MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)

Go down 
+16
Tricia
Marmelaad
Karro
black
Lammas
Tärru.
EITC.
Griffu.
Kärolyn
Droideka
AlwaysMe^^
Murtagh
Emma
padjanägu, [h]
spring
nasicc
20 posters
Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15  Next
AutorTeade
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 5 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 5 Icon_minitime5/8/2010, 21:40

Küll romantika tuleb, kui oma aeg käes on. Very Happy Küll me selleni ka jõuame... Very Happy Minu juttudes lihtsalt ei ole armastust esimesest silmapilgust. Very Happy V vähemalt ei anduta sellele. Very Happy Aga kõigeni jõuame... Very Happy

Ja esimene mulje on ju tähtis. Very Happy Vähemalt ei näinud Maarja isa, kuidas nad end kahekesi tüdruku tuppa lukustasid. Very Happy

Vaatasime täna Loorega reiti... Mul pole midagi sealsete inimeste vastu, aga naera puruks, mida inimesed ikka kirjutada võivad. Very Happy On hea teada, et siin on enamus jutte kõvasti üle rate-taseme. :)

Ja kus ma ütlesin, et Sander seksikas välja näeb? Very Happy Ei mäleta, a vbl tõesti ütlesin. Very Happy Tüüp on omal moel nägus. Very Happy (Minu kujuteldamates. Very Happy ) Aga, Hanna, palun säilita mulle tegelane selle jutu lõpuni. Very Happy Ma oleksin äärmiselt tänulik. Very Happy

Arvestades fakti, et ma pole vahepeal arvatavasti nädal aega koduski, kahtlen ma siiralt, et nõutud 999 999 osa selle ajaga valmis saavad. Very Happy

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEI! Very Happy
Tagasi üles Go down
Griffu.
Admin
Griffu.

Female Postituste arv : 561

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 5 Icon_minitime5/8/2010, 21:51

prsh, ma lootsin uut osa siin näha. I'm way tooooo bored, yay. Very Happy Mul on lausa niiiii igav, et hakkasin köögis laulma ja emme saatis mu oma tuppa tagasi:"Kao oma biiberdamisega arvutisse tagasi." -.-
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 5 Icon_minitime5/8/2010, 22:11

Biiberdamisega... xD
Uus osa on kirjutamisel. Very Happy Aga ma jooksin ummikusse, seega ei garanteeri midagi. Very Happy
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

Female Postituste arv : 2124

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 5 Icon_minitime5/8/2010, 22:17

Mu mõtted on.. ee.. Noh nad on minu omad niiet mingit loogikat sa neist ei leia. Very Happy

Aga mul on üks ebareaalne ja üks vähe reaalsem variant välja mõeldud ja ma pakun, et kumbki neist on tõsi ka. Very Happy
Tagasi üles Go down
http://invisiblenothing.tumblr.com
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 5 Icon_minitime5/8/2010, 22:20

Asuu. Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 5 Icon_minitime5/8/2010, 22:53

Oeh. Uus osa.
Mulle eriti ei istu... teostuslik pool.
Aga ehk teie olete rahul. Very Happy

10. Osa

SANDER:

„Kristi helistas natukene aega tagasi. Nad ei tule täna ka,”
ütleb tädi mulle vaikselt. Kangestun akna juures, käsi kardinate poole välja sirutatud.

Olen sekundi vait, teadmata, mida öelda. „Ma tahtsin lihtsalt kardinat sättida,” pomisen kõne all olevat materjali silitades. Ma tean, et tädi seda ei usu, kuid vähemalt annab see meile mõlemale võimaluse eirata fakti, et ma just kerge lootusekiirega välja piilusin.

Vajun tõsiselt tädi vastu istuma ning võtan laua keskelt kandikult endale ühe võileiva. Löön sellele vaikides hambad sisse ning naudin ettekäänet mitte rääkida.

Täna oleks nende viimane tööpäev... ja nagu eile, ei ilmunud nad kohale. Ma poleks pidanud niimoodi reageerima, ma oleksin võinud ju oma vanuse öelda. Aga, kurat võtku, kust see nii järsku päevapilti ilmus?

Ja miks see mind häirib, et Maarja täna ei tule?

Ma tahan teda näha, mõistagi, kuid lihtsalt sellepärast, et kindlaks teha, et me halvaga lahku ei lähe. Lahku muidugi selles kontekstis, et me enam üksteist ei näe.

Mälestus võiks ju ometigi ilus olla.

Võileib saab otsa. Sirutan käe uue järele.

„Homme õhtul teen ma midagi tervislikumalt,”
lubab tädi. Noogutan, sest mu jutu jaoks tal hetkel nagunii kõrvu pole.

Ristsõna tund on alanud.

„Tead,” ütlen mõneminutilise mõttepausi järel. Tädi mühatab, et mõista anda, et ta on poole kõrvaga korraks minu. „Ma lähen sõitma. Ärge mind tagasi oodake.”

See toob tädi teadvusele ning ta võtab oma prillid eest ära, et mind korralikult vaadata saaks. „Mis sul plaanis on?” pärib ta ettevaatlikult.

