MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Sunny, Sexy Sydney

Go down 
+23
Sulesepp
LittleMissy
LittleStar
Everleigh
Carmen
Pump
lahter
TheBoY
Bluebelli
Marmelaad
Taylor
Murtagh
Miley Cyrus
Keiti
VanniJenny
teletupsik
padjanägu, [h]
Mari
Anny
Pharaoh
GossipGirl
bbrit .
Audrey
27 posters
Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Next
AutorTeade
Marmelaad
Tsiklimees
Marmelaad

Female Postituste arv : 430

Sunny, Sexy Sydney - Page 5 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Sunny, Sexy Sydney   Sunny, Sexy Sydney - Page 5 Icon_minitime23/9/2009, 18:07

Oh, lugesin järjest kõik osad ja ütlen, et nii head asja pole kohe ammu lugenud! Lihtsalt suurepärane ja kohe kindlasti hoian sel lool silma peal!
Seega, mida ruttem uut osa lugeda saab, seda parem! Surprised
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: Sunny, Sexy Sydney   Sunny, Sexy Sydney - Page 5 Icon_minitime23/9/2009, 21:35

Aitäääääh Very Happy

Ma üritan uue osa kallal vaeva näha! :)
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Sunny, Sexy Sydney   Sunny, Sexy Sydney - Page 5 Icon_minitime26/9/2009, 11:20

Uus osa Very Happy Mitte just pikk ja mitte väga palju sündmusi, kuid ka selliseid osasid peab olema Wink

Ärkasin võpatusega üles. Ma olin teleka ees magama jäänud. Tuba oli hämar, maja oli vaikne...

"Shhh," kuulsin rahustavat sosinat.
Hõõrusin oma uniseid silmi ja sain aru, et Chris oli minu kõrval. Ta vaatas pinksalt mingit uudisteprogrammi.

"Sa jäid magama. Teised grillivad õues."
Nihutasin end temast veidi eemale ja haigutasin.
"Oled unine?" uuris Chris.
Raputasin pead: "Ei, aga miks sa siis teistega koos pole? Nad kindlasti kutsusid sind."
"Ma ei tahtnud sind üksi jätta."
"Ma ei saa aru, miks sa mu und siis valvama pidid?"
Chris ohkas sügavalt: "Tead küll ju."
"Aa," noogutasin püüdlikult. Uni oli mu pea täiesti tühjaks teinud. "Anna andeks, et su peale enne vihastusin."
"Ah, pole midagi," vaatas ta maha.
"Ma olen selle jama pärast nii pinges, et... Ohh, ma ei suuda isegi üksi kusagile minna."
"Asi on nii hull?"
"Ma ei tahtnud sellest enne rääkida aga... See on kohutav."

Meeleheide mu hääles hirmutas vist teda.
"Karin?" küsis Chris äkitselt.
"Mida sa teada tahad? Seda, et ma ei saa öösel magada? Näen igal öösel unes teda? Kuulen asju, mida ei taha kuulda? Tahaksin, et see kõik lõppeb enne kui ma oma elule..." vuristasin pisaraid tagasi hoides.

Võptasin kergelt ja Chris kallistas mind.
"Seda ma kartsin. Sa väike jäärapea... Räägi mulle kõigest mida sa tunned. Sa ei ole selles ju üksi. Ma olen sul ju olemas."
"Jah aga... Kui kauaks?"

Chris vaatas mind ja vaikusest järeldasin, et seda ta ei oodanud.

"Mida sa sellega mõtled?"
"Sa ju lähed siit varsti ära. Sa pole kohustatud siia jääma... Ma..."
Chris hakkas naerma: "Ma ei jäta sind, Karin! Ma ju armastan sind."
Hingasin pahinal välja.
"Ma olen vist tõesti väsinud... Ma pole julgenud isegi magama jääda, kartes et Sydney..."
"Ma tulen sinu tuppa magama."
"Kindel?"
"Ehk mahun sinu voodisse ära."
"Peaksid küll mahtuma," arutasin ma rohkem omaette.
"Peaasi, et sa magada saaksid," lausus Chris reipalt ja patsutas mind õlale.

"Lähme otsime teised üles," tõusin ja sirutasin käe tema poole. Chris võttis sellest kinni ja me kõndisime koos välisukse poole.

