MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)

Go down 
+16
Tricia
Marmelaad
Karro
black
Lammas
Tärru.
EITC.
Griffu.
Kärolyn
Droideka
AlwaysMe^^
Murtagh
Emma
padjanägu, [h]
spring
nasicc
20 posters
Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15  Next
AutorTeade
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 4 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 4 Icon_minitime3/8/2010, 20:51

Griffu. kirjutas:

Algul vaatan, et isssandkuipikkosa. See on halb.
Siis loen läbi ja tõden, et lühikeseks jäi. See on hea.

Seega, nagu ma aru saan... sulle meeldivad lühikesed osad? Very Happy
Vene keele asjandust ei kommenteeri. Very Happy vaene sina. Very Happy (kk, see vist oli kommentaar. Very Happy )

Kärolyn kirjutas:
Edvin sai alati Kriisa juures kõik asjad valmis ja õps lasi ära ja siis ta andis meile oma tv või vihiku ja kogu klass tegi maha pmst. Very Happy

Oh jah... Very Happy Minu praeguses klassis käivad minu, Andra, K@tu ja Kaisa TVd ringi. Mai tea, kui hästi Edvini teadmised Nurgese käe all vastu peavad, kuid... jah. Very Happy Kiire ta vist on (ei mäleta xD), aga muidu on tal miskipärast kesised hinded... Very Happy

Were. - Mine osta. (I) Very Happy
Tore, et osa meeldis. :) Uue kohta ma ei tea... vaatan, kas täna tuleb midagi kirjutamisest välja või ei. Very Happy Ma niiii-i-iiii tahan lugeda. Very Happy Jube kohe. Very Happy Aga hea asi see, et täna saan kaua üleval olla - ei pea hommikul kell pool seitse üles ärkama. Very Happy

EITC. kirjutas:
Ja mulle meeldis see hetk, kui Sander Maarja käest kinni hoidis ja siis nad ei osanud kumbki midagi teha. Sest - ma tean küll - et nad mõlemad üllatusid, kui õige ja tore see tundus ja kuidas nad tahaksid elu lõpuni üksteisest ... mm, kinni hoida. Ütleme.

Eluhea. (Y) Very Happy Eks seal jah... midagi hakkab vaikselt toimuma. ;D

Ja teeme nii, et jutt tuleb, kuidas ta tuleb. Very Happy Ärme hakka mu loomingut osade ettekirjutamisega piir/nama. ;D Alati võib vanu asju üle lugeda, (A) Kuigi iga kord kui mulle Liin nr 7 meelde tuleb (mida juhtub viimasel ajal tihti) tahaksin ma maa alla vajuda, sest selle Johannile esitasin. Very Happy Kui ma mõtlen, et mu eesti keele õpetaja luges seda ja teised lugesid seda ja... BRRR! Very Happy

Sul on Sandri osas päris head teooriad. xD Selle peale oled tulnud, et vbl ta lihtsalt ongi ohmu? Very Happy (Viimane teooria oli rõve. Mul oleks füüsiliselt valus Sandri pärast. Very Happy )

Ja su postitus oli normaalne. Wink Mulle muidu meeldib, et iga mu lauset (positiivselt) kommenteeritakse. Very Happy A no ju ma elan üle selle üldisema postituse. Very Happy Teie jaoks. Very Happy

Tagasi üles Go down
Griffu.
Admin
Griffu.

Female Postituste arv : 561

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 4 Icon_minitime3/8/2010, 21:12

Mulle meeldivad jaa lühikesed osad, sest mulle ei meeldi lugeda. (aaa) Aga see jutt on niiiiiiiiiiiii hea, et lugedes ei saa arugi, et nii pikk oli. Very Happy
Tagasi üles Go down
EITC.
Tindisüda
EITC.

Female Postituste arv : 1073

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 4 Icon_minitime3/8/2010, 22:50

Tegelikult, Murtagh, olin ma päris hea RPG-mängija (vabandust mu ego pärast), kuni maailma parim foorum õhku lendas ja siiamaani pole ükski teine foorum selle vääriliseks tõusnud ja üleüldse on praegu niimoodi, et kõik foorumid püsivad aktiivsetena täpselt kolm ja pool päeva ja mis mõte siis nendesse minna on? Kokkuvõttes olen ma ääretult pettunud, sest mulle tõesti meeldis see ja see tuli mul hästi välja kah! Sest, noh, tuleb arvestada, et mulle meeldib ainult rääkida ja mul on täiesti piiramatu fantaasia. Mis tähendab, et ma pean piirduma kirjutamisega, mida ma ka tasapisi teen ja äkki kolme aasta pärast on siin ka mu uut juttu näha. (Näe, Sille, ma reklaamin oma juttu sinu teemas! Mis siis, et kui see jutt lõpuks välja tuleb, siis ei mäleta seda reklaami mitte keegi).

