| Keelatud | |
|
+7Nutella Cilen Vaimude Tund MyMystery m.k shine kiku979 11 posters |
|
Autor | Teade |
---|
MyMystery Poppiholla
Postituste arv : 1154 Age : 28 Asukoht : Mars
| Pealkiri: Re: Keelatud 3/1/2015, 20:36 | |
| Eks kõik peavad kusagilt alustama. Mitte ükski kirjanik polnud ju kohe alguses suurepärane. Ma arvan, et su kommentaar oli pigem just abiks. Nüüd ta sai teada, mis vigu teeb ja siis edaspidi läheb kõik aina paremaks. Mulle meeldivad su kommentaarid. Need on sellised mõnusalt pikad ja sisukad. Kui mina sobivat sidelauset ei leia, siis ma jätan lihtsalt sinna mingi tühimiku vahele, lähen lihtsalt edasi ja tegelen sellega hiljem. Ükskord on ju ikka esimene kord. | |
|
| |
Vaimude Tund Posija
Postituste arv : 488 Age : 26 Asukoht : kirjutab
| Pealkiri: Re: Keelatud 4/1/2015, 02:16 | |
| Imelikul kombel kirjutasin mina viie aastaselt paremini Ma tean jah, et oli abiks, aga ei usu, et ta sellest väga aru sai. Ja ma arvan ka, et ta pole nii suur kirjanduse huviline. Tundes teda, jätab ta asja pooleli. Minu õnneks siis Mulle ka meeldivad mu kommentaarid Alati nii hea tunne, kui saan midagi tarka öelda. Ja ma tean ka, et need teevad kõigil tuju heaks Mina teen ka tavaliselt nii, aga praegu pole inspiratsiooni Mul on lihtsalt nii häbi, et ma pole üheski varasemas jutus peatükki valmis saanud Ma nii loodan, et ma seda ka pooleli ei jäta... | |
|
| |
MyMystery Poppiholla
| Pealkiri: Re: Keelatud 4/1/2015, 11:33 | |
| Hehe, nojah Mul pole ka absoluutselt inspiratsiooni. Ma teen oma jutu lahti ja siis panen kohe uuesti kinni. Kohe mitte midagi ei suuda sinna lisada. Ma usun, et sa ei jäta seda pooleli, oota lihtsalt uut inspiratsioonipuhangut. | |
|
| |
Vaimude Tund Posija
| Pealkiri: Re: Keelatud 4/1/2015, 19:53 | |
| | |
|
| |
MyMystery Poppiholla
| Pealkiri: Re: Keelatud 11/1/2015, 14:39 | |
| Haha Ma pole ka selle nädala jooksul mitte ridagi kirja saanud. Esiteks pole lihtsalt aega, ja kui seda ka on, tuleb seda millegi muu heaks kasutada. Lihtsalt masendav, et juba esimesel koolinädalal pannakse selline koormus peale. | |
|
| |
Vaimude Tund Posija
| Pealkiri: Re: Keelatud 11/1/2015, 22:26 | |
| | |
|
| |
MyMystery Poppiholla
| Pealkiri: Re: Keelatud 12/1/2015, 22:18 | |
| Ma pole jah siia tõesti tükk aega jõudnud. Kui ma õhtul olen oma tegevustega ühele poole saanud, olen lihtsalt nii väsinud, et heal juhul jõuan mõned leheküljed raamatut lugeda ja siis ainult magada ja magada. Siis sa oled tublim kui mina. Mina pole oma jutukest üldse lahti teinudki. Ma olen vist liiga kohusetundlik, et mõne tunni ajal kirjutada. Esiteks tunneksin ennast siis kohutavalt süüdi ja teiseks, päris piinlik oleks vahele jääda ka. Aga, tõsi küll, vahel läheb tundide ajal mõte kusagile mujale liikuma ning tihti leian ennast ka mõnele jutule mõtlemast. Oh jah, ma isegi ei jaksa selle üle enam vinguda ka. Eks ma ju ise valisin endale selle kohustuse, gümnaasium on ju ikkagi vabatahtlik. Kuid ega ma midagi muud teha ei osanud ka. | |
|
| |
Vaimude Tund Posija
| Pealkiri: Re: Keelatud 13/1/2015, 03:25 | |
| | |
|
| |
Nutella Võlur
Postituste arv : 57
| Pealkiri: Re: Keelatud 13/1/2015, 14:01 | |
| Ohh.. Lugesin ka lõpuks kõik osad ära ja mulle meeldib see jutt. See on nii sujuvalt kirjutatud ja sain ka enda jutule väheke inspiratsiooni. (Ei hakka kopeerima, ära seda karda ) Kirjuta seda kindlasti edasi! Ma ootan jätku! :) | |
