MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Armastus ei küsi vanust

Go down 
+18
kiizukutsu
Getzzzu
Tennu
onneriin
Murtagh
Wissel
AliceInWonderland XD
nasicc
Hippi
Dragomira
Mezilane
Audrey
*Nastik.
Keku
SugarPiece
Cilen
Triinut6
MyMystery
22 posters
Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4 ... 12 ... 22  Next
AutorTeade
MyMystery
Poppiholla
MyMystery

Female Postituste arv : 1154

Armastus ei küsi vanust - Page 3 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 3 Icon_minitime6/7/2012, 10:53

5.
Järgmiste nädalate jooksul kujuneb välja rutiin. Ma tõusen, söön hommikust ja lähen siis Kadrioru parki, kus uitan sihitult ringi või vestlen mõne agarama vanaprouaga.
Urmast pole ma seal kohanud. Ega ma seda uskunudki.
Iga kord, kui ma temale mõtlen, lahvatab minus leek. See põletab mu sisikonda ja teeb kuradima palju haiget.
Valu leevendamiseks pean midagi ette võtma. Täidan end tühjade lootustega teda näha. Need lohutavad mind natuke.

Tänane päev ei erine pealtnäha teistest kuidagi palju. Aitan proua Hildal tuvisid toita ja kuulan tema vanainimese muresid.
Ja siis ma märkan seda.
Jäätist reklaamiva plakati asemele on uus ilmunud. Selle peal on naine. Ta on käed pea kohale tõstnud ning seisab, ühe jala pahkluu teise reiel.
Palakati alla on kirjutatud: Jooga on tervise võti.
Muidugi! Jooga. Kuidas ma selle peale varem ei tulnud? Torman kodu poole nii kiiresti, et jään paar korda äärepealt auto alla.
Lõpuks jõuan hingeldades oma korteriukse taha. Keeran selle lahti ning jooksen oma tuppa.
Avan päevinäinud läpaka ja toksin Google-sse Jooga spordiklubides.
Klõpsan kõikidele ette ilmuvatele linkidele, kuid Urmase- nimelist treenerit pole kusagil.
Viimaks, kui olen juba lootust kaotamas, leian veel ühe spordiklubi. Selle nimi on ''Tervise tee.''
Avan treenerite nimekirja.
Ja kukun toolilt maha.
Seal on Urmase nimi. Ta annabki joogat. Esmaspäevast reedeni. Kella kuuest seitsmeni.
*
Koputan isa töötoa uksele ning lähen siis sisse.
Isa kummardub mingi joonistuse kohale, mis tal pooleli on. Selles pole midagi uut.
''Isa,'' alustan arglikult. Mulle pole kunagi meeldinud vanemate käest raha küsida. ''Sa lubasid, et toetad minu huvi spordi vastu.''
Isa mühatab. ''Huvi kunsti vastu toetaksin rohkem,'' lausub ta ettevaatlikult.
''Ma leidsin ühe spordiala, mis mulle meeldib. Ma tahaksin sellega tegelema hakata.''
''Nii?'' küsib isa ja paneb pliiatsi käest. ''Millal sa seal käima hakkaksid? Kas sügisest?''
Raputan pead. ''Tegelikult tahaksin juba praegu alustada. Suvevaheajal on ...ee... hind 5 eurot odavam.''
''Ja kui palju see siis maksab?''
''Kolmkümmend eurot kuus.''
Ta ohkab ja vaatab mind läbi prilliklaaside.
''Isa, palun.'' Teen talle vesiseid kutsikasilmi.
''Hea küll. Hea küll,'' ütleb ta alistunult. ''Aga mul on mõned tingimused.''
''Ükskõik, isa. Ma teeksin mida iganes.'' Oih. Selle lubadusega tuleb ettevaatlik olla.
''Esiteks. Sa ei küsi vaheaja jooksul enam minu käest raha. Ja teiseks. Sa lased mul endast portree joonistada.''
''Kaup koos.''
*
Seisan helerohelise hoone ees. Selle ukse kohal on valge silt, millele on roheliste tähtedega maalitud : Tervise tee.
Avan ukse ning astun väikesesse, heledasse ruumi, kus on musta värvi nahktugitoolid ja bee¾ikas administraatori laud, mille taga seisab kiitsakas punapäine naine.
Annan talle kolmkümmend eurot ning saan vastu õuna pildiga plastikust kaardi ja õiguse kasutada kuu aja jooksul kõiki klubi teenuseid.
Vahetan riided ja otsin üles saali number üks. See asub teisel korrusel.
Kogun end natuke ja teen siis ukse aeglaselt lahti. Ruumis on palju rahvast. Ühed lamavad, teised istuvad ja ajavad juttu.
Saali eesotsas on Urmas. Ta kannab valgeid Capri pükse ja sama värvi T- särki. Ta istub rätsepistes, käed põlvedele toetatud ja silmad suletud. Tema nägu on keskendunud ning rahulik. Ja ilus.
Tervitan teda, kui temast möödun. Ta noogutab ja tema silmalaud võbelevad korraks.
Ruumis on ainult kaks vaba kohta jäänud. Mõlemad esireas, otse Urmase vastas.
Eestlased on tõepoolest väga häbelikud.
Täpselt kell kuus avab Urmas silmad. Ta tõuseb ja sirutab ennast. Tema T-särk kerkib pisut ja ma näen tema kõhulihaste serva. Huvitav, kas see oli plaantud?
''Nii, tere,'' ütleb ta mahedal häälel. ''Kas keegi on esimest korda joogas?''
Tõstan arglikult käe.
Tagasi üles Go down
Cilen
Magus maius
Cilen

