MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Need pisiasjad... 77/77

Go down 
+54
kellluke16
Dragomira
StickwithU
Naughty
worfets
Smile*
totuks
Frezia
Kard
rebasekutsikas
Little Green House
PINK
NunnuOled-
LittleFunnyBunny-
getukz
Anny
Evvu
AlwaysMe^^
accident
LikeNoOther
HannaLiisaaa
kutsu123
kurmzu
Sümmeetria
Tennu
Emma
FlyWithMe
kkaia-
mina-olengi-see
Grape.
nasicc
KK
Griffu.
Lizz
padjanägu, [h]
StripedMämmu
LittleStar
NeverToLate
bbrit .
Pump
Krissu
Karolin
black
Taylor
Jezzy
Marmelaad
zoomie
SugarPiece
ThatsMe
Keku
Helen
Murtagh
LittleMissy
Kärolyn
58 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 30 ... 43  Next
AutorTeade
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

Need pisiasjad... 77/77 - Page 18 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 18 Icon_minitime14/3/2010, 09:40

LittleStar: Mmmm, uus osa... äkki täna??? Very Happy Very Happy

Olgu, siin see on. Mul on tegelikult üks osa veel valmis aga ma arvan, et selle panen üles homme, kuigi selle osa lõpu tõttu võite minult seda kohe hakata nõudma...
Tekitasin huvi?
Tore.
Loodan, et meeldib... :)

PS: Esialgse versiooni järgi pidi selle osa pealkiri olema "Vari". Küll hiljem aru saate miks...

