MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Armastus ei küsi vanust

Go down 
+18
kiizukutsu
Getzzzu
Tennu
onneriin
Murtagh
Wissel
AliceInWonderland XD
nasicc
Hippi
Dragomira
Mezilane
Audrey
*Nastik.
Keku
SugarPiece
Cilen
Triinut6
MyMystery
22 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22  Next
AutorTeade
AliceInWonderland XD
lehm
AliceInWonderland XD

Female Postituste arv : 642

Armastus ei küsi vanust - Page 18 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 18 Icon_minitime17/8/2012, 12:59

Jah Dragomira, ma lähen mehele. -Noogutab surmtõsiselt- Laughing
Ootan uut. flower
Tagasi üles Go down
Mezilane
Pipar
Mezilane

Female Postituste arv : 1381

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 18 Icon_minitime17/8/2012, 13:45

Kindel? Oled kindel, et ta polnud naine =)
Tagasi üles Go down
http://www.wattpad.com/user/MezilaneM
AliceInWonderland XD
lehm
AliceInWonderland XD

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 18 Icon_minitime17/8/2012, 14:07

Razz Oi ei, see oli ikka pigem mees, nii hull ma ka pole. Kuigi seda võiks arvata. Very Happy Okei, nali-naljaks, rohkem ei räägi. Wink Ei taha OT'ut.
Tagasi üles Go down
*Nastik.
Kärameister
*Nastik.

Female Postituste arv : 1048

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 18 Icon_minitime17/8/2012, 21:10

Mul on kusjuures ka Vaike-nimeline tädi :'D
Ja väga hea, et varsti juba uus tulemas on Very Happy
Tagasi üles Go down
http://www.nnastik.blogspot.com
MyMystery
Poppiholla
MyMystery

Female Postituste arv : 1154

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 18 Icon_minitime17/8/2012, 21:49

Oi oi, tundub, et Vaike on päris levinud nimi. Very Happy
Aga jah, uus osa on homseks olemas. Very Happy
Tagasi üles Go down
MyMystery
Poppiholla
MyMystery

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 18 Icon_minitime17/8/2012, 23:17

Mulle tuli vaim peale ja te saate uue osa hoopis TÄNA! Very Happy

22.
''Vaike?'' küsin sosinal. Vastuseks kostub ühtlane norin. Ta on lõpuks ometi magama jäänud.
Ronin vaikselt voodist välja ning hiilin ukseni. Paotan seda ainult nii palju, et ise seal läbi mahuksin.
Esikusse jõudes asetan käe teksaste tagataskusse kontrollimaks, kas raha, mille sinna õhtul panin, on alles. Ega seda palju pole. Aga paari öö veetmiseks kusagil odavas motellis peaks sellest piisama.
Ma tean väga hästi, et minu ärajooksmisest tuleb hiljem suur pahandus. Aga ma ei suuda Vaike türanlikku kasvatust enam hetkegi taluda. Ja pealegi tahan ma vanematele näidata, et ta ei saa minu valvamisega hakkama.
Mu käsi jõuab välisust kinni hoidva lukuni ning keerab selle lahti. See tekitab valjema plõksatuse, kui mulle meeldiks.
Järsku vajutatakse esiku tuli põlema. Mu kõhus hakkab keerama, kuigi mul pole midagi oksendada, Vaike valvas terve ülejäänud päeva külmkapi ees.
Vaike näol ilutseb võidukas ilme. Ta paneb käed rahulolevalt puusa.
Ohkan ja longin tagasi magama.
Seekord keerab Vaike minu toa ukse lukku ning libistab võtme oma öösärgi sisse. Ma loodan, et mul on pärast meeles see üle pesta.
Läheb aega, kuni ta lõpuks uuesti uinub ja ma saan plaan B kallale asuda.
Seon teki, lina ja mõned pikkade varrukatega pluusid köieks kokku.
Köie ühe otsa kinnitan voodi külge, teise viskan aknast välja ning ronin ise järele.
Toetan jalad vastu seina ja haaran kätega köiest. Liigun kohutavalt aeglaselt, kuid õnneks pole mul väga palju minna.
Olen jõudnud teise korruse aknani, kui üks köie lüli, milleks on pluus, mind reeta otsustab. Mu suust pääseb vaikne karje, kui selg ees maa poole lendan.
Järgmisel hetkel leban liikumatult maapinnal. Hingan sügavalt sisse ja siis välja. Tundub, et ma jäin ellu.
Kogun end paar hetke ja tõusen siis valuoigega püsti.
Mõõdan pilguga oma aknast välja rippuvat köit. See on piisavalt kõrgel, et vargad selle abil sisse ronida ei saaks. Kuigi mul poleks midagi selle vastu kui keegi Vaikele kurikaga paar hoopi virutab.
Asun selga hõõrudes teele. Kõigepealt on mul vaja leida öö läbi avatud internetikohvik.
Pärast kümneminutilist jalutuskäiku selgub, et see polegi nii raske ülesanne.
Ühe korterimaja all asuva baari ''Internett'' uksed on lahkelt avatud.
Astun pikemalt mõtlemata sisse.
Baar pole just kuigi eeskujulik. Selle seinad on luitundpruunid ja põrandat polnud keegi ilmselt mitu päeva pesnud.
Neljast pragulisest puitlauast on üks hõivatud habetunud lõuaga mehe poolt, kes tuimalt oma tühja õlleklaasi põhja vahib.
''Kas ma saaksin arvutit kasutada?'' küsin leti taga seisvalt mustajuukseliselt neiult.
''Kui kauaks?'' pärib ta tüdinult ning laseb nätsumullil lõhkeda. Habetunud mees võpatab.
''Pool tundi. Umbes,'' vastan lootes, et saan selle ajaga hakkama.
''Üks euro,'' ohkab naine.
Ulatan talle raha ning ta juhatab mu kardinaga eraldatud ruumi, mille ainsaks sisustuseks on tool ja kokkupandav laud arvutiga.
Tänan teda ja sukeldun Interneti avarusse.
Pärast poole tunnist otsimist õnnestub mul leida sobiv koht. Kiviaugu motell. See on minu praegusest asukohast üpris kaugel, kuid olen kindel, et jõuan hommikuks kohale.