Väljas oli veel soe, kuid päike oli juba loojunud. Taevas oli kergelt punakas ning kuu ja mõned üksikud tähed särasid juba taevas.

Kuulsin eemalt tiigi poolt kajavat naeru ning seadsime sammud sinnapoole. Ma teadsin, et niikaua kuni Chris minu kõrval on, olen ma kaitstud.

Tagasi üles Go down
Marmelaad
Tsiklimees
Marmelaad

PostitaminePealkiri: Re: Sunny, Sexy Sydney   Sunny, Sexy Sydney - Page 5 Icon_minitime26/9/2009, 15:44

See oli selline osa, mille kohta tahaks öelda ainult : awww. :)
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Sunny, Sexy Sydney   Sunny, Sexy Sydney - Page 5 Icon_minitime27/9/2009, 17:50

Mu eilne tuju oli ka vist selline Very Happy
Mul on selle jutuga lihtsalt nii kurjad plaanid, et ma tahan enne veel armsaid osi teha Wink
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

Female Postituste arv : 3579

PostitaminePealkiri: Re: Sunny, Sexy Sydney   Sunny, Sexy Sydney - Page 5 Icon_minitime27/9/2009, 18:18

jaa see oli t6esti hirmus nunnu.
appikene need kaks s6na (hirmus ja nunnu) ei sobi yldse kokku. Very Happy:D:D
jaa chris l2heb iga osaga j2rjest nunnumaks. :)
ja mulle meeldib, nagu sa juba muidugi tead.
uut.
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Sunny, Sexy Sydney   Sunny, Sexy Sydney - Page 5 Icon_minitime28/9/2009, 20:16

Selle jutu kohta käib küll...

Mulle meeldib ka Chris Wink
Hullult.

Ja saad uue. Luban.
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Sunny, Sexy Sydney   Sunny, Sexy Sydney - Page 5 Icon_minitime4/10/2009, 17:15

Uus osa...
Tegelikult on see osa ülipikk, kuid ma postitan selle jupphaaval;)
See on praegu kõik mis mul siin arvutis oli :)
Selle osa teine pool huvitavam.
Loodan, et meeldib veel. Very Happy

Rüüpasin rohelisest tassist kuuma teed ja tundsin Chrisi kätt enda põlvel. Õhtu oli väga soe ja ma tundsin end turvaliselt, koduselt. Mulle tegi heameelt asjaolu, et mu isa rääkis Chrisiga juba üsna vabalt.

Vaatasin laternat, mis meile punakat valgust heitis. Tuul kohises puudes ja see pani mu mõtlema. Kõigele mis on juhtunud ja mis võib veel juhtuda.

"Karin?"
"Karin..?"
"Ah?" ärkasin mõtisklustest ja panin tähele, et olime jäänud kahekesi.
"Kus sa olid oma mõtetega?" uuris Chris kavala muigega.
"Toaalselt teisel lainel," naersin kergelt. "Kuhu teised läksid? Magama juba?"
"Jaa," sosistas Chris ja tuli mulle lähemale.
Lõin oma pilgu maha ja hingasin sügavalt sisse. Chris surus oma näo mu põsele ja sasis käega mu juukseid.
"Tahad veel siin olla?"
"Mis kell on?"
"Umbes pool üks või juba üks... Oled unine?"
"Ei ole," vastasin venitades ja pöörasin näo ära. Vaatasin loojunud päikse poole, mis taeva madalalt lillakasoranziks värvis. See meeldis mulle.
"On sul halb olla?" uuris Chris järjekindlalt edasi.
"Ei ole halb, võibolla ma tõesti olen väsinud..."
"No näed," kehitas Chris õlgu ja andis mulle põsele musi. "Hakkame siis minema..."
"Ei, oleme veel siin. Siin on kena..," laususin kui olin majale kiire üleõlapilgu heitnud.

Maja aknad alles särasid tuledest, kuid ma oleks soovinud alles siis sisse minna, kui kõik juba magavad. Mu vanemad oleks iga hinna eest Chrisi minust võimalikult kaugele magama paigutanud.

Aga ma ei tahtnud seda.