44. Fantaasia

Astusin sammukese edasi ning karjatasin, kui tundsin, et miski haaras mu jala ümbert kinni. Rabelesin paaniliselt ning kui tundsin, et vabanesin haardest, kaotasin tasakaalu ja kukkusin selili vette.
"BOOH!" kargas Will veest välja ning ajasin end jalule. Ta pritsis mind naerdes veega ja astus lähemale, et mind püsti aidata.
"Jobu!" sisistasin kerge värinaga hääles. "Sa ei kujuta ettegi, kuidas sa mind ehmatasid!"
Willi üks suunurk kaardus ülespoole: "Anna andeks..."
"See. Pole. Naljakas," laususin igat sõna rõhutades. "Ma pidin südamerabanduse saama..."
Will kehitas õlgu ja astus minu juurde. Ta sirutas oma käed välja ning kallistas mind tugevalt: "Sorry, sorry, sorry..."
"Olgu- unustatud, aga järgmine kord ära nii tee, eks?"
Will lasi mu ümbert lahti ning naeratas: "Teeme nii."
Ta pritsis mind veega ning heitis end siis vette, et natuke ujuda.
Tegin sama, kuid miskipärast tundus see, mida ma teen, nii vale. Muidugi ma olin siin, rannas, tegelikult juba üsna kaua olnud, sest tunduvalt pimedamaks oli läinud.
Seisin vees, jälgisin Willi, kui ta demontreeris erinevaid stiile, mida ta ujuda oskab ning kükitasin aeg-ajalt kaelani vette, et oleks natuke soojem.
Lõpuks sai ka Willil ujumisest isu täis ning ta ajas end püsti, raputas pead nii tugevalt, et üksikud veepiisad maandusid isegi minu läheduses.
"Lähme koju?"
"Nõus."
Pöörasin end ümber, kui ta minu kõrvale jõudis ning hakkasime kalda poole sammuma. Tajusin Willi pilku endal ning langetasin pea, sest see oli kõige parem viis vältida tema läbitungivat pilku.
Hetk hiljem tundsin, kuidas ta haaras mu paremast randmest kinni ning tundsin, kuidas ta käsi liikus allapoole. Will võttis mu sõrmed enda pihku ja niiviisi, käsikäes, me kõndisimegi kaldasse.
Mõnes mõttes mulle ei meeldinud see, kuid mingil määral siiski meeldis. Ma ei oska kummagi seletuseks välja tuua mõnda mõjuvat põhjust, kuid võib-olla üks, mida ma siis tundsin, oli kindlustunne. Ma tõesti tundsin end Williga turvaliselt.
Kaldasse jõudes oli siiski mu esimene mõte kohe tema käest lahti lasta. Seadsin sammud enda asjade poole võtsin riided ja libistasin plätud jalga, et oleks mugavam käia. Will hoidis käes oma särki ja ootas mind eemal.
"Kas sa end riidesse ei panegi?" päris ta kui ma tema juurde jõudsin.
"Peaks panema, kuid kuna mul pole rätikut, muutuvad riided nagunii märjaks... Üritan natuke kuivada."
"Sa külmetad end ära ju," lausus Will sammukese lähemale astudes.
Seejärel hakkas ta mind oma särgiga kuivatama. Üritasin protestida ja ta käed endast eemale lükata, kuid ta jäi endale kindlaks.
"Ma ei taha lasta sul külmetada, selge?"
"Ja sina võid külmetada?"
"Mul pole külm," lausus Will ja hakkas naerma.
"Hull," laususin naeratades.
Will tõmbas oma särgi mulle ümber, võttis mu käest minu riided ja pani need meie kõrvale liivale.
"Ma arvan, et ma olen nüüd piisavalt kuiv," laususin venitades.
"On natuke parem olla?"
"Noh, nii külm enam pole..." Mõtlesin mida teha, mida öelda. Peaks teda kindlasti tänama...
Will tõmbas niiskeks muutunud särgi minu ümbert ära ja hoidis seda oma vasakus käes. Seisin kohmakalt mõned sekundid tema ees kuni viimaks sirutasid käed ümber tema kaela ja toetasin oma pea Willi õlale.
"Ohhoo, mille eest see?" uuris ta lõbusalt ja tundsin kuidas ta viivitusega oma käed mu seljale asetas.
"Tänase eest... ja selle eest, et sa ... mul olemas oled," pomisesin vaikselt silmad kinni.
"Pole tänu väärt," märkis Will üllatunult.
Mu pea vajus Willi õlast ikka allapoole, nii et ma lõpuks lõdvestasin oma haaret. Seejärel tõusin varvastele, võtsin uuesti Willi kaela ümbert kinni ja asetasin pea tema õlale.
Will muheles ja oli olukorraga üsna rahul.
Vähemalt tundus see nii olevat.
Avasin oma silmad ja vaatasin eemal asuvat hämarat metsatukka. Sulgesin uuesti silmad ja siis, võin seda käsi südamel vanduda, käskis mingi hääl mu peas mul uuesti silmad avada. Tegin seda ja pilgutasin neid paar korda, et hämarusega harjuda. Peale paart silmapilgutust järgnesid neile veel mõned, sest ma ei uskunud oma silmi.
Viimaks vaatasin ainiti üht tuttavat kogu metsatukas.
Ma ei näinud teda piisavalt selgelt, kuid taipasin, et see on tema. Ma tundsin tema hoiaku ära.
See pidi olema tema...
Sel hetkel tundus mulle justkui löödaks mind tuhanded korrad ribide vahele, sest olen endale midagi kurku tõmmanud. See tunne oli täpselt sama. Tõin kuuldavale veidra häälitsuse, ma ei suutnud hingata, süda jättis lööke vahele ning mu keha läbisid värinad.
Ma oleks võinud, kuid ma ei sulgenud oma silmi. Ma kartsin, et kui ma seda teen, kaob ta jälle.
Tumedat kogu silmitsedes ei pannud ma tähele seda, et mu keha oli justkui halvatud. Mu käte haare ümber Willi kaela muudkui tugevnes ja tugevnes, nii et Will lõpuks enda olemasolust mulle märku andis.
"Oh, vabandust," pomisesin ja pöörasin pea ära. Unustasin ära, et pidin pilku temal peal hoidma.
Lasin Willi ümbert lahti ja taganesin sammukese. Kui vaatasin taas otsivalt metsatuka poole, lootes, et näen veel teda, pidin pettuma.
Seal olid ainult puud ja pimedus. Seal oli liiga pime, mis tähendas, et kui keegi seal seisnud oleks, poleks rannasviibija teda üleüldse näinud.
"Mis viga?" kuulsin Willi murelikku küsimust, kuid ei vastanud talle. Ma lihtsalt ei suutnud, sest mu hääl oleks kohutavalt värisenud.
Ma olin nutma puhkemas...
Kükitasin, et maast oma riided, mis Will ennist liivale oli pannud, üles korjata. Kui ma seal kükitasin tundsin, kuidas mu silmadest veeresid põskedele esimesed pettumispisarad.
See Chad oli minu fantaasia vili...
Või kas ikka oli... ?

Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 18 Icon_minitime14/3/2010, 10:48

Ma TEADSIN, et Chad kusagil valvab selles osas peale seda varju asja. Very Happy
Lavli. Very Happy
Aga Willil pole ka viga midagi... eriti. Very Happy
Kuni ta pushyks ei muutu. Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 18 Icon_minitime14/3/2010, 10:52

Ikka lavli x) *naerab*
Will on mõnus. Ja ta peaks jääma normaalseks, vähemalt praegu arvan ma nii...
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 18 Icon_minitime14/3/2010, 10:56

Peaks... Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 18 Icon_minitime14/3/2010, 11:05

No vaatab seda... Aega on... :)
Tagasi üles Go down
Emma
Nobenäpp
Emma

Female Postituste arv : 1198

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 18 Icon_minitime14/3/2010, 14:07

Sain ka nüüd nende 44 osaga ühele poole ja peab ütlema,et lihtsalt super jutt on!!Very Happy
Mulle ei meeldi Chad. Noh,et ta murdis Summeri südame,aga ta ise on ka liiga...Edward. Prints valgel hobusel. Noh,mulle meeldivad sellised reaalsemad tüübid. Very Happy
Summer meenutab sind,Audrey.Very Happy Aga ma ei saa aru,miks ta Chadi kirja ära põletas.
Lex võib küll olla reetur,aga ta räämsameelsus meeldib mulle.
Evan on jobu.
Will on tore.
Joshua on värdjas.
Ja minu arust sobib Summerile kõige rohkem ikka Brian. Wink

Emma ootab uut osa.Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 18 Icon_minitime14/3/2010, 16:21

AWW, uus lugeja...
Elu ei tiirle ainult Twilight'i ümber Very Happy

Oh, lõpuks ometi Very Happy Nii peabki olema, sest ma olengi Summeri eeskujuks mingil määral võtnud iseenda.

Kirja põletas ta ära seepärast, et ei tahtnud Chadist midagi kuulda ega tema vabandusi...

Brian on selline kõrvaline tegelane, kes saab/sai Joshua kampa.
Minu meelest sobivad Summerile siiki kõige paremini Chad ja Will Very Happy

Emma saab uue osa homme, I promise! Very Happy
Tagasi üles Go down
Emma
Nobenäpp
Emma

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 18 Icon_minitime14/3/2010, 16:48

Jeee!!Very Happy
*Emma hüppab rõõmust lakke ja l'heb oma juttu kirjutama*
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 18 Icon_minitime15/3/2010, 12:47

Emma: Very Happy

Olgu uus osa, kuid ma pole sellega üldse rahul.
See on lihtsalt nii veider osa.
Mulle meeldib 46. osa mille ma täna hommikul kirjutasin, hoolimata sellest kui halb mul olla oli.
Lihtsalt hakkasin kirjutama, mitte ühtegi mõtet peas :) Välja tuli päris mõnus osa...
Ja mis kõige tähtsam- PIKK (vähemalt minu meelest)

Olgu, panen praegu 45. osa üles ja siis hiljem vaatab, kas sellele järgneb ka 46.osa... Very Happy