„Lihtsalt... tead küll, end natukene välja elada,”
kehitan õlgu.

„Ja mis juhtus, et sul end välja on vaja elada?”
küsib naine karmimalt. Hingan järsult sisse; see polnud vist asi, mis usalduse-poliitika raames välja öelda oleks tulnud.

Kratsin kukalt. Ma ei valeta, ei valeta... Ohkan raskelt. „Isiklik. Palun ära küsi... siis ei pea ma sulle ka valetama.”

Naine ohkab ja vajub oma toolile taas lösakile. „Ma usaldan sind. Ära ainult... pahandustesse satu.”

Kortsutan kulmu, kuid noogutan. See on parim, mis ma tädi ja ta mehe heaks teha saan.

„Ma siis... kaon.”

Vähem kui viie minuti pärast olen kuuris oma mootorratta juures ja talutan seda välja. Panen kiivri endale pähe ning istun rattale selga. See on asi, mis mind viimasel ajal plahvatamast on hoidnud.

Mööda inim- ja sõiduvahenditühje tänavaid kihutades kaovad piinavad mõtted peagi mul peast ning ma tunnen end rohkem... kas just iseenda, kuid inimese moodi.

Mul on kergem mõelda.

Maarja on... tore ja vahva tüdruk ja kõike, aga... Aga see, mida ma tunnen juhtumas, on
vale. See on liiga vale. Ma ei saa talle seda teha.

Aga mõned asjad lihtsalt... juhtuvad. Kas ma siis tahan seda või. On nad siis head või ei.

Tahaks karjuda.

...ja Maarjaga rääkida.

Ehmun sellest mõttest ja mu käsi libiseb ratta küljest ära. Mu silmad lähevad suureks, kui ratas mu all jõnkse hakkab tegema ning ma haaran käepidemest uuesti kinni. Kui ratas lõpuks uuesti normaalselt tee peal veerema hakkab, julgen taas sisse hingata.

Naised.

Alati on põhjuseks naised.

Leian, et mootorratas on võtnud automaatselt suuna linnale. Või noh, mis automaatselt. See on minu alateadvus. Говорит.

Avastan, et mu käed pigistavad tugevamini mootorratta käepidemeid. Kiristan hambaid. Mis ma seal teen. Ma tahtsin lihtsalt natukene sõita, maha rahuneda...

Persse sellega.

Vaatan, et ma linnas väga palju kiirust ei ületaks ning laveerin läbi tänavate, kuni jõuan tuttava naabruskonnani. Alles nüüd hakkab närv uuesti sisse tulema. Neelatan.

Mida ma siit ikkagi tahan...

Maarja maja ees peatudes on mu süda mul kurgus. Ja ta peksleb nii kõvasti, et mul tuleb hirm peale.

Aga kui ma siin juba olen...

Ohkan.

Ma ei taha olla argpüks.

Võtan kiivri peast ja sobran taskutes telefoni järgi. Kui ma selle lõpuks kätte võtan, olen ma taaskord jõudnud kahtlemise faasi. Eirates sisemist häält, mis mulle ‚ei!’ karjub ja oma väärikust säilitada palub, valin Maarja numbri.

See kutsub kord, ja siis kutsub see teist korda.

„Jah...?”
kostab tüdruku hääl lõpuks kõhklevalt.

Neelatan.

„Sander olen.”

Vaikus.

„Jah. Ma nägin. Mul, ee... on su number ju. Eile helistasid.”

„Jamh...”

Veel natukene vaikust.

„Mis sa, ee... tahad?”
küsib Maarja mõne sekundi pärast.

„Kas sa oled kodus?”

„Jah.”

„Tule akna peale.”

Katkestan kõne, et ta protesti mitte kuulda. See ei tundu olevat just kõige õiglasem tegu, kuid... Vahel ju võib.

Ootan hinge kinni pidades, et keegi ta aknale ilmuks. Kui minuti pärast kardinat liigutatud pole, hakkan ma muretsema. Ehk poleks pidanud kõne niimoodi katkestama...

Mind toob mõtisklustest välja hüüe. „Ma olen siin!”

Kammin meeleheitlikult aknaruutusid, kuni leian lõpuks akna, mille peal Maarja kõigub. Naeran kõva häälega.

Vale aken oli.

Kui ma aga tõsinenud olen, kissitame üksteise poole hämaramaks muutuvas öövalguses silmi. Hingan sügavalt sisse. Maarja ei ütle midagi; lihtsalt vaatab.

„Ma olen 25aastane. Ma sündisin 25. detsembril 1984 aastal,”
ütlen kõvasti; loodetavasti piisavalt kõvasti, et tüdruk seda kuuleks.

Palun seda, kes kuulab, et tüdruk naerataks, kuigi ma seda teada ei saa, sest mu silmad suudavad vaid ta piirjooni eristada.

„Ja mina 18. märtsil 1992,” vastab tüdruk.

Luban endale veel ühe naeratuse.

