MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Need pisiasjad... 77/77

Go down 
+54
kellluke16
Dragomira
StickwithU
Naughty
worfets
Smile*
totuks
Frezia
Kard
rebasekutsikas
Little Green House
PINK
NunnuOled-
LittleFunnyBunny-
getukz
Anny
Evvu
AlwaysMe^^
accident
LikeNoOther
HannaLiisaaa
kutsu123
kurmzu
Sümmeetria
Tennu
Emma
FlyWithMe
kkaia-
mina-olengi-see
Grape.
nasicc
KK
Griffu.
Lizz
padjanägu, [h]
StripedMämmu
LittleStar
NeverToLate
bbrit .
Pump
Krissu
Karolin
black
Taylor
Jezzy
Marmelaad
zoomie
SugarPiece
ThatsMe
Keku
Helen
Murtagh
LittleMissy
Kärolyn
58 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 30 ... 43  Next
AutorTeade
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

Need pisiasjad... 77/77 - Page 17 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 17 Icon_minitime9/3/2010, 15:13

43. Kaaslane

Järgmine päev oli üsna kuum.
Päike oli lausa kõrvetav ning seega tundus hea mõte olla toas ning lugeda mõnda huvitavat raamatut. Aeg ajalt tõin omale köögist midagi head ja külma juua ning ootasin õhtut.
Aeg aga venis nagu kumm...
Lõpuks kui kell oli saanud seitse, otsustasin end sättima hakata. Panin oma uued bikiinid selga ja astusin peegli ette, et end hindavalt vaadata. Vaatasin end kriitilise pilguga üle ning veendusin, et võin küll nendega randa minna. Jätsin juuksed lahti ning kohendasin neid kergelt kätega.
Otsisin kapist lühikesed püksid ja t-särgi välja, et need selga panna ning olingi valmis minema. Ema-isa olid elutoas ning arutasid midagi.
Ütlesin neile kuhu lähen ja astusin majast välja.
Otsustasin minna vaiksemasse kõrvalisele rannaribale minna, kus nii palju rahvast ei käi. Ma tahtsin rahus ja vaikuses õhtut nautida.
Seisin hetke merd vaadates liival ning võtsin varsti rannaplätud jalast. Seejärel võtsin jalast lühikesed püksid, tõmbasin särgi üle pea ära ja asetasin riided plätude peale, et need liivaseks ei saaks.
Astusin vette, mis oli tõesti väga soe. Kiirendasin sammu, sest sooja vee tõttu tundus õhk jahe. Olin rumal, et ei võtnud rätikut kaasa...
Varsti olin jõudnud üsna sügavale. Vesi ulatus mulle nabani ning kastsin end korra üleni vette.
Keerutasin end hoogsalt vees ega hoolinud üldse sellest, et keegi võib mind näha. Samas mis siis? Kelle asi see on mida ma teen?
Ujusin paar meetrit ja kuulsin siis vilet.
Jäin seisma ja vaatasin vargsi üle õla. Ma olin kaldast umbes 100 kuni 150 meetri kaugusel. Alguses tundus mulle kaldal seisev inimene võõras.
"Summer?" kuulsin teda ennast hüüdmas.
Nüüd pöördusin täielikult.
"Oledki sina või?"
Hakkasin naerma ning astusin mõned meetrid kalda suunas.
"Täiesti uskumatu!" vangutas Will pead ja asetas käed puusa. "Ma pole sind üsna kaua näinud!"
"Ma tean!" hüüdsin talle ja tänasin taevast, et see Will oli. Willi vastu polnud mul mitte midagi.
Ta oli mõnus.
"Tule kaldasse," tegi ta ettepaneku.
"Ei, ma just natuke aega tagasi tulin siia. Tule parem vette!"
"Kuidas vesi on?"
"Mõnus. Väga soe. Kavatsed mulle seltsiks tulla?"
Kuulsin kuidas Will naerma hakkas: "Ma ei suudaks sinuga koosviibimisest keelduda! Olen teretulnud?"
"Ikka!"
Nägin, kuidas ta sinise särgi lahti nööpis ja selle lihtsalt maha liivale viskas, kuigi ta oleks selle võinud ka minu riiete peale panna.