45. Unustatud

Kuigi ma üritasin Willi iga kord, kui ta tegi ettepaneku mind koju saata, ümber veenda, polnud sellest abi. Ta saatis mu verandale ja seisis käed niiskete shortside taskus, oodates midagi, mida nagunii ei tule. Kibelesin majja minema ning lõpuks, kui Will tundus samuti ära tüdinevat mu kiirelt tekkinud kummalisest tujust,
arvas ta, et on aeg koju minna.
Noogutasin kiirelt ja asetasin käe ukselingile.
"Noh, tsauki siis!" laususin teeseldud väsimusega ning avasin ukse, kui Will mulle laisalt viipas ning verandalt alla astus.
"Näeb," lausus ta üleõla ja marssis mööda sissesõidu teed minema, vasakus käes niiske särk.
Ruttasin maja sisse ning võtsin suuna otsekohe oma tuppa.
Võtsin mõned soojemad riided ja kiirustasin vannituppa. Loodetavasti on see vaba...
Õnneks oligi.
Keerasin ukse lukku ja viskasin riided toolile. Panin sooja vee jooksma ning sulasin sooja joa all üles. Kuivatasin end kiirelt ära ja panin end riidesse. Võtsin kapist fööni, et juuksed võimalikult kiirelt kuivaks saaks ning lõpuks tundus mulle, et olen valmis.
Tegin vannitoa korda ja hiilisin uuesti välja.
Loomulikult oleksin ma võinud kellegile öelda, kuhu ma lähen, kuid mulle tundus, et ema-isa ei laseks mind välja. Seekord ei usaldanud ma isegi oma venda mitte. Ja kui ma jäängi hiljaks ning tagasitulles on välisuks lukku keeratud, pääsen ma oma tuppa akna kaudu ikka sisse.
Hiilisin verandalt alla ja sissesõiduteele jõudes hakkasin jooksma.
Jooksin oja äärde.
Jäin seisma seal, kus me tavaliselt koos olime ning otsustasin mööda oja edasi joosta. Jõudsin varsti vana poolmäda silla juurde ning mõtlesin kaua kas riskida selle ületamisega või mitte. Kas see tasuks ära?
Kui teiselpool oja on tema, on see riski väärt...
Löin käega vastu oma põlve- ma ei tohtinud nii kergelt talle ju andestada.
Miks ma siis teda otsima tulin?
Ma olin liiga nõrk.
Ma ei suutnud isegi endale antud lubadust pidada.
Istusin rohule ja hakkasin mõtlema.
Võib-olla ei taha ta mind nähagi. Ta nägi mind rannas koos Williga. Ma ju ei tea, kui kaua ta võis seal olla ja meid jälgida...
Kui see oli ikka tema...
Võib-olla ta jälitas mind?
Kavatses tulla minuga rääkima, kui õige hetk käes on?
Ma võisin vaid ette kujutada, mis siis oleks juhtunud kui ma poleks Willi enda juurde vette kutsunud, vaid lasknud tal edasi minna...
Oleksin ma Chadiga koos olnud?
Oleks kõik unustatud olnud?
"Summer," manitsesin ennast. Raputasin pead.
Mis mulje Chadile minust ja Willist jääda võis? See kuidas me vees koos olime ja hiljem see kallistus, mille ajal ma teda nägin..?
Kas tal on valus? Kas ta kahetseb, et jättis mu maha? Või oligi see tema meelest vajalik samm, et ma oma eluga edasi saaks minna?
Nii palju küsimusi...
Ma olin rumal, kui arvasin, et satun keset metsa Chadiga kokku.
Enne eksin ma ära, kui leian tema üles. Chad suudab ja otsiks mind raudselt üles, kui peab vajalikuks minuga rääkida, kuid kui ta on siin tagasi, siis kui kaua juba?
Kas ta tuleb varsti minu juurde?
Katsin näo kätega ja siis meenus mulle Kent, kes võib sellele küsimusele vastust teada.

