MEIE JUTUD Järjejuttudele pühendatud foorum |
|
| Sunny, Sexy Sydney | |
|
+23Sulesepp LittleMissy LittleStar Everleigh Carmen Pump lahter TheBoY Bluebelli Marmelaad Taylor Murtagh Miley Cyrus Keiti VanniJenny teletupsik padjanägu, [h] Mari Anny Pharaoh GossipGirl bbrit . Audrey 27 posters | |
Autor | Teade |
---|
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| | | | Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Sunny, Sexy Sydney 27/10/2009, 20:57 | |
| Ma kujutan ette No lihtsalt kujuta ette kõige õudsamat kummitust/vaimu ja ta... *naerab* ahistab sind(?)... Enam ma ei naera. See on see vasakule mõtlemine | |
| | | Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Sunny, Sexy Sydney 7/11/2009, 15:30 | |
| Vähemalt üks inimene on nüüd jälle õnnes Okei, loodan, et meeldib :) Ja komentaaaaaaaare... *****Mõne päeva pärast sain haiglast välja. Ma teadsin, et isa lubas mulle järgi tulla ja seega ma ootasin palatis voodis lebades teda aga mitte Chrisi. Loomulikult tahtsin ma saada koju, et näha Chrisi, sest ta ei käinud mind kaks päeva vaatamas vaid tegeles töö asjadega ja üritas Samiga kontakti saada. Kuulsin koputust uksele ja ootasin millal isa midagi ütleb, kuid uks langes juba tema järelt kinni. Avasin silmad, sest see vaikus oli kahtlane. "Isa?" küsisin kiirelt ja keerasin end küljelt selili. Ja seal seisis hoopis tema... "Chris!" sosistasin ja tundsin kuidas mu silmad õnnepisaraid täis valgusid. See, et ma teda ei lootnud nii ruttu näha ja et ta nüüd siin oli, muutis mu üliõnnelikuks. Ta kummardas mu voodi kohale ja haaras mu oma käte vahele ning surus kerge musi mu põsele. "Kas sa tulid üksi?" küsisin ikka veel sosistades. "Jah." Naeratasin kergelt: "Ja sa ei eksinudki ära? Said liikluses hakkama?" "Ma tulin taksoga..." "Taksoga?" Chris hakkas naerma: "Ma veensin su isa, et ma võiks ju ise sulle järgi tulla ja lõpuks oli ta nõus. Sellegi poolest polnud ta nõus ohverdama mulle autot." "Ma ei taha teadagi, kui palju see maksma läheb! Sellest hoolimata on mul hea meel, et sa siin oled..." Chris suudles mind: "Minul ka..." Lõpuks aitas ta mu püsti ja võttis mu asjad. Toetusin kergelt temale ja kõndisime käsikäes haiglast välja valge takso juurde. Sõit kestis umbes tund aega ja lõpuks kui väljusime taksost koduväravate juures, jäin ootama Chrisi, kes taksojuhile sõidu eest raha maksis. "Jälle kodus..," ohkasin ning Chris võttis mu käest kinni. Astusime läbi väravate. Tundsin õhus värskelt niidetud rohu lõhna, panin tähele Mikku, kes eemal lõkkeplatsi korda tegi. Panin tähele, et muruniiduk seisis keset muruvälja ning see tähendas vaid seda, et niitmine oli alles pooleli. Isa oleks juba ammu niiduki kuuri viinud. "Mul on muruniitmine pooleli..." lausus Chris ja ma vaatasin teda üllatunult. "Mis on? Ma pean ju kuidagi kasulik olema." Naeratasin rahulolevalt. "Miks minu auks nüüd sellist korda õues luuakse?" "Sa ei taipa?" muigas Chris Astusime