„Tule alla.” Mõtlen hetke selle üle järgi ja lisan: „Palun.”
Tagasi üles Go down
Lammas
Fanaatik
Lammas

Female Postituste arv : 1119

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 5 Icon_minitime5/8/2010, 23:00

Very Happy:D
neil on siis 8 aastat vanusevahe?Very Happy Sa armstrongistud:D Aga kuna armstrong on hea siis ma ei pane seda sulle pahaks:D
igatahes hea:D
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 5 Icon_minitime5/8/2010, 23:02

Ma Armstrongistun juba ammu... xD Okei, ainult ühes aspektis, kuid sellegipoolest. Very Happy Aga see, et sa mind just Armstrongiga võrdlesid, on väga armas. Very Happy Ma võtan seda ühe suuuuuure komplimendina. Very Happy
Tagasi üles Go down
EITC.
Tindisüda
EITC.

Female Postituste arv : 1073

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 5 Icon_minitime5/8/2010, 23:21

SILLESILLESILLESILLESILLESILLE! See oli SUPER! Mul ei ole sõnu nagu! See oli TÄPSELT midagi sellist, mis see olema pidi! OH, SILLE!

Kusjuures ma alguses mõtlesin, et nüüd, kui ta laua taha istus ja võileiba sööma hakkas, et küsibki, mis see MSN on. Aga jamh, niipalju siis sellest.
Siis mulle meeldis see, et "ära küsi, siis ma ei pea valetama".
Mulle meeldis, et kui Sander kutsus Maarjat alla, et siis ta ütles palun lõppu. See oli armas.
Siis ... ma millegipärast tahaks, et kui Maarja nüüd alla tuleb (ja ma tean, et tuleb), siis Sander räägiks talle ära, mis tal viga oli ja miks ta selline idikas vahepeal on. Ainult et ma ei ole kindel, kas ma tahan seda sellepärast, et Maarja deserves to know, või sellepärast, et minu uudishimu saaks rahuldatud.
Ja üllatav on see, et mind ei häirinudki nende suur vanusevahe. In fact, ma ei pannud seda isegi peaaegu tähele enne Lamba postitust. Ja pealegi olen ma enda juttudes vist 7 aastase vanusevahega suhteid loonud.

Tead, ma imestasin iseennast. Sest ma suutsin öelda välja kõik, mis ma mõtlesin ja ma ei ajanud ühtki lolli jurateksti vahele. Aga kuna mul pea veits valutab, siis rohkem ma täna kirjutada ei jõudnud.

PS. Üks jura tekst tuleb ikka. LÕPUKS OMETI KEEGI MÄRKAS, ET MINA OLENGI KIRJUTAMISE JUMAL! (Soovitaks suunata pilk mu staatusele).
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

Female Postituste arv : 2124

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 5 Icon_minitime5/8/2010, 23:54

Seitse ja pool on ju? Very Happy

Agaaa.. See vanusejura ja kõik tõestas mu üht teooriat. Very Happy ma jään huviga ootama, kas see ka paika peab. Very Happy

Ja mulle ka meeldis see palun. ja mulle meeldib, et ta mootorrattaga sõidab. Mis mootorratas tal on?

ja siis mulle meeldiks, kui sa uue osa paneks.
Tagasi üles Go down
http://invisiblenothing.tumblr.com
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 5 Icon_minitime6/8/2010, 00:50

EITC. - Kui aeg on õige, siis Sander saab ka teadma, mis see MSN on. ;D

SANDER:

Vean oma sõrmega ringe mööda tassi servi. Olen tahtnud Hannalt terve päeva midagi küsida, kuid ma ei taha, et ta must jumal teab mida arvama hakkaks...

"Kas midagi on valesti?" küsib ta oma kakaotassi huulile tõstes.

Vean näole virila naeratuse. "Jah... Ma ei tea, mis asi see MSN on." Raputan ahastunult pead. Ma olen nii eelmisest sajandist... "Nagu..." Otsin sõnu. "Üks tüdruk, kes mulle väga meeldib... ta küsis mult, kas mul MSN on." Krimpsutan nägu. Äkki see on midagi, milleta talle mehed peale ei lähe...

Hanna hakkab naerma. "MSN on... võimalus inimestega reaalajas suhelda. Läbi arvuti. Kirjutate seal üksteisele."

Tõstan pilgu. "Mis see arvuti veel on?!"

Okei, viimane lause oli nali. xD Seda teab Sander ikka. Very Happy
Ja ma arvan, et sa ootad Sandri südamepuistamist, sest sa tahad, et su uudishimu rahuldatud saaks. Very Happy
Ma nägin hommiku poole, et sul oli 3 posti kirjutamise jumal olemisest puudu. ;D

Käro
- Kunagi sa avaldad oma teooriad, eksole? Very Happy ma täitsa tahaks teada. Very Happy
Aa... ja siis see ka, et mul pole õrna aimugi. Pole sellist taustauuringut teinud. Very Happy Midagi fancy't ei ole. Very Happy Aga eks ta natukene ehk tuuninud on. Very Happy
*cringes* Mul on vaja isaga homme üks pikem jutuajamine maha pidada. Very Happy Ma oleksin talle täna peaaegu helistanud ja küsinud, et mis asi see on, millest käed kinni hoiavad. Very Happy Ja et kas hoogu lisatakse ikka nende asjadega, millest käed kinni hoiavad... xD
Tagasi üles Go down
Tärru.
Nobenäpp
Tärru.