Tormasin Kenti tuppa sisse nii järsult, et ta haaras kõrvaklapid võpatades kõrvast: "Mida sa tahad?".
Tõmbasin ukse kinni ja astusin tema voodi kõrvale, kus ta lebas. "Ole aus, palun."
Kent kergitas üllatunult oma kulme ja vaatas mind ootavalt. Istusin voodiäärele ja kallutasin end tema poole.
"Ta on tagasi?"
"Kesse?" päris ta.
"C..Chad..."
Kent hakkas naerma, tõsines kähku, raputas pead ja kortsutas kulme: "Ei. Ta ei saa olla tagasi. Sa tahad mulle väita, et nägid teda? See ei saa..."
"JAH!" surusin läbi hammaste ja vaatasin kella: "Nii umbes paar tundi tagasi..."
"See pole võimalik, et sa teda nägid!" sosistas Kent ning muutus aina mõtlikumaks ja tõsisemaks.
"Aga kuidas sa selles nii kindel saad olla, et ta pole tagasi?"
"Oh, Summer..," ohkas Kent ja pani mp3 kinni. Ta toppis selle padja alla ning vaatas seejärel mind: "Sa lööd mu maha, et ma seda varem ei rääkinud, aga olgu... Ise sa tahtsid seda teada. Mul pole sulle õieti mitte midagi rääkida, kuid see, mida ma tean, on ka kõik."
"Räägi, palun!" anusin teda.
"Sa ei saanud teda mitte mingil juhul näha, sest ta on siit hetkel väga-väga kaugel. "
"Kuskohas?" pärisin ma kannatamatult.
Kent vaatas mind pikalt ja raputas aeglaselt pead: "Ma ei või öelda, kuid kui me seal haiglas sinu juurde teel olime, mainis ta mulle üht kohta, mis talle väga meeldib. Kohta, mida ta armastab ning kuhu ta läheb alati tagasi. Siis ei pööranud ma sellele kohale väga suurt tähelepanu, kuid kui ta lahkus, siis paar päeva pärast seda otsisin ma selle koha kohta infot."
"Ja leidsid?"
Kent noogutas. "Sinna on siit üle 500 kilomeetri. Võibolla ligi 600 isegi. Ma arvan, et seal võib tema kodu olla, sest ta ju ütles, et see on koht kuhu ta alati tagasi läheb..."
Tema kodu...
Tema pere...
Ma olin suutnud unustada, et ka temal võis olla oma pere ja kodu.
"Ma arvan, et ta on seal. Lihtsalt arvan aga pole kindel," jätkas Kent. "Ma ei usu miskipärast, et ta siia tagasi tahaks tulla..."
Noogutasin, pomisesin Kentile vaevukuuldava "Aitäh" ning väljusin tema toast.
Järelikult nägin ma lihtsalt seda, mida tahtsin näha ning Chad on siiski kaugel, mõtisklesin oma tuppa jõudes. Kaugel ja arvatavasti unustanud, kes oli Summer Elynn Windmill...
Tagasi üles Go down
FlyWithMe
Juudijõulupuu
FlyWithMe

Female Postituste arv : 241

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 18 Icon_minitime15/3/2010, 13:10

Vägaheaaaaaaaa!!!!!!!!! MeeldibMeeldibMeeldib!!!!!!!!
Tahaaaan 46.osaaaaaaaa. (A)
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 18 Icon_minitime15/3/2010, 13:18

Tahad? Väga? Very Happy
Tagasi üles Go down
FlyWithMe
Juudijõulupuu
FlyWithMe

Female Postituste arv : 241

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 18 Icon_minitime15/3/2010, 13:30

Tahan. VÄGA!
Tagasi üles Go down
mina-olengi-see
Piraat
mina-olengi-see

Female Postituste arv : 16

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 18 Icon_minitime15/3/2010, 15:28

oee Very Happy lisa uuuuuus osa ruttu ;D , mulle meeldib lugeda kui mitu osa korraga on uut (A) Very Happy
super jutt (Y)
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 18 Icon_minitime15/3/2010, 18:47

FlyWithMe: *naerab* Olguuu...

mina-olengi-see: Uus osa homme. Thank you very much. Teie õnneks oli mul miskipärast jube hea kirjutada. Kaks osa kenasti ette valmis *please don't kill me Very Happy *
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

Female Postituste arv : 974

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 18 Icon_minitime15/3/2010, 20:20

Järjekordselt üks väga hea osa.
Elynn? Kas sa oled seda enne maininud?
Ta võiks hoopis seda nime kasutada kuigi see on selline võõras ja imelik.
Millegipärast arvan ma, et see"vari" ikka oli Chad...jah. Ma vähemalt loodan, et Summer on veel mingil määral mõistuse juures.
Pidi ta selle kirja ära põletama! Need pisiasjad... 77/77 - Page 18 Icon_evil sure või uudishimusse!
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 18 Icon_minitime15/3/2010, 20:28

Karolin: Aitäääääh :)
Elynn. Jeps, ma olen seda enne ka maininud.
No Summer on ja jääb mõistuse juurde.
Küll kunagi sa selle kirja sisu ehk ka teada saad Very Happy
Tagasi üles Go down
Emma
Nobenäpp
Emma

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 18 Icon_minitime15/3/2010, 20:37

Keegi krutib pinget. Very Happy
Igatahes mulle vägaväga meeldis. Summer on nii arusaadav ja mõistetav,mõtleb nagu mina. I like it. Very Happy
Chad on jobu.
Uut tahaks.
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 18 Icon_minitime15/3/2010, 20:52