Ja mul oli õigus. Olen Kiviaugu motelli ees enne esimesi koidukiiri. Mu jalad valutavad väsimusest ning mul on tunne, et kukun iga hetk kokku.
Motelli uks on lukus. Ega ma oodanudki, et selline asutus on öö läbi avatud.
Vajutan uksekellale. See heliseb üsna valjult. Olen kindel, et kõik hoones viibijad ärkasid selle peale üles.
Kostuvad sammud. Uks avaneb ja mulle vaatab vastu hommikumantlisse mähitud keskealine naine. Ta ei paista kuigi sõbralik olevat.
''Kas ma võin siia mõneks ööks jääda?'' küsin. Ma pole võimeline sosinast valjemini rääkima.
''Vastuvõtt algab nelja tunni pärast,'' vastab naine kalgilt. Tema hääl sarnaneb ahelsuitsetaja omaga.
''Palun,'' sosistan. Mul õnnestub silmist paar pisarat välja pigistada.
Ta ohkan ja kannab raskuse ühelt jalalt teisele.
''Kuna sa mind niikuinii üles ajasid, pole vist väga mõtet sind välja saata. Ja pealegi mul on praegu üsna suur kliendipuudus,'' arutleb ta endamisi.
Vaatan naisele suurte silmadega otsa.
''Jah, sa võid siia jääda,'' lubab ta viimaks.
Naine juhatab mind sisse. Vahetan raha võtme vastu, ja lähen teisele korrusele, kus asuvad toad.
Kasutan viimast energiaraasu, et enda oma avada.
Vaatan toas ringi. Mu väsinud silmad libisevad kähku üle heledate seinte, pisikese televiisoriga laua ja kummuti ning peatuvad pikemalt voodil, kuhu ma ka mõne hetke pärast vajun.
*
Järgmised kolm päeva veedan kartulikrõpse õgides ja telekat vaadates. Ma naudin vabadust täiel rinnal. Saan teha mida tahan. Süüa, mida tahan. Ja keegi ei nääguta.
Plaanin parajasti du¹¹i alla minna, kui kuulen koputust uksele.
Tardun.
Tunnen, kuidas kartulikrõpsud kõhust ülespoole tulevad.
Ma tean, et ukse taga pole toateenindus.
Seal on kas politsei või minu vanemad. Nad on mu leidnud.
Hingan sügavalt sisse ja avan ukse.
Tagasi üles Go down
AliceInWonderland XD
lehm
AliceInWonderland XD