mõned smmud veel edasi ja siis ma jäin seisma. Muidugi! Kuidas ma ei tulnud selle peale? Mu sünnipäev! "Ei, Chris. Ma ei taha pidu, ma ei taha jälle..." "Mitte midagi ju ei juhtu..," kinnitas Chris mind poole lause pealt. Tema öeldu ajas mind veel rohkem närvi. "Aga kui midagi juhtub?" "Ma arvan, et ei juhtu midagi, Karin. Püüa rahuneda..." Vaatasin õudusega lõkkeplatsi poole ja Mikk viipas mulle. Kõndisime edasi ja mina vaikisin... "Oled nüüd pahane mu peale?" "Natuke," laususin emotsioonitult. "Ole nüüd..," naeris Chris. "Sünnipäevad on pidutsemiseks, mitte möödunud aasta leinamiseks. Pealegi... ma usun, et su sõbrad tahavad sind näha..." Sõbrad tahavad näha? Nüüd mulle meenus üks põhjus, miks ma Austraaliasse üldse läksin... | |
| | | Keiti Libelobasulg kõrva taga
| Pealkiri: Re: Sunny, Sexy Sydney 7/11/2009, 18:09 | |
| Mina olen väga õnnelik. Ja ma arvan, et sünnipäeval juhtub midagi.. Chris on endiselt nunnu., ja uut siis! | |
| Pealkiri: Re: Sunny, Sexy Sydney 7/11/2009, 18:13 | |
| Põhimõtteliselt sa tead ju seda, mis juhtub :) Mul pole hetkel tuju, et osa valmis kirjutada aga... mnjah, äkki homme hommiku poole *airaisk, isadepäev on... siis mul pole vist aega...* Jah, möllu hakkab saama ja... juhtuma hakkab ühte-teist, nii et vaene Chris ... | |
| Pealkiri: Re: Sunny, Sexy Sydney 8/11/2009, 12:36 | |
| ***Jalutasime aeglaselt edasi ja mina mõtlesin palavlikuliselt sündmustele mis toimusid enne mu Austraaliasse minekut. "Kas Mikk teatas juba mu sõpradele, et ma pean oma sünnipäeva?" küsisin mõtlikult. Mul mõlkus meeles üks inimene, kelle tõttu ma siit ära sõitsin. Oli ta nii kergelt unustanud... Chris naeris kergelt: "Jaa." "Oh ei," vigisesin ja vaatasin õudusega terassi, mis oli öökimaajavalt ära kaunistatud. Tegelikult oli see ilus aga ma ei tahtnud oma sünnipäeva tähistada. Kõik hakkas nii vastu- kaunistused, Mikku sehkendamine, Chrisi ülihea tuju... Jumal küll... Olime majast mõnekümne meetri kaugusel, kui uks lahti läks ja mu ema sealt välja ruttas. "Karin, kullake, pisike... On sinuga kõik ikka korras, Karinike?" "Jah, ema..," vastasin ilmetult ja leppisin ema poputamisega. "Tule sisse, ma tegin sulle makaronisalatit. Sulle endiselt meeldib see?" "Eem, jah, ikka..," laususin vastuseks ja vaatasin Chrisi, "Tahad ka süüa?" "Noh, natuke kuluks tõesti ära." "Olgu.. ee... mine mu emaga siis kaasa. ma lähen räägin Mikuga." "Saad ikka hakkama?" küsis Chris murelikult. "Jah, ega ma nii nõrk ka nüüd pole..," vastasin kiirelt ja seadsin sammud lõkkeplatsi poole, kus Mikk endiselt tegutses. Mõne aja pärast vaatasin üle õla ja veendusin rahulolevalt, et Chris ja ema läksid kenasti kõrvuti majja. Lisasin sammudesse kiirust ja Mikk märkas mind: "Ahoi, õeraasuke, kepsutad juba lõbusalt ringi?" "Kepsutan? Ahh..." venitasin pahuralt, "Ma tahan sinuga rääkida." Mikk muigas: "Sellest sain ma juba siis aru, kui sa otsustavalt minu poole sammusid." "Chris