|
| |
MyMystery Poppiholla
| Pealkiri: Re: Keelatud 14/1/2015, 21:46 | |
| Vaimude Tund, Hea, et need paar lausetki kirja said. See nädal on tõesti üsna pingeline olnud, täna oli kaks kontrolltööd, reedel on kolm. Ehk saan ma nädalavahetusel kirjutama hakata -loota ju võib-, sest paljude ainete kursustelõpu jama saab läbi, ja nüüd ei pea ma enam nende vastikute joonestamistöödega tegelema. Haha, veab sul siis. Nojah, selles on sul õigus. Ega ainult põhiharidusega ei jõua tõesti kaugele. Nutella, Aitäh, mul on väga hea meel uut lugejat näha. Ja eriti suurt rõõmu valmistab mulle see, et sa suutsid siit inspiratsiooni leida. :) | |
|
| |
Cilen Magus maius
Postituste arv : 2007 Age : 26 Asukoht : Tartu
| |
| |
Vaimude Tund Posija
| Pealkiri: Re: Keelatud 15/1/2015, 18:38 | |
| | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Keelatud 15/1/2015, 20:18 | |
| Sama. Aga ausalt öeldes mul suht savi sellest füüsikast... | |
|
| |
Vaimude Tund Posija
| |
| |
MyMystery Poppiholla
| Pealkiri: Re: Keelatud 16/1/2015, 17:10 | |
| Mina üritan kõik ained vähemalt neljale venitada. Ilmselt on asi selles, et mu suguvõsas on kõik ülitargad ja viielised ja ma ei taha nagu must lammas olla. Sellepärast ma vist kooli pärast kogu aeg vingungi. Muide, minu jaoks on ka füüsika igav. Nüüd, kus see kursustelõpu aeg on läbi, saan tõesti kergemalt hingata. Esmaspäevaks jäi ülivähe õppida, nädalavahetusel ei pea enam joonestama, ja see tähendab palju vaba aega, ei tea küll millele, seda kulutada? | |
|
| |
Vaimude Tund Posija
| Pealkiri: Re: Keelatud 17/1/2015, 03:22 | |
| | |
|
| |
MyMystery Poppiholla
| Pealkiri: Re: Keelatud 17/1/2015, 14:34 | |
| Kusjuures kui meile mõni selline väga vastik ja loll ja raske ülesanne antakse ja ma seda lahendada ei oska, lähen ikka päris tigedaks. Vahel, kui ma eriti vihane olen, kirjutan mõne sellise ülesande juurde lahendus asemel hoopis ühe kurja kommentaari või siis lihtsalt palju suuri küsimärke. Ja ma hakkan kirjutama. Täna. | |
|
| |
Vaimude Tund Posija
| Pealkiri: Re: Keelatud 17/1/2015, 16:23 | |
| | |
|
| |
MyMystery Poppiholla
| Pealkiri: Re: Keelatud 17/1/2015, 21:12 | |
| Ega ma nii julge ei ole, et niimoodi töödesse kirjutada, aga töövihikutesse, mida on hiljem kontrollitud, olen kirjutanud küll. Haha, väga lahe ju. Tubli, tubli | |
|
| |
Vaimude Tund Posija
| Pealkiri: Re: Keelatud 17/1/2015, 23:46 | |
| | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Keelatud 18/1/2015, 17:09 | |
| Ohjah. Ma tegelesin ka kirjutamisega ehk diplomitööga | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Keelatud 18/1/2015, 18:14 | |
| Ma mõtlesingi küsida, et mis su diplomitöö on. Nägi kangesti raamatu moodi välja. | |
|
| |
MyMystery Poppiholla
| Pealkiri: Re: Keelatud 18/1/2015, 19:43 | |
| Väga lahe õpetaja teil siis ju. Vahel luban mina ka, et kirjutan, kuid tavaliselt jõuan ainult faili lahtitegemiseni. Ma tahaks ka teada, mis diplomitööd sa kirjutad, Audrey. | |
|
| |
Vaimude Tund Posija
| Pealkiri: Re: Keelatud 18/1/2015, 21:00 | |
| | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Keelatud 19/1/2015, 23:35 | |
| Kirjutatud juba Majanduslik värk on, täpsemalt maksundus Täna saingi retensiooni ka kätte ja kaitsma lähen A-d :) | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Keelatud | |
| |
|
| |
| Keelatud | |
|