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 18 Icon_minitime17/8/2012, 23:26

O my god. Kes seal ukse taga on??? What a Face Nii huvitav koht oli. Loen-ja-loen, ning mul on nii põnev ja siis
-Pauhh- osa lõppeb. Sa ikka oskad inimesi piinata. Razz

Tahaks uut juba. Very Happy
Tagasi üles Go down
MyMystery
Poppiholla
MyMystery

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 18 Icon_minitime17/8/2012, 23:28

Jaaa, inimeste piinamine on eriline anne. Very Happy
Uue osaga läheb nüüd natuke aega. Ma pean Hiiumaale minema.
Tagasi üles Go down
AliceInWonderland XD
lehm
AliceInWonderland XD

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 18 Icon_minitime17/8/2012, 23:34

Eiiiiii... -Karjub ahastuses-
Ma tahan kohe teada, kes seal ukse taga on. bounce
Kuule, äkki pani Vaike-tädi Marilini külge lutika ja jälitas teda, ning leidis ta. See oleks üsna tõenäoline ju? Very Happy Ei, tegelt ka tahaks uut.
Tagasi üles Go down
MyMystery
Poppiholla
MyMystery

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 18 Icon_minitime17/8/2012, 23:37

Jaa, see on Vaike. Koos vanaprouade armeega. Very Happy
Tagasi üles Go down
*Nastik.
Kärameister
*Nastik.

Female Postituste arv : 1048

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 18 Icon_minitime17/8/2012, 23:38

Issand, ma panin alles nüüd tähele, et kogu jutt on olnud kogu aeg olevikus Very Happy Appi Very Happy
Aeh, ma tahaks, et seal Urmas ukse taga oleks Very Happy
Tagasi üles Go down
http://www.nnastik.blogspot.com
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 18 Icon_minitime17/8/2012, 23:38

Urmasmusirullnäiteks? Very Happy

Ja gosh, see Vaike. Sa nende kirjeldustega muudad ta nii rõvedaks mustaks eideks, et mul on süda paha lugedes. Täitsa iiveldamaajav... No
Tagasi üles Go down
MyMystery
Poppiholla
MyMystery

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 18 Icon_minitime17/8/2012, 23:43

*Nastik: Very Happy Jah. Ma tahtsin olevikus kirjutamist ka proovida. :)
Äkki ongi Urmas. Very Happy
Audrey: Very Happy Ma ei ütle midagi. Very Happy
Vaike enam ei tule rõvetsema. Tal on piinlik, et Marilini valvamisega hakkama ei saanud.
Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 18 Icon_minitime17/8/2012, 23:47

JUMAL TÄNATUD, ma saan rahus magada!!! cheers
*mis sest et ma täielik ateist olen*
Tagasi üles Go down
AliceInWonderland XD
lehm
AliceInWonderland XD

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 18 Icon_minitime17/8/2012, 23:51

Ma ei saa aru mis teil Vaike vastu on?!? Minu meelest pole tal häda midagi, kuigi tema toitu ma tõesti ei sööks. :)

To MyMystery: Jumala vinge oleks, kui seal taga oleks terve vanamuttide armee. Siis nad viiksid Marili kaasa, ja paneksid hunniku kodutöid tegema. Hahaa, jumala lõbus osa oleks siis. Ja siis võib Urmas tulla lennates ja superkangelase kostüümis, ja Marili ära päästa. Siis nad elaksid HappyEverAfter kuskil saarel ja söödaksid üksteisele liivarannal viinamarju ja... Okei, see läheks juba liiga utoopiliseks. Razz

Urmas võiks ju ka olla, aga siis oleks see juba imelik, et nad koguaeg kokku juhtuvad. Vahet-pole, sa kirjutad nii-kui-nii paremini.