ütles, et sa teatasid mu sünnipäevast kõigile mu sõpradele..." "Jah, ma kasutasin selleks sinu märkmikku..." "Ütle mulle üht... Kas sa... kutsusid Steni ka?" Mikku suule ilmus kaval muje. "No loomulikult. Ma saan ju ka temaga läbi ja..." "JOBU!" Mikk vaatas mind üllatunult. "ma ei taha teda siia!" hüüdsin tigedalt ja keerasin end ümber ja sammusin maja poole. "Miks? Ah? Te läksite ju tülli... Nüüd oleks suurepärane ära leppida!" Jäin seisma. Mõtlesin, mida öelda ja lõpuks kui olin asjade üle järele mõelnud pöördusin. Mikk oli minu juurde tulnud. "Ma ei taha teda siia kui Chris siin on. Ma lihtsalt ei... taha teda näha..." sosistasin vaikselt ja tundsin, et Mikk pani oma käe mu õlale. "Ma ei teinud seda ju meelega..." pomises ta ja elavnes seejärel: "Ja äkki ta ei tulegi..?" "Parem oleks, sest ma ei taha teada, mis siis juhtuma hakkab..." seda öelnud vaatasid mõne hetke venna silmadesse ja suundusin maja poole. Juba homme on mu sünnipäev... Kõige parem oleks olnud seda veeta koos Chrisiga, ilma suuremate pidustusetega... Pere ringis... Iga sekund mis nüüd möödus, süstis minusse hirmu. Oli enam kui kindel, et kui homme midagi viltu läheb siis vähemalt üks inimene tervelt koju ei lähe... Istusin terassil olevasse tooli ja sulgesin silmad. Ju ma pean leppima sellega, mis saatusel minu jaoks varuks on... | |
| Pealkiri: Re: Sunny, Sexy Sydney 8/11/2009, 12:48 | |
| oijah, ma ei oska enam midagi öelda. :) sa tead, et see meeldib mulle. xD Ootan väga seda sünnipäeva. oled ilusti tubli ja kirjutad uue osa, eks.. | |
| Pealkiri: Re: Sunny, Sexy Sydney 8/11/2009, 12:52 | |
| ikka kui täna aega on siis ikka :) äkki isegi paar osa ette kirjutan Aga ennem peaksin midagi head omale süüa tegema ja siis kribama :) | |
| | | TheBoY Kojamees
Postituste arv : 30 Age : 32 Asukoht : Toas.voodis.magamas.
| Pealkiri: Re: Sunny, Sexy Sydney 8/11/2009, 17:24 | |
| Kuule päris huvitav jutt. Olen sda siin ennem ka lugemas käinud. Üsna huvitav ja oleme ausad- kergelt ebareaalne aga samas see teebki selle huvitavaks. Ja mida prealkiri tähendab? On see jutuga seotud? | |
| Pealkiri: Re: Sunny, Sexy Sydney 8/11/2009, 17:54 | |
| Thanks. No võibolla. Pealkirja point tuleb ehk jutu lõppedes välja. Peaks olema jah seotud aga ma ei tea, kui hästi mul see välja kukub... Ps. Ma igaks juhuks küsin--- kas sa oled Kert? (Lihtsalt mul on tuttav kellel on ka 3.detsembril 1991 sünna) | |
| Pealkiri: Re: Sunny, Sexy Sydney 9/11/2009, 15:18 | |
| Jälle uus osa :) Peakski seda tihedamini tegema hakkama... *Keiti karjub "JEE!" loodetavasti* Aga praeguseks vist sellest piisab Loodan, et meeeeeeldib............