MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Tuba (16 osa; Lõpetatud!)

Go down 
+19
®ebra
Shadowpaw
Ka¹¹ike
Herbts
swessu
Merlin.
shine
Kärolyn
Griffu.
AliceInWonderland XD
Naughty
*Nastik.
Murtagh
Audrey
Dragomira
Lammas
Cilen
Bee
Mezilane
23 posters
Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Next
AutorTeade
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

Tuba (16 osa; Lõpetatud!) - Page 5 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Tuba (16 osa; Lõpetatud!)   Tuba (16 osa; Lõpetatud!) - Page 5 Icon_minitime7/11/2012, 16:29

Tore! :)
Tagasi üles Go down
Mezilane
Pipar
Mezilane

Female Postituste arv : 1381

PostitaminePealkiri: Re: Tuba (16 osa; Lõpetatud!)   Tuba (16 osa; Lõpetatud!) - Page 5 Icon_minitime7/11/2012, 16:34

Minu hommikune päev algas kohe lõbusamalt kui ma seda lugesin.
Tagasi üles Go down
http://www.wattpad.com/user/MezilaneM
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Tuba (16 osa; Lõpetatud!)   Tuba (16 osa; Lõpetatud!) - Page 5 Icon_minitime7/11/2012, 16:52

Ehhee! Very Happy
Tagasi üles Go down
Cilen
Magus maius
Cilen

Female Postituste arv : 2007

PostitaminePealkiri: Re: Tuba (16 osa; Lõpetatud!)   Tuba (16 osa; Lõpetatud!) - Page 5 Icon_minitime7/11/2012, 17:56

Nägin uut osa juba tegelikult koolis, arvutitunnis, aga kuna minu siin käimine on suuuur saladus, ei hakanud ma endale sellega rohkem tähelepanu tõmbama.

Igatahes, mulle nii meeldis. Tavaliselt ma juttudes rõvedale ropendamisele hea pilguga ei vaata ning isegi seekord mitte, aga mul on hea meel, et ropendajaks oli keegi teine, mitte Martin. Very Happy

Uuuut!!!!
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Tuba (16 osa; Lõpetatud!)   Tuba (16 osa; Lõpetatud!) - Page 5 Icon_minitime7/11/2012, 18:28

Kusjuures, mul oli nii veider selliseid sõnu kirjutada, aga ma ei saanud midagi parata, sest Joonas on ropu suuga. Ja vastupidine oleks vale old. Very Happy

Aga aitäh! Very Happy
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

Female Postituste arv : 2326

PostitaminePealkiri: Re: Tuba (16 osa; Lõpetatud!)   Tuba (16 osa; Lõpetatud!) - Page 5 Icon_minitime7/11/2012, 20:40

Ma just praegu lugesin esimesi osasid, kas Britt värvis juukseid vahepeal? Very Happy Sest teises osas on teda kirjeldatud kui blondi... edasi ma hetkel ei viitsi lugeda uuesti. XD
Tagasi üles Go down
Dragomira
Juudijõulupuu
Dragomira

Female Postituste arv : 235

PostitaminePealkiri: Re: Tuba (16 osa; Lõpetatud!)   Tuba (16 osa; Lõpetatud!) - Page 5 Icon_minitime8/11/2012, 16:24

Üks sõna: meeldis. :) Ja ma ei tea, aga mulle meeldib Martin iga korraga rohkem. Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Tuba (16 osa; Lõpetatud!)   Tuba (16 osa; Lõpetatud!) - Page 5 Icon_minitime8/11/2012, 21:49

Tuleb välja, et värvis jah. xD

Tore, et meeldis! Very Happy Jaaaa... jah, Martin on tore. Very Happy
Tagasi üles Go down
Lammas
Fanaatik
Lammas

Female Postituste arv : 1119

PostitaminePealkiri: Re: Tuba (16 osa; Lõpetatud!)   Tuba (16 osa; Lõpetatud!) - Page 5 Icon_minitime10/11/2012, 16:40

