MEIE JUTUD Järjejuttudele pühendatud foorum |
|
| Sunny, Sexy Sydney | |
|
+23Sulesepp LittleMissy LittleStar Everleigh Carmen Pump lahter TheBoY Bluebelli Marmelaad Taylor Murtagh Miley Cyrus Keiti VanniJenny teletupsik padjanägu, [h] Mari Anny Pharaoh GossipGirl bbrit . Audrey 27 posters | |
Autor | Teade |
---|
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Sunny, Sexy Sydney 6/10/2009, 20:36 | |
| Eks vaatab Ma mõtlen juba koolis tundide ajal ka selle peale Kui ma olen ideaalse lõpu välja mõelnud (juhul kui ma teen sedaikka edasi) annan teada. | |
| | | Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| Pealkiri: Re: Sunny, Sexy Sydney 6/10/2009, 20:36 | |
| anna kindlasti teada. see on ikkagi mu lemmikjutt ju :) | |
| | | Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Sunny, Sexy Sydney 6/10/2009, 20:39 | |
| Okei :) Lemmikjutt- that's sweeeeet! | |
| Pealkiri: Re: Sunny, Sexy Sydney 17/10/2009, 12:05 | |
| Keiti- Ma vist enam-vähem tean, kuidas see lõpeb
Lühike...
* * * * * *
Läbi vaikuse eristasin kummalist piiksuvat heli. See kostus minuni justkui paisu tagant, kuid muutus aina kuuldavamaks, häirivamaks. Ma pidin oma silmad avama.
Voodi, milles avastasin end lamamas, oli minu jaoks suur. Mu selja taha oli topitud vist palju, sest ma oli istuvas asendis. Ruumis polnud kedagi. Ainult hämarus ja masinad...
Üritasin vasaku käega oma nägu katsuda, kuid ma ei jõudud oma kätt tõstagi. Mõlema käe küljes olid juhtmed, mu näol oli midagi...
Miks ma üksi olen? Kus Chris on? Miks ta pole siin minu juures? Kas ma..? Ei, ei, ei.
Ohkasin ja liigutasin aeglaselt oma paremat kätt.
Seejärel kuulsin kellegi sügavat norinat ja kui ma pead pöörasin nägin Mikku. Ta tõusis ärevalt, puudutas hetkeks mu juukseid ja eemaldus: "Ma lähen kutsun arsti!" Ja nii ta kaduski palatist.
Kuidas ma sain siia? Ma ju surin? Kuidas...
"Karin, kullake!" kuulsin ema nunnutavat häält. Märkasin tema selja taga isa, kes naeratas mulle ja astus lähemale, et mind emmata. Ma oleksin tahtnud neile midagi öelda aga mul polnud selleks jõudu. See tundus liiga raske.
Mikk jõudis palatisse tagasi koos noore arstiga. "Ma pean paluma teil lahkuda, preilil pole praegu jõudu nii paljusid külalisi vastu võtta. Kui ma olen ta läbi vaadanud, võite tema juures ükshaaval käia..." Mu vanemad ja Mikk kadusid palatist ja arst vaatas mind kiirelt läbi.
Kui arst lõpetas ootasin oma venda tagasi, kuid teda ei tulnud. Oleksin soovinud küsida temalt Chrisi kohta. Kus ta on? Miks tema minu juures pole..?
Mu pea vajus paremale küljele ja ma sulgesin silmad, et magada. Hetk hiljem tundsin kellegi kätt enda käel ja avasin silmad...