***Chris läks sel õhtul eriti varakult magama. Ma muidugi lootsin õhtuti, et ta tuleb minu tuppa magama, kuid arvatavasti üritas ta säästa mu vanemate närve. Mu isale poleks see eriti meeldinud kuigi ma olen juba suur tüdruk ja võin poistega oma toas olla. Noh, okei, mõtlesin oma voodil istudes ja vaatasin oma toas ringi. Kell oli juba pool kümme õhtul ning õues oli alles hämar, päike loojus... Tõusin ja kõndisin oma toas ringi ning märkasin siis akna kõrval olevas riiulis väiksest musta karbikest. See oli mu lemmik juturaamatu taha jäänud ning see tõttu ei pannudki ma seda varem tähele. Keegi teine ei teadnud sellest samuti midagi. Vähemalt mitte keegi peale Miku. Ja nii palju, kui ma mäletasin aega enne ärasõitu lubas ta sellest vaikida. Tõmbasin raamatu eest ja asetasin selle teiste raamatute vahele. Võtsin nüüd musta sametkarbikese ja vaatasin seda... Vihkasin seda päeva, kui selle karbi sain. See oli nii vastik, see oli hirmutav, see oli liiga kiire tegutsemine tema poolt. Mina polnud selleks valmis... Klõpsasin karbikese lahti ja vaatasin sõrmust mille kalliskivi helkles mu öölambi valguse käes. Kui oleks läinud nii nagu Sten lootis, oleks see sõrmus juba vähemalt pool aastat mu kätt kaunistanud. Proovisin seda omale sõrme ja pidin nentima fakti, et see oli tõesti kaunis. See oli kindlasti kallis sõrmus. Ma teadsin, et kõige parem variant oleks Steniga lihtsalt rääkida suud puhtaks, öelda talle, et ma olen oma eluga edasi läinud, mul on nüüd Chris, keda ma armastan... Või kas ikka armastan...? Äkki ma lihtalt üritan seda endale sisendada, et Sten unustada, sest ma armastasin teda ikkagi meeletult aga kui ta mulle vahele jäi sel õhtul... Ma olin maruvihane, ülisolvunud... Ei soovinud teda enam mitte kunagi näha ja siis põgenesin nagu viimane argpüks Austraaliasse. Niiöelda "puhkama" mõneks ajaks. See oli nii ammu ja nüüd homme samal ajal olen temaga koos ja tähistan oma sünnipäeva. Kuidas Chris sellele kõigele reageerib, ei taha ma mõeldagi... Üritasin sõrmust nüüd sõrmest kätte saada aga see ei tulnud ära! Ma olin paanikas... Kui sain selle omale sõrme, peaks see ka ju ära tulema? Hiilisin vannituppa ja üritasin seebiga libedust tekitada. Ka see ei aidanud... Ma hakkasin juba peaaegu nutma ja pugesin voodisse aeg-ajalt sõrmust ära tirides. Mida ma hommikul Chrisile ütlen, kui ta märkab mu sõrmes sõrmust, mis pole üldse tavaline? Ta on ju politseinik, ta saab aru, kui ma valetan talle selle kohta mingi jama kokku... Ma ei taha talle haiget teha, mõtlesin ja surusin käe rusikasse. Silitasin näpuotsaga sõrmuse kivi ja lootsin, et see kena ehe midagi mu suhetes Chrisiga nässu ei keera... | |
| Pealkiri: Re: Sunny, Sexy Sydney 9/11/2009, 15:42 | |
| Keiti karjub: JEEJEEJEE! Jaa, Karin on ikka tola küll. Ta lihtsalt peab Chrisi armastama. *ootab pidu* jaa, uut siis!!!!!! | |
| Pealkiri: Re: Sunny, Sexy Sydney 9/11/2009, 15:43 | |
| Miks Karin tola on..? Ja ta ei pea lihtsalt Chrisi armastama Saad :) | |
| Pealkiri: Re: Sunny, Sexy Sydney 9/11/2009, 15:45 | |
| Karin on sellepärast tola, et ta selle sõrmuse sõrme toppis. Kuigi ma oleks vist samamoodi teinud. *hõiskab* | |
| Pealkiri: Re: Sunny, Sexy Sydney 9/11/2009, 18:23 | |