Seejärel langetas ta pea ja uuris oma musta värvi shortse.
"Tule nendega!" hüüdsin kannatamatult.
"Noh, olgu!"
Ta hõõrus käsi vastamisi ja jooksis siis vette. Hakkasin naerma ning liigutasin käte abil vett enda ümber. Kui ta jõudis juba nii sügavale vette, kus sai ujuda, siis ta tegi seda.
"Uhh, üsna vägev," ohkas Will ja ajas end püsti kui oli minu juurde jõudnud. "Õhtul on vesi tõesti soojem..." Ta vaatas kerge muige saatel mind ning häbelikuks muutudes, kükitasin vette, nii et ainult pea ja kael jäid veest välja.
Siis aga meenus mulle, et ma ju ei näe sugugi paha välja. Ma olin igati vormis ja mul polnud midagi häbeneda.
Tõusin ja pöördusin.
"Kuhu sa nüüd..?" päris Will.
Vaatasin üle õla: "Sügavamale."
"Oota mind ka," naeris Will ja heitis end niimoodi vette, et vee pritsmed tabasid mu selga. Ta ujus minu kõrvale ning ajas end kiirelt püsti: "Ma polegi enne sinuga rannas olnud. Lexie ja Evaniga olen küll aga sind vees pole üldse kohanud."
"Kunagi on ikka esimene kord," laususin teda silmitsedes. Tema mustad shortsid tundusid olevat madalamale vajunud.
Will hakkas naerma, kui taipas, mida ma vaatan. "Ma võin need ära võtta," pakkus ta naljatades.
"Ei-ei, pole vaja," ütlesin kiirelt ja tundsin, kuida mu nägu taas õhetama lõi.
Will naeratas endiselt ja asetas hetkeks oma käe mu seljale ning kõndisime mõned meetrid edasi, kus vesi sügavamaks muutus.
"Kui kaua sa õhku kinni suudad hoida?" uuris Will, kui me olime rinnuni ulatuvas vees. Kaugemale ponud enam mõtet minna. See tundus mulle nagunii isegi liiga sügav, kuid ma ei tahtnud seda Willile tunnistada.
"Ma ei tea. Mõned sekundid kindlasti."
"Aga vaatame, kes kauem suudab?"
Lõin põnnama: "Noh, loomulikult, et sina..."
"Ära ole selles nii kindel. Teeme proovi?"
Kehitasin õlgu.
"Oh, ole nüüd, Summer. Ainult üks kord."
Ta suutis mind nii hästi ja kiirelt ära rääkida, et ma lõpuks siiski nõustusin.
"Niisiis... Üks, kaks ja, ja, jaaa..," Will naeratas, "kolm!"
Pistsime pead vee alla.
Olime üsna lähestikku, kuid kui vee all silmad avasin, ei näinud ma Willi mitte üldse, sest vees oli lihtsalt tohutult pime.
Üritasin endast siiski maksimumi anda, kuid tõstsin juba umbes kaheteist sekundi möödudes pea veest välja. Pühkisin kätega veepiisad näolt ära ning jäin ootama. Varsti peaks ka Will pea välja tõstma.
Aeg aga tiksus kiirelt edasi...
Hakkasin paanikasse minema, kui tajusin, et ta oli vee all juba natuke kauem, kui normaalne oleks olnud. Üritasin umbkaudu kindlaks teha kohta, kus Will pidi olema ning astusin paar sammukest sinnapoole.
Kobasin kätega vees, kuid kohas, kus ta oleks pidanud olema, teda polnud...
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 17 Icon_minitime9/3/2010, 17:39

Uiii... Ja ma juba lootsin mingit uut teemaarendust. Very Happy (Romantika vallas. Very Happy )
Ootan uut! (:

*vaatab kulmukortsutusega oma lühidaid kommentaare*

Ma vist oskan tõesti ainult laita pikalt. Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 17 Icon_minitime9/3/2010, 18:56

nasicc: Oli ka aeg, onju? Very Happy Uut pead kaua ootama, sest 44. osa *raputab eitavalt pead*
(ma lihtsalt ei suuda uskuda, et see juba nii pikk on...) on pooleli. Edasi saan kirjutada vist alles laupäeval -.- Kui just varem mõte rallitama ei hakka Very Happy Nagu eile õhtul...