Ja Sille, tead, ma ei usu, et ta on lihtsalt ohmu. MISKI on tal takistanud ajaga kaasa minemast, ma ei usu, et ta vabatahtlikult lihtsalt keeldub DVDsid tunnistamast ja elab VHSide maailmas. Millegipärast on ta kuskil olnud ära, või on miski ta kuhugi ära ajanud, aga ma usun, et tal on täiega põhjus olemas. Isegi, kui ta on istunud kümme aastat kuskil metsas onnis, vabatahtlikult, ignoreerides tervet maailma, usun ma, et miski on ta ikkagi sinna metsaonni ajanud ja see miski ongi see, miks ta midagi ei tea. Ahjaa, ja kui ta ongi kuskil metsas onnis istunud, siis teeme nii, et sa kirjutad, et minu onn on tema oma kõrval, onju?
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 4 Icon_minitime3/8/2010, 22:57

Griffu. - Äge. Very Happy Very Happy

EITC. - Haha. xD Sulle oma Märdiga keset Tlna pargis... frisby? mängimisest ei piisanudki? Very Happy Greedy. Very Happy
Tagasi üles Go down
EITC.
Tindisüda
EITC.

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 4 Icon_minitime4/8/2010, 12:33

Egas siis MINA selle Märdiga seal pargis ei mänginud! Tema sa kirjutasid NIISAMA juttu, aga mitte minuga kokku. Ja üleüldse, kui sa olekski kirjutanud, siis JAH, EI PIISANUD! Olen ahne! (A)
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 4 Icon_minitime4/8/2010, 13:21

Märdi ja Johanniga mängisid kaks (vist olid blondi) tüdrukut. Very Happy Need olite sina ja Birgit. Very Happy Nagu nõutud. Very Happy (Mis ei tähenda, et ma teen kõike, nagu nõutud. Very Happy )
Tagasi üles Go down
EITC.
Tindisüda
EITC.

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 4 Icon_minitime4/8/2010, 13:26

Tõesti? Oo. Ma ei teadnudki ...
Aga teeme nii, et teed ikka. Ja kas see, et sa ei taha minu onni Sandri onni kõrvale panna, tähendab, et tal ongi onn olemas?
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 4 Icon_minitime4/8/2010, 21:45

On asju, mida sa ei tea, ja nii pea teadma ei saa... Very Happy Very Happy
Kirjuta enda jutt, kus su onn peategelase kõrval on! Very Happy
Tagasi üles Go down
Tärru.
Nobenäpp
Tärru.

Female Postituste arv : 1198

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 4 Icon_minitime4/8/2010, 21:48

Ma ikka tahaks teada, et kust kuradi kohast see Sander tuleb, et ta mitte midagi ei tea? Marsilt või? Sest ausalt, ta ei tea MITTE MIDAGI! Very Happy See on omamoodi naljakas. Eriti veel, kui ta nii vana on. *naerab* Jah, ma saan täitsa aru, miks tal piinlik oli Wink
Aga jälle oli lõpp nunnu. Mulle meeldivad alati osade lõpud. Weird, aga nii on. Very Happy
Japsduu siis.
UUT! (:
Tagasi üles Go down
http://raamatuhull.wordpress.com
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 4 Icon_minitime4/8/2010, 22:04

Küll te kunagi teada saate. ;D Ma ainult ei tea, millal. Very Happy
Ja vbl on juttude lõppudes asi. Very Happy Et need ongi head. Very Happy

Uue üritan täna üles saada - pead ei anna. Very Happy WiFi jamab ja ma ei tea, kas me saime nüüd asja pikemaks ajaks korda v ei. Very Happy
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 4 Icon_minitime4/8/2010, 22:11

Teate, ma vaatan ja kuulan teid siin ja naeran ennast pooleks, sest vaadake, mul pole omal põhjusel nii suurt huvi Sandri veidra käitumise tagamaade kohta. Seega ma lihtsalt kuulan teid siin ja imestan, kuidas teile ei jõua kohale, mis temaga lahti on. See on tegelikult päris kerge järeldada. Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 4 Icon_minitime4/8/2010, 22:14

Werewolf Took jääb vait nüüd. Very Happy
Tagasi üles Go down
EITC.
Tindisüda
EITC.