Osa oli täitsa tore:D
aga well mulle vähemalt tundub, et see asi seal kuidagi seisab:D võibolla on asi ainult minus:D

aga noh..uut:D
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Tuba (16 osa; Lõpetatud!)   Tuba (16 osa; Lõpetatud!) - Page 5 Icon_minitime10/11/2012, 19:29

Very Happy Very Happy
Tagasi üles Go down
swessu
Tsiklimees
swessu

Female Postituste arv : 430

PostitaminePealkiri: Re: Tuba (16 osa; Lõpetatud!)   Tuba (16 osa; Lõpetatud!) - Page 5 Icon_minitime11/11/2012, 01:20

Mul on lugemine väga-väga pooleli, tegelikult olen alles teise osa jõudnud ära lugeda, aga ma lihtsalt pean mainima, eriti Audrey'le, et üks mu sõbrannadest elab maaülikooli ühikas ja suure üllatusena tuli see, et ta toakaaslane reaalselt on poiss. Kõik on sellega nüüdseks ära harjunud muidugi ja nad saavad seal väga toredalt hakkama, aga jap, nii on. Neil veel oli sel teemal arutelu ühika juhataja või millegagi. Umbes, et kas tube ei saaks vahetada kellegagi, kunagi septembris. Aga viimastel andmetel, mis on umbes eilsest-üleeilsest, elavad nad endiselt Taaviga ühes toas. :) Nii võimatu see polegi. Wink

Ja ma nüüd loen edasi.
Tagasi üles Go down
swessu
Tsiklimees
swessu

Female Postituste arv : 430

PostitaminePealkiri: Re: Tuba (16 osa; Lõpetatud!)   Tuba (16 osa; Lõpetatud!) - Page 5 Icon_minitime11/11/2012, 01:42

Uu, ma nüüd lugesin lõpuni. See on täitsa tore jutuke jah. :)
Kuskil sul olid muidugi väikesed nime-eksimused, mis väga palju ei häirinud tho. Jaanus-Joonas, Katrin-Kristin olid natuke sassis.
Aga jah, muidu on väga hea. Midagi ma tahtsin veel öelda... Aah, see. Ma täitsa tean, seda TÜ ühikat, kus ühikatädikest ei ole. Ja tõesti, seal ei ole mittemingisugust kontrolli. Jaluta edasi-tagasi kuidas ise soovid pmst. Olen ise ööbinud seal samas ühikas 1-2 korda ühe sõbranna juures. Not a problem. Aga see selleks. :)

Ma siis jään ootama edaspidi toimuvat, aga täitsa mõistan, miks see nii pea ei pruugi toimuda. Razz
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Tuba (16 osa; Lõpetatud!)   Tuba (16 osa; Lõpetatud!) - Page 5 Icon_minitime11/11/2012, 01:47

Hah. Very Happy Seda Jaanust-Joonast ma teen kogu aeg. Pool viimasest osast oli originaalis Jaanus tegelikult. -.- Very Happy Pean kriitilise pilguga üle vaatama. Very Happy

Aga jah... no põhimõtteliselt kui sa kedagi ei sega, siis mina olen aru saanud, et tee mida tahad (kuni see kedagi ei sega). Very Happy

:)
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

Female Postituste arv : 2124

PostitaminePealkiri: Re: Tuba (16 osa; Lõpetatud!)   Tuba (16 osa; Lõpetatud!) - Page 5 Icon_minitime12/11/2012, 10:44

Meil on valve ainult nõokatel. Tudengid teevad ka, mis tahavad. Very Happy

Suht üllatusena tuli ükspäev, et kell 10 on öörahu hoopis mitte 11. Very Happy Ups. Very Happy

Ja see, et.. I'd really appreciate kui osad natuke tihemini tuleks kui once in a blue moon Very Happy:D
Tagasi üles Go down
http://invisiblenothing.tumblr.com
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Tuba (16 osa; Lõpetatud!)   Tuba (16 osa; Lõpetatud!) - Page 5 Icon_minitime12/11/2012, 15:56

(A) Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Tuba (16 osa; Lõpetatud!)   Tuba (16 osa; Lõpetatud!) - Page 5 Icon_minitime15/11/2012, 23:36

Nonii. Very Happy
Uus osa! Kiiremini kui eelmine kord. Very Happy
Ja ma tunnen, et hakkan juttu juba ise ka sisse elama. Very Happy Lugesin alguse üle ja... siin see uus osa on. :)
Nautige! :)

6. osa

BRITT

„Martin. Äratus,“
ütlen oma nimetissõrmega toanaabri põske torkides.