| |
| Pealkiri: Re: Sunny, Sexy Sydney 17/10/2009, 13:19 | |
| oioioi. oioioioi. mina see eest ei kujuta yldse l6ppu ette. :) aga see osa... alguses ma m6tlesin, et ta on Sidney juures ja siis need juhtmed on mingi elektriv2rk. ja, kas Chris ei valvanudki ta und? :) aga noo, mulle meeldis et ta elus on. Ja, ikka meeldib mulle see, kuidas sa kirjutad. Ja, nohh meeldis igal juhul! uuuut! | |
| | | | Keiti Libelobasulg kõrva taga
| Pealkiri: Re: Sunny, Sexy Sydney 18/10/2009, 11:41 | |
| aiiiaiiiaiiiia! Chris ei tohi lahkuda. xD | |
| Pealkiri: Re: Sunny, Sexy Sydney 19/10/2009, 19:29 | |
| Lahkutakse, et tagasi tulla Ma vaatasin, et Sami pole ka kaua maininud. *muide, ma vist polegi Sami õieti kirjeldanudki. Eniveiiiii- ta pole mingi kenake- ta õgib burgereid, sõõrikuid ja muud stuffi mida politseinikud filmides söövad ning käsutab Chrisi (kes eriti teda ei kuula) * Ma võin sulle isegi kunagi pikema PM'i saata, et mis plaanid mul sellega jutuga olid (mida ma ikkagi siia näiteks sisse ei kirjutanud) ja mis plaanid veel on | |
| Pealkiri: Re: Sunny, Sexy Sydney 19/10/2009, 20:12 | |
| Jaa sa saadad mulle selle PM-i. :) Aii, Sam on sellisel juhul tyypiline politseinik. :) | |
| Pealkiri: Re: Sunny, Sexy Sydney 19/10/2009, 20:18 | |
| Jah. :) Ja küll saad. Ma kirjutan selle valmis ja saadan sulle mingi aeg :) Sa võid mulle küsimusi ka saata, kui midagi väga huvitab. Küsimustega on isegi lihtsam | |
| Pealkiri: Re: Sunny, Sexy Sydney 19/10/2009, 20:25 | |
| *naerab, tantsib, laulab* Jaa, mina hakkan siis kysimusi m6tlema. eem, valmistu! neid tuleb umbes 1000000000 , vb paar rohkem. | |
| Pealkiri: Re: Sunny, Sexy Sydney 19/10/2009, 20:29 | |
| Küsi palju tahad :)
Mulle meeldib vastata. Saada siis pm'iga eks? | |
| Pealkiri: Re: Sunny, Sexy Sydney 19/10/2009, 20:35 | |
| Jaa, muidugi. :) Homseks m6tlen k6ik kyssad v2lja. :) | |
| Pealkiri: Re: Sunny, Sexy Sydney 19/10/2009, 21:17 | |
| ok. saada siis õhtupoole :) | |
| | | | Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Sunny, Sexy Sydney 20/10/2009, 17:14 | |
| Tegelikult vahet pole millal saadad Mida varem, seda rohkem aega mul vastata on | |
| Pealkiri: Re: Sunny, Sexy Sydney 21/10/2009, 14:48 | |
| UUS OSA... Loodan, et tuli välja Ja kriitikat, kriitikat, kriitikat...!!! Ma ei hakanud siia ossa tundeid eriti sisse tooma. See on selline osa, kus midagi nii väga ei toimu, kuid... ah, mida ma seletan Võite lugema hakata
*Sunny, Sexy Sydney- At home 8*
"Tere," lausus ta vaikselt ja ma vaatasin teda uimaselt. Ta häälest kostus väsimust ja mingit rõõmu ma tema näost välja ei lugenud. Kas asi oli ikka selles mis tol ööl juhtus? Kas ta tõesti solvus?
"Lõpuks ometi sa otsustasid ärgata," sosistas ta hetke pärast ja märkasin tema säravaid silmi. Noogutasin ja üritasin käega enda küljes olevaid juhtmeid sättida, kuid kui olin märganud millise ilmega Chris mind vaatas, asetasin pea mugavalt padjale ja käed kõhule.
"Me peame rääkima." Chrisi toon oli nii tõsine, et see lausa hirmutas mind. "Millest?" küsisin aralt. "Sellest, mis juhtus." Mismõttes mis juhtus, küsisin endalt ja vaatasin Chrisi arusaamatult. "Mis siis juhtus?" küsisin vaikselt.
Chris vaatas mind pilguga, mida ma enne veel näinud polnud. Järgmisel hetkel kahetsesin, et seda küsisin.
"Mis siis juhtus?" kordas ta pahaselt ja tõusis kiirelt püsti. "Mis juhtus? Sa oleksid paar ööpäeva tagasi end ära tapnud ja nüüd suhtud sellesse nii lihtsalt? Mida sa mõtlesid õige?"
Vaatasin suu ammuli Chrisi ja tundsin, kuidas mu silmadesse pisarad valgusid.
