MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Gossip Girl.

Go down 
+28
champs
Praisja
imeilus1
misscheri
FlyWithMe
StripedMämmu
Kärolyn
Taylor
padjanägu, [h]
Rikkie
nasicc
Miley Cyrus
Audrey
Keiti
GossipGirl
black
SahhMatt
Tavaline Autor
Krissu
Lammas
SixxBitch
swessu
chelsea
Pingu
Diana.
ThatsMe
Prince Kirameki
Griffu.
32 posters
Mine lehele : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next
AutorTeade
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

Female Postituste arv : 929

Gossip Girl. - Page 6 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Gossip Girl.   Gossip Girl. - Page 6 Icon_minitime14/3/2010, 20:45

Chuck ei ole kahjuks enam nii huvitav tegelane, kui varem aga siiski veel mu lemmik. Jenny ja see narko tüüp on suht põnevad nüüd Razz
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

Female Postituste arv : 1928

PostitaminePealkiri: Re: Gossip Girl.   Gossip Girl. - Page 6 Icon_minitime14/3/2010, 21:00

Jenny on omandanud häiriva oskuse silmi pööritada Very Happy Cotillioni osa alguses oli kõige hullem Very Happy:D
Üldse oli nii palju lahtisi otsi.. nt.. Cotillioni osas (sorri, ma vaatan seda praegu) oli see rivaal Kira.. aga see ei arenenud enamvähem kuhugi Very Happy Oleks arvanud, et Kira the new little J nagu... paneb edasi Very Happy
Tagasi üles Go down
https://snlhmn.forum.co.ee
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: Gossip Girl.   Gossip Girl. - Page 6 Icon_minitime14/3/2010, 22:28

jh aga nad tahaksid seda sarja nagu kiiremini edasi viia vms.
Lugesin kuskil vms, et see hakkab ka aeglaselt vaatajaid kaotama. Kunagi tuli see sari ju The Beautiful life aga jäeti pooleli, sest vaatajaid ei olnud ning gg pidi neid veel ikka olema aga mitte nii palju, kui produtsendid sooviks vms Razz
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: Gossip Girl.   Gossip Girl. - Page 6 Icon_minitime15/3/2010, 20:01

seda ei anna kuhugi edasi viia, sest GG is all high-school based Very Happy Ja nad kasvavad suureks :S
Story-line kaa nii hea pole.. Nad mitte ei kaota aeglaselt vaatajaid vaid ikka vääääga kiiresti. Sellepärast ju Tyra Banks, Hilary Duff ja Lady Gaga sisse toodigi.
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: Gossip Girl.   Gossip Girl. - Page 6 Icon_minitime16/3/2010, 09:37

jep:P
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: Gossip Girl.   Gossip Girl. - Page 6 Icon_minitime20/3/2010, 02:19

Ma vaatasin just 14. osa ära ja ma nutsin xD Nagu wtf. Mul oli mingi üliemotsionaalne hetk. Aga tõesti. See osa läks mulle väga hinge.
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: Gossip Girl.   Gossip Girl. - Page 6 Icon_minitime20/3/2010, 12:21

emn? Very Happy kus kohas siis ? Very Happy

A ma nutsin pool teist hooaega maha Very Happy Esimene kord, kui Blair seda 8 letter asja alustas Very Happy
Siis kui Blair ütles, et "Give me a reason to stay"
Siis kui Chuck ütles, et "Maybe in the future"
Siis kui Blair ütles, et "Please let me go"
Siis kui Chuck ütles, et "I love you too" Very Happy:D
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: Gossip Girl.   Gossip Girl. - Page 6 Icon_minitime20/3/2010, 14:33

Täna ma ei teagi niiväga miks. Vb oli asi selles, et ma olin natuke purjus, kui vaatasin seda Very Happy Aga ikkagi, kurb ja samas rõõmus osa Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: Gossip Girl.   Gossip Girl. - Page 6 Icon_minitime30/3/2010, 21:21

No come on. Chucki story-line kisub juba vaikselt naeruväärseks. Very Happy
(Kuigi ta on masenduse väljendamises nii hea, et seda on täiega raske vaadata. xD )
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: Gossip Girl.   Gossip Girl. - Page 6 Icon_minitime30/3/2010, 21:41

Mul on Chuckist ikka nii kahju -.-

15. osa põhjal, 16. panin alles tõmbama.
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: Gossip Girl.   Gossip Girl. - Page 6 Icon_minitime30/3/2010, 22:05

viimases osas olid chucki kõrvad NIII PUNASED! Very Happy:D
Ja mul on tast nii kahju Sad Kõik on nii pahad :'(
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Gossip Girl.   Gossip Girl. - Page 6 Icon_minitime30/3/2010, 22:09

Eeh... xD Ei tea, ei vaadanud ta kõrvu. Very Happy
Aga ta mängib seda hetkeseisundit liiga hästi välja. Very Happy Aga see murrab sõna otseses mõttes südame, kui seda vaadata... Very Happy
Kõik ei ole pahad. Very Happy
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: Gossip Girl.   Gossip Girl. - Page 6 Icon_minitime30/3/2010, 22:57

mul rikkus täitsa ära. Ma jällitasin ta tomatkõrvu ja pigem naersin kui nutsin.. Very Happy Tal läksid ilmselgelt meeleliigutusest kõrvad punaseks :d
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: Gossip Girl.   Gossip Girl. - Page 6 Icon_minitime31/3/2010, 22:13