Female Postituste arv : 1198

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 5 Icon_minitime6/8/2010, 11:56

SILLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Miks sa SELLISE koha peal ära lõpetasid? JOBUJOBUJOBUJOBUJOBU!! Ma tahan ju teaaada, mis edasi saab, aga ma lähen ära paari tunni pärast! Õhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!
Parim osa siiani. Vähemalt minu arust. (: Täiega nunnu, et Sander ikkagi läks sinna ja kutsus Maarjat. Sest nagu.. see on lihtsalt ülimalt nummi.
Ja kas sa nagu teed meelega seda, et igas su jutus on peategelastel mingi räige vanusevahe? Very Happy Ma lihtsalt küsin, ei vingu. Aga see on vahepeal nii naljakas. Aga ülimalt nunnu ka. Sest tegelikult arengutasemelt võttes (vähemalt moodsa maailmaga) on Sander ikka hoopis noorem kui Maarja.
JA MA IKKA VEEL EI TEA, MIKS! -.-
Muidu mulle tegelt ka täiega meeldis. Nagu, lõpp just. See, kus Sander oma sünnipäeva hüüdis. Nagu.. SUPER! (: Ja nagu.. oeh. Ülimalt armas.
Kuigi ma loodan, et Maarja vanemaid kodus ei olnud.. See oleks nats weird olnud. *naerab* Ja üleüldse naabritel võis ka naljakas olla. Karjuvad oma sünnipäevasid tänaval. Whatever, eksole. Aga see oli nagu ÜLIMALT nummi! (:
Mm.. Ühesõnaga. Kui sa VÄHEGI saad, siis sa võiks nüüd kohe uue osa üles panna. *naeratab väga-väga paluvalt* PLIIIIIS??????
Sest muidu ma masetsen terve selle aja, kui ma Peipsi ääres olen. Sad Ja see oleks ju meganõme, EKSOLE! Nii et sa lihtsalt PEAD postitama. Vähemalt kella üheks! (:
ONJU?!
Ma nüüd võtsin sult selle lubaduse, nii et.. only try to break it. (Jajaa, ma tean, et tegelt sa ei andnud lubadust, aga see ei loe. Ma tean, et sa annaksid.) Very Happy
So... PLZPLZPLZPLZPZLPZLPZLZPZLZPLZPZLPZLZZPLZZLZPLPLZPZLPZLZPZLPZLZPZLPZLZPLZP!!!!

Niisiis, kui ma kella ühest siia tulen, siis on siin uus osa. Eksole. Lihtsalt tuletan meelde. Wink
Tagasi üles Go down
http://raamatuhull.wordpress.com
EITC.
Tindisüda
EITC.

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 5 Icon_minitime6/8/2010, 13:28

Oh, Sille! (Viimasel ajal algab iga mu postitus selliste sõnadega). Aga sa ei kujuta ette, kui lahe see on, et sa siin sujuvalt kirjutad juttu "Hanna ja Sandri seiklused", sest see on lihtsalt megalahe ja nunnu ja tore ja sina oled tore! (Vihje sellele, et sa võiks seda jätkata).
Pluss - "Äkki see on midagi, milleta talle mehed peale ei lähe..." - HAHAHAHA!
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 5 Icon_minitime6/8/2010, 14:01

Tärru. - *naerab* Very Happy *ja naerab veel* Very Happy
Järgmises osas saate teada, mis sai... Very Happy Mul on muidugi kahju, et ma teie ülienergilisi ja innustavaid kommentaare mingi 20ndani ei näe. Very Happy (Õnneks mul on siin inimesi, kes seda auku natukene täita aitavad. Very Happy ) Ja kahjuks poleks mul old võoimalust üheks uut osa kirjutada, sest... Very Happy ...tund aega tagasi ma veel magasin hambad laiali. (A)
Ja see vanusevahe... Very Happy See lihtsalt... ma ei tea. Oleksin saanud seda vanusevaheta ka teha. Very Happy Aga niimoodi on lõbusam. Very Happy Ja räigem vanusevahe on mul ainult Korteris ja siin olnud siiamaani. Very Happy Ja räiget vanusevahet te pole veel näinudki tglt... Very Happy Kui ma õigesti mäletan, siis Armstrongil on Hope'i ja karli vanusevahe 23 aastat. Very Happy (Mis sest, et enamik sellest aru ei saa. Very Happy )
Ja nagu ma Hannale ütlesin - ärge masetsege! Very Happy Trükkige välja lugege unejuttu üksteisele õhtuti. Very Happy (Öelge mulle ka kui seda teete; ego tõuseks kohe. Very Happy )

EITC - My pleasure. Wink
Tagasi üles Go down
EITC.
Tindisüda
EITC.

