| Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) | |
|
+16Tricia Marmelaad Karro black Lammas Tärru. EITC. Griffu. Kärolyn Droideka AlwaysMe^^ Murtagh Emma padjanägu, [h] spring nasicc 20 posters |
|
Autor | Teade |
---|
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) 6/8/2010, 23:15 | |
| *naerab* See pold kohting. (Aga kui lugesid kohtinguks, okei. ) Mm... siis... Sander lasi end lõdvaks. Ja neil oli mingi veider vibe peal. Juhtub. Ja ta pole jääkaru. Lihtsalt eelmisest sajandist. Miks sa ära ei läinud? xD Tagasi tulles oleks sada normaalsemat osa otsas old ja sa ei peaks küüsi närima. | |
|
| |
black Sugar
Postituste arv : 1492 Age : 29 Asukoht : Tallinn.
| Pealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) 6/8/2010, 23:24 | |
| MA OLEN INES. Hanna, ma ei saa aru, mida sa ajad. Its not like Sander oleks seda alustand, Maarja alustas ju, ja loomulikult annab ta talle tagasilöögi peale seda kui ta end kogund on. Pealegi kui sult juba selline küsimus on küsitud, on see piir ületatud ja kõik suudavad end muretult tunda, nii et tegelikult peaksid sa õnnelik olema, kui esimesel kohtingul midagi taolist ette tuleb. Ten points to gryffidnor! Eee.. to sander! Minu meelest oli see ÜLIrealistlik ja ÜLInaljakas. Nanananannanana, meeldis. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) 6/8/2010, 23:26 | |
| | |
|
| |
black Sugar
| Pealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) 6/8/2010, 23:28 | |
| oh, ja ma unustasin - hea pikk osa oli. Keep going! | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) 6/8/2010, 23:29 | |
| Pikim siiamaani. 8 lehekülge. Üüüüritan. | |
|
| |
EITC. Tindisüda
Postituste arv : 1073 Age : 30 Asukoht : Tallinn&Võru.
| Pealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) 6/8/2010, 23:31 | |
| Eelmisest sajandist tähendabki seda, et ta ei tea mis Durex on! Ja parajalt ikka oli küll. Ja ... ja mul ei olegi midagi kohe öelda! Ja ma ei näri küsi. Heal juhul ainult siis, kui ma olen väga närvis ja näiteks Titanic upub. Aga võib-olla siis ka mitte. Ja ikkagi! See ei loe, et oleks sada uut ja paremat osa, sa ei taipa lihtsalt, et ... see üks osa loeb ka. Aga kes olen mina, et olla ka nii kriitiline sinu suhtes? Nii et ... sa ei pea mind sugugi kuulama. Just not my taste.
Ja mu äraminek lükkus homseks.
Ja Ines, it's not like ma süüdistaks Sandrit. Ma süüdistan hetkel Sillet. Ja nagu ma juba ütlesin, pole mul seda tegelikult õigust teha. Ja see oli naljakas, ma tunnistan seda, ja see vast oli ka realistlik, kuigi ma ei kujuta ette, miks ühel täitsa mõistlikul inimesel puudub täielikult võime pidada kinni seda, mis ta ütleb, aga eks ka selliseid tuleb ette. Nii et ... ma ei tea. Pole minu maitse. Pole midagi teha. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) 6/8/2010, 23:35 | |
| *võtab Wikipediast Durexi ajaloo lahti* xD Aastast 1929. Sa oled mu lugeja. Vot, kes sa oled. Nii et arvamus-kriitika on teretulnud. (Kuigi vahel raskesti aktsepteeritav. ) A mismõttes see üks osa loeb ka? | |
|
| |
EITC. Tindisüda
| Pealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) 6/8/2010, 23:44 | |
| Oh, sa meeldid mulle kohe hulga rohkem. (Olen Wikipedia fänn. Ausalt ka. Ma vaatan isegi seksikate meeste pilte sealt! *naerab*) No sellesmõttes, et see loeb minu arvamusele sellest jutust. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) 6/8/2010, 23:49 | |
| Mul on hea meel, et arvamus tõusis. (eeldan, et ta tegi seda. ) Kas sa paned Wiki otsingusse sexy men ja vaatad, mis tuleb? Oh, vaataks ka. *vaatab* Sain teada, et Kostas Martakisel on tapvalt ilusad silmad. (Töötlus v mitte töötlus, ei huvita. ) | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) 7/8/2010, 00:30 | |
