MEIE JUTUD Järjejuttudele pühendatud foorum |
|
| New school, new people. [20] | |
|
+35HannaLiisaaa Karolin kcissy LittleStar black muskam Tricia Karro TheOne cth- tzerrikas eku:) MissTrouble SugarPiece Triinu:D padjanägu, [h] Keiti KillerCandyFuck VanniJenny kurmzu Murtagh lllennu Miley Cyrus NeverToLate Evy Kärolyn LittleMissy Liina teletupsik EITC. Helen nasicc Krissu GossipGirl bbrit . 39 posters | |
Autor | Teade |
---|
KillerCandyFuck Piraat
Postituste arv : 16 Age : 31
| Pealkiri: Re: New school, new people. [20] 20/4/2009, 16:49 | |
| heaa . ;d jään uut osa ootama (a) | |
| | | Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: New school, new people. [20] 20/4/2009, 16:58 | |
| Tead, mis ma praegu ütlen ? ? ? Ma arrrrrrrrrrrrmastan seda juttu tääääääääiega, äääää. ( L )^^ |
| | | Liina Musafriiik
Postituste arv : 619 Age : 31 Asukoht : Muhu :D
| Pealkiri: Re: New school, new people. [20] 20/4/2009, 18:07 | |
| Lõpp oli mõnusmõnusmõnus. ^^ Uut. (: | |
| | | lllennu Piraat
Postituste arv : 16 Age : 30
| | | | bbrit . Maffiooso
Postituste arv : 526 Age : 29 Asukoht : Väänas :)
| Pealkiri: Re: New school, new people. [20] 20/4/2009, 19:44 | |
| Tänks kõigile, kes loevad :) Lllennu sa ära egotse :D:D:D | |
| | | lllennu Piraat
Postituste arv : 16 Age : 30
| Pealkiri: Re: New school, new people. [20] 21/4/2009, 19:22 | |
| Brit, ma ei egotse. ma räägin lihtsalt tõtt. ma tean, et tõde on valus kuulata aga nii see on . niiet hakka juba uut osa kirjutama ;d | |
| | | padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| Pealkiri: Re: New school, new people. [20] 21/4/2009, 20:01 | |
| | |
| | | bbrit . Maffiooso
| Pealkiri: Re: New school, new people. [20] 21/4/2009, 21:41 | |
| panin teid ka kirja, ja tore kui lugejaid on :) | |
| | | nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: New school, new people. [20] 21/4/2009, 21:47 | |
| Awwww. Asi areneb. ootan uut! :) Ja parem kiiresti. (Võta ähvardusena, kui seda on vaja selleks, et osad kiiremini tuleks. ) | |
| | | bbrit . Maffiooso
| Pealkiri: Re: New school, new people. [20] 21/4/2009, 21:48 | |
| asi areneeb , jep aga siin saab veel sellist jama , et te kõik nutate aga iagastahes, mul täna ei ole aega, aga varsti on | |
| | | nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: New school, new people. [20] 21/4/2009, 21:49 | |
| Kõik nutame?? Oioi. | |
| | | bbrit . Maffiooso
| Pealkiri: Re: New school, new people. [20] 23/4/2009, 10:35 | |
| jah nutate nii et pisarad voolavad aga uus osa, kriitikat, kommentaare ja muud toredat ka, 14.
Istusin vaikselt ja ei liigutanud ennast. Ma vaatasin filmi, iga hirmsa koha juures silmi kinni pigistades. Megan naeris mu üle. Kõik mu kommid jäid ka järgi, sest ma ei tahtnud selle pakiga krõbistada.
Kui film läbi sai, kõndisime kõik koos naerdes välja ja jäime kino ette seisma. Kell oli juba kaheksa ja väljas oli üsna pime. „Mis me teeme? Või lähme igaüks oma koju?“ küsisin ja vaatasin kõigile järgemööda otsa. Jack kehitas õlgu ja võttis oma telefoni, sest keegi helistas talle. Ta võttis vastu ja kõndis meist natuke kaugemale. „Ma pean vist koju minema,“ ütles Megan ja kallistas mind. Seejärel Darrenit ja jooksis siis Jacki juurde ja kallistas kuidagi teda ka.
„Kommi tahad?“ küsisin Darrenilt taskust komme välja võttes. „Sul jäi neid järgi?“ küsis ta. „Ja, ma ju ei söönud neid ja ma ostsin neid liiga palju sest Jack käskis,“ ütlesin naerdes. Jack jõudis ka meie juurde tagasi ja vaatas mulle kulmu kortsutades otsa. „Mida ma jälle tegin?“ küsis ta. „Käskisid mul palju kommi osta,“ vastasin talle, mille peale ta ka oma kommid taskust välja võttis. „Ma unustasin need üldse ära.“
Kõndisime vaikuses bussipeatusesse. Vaatasin bussi aegu ja ohkasin. „Mis bussiga te lähete?“ küsisin, sest minuoma läks kindlasti kõige hiljem. Selleni oli viisteist minutit aega. „Ma lähen kuueteistkümnega,“ ütles Jack. Vaatasin uuesti kella oma telefonilt ja siis uuesti bussi aegu. „Su buss peaks kohe tulema,“ mainisin Jackile ja vaatasin Darrenile otsa, kes oli kuidagi vaikne.
