MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)

Go down 
+16
Tricia
Marmelaad
Karro
black
Lammas
Tärru.
EITC.
Griffu.
Kärolyn
Droideka
AlwaysMe^^
Murtagh
Emma
padjanägu, [h]
spring
nasicc
20 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15  Next
AutorTeade
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 6 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 6 Icon_minitime6/8/2010, 23:15

*naerab* Very Happy

See pold kohting. Very Happy (Aga kui lugesid kohtinguks, okei. Very Happy ) Mm... siis... Sander lasi end lõdvaks. Very Happy Ja neil oli mingi veider vibe peal. Very Happy Juhtub. Very Happy

Ja ta pole jääkaru. Very Happy Lihtsalt eelmisest sajandist. Very Happy

Miks sa ära ei läinud? xD Tagasi tulles oleks sada normaalsemat osa otsas old ja sa ei peaks küüsi närima. Very Happy
Tagasi üles Go down
black
Sugar
black

Female Postituste arv : 1492

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 6 Icon_minitime6/8/2010, 23:24

MA OLEN INES.

Hanna, ma ei saa aru, mida sa ajad. Its not like Sander oleks seda alustand, Maarja alustas ju, ja loomulikult annab ta talle tagasilöögi peale seda kui ta end kogund on. Pealegi kui sult juba selline küsimus on küsitud, on see piir ületatud ja kõik suudavad end muretult tunda, nii et tegelikult peaksid sa õnnelik olema, kui esimesel kohtingul midagi taolist ette tuleb. Ten points to gryffidnor! Eee.. to sander!
Minu meelest oli see ÜLIrealistlik ja ÜLInaljakas.

Nanananannanana, meeldis. Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 6 Icon_minitime6/8/2010, 23:26

Very Happy Very Happy Very Happy
Tagasi üles Go down
black
Sugar
black

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 6 Icon_minitime6/8/2010, 23:28

oh, ja ma unustasin - hea pikk osa oli. Very Happy Keep going! Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 6 Icon_minitime6/8/2010, 23:29

Pikim siiamaani. Very Happy 8 lehekülge. Very Happy
Üüüüritan. Very Happy
Tagasi üles Go down
EITC.
Tindisüda
EITC.

Female Postituste arv : 1073

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 6 Icon_minitime6/8/2010, 23:31

Eelmisest sajandist tähendabki seda, et ta ei tea mis Durex on!
Ja parajalt ikka oli küll.
Ja ... ja mul ei olegi midagi kohe öelda!
Ja ma ei näri küsi. Heal juhul ainult siis, kui ma olen väga närvis ja näiteks Titanic upub. Aga võib-olla siis ka mitte.
Ja ikkagi! See ei loe, et oleks sada uut ja paremat osa, sa ei taipa lihtsalt, et ... see üks osa loeb ka.
Aga kes olen mina, et olla ka nii kriitiline sinu suhtes? Nii et ... sa ei pea mind sugugi kuulama. Just not my taste.

Ja mu äraminek lükkus homseks.

Ja Ines, it's not like ma süüdistaks Sandrit. Ma süüdistan hetkel Sillet. Ja nagu ma juba ütlesin, pole mul seda tegelikult õigust teha. Ja see oli naljakas, ma tunnistan seda, ja see vast oli ka realistlik, kuigi ma ei kujuta ette, miks ühel täitsa mõistlikul inimesel puudub täielikult võime pidada kinni seda, mis ta ütleb, aga eks ka selliseid tuleb ette. Nii et ... ma ei tea. Pole minu maitse. Pole midagi teha.
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 6 Icon_minitime6/8/2010, 23:35

*võtab Wikipediast Durexi ajaloo lahti* xD
Aastast 1929. Very Happy
Sa oled mu lugeja. Very Happy Vot, kes sa oled. Very Happy Nii et arvamus-kriitika on teretulnud. Very Happy (Kuigi vahel raskesti aktsepteeritav. Very Happy ) A mismõttes see üks osa loeb ka? Very Happy
Tagasi üles Go down
EITC.
Tindisüda
EITC.

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 6 Icon_minitime6/8/2010, 23:44

Oh, sa meeldid mulle kohe hulga rohkem. (Olen Wikipedia fänn. Ausalt ka. Ma vaatan isegi seksikate meeste pilte sealt! *naerab*)
No sellesmõttes, et see loeb minu arvamusele sellest jutust.
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 6 Icon_minitime6/8/2010, 23:49

Very Happy Very Happy
Mul on hea meel, et arvamus tõusis. Very Happy (eeldan, et ta tegi seda. Very Happy )
Kas sa paned Wiki otsingusse sexy men ja vaatad, mis tuleb? Very Happy
Oh, vaataks ka. Very Happy
*vaatab*
Sain teada, et Kostas Martakisel on tapvalt ilusad silmad. Very Happy (Töötlus v mitte töötlus, ei huvita. Very Happy )
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

Female Postituste arv : 2124

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 6 Icon_minitime7/8/2010, 00:30

On jaaaaaa...

I google everything.

Muiduu.. See osa pani ühe mu teooriatest nüüd raudkindlalt paika ja ma olen väga elevil, sest see oli mu lemmikteooria ka. Kõik need pisiasjad ja.. aeh.

Me be excited!! Very Happy

Ja mulle nii meeldis see, et nad nii vabad olid. Ma ei mõika, miks sellised teemad nii taunitud on. Igal (tervel) naisel on päevad. No või siis tulevad või on kunagi olnud. Ja seetõttu peavad ka mehed sellega kokku puutuma. No kui nad just geid pole.. Aga nad teavad siiski, mis värk on, eksole. Niiet kui kõik selle kohta teavad, siis miks see teema nii keelatud on?

