MEIE JUTUD Järjejuttudele pühendatud foorum |
|
| Don't Let Me Go (35/35). | |
|
+45MerkaaaTibuuu Asssu saleiti Dreams Kard Karro Little Green House -mariliis PINK accident -k&L- LittleStar Liinake Taylor Evy zoomie Keiti swessu eku:) lllennu KK perfecto Pizza DjCammy Emma MissTrouble kurmzu Audrey ThatsMe spring Espada Murtagh Helen Kärolyn Tärru. NeverToLate Liina LikeNoOther bbrit . LittleMissy padjanägu, [h] Krissu black Sixx- EITC. 49 posters | |
Autor | Teade |
---|
Pizza Because pizza is love, pizza is life
Postituste arv : 2863
| Pealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35). 9/8/2009, 14:19 | |
| M, ma ei oleks oodanud, et Jared tuleb seletama. Ja ma ootasin pigem uut osa Robertiga ._. | |
| | | EITC. Tindisüda
Postituste arv : 1073 Age : 30 Asukoht : Tallinn&Võru.
| Pealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35). 9/8/2009, 14:21 | |
| Jared ei tulnudki seletama. Ta tuli lihtsalt Katsi rahustama. Ja Robertit ei saa igas osas olla, ega Kats ei veeda kõiki päevi tema juures. | |
| | | Pizza Because pizza is love, pizza is life
| Pealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35). 9/8/2009, 14:22 | |
| | |
| | | Murtagh Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2326 Asukoht : Maybe in Gil'ead today..
| Pealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35). 9/8/2009, 14:24 | |
| | |
| | | EITC. Tindisüda
| Pealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35). 9/8/2009, 14:33 | |
| Ma ka ei ole. Jared meeldib mulle. *naerab* Ja Jared tuligi just SELLEPÄRAST, et Katsil OLI kontrolltöö. Kas see jäi nii segaseks? Aitäh. | |
| Pealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35). 9/8/2009, 14:47 | |
| Ei jäänud :D Lihtsalt... ta on imelik | |
| | | EITC. Tindisüda
| Pealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35). 9/8/2009, 15:59 | |
| Jared? Ei, Jared lihtsalt hoolib. :) | |
| | | Tärru. Nobenäpp
Postituste arv : 1198 Age : 30 Asukoht : Igal pool.
| | | | EITC. Tindisüda
| Pealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35). 10/8/2009, 22:18 | |
| Jaaa, Mannul veab sajaga. Aga ... tahad, ma panen su järgmisesse juttu sisse? Siis oleksid sina kõige lahedam tegelane! *naerab* Ainult, et ... ma ei tea. Ma vist ei oska sind sisse panna. Noh, ma ei oska sind kirjutada. Ma võiks küll panna sinu nime, aga põhimõtteliselt ei saa ma teha samasugust tegelast, nagu Mannnu, ja Mannu on suuremalt jaolt sinust inspireeritud. Dilemma. :) Ma olen Kauri peale pahane, aga ei ole ka. Sest minu arust ei teinud ta midagi valesti, kuna Jared on minu arvates ikkagi superlahe. Aga tegelikult oli see vist temast nõme. :) | |
| | | bbrit . Maffiooso
Postituste arv : 526 Age : 29 Asukoht : Väänas :)
| Pealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35). 11/8/2009, 00:07 | |
| uhh jah, jareeeeed ma tahaks seda seletust kuulda aga muidu robertit tahaks rohkem , seletuse võib ära kuulata ja siis minema minna (A) | |
| | | EITC. Tindisüda
| Pealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35). 11/8/2009, 00:24 | |
| Mm ... ma ei teagi, mida vastu öelda. :) Minule isiklikult meeldib Jared ikkagi rohkem. Hoolimata sellest, kui armas Robert on. Ma olen puhta armunud Jaredisse. Kogemata. (A) | |
| | | LikeNoOther Totaalne lumememm, noh!^.^
Postituste arv : 257 Age : 32 Asukoht : Kuskil Eestis.
| Pealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35). 11/8/2009, 03:23 | |
| Oioioi, ma pole niiiiiiiiiniiiiiii ammu kommenteerinud, uhh jube, *toriseb enda ette* sorrisorrisorrii...
aga et siis naq, Robert? hmm... ta... ta on äge! jah ta on äge, aga mingi kiiks on ta juures, mis mulle kohe üldse peale ei lähe... aga ma ei tea mis see on. eks ma kunagi ütlen,
Kats? ta on kergelt B.i.t.c.h. , nagu Merilin, aga Mannu tema on lahe, mul võiks ka siuke äge sõbrants olla, siis oleks kõik ok .
aga jutust siis nii palju et ....
Armastan :) (L)
| |
| | | padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| | | | Tärru. Nobenäpp
Postituste arv : 1198 Age : 30 Asukoht : Igal pool.
| Pealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35). 11/8/2009, 07:33 | |
| - EITC. kirjutas:
- Minule isiklikult meeldib Jared ikkagi rohkem.
Miks on mul meeles, nagu sa oleksid koguaeg öelnud: "Ma tahan nii väga, et sa edasi loeksid. Tead, Robert on nii äge!" Mul on nagu meeles, et sulle meeldis vahepeal Robert rohkem XD | |
| | | EITC. Tindisüda
| Pealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35). 11/8/2009, 09:44 | |
| LikeNoOther. Ma tahaks seda kiiksu hirmsasti teada. :) Kats ... no päris bitch ta ju ei ole. Minumeelest. Mis ta tegi? Mannu on jaa äge. Aitäh.
Ines, see on täitsa loogiline. :)
Anni, meeldis jaa. Aga ... enam mitte. Ja varsti hakkab jälle Robert nagunii rohkem meeldima. :) | |
| | | EITC. Tindisüda
| Pealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35). 12/8/2009, 15:51 | |
| Ups, topeltpostitus. Igatahes. Uus osa. Ma tean, et ma saan kohe kriitikat "MIKS ROOOOOBERTIT EI OLNUD????", aga sorri! :) Mõelge, et kunagi meeldis teile Marko kaa!
Kahekümne kuues osa.
Lasin julgust kokku võttes Marko maja uksekella. Üle pika aja tulin jälle talle külla. Lootsin sügavalt, et Merilin tal parasjagu külas ei ole, sest see oleks olnud katastroof. See oleks kõik ära rikkunud. Ja pealegi ei tahtnud ma Merilini näha. Uksele tuli Marko ema, mind märgates ilmus ta näole naeratus. „Ma juba hakkasingi mõtlema, et kas sa enam üldse külla tuled,“ lausus ta sõbralikult. Noogutasin pigem endamisi. „Kas Marko on kodus?“ küsisin. „On küll, ma kohe kutsun.“
„Ega tal külalisi pole?“ pärisin ma enne, kui ta Markot kutsuma jõudis minna. „Ei,“ vastas ta, saates mulle veidi veidra pilgu, kuid minnes siiski trepist üles. Natukese aja pärast tuli sealt samast alla Marko. „Kats!“ hüüatas ta, naeratus näole tekkimas, meenutades niimoodi mulle ta enda ema. Ilmselt polnud ta ema talle öelnud, kes tuli, muidu poleks ta niimoodi üllatunud. „Ma pole sind NII ammu näinud!“ Ta tuli minuni ja kallistas mind. Selle asemel, et aga sisse minna, astusin uksest eemale. Õues oli ilus ilm ja mulle oleks meeldinud väga välja jääda. Marko sai minust aru ja astus samuti õue, tõmmates enda järelt ukse kinni. Me kõndisime pingini, mis aia ääres oli ja istusime sellele. Vaatasin Marko poole. Ta ilme oli ettevaatlik, isegi pisut kartlik.