Mul oli vaja teda enda lähedusse. Ma sain selles jamas vaid talle toetuda...

"Ega sul külm pole? Toon sulle teki äkki? Ega sa ometi päikesetõusuni siin istuda kavatse?"
"Ei, ei, ei," laususin kiirelt. Järsk vali tuuleiil pani mind kergelt värisema. Kuid see oli vaid korraks.
"Sul on külm ja sa..."

"Chris! Lõpeta!" hüüdsin tüdinenult.

Chris vaatas mind hetkeks ja pani siis käed minu ümber.
"Karin, ma armastan sind. Väga. Ma tahan, et sul oleks hea olla, ma tahan sinu eest hoolitseda..."
"Aga sa ei pea tõesti käituma nii nagu ei suudaks ma ise normaalseid otsuseid langetada!"

Chris võttis käed mu ümbert ära ja ma mõistsin, et ta sai pahaseks. Ta surus oma käed teksade taskutesse ja jäi veel minu kõrvale istuma.

Nüüd, kahetsedes, vaatasin maja poole, mis oli üleni hämarusse mattunud, kui mitte arvestada pisikest tulukest terassil.

Teised olid magama läinud. Nüüd oleks olnud suurepärane hetk majja hiilida, trepist üles minna ja...
Aga tundus, et see jääb täna ära.

Vaatasin Chrisi.
Ta võttis kandikult tükikese pähklikooki ja sõi seda aeglaselt.
"Chris?" sosistasin leplikult, kui ta viimase koogist viimase ampsu võttis. Puudutasin kergelt tema kätt, kuid ta tõmbas selle kohe ära ja tõusis.
"Anna andeks, aga ma lähen sisse. Ma magan diivanil või siis külalistetoas, kui selle üles leian. Head ööd," lausus Chris ja sammus maja poole.
Saatsin teda pilguga ja ohkasin. Tüli oli viimane asi, mida soovisin...

Viimati muutis seda Audrey (5/10/2009, 19:50). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: Sunny, Sexy Sydney   Sunny, Sexy Sydney - Page 5 Icon_minitime4/10/2009, 19:12

Minu elu paar kuud tagasi ^^
aga okei, see selleks.
muidugi see meeldib mulle ikka veel. Razz
ja soooviks seda uuut ja p6nevamat osa.
Tagasi üles Go down
Marmelaad
Tsiklimees
Marmelaad

PostitaminePealkiri: Re: Sunny, Sexy Sydney   Sunny, Sexy Sydney - Page 5 Icon_minitime5/10/2009, 18:50

Endiselt väga viis! :)
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Sunny, Sexy Sydney   Sunny, Sexy Sydney - Page 5 Icon_minitime5/10/2009, 19:52

Keiti: Mismõttes sinu elu paar kuud tagasi?? Wink Ma üritan uue jupikese varsti-varsti üles panna. Ma ei taha üldse seda juttu ära lõpetada, kuid peab ju Very Happy

Marmelaad: Kui meeldis on väga viis Wink
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: Sunny, Sexy Sydney   Sunny, Sexy Sydney - Page 5 Icon_minitime5/10/2009, 20:12

ahha, sellesm6ttes et ma olin ka paar kuud tagasi sama 6nnelik nagu Karin.
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Sunny, Sexy Sydney   Sunny, Sexy Sydney - Page 5 Icon_minitime5/10/2009, 21:10

Aaa, :) Väga tore.

Mind üllatas hetkel see, et ma mainisin jutu lõpetamist aga sa ei pannud seda tähele Very Happy

Kui ma seda osa, mis mul alles postitamatta on, kirjutasin mõtlesingi, et okei, aitab. Lõpetan ära. Vaatab kuidas viitsib.