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 4 Icon_minitime4/8/2010, 22:22

JOBUKAS, ei tule siin rääkima, et sa tead kõike, mis toimub ja siis uhkustad ja MEILE EI ÜTLE! Lao lagedale! Ise sa oled siin kerge järeldada. Prrrr! *uriseb hästi kõvasti*

Siis teiseks, Sille, kuule, eks ma vaata seda, ainult et minu juttude peategelased on tüdrukud, as ma ei tea, mis toimub meeste peas (ilmselgelt minu jaoks liiga keerulised mõtted on seal). Kuigi mul on teine peategelane ka ... ainult et mul on temaga selline jama, et ta on linnainimene. Ta pole üldse selline, nagu mina (ja peategelane), et istuks päev läbi metsas ja vaataks liblikate lendu ja mesilaste sumisemist ja seda, kuidas tuul puulehed sahisema paneb ja kuulaks metsa kohinat, onju. KUIGI mu peategelane üritab teda veits ümber veenda ja tuleb tunnistada, et kuigi ta teeskleb kah, et on ümber veenatud, siis tegelikult on ta ikkagi linnainimene. Ma arvan. Ma ei ole veel päris kindel, kuidas see kõik välja tuleb. Mis tähendab, et - ikkagi sina pead oma juttu selle mu onni ehitama.

Ja teine asi, mis ma veel mõtlesin - äkki Sandril on mingi mälukaotus või midagi? Okei, ma tunnen ennast juba idioodina. See on kõik WT süü, ausalt ka, ta jättis minust täiega lolli mulje. :) PALUN avalda juba seal jutus see, miks ta on nii loll. Ma ei taha ennast idioodina tunda!
Tagasi üles Go down
Emma
Nobenäpp
Emma

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 4 Icon_minitime4/8/2010, 22:59

Sander on nii armas. :) Ja ma tahaks teada, kus ta siis oli, et ta maailma asjadest midagi ei tea. Sest isegi maakohas n igal pool nett ja värk.

Aga igatahes-mul on Kristist kahju. Ta on küll veidi..vastik Sandri vastu, aga mitte meelega. Ta lihtsalt ei saa temast aru ja see pole ju tema süü.

Laura ja Liisa on ka nunnud. Mustikas ja Vaarikas. Very Happy Ja ma tahaks ühte SUURT karpi raffaellot. Nämm Very Happy

Maarja on... noh, ta ei üllata. Keskmine eestlane. Aha ikkagi ta tundub tore inimene. Või ma ei tea.

MUUMID FOREVER!!

Ja mul on selline tunne, et sellele tuleb umbes 100 osa, ja sa tead, et kui ma TUNNEN niimoodi, siis nii ka on. Sest mina olen Kaheksajalg Paul.

Uut ! :)
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 4 Icon_minitime5/8/2010, 01:52

Nonii. See osa oleks isegi varem valminud, aga seee KURAMUSE WiFi. *strangling noises* Isa lubas homme Elioni v kuhugi helistada. Loodan, et tal meeles... ülejäänud arvutid on juhtme otsas. Igastahes läks nett jälle ära ja mina läksin närvi ja ma vaatasin enne osa lõpunikirjutamist ära Notting Hilli. Suurepärane film. Mulle meeldib Hugh Grant. Very Happy Julia Roberts... käib kah. Very Happy Hea näitleja tglt. Very Happy

Eniveis. Very Happy Ma sain tänu sellele filmile teada, milline näeb välja Sander. Very Happy Ja kuna siin on nii populaarne tegelaste pilte üles panna, siis ma lähen ka moega kaasa. ;D

SPIKE (alias: Sander):
Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 4 Rhys-500x700

Noniii... Very Happy

EITC.
- Ma avaldan sulle saladuse. *sosin*maeiteakamismeestepeastoimub*sosin* Wink Ja igasse juttu saab onni sisse panna. Very Happy Kasvõi ekstrana. Very Happy

SANDER: Istun verandal ja hõõrun oma külmunud käsivarsi. Täitsa uskumatu, kui külmad on novembrikuu hommikud. Võiksin küll sisse minna, kuid ma ei viitsi. Õhtus on nii palju ilu, mida jälgida.

Mu pilk langeb selle mõttega automaatselt kõrvalhütile. Ma tõstan käe ja lehvitan selle ees kükitavale ja lõkke peal vorste grillivale blondile tütarlapsele. Neiu silmad löövad särama ja ta tõstab mulle tervituseks käe vastu.

Naeratan.

Viie minuti pärast tuleb ta oma valmis vorstikestega siia ja ma saan kõhu ilusti täis.

Heanaaberlikkus on voorus.

Eriti sellises maalilises kohakeses.

See naaber (vihje) oli Hanna. ;D
Eniveis. Very Happy Liiga halvasti ei tasu end tunda. Very Happy Mina ise ka ei saaks nende vihjete põhjal aru, mis toimub. Very Happy Selles suhtes, et see võib olla mis iganes nendest juhtumitest, mis sina kirjeldasid. Very Happy Ühesõnaga ei saa ka WT kindel olla, et ma oma plaani juurde jään (see on hakanud natukene mädanema. Very Happy ). Ja nendest vihjetest saab minu meelest aru alles siis, kui sa juba tead, milles loo konks on.