„Mida?“ küsisin. „Ega sa pahane pole … minu peale? Et ma pole sind vaatamas käinud ja üldse?“ Naeratasin õrnalt. „Pole hullu. Sul olid oma probleemid.“ „SINU probleemid olid hullemad.“ Ta naeratas vastu, olles nüüd palju rahulikum. Kuni ta pilk läks aiaväravale ja ilme muutus. Ma ei saanud isegi aru, mis selles ilmes väljendus. Pisut hirmu, rohkem muret ja … näis, nagu tahaks ta kohe vabandama hakata. Viisin pilgu temaga samasse suunda ja olin enda peale sekundiga vihane. Oli mul nüüd siis vaja Markole külla tulla? Ma oleks ju ilma ka hakkama saanud, vägagi hästi. Inimene aiaväravas polnud keegi muu, kui Merilin. Teadsin, et olin ametlikult kõik ära rikkunud.
Hüppasin kähku püsti ja ilma Markole head aegagi ütlemata tuiskasin aiast välja. Merilin saatis mulle vihase pilgu. Ma tegelikult tahtsin väga teada, mis nende vahel juhtub, aga kindlasti poleks ma saanud sinna vaatama jääda. Niisiis läksin istusin lähimasse bussipeatusesse, mis oli vastassuunaline sellega, kuhu Merilin pidi minema, kui ta tahtis tagasi koju minna. Õnneks olid need kaks bussipeatust üksteisest nii kaugel, et Merilin poleks iialgi märganud, et see olin mina, kui ta poleks just sihilikult mind otsima hakanud. Minu bussipeatus oli Marko majast kaugemal ka, nii et polnud mingit muret, et ta oleks minust möödudes mind märganud.
Ma pidin ootama vaevalt kümme minutit ning märkasin siis Merilini. Ta oli liiga kaugel, et ma oleks ta ilmet näinud, nii et ma ei osanud arvatagi, mis tal Markoga lõpuks juhtus. Ma eeldasin selle lühikese aja pärast, mil ta Marko juures oli, et asi ei lõppenud hästi, aga ma tahtsin vastupidist loota. Ei saanud ju olla võimalik, et MINA nende suhte ära rikkusin. Või oli? Ootasin, kuni buss tuli ja Merilin selle peale läks ning võtsin siis jälle suuna Marko maja poole. Üle aia nägin, et ta istus ikka veel selle pilgu peal, pilk maas. Aiavärava kägina peale tõstis ta aga pilgu. Hammustasin huulde, julgemata millegipärast talle lähemale astuda. „Me läksime lahku,“ ütles ta siis vaikselt. „Ei või olla,“ pomisesin, astusin kiirelt temani ja istusin ta kõrvale. Panin oma käe tema oma peale, mis pingi ääre peal lebas.
„Anna andeks. Ma ei tahtnud,“ ütlesin talle. „See ei ole sinu süü –“ „On küll! Mina tulin sulle külla ju!“ Marko raputas pead. „Ma oleks mingi hetk sulle ise ikkagi külla tulnud. Pealegi oli see minu valik.“ Vaatasin teda jahmunult. „SINA jätsid ta maha?“ „Ei, ei. Ta esitas mulle ultimaatumi. Sina või tema. Ma valisin sinu.“
Ma ei osanud midagi selle peale öelda. Miks keegi ometi nii halba otsust teha tahtis? Ta tahtis ju Meriliniga koos olla …? Mina oleks saanud neist eemale hoida. Ma oleks Markot ikka näinud, pidudel või kuskil. Minul poleks sellega probleemi olnud. Vähemalt mitte eriti. Noh, ma oleks teda igatsenud, aga me oleks ju saanud saata sõnumeid ja msn-is suhelda. Kõik oleks korras olnud. Enne, kui ma suutsin välja mõelda, mida öelda, jätkas Marko ise. „Merilin oli muidu tore ja ta meeldis mulle väga, aga ma ei saa temaga koos olla, kui talle mu sõbrad ei meeldi.“ Ma ei saanud ta mõttekäigust aru. „Aga ikkagi …“
„Kujuta ette, et Jared keelaks sul su sõpradega suhtlemise ära. Kas sa teeks seda?“ „Noh …,“ venitasin ma, mõeldes selle üle, „jah.“ Isegi mõte sellele oli jube, aga elada ilma Jared’ita … Olgu, praegu ma tegin seda, aga vabatahtlikult temast lahti öelda - sellele mõtlemine oli veelgi jubedam. Marko naeris vaikselt mu vastuse peale. „Võib-olla pole Jared õige näide. Aga meil Meriliniga polnud midagi sellist, nagu teil.“ Ma nägin vaeva, et mitte näidata oma ilmes, mida ma tundsin sees, kui ta selle lause ütles. Ta tuletas mulle jälle meelde meie suhet, seda, mis meil kõik olnud oli, ja kuidas ma seda kõike nii väga tagasi tahtsin. Ja see tegi haiget.