*noogutab*

Mhmhh, sa võid alati pikemalt kommida... That's only good Very Happy
Tagasi üles Go down
KK
Naljatila

Female Postituste arv : 95

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 17 Icon_minitime9/3/2010, 19:05

Võiks ju varem uus osa tulla^^

Laupäev mina seda osa enam ei näeks, kuna siis mina juba Egiptuses.
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 17 Icon_minitime9/3/2010, 19:24

Otsi Egiptuses nett üles siis saad ehk lugeda... Very Happy

*tahan ka egiptusesse!!! Very Happy*
Tagasi üles Go down
KK
Naljatila

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 17 Icon_minitime9/3/2010, 19:54

Viiist isegi pidi olema netikohvik seal hotellis. Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 17 Icon_minitime9/3/2010, 19:56

No vot Very Happy
Annan omalt poolt parima, et võiksid uut osa Egiptuses nautida Very Happy

*naerab*

Ja kui sa sealt tuled võta palun kuumakraadid ka kaasa Very Happy
Tagasi üles Go down
KK
Naljatila

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 17 Icon_minitime9/3/2010, 20:07

Ma loodan, et need kuumakraadid jõuavad juba varem siia, et kui ma tagasi tulen, siis näen , et eesti on ikka roheline, mitte pilvedega ühine valge mass. Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 17 Icon_minitime9/3/2010, 20:23

Oleneb kui kaua sa ära oled :)
Ma tahaks ka kuhugi soojale maale ära...
Ma tahaks päikese käes vedeleda ja külma apelsinimahla juua ja.... Oeh Very Happy
Tagasi üles Go down
KK
Naljatila

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 17 Icon_minitime9/3/2010, 20:42

Nädal aega... aga jh, nendest lumehunnikutest on KAHJUKS võimatu nii kiiresti lahti saada, :/ Aga unistada võib. What a Face
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 17 Icon_minitime9/3/2010, 20:45

No kui a'la +15 tuleb, siis on need ruttu kadunud :)
Tagasi üles Go down
kkaia-
Naerupall
kkaia-

Female Postituste arv : 10

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 17 Icon_minitime9/3/2010, 21:45

haha, ülihea.
miks ma küll arvasin, et ta kohtab seal rannas Chadi ? Very Happy
Tagasi üles Go down
http://kkaiiiiaaamsjaa.blogspot.com/
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 17 Icon_minitime9/3/2010, 21:52

Sest korraks kirjutades tuli mulle pähe, et miks mitte ei võiks olla see Chad seal.
Siis mõtlesin, et EI, see oleks liiga lihtne lahendus...
Tagasi üles Go down
LittleStar
Totaalne lumememm, noh!^.^

Female Postituste arv : 253

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 17 Icon_minitime9/3/2010, 22:13

Mina arvasin, et nad suudlevad vee all, aga eii-.-
Ja Chad rannas ei oleks olnud liiga lihtne lahendus, see oleks niiiii armas olnud *Unistab...*
*Raputab pead ja ärka üles*
Aga jah, nagu alati väga hea ja huvitav ja kõige lemmikum:)!
*Kas ma ainult seda oskangi öelda?*
Uut:)!
Tagasi üles Go down
FlyWithMe
Juudijõulupuu
FlyWithMe

Female Postituste arv : 241

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 17 Icon_minitime10/3/2010, 18:34

Võtsin kätte ja lugesin terve jutu läbi. Natuke aega võttis. Aga ei kahetse. Vägahea. Tõsiselt hea. Täiega meeldib. Jah. Oootan nüüd suure huviga järgmist osa.
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 17 Icon_minitime10/3/2010, 18:37