Noormees rehmab käega ning krimpsutab nina, pöörates ka end teisele küljele ning tõmmates endal teki üle pea. Ohkan ning torgin selle sama sõrmega teda läbi teki kohta, mille eeldan olevat õlg. „Äratus. Äratus. Äratus. Äratus.“

„Veel viis minutit...“
poriseb ta midagi läbi teki.

„Ei ole veel mingit viit minutit,“ ütlen pahuralt. „Eile lasin sul sisse magada ja olid nii vihane. Sa ei tea, mida sa tahad, kui sa unine oled. Eile õhtul mul end äratada kästes sa teadsid, mida sa tahad. Sa tahtsid täna õigeks ajaks kooli jõuda.“

„Küll ma jõuan...“

Ohkan. „Reelika on kindlasti väga pettunud, kui sa täna oma esimesse loengusse ei jõua. Mis see oligi...?“ küsin end seljaga poisi voodi poole keerates ning tema selja peale istudes.

Martin ägiseb, kuid jääb muidu liikumatuks.

„Foneetika. Kes seal foneetikas ikka istuda viitsib...“

„Kui puudud, läheb hinne alla. Ja Reelikal oli enne loengut su abi vaja,“
meenutan Martinile.

Reelika on noormehe kursusekaaslane. Nad mõlemad õpivad inglise keelt. Martini haigusnähud algasid juba eelmisel nädalal. Esiteks ei läinud ta nädalavahetusel välja jooma, sest Reelika oli Tallinnasse koju läinud ja tal oli vaja Reelikaga Skype’s rääkida. Ma avasin hommikul kell pool viis korraks silmad ja Martin endiselt itsitas arvuti ees.

Ja järsku hakkas ta õhtuti Reelikat kommenteerima. Reelikale meeldib see ja Reelikale meeldib too. Ta tegi seda ja seda, eelmine nädal olid tal rohelised küüned, tal on noorem vend, kaks kassi. Blah blah blah.

Mul on tunne, et see Reelika ei meeldi mulle eriti. Kellel on rohelised küüned ja kaks kassi?! Ebanormaalsetel inimestel. Martin saaks endale kellegi parema. Lõdvalt saaks.

Aga ma lubasin Martini täna Reelika jaoks üles ajada.

„Well, I guess you’re right...“

„Thank you for the acknowledgement.
Ajad end püsti nüüd?“
küsin kella piieldes. Mul on veel meik tegemata.

Martin liigub mu all natukene ja tõmbab teki pea pealt ära. „Ma ajaks... aga seda on raske teha, kui sa mu peal istud,“ ütleb ta oma kaela ebaloomuliku nurga alla ajades ja mulle üle oma õla otsa vaadates.

„Oh... õigus,“ ütlen ta tagumikult püsti hüpates. „Aga minu õigustuseks on sul väga pehme ja mugav tagumik, mille peal istuda.“ Ma olen Martiniga elades natukene julgemaks muutunud. Nii käitumiselt kui ka oma ütlemistelt. (Kuigi ma endiselt ÜRITAN mõelda nii tagasihoidlikult, kui see kombeks oli.)

„Minu tagumikus ei ole midagi pehmet. Puhas lihas,“ vastab noormees püsti tõustes. „Puhas tekk oli su tagumiku all.“

„Mhmmmm,“
venitan naeruselt. Vean oma tooli oma kapi juurde, astun selle peale ja võtan ülemiselt riiulilt oma varu tualettpaberiploki. Viskan selle oma voodile ning astun värisevatel jalgadel tooli pealt maha. See tool ei ole stabiilne kõige oma rataste ja liikuvusega.

Võtan plokist ühe rulli välja ning panen selle oma kotis olevate teiste asjade juurde.