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 5 Icon_minitime6/8/2010, 14:33

Aga Sille, sa ei saa aru! Me ei saa keegi seda välja trükkida või isegi telefoni teel lugeda, sest mitte kedagi meist ei ole linnas! Ma saan aru, et see on suurelt minu süü, et ma nad kõik tsivilisatsiooniauku tirin, aga no siis me veel ei teadnud, et sa hakkad Sandrist rääkima!
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 5 Icon_minitime6/8/2010, 14:47

xD
Siis on... jama. Very Happy
Aga vaata, mis kõik sind ootab, kui lõpuks tagasi jõuad... Very Happy ;D
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

Female Postituste arv : 2326

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 5 Icon_minitime6/8/2010, 15:06

Awwz, tõesti nunnu. : P
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 5 Icon_minitime6/8/2010, 16:39

Very Happy Very Happy
Tagasi üles Go down
Lammas
Fanaatik
Lammas

Female Postituste arv : 1119

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 5 Icon_minitime6/8/2010, 17:38

Sille helistab teile ja loeb ette:D peab ju ometi kõva hääleg lugemist kaa harjutama:D
Tagasi üles Go down
EITC.
Tindisüda
EITC.

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 5 Icon_minitime6/8/2010, 18:41

Ma juba kaalusin seda jah. :) Loeb meile neljale kõigile ette ja siis me oleme nagu "Äh, MISASJA?" või "AWWWWWWWWWWWW" või midagi.
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 5 Icon_minitime6/8/2010, 18:58

Haha. xD
Loore, te Krissuga viite mu hauda. Very Happy Müüte mu ära. Very Happy
Ei. See võib päris lõbus olla. Very Happy Kui kellelgi teist tele2 on (aint 75 senti kõne)... ja kui te elaksite üle mu monotoonse jutu. Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 5 Icon_minitime6/8/2010, 22:52

Kõikidele inimestele, kellel on ebaloomulik talent end lolliks teha. Very Happy

11. Osa

MAARJA:

Torman mööda tuba ringi ja otsin endale midagi viisakat selga panna. Lõpuks jätan ikkagi samad riided, mis päeval seljas olid – lühikesed rohelised püksid ja kollane T-särk – ning haaran kapist kaasa dressika.

Loodan, et õues palju sääski pole.

Oma toa uksel kõhklen – öelda vanematele või ei. Suurest toast tuleb hääli... ja ma ei taha, et nad muretsema hakkaksid.

Hingan sügavalt sisse ja lähen värisevatel jalgadel elutuppa. (Ja mu jalad ei värise sellepärast, et ma vanematelt väljaminekuks luba paluma pean. Sellega pole probleemi.)

„Tsau,” ütlen, kui vanemad üles vaatavad. Isal on pooleli lehelugemine ja ema tegeleb kudumisega. „Ma lähen õue.”

Isa kergitab kulmu ja vaatab kella. „Nii hilja? Kellega?”

Tunnen, kuidas põsed õhetama löövad. Hea, et Mikku siin pole. Tema saaks mind siis vist elu lõpuni mõnitada. Mitte, et ta seda varemalt taolistes olukordades teinud poleks.

See, et ta enam kodus ei ela, ei tähenda, et ta enam mu suur vennas pole.

„Sandriga,”
ütlen lõpuks õlgu kehitades.

„Klassivend?”
tunneb ema nüüd huvi. Ta käed on sülle langenud ja tema näol on lai naeratus.

„Eeh... ei ole. Töölt.”

Ema kortsutab kulmu. „Sa oled kodus,” ütleb ta järsku sellisel toonil, nagu oleks tegu auhinda väärt avastusega.

Turtsatan. „Olen jah... veel minutikese või nii.”

„Miks sa siis tööl pole?”

Kratsin kukalt. Hea küsimus. Vaatan abiotsivalt isa poole, kuid temal on praegu ees samasugune uudishimulik nägu.

„Sest eeet... Krambid! Kõhus! Täitsa jubedad. Ei suutnud liigutadagi.” Heidan isale vargsi pilgu, nagu mul oleks ebamugav sellest tema ees rääkida. Ta saab vihjest aru ja teeskleb, et avastas lehes midagi äärmiselt huvitavat.

„Ja nüüd suudad?”
küsib ema umbusklikult.

Noogutan ja naeratan. „Võtsin rohtu.”

„No okei, lippa siis. Aga tule ikka normaalsel ajal koju.”

Kergitan kella vaadates kulmu. Veerand üksteist. Kell on juba palju. Me ei jõua selle ajaga midagi teha... Kui Sander just ei mõelnud muga lihtsalt paari sõna vahetada ja siis edasi sõita. Ja alla tahtis ta mind võib-olla lihtsalt sellepärast, et karjuma ei peaks.

Oh issand.

Küll ma olen loll.

Jõudsin juba fantaseerima hakata.

„Ma ei luba midagi,” ütlen ebamääraselt, tagurdan toast välja ja lehvitan vanematele.

Esikus olles hingan kergendunult ning lükkan plätud varba otsa. Kontrollin, et mobiil, võtmed ja natukene raha oleks taskus ning peaaegu et lendan korterist välja.