Ma siis ootan kohutavalt uut. Very Happy

Tagasi üles Go down
MyMystery
Poppiholla
MyMystery

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 18 Icon_minitime18/8/2012, 00:01

Audrey: Very Happy Ma rõõmustan koos sinuga, lähtudes Alice' ütlusest ''Ainult rõõm on rõõmustada teisi.'' Very Happy
Alice: Jaa õnnelik lõpp tuleb kindlasti. Tegelikult ma isegi vahe peal kaalusin selle armee sisse toomist. Kuid ma vist ikka jään selle juurde, mida ma algselt teha plaanisin. Very Happy
Tagasi üles Go down
AliceInWonderland XD
lehm
AliceInWonderland XD

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 18 Icon_minitime18/8/2012, 00:04

Nüüd ma tahan veel rohkem uut osa... Very Happy
Tagasi üles Go down
Getzzzu
Valguse kiirusel liikuv tigu
Getzzzu

Female Postituste arv : 291

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 18 Icon_minitime18/8/2012, 00:07

Märkasin ka, et jutt olevikus kirjutatud.
Mis ma ikka ütlen... Meeldis, nagu alati Very Happy
Plaani B juures hakkasin naerma. Ma ei kujutaks ette, et vaatan näiteks oma korteri aknast välja ja siis näen, et keegi ronib mööda köit ülevalt alla Very Happy
Tegelikult ma ei kujuta üldse ette, et keegi riietest tehtud köiega aknast alla ronima hakkaks Very Happy
Nii põneva koha pealt lõpetasid ära!
Ootan vääääga uut!
Tagasi üles Go down
MyMystery
Poppiholla
MyMystery

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 18 Icon_minitime18/8/2012, 00:10

Alice: Mul on juba valmis mõeldud kõik, mis seal juhutub. Very Happy ...Ja mulle tundub, et järgmine osa on eelviimane.
Getzzzu Aitäh. :).
Marilinil vedas, et ta kellelegi vahele ei jäänud. Very Happy
Tagasi üles Go down
AliceInWonderland XD
lehm
AliceInWonderland XD

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 18 Icon_minitime18/8/2012, 00:11

Ma küll roniks kui vaja, kuid kahjuks/õnneks ripub minu aknast väljas nöörredel, -Ööseks tõmban ma selle sisse!!!- kust on väga hea vajadusel alla ronida. Very Happy (Ma elan majas)

P.S: Eelviimane!!! Shocked Ma ei ela seda üle, kui see jutt ära lõppeb. Very Happy
Tagasi üles Go down
MyMystery
Poppiholla
MyMystery

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 18 Icon_minitime18/8/2012, 00:15

Lahe. Mul võiks ka selline redel olla. Very Happy
Jp, paraku on selle looga varsti ühel pool.
Tagasi üles Go down
AliceInWonderland XD
lehm
AliceInWonderland XD

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 18 Icon_minitime18/8/2012, 00:21

Mis teha, kui sul on selline lahe isa, kes mõtleb koguaeg vingeid, põnevaid ja enamasti ohtlikkuid asju välja. Very Happy Temaga ei hakka kunagi igav. (Tema riputaski nöörredeli mu akna alla)
Tagasi üles Go down
MyMystery
Poppiholla
MyMystery

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 18 Icon_minitime18/8/2012, 00:25

Väga lahe. Very Happy Ma ei väsi seda kordamast. Very Happy
''lahe'' on mu parasiitsõna. Very Happy
Tagasi üles Go down
AliceInWonderland XD
lehm
AliceInWonderland XD

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 18 Icon_minitime18/8/2012, 00:35

Minu parasiitsõna on "räigelt rõve". -Vurista R-tähti hästi pikalt- Very Happy
Lemmiksõna on mul "positsioneerima". Nii ilus pikk ja keeruline sõna. Kõige vastikum sõna on "idioot" ja "debiil". Liiga palju vokaale. :)
Tagasi üles Go down
onneriin
Vapper lohetapja
onneriin

Female Postituste arv : 131

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 18 Icon_minitime18/8/2012, 00:44

Ouou, sa jätad nii huvitava koha pealt pooleli, siis ütled et sa lähed Hiiumaale ja siis et see on vb eelviimane osa, mismõttes nagu??? Sa ei tohi niipalju halbu asju ühel ajal öelda Very Happy Nii ei ole lahe enam Sad
Tagasi üles Go down
http://6nner.blogspot.com
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 18 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Armastus ei küsi vanust
Tagasi üles 
Lehekülg 18, lehekülgi kokku 22Mine lehele : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22  Next
 Similar topics
-
» Armastusluule
» Armastus
» Armastus..
» armastus . # 1 .
» Armastus on pime !