MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Don't Let Me Go (35/35).

Go down 
+45
MerkaaaTibuuu
Asssu
saleiti
Dreams
Kard
Karro
Little Green House
-mariliis
PINK
accident
-k&L-
LittleStar
Liinake
Taylor
Evy
zoomie
Keiti
swessu
eku:)
lllennu
KK
perfecto
Pizza
DjCammy
Emma
MissTrouble
kurmzu
Audrey
ThatsMe
spring
Espada
Murtagh
Helen
Kärolyn
Tärru.
NeverToLate
Liina
LikeNoOther
bbrit .
LittleMissy
padjanägu, [h]
Krissu
black
Sixx-
EITC.
49 posters
Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4 ... 12 ... 21  Next
AutorTeade
Helen
Kuri põhjapõder(???)
Helen

Female Postituste arv : 188

Don't Let Me Go (35/35). - Page 3 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35).   Don't Let Me Go (35/35). - Page 3 Icon_minitime7/6/2009, 10:56

mõlemad sõidavad, juuksed lehvimas ja suured.. sellised vanaaegsed prillid ees. Very Happy aga äkki on lubatud? kuigi ei kujuta ette, paljudel selline masin üldse olemas on veel. Very Happy
Tagasi üles Go down
LittleMissy
Juubilar
LittleMissy

Female Postituste arv : 171

PostitaminePealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35).   Don't Let Me Go (35/35). - Page 3 Icon_minitime7/6/2009, 12:40

See viimane lõik oli minu arust niiiiiiiiiiiiiiiiiii armas . Aina rohkem ja rohkem hakkab see järjejutt mulle meeldima . Uut osa tahan ka . queen
Tagasi üles Go down
Krissu
Maailmapäästja
Krissu

Female Postituste arv : 792

PostitaminePealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35).   Don't Let Me Go (35/35). - Page 3 Icon_minitime7/6/2009, 14:20

Mulle meeldib ka. :)
Uut! ^^
Sorri, et ma pikki kommentaare ei kirjuta.
Ja ma kirjutan, sest siis ma tean, kus mul pooleli jäi.
Tagasi üles Go down
EITC.
Tindisüda
EITC.

Female Postituste arv : 1073

PostitaminePealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35).   Don't Let Me Go (35/35). - Page 3 Icon_minitime7/6/2009, 16:35

No aitab ka, Helen! Very Happy Ei, ei ja veelkord ei. *väriseb* Seda ette kujutada on ka jube. Ja ma ei usu, et on lubatud, see on liiga ohtlik või midagi. :)

Tänks, LittleMissy.
See on ju nunnu, kui meeldib.
Ja ... uut saab homme.

Tänks, Krissu.
Sama jutt, mis Helenile: hoolimata sellest, et mulle lühikesed kommentaarid ei meeldi, tahan ma neid ikkagi. :)
Tagasi üles Go down
spring
Veriveri loveable
spring

Female Postituste arv : 867

PostitaminePealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35).   Don't Let Me Go (35/35). - Page 3 Icon_minitime7/6/2009, 20:50

Appi. Ma ise ei suuda ka uskuda, kui jube ma olen, et ma alles NÜÜD selle siin avastasin. Neutral
Vaatasin tükk aega seal portalis, et misasi see " Don't Let Me Go" veel on. Et kuidagi tuttav nimi... Very Happy
Ma loodan, et sa ikkagi andestad mulle. Very Happy

Igatahes. Very Happy Mingit actionit ei tule - vähemalt halvapoolset actionit mitte - sest sa lubasid ühte nunnut juttu ja see jutt on just täpselt parajalt armas. Very Happy

Mis ma ikka ütlen?
Mulle VÄGA meeldib. Very Happy VÄGA meeldib. Very Happy Ja... ee... VÄÄÄÄGA meeldib. Very Happy

Ohjah. Very Happy Kuigi tundub imelik, et Jared'il omaette maja on. Very Happy Aga nohjah, vähemalt on see tuleviku suhtes väga hea... ei mingeid laene õppimise kõrvalt ega midagi. Very Happy Paistab, et Kath'i tulevik on mõnusasti kindlustatud. Very Happy

Äkki tulevad nad siis mulle ka külla, kui nad juba Läänemaal on ? Very Happy

Uhh. Very Happy Nii toredalt armsa tunde lõid need neli osa praegu. Very Happy
Ja misasja sa ajad, et 33 osa ainult tuleb? Very Happy Nalja teed või ? Very Happy
Sel juhul peab KINDLASTI kolmas hooaeg ka tulema. KINDLASTI. Very Happy

Jahm. Jared on armas. Muidugi olin mina ka Siimu-pooldaja ja värki, aga noh...jah. Very Happy
Armas ! Very Happy

UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT ! Very Happy
Tagasi üles Go down
EITC.
Tindisüda
EITC.

PostitaminePealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35).   Don't Let Me Go (35/35). - Page 3 Icon_minitime7/6/2009, 21:33

Pole hullu, kõigil juhtub. Ma mingi hetk mõtlesin küll, et sa ju lugesid eelmine kord, aga noh, no pressure. Ei, ma pole pika vihaga :) (Maksan kätte ja unustan!)
Mingi äktsion tuleb siiski. Päris nunnu ei tule. Ja ma lubasin seda nii ammu! Ja see ei saa olla selle jutuga, sest see on järg, see peab ikka reaalne olema.
Ee ... aitäh siis! Tore, et meeldib. Noh, kui ikka profile kirjanikule meeldib, siis on ju tore?
Jared on täiskasvanud, tal peab oma maja olema. Ja nad on suht rikkad ka, võinii. Ma vähemalt olen üritanud sellist muljet jätta. Aga Katsil pole jah millegi pärast muretseda.
Ja mul on kahju, aga sinu maja juurest nad läbi ei sõida. Nad lähevad ... ee ... teist teed kaudu. :)
Oh, nunnu. Ja mul on kahju, ausalt ka. Aga ma ütlesin sulle, minu eesmärk on kaheksakümmend osa. Ma ei suuda sellise asjaga hakkama saada. Pealegi, kui esimene hooaeg oli teatud pikkusega, siis ma tahtsin, et teine ja kolmas enam-vähem sama pikad on. Kuigi ilmselt tuleb kolmas hooaeg veelgi pikem. Ja ära muretse, kolmas hooaeg tuleb. Selle hooajaga ei lahene miski ära veel. :)
Siimu pooldajana pead sa kohe alla andma. Sest ... mul on kahju sind veelkord kurvastada, aga teda ei kohta enam. Ta on minevik. Läbi. Kuigi ta vist tuleb kolmandas hooajas korraks sisse ...
Uut saab homme.

PS. Su kommentaar oli hullult nunnu. (A)
Tagasi üles Go down
Tärru.
Nobenäpp
Tärru.

Female Postituste arv : 1198

PostitaminePealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35).   Don't Let Me Go (35/35). - Page 3 Icon_minitime8/6/2009, 10:47

Siimupoiss PEAB tulema. Sa ISE lubasid! *näitab keelt*
Aga, endiselt vägahea, eksole, ma ei väsi seda kordamast Very Happy
Jaaaaa... tead. Mulle ei meeldi see, et ma pean koguaeg enda lemmikpoisse vahetama XD Kõigepealt Siimpoiss, siis Marko, siis Jared, siis.. nojah, mingit siisi edasi veel ei ole, aga.. Minu POINT on see, et.. miks katsil nii PALJU neid poisse peab olema? Ega ma ka ei suuda koguaeg otsustada, kes mulle kõigekõige rohkem meeldib XD Eriti veel, kui nad kõik nii nunnusid asju teevad!
Jaaaa.. tead, mul pole kahjuks õrna aimugi, mis selles neljandas osas räägiti, nii et ma ei saa seda sisu poolest kommenteerida. Aga.. tegelikult, kui ma hakkan järeldama Ingridi (tsiis, ma oleksin peaaegu Electra öelnud! XD) jutu järgi, siis see peaks olema osa enne seda, kui nad sinna matkale lähevad, eksole?! Noh, see oli igatahes.. väga nunnu, niikuinii ;d
Ah, ma siin jälle peksan niisama segast. Sa ei pea üldse vaevuma mu kommentaarile vastama. Tegelikult olen ma lihtsalt ülimalt õnnelik! TEAD! Mu ema võtab NELJANDA koera! VÄIKSE JA ISASE!!!!!! Ja tal on mingid.. vägavägaväga helesinised silmad! O: Kahe nädala pärast umbes lähme toome soomest koju (:
Jaaa.. jah, tegelt olen ma ühe teise asja pärast ka õnnelik, sest, noh, mul läheb ühe asjaga täiega hästi, eksole! Aga..
Okeokei, ma jätan järgi. Ma tean, et see siin on "Sinu jutu kommenteerimiseks mõeldud kastike, kuhu ei tohi muud pläma postitada, sest muidu ma jätan mulje, nagu su sõbrad on imelikud (mida ma kahjuks, või õnneks, ka olen) ja nagu sina ise peaksid ka ülimalt imelik olema." Aga tead, ma võin täiesti kindlalt väita, et sa ei ole nii imelik kui mina.. Oota, ma kaldusin jälle su jutust kõrvale, eksole?! Sorri, vanaduse märgid (a) (:
Aga. Nii. Nüüd ma tõesti lõpetan. Üks lause veel.
SU JUTT NAGU OMAB SAJAGA!!!!!!!!!!!!

ps. Miks minu jutud niimoodi ei oma??? /:
Tagasi üles Go down
http://raamatuhull.wordpress.com
EITC.
Tindisüda
EITC.

PostitaminePealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35).   Don't Let Me Go (35/35). - Page 3 Icon_minitime8/6/2009, 13:53

OLGU, OLGU! Ta tuleb. Aga ta ei meeldi sulle!
Ma tänan (A)
Katul pole üldse palju poisse. Tal on ainult üks. Ja enne seda oli üks. Ja rohkem polegi. Sest Marko. No Marko oli vahepeal. Ma ei saa midagi teha, et ta aa, kas lükkab poisid oma elust välja või bee, need poisid lükkavad tema ära. Ta peab ju uue leidma ometi? Ja ma tean superhästi, kes sulle kõige rohkem meeldima hakkab. Sest ta meeldib mulle ka kõige rohkem. (Saad aru, ma kahtlen jutu lõpus isegi! XD)
Sa oled normaalne. "Noh, see oli igatahes ... väga nunnu, niikuinii." Aga sa oled ka nunnu! Paned mind naeratama ja nii.
Muidugi ma vaevun vastama! Ma pean! See on mu kohustus. Ma ei tea, kas jutukirjutaja või parima sõbranna koha pealt. Ühe koha pealt kindlasti!
Ohissand. NELJANDA?! Kas teil nagu juba piisavalt loomi ei ole? Ja majanduskriisi ajal EI VÕETA uusi koeri EGA ei saada lapsi. Kus maailmas teie pere elab?
Ja kas ma tean, mis see teine asi on? Aa, see ... see mida sa kirjutad, onju? Tegelikult ma ei tea. NAGUNII on mängus mõni poiss.
Pole hullu, et sa muud pläma ajad. Sa ju tead, et ma olen sellega harjunud. Ja ole edasi imelik. Kõik teavad juba, et mina olen ka imelik :) Ja mõtle, kuu aja pärast olen ma sama vana, kui sina prageu ja siis ajan ka sellist vanurite juttu ...
Aww, nunnusinust.
PS. Sest ... sa kirjutad sigatüükast? Okei, nali. Ma tean küll! Sellepärast, et sul pole plaani. Jaa, plaan on kõige olulisem.

