MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Armastus ei küsi vanust

Go down 
+18
kiizukutsu
Getzzzu
Tennu
onneriin
Murtagh
Wissel
AliceInWonderland XD
nasicc
Hippi
Dragomira
Mezilane
Audrey
*Nastik.
Keku
SugarPiece
Cilen
Triinut6
MyMystery
22 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 18 ... 22  Next
AutorTeade
MyMystery
Poppiholla
MyMystery

Female Postituste arv : 1154

Armastus ei küsi vanust - Page 14 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 14 Icon_minitime8/8/2012, 18:36

Tore. Very Happy Very Happy
16 ja 80 oleks tõesti liig. Kui just see 80 aastane miljardär pole. Very Happy
Tagasi üles Go down
Hippi
Vapper lohetapja
Hippi

Female Postituste arv : 130

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 14 Icon_minitime8/8/2012, 18:37

Mis sellistes suhetes kipub (täiesti juhuslikult) nii olema Very Happy

Aga millal uut? Very Happy
Tagasi üles Go down
*Nastik.
Kärameister
*Nastik.

Female Postituste arv : 1048

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 14 Icon_minitime8/8/2012, 19:09

Minu arvates oleks ka lause "Sa meeldid mulle" 44-aastase mehe suust natuke koomiliselt kõlanud Very Happy See situatsioon Urmase ja Marilini vahel on üldse natuke teistsugune, et õiget "armatusavaldust" ongi raske sõnastada Very Happy

Meeldis, tõenäoliselt minu lemmikosa, sest neelasin selle veel rutem, kui muidu. Urmas, aaaaaaahhhh, Urmas on... Sa mõistad mind Very Happy
Tagasi üles Go down
http://www.nnastik.blogspot.com
MyMystery
Poppiholla
MyMystery

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 14 Icon_minitime8/8/2012, 19:27

Hippi: Just. Very Happy
Uus osa tuleb varsti, ma usun. :)
*Nastik: See lause kõlaks tõesti keskealise mehe suust väga väga pervertlikult. Aga mul on hea meel, et see osa sulle meeldis ja Urmas ka. Very Happy
Tagasi üles Go down
onneriin
Vapper lohetapja
onneriin

Female Postituste arv : 131

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 14 Icon_minitime8/8/2012, 21:03

Uus osa võiks tulla homme juba..sest ma reede hommikul sõidan Käsmu ja siis tagasi saabun alles 15.august..
Tagasi üles Go down
http://6nner.blogspot.com
MyMystery
Poppiholla
MyMystery

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 14 Icon_minitime8/8/2012, 21:09

Ma ei tea, kas just homseks jõuab, aga reede hommikuks võib see küll juba valmis olla.Very Happy
Ehk jõuad selle siiski enne ärasõitu läbi lugeda, sest tõenäoliselt tuleb see lühike. Very Happy
Tagasi üles Go down
*Nastik.
Kärameister
*Nastik.

Female Postituste arv : 1048

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 14 Icon_minitime8/8/2012, 22:36

Ja mina sõidan reede hommikul Lätti, nii et sul on veel üks põhjus teha homseks/ülehomseks hommikuks uus osa Very Happy Very Happy Very Happy

Viimati muutis seda *Nastik. (8/8/2012, 22:37). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
http://www.nnastik.blogspot.com
Hippi
Vapper lohetapja
Hippi

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 14 Icon_minitime8/8/2012, 22:37

Mina ei sõida kuskile, aga ikka tee uus osa Very Happy
Tagasi üles Go down
AliceInWonderland XD
lehm
AliceInWonderland XD

Female Postituste arv : 642

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 14 Icon_minitime8/8/2012, 23:17

Ning mina lihtsalt istun ja loodan-loodan, et tuleb uus osa. :)
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 14 Icon_minitime8/8/2012, 23:30

''Sa meeldid mulle'' on selline nooremapoolne värk... Urmase puhul ''Ma tahan sind, Marilin'' näiteks? Very Happy