| Aga mnjahhh :) See sõrmus rikub nii mõnegi asja ära | |
| Pealkiri: Re: Sunny, Sexy Sydney 9/11/2009, 18:29 | |
| Oijaah. Olen ma muidu maininud, et mulle hirmsasti meeldib selle jutu pealkiri? | |
| Pealkiri: Re: Sunny, Sexy Sydney 9/11/2009, 18:33 | |
| Ei :) Mulle ei meeldi, seega ei mõista miks sulle meeldib | |
| | | Marmelaad Tsiklimees
Postituste arv : 430 Age : 30 Asukoht : Sahtlis
| Pealkiri: Re: Sunny, Sexy Sydney 9/11/2009, 19:43 | |
| Uuuh, see on nii hea ja põnev ja lisa siia veel palju positiivseid omadussõnu. Ootan uut osa! :) | |
| Pealkiri: Re: Sunny, Sexy Sydney 9/11/2009, 19:49 | |
| Marmelaad: Thank You Keiti????? | |
| | | | Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Sunny, Sexy Sydney 10/11/2009, 18:50 | |
| Hmmm, võibolla Samas ega eriti sunny ja sexy Sydney pole | |
| | | lahter Naerupall
Postituste arv : 14 Age : 32 Asukoht : tallinn
| Pealkiri: Re: Sunny, Sexy Sydney 10/11/2009, 22:46 | |
| jea, mulle väga meeldib, päris hea fantaasia sul! | |
| | | lahter Naerupall
Postituste arv : 14 Age : 32 Asukoht : tallinn
| Pealkiri: Re: Sunny, Sexy Sydney 10/11/2009, 22:50 | |
| sa oled seda ikka päris kaua kirjutanud!! | |
| Pealkiri: Re: Sunny, Sexy Sydney 11/11/2009, 21:40 | |
| Hmhhh :) Esialgne soov oli sellest midagi muud üldse arendada Fantaasiat üritan ma siia sisse veel palju toppida, aga vaatab... Ma kirjutan neid osi siia otse. Mul pole kuskil seda pikalt ette kirjutatud. Aga praegused osad on veidi maha rahunenud aga küll kõik hakkab jälle uue hooga | |
| Pealkiri: Re: Sunny, Sexy Sydney 14/11/2009, 11:54 | |
| Ma kirjutasin selle jupi kolmapäeva õhtul, poole kaheteistkümnest poole üheni. Lihtsalt und ei tulnud. Ega peale seda lõppu kah und ei tulnud XD Olgu siis - uus osa. Ma loodan, et meeldib ja ma mõtlesin, et ma olen natuke kuri... Uut osa ei saa enne 4-5 komentaari :) Sellest järgmine osa on ka juba valmis Ja aideem ,kuidas mulle hakkab see meeldima Loodan, et teile ka meeldib endiselt :)
Ärkasin hommikul uue lootusega. Aga endiselt ei midagi. Sõrmus liikus millimeetrid edasi-tagasi, kuid ära ei otsustanudki tulla. Ju ma pean midagi teistele kokku luiskama.
Lükkasin kardina kõrvale ja vaatasin õue. Kõrgel taevas sillerdav päike pani muru ja lehtede roheluse nii kaunilt särama, et see tõesti lisas elurõõmu, energiat.
Kõndisin oma riidekapi juurde ja lükkasin ukse kõrvale. Otsustasin esialgu midagi mugavat selga panna. Lühikesed püksid ja t-särk oleks väga lollikindel valik. Viskasin need voodile ja vaatasin nüüd kriitilise pilguga, mida õhtuks selga panna.
Must kleit poleks vist nii hea variant... Samuti seelik... Teksad? Mugavam ja veidi parem valik.
Tirisin riidepuult kitsad teksad ära, haarasin teise käega rohelise v-kaelusega sviitri ja viskasin needki voodile. Igaks juhuks võtsin kapist ka pika, kapuutsiga violetse kampsuni. Juhuks kui külm hakkab. Võtsin voodilt t-särgi ja libistasin selle üle pea ning tirisin püksid jalga.