Okei, lõpetades mõttetud vestlused, tuleb siit viies osa. See ... on vist ... nunnu. Jah. Einoh, nunnusid osi tuleb veel ja veel. Kannatage. :)
Vastukaaluks selllele, et need on nunnud, on mul need kõik ilusad ja pikad. :)

Viies osa.

Tee hakkas äkitselt raputama. Avasin silmad. Olime maanteelt kruusateele keeranud. Meie ees sõitsid kaks autot, hõbedane ja punane. Vaatasin ringi. Koht tundus tuttav. Olin kindlasti just selles kohas kunagi käinud.
Majad läksid kiiresti mööda, hetkeks tuli ainult puid ja siis sõitsime läbi pisut suurema asula. Suurema all mõtlen ma seda, et reas oli rohkem, kui kaks maja. Kuid ka see möödus. Tükk aega sõitsime läbi majadeta koha. See oli ilmselt see raba, mida olin kaardi peal näinud. Siis tuli veel maju ja ühel teeristil jäi punane auto seisma, hõbedane tema järel. Jared sõitis Tomi auto kõrvale. Tom näitas mulle läbi avatud autoakna kaarti. Kaks teed läksid mere äärde ja nende kahe vahele oli kirjutatud Kukeranna.

Vaatasin neid hindavalt. Üks tee läks paralleelselt merega. See pidi õige olema.
„Paremale,“ ütlesin talle.
Mõne minuti pärast olime laagriplatsi juures. Ronisin mootorrattalt maha, hoides käsi tasakaaluks üleval. Mitu tundi mootorrattal istuda oli ikkagi mulle mõjunud.
Tundsin, et keegi võttis minust kinni. Viisin pilgu selja taha ja märkasin Markot.
„Kõik korras? Ära ei minesta?“
Naeratasin talle.
„Jään ellu.“
„I can take it from here,“ tuli Jared meie kõrvale, võttes mu käest kinni ja vaadates Markot pahaselt. Marko kehitas õlgu ja kõndis eemale.

„Jared! Ära ole nii armukade! Meie vahel ei ole midagi, ma olen seda sulle korduvalt öelnud.“
Jared’i ilme muutus süüdlaslikuks.
„I know. If I say, that I just love you too much to see you with other guys, would you take it as my explanation?“
Ta naeratas õrnalt. Ma naeratasin vastu.
„Võib-olla see vabandus isegi sobib,“ laususin ja suudlesin teda.
„Hei, tuvikesed, telke üles panema!“ karjus Mannu meile laagriplatsi teisest servast. Tõmbusin Jared’ist pettunult eemale.
„Later,“ ütles ta vaikselt, kui me teiste juurde kõndisime.

„Meil on kaks kahest ja kaks kolmest telki,“ ütles Jaan.
„Meie võtame kahese!“ ütlesin enne, kui ta oli jõudnud oma lausegi lõpetada.
„Meie ka!“ hüüdis Mannu.
Ülejäänud vaatasid üksteisele otsa. Ei Marko ega Merilin ei tahtnud olla õnneliku paari ehk Brita ja Tomiga samas telgis. Ja tundus, et Sander ei tahtnud eriti Triinugagi telki jagada, rääkimata siis sellest, et seal oli veel keegi. Sander oli endiselt kuidagi häbelik.
„Aga siis me oleme tüdrukutega kolmekesi,“ lahendas Brita olukorra. Ka poisid olid sellega nõus.
Jared võttis pagasnikust oma telgi ja me läksime platsi ühte serva, et see kokku panna. Jared oli jõudnud juba kõik jupid välja võtta, kui mina alles nõutult kõrval seisin.

„Kath, have you EVER put together a tent?“ küsis Jared minult muiates.
„Olen küll! Ma olen vaiu maa sisse vajutanud!“ õigustasin ennast. Ta naeris.
„Okay, I’ll teach you.“
Järgnevad viisteist minutit kulusid telgi kokkupanekule. Ja kokkuvõttes ajasin mina kõik ikkagi nässu ja saingi ainult vaiade maasse vajutamisega hakkama. Ja lõpuks oma koti sisse tassimisega.
Jared’i telk oli üsna suur, eeskojaga ja kõrge laega. Selle keskel sain ma peaaegu püsti seista.
Tagurdasin telgist välja, tõmbasin luku kinni, tõusin püsti ja astusin sammu tagasi. Põrkasin kellelgi otsa. See keegi pööras mind ümber ja võttis mind oma embusesse. Vaatasin ta hallidesse silmadesse ning tõusin kikivarvukile, et teda suudelda.

„Katu, kas sa randa juba nägid?“
Olin äkitselt kättpidi Jared’ist eemale tõmmatud.
„Jaa, ma olen käinud siin –“
„Tule lähme! Ja seal on kivid täiega kaugele merre välja!“
„Mannu!“
Kuid Mannu oli halastamatu, tirides mind kallakust alla ranna poole ja Jared’ist eemale. Heitsin oma armastatule veel viimase pilgu, enne, kui ta kadakate taha kadus.
Ei möödunud vist sekunditki, kui Triinu, Merilin ja Brita samuti meile järgi jooksid.
Mannu tiris mind kivide juurde, hakates nende peal ronima, ikka veel mu käest kinni hoides.