Ah, okei Very Happy UUT.
Tagasi üles Go down
MyMystery
Poppiholla
MyMystery

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 14 Icon_minitime8/8/2012, 23:47

Nüüd ma kirjutan küll hiljemalt reedeks uue osa valmis. Very Happy
"Ma tahan sind" kõlab tõesti täiskasvanulikumalt. Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 14 Icon_minitime8/8/2012, 23:55

Ma kuulen mõlemat üldiselt neil päevil Very Happy Aga mnjaaah, ma vist ohverdan ka natsa oma kallist uneaega kirjutamisele... Ehk ei tule homne tööpäev nii pikk Very Happy
Tagasi üles Go down
MyMystery
Poppiholla
MyMystery

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 14 Icon_minitime9/8/2012, 00:12

Ah nii. Very Happy Very Happy.
Aga ma olen seda uneajaohverdamist ühe korra proovinud, ja see osa ei tulnud just parim välja.
Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 14 Icon_minitime9/8/2012, 00:29

Ma kirjutan üldiselt öösiti kõige paremini. Segavaid faktoreid pole :) Vaid mina, mu mõtted ja minu kirjutamismuusika... Nagu hetkel Jezabelsi ''She's so hard'' Very Happy Kuidagi... nii hea. Aitab kaasa :)
Tagasi üles Go down
AliceInWonderland XD
lehm
AliceInWonderland XD

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 14 Icon_minitime9/8/2012, 00:39

Minu luuletused, minu märkmikku ilmuvad igal ajal... Bussis; kodus; muru niites; keset matemaatika tunnikat... Igal ajal, igas kohas. Very Happy Öösel ma üritan magada. Kuigi, ega see mul eriti õnnestu. Nagu te kõik näete istun ma ikka veel üleval.

Tagasi üles Go down
MyMystery
Poppiholla
MyMystery

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 14 Icon_minitime9/8/2012, 10:47

Audrey: Sellessuhtes on jah öösel parem kirjutada, et siis segajaid pole. Very Happy Vahel kirjutan ma muusikaga ja vahel muusikata. Ma ei oskagi öelda, kumb variant mulle rohkem meeldib. Very Happy
Alice: Very Happy Mul on nii, et head mõtted tulevad just kõige ebasobivamal ajal. Näiteks, siis kui ma olen magama jäämas. Very Happy

Oh issand, see jutt on hakanud mulle juba mõju avaldama. Ma nägin öösel unes, et suudlen endast palju vanema mehega.
Tagasi üles Go down
AliceInWonderland XD
lehm
AliceInWonderland XD

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 14 Icon_minitime9/8/2012, 12:03

Mul on suht 24/7 kõrvaklapid peas, ja kui ei ole siis kummitab mind kindlasti mõni laul, nii et ma kirjutan rohkem ikka muusikaga. :) Ma selline muusikainimene.
Ootan. flower Uut.

Tagasi üles Go down
MyMystery
Poppiholla
MyMystery

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 14 Icon_minitime9/8/2012, 12:10

Mul on ka umbes nii. Kuigi vahepeal oli mul selline periood, kus ma üldse muusikat kuulata ei suutnud. :)
Tagasi üles Go down
MyMystery
Poppiholla
MyMystery

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 14 Icon_minitime10/8/2012, 10:36

