MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Armastus ei küsi vanust

Go down 
+18
kiizukutsu
Getzzzu
Tennu
onneriin
Murtagh
Wissel
AliceInWonderland XD
nasicc
Hippi
Dragomira
Mezilane
Audrey
*Nastik.
Keku
SugarPiece
Cilen
Triinut6
MyMystery
22 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 22  Next
AutorTeade
MyMystery
Poppiholla
MyMystery

Female Postituste arv : 1154

Armastus ei küsi vanust - Page 13 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 13 Icon_minitime6/8/2012, 19:13

Aitäh. :)
Ma vahepeal mõtlesin Urmase eksi sisse tuua, aga ma ei tea, kas ma seda ikka teen. :)
Tagasi üles Go down
Cilen
Magus maius
Cilen

Female Postituste arv : 2007

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 13 Icon_minitime6/8/2012, 20:58

Urmas nagunii ei armasta teda ju enam... Very Happy
Tagasi üles Go down
MyMystery
Poppiholla
MyMystery

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 13 Icon_minitime6/8/2012, 21:14

Jajah. Muidugi. Very Happy
Tagasi üles Go down
*Nastik.
Kärameister
*Nastik.

Female Postituste arv : 1048

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 13 Icon_minitime6/8/2012, 22:21

Mulle ei meeldinud sinu toon viimases kommentaaris (või see tundus mulle?) Very Happy Nagu see võiks siiski nii olla, et Urmas armastab oma eksi... Evil or Very Mad

Väga hea osa taaskord ja ootame uut inspiratsioonihoogu Very Happy
Tagasi üles Go down
http://www.nnastik.blogspot.com
onneriin
Vapper lohetapja
onneriin

Female Postituste arv : 131

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 13 Icon_minitime6/8/2012, 22:36

Ohh, lõpuks.
See sarnaneb nii minuga, lähen jooksma et kedagi peast välja saada ja siis kui pole mõned minutid mõelnud teatud inimesest siis on et ohh, ma ei mõlnud temast nii pikalt, kuigi samas siis jälle ju mõtlesid ja uuesti peast välja teda saada on veelgi raskem:)
Aga tegelt vägahea, see on niiiii armas et Urmas teda muudkui ära päästab koguaeg, tundub juba nagu ta oleks mingi jälitaja et nad koguaeg kokku satuvad Very Happy
Tagasi üles Go down
http://6nner.blogspot.com
MyMystery
Poppiholla
MyMystery

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 13 Icon_minitime7/8/2012, 10:20

*Nastik: See oli iroonia. Very Happy Kui Urmas armastaks oma eksi, siis liiguks see jutt armastusjuttude alt draamajuttude alla. Very Happy
Aga aitäh. Very Happy
onneriin: Aitäh. :) Aga äkki on hoopis Marilin jälitaja? Very Happy Very Happy (ilma, et ta seda ise teaks)
Tagasi üles Go down
onneriin
Vapper lohetapja
onneriin

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 13 Icon_minitime7/8/2012, 15:17

Eiei, Urmas oleks parem jälitaja, aga Urmase eksi sa võiks küll sisse tuua, midagi et see eks on ikka inlove temaga aga selleljuhul peaks see eks ka mingi megakena ja nooremat sorti olema, mitte mingi vana nagu Urmas Very Happy
Tagasi üles Go down
MyMystery
Poppiholla
MyMystery

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 13 Icon_minitime7/8/2012, 21:05

Urmas ei ole vana. Very Happy
Aga ma pole veel otsusanud, kas eks tuleb mängu või mitte. Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 13 Icon_minitime7/8/2012, 23:36

Ma lugesin selle ka oma kiire elutempoga mingi aeg ära aga kommenteerimiseni ei jõudnud. Tead, sinu osadega on see kamm, et ma just jõuan süveneda jne ja siis THE END. Liiga ruttu Very Happy
Tagasi üles Go down
MyMystery
Poppiholla
MyMystery

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 13 Icon_minitime8/8/2012, 00:03

Jah, rohkem kirjeldamist tuleks kasuks, eksju? Very Happy
Tagasi üles Go down
MyMystery
Poppiholla
MyMystery

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 13 Icon_minitime8/8/2012, 11:15