| On jaaaaaa... I google everything. Muiduu.. See osa pani ühe mu teooriatest nüüd raudkindlalt paika ja ma olen väga elevil, sest see oli mu lemmikteooria ka. Kõik need pisiasjad ja.. aeh. Me be excited!! Ja mulle nii meeldis see, et nad nii vabad olid. Ma ei mõika, miks sellised teemad nii taunitud on. Igal (tervel) naisel on päevad. No või siis tulevad või on kunagi olnud. Ja seetõttu peavad ka mehed sellega kokku puutuma. No kui nad just geid pole.. Aga nad teavad siiski, mis värk on, eksole. Niiet kui kõik selle kohta teavad, siis miks see teema nii keelatud on? Üks minu põhimõttelisi arvamusi vist. Jah.. uut tahan. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) 7/8/2010, 00:46 | |
| Tead, Kärolyn... see on hea küsimus. Ja ma siiski tahan kunagi su teooriaid kuulda. | |
|
| |
EITC. Tindisüda
| Pealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) 7/8/2010, 00:49 | |
| Ei, mitte nii! Ma panen Google otsingusse mõne seksika mehe nime ja siis ükskõik, mis lehed esimesena ette tuöevad, ma otsin üles Wiki lehe ja vaatan sealt ta pilti. *naerab* | |
|
| |
black Sugar
| Pealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) 7/8/2010, 01:07 | |
| | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) 7/8/2010, 01:11 | |
| Aaaaa. | |
|
| |
EITC. Tindisüda
| Pealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) 7/8/2010, 10:42 | |
| Sille, tead, ma mõtlesin. Et igas sinu jutus on mingi selline moment. MGs panid sa nad koos aluspesu ja pesukaitsmeid ostma, kui nad olid tundnud üksteist mingi üks päev, Urmase sundisid sa keset ööd Statoili pesukaistmeid ja "püksikuid" ostma (god, kuidas Urmas mulle meeldis ... ) ja nüüd see, mis siin jutus toimus. Igas sinu jutus on selline moment koos aluspükste, päevade, sidemete või kõigi kolmega. See on nagu sinu moto. :) Ma peaksin olema iga jutu alguses valmis, et midagi sellist tuleb. Kuigi, hoolimata faktist, et see on väga reaalne, ei ole see ikkagi nunnu ja ilus ja armas ja see on ainus, mida ma jutult ootan. Kui see pole just minu enda jutt. :) | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) 7/8/2010, 12:02 | |
| *naerab* xD Okei... järgmise jutu jaoks siis saad olla valmis... *kortsutab kulmu* Kuigi selle ideega, mis mul praegu järgmise jutu jaoks on... siis saab ainult mingi jutt tulla. A kui sa nüüd ütlesid... siis jah. *naerab* Aga need kolm juttu pole KÕIK mu jutud... | |
|
| |
Murtagh Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2326 Asukoht : Maybe in Gil'ead today..
| |
| |
Lammas Fanaatik
Postituste arv : 1119 Age : 31 Asukoht : Lalalalambamaa
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) 8/8/2010, 11:51 | |
| Aaaah jah... Ma kirjutasin McFluffy kuhugi? *naerab* Äge... Teate... ma jälle pissed off tehnika (täpsemalt öeldes oma arvutite) peale. Läpakas katki - ei tunnista ühtegi netti omaks. (Loore, meil on vaja teha tripp sinna poodi esmaspäeval jälle. Parandusse. ) Ja mu lauaarvuti... *sureb siia taha* Ta on mul iseloomuga, kas teate. Ma pole teda mitu päeva lahti teinud... ja siis ta maksab mulle kätte. Naljata. Ma kirjutan sõna, ta jookseb kinni, midagi teha ei jõua... Pmst lootsin, et vanemad lähevad Pärnusse - oleks saanud nende arvuteid ahistada, kuid kus sa sellega. Päikest pole ju... Point on siis selles, et ma võin uue osa valmis kirjutada, aga kas mul jätkub ka kannatust see üles panna... | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) 8/8/2010, 12:45 | |
| Päikest ei ole?! Tule siia, ja saad nii palju päikest, kui soovid. Ja palavuse saad tasuta kaasa. | |
|
| |
Lammas Fanaatik
Postituste arv : 1119 Age : 31 Asukoht : Lalalalambamaa
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) 8/8/2010, 15:26 | |
| Murtagh - Tänan väga. Kusiganes see päike ja palavus ka pole. Lammas - Järgmine nv läheme McDonald'si võlusid avastama sinuga. Tglt ta pole mul veel kordagi paranduses käind. Ma käisin ju lihtsalt windows 7 plaati küsimas. ...ja uurisin, mis paganama sitt see McAfee on. Laupäeval, ma arvan. | |
|
| |
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) 8/8/2010, 18:27 | |
| Aa... Pärnu on ka Pärnumaal. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) 8/8/2010, 18:36 | |
| Vau, keegi on geograafiat õppinud *tunnustav vile, mis siis, et vilistada ei oska* | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) | |
| |
|
| |
| Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) | |
|