Emma: Mhmhh, mina Very Happy Kirja sisu tuleb välja kas viimastes osades või siis ülipikas epiloogis :)
Summer mõtleb nagu mina Razz
Chad ei ole jobu.
Uus.... Näiteks homme? Very Happy
Tagasi üles Go down
Emma
Nobenäpp
Emma

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 18 Icon_minitime15/3/2010, 21:04

Jaa!!
Ei,ta mõtleb nagu mina. *mõtleb veidi*
Äkki meie mõtleme ühtemoodi?
Kuule,ta laskis Summeril loota ja siis murdis ta südame,sest ta oli HUVITAV...Aga sa tood Chadi niikuinii tagasi,nii et ma parem olen vait.Very Happy
Tagasi üles Go down
mina-olengi-see
Piraat
mina-olengi-see

Female Postituste arv : 16

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 18 Icon_minitime15/3/2010, 21:20

tahtsin küsida , et mitu osa sa veel teed ? Very Happy, nagu ültse kokku umbes ?
Tagasi üles Go down
LittleStar
Totaalne lumememm, noh!^.^

Female Postituste arv : 253

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 18 Icon_minitime15/3/2010, 21:55

Summer ei unusta Chadi ja Chad ei unusta Summerit.
Will hoidku ennast eemale. Chad and Summer are ment to be. Vot tak.
Oleks vist väga mõtetu mainida, et mulle meeldis see osa ja ma armastan seda juttu? Oleks? Igatahes mulle meeldib see osa ja ma armastan seda juttu.
Umm, uut äkki:)?
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 18 Icon_minitime16/3/2010, 15:15

Emma: *naerab* ülipikk epiloog- I would love that... Very Happy
No kuna ma olen Summeri eeskujuks võtnud mõnesmõttes iseenda siis me mõtleme temaga samamoodi, but you're welcome to the club too, Wink *naerab*
Kunagi võib-olla ma isegi toon ta siia tagasi, kuid millal I don't know. Ma mõtlen selle peale, muideks. Very Happy

mina-olengi-see: Miks sa seda teada tahad? Shocked Ma mõni lehekülg tagasi alles rääkisin sellest vist...

LittleStar: Oh, su komentaar praegu nullis mu tuju ära... Sest, et... ma kirjutasin täna sellist osa, mis... *Kuss, Audrey!!!* natsa kurvaks tegi mu.
Mnjah, Summer ei unusta Chadi. Ja Chad ei unusta teda. He just can't...
Seda, et see sulle meeldib pole mõtetu mainida, sest vahel on just sellised komentaarid need, mis panevad mu kirjutama, kui ma tunnen, et mõtted on otsas ja enam ei suuda jätkata. Thank you for that, guys :)

Ja loomulikult saate uue... Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 18 Icon_minitime16/3/2010, 15:37