"Ma otsisin sind kõikjalt... Olin mures... Lõpuks leitsin su külmunult rannaliivalt. Sa olid täiesti... läbiligunenud. Sa polnud teadvuselgi. Ma kartsin, et sa oled surnud!" jätkas ta.
Vaatasin Chrisi, kes käis mu voodi ees närviliselt edasi-tagasi. Ma üritasin mitte nutma puhkeda, kuid peale seda ma ei suutnud end tagasi hoida.
"Chris, see polnud minu süü. Ma ei läinud end tapma. Ma ..."
Chris pööras oma pilgu minu poole ja ma nägin läbi pisarate kuidas ta viha hajus. Ta ruttas minu juurde ja kallistas mind tugevalt. "Anna mulle andeks! Sa ju saad aru, et ma armastan sind ja ma ei taha, et sinuga midagi halba juhtuks! Anna andeks, Karin..." "Ma a... Issand," jäin vait. Mul tuli meelde, kuidas see kõik juhtus. See käis kui film mu peast läbi. Chris tõmbus minust eemale ja püüdis mu äraolevat pilku.
"See oli Sydney..," laususin sosinal.
"Sydney?" sosistas Chris ägedalt. "Millal ta meid rahule jätab? Vaatasin ukse poole, veendumaks, et keegi ei tule: "Ärme vanematele Sydney't mainime. Samuti seda, et see kõik juhtus tema tõttu. Mu vanemad läheksid endast välja." "Ma pean Samiga ühendust saama..." "Miks?" "Ma tahan teada, kuidas temal läheb." Hammustasin huulde: "Loodan, et ka temaga on kõik okei."
Chris istus mu voodiäärele ja naeratas: "Muudame nüüd teemat, ma ei taha sellest jamast rääkida. Nüüd kui ma su jälle tagasi sain... "
Ta suudles mind põsele ja silitas mu juukseid. "Su vend mainis mulle, et su sünnipäev on lähedal." "Oh, muidugi!" naersin. Chris muigas: "Ja me võiks ..."
Taipasin, mida ta öelda tahtis ja hakkasin koheselt protestima: "Ei mingit sünnipäevapidu!"
"Sa ei taha oma sõpru üldse näha peale nii pikka äraolekut?"
Hakkasin mõtlema. See oli tegelikult väga hea mõte- korraldada pidu ja näha vanu sõpru aga kui Sydney midagi üritab?
Ma pean uskuma, lootma, et midagi hullu ei juhtu...
"Teeme ära!" olin lõpuks nõus. Chris suudles mind uuesti. "Väga tore. Näen ka sinu vanu tuttavaid."
Naeratasin Chrisile ja jätsime hüvasti.
Kui Chris palatist lahkus, kuulsin kummalist naeru, mis kostus minuni kuskilt eemalt. See polnud ükski arst, ükski külaline...
Ma teadsin väga hästi kellele see naer kuulus.