OMG. Ma vihkan Jacki hetkel liiga palju Very Happy
Ja Chuckiest on ikka kahju aga ma usun, et kunagi saab kõik korda jälle. Ja Jennyga on ikka koguaeg jamad.
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: Gossip Girl.   Gossip Girl. - Page 6 Icon_minitime1/4/2010, 00:14

järgmise osa treileris Jenny kisses Nate. AAAGAIN. Very Happy
Üldse mul on tunne, et CB end pole kaugel. Järgmises osas on treilerijärgi küll kõik väga kahtlane. Chuck näeb seda raudselt kõike nii halvasti et phohoho.
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: Gossip Girl.   Gossip Girl. - Page 6 Icon_minitime1/4/2010, 15:06

Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Gossip Girl.   Gossip Girl. - Page 6 Icon_minitime1/4/2010, 16:35

Jaiks. Very Happy
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: Gossip Girl.   Gossip Girl. - Page 6 Icon_minitime6/4/2010, 17:08

Issandkuidas ma nutan praegu. Just lõpetasin viimase osa.

Aga see mäng oli küll väga lahe Very Happy Seda mängiks isegi xd

Edit : Ma vaatasin see hooaeg esimest korda ühte osa kaks korda järjest. Very Happy
Ma mäletan, et kui tulid välja spoilerid, et
Spoiler:
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Gossip Girl.   Gossip Girl. - Page 6 Icon_minitime6/4/2010, 21:25

See mäng käib niii ajudele. xD Ma olen midagi analoogset tapmis- ja suudlusmängu nime all kohanud. Very Happy (Pole eriti mäng, millest vaimustusse sattuda. Kõik alati äksi täis.) Suudlusmäng oli EYP-l. Mingi istume seal baaris ülemisel korrusel nurgas oma seltskonnaga ja järsku jooksis üks lätlane meie juurde: "DO YOU KNOW WHO IS SILLE EERO?!" Mingi karvakasukas seljas, lühikesed püksid jalas... xD Mu nägu oli vist unustamatu. Very Happy Kõikidel peale Reinise oli oidu vait olla, aga kui see tüüp esimese korraga aru ei saanud, oli mul aega Reinisele selgeks teha, et on topeltsurnud, kui mu reedab.

Eniveis. Very Happy

Vaatasin ka ära. OOOOMFG.

Spoiler:
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: Gossip Girl.   Gossip Girl. - Page 6 Icon_minitime6/4/2010, 21:49

No mina arvan, et Jennyl on õigus desperated olla Very Happy
Ta oli koos ühe tüübiga, kes talle meeldis, aga keegi ei tahtnud, et ta koos temaga oleks.
Nate sai tema peale täiesti valedel põhjustel vihaseks teises hooajas.
Esimeses hooajas üritas chuck üldse teda ära rapeida Very Happy

No, kellega ta siis koos olema peaks?! Very Happy Muidugi on kahtlane teiste inimeste poisse jahtida, aga ta on upper east sidei queen. Tal on käe kõrvale eyecandyt vaja Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Gossip Girl.   Gossip Girl. - Page 6 Icon_minitime6/4/2010, 21:56

Desperated või mitte... Blair... deem, ei saanud hakkama "eyecandyta". Aga Jenny hakkab nõmedaks bitchiks muutuma. Kunagi ma ei saanud aru, miks ta kellelegi ei meeldi, aga nüüd näriks tal ise ka kõri ära. Very Happy
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: Gossip Girl.   Gossip Girl. - Page 6 Icon_minitime10/4/2010, 13:49

Ma olin ka vahepeal Jenny peale täiega vihane aga noh..nüüd ma natuke saan isegi aru temast. Mida ma ise teeksin, kui tema olukorras oleksin?!

Pisarad tulid silma, kui Chuck ja Blair lahku läksid.

Razz
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: Gossip Girl.   Gossip Girl. - Page 6 Icon_minitime10/4/2010, 20:08

Aga nii lahe Very Happy Ma ei tahagi neid stsenariste maha lüüa Very Happy
Chuckile ja Blairile oli sellist asja vaja. Ükskõik kas nad saavad kokku või jäävad lahku.. Väga hästi lahendatud nende natuke igavaks kiskuv suhe Very Happy
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: Gossip Girl.   Gossip Girl. - Page 6 Icon_minitime10/4/2010, 20:26

Minu arust ka.
Ma ei looda, et nad kokku tagasi saavad, see oleks nii feil.
Noh, kui mingi pika aja pärast, siis oleks ok aga alguses võiksid nad kll mõnda aega üksi olla.
Chuck võiks emoks hakata ;D xD
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: Gossip Girl.   Gossip Girl. - Page 6 Icon_minitime10/4/2010, 21:22

ei võiks. See oleks nii imelik.
Ma ka ei taha et nad kokku saaks xd. Neil võiks midagi huvitavat olla. Kuigi järgmise osa treileris olid nad Dorota pulmas nagu.. suht kõrvuti? Very Happy
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Gossip Girl.   Gossip Girl. - Page 6 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Gossip Girl.
Tagasi üles 
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 12Mine lehele : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next
 Similar topics
-
» What a bad little girl I am
» New Girl
» Germany Girl 9.Osa
» Lost Girl (tv show)