| Gossip Girl. | |
|
+28champs Praisja imeilus1 misscheri FlyWithMe StripedMämmu Kärolyn Taylor padjanägu, [h] Rikkie nasicc Miley Cyrus Audrey Keiti GossipGirl black SahhMatt Tavaline Autor Krissu Lammas SixxBitch swessu chelsea Pingu Diana. ThatsMe Prince Kirameki Griffu. 32 posters |
|
Autor | Teade |
---|
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 10/4/2010, 21:26 | |
| Mmm.. nad läksid lahku ja te ütlete, et see oli 'huvitav lahendus'. Võinoh.. mida ma mõtlen on, et nad läksid JÄLLE lahku ja see on nagu.. 'lahendus'? Kust võtate, et nad kohe jälle kokku tagasi ei lähe? | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 10/4/2010, 21:37 | |
| ma väga loodan, et ei lähe Võivad paar hooaega vahetpidada xD Või paar kuud.. Nad on lõpuks niikuinii jälle koos. Meil jääb üle vaid loota, et see kohe ei juhtu. Psst, nad on ainult ühe korra lahku läinud ju.. Esimese hooaja lõpus orsmt. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 11/4/2010, 13:22 | |
| Kusjuures, ühes kohas oli kirjutatud, et Blair on kõikidele alati olemas, aga keegi temale eriti ei ole. Jumala tõsi ju. Nii kahju tast. Mina loodan, et nad ikka kuidagiviisi ära lepivad. Aga nii kaua võib vaadata, kuidas nad üksteist igatsevad ja piinlevad. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 11/4/2010, 15:21 | |
| No Blairi elu on ka kõige ebaõiglasem. Ta ei lase sellel lihtsalt teistele eriti välja näidata enda ülistiilse iseloomu pärast Edit: Ärkasin täna kell viis üles, et uut osa enne kooli vaadata Vägahea osa | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 13/4/2010, 19:06 | |
| Teate... kui enne jäin ma uut osa põnevusega ootama, siis nüüd (ootan) masendusega. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 13/4/2010, 20:49 | |
| minumeelest on asjad lõpuks huvitavaks läinud. D: | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 13/4/2010, 20:53 | |
| Mulle meeldib vaadata õnnelikke inimesi tegemas õnnelikke asju. xD ...ja Jennyt maamuna pealt haihtumas. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 13/4/2010, 21:43 | |
| noh, see oli tore, aga igav. See pole nagu Armstrong Gosh ma loeks lõpmatuseni nende igapäevategemistest Või Rowling. Kohati on igapäeva elu põnevam, kui kogu see pull Voldemorti ümber :D Aga GG.. Ma olen harjunud igavese draaamaga Ainult Lily ja Rufus võiks pulli lõpetada. Neil on kahepeale mingi viis last ja nad ikka arvavad, et võivad koguaeg sissevälja kolida -,- | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 13/4/2010, 21:48 | |
| Ainult Lily ja Rufus võiks pulli lõpetada. Neil on kahepeale mingi viis last ja nad ikka arvavad, et võivad koguaeg sissevälja kolida -,- lol. XD Ülihea. (Y) Jeah... ei, teised tembutagu. Nate ja Serena ja Dan ja Vanessa ka kui tahavad... (viimased kõige igavamad asjad üldse seal), Jenny võib ka kaevu kukkuda, aga jumal, palun mitte Chuck ja Blair... EDIT: Armstrong on drug. "Bitten" istub laua peal, imetlesin ja lugesin jälle parimaid kohti ja... jah. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 13/4/2010, 21:55 | |
| you shut up about Armstrong You has a stolen. I has not I wants a stolen. Look out. Your stolen is going to be stolen soon :D Jenny on njmh.. Väga närvi ei aja. Väga kaasa elama ka ei kutsu. Chuck oli lihtsalt nii adorable viimases osas See armas naeratus koguaeg peas (: Ja Dan ja Vanessa on lihtsalt niiiii igavad. Üldse ma ei saa aru, mis fuss ümber Dani käib. Ta on ju mingi sisutu perv. Serena võiks ka üle saada enda isast. Isa ilmselgelt ei taha temaga kokku saada. Me nägime seda juba 15 osa tagasi -,- | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 13/4/2010, 21:59 | |
| Ainus asi, mida mulle vaadata meeldis, olid Chucki ja Blairi... maiteamisid. Üldiselt... kuni nad üksteisest üle ei saa, olen mina rahul tglt. Dan ja Vanessa... igav ruudus. Me has not Stolen. Ines has Sille's Stolen. But soon Sille will have her Stolen, and if you stole my stolen you will get bitten. ;D | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 13/4/2010, 22:25 | |
| bull shit. I'll cast some industrial magic on you, wake the witch and set my personal demon free After all you just get a frostbite AAAND you are going to be living with the dead. So there. Ohohoh, and did I mention you'll be sooo broken? Your dime-store magic can't get against my supercool personal demon who is going to haunt you for ever And you cannot sue me. Cause no humans are involved. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 13/4/2010, 22:28 | |
| Haaaaah. xD See oli nüüd küll hästi kokku pandud. ... but I will always have my men of the otherworld. :) | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 13/4/2010, 22:29 | |
| i'll always have the women of the otherwold :S:S damn. And I can summon, wake and struggle with the darkest powers | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 13/4/2010, 22:59 | |
| I can do the reckoning with no humans involved. (H) And I have damn good exit strategy (angelic as I am) and you are just made to be broken. I can tell tales of the otherworld for my kids who will be extremely chaotic. xD Vsjo. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 14/4/2010, 20:53 | |
| have it your way. I can be as savage and territorial. For beginnings: The Case of the Half-Demon spy will not go through. The ghosts will haunt you and you'll escape. And ohoh, there is no rebirth for demonology adventurer. Lets bargain with your chaotic children. They are going to be framed and stalked in twilight They are just ungrateful dead. They'll give you a helluva wedding bell hell. You have no birthright for kitsunegari so don't get your expectations high. So there. All the truth and consequences. Psst, ma kasutaks ära ka The Case of El Chupacabra ja infusion | |
|
| |
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 15/4/2010, 16:05 | |
| Kõva GG teema käib. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 15/4/2010, 17:10 | |
| oh yes. Ära meiega jama, me castime su peal darkest powerseid | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 15/4/2010, 20:55 | |
| Regardless of all that I'll survive the The Case of El Chupacabra and get infusion. Kesse paneb oma lühijutule nimeks SISSEPRITSE??? | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 16/4/2010, 00:18 | |
| | |
|
| |
GossipGirl Hüsteeriline naerja
Postituste arv : 929 Age : 32
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 16/4/2010, 19:40 | |
| Minu arust ei peaks Jenny kaevu kukkuma Tahab poissi, mis teha siis, et selle jaoks mõrd olema peab. Serena + Nate ongi wayyyy toooo boooooring. Dan ja Vanessa on ka mingid mõttetud. Blair ja Chuck on normid. Ja Serena ema paneb ka ikka hästi | |
|
| |
misscheri Naerupall
Postituste arv : 14 Age : 32 Asukoht : NYC
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 18/4/2010, 12:54 | |
| | |
|
| |
GossipGirl Hüsteeriline naerja
Postituste arv : 929 Age : 32
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 18/4/2010, 21:50 | |
| Carter on nunnu | |