| |
| | | Bluebelli Juubilar
Postituste arv : 157 Age : 29 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Sunny, Sexy Sydney 21/10/2009, 14:57 | |
| Oh, ma pole juba ammu midagi nii head lugenud! Imselt jääb asi minu puhul rohkem laiskuse taha. Niisuguse koha pealt on halb jutt katki jätta hetkel - fännid võivad tappa:D | |
| Pealkiri: Re: Sunny, Sexy Sydney 21/10/2009, 14:59 | |
| "Ma teadsin väga hästi kellele see naer kuulus." See viimane lause jah? Mulle meeldib sellised lõppe teha Paneb järgmist osa ootama . | |
| | | Bluebelli Juubilar
Postituste arv : 157 Age : 29 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Sunny, Sexy Sydney 21/10/2009, 15:06 | |
| Ma võiks selle peale öelda ''Kui pilgud võiksid tappa'', aga ei tee seda, sest muidu ma ei saa uut osa lugeda ja mendid ukse taga homsel päeval oleks kõige hullem sünnipäeva kingitus | |
| Pealkiri: Re: Sunny, Sexy Sydney 21/10/2009, 20:53 | |
| Te saate kõik uut osa lugeda, niipea, kui ma selle valmis saan :) Ma sulle ette õnne ära ei soovi, sest see toob ebaõnne... PS: Kui sellest areneks kunagi midagi enamat siis oleks selle pealkiri võibolla lihtsalt "Sydney" | |
| | | Marmelaad Tsiklimees
Postituste arv : 430 Age : 30 Asukoht : Sahtlis
| Pealkiri: Re: Sunny, Sexy Sydney 24/10/2009, 21:56 | |
| hah, aga see oli suprehea osa, selline mille lõpp tekitas lausa külmavärinaid... | |
| Pealkiri: Re: Sunny, Sexy Sydney 24/10/2009, 22:39 | |
| Ma olen jobu. Ma oleks v6inud ju seda osa varem lugeda. Niiiii ammu juba panid selle ylesse ja mina polegi n2inud. Igatahes Audrey (*tahab teada su p2risnime*) sa tead, et ma ei oska/ei taha/ei julge seda kritiseerida. Endiselt hea. Ja see osa oli veel armas ka jaja Sydney on halb ja. *hoiab minutikese hinge kinni* Nyyd on parem. Ei leia lihtsalt s6nu et endast k6ike v2lja kirjutada. Ja ikkaveel mu lemmikjutt. Hakkan kohe f2nniks. Okei, ma j22n nyyd vait. Uut! | |
| Pealkiri: Re: Sunny, Sexy Sydney 25/10/2009, 10:40 | |
| Marmelaad: Ma ei tahtnud normaalselt seda osa ära lõpetada. Keiti: Sa pole jobu . Küll sa mu pärisnime ka kunagi teada saad Uut osa ma luban kindlasti järgmisel nädalal. (vaheaejal on mul palju-palju aega juttudele pühenduda) | |
| Pealkiri: Re: Sunny, Sexy Sydney 27/10/2009, 18:05 | |
| Jälle uus osa :) Loodan, et meeldib.., sest mõtteid lihtsalt pole * * * * *Palati uks, mis oli kergelt irvakil langes mürtsuga kinni. Olin mattunud pimedusse ja ei näinud mitte midagi muud. Naer oli nii selge ja see hääl... See kuulus Sydneyle.
Hingasin kiirelt sisse-välja, üritasin karjuda aga hääl ei tulnud väljagi. See oli jube. Värisesin üle kogu keha, teades, et nüüd juhtub midagi. Pilkane pimedus tegi olukorra veelgi hullemaks.
Ja siis nägin ma teda... Ta ilmus mu voodi kõrvale ja vaatas mind nägu minu näost 30 sentimeetri kaugusel. Ta nuusutas mind ja tema vasak käsi tõusis, et mulle midagi teha.
"Ära tee mulle viga!" suutsin värisedes pobiseda ja Sydney imekaunil näol oli õel naeratus. "Kullake, kui sa oskad end hoida, pole sina see kellele liiga tehakse!"
Pilgutasin kiirelt silmi ja üritasin taluda mõtet, et ta silitas mu juukseid.
"Ära karda."
Ära karda? Ma olin surmani hirmunud.
Ta käsi liikus aeglaselt mu kaela ümber ning ta ümises mingit tundmatut viisi, mis arvatavasti oleks pidanud mind rahustama.
See oli kohutav.
"Chr... Chris... CHRIS!" hakkasin järsku karjuma ja Sydneyle see ei meeldinud kohe mitte üldsegi. Ta käsi, mis mu kaela ümber oli, hakkas mind kägistama.
Proovisin rabeleda, et kasvõi niimoodi Sydney haardest pääseda...
* * *
"Karin! Karin!" Avasin rahulikult silmad ja nägin enda ees Chrisi. Ta vaatas mind silmis mure, hoolivus... "Mis juhtus?" küsisin käega kaela katsudes. "Sa nägid halba und..," sosistas Chris ja silitas mu juukseid.
Vaatasin temast mööda... Halb uni?
Kõik, mis mul oli sellest "halvast unest" meeles, oli Sydney lause: "Kullake, kui sa oskad end hoida, pole sina see kellele liiga tehakse!"
Mida ta sellega mõtles?? | |
| | | | Sunny, Sexy Sydney | |
|
| Permissions in this forum: | Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
| |
| |
| |
|