„Mannu, ära tee, ma lendan vette –!“
Kiljatasin kõvasti. Me olime mõlemad madalasse vette kukkunud. Sõnusin ära.
„Mannu! Ma olen nüüd märg ju!“ pahandasin. Mannu naeris.
Tavaliselt oleks mina ka naernud. Tavaliselt oleks olnud mina see, kelle pärast me vette lendame. Aga praegu ei tahtnud ma mitte midagi muud, kui lihtsalt Jared’i kaisus olla.
Ohkasin. Mul oli temaga kolm päeva aega koos olla, sisendasin endale.
Ajasin ennast püsti ja jooksin läbimärjana Triinu, Merilini ja Brita juurde, kes kaldal seisid ja meie üle naersid. Haarasin Merilinil käest.
„Ei, Katu, mida sa TEED?“

Ma ainult naersin, tõmmates tema ka vette, olgugi, et pikali ei saanud ma teda tõmmata, ta punnis selleks liiga palju vastu. Andsin alla ja jooksin järgmisena Triinu juurde. Tema, saades aru mu kavatsustest, tormas kallakust üles ja peitis ennast Sandri selja taha. Kõik poisid olid meie lollitamist vaatama tulnud. Brita, keda Mannu taga ajas, varjas ennast Tomi selja taha. Läksime Mannuga tagasi ikka veel vees seisva Merilini juurde ja hakkasime teda kahekesi sügavamale vette tõmbama, kuni me kõik pikali lendasime. Ajasin käed laiali ja jäin vee peale lamama.
„Mul on ainult üks paar pükse kaasas,“ ütlesin äkitselt kihistades. Mannu hakkas hüsteeriliselt naerma.
„Haa, sa pead nüüd terve päev palju tagumikuga ringi käima!“
Naersin kaasa.
„Olgu, ma lähen nüüd välja, muidu Jared jätabki mu maha, sest ma olen liiga lapsik.“

Naersin jälle ja hakkasin kalda poole sumpama. Läbimärgades teksastes ei olnud see just väga mõnus ja kuigi päev oli soe, oli samuti ka suur tuul.
Läbi raskuste jõudsin lõpuks kallakust üles. Astusin muigava Jared’i poole. Äkitselt ta muie kadus.
„Kath, what are you doing?“ küsis ta ettevaatlikul ilmel, kui ma otsustavalt tema suunas rühkisin. Temani jõudnud, panin oma käed ümber tema ja kallistasin teda kõvasti.
„Kath!“
Naersin, tõmbudes temast eemale, et näha, kui palju ma teda märjaks teinud olin. Mu näole ilmus rahulolev naeratus, kui nägin, et mu ülesanne oli täiesti õnnestunud. Jared vaatas samuti ennast, siis mind ja raputas pead.

„Why didn’t anyone say that I’m here to be a nanny?“ küsis ta teiste poole vaadates. Keegi ei vastanud, sest nad olid liiga ametis naermisega.
Astusin sammu jälle tagasi Jared’i poole, pannes oma käed ümber ta kaela ja suudeldes teda. Mõni sekund möödus ning siis tundsin, kuidas ta oma käed ettevaatlikult mu seljale pani. Ma olin vist ikka väga märg, kuigi ma seda ise eriti ei tundnud.
Mingi hetk sai ta ilmselt aru, et ma olen siiski liiga märg, sest ta lükkas mu endast eemale.
„Go change,“ ütles ta mulle, tõmmates telgi luku lahti.
„SINA pead ka riideid vahetama,“ teatasin talle sõrmega vastu rinda susates.
„I’ll survive. Go.“

Ronisin telgiuksest sisse, tõmmates enda järelt luku kinni. Võtsin kõik märjad riided ära ja jäin siis mõttesse. Mul ei olnud ju teist paari pükse. Ja kuna ilmad olid liiga tuulised ja külmad seeliku jaoks, polnud ma ühtki seelikutki kaasa tassinud. Aga püksteta ei kavatsenud ma päris kindlasti olla.
Kui ma lõpuks telgist väljusin, oli mul seljas üks Jared’i pluus, mille olin ta kotist leidnud. Jared oli minust kõvasti pikem, nii et see T-särk ulatus mulle peaaegu põlvedeni, mis oli minu jaoks väga okei.
Mannu märkas mind esimesena ja hakkas naerma.
„Katu PEABKI ilma püksteta nüüd ringi käima!“
Vaatasin teda pahaselt, kui ma oma märgi riideid kadakate peale kuivama viskasin.
„No mis teha, kui ma ei plaaninud ette seda, et üks tropp mu ainsa püksipaari märjaks teeb!“

Nad olid vahepeal lõkke üles teinud ja istusid nüüd kõik selle ümber. Kõndisin Jared’ini ja istusin talle sülle. Ta võttis tugevasti mu ümber kinni. Mul hakkas sekundiga palju soojem. Otsustasin, et „later“ võib samahästi ka praegu olla, nii et suudlesin teda, pannes oma käed ümber ta kaela. Hetkega oli mu peast läinud kõik see, et meid vaatasid veel kaheksa inimest. Ma olin oma enda maailmas ja ma olin seal koos Jared’iga. See oli ainus, mis luges.
„Üü! Katu teeb Jared’ile sületantsu!“
Tõmbusin Jared’ist eemale. Midagi nii jaburat polnud ma ammu kuulnud. Ja loomulikult oli see lause tulnud Mannu suust.

