| Tundetu. Või mitte. Vahet juu pole. | |
|
+7Helen Keiti Miley Cyrus LittleMissy Astrid. nasicc räwr 11 posters |
|
Autor | Teade |
---|
räwr Naljatila
Postituste arv : 90 Age : 28 Asukoht : Seal kuhu sinu silmad ei näe. Seal kuhu lennukid ei sõida.- Sinu voodi tagumises nurgas. *.*
| Pealkiri: Re: Tundetu. Või mitte. Vahet juu pole. 7/4/2009, 14:21 | |
| Mis te arvate, kui hakkaks tema lapse elust kirjutama? :d Nagu teine osa... aga KO-ME-TEE-RI-GE | |
|
| |
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: Tundetu. Või mitte. Vahet juu pole. 7/4/2009, 18:49 | |
| Kurb Kurb, et üks mu lemmikjuttudest läbi sai. Ma olen kõik, mida öelda tahaksin, juba varem ära öelnud, nii et mul pole tõepoolest enam midagi uut lisada. Endiselt hea, endiselt põnev, endiselt omapärane. Aitäh sulle selle huvitava jutu eest | |
|
| |
räwr Naljatila
Postituste arv : 90 Age : 28 Asukoht : Seal kuhu sinu silmad ei näe. Seal kuhu lennukid ei sõida.- Sinu voodi tagumises nurgas. *.*
| Pealkiri: Re: Tundetu. Või mitte. Vahet juu pole. 7/4/2009, 20:36 | |
| Jamh, aitäh Aga, tegelt ma mõtlesin et äkki kirjutaks seda lugu edasi? Aga nüüd nagu ta lapse (tõesti ei mäleta kas oli poiss v tüdruk) vaatenurgast janii.. Et teda narritakse koolis, kuna ta ema oli selline. Mingi mõrvari lapseks janii.. | |
|
| |
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| |
| |
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: Tundetu. Või mitte. Vahet juu pole. 8/4/2009, 12:35 | |
| Kui inspiratsiooni on, siis miks ka mitte | |
|
| |
räwr Naljatila
| Pealkiri: Re: Tundetu. Või mitte. Vahet juu pole. 8/4/2009, 18:03 | |
| oeh eks ma teen siis uue jutu. | |
|
| |
Miley Cyrus Skisofreenik
Postituste arv : 747 Age : 30 Asukoht : Ühes kohas, mida keegi ei tea ega leia :)
| Pealkiri: Re: Tundetu. Või mitte. Vahet juu pole. 8/4/2009, 18:23 | |
| | |
|
| |
räwr Naljatila
| Pealkiri: Re: Tundetu. Või mitte. Vahet juu pole. 12/4/2009, 19:12 | |
| uus tuleb... kunagi Aga, kuna mul ei ole mitte ühtegi mõtet (õigemini on neid nii palju, et need on mu aju nii üle koormanud, et ma ei mäletagi neid) siis võiksite pakkuda nt, jutu pealkirju. Või teemat. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Tundetu. Või mitte. Vahet juu pole. | |
| |
|
| |
| Tundetu. Või mitte. Vahet juu pole. | |
|