Sander ootab mind oma mootorratta juures ning ma tõmban käigu pealt pusa selga. Lihtsalt selleks, et mu käed tobedalt külgedel ei kõiguks.

Mehe näol on lai naeratus.

„Tsau,”
ütleb ta kätt kergitades ja end mootorrattalt lahti lükates.

„Tere sullegi,” ütlen mehest paar sammu eemal seisma jäädes.

Silmitseme üksteist, teadmata, mida öelda. Noh, vähemalt mina ei oska kuidagi juttu käima veeretada. Sandri akna alla ilmumine on endiselt... üllatus.

Meeldiv üllatus.

„Kas sa tahaksid kuhugi maha istuda ja lihtsalt... rääkida?”
küsib Sander.

Tunnen, kuidas suunurgad vägisi ülespoole kaarduvad. Üritan neid allapoole suruda, kuid no kuidagi ei õnnestu. Peagi paljastan ma oma hambad. No kuradi kurat! Mõtle millelegi kurvale. Mõtle, mõtle... mõtle, kuidas su ratas auto alla jääb... sinuga! Mõtle, kuidas...

Purskan naerma.

Sandri pilk on ehmunud. Üritan end kokku võtta.

„Vabandust... mõtted...” Raputan pead. „Lihtsalt... mitte sinu pärast. Ma lihtsalt kujutasin ette, kuidas...” Hakkan jälle naerma.

Sander vaatab mind lõbustatult. „Kokkuvõtlikult... kas see tähendab, et jah, viitsid kuhugi minna-midagi teha?”

Noogutan ja topin käed pusa taskutesse. „Eeh... kas sul mõni koht ka silme ees on või... või ma ei tea... Kõnnime niisama?” küsin ringi vaadates.

Sandri silmad tõmbuvad pilukile, kui ta mõtlikult meie ümber ringi vaatab. Mitte, et siin midagi vaadata oleks... Majad ja majad ja... noh, majad.

„Kuidas su kõhuga lood on?” küsib ta mult lõpuks.

Kehitan õlgu. „Sõin umbes viis tundi tagasi... Tappev pole, aga midagi mahuks,” tunnistan.

Sööma. See kõlab nagu kohting juba.

Huvitav, kas ta nõuab ka minu asjade eest maksmist pärast seda, kui ma olen öelnud, et ise hakkama saan. Hammustan huulde, et naeratus enam laiemaks ei veniks, kui ta praegu on.

Tänase õhtu küsimus: Kui härrasmees on Sander?

„Mis sa arvad... Läheks võtaks midagi juua ja näiteks jäätist? Seal on minu meelest need jäätised topsi sees... Mäkk-mingisugused-asjad. Pannakse vist ¹okolaadi sisse. Tädi ütles, et need on suht head.”

Sandri nägu muutub järsku tõsiseks ja mul on tunne, et ta tahaks ennast lüüa. Turtsatan.

„See tundub hea plaan olevat,”
ütlen rutakalt, et ta mõte tädi-kommentaari juurest ära saada. Või teeselda, et ma ei pannud tähele... Pigistan taskus oma pöialt.

Sander on... omamoodi.

„Jalutame?” küsib ta oma pilku mootorrattale heites. „Mul ei ole teist kiivrit.”

Noogutan ja me hakkame juba minema, kui mulle üks asi meenub. Vaatan kiiresti üle õla meie korteri akende poole ning sulgen hetkeks silmad, kui näen figuuri aknalt kadumas.

Piinlik.

Kõnnime vaikuses, kuid see ei häiri mind eriti. Mul on mugav olla ja ma saan kõik oma tobedad mõtted ära mõelda ja nad hilisemaks tallele panna, et need Sandri juuresolekul välja ei purskuks.

„Vabandust... eilse pärast,” ütleb Sander järsku. Ta surub need sõnad välja nii kiiresti, et ma pean neid peas uuesti üle kerima, et aru saada, mis ta ikkagi ütles.

Hingan pahinal välja, teadmata, mida öelda. Eilne oli veider küll, aga... kas see siis piinas teda nii väga? Mind painas muidugi ka, aga kui nüüd mõelda, polnud asi nii hull ju...

Naeratan. „Ei... Ei ole midagi. Sinu elu ja ise tead, palju jagad või ei jaga.”

Sander noogutab vaikides.

„Lihtsalt... ma ei tahtnud nähvata või...”
Mees mudib oma sõrmi, üritades nähtavasti sõnu leida. „Ma vahel olen... selline. Impulsiivne, ütleme niimoodi.”

„Pole midagi. Tõesti,”
ütlen lohutavalt.

Kõnnime vaikides edasi ja kui me McDonald’sini jõuame, teeb noormees mulle ukse viisakalt lahti.

Edvistan (oh issand jumal küll) kui uksest sisse libisen ning ringi vaatan. Hilisel külastamisel on paar head külge ka: vähe rahvast, vaikne, kiire teenindus.

Ahjaa.

Plusspunkt Sandrile härrasmeheks saamise kontole.