„Ma oskan ka!“ hüppas ta nüüd püsti, hööritas kõigepealt Jaani ees puusi ja istus talle siis kaksiratsi sülle. Me kõik olime naerust kõveras.
„Marell.“
Tardusin äkitselt, suu jahmatusest lahti. Mida Jaan just öelnud oli? Automaatselt viisin pilgu Mannule. Mitte keegi, absoluutselt mitte keegi ei julgenud Mannule Marell öelda. Ma teadsin, kui vihaseks ta selle peale võis saada. Tülliminek oli garanteeritud.
Vaatasin üllatunult, kuidas Mannu lihtsalt vaikides Jaani sülest ära ronis ja tema kõrvale istus. Jaan pani talle käe ümber, just nagu midagi poleks juhtunudki. Teiste arust ilmselt ei olnudki. Aga mina oli vapustunud.

Istusime lõkke ääres õhtuni välja. Seal oli soe ja Jared oli pehme ja kuigi sääsed pidevalt hammustasid, tuli mulle tasapisi uni peale.
„I think we’ll go now. We are already sleeping,“ kuulsin Jared’it mingil hetkel ütlevat. Ta tõusis, hoides mind süles. Lehvitasin teistele üle ta õla.
Telgis ronisin kohe oma magamiskotti, vaadates siis Jared’i poole.
„Kas sa minu kõrvale tahad tulla?“ küsisin. Mul oli kaasas mu isa magamiskott ja see oli palju suurem, kui mulle oleks vaja läinud.
„If there’s enough room.“
Ta tegi mu magamiskoti luku lahti, tuli mu kõrvale ja tõmbas luku enda selja taga kinni. Ruumi oli täiesti piisavalt.

Tõmbasin meie peade alla silindrikujulise padja, mille olin kodust kaasa võtnud. Seejärel libistasin käed tagasi magamiskotti, Jared’i ümber, ta pluusi alla, kus oli palju soojem …
„Kath, you’re freezing!“
Ta üritas automaatselt minust eemale tõmbuda, aga magamiskott polnud selleks piisavalt suur.
„Vabandust.“
Aeglaselt tõmbas ta mu enda vastu. Vaatasin ta silmadesse. Ta surus ühe musi õrnalt mu huultele.
„Good night,“ ütles ta vaikselt. Ma vaid mõmisesin talle midagi vastuseks.
Tagasi üles Go down
Espada
Maailmapäästja
Espada

Female Postituste arv : 777

PostitaminePealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35).   Don't Let Me Go (35/35). - Page 3 Icon_minitime8/6/2009, 14:03

Armastan! Very Happy
See koht, kus Jaan Mannule Marell ütles, olin isegi mina üllatunud. Very Happy Tahaks teada, mis saama hakkab. xD
väääga hea osa oli. huvitav ja värki.
Kirjavigu ka polnud taas minu meelest. Very Happy
EDASIEDASI!!!! I love you
Tagasi üles Go down
http://signkolm.blogspot.com
EITC.
Tindisüda
EITC.

PostitaminePealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35).   Don't Let Me Go (35/35). - Page 3 Icon_minitime8/6/2009, 14:10

Aww, tänks.
Janoh ... Mannule meeldib vist Jaan väga. :)
Tore, et meeldis. Very Happy
Uut saab ülehomme.
Tagasi üles Go down
Espada
Maailmapäästja
Espada

Female Postituste arv : 777

PostitaminePealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35).   Don't Let Me Go (35/35). - Page 3 Icon_minitime8/6/2009, 14:18

Ma mõtlesin kogaeg, et sinu jutud on mingi igav-läila-mõttetu armastus. Very Happy
KUIDAS MA KÜLL EKSISIN!!
Tagasi üles Go down
http://signkolm.blogspot.com
EITC.
Tindisüda
EITC.

PostitaminePealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35).   Don't Let Me Go (35/35). - Page 3 Icon_minitime8/6/2009, 14:58

Minu arust ONGI mu jutud igavad ja läilad ja mõttetud armasjutud. :)
Ei, tegelikult ma nii pessimistlik ei ole. Vahepeal ma egotsen ka.
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

Female Postituste arv : 2326

PostitaminePealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35).   Don't Let Me Go (35/35). - Page 3 Icon_minitime8/6/2009, 14:59

Täiega hea Very Happy
Mul on peaaegu sama nimi, mis Mannul Very Happy Ja minu õiget nime on kasutatud siin veel paaris jutus. Kui tore. Aga minu päriselus küll hüüdnimeks Mannu pole Very Happy Mul polegi hüüdnime Very Happy Mari on meil Mannu.
Ah, mis ma ikka seletan, täiega hea jutt on.
Super!
Tagasi üles Go down
Tärru.
Nobenäpp
Tärru.

PostitaminePealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35).   Don't Let Me Go (35/35). - Page 3 Icon_minitime8/6/2009, 18:10