Üks minu põhimõttelisi arvamusi vist. Very Happy

Jah.. uut tahan. Very Happy
Tagasi üles Go down
http://invisiblenothing.tumblr.com
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 6 Icon_minitime7/8/2010, 00:46

Tead, Kärolyn... see on hea küsimus. Very Happy

Ja ma siiski tahan kunagi su teooriaid kuulda. Very Happy
Tagasi üles Go down
EITC.
Tindisüda
EITC.

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 6 Icon_minitime7/8/2010, 00:49

Ei, mitte nii! Ma panen Google otsingusse mõne seksika mehe nime ja siis ükskõik, mis lehed esimesena ette tuöevad, ma otsin üles Wiki lehe ja vaatan sealt ta pilti. *naerab*
Tagasi üles Go down
black
Sugar
black

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 6 Icon_minitime7/8/2010, 01:07

Kärolyn kirjutas:
I google everything.
I join the club. Very Happy
Kärolyn kirjutas:
Igal (tervel) naisel on päevad. No või siis tulevad või on kunagi olnud.
Hästi. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Ei, aga ma olen nõus tegelt, 100%
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 6 Icon_minitime7/8/2010, 01:11

Aaaaa. Very Happy
Tagasi üles Go down
EITC.
Tindisüda
EITC.

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 6 Icon_minitime7/8/2010, 10:42

Sille, tead, ma mõtlesin. Et igas sinu jutus on mingi selline moment. MGs panid sa nad koos aluspesu ja pesukaitsmeid ostma, kui nad olid tundnud üksteist mingi üks päev, Urmase sundisid sa keset ööd Statoili pesukaistmeid ja "püksikuid" ostma (god, kuidas Urmas mulle meeldis ... Very Happy) ja nüüd see, mis siin jutus toimus. Igas sinu jutus on selline moment koos aluspükste, päevade, sidemete või kõigi kolmega. See on nagu sinu moto. :) Ma peaksin olema iga jutu alguses valmis, et midagi sellist tuleb. Kuigi, hoolimata faktist, et see on väga reaalne, ei ole see ikkagi nunnu ja ilus ja armas ja see on ainus, mida ma jutult ootan. Kui see pole just minu enda jutt. :)
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 6 Icon_minitime7/8/2010, 12:02

*naerab* xD
Okei... järgmise jutu jaoks siis saad olla valmis... Very Happy *kortsutab kulmu* Kuigi selle ideega, mis mul praegu järgmise jutu jaoks on... siis saab ainult mingi jutt tulla. Very Happy
A kui sa nüüd ütlesid... siis jah. Very Happy *naerab* Aga need kolm juttu pole KÕIK mu jutud... Very Happy
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

Female Postituste arv : 2326

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 6 Icon_minitime7/8/2010, 13:33

Me likes it. Very Happy
Tagasi üles Go down
Lammas
Fanaatik
Lammas

Female Postituste arv : 1119

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 6 Icon_minitime7/8/2010, 22:24

Meile krissuga meeldib sind müüa ju:D
Aga hea osa:D
ainult et misasi om McFluffy?Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 6 Icon_minitime8/8/2010, 11:51

Aaaah jah... Very Happy

Ma kirjutasin McFluffy kuhugi? *naerab* Very Happy
Äge... Very Happy

Teate... ma jälle pissed off tehnika (täpsemalt öeldes oma arvutite) peale. Very Happy Läpakas katki - ei tunnista ühtegi netti omaks. (Loore, meil on vaja teha tripp sinna poodi esmaspäeval jälle. Very Happy Parandusse. Very Happy )

Ja mu lauaarvuti... *sureb siia taha* Ta on mul iseloomuga, kas teate. Very Happy Ma pole teda mitu päeva lahti teinud... ja siis ta maksab mulle kätte. Naljata. Ma kirjutan sõna, ta jookseb kinni, midagi teha ei jõua...

Pmst lootsin, et vanemad lähevad Pärnusse - oleks saanud nende arvuteid ahistada, kuid kus sa sellega. Päikest pole ju...

Point on siis selles, et ma võin uue osa valmis kirjutada, aga kas mul jätkub ka kannatust see üles panna...
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 6 Icon_minitime8/8/2010, 12:45

Päikest ei ole?!
Tule siia, ja saad nii palju päikest, kui soovid. Ja palavuse saad tasuta kaasa.
Tagasi üles Go down
Lammas
Fanaatik
Lammas

Female Postituste arv : 1119

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 6 Icon_minitime8/8/2010, 13:38

Oih Flurry:D
aga ma ikka ei tea mis see on:D
jee jälle parandusse:D
a millal sa tuled siis siia?Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 6 Icon_minitime8/8/2010, 15:26

Murtagh - Tänan väga. Very Happy Kusiganes see päike ja palavus ka pole. Very Happy

Lammas - Järgmine nv läheme McDonald'si võlusid avastama sinuga. Very Happy
Tglt ta pole mul veel kordagi paranduses käind. Very Happy Ma käisin ju lihtsalt windows 7 plaati küsimas. Very Happy ...ja uurisin, mis paganama sitt see McAfee on. Very Happy
Laupäeval, ma arvan. Very Happy

Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 6 Icon_minitime8/8/2010, 16:47

See on Pärnumaal. Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 6 Icon_minitime8/8/2010, 18:27

Aa... Pärnu on ka Pärnumaal. Very Happy
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 6 Icon_minitime8/8/2010, 18:36

Vau, keegi on geograafiat õppinud *tunnustav vile, mis siis, et vilistada ei oska*
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)   Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!) - Page 6 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Ja nii siis ongi...? (30. Osa; Lõpetatud!)
Tagasi üles 
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 15Mine lehele : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15  Next
 Similar topics
-
» See ongi nii..
» Ja see ongi nii