Uus osa, loodan et meeldib... Wink

46. Pühapäev

Elu kulges omas rahulikus tempos edasi. Ja mina katsusin kõigega toime tulla. Muidugi tiirlesid mu peas mitmed painavad mõtted, kuid sellest hoolimata suutsin oma tuju üleval hoida. Kuigi ma ei tunnistanud seda, meeldis mulle mõelda, et ta tuleks tagasi vaid minu pärast. Mu sees hakkas kõik veidralt surisema, kui unistasin sellest.
Vahel suutsin end pilvedelt maa peale tuua. Teadvustasin endale, et Chad on läinud, kas igaveseks, ei saa ma kindel olla, kuid raudselt niipea ta tagasi ei tule.
Mida rohkem ma temale mõtlesin, seda halvemini hakkasin ma end tundma. Meenutasin seda õhtut Williga rannas ja üritas silme ette manada kuju, mida pidasin tookord Chadiks.
See ei saanud olla tema. Mitte mingil juhul, sest see hämar kogu oli üsna lühike. Võib-olla oli see lihtsalt keegi võõras, kes meid mõned sekundid silmitses ja siis edasi astus?
Seda ei saa ma vist iial teada...
Ohkasin ja sättisin end elutoa aknalauale istuma. Oli pühapäev ja juba varahommikust saadik oli sadanud peenikest uduvihma, mis toas olemise väga hubaseks tegi. Eemalt köögist kuulsin ema ja isa jutuvada ning hakkasin mõtlema, kus Kent olla võiks. Ma polnud teda veel näinud ning see oli kummaline. Kell oli juba peaaegu neli ja ma ärkasin kella üheksa paiku. Ma oleksin pidanud teda nägema, kui ta üles ärkas. Olin terve päeva majas veetnud ja ta ei saanud nii märkamatult minema lipsata. See oli mingil määral isegi kahtlane, kuid eks ta ise teab, mis teeb.
Vaatasin aknaklaasil aeglaselt allaveerevaid vihmapiisku ning toetasin oma pea vastu jahedat akent. Mis sellest, et mulle üldiselt meeldis päike ja kuumus rohkem.
Sellised vihmased päevad on samuti vajalikud. Need on minu meelest rahustava toimega. Mulle meeldis vihmastel päevadel niisama olla, mõtelda... Lugeda mõnda head raamatut ja kuulata mõnusat muusikat.
Mu mõttelõng katkes, kui isa minu juurde ilmus.
"Kullake, söök on valmis," lausus ta vaikselt ja naeratas mulle pehmelt. Vaatasin teda hetke ning puurisin siis oma pilgu uuesti läbi aknaklaasi õue.
"Sul pole kõht tühi?" uuris isa ja asetas oma käe mu õlale.Kergitasin seda natuke ning isa võttis oma käe ära.
"Eriti mitte aga küll ma hiljem söön," laususin tasakesi ja vaatasin papsi.
Ta nägi halb välja... Silmad olid justkui aukus ja need tundusid väga väsinud ning tema juuksed olid sassis. Need jätsid mulje nagu oleks ta alles voodist üles tõusnud.
Mul hakaks temast lausa kahju.
Minu mõtteid lugedes hakkas ta käega juukseid siluma ja osutas parema käega teleka poole: "Pesapall. Finaalid..."
Noogutasin.
See seletas asja.
Järelikult passis ta terve öö teleka ees.
"Ee... Kus Kent on?" küsisin nagu muuseas.
Isa krimpsutas nina: "Ta läks eile õhtul välja."
"Läks eile õhtul välja?" kordasin ja vaatasin korraks õue. "Ja pole siiani tagasi? Kuhu ta läks siis?"
"Mingi pidu vist," ohkas isa ja surus käed oma pikkade mustade dressipükste taskusse: "ma ei tea teie pidudest mitte midagi. Aga miks sa ei läinud?"
Hakkasin ootamatult naerma ja keerasin pea kõrvale. Panin tähele, et vihm oli järele jäänud. Vaid puudeokstelt langesid alla piisad, kui tuuleiil neid sasis.
"Ma polnud kutsutudki," venitasin aegamisi ja heitsin pilgu jälle isale: "Mõistad, eks?"
Isa torutas oma huuli ja raputas pead.
"Ma ei taha sellest rääkida," pistsin kiirelt ja hüppasin aknalaualt püsti. Isa istus oma tugitooli ja soovitas mul siiski sööma minna, kuni söök veel soe püsib.
"Okei, eks ma siis pistan midagi põske," laususin erilise entusiasmita ja võtsin suuna kööki. Ema kiirustas täpselt siis köögist mõne ajakirjaga välja ning ma jäin üksi. Kruttisin raadio rahulikumat muusikat mängivale raadiojaamale ja hakkasin külmkapist midagi endale meelepärast otsima.
Ma arvasin, et supp lihtsalt ei püsiks mul sees, seega kõige asjalikum variant tundus sel hetkel kanasalat, mille olin ise eelmise päeva hommikul valmistanud igivana retsepti järgi.