ISSAND KUI NUNNU! (palunpalunpalun, te ülemad jõud, tehke nii, et keegi ei saaks aru, et ma ei lugenud seda osa läbi!!!!)
Aga. Majanduskriisi ajal on väga soovitatav uusi koeri ja lapsi saada *noogutab innukalt*, eriti kui selle tagajärjel saam Soome shoppama ja Linnamäkki. Ma mõtlesin, et koera tagajärjel, eksole (noh, me lähme ju SOOOME!). Jaa.. oota, ma ei mäleta enam, mis sa veel ütlesid (a) (:.
Aga, jajaaa, see teine asi oli küll see. Aga tead. Mul on üks peatükk TÄIESTI ilma mõtteta. Seetähendab, et ma ei oska seda ptk-d teha. Very Happy Ma ei tea, millest seal kirjutada. Ma jään toppama.
Aga vaata, mul SELLE JUTUGA ON plaan! XDXD Aga kas veame kihla, et see tuleb ikkagist mingi mädamöks välja? XD HAA! Sa ei vaevu isegi kihla vedama, sest sa tead, kui õigus mul on! Very Happy
Mm.. mis siis veel?? Ma ei oska midagi välja tuua. "I'm in the mood" ütleksin kõigest. (:
Ahjaa, see oli see kuradi nunnu osa, eksole!!!! XD See.. kus nad telgis kahekesti olid! *itsitab* Aga eiei, ma ei ütle selle koha pealt enam sõnakestki! Keegi ei tahaks seda kuulda... ;d
Ajaaa, MA TEAN, ET MULLE HAKKAB JUTU LÕPUKS TEMA MEELDIMA, AGA SA TROPP EI OLE MULLE NÄIDANUD, MILLINE TA ON, NII ET MA VEEL EI SAA ÖELDA, ET TA MULLE HULLULT MEELDIB, EKSOLE!! TROPP SELLINE!
Okei, ma tegin nalja (a) Sa ei ole tropp! (kõrgemad võimud, kõrgemad võimud, siin Ann, jah, just, see sama tühine ann, kes teid enne ka tüütas, palun tehke nii, et nad ei saaks aru, et mu eelmine lause oli.. vale!!)
Aga ega ma ei oskagi rohkem kuidagi kommenteerida. (: Ma arvan, et sain piisavalt pika postituse kokku ;d Jaa... tead, ma pean tõesti endale uue telefoni saama, sest ma ei kannata seda enam välja!
Vot nii.
MUL ON PLAAN! (okei, see plaan saab juba varsti läbi, aga siis ma mõtlen järgmise plaani! (: *noogutab usutavalt*).
Egas siis midagi. Hüvasti mu austajad ja vihkajad,
kohtume järgmises elus.

ps. jah, ma tean, et keegi ei vaevunud isegi mu postitust läbi lugema *pööritab silmi*
Tagasi üles Go down
EITC.
Tindisüda
EITC.

PostitaminePealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35).   Don't Let Me Go (35/35). - Page 3 Icon_minitime8/6/2009, 19:41

Tänks, Murtagh.
Ja ausalt ka, minu arvates ei ole Marell halb nimi. Lihtsalt ... ma pidin panema selle tegelase hüüdnimeks Mannu, ja et ta ei salli oma pärisnime, aga ma ei suutnud välja mõelda ühtegi teist nime, mille hüüdnimi see olla saaks ja mis võiks mitte meeldida. :)
Aitäh veelkord. :)

Anni-Anni-Anni.
Kuidas sa siis võisid lugemata jätta? Nunnu oli ju!
Te elate ikkagi mingil teisel planeedil ...
Ja ma ei usu, et sul plaan on, kui sul osad mõtteta on ... Oota. MUL on ka mõni osa mõtteta. Eiei, ikka mõte on olemas. Nende mõte on aja edasi liikumine. Või lihtsalt vaheosa olemine. Noh, kui kaks sündmust järgnevad liiga kiiresti, siis ma möksin midagi vahepeale kokku.
Aga ei, ma ei vea sinuga kihla. Sa võidad niikuinii. (Ei vaadanudki, mille peale kihlavedamine on.)
Mina olen ka täiega in the mood. Jube. See kummitab mul. Ja "leioleiolehihoo!" ka. Ja ma ÜTLEN sulle, et ma EI SAA sinna kontserdile. Ma kõlan jubedalt. Kui Lii arvates isegi tenor saab c-noodi kätte, siis olen ma bass, sest ei, ma EI saa. Võinoh, saan, aga ma ei taha, et keegi mind seda laulmas kuuleks, kõige vähem Lii.
Ja ei, see ei ole see osa. See telgiosa. See telgiosa on järgmine. Sa peaksid vähemalt pilguga üle laskma, et MIS osas toimus! :)
Ma ei TOHI sulle ju ette rääkida, mis toimub, MUIDUGI ei ole ma sulle rääkinud, milline ta on!
Ja jälle sa vingud mu telefoni üle. Mu telefon on väga hea! Või ta oli väga hea viis aastat tagasi ...
Aga TEAD? Ma olen paanikas. Mis ma teen, kui MINU plaan läbi saab? Ma suren ära! Ma ei oska uut plaani välja mõelda!
Ja ma JÄLLE solvusin! Kas sa ei tunne mind siis üldse? LOOOOMULIKULT lugesin ma su postituse läbi! *mossitab*
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

Female Postituste arv : 2124

PostitaminePealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35).   Don't Let Me Go (35/35). - Page 3 Icon_minitime8/6/2009, 19:57

Ee.. mu kommentaar ei tule pooltki nii pikk kui Ann'i oma, aga üritada ju võib.