„Ma lähen viiekümne neljaga,“ ütles Darren. „Meie buss läheb umbes kümne minuti pärast,“ vastasin talle ja istusin pingi peale. „Mu buss tuleb,“ ütles Jack. Tõusin uuesti püsti ja kallistasin teda. „Tavai, homme näeme,“ ütlesin talle, kui ta bussi astus.
„Ja olemegi meie kahekesti,“ pobisesin, kui pingile istusin. Vaatasin Darrenile otsa ja patsutasin enda kõrval olevale tühjale pingile. „Tule istu,“ kutsusin teda. Darren istus mu kõrvale ja vaatas telefoni.
Istusime vaikuses, koguaeg , kui ma tahtsin temalt midagi küsida, siis sain aru, et see on ikkagi nii loll küsimus ja olin parem vait. Varsti hakkasin ma külmast jälle värisema. Darren nägi seda ja vaatas mulle hoolivalt otsa. „Tahad mu pusa?“ küsis ta, mille peale ma pead raputasin. „Aga sul on ju külm,“ lausus ta. „Buss tuleb niikuinii kohe, seal on ikka soe,“ üritasin tagasi ajada ja naeratasin. „Mhh,“ pobises Darren, istus mulle lähemale ja pani jälle käe ümber. „Ma loodan, et sul nüüd on soe,“ ütles ta ja vaatas mulle oma armsa näoga otsa. „Jah, on,“ vastasin talle.
Kohe varsti tuli buss ja me läksime sisse. Seal oli palju haisvaid joodikuid, kes kõik oma joomingutelt tagasi kodu poole sõitsid. Või uue kõrtsi poole. Tegelikult vahet pole, sest see ei muuda fakti, et nad on jubeda välimusega ja karjuvad üle bussi oma kalameeste nalju.
Varsti oli buss minu peatusesse jõudmas ja ma tõusin püsti, et maha minna. Darren tõusis ka püsti ja jäi ootama, et buss peatuks. „Sa elad ju kaugemal,“ ütlesin talle otsa vaadates. „Jah, aga ma ei lase sul üksinda koju minna, mõni kuri inimene võib tänaval olla,“ ütles poiss ja pööras oma pea siis ühe tema taga oleva joodiku poole.
„Sa ei oleks pidanud mind koju saatma,“ ütlesin Darrenile, kui me mu maja ukse ees olime. „Aga ma tegin seda,“ vastas ta mulle ja ma hakkasin teda kallistama, kui ta mu lõuast õrnalt kinni võttis ja mind suudles. | |
| | | VanniJenny Võlur
Postituste arv : 71 Age : 25
| Pealkiri: Re: New school, new people. [20] 23/4/2009, 15:42 | |
| jällegi viimane lause oli nunnu | |
| | | Murtagh Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2326 Asukoht : Maybe in Gil'ead today..
| Pealkiri: Re: New school, new people. [20] 23/4/2009, 16:06 | |
| | |
| | | nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: New school, new people. [20] 23/4/2009, 16:12 | |
| Awwwwwwwwwwwwww!!! That´s all I have to say. | |
| | | Evy Võlur
Postituste arv : 54 Age : 32
| | | | NeverToLate Narkar
Postituste arv : 46 Age : 30
| Pealkiri: Re: New school, new people. [20] 23/4/2009, 18:14 | |
| | |
| | | NeverToLate Narkar
Postituste arv : 46 Age : 30
| Pealkiri: Re: New school, new people. [20] 23/4/2009, 18:16 | |
| | |
| | | kurmzu Juubilar
Postituste arv : 159 Age : 31
| Pealkiri: Re: New school, new people. [20] 23/4/2009, 18:37 | |
| sa kohe oskaad no , niiiiiiiiiiiii hea ! ( aa ) uuuuuuuuuut | |
| | | Helen Kuri põhjapõder(???)
Postituste arv : 188 Age : 29
| Pealkiri: Re: New school, new people. [20] 23/4/2009, 18:46 | |
| | |
| | | KillerCandyFuck Piraat
Postituste arv : 16 Age : 31
| Pealkiri: Re: New school, new people. [20] 23/4/2009, 19:13 | |
| lõpp oli jah hästi hea . | |
| | | bbrit . Maffiooso
| Pealkiri: Re: New school, new people. [20] 23/4/2009, 20:56 | |
| niiii tore, et see nii paljudele meeldib :) tuju teeb heaks | |
| | | Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: New school, new people. [20] 23/4/2009, 22:57 | |
| Awwwwwww, nii nunnu. ( L ) |
| | | EITC. Tindisüda
Postituste arv : 1073 Age : 30 Asukoht : Tallinn&Võru.
| | | | bbrit . Maffiooso
| Pealkiri: Re: New school, new people. [20] 24/4/2009, 20:03 | |
| jess, keegi kritiseeris. ma tean et see on tavaline, ma olen üritanud teha juttu, mis ei oleks nii tavaline, aga välja tuleb ikka tavaline, või siis ma ei suuda seda kirjutada rohkem kui kolm osa. Kirjelduste osas.. üritan , aga kui välja ei tule, siis ära süüdista mind palun :d | |
| | | Sponsored content
| Pealkiri: Re: New school, new people. [20] | |
| |
| | | | New school, new people. [20] | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
| |
| |
| |
|