Tõmbasin plastikkausi välja ja asetasin lauale, et see muutuks toasoojaks. Nõudekapist võtsin väikese taldriku ning sahtlist otsisin välja kahvli. Istusin oma kohale ja tundsin salatit vaadates, kuidas mu isu aina kasvas ja kasvas.
Ma olin viimastel nädalatel vähe söönud ning võibolla ma kujutasin seda ette, kuid mulle tundus, et ema ja isa olid hakanud mu toitumisel silma peal hoidma, sest nende meelest oli see kahtlane. Nad ju ometi peaks aru saama, et ma olen piisavalt suur ja tark, et selliseid asju vältida. Aga mingil määral ma mõistsin neid...
Isegi.
Pistsin esimese kahvlitäie salatit suhu ning mälusin seda aeglaselt. See oli ikka veel külm, seega otsustasin ma seda segada ning veel mõni minut oodata. Valasin tassi kuuma teed ja kuulsin ukse paukumist. Kuulsin köhatamist ja hetk hiljem pistis köögiukse vahelt pea sisse mu vennaraas Kent.
"You, mis teed?" uuris ta.
"Söön," vastasin kiirelt ja parandasin end: "Ootan, millal salat toasoe on, et seda sööma hakata."
"Emps ei teinud midagi muud süüa?" päris Kent ja vaatas kahtlevalt minu nina ees olevat salatikaussi.
"Tegi küll, aga mul pole lihtsalt supiisu," märkisin ohates ja toetasin pea kätele.
Kent noogutas: "Ahahh, selge. Noh, mina supist ära igatahes ei ütle."
"Kus sa käisid siis?" üritasin teemat vahetada ning tõstsin pea.
"Peol," lausus Kent huuli prunditades.
"Kelle peol?" soovisin teada saada.
Kent naeratas ja võttis sõõmu kuuma teed mu tassist: "Ptüi, kas sa suhkrut ei panegi selle sisse? Või pole sa sellest üldse mitte midagi kuulnud?"
Hakkasin naerma: "See on piparmünditee, tobu. Suhkur vaid rikuks selle maitse ära."
Kent naeris ja tõi külmkapist omale õunamahla paki. "Mida sa teada tahtsidki?"
"Kelle peol sa käisid?"
Kent muigas: "Lisal oli sünnipäev. Ta sai 18. Ülilahe oli. Esialgu plaanisime pisikese olengu rannas korraldada, kuid kuna ilm oli suhteliselt kehv, panime peo püsti Willi pool. Ta vanemad läksid ju reisile." Kent pilgutas mulle silma.
Tõstsin paraja portsu salatit kahvliga taldrikule.
"Sinu Lisa, jah?" kordasin vaikselt.
"Mhmhh," noogutas Kent agaralt ja lõi siis käega otsaette: "Kuramus! Anna andeks!"
"Mida?" küsisin segadusse sattudes.
"Ma oleks pidanud sinu ka kutsuma. Will küsis mitu korda, et kus sa oled, miks sa ei tulnud."
"Aga mis mõttega ma oleksin pidanud tulema? Ma isegi ei tunne seda sinu Lisat."
Kent hakkas naerma: "Noh, te oleksite tuttavaks saanud. Ta on lahe. Te hakkate raudselt hästi läbi saama..."
Pistsin mõned kahvlitäied salatit suhu ning vaatasin mõtlikult lauda. Kentil oli nüüd minu probleemidest ükskõik- tal oli ju Lisa. Ta unustas kõik nii lihtsalt ja mingil määral ma kadestasin teda. Tal oli kõik korras.
"Teil on siis tõsine suhe?"
Kent müksas mind: "Loomulikult."
"Noh, palju õnne noored," üritasin rõõmustada tema üle, kuid ega see eriti hästi välja ei kukkunud. Kent ei teinud minu tujulangusest väljagi ning hakkas mulle Lisast patrama. Ja see tegi haiget.
"Hoia mulle pöialt... Ma kavatsen teda varsti vanematele ka tutvustada," lõpetas Kent oma pika monoloogi ja jäi enda ette unistavalt vahtima.
"Tore," podisesin ja tõusin, et taldrik kraanikaussi ning salat külmakappi tagasi panna.
"Minu meelest oleks see väga lahe, oleks ju?"
"Ja-jah," naeratasin vennale ja viipasin talle kiirelt, kui köögist väljusin. Võib-olla polekski see nii halb mõte, kui ma Willile võimaluse annaksin?
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 18 Icon_minitime16/3/2010, 16:46

Urrrr. Very Happy

Tead, mulle nii meeldib, et sa andsid talle aega Chadist üle saada. Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 18 Icon_minitime16/3/2010, 18:37

Urrräu...
*naerab*
Alrighty...

Kas keegi uut osa ka soovib? Ma olen lahkes tujus Wink
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 18 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Need pisiasjad... 77/77
Tagasi üles 
Lehekülg 18, lehekülgi kokku 43Mine lehele : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 30 ... 43  Next
 Similar topics
-
» Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)