19.
Kõik naeratavad mulle. Päike, asfald, lilled ja isegi tänavalambid. Ainult minust mööduvad inimesed saadavad mulle veidraid pilke.
Aga ma ei panegi neid tähele, mul on piisavalt tegemist sellega, et mitte kekslema hakata.
Kodutänavale jõudes suudan oma näoilme üle kontrolli saavutada. Peaaegu.
Tõmban korteriukse eufooriliselt lahti. Mitte miski ei suuda praegu minu tuju rikkuda.
''Oi, tere, Marilin,'' naeratab isa hädiselt. Ta on sellise näoga, nagu tahaks kohe ära joosta.
Avan suu, et küsida, mis juhtus, kuid siis märkan karusnahkset mantlit nagis rippumas. Ainult üks inimene võib keset suve karusnahast mantlit kanda. Vanatädi Vaike, kõihe jubedam vanatädi maailmas.
''Kas ma võin oma tuppa minna ja teeselda, et mind pole olemas?'' küsin isalt sosinal.
Ta hakkab vastama, aga jääb hiljaks.
''Kus teil see WC oligi?'' küsib Vaike esikusse ilmudes. Ta kannab lõheroosat kleiti, mis toob kõik tema rasvavoldid imehästi esile.
Mind nähes ilmub tema ülemeigitud näole kõigepealt tülgastus ja siis õel naeratus.
''Sina oled ju see,'' ta silmad tõmbuvad pilukile, ''Marleen vist?''
Tegelikult teab Vaike väga hästi, mis mu nimi on. Ta tahab lihtsalt näidata, kui tähtsusetu ma olen.
''Marilin,'' parandan teda.
Vaike laseb pilgul üle minu käia. Seda hetke olen alati kartnud.
''Kas sa tööl käid?'' küsib ta.
''Ei. Ma ju õpin alles. Ja pealegi olen ma alaealine.''
Vaike kulmud lendavad juuksepiirile. ''Sa elad ikka veel oma vanemate kulul!'' hüüatab ta ¹okeeritult.
''Ma olen alaealine,'' kordan läbi hammaste.
Vaike ohkab. ''Sa oled lihtsalt laisk.''
Ta astub mulle lähemale ja vaatab tungivalt silma. ''Kas sa vähemalt abielus oled?''
Ahmin õhku. See küsimus lööb mind pahviks.
''Seda ma arvasingi,'' ohkab Vaike minu vastust ära ootamata, ''ma teadsin, et sinust ei saa asja.''
''WC on seal,'' kähvan talle käega paremale viibates, ''ja pealegi, ma olen küll abielus. Ühe mustanahalise aafriklasega ning meil on seitse rosinasilmset last, ja ma panin kõigile nimeks Vaike, isegi poistele.''
Põgenen oma tuppa ning virutan ukse kinni. Vaike on mu tuju totaalselt nulli keeranud. Vastik vanamoor.
Keegi koputab uksele. Loodan, et see on ema või isa, kes pakub mulle ¹okolaadikooki ja teatab, et Vaike on lahkunud.
Uks avaneb ning sisse astub hoopis minu kallis vanatädi.
''Issand, kui segamini tuba,'' laksatab ta keelt.
Ma ei vasta.
Ta sammub edasi ja peatub minu laua ees, kus vedeleb läpakas.
''Sul on oma arvuti,'' lööb ta käsi kokku, ''sa oled ikka nii ärahellitatud.''
''Tere tulemast tänapäeva,'' sisistan tigedalt.
Vaike turtsatab vihast. Ta surub oma näo minu oma ligidale. Tunnen tema iiveldamaajava lõhnaõli lõhna.
''Minuga nii ei käituta, kasvatamatu laps,'' pomiseb ta kurjalt.
Näitan talle keelt.
Sellest Vaikele piisab. Ta virutab mulle mahlaka kõrvakiilu ja sammub vihast pahisedes uksest välja.
*
Jalutame Urmasega mööda Kristiine keskust. Kui ta mind välja kutsus, eeldasin, et me teeme jälle midagi ootamatut ja huvitavat. Aga ega ka sellel kohal midagi viga pole. Pealegi seltskond ongi tähtsam.
Urmas peatub, et meile jäätist osta.
Jäätis on suurem, kui ma arvasin, ja mu nina saab sellega kokku.
''Sul on ninaots jäätisene,'' ütleb Urmas ning tõmbab keelega üle mu nina.
Ta puhkeb naerma ja ohkab siis. ''Sa paned mind end nii noorena tundma.''
Põimin käed tema piha ümber. ''Sa oledki noor.''
Urmas muigab. ''Mida sa arvad ühest personaalsest joo-''
''MARILIN OJASOO!'' hüüatab kellegi vihane hääl. Järgnevate jubedate sekundite jooksul saan aru, et see kuulub mu emale.
Tõmbun Urmasest kähku eemale, kuid on ilmselgelt liiga hilja.
Näen, kuidas ema maruvihaselt meie poole marsib.
Tagasi üles Go down
Hippi
Vapper lohetapja
Hippi