Female Postituste arv : 2007

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 3 Icon_minitime6/7/2012, 11:02

Mul oli juba ammu ununend, et Urmas joogat annab. Very Happy
Igatahes ma kangesti tahan Urmase reaktsiooni näha, kui ta tüdrukut näeb.. Shocked

Uuuut!!
Tagasi üles Go down
MyMystery
Poppiholla
MyMystery

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 3 Icon_minitime6/7/2012, 11:05

Varsti tuleb. Wink
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 3 Icon_minitime6/7/2012, 11:07

UUT! UUT! UUT! UUT!

I will get you if I don`t see a new chapter in one day Twisted Evil

Muidu hea XD Nagu Cilen juba ka ütles - tahaks näha, mis näo Urmas ette manab kui neiut näeb Very Happy
Tagasi üles Go down
MyMystery
Poppiholla
MyMystery

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 3 Icon_minitime6/7/2012, 11:12

Parimal juhul saate täna. Mitte nii heal juhul saate homme. Halvemal juhul saate ülehomme. Ja kõige halvemal juhul saate 6 päeva pärast. Twisted Evil
Very Happy
Tagasi üles Go down
Cilen
Magus maius
Cilen

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 3 Icon_minitime6/7/2012, 11:13

Ma loodan seda esimest, parimal juhul. Very Happy
Tagasi üles Go down
MyMystery
Poppiholla
MyMystery

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 3 Icon_minitime6/7/2012, 11:43

sunny
Annan endast parima.
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 3 Icon_minitime6/7/2012, 12:29

Tänu sellele jutule ma hakkan vaikselt aru saama, mis tähendab oodata uut osa ja surra põnevusse... Vaikselt hakkan juba mõistma... Very Happy

Aga jah, uuuuuuuuuuh. Pinge. I like.
Tagasi üles Go down
MyMystery
Poppiholla
MyMystery

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 3 Icon_minitime6/7/2012, 15:26

Päriselt? Razz
Ma olen nii meelitatud praegu. Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 3 Icon_minitime6/7/2012, 17:38

UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT!
Sellise koha pealt ei lõpetata. Very Happy
Ei. Lihtsalt ei. Very Happy
Ma suren põnevusse. Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 3 Icon_minitime6/7/2012, 18:38

Very Happy Very Happy

Ole-ole. Ma ei hakka eriti vigade ja miinuste kallal norima, kuna sisu iseenesest on huvitav.

