laiali ja ma libistan üksiku juuksesalgu sõrmede vahelt läbi. Tüdruk mõmiseb midagi arusaamatut ja nihkub mulle lähemale. Naeratan kavalalt ja libistan käe üle tema piha, et teda tugevamini enda vastu suruda. Mis see oli, et varane ärkamine? Ma tunnen end täiesti ärkvel olevat. Toetan oma pea tema kaelale ja hingan sügavalt sisse. Mu käsi teeb masseerides ringe ja liigub aina üles ja ülespoole. Maarja itsitab vaikselt ja pöörab oma pead. Vaatame üksteisele sekundi murdosa jooksul niisama otsa ja siis ma suudlen teda.Ma ei tea, kuidas see praegu välja tuli. Ma olen praegu awwww ühe oma sõbrannaga. Me käisime 31sel Tallinnas, vinge päev oli. Ja nüüd ma sain täna talt maxipaki (Soomes elab, vahetame kirju) ja seal oli igast kraami, mis seda päeva meenutab. Nt Tron - Pärandi soundtrack. (Film oli sitt, aga ma ütlesin talle umbes iga viie mindi takka, kuidas ma seda soundtracki armastan. ) See selleks. Ma otsustasin, et see katkend oli küll hea. Iseasi, kas see on see, mida sa armsaks pead? | |
|
| |
EITC. Tindisüda
| Pealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) 15/1/2011, 19:54 | |
| Justjust, selliseid asju ongi vaja! :) | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) 15/1/2011, 20:15 | |
| | |
|
| |
EITC. Tindisüda
| Pealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) 15/1/2011, 20:35 | |
| Kas sa tahad mulle kirjutada sellise hullult nunnu pisijutu praegu? Ma tean et sa tahad. Midagi selles stiilis, nagu see lõik seal üleval. Aga ei pea olema nende tegelastega. Pliis? Mul on meeletu nunnuvajadus, aga kõik mis siin foorumis on nunnu, on mul kas juba kümme korda loetud või siis on kirjutatud mingi meeletult algelise autori poolt või siis on minu enda jutt (ego laes), aga enda jutte olen ma ka juba kümme korda lugenud. Nii et ma vajan midagi ääretult armsat! | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) 15/1/2011, 20:48 | |
| Aga kui algeline autor kirjutab nunnut, mis sellel viga? Ma täna ei jõua enam. Aga ma võin homse jooksul midagi üritada. | |
|
| |
EITC. Tindisüda
| Pealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) 16/1/2011, 14:19 | |
| Algelise autori juures hakkavad kirjavahemärgid, släng, kirjavead, lauseehitus ja kõik muu selline häirima, rikkudes nunnu ära ju. AGA KIRJUTA JAAA! :) | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) 16/1/2011, 15:43 | |
| | |
|
| |
Lammas Fanaatik
Postituste arv : 1119 Age : 31 Asukoht : Lalalalambamaa
| Pealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) 16/3/2011, 21:27 | |
| Hahaaaa ma nüüd lugesin selle läbi lõpuks:D lugesin küll mingi kolm osa mida juba lugenud olin kuid jah:D jäjest lugedes on isegi täitsa hea siis ei lähe vahepeal meelest ära mis toimub ja saab ikka kogu efekti kätte:D igatahse lõpp oli nummi:D või noh selline..armas
igatahes hea:D | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) 16/3/2011, 21:53 | |
| haha. Tänan! | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) | |
| |