| TOBEY - 9 | |
|
+6Cilen Naughty Nutella Unicorn Milky Orange ^^ Vaimude Tund 10 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Vaimude Tund Posija
Postituste arv : 488 Age : 26 Asukoht : kirjutab
| Pealkiri: Re: TOBEY - 9 4/2/2015, 23:51 | |
| | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: TOBEY - 9 5/2/2015, 05:23 | |
| Ta juba nii meeldiv või? | |
|
| |
Vaimude Tund Posija
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: TOBEY - 9 5/2/2015, 13:32 | |
| Ma tahan teda mõista- see kõlab nii armsalt | |
|
| |
Vaimude Tund Posija
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: TOBEY - 9 5/2/2015, 18:39 | |
| Kas ta siis pole juba praegu mõistetav? | |
|
| |
Vaimude Tund Posija
| |
| |
Naughty Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2315 Age : 32 Asukoht : Harjumaa
| Pealkiri: Re: TOBEY - 9 6/2/2015, 09:30 | |
| Phähhh!!!
*torutab huuli* Ma mingi täiega pettunud.-.- Vaatan mina, et lehekülgi teemal nii umbes kolm eks, välja tegemata faktist mida mainisid, et jutt alguses ja oh mida imet :O Juttu ainult proloogi ja esimese osa jagu. Mida??? Kas nii ma siis oma hommikut sisustada saingi, ainult mõned minutid. Ei ole ju võimalik Auts nii ei ole ju ilus. Parem oleks, et siia kohe varsti midagi ilmuma hakkaks või muidu...
Aga olgu, teeme siis nii, et jutust ka veits või?
Proloogi kohta mul küsimusi ei tekkinud, see tundus selline umbes nagu et KÕIK OKEI JA IGATI LOOGILINE ALGUS, aga seejuures esimese osa kohta tekkis minujaoks olulisi, sinujaoks vb vähem olulisi küsimusi täpselt kaks.
Esiteks: Kust selline imelik mõtlemine üldse sul pähe tuli, et kirjutada neid surnuaial pildistamas??? Nagu päriselt või??? Kukkusid enne kui kirjutama hakkasid või on see teil mingi traditsioon kodus, kuna tean et sa väga paljudki oma juttudest enda elust võtad, siis piinlen siin külmavärinate käes ja mõtlen, et kas päriselt võib see kuskilt sinu elust tulla või siis teine asi mis mulle pähe kargas oli, et sa oled palju telekat vaadanud ja lihtsalt sellist veidrat seika kuskil näinud ja rakendasid seda oma juttu. Igatahes vahet pole kumb täppi läks ja kas üldse, kriipi enivei ja õhh.
Teiseks: Järjekordne veendumus, et keegi on sind kurikaga löömas käinud. TIBINAVIDIN???????? You say WHAT???? Mis see on? Seletad mulle ka? Ma tean mis on TIBI ja võib juhtuda et jagan lahti, mis on VIDIN, aga üks on elus ja teine ei ole ja siis need koos on elus inimene, mingi asjana ja see on pehmelt öeldes veider. Eriti nii veel oma õele öelda. Minu vend oleks sellise sõna peale ilmselt kümneid kordi kurikaga kolki saanud kui minule nii öeldnud oleks ja ilmselt oleks ta siis sama kreisi nagu sinagi.
Küsimusi kui selliseid vist rohkem ei tekkinudki, aga hea tunne, et sinult jälle miskit uut lugeda saab on kindlalt tekkinud ja see on vist hea. Ma usun nii vähemalt. Natuke raske on ilmselt igat järgnevat osa oodata, aga samas on see kindlasti seda väärt, sest hetkel jäi jutust selline väga meeldiv mulje. Paljulubav või kuidas öeldagi. Ühesõnaga ei ole hetkel veel mitte midagi etteaimatavat ja loodan, et suudad seda rida ka edasi ajada ning samas tundub jutt selline, et nüüd võiks see juhtuda äkki ja siis veel see ja vb juhtub too ka.
