MEIE JUTUD Järjejuttudele pühendatud foorum |
|
| Lugu ühest mehest, tema naisest, elust ja armastusest (4 osa) | |
| | |
Autor | Teade |
---|
Lammas Fanaatik
Postituste arv : 1119 Age : 31 Asukoht : Lalalalambamaa
| | | | nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Lugu ühest mehest, tema naisest, elust ja armastusest (4 osa) 19/6/2012, 17:24 | |
| Eeee... ei. Ma jooksin Ergiga peadpidi kokku, though... seda ma mäletan. XD Kus meil seal liumägi veel oli, btw? (A) | |
| | | Lammas Fanaatik
| Pealkiri: Re: Lugu ühest mehest, tema naisest, elust ja armastusest (4 osa) 19/6/2012, 17:49 | |
| See liumäemaja maja, kust ühest otsast läks liumägi... kui ma ei eksi siis see oli roheline ja Joosep lükkas Mona sealt alla ja Mona viidi vist isegi haiglasse vms | |
| | | nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Lugu ühest mehest, tema naisest, elust ja armastusest (4 osa) 19/6/2012, 17:59 | |
| WHOA. Vbl ma ei old siis lasteaias. Y' know, ma puudusin umbes 100 päeva rohkem kui lasteaias kohal käisin. xD | |
| | | Lammas Fanaatik
| Pealkiri: Re: Lugu ühest mehest, tema naisest, elust ja armastusest (4 osa) 19/6/2012, 18:07 | |
| Well ma ei saa seda pahaks panna ma ei mäleta sind üldse sealt niiet:D võibolla oligi asi selles,e t nii harva käisid:D
| |
| | | nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Lugu ühest mehest, tema naisest, elust ja armastusest (4 osa) 19/6/2012, 18:08 | |
| Võib-olla tõesti. | |
| | | Sponsored content
| Pealkiri: Re: Lugu ühest mehest, tema naisest, elust ja armastusest (4 osa) | |
| |
| | | | Lugu ühest mehest, tema naisest, elust ja armastusest (4 osa) | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
| |
| |
| |
|