18.
Oleme just Urmasega Kadrioru pargist väljumas, kui meid peatab üks kodutu. Tal on seljas pruun auklik mantel, mis on ilmselgelt liiga palav tänase ilma jaoks, ja peas barett, mille alt turritavad välja üksikud hallid juuksesalgud.
''Andke vaesele naisele raha,'' palub ta ja sirutab meie poole võikarbi, kuhu keegi on 1-eurose visanud.
''Mul pole rahakotti kaasas,'' ütlen teeseldud kahetsusega. Ja kui ka oleks olnud, poleks ma talle ikkagi raha andnud.
''Aga sinu peikal?'' pärib naine lootusrikkalt edasi.
Pöördun Urmase poole, et seda temalt järele küsida, kuid siis avastan selle kohutava vea, mille naine tegi.
''Tegelikult me ei ole paar,'' vastab Urmas minust ette jõudes.
Naise kortsulisele näole ilmub iseteadlik muie.
''Milleks varjata ilmselget?'' pärib ta.
Silmitsen naist kahtlevalt. Kas ta ikka on see, kellena end esitleb? Äkki on keegi, kes kahtlustab, et minu ja Urmase vahel toimub midagi, palganud selle naise järele küsima?
''See, et ma kodutu olen, ei tähenda veel, et ma loll olen. Kuulge, ma tean väga hästi, mis armastus on ja tunnen selle tundemärgid kohe kaugelt ära. Vaadake ennast. Teie pilgud, käitumine. Need räägivad enda eest,'' jätkab naine.
Urmas puhkeb võltsilt naerma. ''Teil on väga elav kujutlusvõime.''
Naine vaatab Urmasele otse silma. ''Miks sa siis nii paanikasse sattusid, kui teda keset sõiduteed seismas nägid? -Jajah. Ma olen teid jälginud.- Miks sa ta ära päästsid? Miks sa ta pingile kandsid? Miks sa tema pärast nii palju muretsesid?''
Urmase huuled on tihedalt kokku surutud. Ta silmitseb naist hoolikalt.
Siis pöördub naine minu poole. ''Ja sina. Miks sa tardusid, kui teda nägid?''
Ma ei oska selle peale midagi kosta.
Naine vaatab meid mõlemaid kordamööda. Tema pilk on võidukas.
''Te olete millestki väga valesti aru saanud,'' ütlen, üritades olukorda päästa, ''me oleme lihtsalt..,'' vakatan.
Kes me siis oleme?
''Me pole veel asja ametlikuks teinud,'' vastab Urmas minu eest.
Mu suu vajub ammuli. Mida ta just ütles?
Urmas viskab naisele mõned mündid ning me lähme edasi.
''Kärbes lendab suhu,'' hoiatab Urmas ja mulle meenub, et mu suu on endiselt lahti. Vajutan huuled kokku.
''Kas sa ütlesid, et me käime ainult sellepärast, et sellest naisest lahti saada?'' küsin Urmaselt.
Ta ei vasta.
''Urmas,'' vingun.
Ta vaikib endiselt.
Jään seisma. ''Hästi. Käitu siis nii. Jäta mind oma küsimusega üksi. Aga sellega näitad sa, et oled üks südametu jõhkard, kes ei hooli-''
Sõnad, mille mu aju on ritta seadnud, sulavad keelel, kui näen, kuidas Urmas ümber pöörab ning minu poole sammub.
Ta haarab mu näo oma käte vahele ja suudleb mind. Pargis. Võõraste inimeste ees. Just nii, nagu me oleksime tavaline paar, normaalse vanusevahega.
''Anna andeks,'' sosistab ta, ''ma oleksin pidanud sellest ise aru saama.''
''Aru saama millest?'' küsin tema vastu nõjatudes.
''Vanus ei loe. Keda need numbrid ikka huvitavas?'' seletab ta.
Matemaatikuid, näiteks.
Ja..
Minu vanemaid.
Aga ma ei muretse praegu sellepärast. Nad ei pruugigi sellest teada saada. Me võime Urmasega paar aastat oodata ja siis kuhugile põgeneda.
Kui ta ikka tunneb sama, mida mina.
''Sa oled nii vaikne,'' märgib Urmas.
''Jah. Ma mõtlen.''
''Millest?''
''Sellest, mida see naine ütles. Et, kas see on tõsi.''
''Ma ei tea. Äkki rääkis ta seda selleks, et meilt raha kätte saada. Või mõtles ta seda siiski tõsiselt,'' kehitab Urmas õlgu.
Ma tonksin tossukannaga vastu maapinda.
''Marilin, ma..,'' alustab Urmas, kuid jääb vait.
Noogutan talle julgustavalt.
''Ma tean, et see kõlab haigelt ja pervertlikult. Aga ma ei suuda enam seda enda teada hoida,'' ta hingab sügavalt sisse ja vaatab mulle otse silma, ''Ma armastan sind.''

Viimati muutis seda MyMystery (8/8/2012, 12:14). Kokku muudetud 2 korda
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 13 Icon_minitime8/8/2012, 11:56

Urrmjaaaow, Urmas.