Ja kui mu jutt liiga segane tundub, siis süüdista selles seda, et olen eelnevad paar päeva sinu eelmisi jutte lugenud ja ma võingi peast nüüd kergelt sõge olla ja süüdistada saad selles vaid iseennast, mind ei tohi. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: TOBEY - 9 6/2/2015, 13:47 | |
| Vaimude Tund: Tulevane eriala lööb välja Naughty: Aga ongi ju jutt alguses, mis pahandad. Kui siin oleks juba näiteks seitse osa, siis saaksin pahandada, et miks juba niii palju? Mul oli vaja neid selle naisega kokku lasta, that's why selline asi. Tibinavidin tähendaks nagu lihtsamalt väljendades lihtsalt tibi Mu vennatütart kutsutakse tibinavidinaks ja siis Tobey kutsus oma õde ka nii. Tal suht savi, kuidas ta kedagi kutsub Mu jutud ajavad sind hulluks või? | |
|
| |
Vaimude Tund Posija
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: TOBEY - 9 6/2/2015, 14:54 | |
| Naughtyl pole midagi siin pahaseks saada | |
|
| |
| Pealkiri: Re: TOBEY - 9 6/2/2015, 15:02 | |
| | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: TOBEY - 9 6/2/2015, 15:20 | |
| No minu lugude suhtes on oluline seoseid luua, mitte midagi ei juhtu põhjuseta Mitte keegi siiani pole tähelepanu sellele naisele pööranud, kuigi ma andsin nii ilmselge vihje, et ta on seotud | |
|
| |
Vaimude Tund Posija
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: TOBEY - 9 6/2/2015, 16:01 | |
| Aga ma just huviga kuulaks neid teooriaid | |
|
| |
Vaimude Tund Posija
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: TOBEY - 9 6/2/2015, 17:42 | |
| Enne ei saa kui teooriaid kuulen | |
|
| |
| Pealkiri: Re: TOBEY - 9 6/2/2015, 17:50 | |
| Teooriaid ma küll veel luua ei oska, aga mul tuli praegu meelde, et Tobey leidis selle keti ka, mida naine omaks ei tunnistanud, aga ma ei usu, et ta selle ka niisama leidma pidi, kellegi oma see ju olema peab. No mina ise arvan, et see haud võis äkki olla selle mehe oma, kes sinna kuuri sisse põles vms ja noh see oli siis äkki tema naine või tütar vms, sest ei saanud täpselt aru kui vana see naine oli, aga eeldan, et siiski hauas lebava mehe naine ja no ilmselt hakkad nendega mingit jama poisile korraldama, sest kui tema iseloomu arvestada, siis saame me terve jutu lugeda seda, kuidas ta ühest jamast teise satub ja pahandustega jänni jääb. kui sa mingit ghost storyt looma ei hakka muidugi.Ja noh kui ta nii mõtlematult (mitte et see poiss ilmselt kunagi midagi enne tegemist läbi mõtleks) oma vanade sõpradega taas ringi hakkab möllama, siis on kisa varsti lahti, aga minul kui lugejal ilmselt väga põnev.
Loodan et mõne detailiga ikka täppi panin, aga samas mulle meeldib siiski loota, et sa oled meie jaoks, midagi väga lahedat välja mõelnud ja jään huviga ikka uut osa ootama. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: TOBEY - 9 6/2/2015, 17:55 | |
| Oo, tubli Birgit Reaalne seos on see, et ta märkas seda ketti maas ja läks seda pakkuma, sellele naisele, sest oli vaja, et ta seda hauakivi näeks. No ja Tobey juba läks nendega kokku saama ju | |
|
| |
Vaimude Tund Posija
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: TOBEY - 9 6/2/2015, 19:43 | |
| Mkm, ma ootasin sinu omasid rohkem | |
|
| |