„Mida sa teed?“ küsib Martin veidral häälel.

Vaatan üllatunult noormehe poole. „Oma kotti pakin.“

„Aga...“
raputab ta nõutult pead, sõrm minu koti poole pikkas, „sa panid sinna just vetsupaberit. Minu küsimus on... Miks?“

„Sest eelmine rull sai otsa.“

„Mida sa teed selle rulliga? ...Miks?!“
laiutab noormees käsi.

Vaatan teda karmil pilgul. See on tegelikult natukene piinlik, aga... „Ülikool on täis inimesi, kes, noh... elavad aktiivset seksuaalelu,“ ütlen näost punaseks lahvatades. „Ja siis vetsudes tuleb olla... ettevaatlik noh. Ja siis ma polsterdan poti ära enne kui ma istun. Aga mul hakkab kooli rahast ja koristajatest kahju, kui ma nende paberit sellisel... mitte-eesmärgipärasel viisil kasutan. Seega võtan ma polsterdamiseks kaasa enda paberi.“ Vaatan punkti Martini õla kohal.

Hetkeks valitseb toas vaikus ja siis Martin turtsatab. „Sorri, ma... see ei-“ Ta turtsatab jälle. „See on, noh... üllas-“ Ta turtsatab ning katab oma suu käega. Vaatame üksteisele otsa ning lõpuks kisub kogu ta nägu naerule ja ta pöörab mulle selja, õlad hääletust naerust vappumas. „Vah-bah-nnnd-us-khahahaha-t.“

Vaatan solvunult tema selga ja pööran siis ka ise talle selja. Ma TEADSIN, et oleks pidanud vetsupaberi enne ära panema kui ta äratan. Ma TEADSIN seda. Kuigi ausalt öeldes ma osati ka tahtsin, et sa seda näeks. Et ta küsiks. Ja siis arvaks, et ma olen eriline. Totralt eriline.

Aga nüüd, kui ta naerab... see ei ole hea tunne.

Tõmban oma kotiluku kärinal kinni, pilgutan ägedalt, et pisarad ei hakkaks tulema, ja torman toast välja. Suva see meik. Näen ka ilma suurte silmadeta inimese moodi välja. Ma tunnen end nii tobedalt, et järsku nii emotsionaalne olen.

Panen parasjagu esikus kingi jalga, kui minu toa uks käib ja keegi sealt vaikselt välja astub.

„Vabandust. Ma ei... ma ei tahtnud niimoodi naerda. Kas sa oled... solvunud?“ küsib Martini hääl. Näen silmanaurgast tema paljaid varbaid. Võtan vaikides oma teise kinga ja panen selle jalga.

„Vahet pole.“

Mine räägi oma lollist toanaabrist nüüd sellele Reelikale, mõtlen kibedalt. Nagunii räägid talle ju igast oma suutäiest. Ja olen ka ise imestunud, et selline mõte mu vihasest peast läbi lipsab. Raputan pead. Mul hakkavad homme-ülehomme päevad. Sellepärast ma hetkel nii irratsionaalne olengi.

„Britt, ma...“ Martin ohkab. „Minu arust on see omamoodi... armas, et sa niimoodi oma, um... tervise eest muretsed.“

Ajan end sirgu ning pöördun aeglaselt Martini poole. Olen oma kontsadel temapikkune. Vaatame üksteisele otsa ning ta kohkub tagasi, nähes mu veekalkvel silmi.

„Olen jah imelik,“ ütlen kibestunud häälel. Ja ma tahan, et ta mulle vastupidist kinnitaks. Ütleks, et ma ei ole imelik. Et see on normaalne. Et ta peab mind normaalseks.

Kuradi päevad noh.

Martini suunurk tuksatab, kuigi mitte lõbustatult. See lihtsalt... kerkib. Ta astub sammu ettepoole ning paneb oma käed minu õlgadele. Kui ma tahaksin, näeksin ma end tema silmist peegeldumas. Kuid ma keeldun talle otsa vaatamast.

„Olgu. Silm silma vastu oli see ütlus vist, või mis?“

Kergitan küsivalt kulme.