Ja ma enne vist unustasin mainida, et meesjoogatreener kõlab päris... seksikalt. Ma ise ka tegelesin mõnda aega joogaga aga iseseisvalt Very Happy Päris põnev oleks lugeda, kuidas Urmas Marilini joogas juhendaks ja neil kerge kontakt tekiks ja... Hmm... Jooga on üldse tore asi.
Tagasi üles Go down
MyMystery
Poppiholla
MyMystery

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 3 Icon_minitime6/7/2012, 21:07

Nasicc: Pea veel üks päev vastu. Very Happy Homme hommikuks on uus osa olemas. Very Happy
Audrey: Ma pole ise joogaga tegelenud. Küll aga olen käinud pool aastat pilateses. See on vist joogaga mingil moel sarnane.
Nii, et sa võid mind siis parandada, kui ma jooga osas mõne rämeda faktivea teen Very Happy. Sest minu jooga teadmised põhinevad praegu ainult Google' st saadud infol. Very Happy
Tagasi üles Go down
Dragomira
Juudijõulupuu
Dragomira

Female Postituste arv : 235

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 3 Icon_minitime6/7/2012, 21:39

Mulle tundus kuidagi imelik, et isa isegi ei küsinud, mis spordiala see on, millega tütar tegelema hakkab. Kummaline. :) Aga muidu oli mõnus osa. Kahju, et Marilini ema polnud jutus sees. Ta on nii mõnsa tegelane. Very Happy No mis mul muud öelda on, kui et ootan uut. :)

Auts: Sa ütled, et saad nüüd aru, mis tunne on uut osa oodata ja põnevusse surra. Loodetavasti saad sa ka nüüd aru, mida meie tunneme, kui me NP uut osa ootame... Wink

Tagasi üles Go down
MyMystery
Poppiholla
MyMystery

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 3 Icon_minitime6/7/2012, 21:51

Eee...selle spordialaga on jah nii, et kuidagi .. ununes ära või nii. :) Ütleme nii, et tema ise ei keskendunud sellele vestlusele eriti.
Ja mis tema emasse puutub, siis varsti hakkab ta siia juttu üsna tihti ilmuma. Wink
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 3 Icon_minitime6/7/2012, 22:32

Okei, diil Very Happy Mul on mitu meestuttavat, kellele joogat tegev naine on päris ahvatlev. Don't ask me why... Very Happy
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 3 Icon_minitime6/7/2012, 22:34

Crying or Very sad Mystery... K-kus on uus o-o-o-osa... Crying or Very sad
Tagasi üles Go down
MyMystery
Poppiholla
MyMystery

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 3 Icon_minitime6/7/2012, 23:31

Ma tõotan, käsi südamel, et homme, hiljemalt kell 12.00 on uus osa teie ees. Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 3 Icon_minitime6/7/2012, 23:46

Ja kui ei ole siis minu sa lugeja näol kaotad Very Happy Very Happy Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 3 Icon_minitime6/7/2012, 23:47

Ise ka usud ennast, Auts? Very Happy
Tagasi üles Go down
Cilen
Magus maius
Cilen

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 3 Icon_minitime6/7/2012, 23:49

Ah, Audrey, sa ei suudaks. Very Happy

Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 3 Icon_minitime7/7/2012, 00:00

No fain siis Crying or Very sad

Ega ma jah... Suht tühjasid lubadusi annan teil siin alati Very Happy
Tagasi üles Go down
MyMystery
Poppiholla
MyMystery

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 3 Icon_minitime7/7/2012, 01:25

Audrey, su kommentaar ehmatas mind poolsurnuks. Shocked
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 3 Icon_minitime7/7/2012, 01:58

Et ma enam ei loe? Very Happy

Chill.

Ma lubasin oma kõik jutud ära kustutada ja siia mitte kunagi enam kirjutada ja nii edasi... Ja ma üldse ju ei kirjuta midagi. Mkm Very Happy
Tagasi üles Go down
MyMystery
Poppiholla
MyMystery

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 3 Icon_minitime7/7/2012, 02:06

Jumal tänatud. Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 3 Icon_minitime7/7/2012, 03:12

Natsa kahetimõistetav vastus Very Happy
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Armastus ei küsi vanust   Armastus ei küsi vanust - Page 3 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Armastus ei küsi vanust
Tagasi üles 
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 22Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4 ... 12 ... 22  Next
 Similar topics
-
» Armastusluule
» Armastus
» Armastus..
» armastus . # 1 .
» Armastus on pime !