Astume leti äärde ning ma silmitsen mõtlikult menüüd. Heidan vilkstipilgu Sandri poole, kes selle sama asjaga ametis on.

Seejärel naeratan teenindajale ning ütlen: „McFlurry Lioni tükkidega ja...” Hammustan huulde ja üritan otsustada. Vanad head vene ajad, kus te olete. Siis oli valimine palju kergem. Vähemalt seda räägib mu isa pidevalt. „Maasika-shake.”

Sander naerab. „Sulle on kuum ajudele hakanud.” Siis pöördub ta klienditeenindaja poole: „Lisage sellele see...” Sander kortsutab kulmu. „Flurry ja... ©okolaadi-shake, palun.”

Ja tal on rahakott väljas. Naeratan endamisi ja astun ta õrna nügimise peale eemale, et ta maksta saaks. Ma oleksin nõudnud enda asjade eest ise maksmist, aga kuna Sander need kõik üheks tellimuseks tegi... Ma pole kindel, kas mul hetkel piisavalt raha oleks kaasas olnud.

„Tänan,” pomisen suunurgast. Järsku on mul häbi. Oleksin pidanud ikka... Aaaahh. Ära piina end, Maarja.

Sander saab viimased punktid ja on nüüd täisväärtuslik härrasmees.

Istume oma asjadega akna alla ja ma panen oma pusa kõrvalistmele. Sander maandub minu vastas ning asetab kandiku meie vahele. Vaatan meie jäätisekokteile.

„Toon kõrred kohe...” pomisen Sandri protesti ootamata püsti karates ja kõrte järele tormates. Võtan igaks juhuks ka peotäie salvrätte.

„Aitäh,” ütleb mees napilt, kui ma talle kõrre annan. Koorime sünkroonis oma joogiriistad paberist välja ja lükkame oma kokteilide sisse. Tõstan enda oma juba suu juurde, et juua, kui Sander mu käeliigutusega peatab.

„Lööme kokku ka ikka,”
naerab mees oma jooki minu nina alla susates. Muigan, sest see on asi, mida ma umbes 10aastasena alati tegema pidin, kuid täidan ta soovi.

Meie joogid põrkuvad õhus.

„Ilusa õhtu terviseks,” sõnab Sander toosti.

„Ilusa õhtu terviseks,” kordan vaikselt. Vaatan vargsi ringi, et ega keegi seda ei näinud. Pilke meil pole... okei. Elu võib edasi minna.

Imen oma jooki.

Sander teeb sama. Ainult enda joogiga.

Vaatan õues möödakihutavaid autosid.

„Niisiis... Maarja,” alustab Sander oma McFlurry kallale asudes ääri-veeri. „Kui ma meie olukorda korrektselt mõistnud olen, siis on sinul palju küsimusi... ja mul on palju küsimusi.”

Vaatan meest suurte silmadega ja peidan oma näo Flurry taha. Võiks arvata nagu oleks meie vestluse näol tegu millegi... Ma ei tea, kuninglikuga.

Löön teda õrnalt jalaga. „Lase end lõdvaks!” käsin.

Sander seirab mind ¹okivarjundiga, kuid peagi vajub ta oma istmel madalamale ning kehitab õlgu. „Siit tuleb laisk ja mugav Sander. Sind on hoiatatud,” teatab ta madala häälega.

Asi on endiselt absurdne, kuid millegipärast tõusevad mul kuklakarvad püsti.

„Hoiatus on vastu võetud.”

Sander muigab mõrult. „Teeme nii, et mina ütlen kaks asja ja sina ütled, kumba sa eelistad. Ja siis ütled sina kaks asja ja mina ütlen, mida ma eelistan. Diil?”

Noogutan.

„Kolmteist või viisteist.”

„Viisteist. ... Kollane või sinine.”

Sander silmitseb mind ja muigab. „Kollane. ©okolaadimaitseline jäätisekokteil või maasikamaitseline jäätisekokteil?”

Kissitan silmi. „Hetkel ¹okolaadi,” tunnistan õlgu kehitades. Olen juba enda dilemmat esitamas, kui mees mulle oma joogi ulatab. Kergitan kulmu.

„Ma otsisin ettekäänet sinu oma ka proovida. Võime korraks vahetust teha,” kehitab ta õlgu. Naeratan ning võtan tema kokteili. Sealt päris korraliku koguse ära hävitanud, hingan õnnelikult välja.

„Durex või Kleenex?” küsin mõtlemata.

Ja tahaksin end kohe ära kägistada. Mida ma ütlesin, mida ma ütlesin, mida ma ütlesin... Vajun nägupidi laua peale ja Sander patsutab naerdes lohutavalt mu selga.

„Oleneb, mille jaoks.”

Turtsatan ja vaatan üles, Sandri poole. Vaid selleks, et uuesti silmad peita ja oma punapalgelises häbis elu lõpuni elada.

„Ma olen surnud.”

Sandri naer lakkab ja ma vaatan taaskord üles, kuigi tahaks teha kõike muud kui seda. Köhatan ja istun korralikult... ning silmitsen kartlikult Sandrit. Vajutasin jälle mingile nupule.