Emma - Saad kunagi teada, luban! (Ise pead ka selle jaoks muidugi midagi tegema. Very Happy Nimelt lugema. Very Happy Aga usun, et saad hakkama. :) Very Happy ) Kristi on... impulsiivne, ütleme niimoodi. Very Happy Laura ja Liisa on... lapsed. Kõik lapsed on nunnud. Very Happy Maarja... ega jah. Very Happy Tore on ta muidugi. Very Happy Mulle ei meeldi ebameeldivad inimesed. Very Happy Muumis forever - aamen. Very Happy
Kui asi nii aeglaselt edeneb nagu praegu, siis... aga nagu alati, ei anna ma oma sõna. Very Happy
Tervitused Kaheksajalg Paulile.
Sest siit tuleb uus osa. Very Happy

9. Osa

MAARJA:

„Come ooooon, Kristi,”
sisistan telefonitorru. „Ära tee seda mulle. Tõsiselt noh,” hingan sügavalt sisse ja üritan eirata fakti, et Sander mind hoolega jälgib. Liiga hilja jõuab mulle kohale, kuidas see tema kõrvade jaoks kõlada võib.

„Sorry, aga ma tõesti ei viitsi. Ütle, et ma olen haige või, või... no ma ei tea. Ma ei viitsi. Ma tahan täna välja minna. Lauri juba mitu päeva käib ajudele...”

Kristi hääl kaob vaikusesse ning ma hammustan huulde, teadmata, mida öelda.

„Ja, kusjuures, Risto on ka sinu järele küsinud...”

Pööritan silmi, kuigi sisemuses olen sellest meelitatud. Kuid, sellegipoolest, Risto on klassivend. Off limits.

„Noh, kahju küll...” sõnan magedalt.

„Noh. Mida iganes. Mina olen täna rohelisel lehel. Vabanda ja ütle, et mul on viimase hetke... krambid kõhus või midagi. Mind tõsiselt ei koti. Ma ei tule.”

Vaatan Sandri poole. Tüüp on ametis mu seinal olevate fotode uurimisega. Ohkan teatraalselt ja lõpetan Kristiga kõne, suutmata uskuda, et ta sellega hakkama sai.

Mida kuradit ma nüüd peaksin tegema?!

Sander on siin. Mina olen siin.

„Mis Kristi ütles?”
küsib ta minu poole pöördudes.

Kratsin kukalt. „Et ta ei tule...?”

Sandri kulmud tõusevad paar millimeetrit. „Ahh. Kahju.”

Muigan. Ta ei kõla nagu tal oleks kahju.

„Seega... lähme nüüd ja kohe?”
küsib mees käsi taskutesse toppides.

Tunnen, kuidas põsed lõõmama hakkavad. „Ma ei tea...” Kratsin kukalt ja vaatan meest vabandavalt. „Üksinda...”

Ja siis jõuab mulle kohale, et Sander ainult meie kohaleviimiseks täna terve päeva siin passis ja võõraid lapsi hoida aitas. Minust oleks äärmiselt ebaviisakas mitte minna.

Aga...

Miks elu selliseid dilemmasid peab täis olema?

„Ei. Muidugi läheme,”
sunnin naeratuse näole. „Miks ei lähe... Ikka läheme. Töö vajab tegemist, maasikad korjamist...” Lähen rutakalt oma riidekapi juurde ja hakkan seal sobrama. „Ma... lihtsalt, võtan oma pusa, eksole? Õhtul võib külm hakata.”

Mu sõnu võtab vastu vaikus.

Ma teadsin seda!

Ma ei meeldi nüüd enam Sandrile. Ta on mu peale pahane, et ma terve ta päeva niisama raisku lasksin minna ja nüüd ei taha ta mind enam elu sees näha. Tubli, Maarja. Tubli.

„Üksinda on jama tööada,”
tunnistab Sander.

Ilmun kapiukse tagant nähtavale ja kehitan õlgu. „Tõesti vahet pole. Elus tuleb igasugu asju ette, eksole?” küsin närviliselt.

Sander noogutab ja muutub jälle kraadikese tõsisemaks. Ma vihkan, kui ta seda teeb. Iga kord ma mõtlen oma tegemisi ja ütlemisi sada korda üle, et näha, mis ma siis nii halvasti ütlesin.

Üldjuhul tahan ma lihtsalt nalja teha.

Mehed.

„Ma... ei pea sind täna viima. Tädi saab kindlasti aru,
” laiutab mees käsi.