„Me polegi isegi sama kaua suhelnud,“ jätkas Marko midagi märkamata, „nii et võib-olla sa saad minust aru. Alati lihtsalt ei tule kõik välja.“ Vaatasin Markole otsa. Tundus, et ta päriselt mõtleski nii, mitte ei ajanud suvalist pläma minu pärast suust välja. Ja tundus, et ta ei olnud väga kurb. Mitte, et ta üldse kurb poleks olnudki, oli küll, seda oli ta silmadest näha, isegi, kui ta naeratas. Aga ta nagu ei võtnud seda nii väga hinge. Nagu … nagu ta oleks algusest peale teadnud, kuidas see lõpeb ja selleks juba ammu valmistunud. „Mul on ikkagi kahju sinust,“ ütlesin, pannes oma käe talle ümber. Ta pani oma käe mulle ka ümber ja tõmbas mind endale lähemale. „Pole hullu,“ kordas ta, „ta ei olnud nii tore inimene.“
„Aga sa just ütlesid –“ „Ta oli tore inimene. Aga mitte NII tore. Ma arvan, et ilma selle jamata poleks meie suhe ikkagi väga kaua kestnud.“ „Miks? Sest olgu, praegu ma nõustun sinuga, et ta pole nii tore, aga muidu arvasin ma temast päris hästi.“ Vaatasin jälle ta poole. Ta muigas. „Tahad, ma avaldan sulle saladuse? Mul on blondidega mingi kiiks. Nendega ei tule mul kunagi midagi välja.“ Tõmbasin tema nina alla ühe enda blondi salgu. Kui ta teadis, et tal blondidega ei suju, siis miks ta oli üldse minu ja Meriliniga midagi üritanud? „Noh, lõpuks ma saan ikka aru, et blondid mulle ei sobi. Isegi, kui mul kulub selleks natuke liiga palju aega,“ naeris ta. Naeratasin. „Olgu. Kui ma kohtan mõnda toredat mitte-blondi, siis ma annan talle sinu numbri,“ laususin. „See oleks tore.“ | |
| | | spring Veriveri loveable
Postituste arv : 867 Age : 28 Asukoht : outer space
| Pealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35). 12/8/2009, 21:57 | |
| Ma pole tükk aega kommenteerinud, aga nüüd ma siis teen seda. Mmm... noh, see oli küll üpriski nõme, et Marko ja Merilin lahku läksid. Kuigi, kui see tüdruk nõnda loll oli, et esitas ultimaatumi... noh, ma ei tea. Ma oleksin tema asemel samuti armukade, aga et kohe NII kade... ohjah. Muide, praegu tundub mulle, nagu oleks Kath'i elu täiesti kokku varisenud. Kas tal enne Jarediga kohtumist siis midagi teha ei olnudki? Praegu paistab ta elu küll kuidagi... igav olevat. Ta on kõigil jalus ja nii edasi ja nii edasi.