„Ei sa ole,” ütleb ta kangelt.

Noogutan aeglaselt. „Ei ole...”

Kas ma kujutan seda ette või peale selle, et Sandri nägu nii sünge on, on ka ta silmad tumedamad? Pööran pilgu ära.

Aga see vaikus on talumatu.

Hingan sügavalt sisse. Õhtu tuleb päästa.

„Niisiis. Durex või Kleenex?”
küsin oma kokteili taha varjudes.

Sandri suunurk tuksatab, kuigi ma näen selles teatud kramplikkust.

„Durex,” ütleb Sander viimaks. „Tampoonid või sidemed?”

Peidan käega oma silmad ja vajun toolil allapoole. Poleks pidanud suunda kätte näitama...

Natukene üle kolme tunni hiljem astub üks tööaja meie juurde ning teatab, et uksed pannakse nüüd kinni. Saadame Sandriga üksteisele kurvad pilgud, kuid tõuseme siiski püsti.

On ka teisi kohti, kus aega veeta.

„Head aega!” ütleb Sander meid välja ajanud mehele viisakalt ning juhib mu seejärel uksest välja. Panen oma pusa kiiresti selga ja tõmban luku eest kinni.

„Sa oled päris... napilt riides,” märgib Sander mu jalgu silmitsedes.

Vaatan alla ja tunnen, kuidas põsed kuumama hakkavad. Kehitan õlgu. „Kodus oli soojem kui siin.”

Mees muigab. „Tõsi.”

Jalutame mu kodu poole ja ma haigutan. Justkui minu koopiana vajub ka Sandri lõug alla ja ta pigistab silmad hetkeks kinni.

Kortsutan kulmu. „Kas sa niimoodi koju suudad sõita?”

Sander lööb käega. „Muidugi suudan. Näkku puhuv tuul äratab päris hästi üles. Ja, noh... ka teadmine, et mis võib juhtuda, kui ma tähelepanul hajuda lasen.”

See ei tee mu muretsemist olematuks; pigem suureneb see veelgi. Neelan aga selle tunde alla. Nagunii ei juhtu midagi. Tal juba staa¾i on selliste asjadega.

Ta mootorratta juurde jõudes ohkan ma raskelt ja vaatan, kuidas ta sellele selga istub. Avastan, et polnud tähelegi pannud, et ta kiivrit kogu aeg endaga kaasas kandis, kui ta selle oma kaenla alt võtab ja pähepanekuvalmilt sülle asetab.

„Mul oli täna tore. Kui sul midagi selle vastu ei ole, võiks asja korrata?” küsib ta ujedalt.

Noogutan. „See oleks vahva.”
Tagasi üles Go down
spring
Veriveri loveable
spring

Female Postituste arv : 867

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 5 Icon_minitime6/8/2010, 23:06

Aeh! Ma siin naermise kõrvalt üritan sulle ühe kommentaari ka kirjutada. Very Happy
Sander tundub tõsiselt tore.
Ja Maarja... oskab marki täis teha. Ma isegi ütleksin, et paremini, kui mina. Very Happy
Muide, suur aitäh pühenduse eest, see on väga armas! :aww:

Igatahes, väga äge osa oli!
See oleks tõesti vahva, kui nad uuesti McDonaldsisse läheksid! Very Happy
UUUT! Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 5 Icon_minitime6/8/2010, 23:07

Haha. Very Happy
Koht, mis neid alati tagasi tõmbab... *naerab* Very Happy
See on tore, et naerma ajas. Very Happy Et teise inimese üle... aiaiai. Very Happy Mul endal on häbi Maarja pärast. xD
Aa... ja palun väga! Very Happy
Tagasi üles Go down
EITC.
Tindisüda
EITC.

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 5 Icon_minitime6/8/2010, 23:10

Okei. Mul on VÄGA vastandlikud tunded.
Esiteks - jah, ma olen superõnnelik, et nad on ilusti koos ja räägivad ja ei ole sellised imelikud (eriti) ja et nad saavad läbi ja et ... midaiganes.
Teiseks - ma olen täitsa pahane, et sa midagi sellist tegid. Nagu, olgu, be realistic and stuff, aga no halloo, tampoonid või sidemed? Pole mingi küsimus, mida ma tahaks kellegagi esimesel kohtingul arutada (kui sa seda kohtinuguks lugesid. Mina lugesin). Nii et ei, mulle see osa eriti ei meeldinud. Ma ei teagi nüüd.

Not that pleased at all.

Sest nagu, Sander oli täiega häbelik ja endassetõmbunud ja üleüldse, kuidas ta nüüd järsku mingi SELLISE küsimuse küsis? Pealegi, arvestades ta täielikku ohmoonsust, kus ta üldse teadis, mis asi on Durex või tampoonid või misiganes, eksole? Kuidas ta NÜÜD järsku targaks sai?

Jamh. Kõik vist.
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 5 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)
Tagasi üles 
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 15Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15  Next
 Similar topics
-
» See ongi nii..
» Ja see ongi nii