„Sina näitasid täna mulle veel ühte oma naljakat... poolt. Ja tunned end häbistatult. On vist ainult aus, kui ma sama teen, eh?“ küsib ta õrnalt naeratades. Nüüd küll juba mõningase huumoriga, mis ka silmadesse jõuab.

Vaatan endiselt vaikides ta õlast mööda.

„Ma näitan sulle nüüd oma... imalat poolt, kui nii võib öelda.“ Vaatan Martinile lõpuks otsa. „Nii et... here goes nothing.“ Ta hingab sügavalt sisse, nagu tal oleks füüsiliselt valus järgnevat öelda. „Imelik olemine pole alati halb. Kui sa imelik oled. Mina ütlen, et ei ole. Imelik on paha sõna praeguses kontekstis. Sa oled omamoodi, teistmoodi... Ja selles pole midagi halba. Teise inimesega ühes ruumis elades on raske end näidata kellegi teisena, kes sa tegelikult oled. Ja ma olen päris õnnelik, et ma sain endale loosi tahtel toanaabri, kes on nagu sina. Kes oled sina. Ja kui ma täna naersingi, siis... see ei olnud halvaga. Individuaalsus ja uuenduslikud mõtted ja... ja koristajatest ja ülikooli rahakotist hoolimine on hea. See on sinust ülimalt tore.“

Ta on tõsine.

Ja see oli tõesti imal.

Muigan. „Noh, oled vast andeks saanud,“ poetan kui mokaotsast.

Martin naeratab, vaatab siis kella ning ohkab. „Enne kui ma nagu tuulispask end korda sean... Kui ma praegu juba nagunii minutiks selline olen, siis... Kalli?“ küsib ta käsi mu õlgadelt võttes ning neid õhku tõstes.

Mul hakkas järsku palav. Kohe väga-väga palav.

„Olgu,“ ütlen vaikselt, üritades oma nägu neutraalsena hoida.

Martin naeratab laialt, astub mulle veel lähemale ning paneb oma käed mulle ümber. Tõstan ettevaatlikult ka enda käed ning panen need talle selja peale. Lihtsalt seisame seal mõne sekundi, tema lõug minu õlal, minu lõug tema õlal, kui ma leian, et asi hakkab ebamugavalt pikaks venima.

Lasen oma käed lahti ja hakkan eemale astuma. Sekundi murdosa jooksul hoiaks Martin minust justkui endiselt kinni, kuid astub siis eemale.

„Sõbrad?“ küsib ta kergelt pead kallutades.

Noogutan. „Sõbrad.“

Kas ta põsed õhetavad kergelt?
Tagasi üles Go down
Herbts
200 posti tüüd
Herbts

Female Postituste arv : 202

PostitaminePealkiri: Re: Tuba (16 osa; Lõpetatud!)   Tuba (16 osa; Lõpetatud!) - Page 5 Icon_minitime16/11/2012, 15:56

Ja miks peavad need ülimõnusad osad nii harva ilmuma -.-
Tagasi üles Go down
http://sidrunisiirup.blogspot.com
Cilen
Magus maius
Cilen

Female Postituste arv : 2007

PostitaminePealkiri: Re: Tuba (16 osa; Lõpetatud!)   Tuba (16 osa; Lõpetatud!) - Page 5 Icon_minitime16/11/2012, 16:15

Ahh, kui nunnu. Very Happy

Ning minu arust on ka kiiksuga inimesed palju toredamad. Isegi kui see on mingi ülitobe ja naerma ajav, siis just see teebki sellest inimesest just tema enese.
Nõustun ka eelmise kommenteerijaga. Tõesti, miks küll sellel ülimõnusal jutul osad nii harva tulevad. Kuigi on täiesti mõistetav, miks tulevad. Very Happy Kool ju siiski jällllleeee.