LittleStar: Ega see ranna-värk veel läbi pole ju... Very Happy
Kõike võib juhtuda. Rõhutame sõna KÕIKE...
*naerab*
Sa võid unistada, sest mõnikord kipuvad unistused täide ka minema Wink
Ja selle vastu, et sa ainult seda ütled pole mul mitte midagi.
It only makes me feel happy :)
Saad. Varsti.
Ma oleks täna võibolla kirjutanud aga uni omab mind ikka sajaga ja homme ja ülehomme on väga kiire. Üritan paar osa laupäeval või siis reede hilisõhtul kirjutada :)

FlyWithMe: Oo, uus lugeja *is happy again* Very Happy Tore, et meeldis Very Happy
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

Female Postituste arv : 974

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 17 Icon_minitime10/3/2010, 20:48

Millegipärast arvasin ma, et Summeriga juhtub midagi..., aga väga hea, et ei juhtunud. Need pisiasjad... 77/77 - Page 17 Icon_biggrin
Tore osa, lase edasi... Need pisiasjad... 77/77 - Page 17 Icon_biggrin

PS: Ka mina ei ole nende lühikeste kommentaaridega enda poolt rahul..., aga ma lihtsalt ei oska siia midagi rohkemat kirjutada...selline jutt.
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 17 Icon_minitime10/3/2010, 21:25

Huvitav miks??? Very Happy
*tunnistab, et saab mõnikord komentaaridest häis ideid*
Mõnes mõttes juhtub küll temaga midagi...*naerab*

*naerab jälle*
siis lihtsalt kirjelda kõike Wink
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

Female Postituste arv : 974

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 17 Icon_minitime10/3/2010, 21:50

Mina ei tea, sina kirjutad seda juttu. Need pisiasjad... 77/77 - Page 17 Icon_razz
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 17 Icon_minitime10/3/2010, 21:51

*naerab*
Sellesmõttes mul veab, et ma vähemalt tean, mis saama hakkab, samal ajal kui teie passite teadmatuses :)
Tagasi üles Go down
LittleStar

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 17 Icon_minitime12/3/2010, 10:18

Ja see, et meie teadmatuses passime ei ole kohe üldse aus-.-Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 17 Icon_minitime13/3/2010, 11:23

Mhmhh, kui arvestada seda, et ma tean praegu ka seda mis u. 7 osa pärast juhtuma peaks jne... Very Happy

Ma ei tea, vahel on küll selline tunne, et peaks ühe paraja mõtlemispausi tegema, sest ma kardan, et kui ma olen selle jutu valmis saanud, tuleb mul mingi hea mõte ja siis on juba hilja seda sisse kirjutama hakata -.-
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 17 Icon_minitime13/3/2010, 11:25

Miks seda ss hilja kirjutama hakata? Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 17 Icon_minitime13/3/2010, 11:46

Noh... Muidugi mul on mõtteid retsilt palju ja ma tean juba enam-vähem kuidas see lõppema peaks, kuid mõni asi vajab veel läbimõtlemist. Sellised detailid jne. Ma põengi selle pärast, et kui mõni hea mõte tuleb alles siis kui ma kirjutan epiloogi viimast lauset siis on küll selline tunne, et kuul pähe :)

Aga samas siis läheks paus ka arvatavasti pikale. Ma arvan, et kirjutan oma mõtted välja ja lihtsalt annan endast parima, et ei peaks hiljem midagi kahetsema.

Pean tegelikult kiirustama hakkama, sest uus jutt ootab oma järge, urr Very Happy
Tagasi üles Go down
LittleStar

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 17 Icon_minitime13/3/2010, 16:39

Kirjutad selle jutu ära ja siis kui ikka ideesid on teed uue jut, nii lihtne see ongi:)!Very Happy
Aga tegelikult, millal uus osa:)?
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 17 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Need pisiasjad... 77/77
Tagasi üles 
Lehekülg 17, lehekülgi kokku 43Mine lehele : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 30 ... 43  Next
 Similar topics
-
» Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)