„Ei, ei, ma tõesti eelistaksin... minna. Kohustused ja... kõike. Minust oleks väga... ee, ebakohusetundlik mitte minna.” Miks ma kogelen? Ma peaksin jätma tööd armastava ja entusiastliku inimese mulje.

Ma tahan, et ta näeks mind kohusetundliku inimesena. Mitte mõnikord laisa elust kergesti läbilibiseva isikuna.

Ja miks mind üldse huvitab, mida mu tööandja õe- või vennapoeg minust arvab? Lollus kuubis noh.

„Tõsi, see oleks äärmiselt ebakohusetundlik,”
tunnistab Sander pärast paarisekundilist üksteise silmitsemist.

Noogutan end tõsiseks sundides.

Sander vaatab mulle ainiti otsa ning noogutab oma pead kella tiksumise taktis. Üks-kaks, kaks-üks.

Lõpetame noogutamise ühel hetkel ja ma enam ei suuda. Purskan naerma. Sander ei jää must palju maha. Ta vali madal naer kõlab üle korteri. Mehe käsi laksatab ta suule, kui ta ehmunult ringi vaatab.

„Ma olen vist unustanud, kui kõvasti ma naerda võin,” pomiseb ta hämmeldunult, suul kõver naeratus.

„Naera terviseks.”

Hingan paar korda sügavalt sisse, et rahuneda.

„Niisiis... läheme?”
küsin pusa vööle sidudes.

Sander vaikib, kuid lööb siis teatraalselt käega. „Naaaah.”

Tõsinen. „Miks mitte?”

Mees vaatab meie ümber toas ringi ja laiutab käsi. „Siin on ka, mida teha.”

Ooooooookei. Mis see nüüd siis oli?

Mu peas on korraga sada mõtet ja ma ei suuda neist ühtegi välja sorteerida.

„Mismõttes... siin on ka, mida teha?”

Sander astub ettevaatlikult sammu tagasi. „Ma... eee, noh... Mõni vaba päev võib ka olla, eksole? Või noh, õhtu... eriti peale sellist rasket päeva nagu täna... Uuuhh.” Mees vilistab ja pühib laubalt kujuteldavat higi.

Mu naeratus on kivistunud ja ma vaatan kahtlustavalt, mida ta teeb. Väääääga... creepy?

„Võid sama hästi koju ka jääda. Teed siin omi asju, saad varakult magama...”

Miskipärast on mul tunne, et vaevalt vaid mina algsesse plaani kaasatud olin.

Kuid noh... Silmitsen enda vastas seisvat meest kaalutlevalt.

„Vana sa oled üldse?”
kortsutan kulmu. Aioi. See nägu tõsines jälle.

Sander lükkab oma lõua jonnakalt ette. „Milleks see?”

Kogelen. „Ma, noh, ee...”

Mees lõikab mul sõnad ühe käeliigutusega ära. „Pole tähtis.” Ta võtab oma käed taskutest ja hõõrub neid kokku. „Ma arvan, et mul on nüüd aeg lahkuda. Olen siin niigi oma aja üle olnud...” pomiseb ta nina alla.

Olen üle kere krampis.

Ja ta ongi vihane. Hammustan jälle huulde. Valus on. Ma ei tea, kas huul või see, et meil jälle mingisugune... maidea... barjäär vahel on?

Ahjaa. See ei pidanud mulle korda minema.

„Ma siis vist jah täna ei... Olen kodus, teen omi asju...” hakkan aeglaselt oma toa ukse poole minema.

„See on vist parim, jah...”
ütleb Sander vaikselt, kui temagi ukse poole sammub.

Vaatan, kuidas ta oma jalad plätudesse suskab ning toetun laisalt uksepiidale. Mu süda peksab sees nagu mingisugune hull. Ma tahaks midagi lüüa; sees lihtsalt põleb midagi... ja mulle ei meeldi see põlev asi seal. Ta tekitab tunde nagu ma oleksin vastik inimene.

„Noh... nägemist!” ütleb ta kobamisi ukse poole taandudes.

„Kas sul MSN on?”

Okei. Nüüd ma suren. See on kõige umbropsum asi, mida ma elusees öelnud olen. Välja arvatud ehk see vampiiri-küsimus. Ma tahaks ennast lüüa, ma tahaks ennast kratsida, kriipida, keelepaelad välja tirida!

Sander peatub, näol veider segaduses-lõbustatud ilme, kuigi ta silmad on lihtsalt... külmad.

„Mul ei ole sellist asja. Nägemist,”
ühmab ta snepri kallal kohmitsedes.

Mismõttes pole MSNi?!?

Uks lendab hooga lahti ning Sander on sunnitud paar sammu tahapoole hüppama.