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 14 Icon_minitime10/8/2012, 10:53

Hahahahahaaaaa lõpuks Very Happy
Ma ei suuda oodata, mis edasi saab Very Happy
Haahahahaaaa
omg
*hingab sisse*
*hingab välja*
*sisse*
hhahahaaaaaa
*kordab*
Hahaahhaaaha, lõpuks tõesti.. Very Happy
Siis nad lähevad koju ja see vanatädi hakkab jälle mingit huumorit seal korraldama ja omg isa reaktsioon... :O
Tagasi üles Go down
MyMystery
Poppiholla
MyMystery

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 14 Icon_minitime10/8/2012, 10:59

Very Happy Very Happy
Selle vanatädi tõin ma sisse ainult selleks, et seal vahel üks tühimik ära täita Very Happy.
Aga jah, ma olen juba kaua oodanud seda aega, millal ma Marilini vanemate (eeskätt ema) reaktsiooni kirjeldada saan, kui nad Urmast ja Marilini koos näevad. Very Happy
Tagasi üles Go down
onneriin
Vapper lohetapja
onneriin

Female Postituste arv : 131

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 14 Icon_minitime10/8/2012, 11:35

Hahahaa, tegi mu tuju enne ära sõitu heaks, mitte et mulle öeldi et me hommikul ära sõidame tegelikult, aga ongi hea, sai tuju heaks veel enne minekut Very Happy
Super lihtsalt, ma loodan et ta ema nägi seda kohta ka kui Urmas ta nina limpsis, hihi, draama draama draama, ma loodan et Marilini isa ja Urmas on tuttavad, oleks lahe lihtsalt Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Tagasi üles Go down
http://6nner.blogspot.com
MyMystery
Poppiholla
MyMystery

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 14 Icon_minitime10/8/2012, 12:17

Tore. Very Happy
Nägi jah. Ja ta polnud üldse rõõmus. Very Happy
Oh ma tahan juba järgmist osa kirjutada. Very Happy
Tagasi üles Go down
Hippi
Vapper lohetapja
Hippi

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 14 Icon_minitime10/8/2012, 12:24

kirjuta siis, ja ma loodan, et õhtuks on uus osa olemas Very Happy
Tagasi üles Go down
Tennu
Suur ja laisk lohe
Tennu

Female Postituste arv : 105

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 14 Icon_minitime10/8/2012, 12:55

See osa tegi küll nüüd unise tööpäeva kõvasti lõbusamaks Very Happy
igastahes, olen seda juttu koguaeg lugenud, pole leidnud aega kommenteerida.
Meeldib ja iga osaga läheb aina huvitavamaks.
Muidugi vahepeal kui need narkojamad oli, tundus veits nagu ulmeliseks minevat, aga nüüd on täitsa normaalsuse piiril tagasi Very Happy
Kristiine Keskus tundub küll sellise paari jaoks natukene rahvarohke koht, aga eks inimesi on ka erinevaid Very Happy
ootan uut osa :)
Head Inspiratsioonihoogu Wink !
Tagasi üles Go down
http://www.tennuiswriting.blogspot.com
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 14 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Armastus ei küsi vanust
Tagasi üles 
Lehekülg 14, lehekülgi kokku 22Mine lehele : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 18 ... 22  Next
 Similar topics
-
» Armastusluule
» Armastus
» Armastus..
» armastus . # 1 .
» Armastus on pime !