Vaatasin end peeglist üle ja sasisin käega juukseid, et need kohevamad oleksid.
Mulle meeldis kanda lühikesi pükste, sest visuaalselt tegid need mu jalad pikemaks. See oli minu lühikest kasvu arvestades ainult hea.
Suundusin alla.
Kui jõudsin trepi kiiksumise saatel alla, hakkas pihta järsku kõrvulukustav tuututamine ja naer. Mõne hetke pärast kuulsin ka sünnipäevalaulu... "Oh, tänud," pomisesin vanematel ja Mikult kinki vastu võttes. "Kullake, 21...," vangutas ema ja ma üritasin püüdlikult naeratada. "Nii tore! saad mulle nüüd vabalt alkot osta..," müksas Mikk mind ja muigas: "Nali! Ega siis midagi, õeraasuke... Õnne!" "Aitäh Mikk." Mikk noogutas kiirelt, vaatas mind ja seejärel Chrisi ning tõttas kööki, kuhu ema-isa olid juba läinud.
Chris jälgis mind naeratades ja võttis mu kätest kinni. Ta nägi sõrmust: "Kena," ütles ta ja nägin, et ta tahtis midagi selle kohta küsida. "See... on... mu koolilõpukingitus..." Chris naeratas: "Kui sul midagi selle vastu pole, saad mu kingi õhtul kätte..?" "Sa..," alustasin protesti, kuid ta suudles mind kergelt, soovis õnne ja järgnes teistele kööki.
Seisin hetke veel trepi juures ja jõudsin paar sammu astuda, kui helises uksekell. Läksin avama ja siis, järgmisel hetkel helkisid mu silmis õnnepisarad: "Katre!" hüüdsin õnnelikult ja tüdruk, pigem noor naine, naeratas vastu. Sirutasin käed välja ja kallistasin teda.
Katre oli mu parim sõbranna. Ta oli enamat kui lihtsalt mu parim sõbranna- ta oli mulle õe eest. Katre oli muutunud- ta polnud enam nii kõhn, kui ma mäletasin teda olevat ning ka tema juuksed tundusid tema kohta liiga pikad... Need olid raudselt juuksepikendused. Aga ma pidin tunnistama, et poolde selga ulatuvad blondid sirged juuksed olid kadestusväärsed.
Kutsusin Katre endaga kööki, et ka tema saaks torti ja tutvuks Chrisiga. Tutvustasin neid teineteisele ja imetlus sõbranna silmis ei jäänud mul märkamata. Katre oli Chrisist lummatud. Ta oli ju tugev, võluv, sarmikas, armas ja .... politseinik. See viimane meeldis Katrele eriti.
Mulle oli tähtis vaid see, et ta võtaks Chrisi kui mu poiss-sõpra.
Tort söödud, kõndisime Katrega lõkkeplatsist mööda järve poole ja istusime kaldast umbes 12-15 meetri kaugusele, et rääkida ja meenutada vanu häid aegu.
Katre oleks olnud ka ainus, kellele oleksin julgenud Sydney's toimunust rääkida. Kuid ma hakkasin kartma tema reaktsiooni. Seega üritasin teemat vahetada ja teada saada, kuidas tal vahepeal läinud on.
Teda kuulates märkasin silmanurgast kaldas vett liikumas nagu oleks seal keegi käinud. Ma ei tahtnud Katre tähelepanu sellele juhtida, kuid... see ajas mulle hirmu nahka. Oli täiesti tuulevaikne ilm, vees polnud samuti midagi, mis sellist liikumist oleks põhjustanud... Nüüd jäi üle ainult üks variant, mis või kes see olla võis... | |
| | | | Sunny, Sexy Sydney | |
|
| Permissions in this forum: | Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
| |
| |
| |
|