See on ametlik. Ma ei suuda talle enam kunagi otsa vaadata. Kuidas üks nii täiuslik päev sedamoodi lõppeda saab?!

„Tere,” ütleb mees mu isast mööda trügides ning koridorri kadudes. Kuulen veel hetke, kuidas ta treppidest alla tormab, kuni uks kinni vajub. Vajun jõuetult vastu uksepiita ja peidan oma näo kätesse.

„Mis see veel oli?” küsib isa toidukotti esikukapile pannes.

Teen oma sõrmede vahele prao, et sealtkaudu midagigi näha. Eeldan, et niimoodi ei suuda väga palju häbi sisse roomata. „Mu elu lõpp,” kräunun pimesi taganedes ja oma toa ust kinni virutades.

Kuulen isa naeru. „Nagu ma seda eelnevalt kuulnud poleks!”

Btw, see Sandri-asi oli nali. Very Happy (Pilt, kui keegi unustanud on. Very Happy )
Tagasi üles Go down
Griffu.
Admin
Griffu.

Female Postituste arv : 561

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 4 Icon_minitime5/8/2010, 02:23

Ja järgmises osas teeb Spike omale MSNni. x'D
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 4 Icon_minitime5/8/2010, 02:35

Ei või eal teada.... xD Kuigi see oleks temalik. Very Happy (Vähemalt Maarjaga seoses. Very Happy )
Tagasi üles Go down
Lammas
Fanaatik
Lammas

Female Postituste arv : 1119

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 4 Icon_minitime5/8/2010, 11:54

Kuidagi lühike osa oli:D midagi nagu ei toimunud eriti:D
Aga hea siiski:D
Tagasi üles Go down
EITC.
Tindisüda
EITC.

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 4 Icon_minitime5/8/2010, 12:23

OH, SILLE! Ma armastan sind! *naerab üle maja* Ma pean sind tänama, et sa ikkagi suutsid mu jutu sisse kirjutada. Very Happy Aga Sander - sellise väljanägemisega - NALJA TEED VÕI?????? (Oi. Tegidki. No siis okei.)

Okei, ma nüüd hakkan lugema seda osa.
Oota, enne, kui ma alustan - kõik lapsed ei ole nunnud. MKM.

Siis osa kohta - EI, SILLE, EI! MIS SUL VIGA ON???????? KUHU JÄI ROMANTIKA, selline nunnu akna all tähtede vaatamine ja üksteisele oma elulugude jutustamine? SILLE! Selleasemel .. vaata nüüd, mida sa tegid! Nad ... ma ei teagi, mis nad nüüd on! Isegi mina ei suuda väljendada seda, mis nende vahel nüüd on. Nii et mul on nüüd sulle kaks palvet. Esiteks - SANDER COME TO THE EFFING 21ST CENTURY, FOR GOD SAKES! Teiseks - Maarja ei tohi arvata, nagu kõik on läbi, sest tegelikult ta meeldib Sandrile, ma tean küll.

Mulle meeldis see, et mulle tundus, et Maarjale hakkas Sander meeldima. Noh, et ta nagu ... oli täiega närvis oma mulje pärast ja sellepärast, mis välja kukkus ja ... saad aru küll. Nad sobivad ideaalselt kokku.

SILLE, sa PEAD avaldama meile saladuse, miks Sander nii ohmoon on. Sest - KELLEL EI OLE MSNI? Okei, tegelikult ma tean isegi paari inimest. Ja siis ma tean veel paari inimest, kellel on, aga kes seal absoluutselt aega ei veeda. Aga noh ... mul on mõtted täiesti otsas. Mis temaga veel üleüldse oleks saanud juhtuda, mida ma veel POLE välja pakkunud? Sest kui nüüd aus olla, siis ma olen KÕIK variandid ju välja juba pakkunud! *mõtleb veel* Nii ... hmm ... äkki ta oli vangis mingi miljon aastat? Oo, seda varianti ma ei olegi veel pakkunud. No see pidi nii ilmselge olema ... hmm ... ta ei saa ju olla lihtsalt loll! Sellesmõttes, et arvestades ta teisi mõtteid, siis ta on tegelikult täitsa tark, ta on lihtsalt ... vanamoodne. Kuule MA EI TEA! Räägi välja!

Mulle meeldis, kuidas Sander ütles "Mul ei ole sellist asja", sest sellest oli nii ilmselgelt aru, et ta ei saanud arugi, mida Maarja ütles. See oli täitsa naljakas.

Ahjaa, mul tuli nüüd meelde ... sina ja su see saladus ... *itsitab* Jaamh, eks me oleme paraja supi sees mõlemad. Tegelikult ma tahaks välja saada. See teeks asja kohe HULGA lihtsamaks, kas sa ei arva?