Rääkisin msn'is klassiõega ja täiesti lambist saatsin talle paar jupi sellest jutus. Ta ütles et see on hea, ei uskunud, et mina olen selle kirjutanud ja ütles et tahaks edasi seda lugeda.
Ta usub alles siis mind, kui ma talle selle kõik lugeda viin ja küll ta selle saab kah Very Happy Võtsin oma julguse kokku, yay.
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: Sunny, Sexy Sydney   Sunny, Sexy Sydney - Page 5 Icon_minitime5/10/2009, 21:51

uh, nagu ma pidin vahepeal igakord oma s6brannale oma jutte ette lugema.
Tuli meile ja igakord kysis , "sa midagi kirjutanud oled?"
jaa sa ei tohi seda 2ra l6petada.
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Sunny, Sexy Sydney   Sunny, Sexy Sydney - Page 5 Icon_minitime5/10/2009, 21:52

Ma teeks seda heameelega edasi :)
Aga vaatab kaua mõttelõng jookseb Wink
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Sunny, Sexy Sydney   Sunny, Sexy Sydney - Page 5 Icon_minitime6/10/2009, 19:34

[b]Uusuusuus osa! Nautige ja kui juba loete kirjutage komentaar ka.
See tähendab, et nii positiivne kui ka negatiivne kriitika on oodatud:D
Loodan, et meeldib[/b]!

Suurepärane, mõtlsin omaette ja kustutasin laterna, sest varsti järjekordset päeva alustav tõusev päike tegi öö juba piisavalt valgeks. Valasin tassi veel kuuma teed ja vaatasin käekella. Seejärel võtsin selle käe ümbert ära ja panin laterna kõrvale ja nõjatusin küünarnukkidega lauale. Rüüpasin teed ja vaatasin kuidas oranz värvilaik taevas aina suuremaks ja suuremaks muutus. Niimoodi istudes tundsin ka, kuidas öine niiske õhk soojemaks muutus.

Salamisi lootsin ka, et Chris tuleb tagasi, kuid sisimas teadsin, et see on asjatu lootmine.

Lõpuks poole nélja paiku otsustasin minna majja. Oleks olnud tobe istuda hommikuni seal, vahtides päikesetõusu, juua teed ja näksida kooki kõrvale.
Astusin reipalt terassile ja üritasin ust lahti tõmmata.Logistasin linki ja veendusin, et olin ukse taha taha jäetud. Ei noh, tore...

Mu vanematel oli komme öösel täiesti suvaliselt uks lukku keerata, mõnikord isegi veendumata, kas kõik on üldse majas sees. Mul loomulikult pole selle harjumuse vastu midagi, kuid... veidi hoolikam tasuks siiski olla.

Piilusin läbi akna elutuppa, lootes, et Chris magab seal, kuid diivan oli tühi. Järelikult oli ta ikkagi minu toa kõrval asuvasse külalistetuppa magama läinud.
Sättisin end terassile istuma. Orienteeruvalt peaks ma ootama kolm tundi, võimalik et isegi kauem. Oleneb millal keegi ärkab.

Langetasin pea kätele ja sulgesin silmad. Tundsin kui unine ma olin.

Hetk hiljem kuulsin eemalt kolksu. Tõstsin pea ja lootsin, et keegi on ärganud, kuid märkasin siis, kuidas metsapiirile ehitatud raske värav lahti vajus. Sujuvalt, kergelt.., kutsuvalt.
Kummaliseks tegi asja see, et minu jõud on alati sellele värvale alla jäänud. Tuul poleks samuti seda teha jõudnud.

Mis võim seda hetkel lahti lükkas, jäi mõistatuseks.

Vahtisin juhmilt ikka seda värvat, kuni kuulsin appihüüdvat häält: "Tule, aita!"
Tõusin ja jooksin värava juurde. Ma ei mõelnud mitte kui midagi. Kas keegi on ikka seal, kes seal on ja miks...
Mu mõistus ütles mulle, et pean minema ja... aitama.

"KARIN!" kuulsin kedagi oma nime hüüdmas.
Lisasin kiirust ja tuiskasin värvaast välja. Jooksin läbi metsatuka, kuni jõudsin enamjaolt rohtu kasvanud randa. Surusin kätega kõrge rohu eemale, et näeksin kuhu astun.

Mõne minuti pärast seisin märjal rannaliival ja vaatasin möllavaid laineid.

Ma kuulsin sulaselgelt sedasama häält ennast kutsumas. Märkasin kedagi vees paaniliselt rabelemas, et pinnale jääda.

Kaalusin, mida teha. Kutsuda abi? Aga kui ta on abi kohalejõudes uppunud? Minna ise?
Vesi oli külm, kuid inimese elu on ju tähtsam?
Hingasin otsustavalt sisse-välja ja jooksin vette. Lained olid veel mässavamad kui enne.