Mind piinab siiamaani (kuigi ma lugesin osa juba hommikul või millalgi) see, et Jaan Mannu'le Marell ütles. (Kusjuures mu õe nimi on Marelle :) )
Okei.. teised läksid kõik edasi oma toimetustega ja värki, aga see, et sa rõhutasid seda, et Kats seda veidraks pidas, tegigi selle veidraks. Ja no.. tahan teada, mis värk on.
Siis.. misasja te siin räägite mingit teisest kutist? (Jah, ma oskan ridade vahelt lugeda) EI TULE mingit uut kutti. Jared on perfect. (Okei..mitte päris, aga nomh..) Ja nad on nii ägedad koos ja sa EI TEE Jared'ile sedasi!
Need sellised väikesed asjad nagu näiteks see, et Jared eemale tõmbus, sest Kats jääkülm oli.. need teevad jutu reaalsemaks. Muidu oleks kõik liiga.. nunnu. Aga see lisab reaalsust JA on nunnu. (A) (Keegi peale minu saab vel aru, mida ma jahun?)
Siis.. kas selline koht on päriselt olemas? Sa nagu oma mälestuste põhjal jutustad? Tahan ka minna sinna. Very Happy
Emn.. aa.. see, et Katsil üks püksipaar oli, on nats koomiline. Very Happy Aga no ma võtan alati liiga palju asju ka kaasa niiet ma pole õige inimene seda kommenteerima.
Muideks.. ma tahan ka koera. *Paneb käed puusa*
See pole nagu ÜLDSE aus, et ühel on NELI ja teisel pole ühtegi. Ma oleks küülikuga ka rahul, ausõna! Ja ma koristaks ise ta pabulaid!
Okei.. sa võid selle osa vahele jätta. xD
Kusjuures mul tuli alles selles osas meelde, kes see Jaan on üldse. Very Happy Ja nendst teistest pole mul suht õrna aimugi.. Peaks vist essa hooaja millalgi läbi lugema.
Ma nüüd naasen selle teise kuti teema juurde. See ongi järjekate viga.. ALATI vussitakse kõik kenad suhted ära. Essa hooaeg lõppeb kenast ja nunnult ja siis teine on.. perses. Sry väljenduse pärast. Aga see sakib nagu.
Palju sul neid osasid üldse ette on kirjutatud? Või on täitsa valmis?
Te vist olete Ingridiga samasugused.. kannate vihikut igalpool kaasas..
Peaks ka nii tegema, igalpool suvalistes kohtades tulevad sellised inspiratsioonilained.. Aga ma olen liiga laisk, et käsitsi kirjutada.

Ma arvan, et ma ei viitsi rohkem trükkida. Ja ära imesta, kui sa minust tükk aega ei kuule. Ma tavaliselt unustan kommida. Või siis pole aega. Praegu juhtus selline.. vaikne moment olema. Japjap.. I'm done.

Baibai. ^^
Tagasi üles Go down
http://invisiblenothing.tumblr.com
spring
Veriveri loveable
spring

Female Postituste arv : 867

PostitaminePealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35).   Don't Let Me Go (35/35). - Page 3 Icon_minitime8/6/2009, 20:14

Eeeh... Kärolyn, ma ei kirjuta vihikusse. Very Happy Kunagi ammu-ammu kirjutasin, aga nüüd enam juba pikka aega mitte. Very Happy

Uuuh. Very Happy Ma... ma... ma ei oska enam midagi öelda. Very Happy
See oli lihtsalt üle mõistuse armas, et nad ühte magamiskotti ära mahtusid. Very Happy Just see väike fakt... Very Happy Ma ei tea, nii kuidagi... ARMAS. Very Happy

Ja see, kuidas ta Jared'i süles lõkke ääres magama jäi... Very Happy Mul tuli kohe meelde see, kuidas ma üle-eelmisel jaanipäeval ka kell neli hommikul mere äärest tulin ja siis emme süles magama jäin. Very Happy Noh, Jared'it ja ema ei saa eriti võrrelda, aga ikkagi. Very Happy Sääsed, lõke... kõik on nii selgesti meeles. Very Happy Isegi lõhn. Very Happy

Oeh. Rohkem ei oska ma tõsiselt midagi öelda. Very Happy
Tore, et kolmas hooaeg tuleb. =)
Ja seda ma ei mäletanudki, et Jared täiskasvanud on. Very Happy See seletab jah seda maja-asja. Very Happy

Ohjah. Very Happy
UUUUUUT ! :)
Tagasi üles Go down
EITC.
Tindisüda
EITC.

PostitaminePealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35).   Don't Let Me Go (35/35). - Page 3 Icon_minitime8/6/2009, 22:14

Mäh, Kärolyn? Ei tule pooltki nii pikk? Jurad või? :)
Aga see Marelli värk oli eelmises hooajas esimeses osas kirjas. Mannu pärisnimi on Marell. Aga ta keelab seda nime öelda, kõigil. Ja ta vihastab, kui keegi ütleb. Ja kuna Kats teab teda üsna kaua, on ta ilmselt mitut sellist vihastumist näinud. Aga noh, kui nüüd Jaan seda ütles, ei öelnud Mannu midagi, ei saanud isegi pahaseks. Vot see oli veider.
Ja sellel jutul tuleb VEEL üks hooaeg, kas sa tõesti loodad, et ühtki teist kutti enam ei tule? Very Happy
Ma sain aru, mida sa räägid. Ma olen reaalsuse tagaajaja. :) Selle põhjal võib ilmselt järeldada, et Kukeranna on ka olemas. Kõik peab reaalne olema. Ja täiesti oma mälestuste põhjal. Kõik kohalesõidu kirjeldus on ka täpselt selline, nagu päriselt on. Mitte midagi pole välja mõeldud. :)
Aga nad läksid sinna tripile kaheks ja pooleks päevaks. Kats lihtsalt ei vaevunud rohkem paare pükse kaasa võtma, ta suht arvas, et ühest teksapaarist piisab. Ja seelikuid ... noh, see oli see ilmavärk. Millega ta eksis, muidugi, sest ilm läheb natuke soojemaks. :) Mina pakin ka alati palju asju kaasa, aga Kats mitte. :)
Koera&küüliku osa jätan ma jah vahele.
Ja ANNA ANDEKS, aga mina ei ole see, kes asjad ära vussib. Need on tegelased mu jutus, kes vussivad Very Happy Mina ei ole milleski süüdi, ausalt ka. Ja ausalt ka, ma olen õnnelike lõppude poolt.
Hetkel on 26 osa valmis. Ja ei, ma ei kanna igal pool vihikut kaasas. Ma kandsin, aga ausalt öeldes ei ole mul aega kuskil kodust väljaspool midagi kirjutada. Rääkimata sellest, et seal ma kirjutada tahaks. Seal ei ole õiget meeleolu. Väljaspool kodu ma mõtlen asju välja. Kodus ma kirjutan. Aga hetkel olen ma hästi laisk ja ei kirjuta midagi, kuigi mul on idee järgnevaks kolmeks osaks väga täpselt olemas. :) Aga suht, kui ma kuhugi kauemaks lähen, või kui ma tean, et mul on vaba aega, või kui mul on öösel hästi palju mõtteid tulnud, siis ma kirjutan küll väljaspool kodu. Ja ma kunagi arvutasin kokku, mitte lehekülge ma üldse kirjutan olen. PALJU, igatahes. Mul on hetkel käsil ... 13. kaustik. Vahepeal ma ise ka imestan, kuidas ma viitsin. Aga mul on absoluutselt KÕIK vihikusse kirjutatud. Ma ei suudaks ainult arvutisse kirjutada. Mõtle, kui mul tuleb idee, aga arvutisse ei saa lähemal ajal üldse? See tapaks mind. :)
Suur aitäh! :)