UUUUUUT. KOHE. Sest ma lähen homme ära. KOHEKOHE.

PS. Tead, Sille, kui asjad nii edasi lähevad, siis ma muutun tagasi selliseks käpslokimutiks, kes ma vanasti olin.

EDIT. Jaah, mul tuli sama mõte, mis Grifful. Ehk siis:
SANDER:
Kõndisin kööki, nähes seal tädi võileibu söömas. Istusin teisele poole lauda.
"Kuule ... mis asi see MNSNSMNSN-asi on?"
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

Female Postituste arv : 2326

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 4 Icon_minitime5/8/2010, 13:33

Alguses vaatasin Sanderi pilti - wtf, eksole. xD Siis terve lugemise ajal kujutasin ette, kuidas selline tüüp neid asju teeb, ja siis oli hull kergendus, kui tuli välja, et see on nali. xD

Muidu, väike pettumus oli selle osa suhtes, aga muidu norm.
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

Female Postituste arv : 2124

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 4 Icon_minitime5/8/2010, 13:40

Mu peas hakkavad igasugused veidrad mõtted tiirlema tänu sellele arutelule. Very Happy

Vanamoodne.. Hmm. Very Happy

Nõustun muidu teistega. Eriti EITCiga. Nagu.. Sa kohe pead kõik ära rikkuma. Very Happy
Tagasi üles Go down
http://invisiblenothing.tumblr.com
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 4 Icon_minitime5/8/2010, 14:42

Lammas - Sõnade kokkuhoid on voorus. Very Happy (Midaiganes. Very Happy ) Tglt oli seda kõigest 1 word'i lehekülg vähem kui tavaliselt. (Kaks vähem, kui eelmisel osal.) Very Happy

EITC. - Nüüd on Hanna peaaegu rahul, sest ta sai Sandri kõrvalonnis viibida ja talle süüa teha. xD See on hea. Very Happy

Jaaa.... Noh, asi ei saa ju üle.... sileda parketi minna. Very Happy Asi peab minema üle kivide ja kändude. Very Happy Ma avastasin, et olen Sandrit liialt pehmendanud, Very Happy Tglt peaks temaga suhtlemine keerulisem olema. Very Happy Aga see kuramuse Maarja, kes talle naha alla pugenud on... no kõik rikub ära kohe. Very Happy Kuidas ta saab Maarja vastu ükskõikne ja külm olla, kui tüdruk talle meeldib?! (Jah, meeldib. Very Happy Üllatus, eksole. Very Happy )

Maarja oli oma toas koos täiskasvanud mehega... muidugi ta oli närvis. Very Happy (Plusspunkt on see, et Sander ei näe välja nagu Spike. Very Happy Kuigi ma ei ütle Spike'i kohta ühtegi halba sõna, sest ta on omal moel päris atraktiivne. Very Happy )

Ja KANNATUST Sandri-asjaga. Very Happy Kõik tuleb omal ajal. Very Happy *naudib teie pinevil olemist* Very Happy

Jaaah... see saladus tapab mind. Very Happy Aga see on umbes see, et kui sa ei tea, mis toimub, naerata! Very Happy Minu kirjutamine on see naeratamine. Very Happy Aga paar päeva poisi nahas tuleksid kindlalt kasuks. Very Happy

Uut saab loodetavasti õhtul. (A) Ma ei taha end selle jutuga pushida, muidu tuleb üks sopp kokku. Very Happy Ja millal sa siis tagasi tuled, kuhu iganes sa ka lähed? Very Happy (Tead, võid need osad välja printida ja siis kellelgi endale unejuttu lugeda lasta. (I) Very Happy ) Mina muidu lähen vbl järgmine kolmapäev ära...ja jõuan alles ülejärgmine esmaspäev-teisipäev. Ja ma ei tea, kuidas Ingrid ja Loore mul kirjutada lasevad. Very Happy (Jah, veeretan kogu süü teie peale. Very Happy )

Käpslokid on toredad. Very Happy Siis sa oled millegipärast endast väljas. Very Happy Ja see tähendab, et see, mida ma kirjutan, läheb sulle korda. Very Happy

SANDER:
Kõndisin kööki, nähes seal tädi võileibu söömas. Istusin teisele poole lauda.
"Kuule ... mis asi see MNSNSMNSN-asi on?"