Ja apppi, need sulgudes laused. WTF? Need olid nii... veidrad Very Happy
Tagasi üles Go down
MyMystery
Poppiholla
MyMystery

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 13 Icon_minitime8/8/2012, 11:58

Very Happy Kas oleks normaalsem, kui ma need sulgudest ära võtaksin või üldse ära kaotaksin?
Tagasi üles Go down
Hippi
Vapper lohetapja
Hippi

Female Postituste arv : 130

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 13 Icon_minitime8/8/2012, 12:04

Sa võid need lihtsalt sinna panna Very Happy kuidagi.
Mulle meeldis ja katsu sa vaid seda juba lõpetada Very Happy
Tagasi üles Go down
MyMystery
Poppiholla
MyMystery

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 13 Icon_minitime8/8/2012, 12:09

Aitäh. Very Happy
Ma ei lõpeta seda veel nii pea. Ma pean ju kirjutama Marilini vanemate reaktsiooni, kui nad nende suhtest teada saavad. Very Happy
Tagasi üles Go down
Cilen
Magus maius
Cilen

Female Postituste arv : 2007

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 13 Icon_minitime8/8/2012, 12:13

Pane sulgude asemele need - ... - Very Happy

Ohhhh.
Lõpuks ometi Urmas tunnistas seda. Lõõpuks!! Very Happy

Ah, see oli nii ilus. I love you
Tagasi üles Go down
MyMystery
Poppiholla
MyMystery

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 13 Icon_minitime8/8/2012, 12:14

Hea mõte. Very Happy
Aitäh ka. Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 13 Icon_minitime8/8/2012, 12:50

Naljakas oli. Et numbrid matemaatikuid huvitavad ja asja. Very Happy
Põgenemise plaan oli ka naljakas. Very Happy

Natukene ruttu tuli minu jaoks see armastusavaldus, sest hetkel ei ole minu arust veel nende vahel erilist armastust, on vaid iha. Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 13 Icon_minitime8/8/2012, 13:37

Need olid üleliigsed küll muidu jahm, minu jaoks vähemalt...
Tagasi üles Go down
MyMystery
Poppiholla
MyMystery

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 13 Icon_minitime8/8/2012, 14:16

nasicc: Very Happy
Jah. Aga ma ei suutnud seda enam edasi lükata. Very Happy
Audrey: Ma lihtsalt arvasin, et peaksin seda täpsustama. :)
Tagasi üles Go down
AliceInWonderland XD
lehm
AliceInWonderland XD

Female Postituste arv : 642

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 13 Icon_minitime8/8/2012, 15:29

Armastusavaldus oli minu jaoks babahh. Et Jee, lõpuks suutis Urmas selle välja öelda. Very Happy Põgenemise plaan oli weird. Ei sobinud sinna. Aga muidu...

...meeldis! Razz
Tagasi üles Go down
MyMystery
Poppiholla
MyMystery

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 13 Icon_minitime8/8/2012, 15:57

Tore kui meeldis. :)
Urmas võttis jah lõpuks selles suhtes aru pähe. Very Happy
Tagasi üles Go down
onneriin
Vapper lohetapja
onneriin

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 13 Icon_minitime8/8/2012, 16:15

awwwwwwwwwwwwwww, niiiarmas, mulle meeldib Urmas, niinunnu Very Happy Very Happy
Kusjuures ma kujutasin ette et kui seee kodutu mängu tuli siis see oli mingi Urmase tuttav või keegi ja siis noh jah.. Razz
Aga super super super, niii nunnu Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Tagasi üles Go down
MyMystery
Poppiholla
MyMystery

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 13 Icon_minitime8/8/2012, 17:14

Jessss Very Happy. Nii tore, et sulle Urmas meeldib. Very Happy Aitäh. Very Happy
Aga kodutute hulgas Urmasel veel tutvusi pole. Very Happy
Tagasi üles Go down
Hippi
Vapper lohetapja
Hippi

Female Postituste arv : 130

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 13 Icon_minitime8/8/2012, 18:30

Mulle meeldib ka Urmas. Ja ma vist arvan ka, et kui nad teineteist armastavad, siis vanus on lihtsalt number. (v.a kui tegemist on 16- ja 80-aastasega. Siis on veits kahtlane ju Very Happy)
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 13 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Armastus ei küsi vanust
Tagasi üles 
Lehekülg 13, lehekülgi kokku 22Mine lehele : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 22  Next
 Similar topics
-
» Armastusluule
» Armastus
» Armastus..
» armastus . # 1 .
» Armastus on pime !