"Tule, tule, tule!" kuulsin kaikuvat häält ja otsisin pilguga hääle omanikku. See hääl oli uskumatult tuttav.

Aga ma ei näinud läbi lainete enam hingelistki...

Ja siis järsku tundsin, kuidas mind tõmmati põhja. Mu ümber oli vaid tume vesi ja ükskõik, kuidas ma oleks soovinud ka pinnale tõusta, ma lihtsalt ei suutnud seda. Mul polnud selleks jõudu. Tundsin lausa kellegi puudutusi ja kuulsin naeru, mis naeris mu paanilise siplemise üle.

Tundsin kehas pinget mida põhjustas hapnikupuudus. Hetkeks vabanesin jäigast haardest ja tõusin pinnale, et endasse õhku ahmida.

Tahtsin sellest vastikust jääkülmast veestkohe ära saada, kuid kallas oli kaugemal kui oskasin arvata...

Taas tiriti mind vee alla ning sealt ma enam ei pääsenud.

Külmus halvas mu keha.

Nüüd polnud enam millegil tähtsust. Polnud enam midagi, mida keegi teha oleks saanud.

Lained mängisid minuga, viskasid mind, keerutasid mind jõuliselt ning ma sulgesin alistunult silmad.
Chris, käis välkkiirelt mu peast läbi ja siis oli kõik must...

See oligi minu lõpp...

:)
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: Sunny, Sexy Sydney   Sunny, Sexy Sydney - Page 5 Icon_minitime6/10/2009, 19:37

see ei olnud ju viimane?
eieieieieieieieieiei.
karin ei tohi surnud olla.
igatahes hea igal juhul.
jaaa ma loodan, et see ei olnud viimane osa.
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Sunny, Sexy Sydney   Sunny, Sexy Sydney - Page 5 Icon_minitime6/10/2009, 19:40

Wink Noh, kui mu järgmisest osast asja ei saa siis jääbki see viimaseks ehk :)
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: Sunny, Sexy Sydney   Sunny, Sexy Sydney - Page 5 Icon_minitime6/10/2009, 19:42

no, oleme siis positiivsed (eiei, *punastab* positiivne pole minu s6na) ja arvame, et su j2rgmisest osast saab asja. Wink
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Sunny, Sexy Sydney   Sunny, Sexy Sydney - Page 5 Icon_minitime6/10/2009, 19:48

Nojah. Kuigi päris tore on Karin ja Chris lahutada, pärast seda kui nad enam-vähem tülli läksid ja Karin jäeti ukse taha...

Samas kui ma teeks seda edasi, tuleks järgmine osa numminummi I love you
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: Sunny, Sexy Sydney   Sunny, Sexy Sydney - Page 5 Icon_minitime6/10/2009, 19:55

midagi nummit oleks hetkel tore. Razz
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Sunny, Sexy Sydney   Sunny, Sexy Sydney - Page 5 Icon_minitime6/10/2009, 19:58

Aaa :)

Ma ei oska öelda, mis saama hakkab sest kui ma lõpetaks selle ära saaks teistele juttudele pühenduda. Samas... Ma ei saa Chrisi ja Karinit nii kergelt rahule jätta Very Happy
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: Sunny, Sexy Sydney   Sunny, Sexy Sydney - Page 5 Icon_minitime6/10/2009, 20:29

just sa ei v6igi neid nii kergesti rahule j2tta. :)
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Sunny, Sexy Sydney   Sunny, Sexy Sydney - Page 5 Icon_minitime6/10/2009, 20:32

Lihtsalt mul saab varsti mõistus otsa mida ette võtta. Mõnus (issand kui psühho) oleks nad lõpuks ära tappa...
Igav oleks seda juttu lõpetada umbes nii, et " I love you" / "I love you more"
Wink
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: Sunny, Sexy Sydney   Sunny, Sexy Sydney - Page 5 Icon_minitime6/10/2009, 20:33

tegelikult mulle meeldiks vist ka, kui sa nad l6pus 2ra tapaksid.
oijaah ..
Tagasi üles Go down

Sunny, Sexy Sydney
Tagasi üles 
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 12Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Next