Jamh, ja see osa oli ka üliülimõnus, kuigi niiiiiiiiiii lühikeeeeee. Very Happy
Tagasi üles Go down
Dragomira
Juudijõulupuu
Dragomira

Female Postituste arv : 235

PostitaminePealkiri: Re: Tuba (16 osa; Lõpetatud!)   Tuba (16 osa; Lõpetatud!) - Page 5 Icon_minitime16/11/2012, 18:13

Heaheaheahea. Väga hea. Very Happy

Armas osa. Ja nõustun eelnevate kommenteerijatega - tihedamini uus osi! (:

Ma pean siiski lisama - Martin on nii üüber nunnu. Very Happy Ausõna. Very Happy
Tagasi üles Go down
Mezilane
Pipar
Mezilane

Female Postituste arv : 1381

PostitaminePealkiri: Re: Tuba (16 osa; Lõpetatud!)   Tuba (16 osa; Lõpetatud!) - Page 5 Icon_minitime16/11/2012, 22:21

Mulle väga meeldis. Aina rohkem hakkas tekkima selline vanema venna ja noorema õe suhe ja ma miski pärast arvan, et ma väga ei eksi kui ma ütlen, et sealt tuleb lõpuks midagi enamat. Väga armas osa oli.

Ma sooviks ka tihedamani osasid, aga kuna ilmselgelt pole meil kõigil aega kirjutada nii kaua kui ise soovime ja nii tihti kui tahame siis sellegi poolest sooviks uut osa nii kiiresti kui võimalik.

Kas ainult mulle tundub või ma ajand mingi väga ametlikku juttu? Laughing
Tagasi üles Go down
http://www.wattpad.com/user/MezilaneM
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Tuba (16 osa; Lõpetatud!)   Tuba (16 osa; Lõpetatud!) - Page 5 Icon_minitime16/11/2012, 23:17

Herbts - Kas see lohutab, et ma magama jäädes eile mõtlesin sellest jutust ja mida edasi võiks teha? :)

Cilen - just. :)
Kool jah, nii et sellisteks tegevusteks vähe aega. Aga üritan rohkem leida. Very Happy Ja see osa oli juba eelmisest pikem! (H) Very Happy

Dragomira
- aitäh. :) Very Happy
Mulle ka Martin meeldib. Very Happy Ma üritan ta siiski enamvähem poisina hoida, mitte temast walking-talking Gary Stud teha. Very Happy

Mezilane -
Eks plaan on jah midagi enamat. Very Happy (Loodan, et see kellelegi suur spoiler polnud. Very Happy) Aga ma siis pean seda silmas pidama, et natukene kisub sinna venna-õe asja poole, mitte mehe ja naise suhte poole. Very Happy Kuigi noh... kuidas nad siis suhtlevad, kui nad ei ole paar, aga läbi peavad saama... Very Happy Mmm ühesõnaga. XD
Nah. Täitsa tore jutt. Very Happy
Tagasi üles Go down
Herbts
200 posti tüüd
Herbts

Female Postituste arv : 202

PostitaminePealkiri: Re: Tuba (16 osa; Lõpetatud!)   Tuba (16 osa; Lõpetatud!) - Page 5 Icon_minitime18/11/2012, 13:55

Tegelikult pea peaks Su ees kummarduse tegema, kuna Sa leiad aega oma jutte ikka postitada ja kirjutada.. cheers
Aga tegelikult see on väga suur lohutuas :)
Tagasi üles Go down
http://sidrunisiirup.blogspot.com
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Tuba (16 osa; Lõpetatud!)   Tuba (16 osa; Lõpetatud!) - Page 5 Icon_minitime18/11/2012, 13:57

Seda on tore kuulda! Very Happy
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

Female Postituste arv : 2326

PostitaminePealkiri: Re: Tuba (16 osa; Lõpetatud!)   Tuba (16 osa; Lõpetatud!) - Page 5 Icon_minitime19/11/2012, 00:06

Aww see on nüüd küll äärmiselt nunnu. :3
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Tuba (16 osa; Lõpetatud!)   Tuba (16 osa; Lõpetatud!) - Page 5 Icon_minitime19/11/2012, 00:48

:)
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Tuba (16 osa; Lõpetatud!)   Tuba (16 osa; Lõpetatud!) - Page 5 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Tuba (16 osa; Lõpetatud!)
Tagasi üles 
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 12Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Next
 Similar topics
-
» Sinu Tuba :)