Ingrid.
Aitäh! Sina oled ka nunnu.
Ja loomulikult mahtusid nad ühte magamiskotti ära, MINA ju ometi tahtsin, et nad ära mahuksid.
Sul on õigus. Jared'it ja emmet ei saa võrrelda. Emme on kümme korda parem. (A)
Tore, et sa kolmandat hoaega ootad. Aga tead? Teine veel kestab. Päris kaua kestab. :)
Jared on 19 hetkel. Aasta lõpus saab 20. :)
Uut saab ülehomme.
Tagasi üles Go down
Sixx-
Maffiooso
Sixx-

Female Postituste arv : 544

PostitaminePealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35).   Don't Let Me Go (35/35). - Page 3 Icon_minitime8/6/2009, 22:24

*Teeb salaplaani, et EITCI kodusse sisse murda, ning salaja kõik valmis osad läbi lugeda*
Tagasi üles Go down
EITC.
Tindisüda
EITC.

PostitaminePealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35).   Don't Let Me Go (35/35). - Page 3 Icon_minitime8/6/2009, 22:33

Sa ei leia elusees kõiki kaustikuid üles. Ja see jutt on mingi ... kolmes kaustikus minu arust. Kõik on kuskil eri toa otsades. But good luck, though!
Tore, et meeldib. :)
Tagasi üles Go down
Sixx-
Maffiooso
Sixx-

Female Postituste arv : 544

PostitaminePealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35).   Don't Let Me Go (35/35). - Page 3 Icon_minitime8/6/2009, 22:39

edu läheb vaja Shocked
Tagasi üles Go down
EITC.
Tindisüda
EITC.

PostitaminePealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35).   Don't Let Me Go (35/35). - Page 3 Icon_minitime8/6/2009, 22:57

Muidugi. :)
Tagasi üles Go down
Krissu
Maailmapäästja
Krissu

Female Postituste arv : 792

PostitaminePealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35).   Don't Let Me Go (35/35). - Page 3 Icon_minitime8/6/2009, 23:09

Awwi , nii armas osa oli. :)
Uut. ^^
Tagasi üles Go down
EITC.
Tindisüda
EITC.

PostitaminePealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35).   Don't Let Me Go (35/35). - Page 3 Icon_minitime8/6/2009, 23:10

Tore, et meeldis.
Uut saab ülehomme. Aga kui mul homme hommikul üks asi hästi läheb, siis saab homme! JUST. Kui ma hommikul kõike ära ei käki ja koju hea tujuga tulen, siis ma panen uue osa homme üles.
Tagasi üles Go down
Tärru.
Nobenäpp
Tärru.

PostitaminePealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35).   Don't Let Me Go (35/35). - Page 3 Icon_minitime9/6/2009, 09:45

Tead, Kärolyn. Mul on kaks küülikut ka! XDXD *muigab pahatahtlikult* Kuigi, neid praegu pole, sest mu ülimalt toredad vanemad andsid nad suveks sõpradele, sest meie ei hoolitse nende eest.. *pööritab silmi* Ja siis on mul veel kaks kassi ja kalad (: Rohkem polegi, vist.. Tead, ma nägin unes, et mul on hambster ja ma tahan seda kooli lemmiklooma päevale viia. Tead, mis veel kummalisem oli? See, et lemmikloomapäev pidi olema suvevaheajal ja kohale pidid minema ainult need, kes tahtsid enda looma näidata XD
Aga. Mm, jutt on endiselt hea. Very Happy Mul on ka palju kaustikuid! Lihtsalt.. ainult kahes on lõpetatud jutt XD Ups.
Aga, ma pean tegelt marsa peale jooksma, et in the moodi ja kõigi teiste asjade proovi jõuda.
Soovige edu, et ma enda hääle pärast välja ei kukuks (mul on nimelt hääl ära ja kurk valutab HULLUPÖÖRA!).
Biie.
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35).   Don't Let Me Go (35/35). - Page 3 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Don't Let Me Go (35/35).
Tagasi üles 
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 21Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4 ... 12 ... 21  Next
 Similar topics
-
» Dont say anything tonight