Made my day. xD (Y) Ülihea. Very Happy Keegi võiks mu juttudest fanfikke kirjutada. Very Happy Mulle täitsa meeldiks lugeda. Very Happy (Kuni need originaallugu varju ei jäta, muidugi. Very Happy )

Murtagh - *naerab* Vaesekene, väsitasid end ära selle mõttega. Very Happy
Kahju, et osa pettumus oli, aga kui see oli Maarja ja Sandri jahenenud-tulinenud suhte pärast, siis mul vist väga kahju ei ole.. Very Happy

Kärolyn - MIS MÕTTED?!? Very Happy
Ja kõik ei saa ilus ja roosa olla. Very Happy
Tagasi üles Go down
Tärru.
Nobenäpp
Tärru.

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 4 Icon_minitime5/8/2010, 17:28

Oh, gosh. Ma juba sain shoki, et sa tõesti mõtled, et Sander on selline! Ausalt, peaaegu juba minestasin. Nagu.. no way!! Sander on iluspoiss123, aga see tüüp seal oli.. midagi hullemat, kui kolepoiss321. Wink
Agaaaa.. Ma üritan ette kujutada, mis mulje Maarja isal jäi, kui mingisugune mees korterist välja kimas. Nagu tegelt ka. *naerab* Veits fail.
Jaa.. See osa tundus kuidagi väga-väga lühike. Nagu tegelt ka. Alles alustasin lugemist, kui juba läbi sai. Väga halb, väga-väga halb. Sad Osad peavad ikka piiiiiiikad olema! (:
Mis siis veel?
Muidu njomm.. Weird, et tal msni pole. Very Happy Aga ma olen aru saanud, et Sander on juba niigi weird, nii et selle üle ei peaks vist imestama. Aga ikkagi.. ülimalt veider. Ta on vist mingisuguse ajupuudega. Võinoh, tegelt ei saa olla, sest siis mul oleks Maarjast liiga kahju. Very Happy:D
Hmh. Ja see oli tõesti nõme, et mingit romantilist musi-musi asja ei olnud. Phh. VÄGA nõme, kui nüüd aus olla. Nagu tegelt ka. -.-
Soo.. go on. (:
Tagasi üles Go down
http://raamatuhull.wordpress.com
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

Female Postituste arv : 2326

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 4 Icon_minitime5/8/2010, 17:35

Samas on see hea, et ei lähe nii kiirelt kõik, nagu enamustes "ratekates".
Tagasi üles Go down
EITC.
Tindisüda
EITC.

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 4 Icon_minitime5/8/2010, 18:18

Sille, sa ei oleks tohtinud seda mulle öelda. Sa ei oleks tohtinud mainida, et Sander näeb seksikas välja. Sest ... sa kohe ei oleks tohtinud! Mul võib tekkida tahtmine teha rohkemat talle, kui süüa. *naerab*

Aga tead, Sille? Kui mina sinu lugudest kirjutaks fanfikke, siis sa veel näeks, et need oleksid PALJU-PALJU populaarsemad, kui sinu omad! *naerab veel* Aga need oleksid ka täitsa teine jutt, sest unfortunately ma ei oska hästi järgi teha midagi, mis juba valmis on ja see tähendab, et ma mitte ei kopeeri juttu halvasti, vaid kirjutan ka halvasti ja ... ausalt ka, poleks väärt lugemist. (Kas ma mitte just ei väitnud, et minu jutud oleksid paremad? Ise ka ei tea, mis räägin.) Ei tegelikult ma olen päriselt proovinud fanfikki kirjutada ja ei olnud nii väga lihtne. Hoolimata sellest, et ma teadsin seda lugu täpsemalt kui iseenda elulugu, aga ei, ei olnud üleüldse lihtne.

Aga ma lähen Võrru. Ja siis kümnendal tulevad sinna Ines&Iris&Anni. Ja siis viieteistkümnendal tulen ma tagasi, aga seitsmeteistkümnendal lähen ma Anni&Inese&Irise&Johanna&Brituga Väike-Maarjasse. Ja kui ma jõuan sealt üheksateistkümnendal/kahekümnendal tagasi, siis sa tead, et ma ootan umbes MILJONIT osa ja mitte üht ka vähem! (Olgu, võib-olla sa võid ühe või kaks vähem teha ... aga mitte rohkem!)

PS. See unejutuvärk on täitsa hea. Ma olen seda ise teiste peal katsetanud, aga ma veel kaalun seda. Võib-olla Anni isegi viitsiks seda mulle ette lugeda, aga tema ei ole ka linnas ju. Hmmmmmmmmm. Peaks sulle helistama, vot. :)

PS2. Üle kividele ja kändudele oled sa suurepärase antonüümi leidnud. Üle sileda parketi ... no mida veel suudaks välja mõelda?

PS3. MA TEADSIN! MA TEADSIN ET TALLE MEELDIB MAARJA!
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 4 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)
Tagasi üles 
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 15Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15  Next
 Similar topics
-
» See ongi nii..
» Ja see ongi nii