See oli armas, et Jared tuli teda enne kontrolltööd lohutama. Mina oleksin - kui mul enne tunni algust veel aega oleks olnud - Kath'i asemel ta ära kuulanud. Kasvõi huvi pärast. Või nii. Aga noh, jah. See oleksin mina. :)
See, et Kaur Jarediga suhtleb, ei ole minu meelest üldse nii hull. Nad olid ju sõbrad. Ja keegi - kuna Kathil polnud ilmselgelt tahtmist - pidi ju selle seletuse ära kuulama. Ning ta pidigi ju Jaredilt seletust nõudma. Ju siis oli see seletus nõndavõrd normaalne, et nad said suhtlemist jätkata. :)
Noh, ma ei tea. Jared on ka natuke liiga pehmeke. Saan aru, et romantik ja värki, aga kui ta tõsiselt Kath'i armastas, siis miks ta lihtsalt... ma ei tea, Kathi kinni ei hoidnud, et kõike ära seletada või... või öösel talle akna all serenaadi laulnud või mööda maja külge öösel Kath'i tuppa roninud ja talle kaissu pugenud või midaiganes! Praegu tundub, nagu oleks ta täiesti alla andnud. Ainult see, et ta kooli ette ilmus, annab natuke lootust või midagi.
Rohkem ma ei oska vist midagi öelda. Jutt ise meeldib, tõsiselt meeldib, väga hea on, aga need tegelased jäävad segaseks. Kuigi ilmselt ei saagi nad täiesti lõpuni läbipaistvad olla. :)
Ohjah. Muidu super! :) UUT! | |
| | | Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35). 12/8/2009, 22:03 | |
| Keegi oskab vähemalt kirjutada... Peab varsti taas otsast lugema hakkama... | |
| | | EITC. Tindisüda
| Pealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35). 12/8/2009, 23:17 | |
| Ingrid. Mm ... no ütleme, et mulle algul Merilin väga meeldis. Sest noh, ta oli nende kambas kõige rohkem minu moodi. Aga põhimõtteliselt on maailma kõige reaalsem asi see, et mõni su sõbranna sulle noa selga lööb. Ja ... tal lihtsalt viskas üle see, et Marko Katsist rohkem hoolis. Sest KUIGI Marko hoolis Katsist ainult sõbrana, hoolis ta temast kohe päris kindlasti rohkem. Ja kui aus olla, siis oli Merilin päris veendunud, mida Marko selle ultimaatumi peale ütleb, ja ta peaaegu tahtiski, et see nii lõppeks. Kaua sa käid kutiga, kellega sa pidevalt vaidled selle üle, et ta suhtleb liiga palju teise tsikiga? Nii et ta ei olnud utimaatumit esitades loll, vastupidi. Katsi elu ongi kokku varisenud. Vaata, mõtle. See on täielikult päriselust. Sul on päris kindlasti sõpru, kelle peale mõeldes tekib sulle küsimus, et mida sa küll enne neid tegid. Minul on. Ja Kats lihtsalt oli nii harjunud sellega, et ta oli pidevalt Jared'iga koos, ja teised olid talle rohkem nagu varuvariant, või mitte päris nii, aga et sa aru saaks, siis ma natuke liialdan. Ja siis, kui Jared'it enam ei olnud, siis ta oli küll harjunud käima vahepeal teiste juures, ja nii, nagu ennegi, aga ta ei saanud ju KOGUAEG nende juures olla, või mis sa arvad? Ta lihtsalt pidi selle kõigega ümber harjuma. Ta elu keerles lihtsalt Jared'i ümber. Ja ma luban, et läheb põnevamaks. Minu arvates oli see ka armas! Lõpuks ometi keegi nägi selles midagi sellist, nagu mina! Oh, ma juba mõtlesin, et ma ei teinud seda osa piisavalt selgesti või kirjeldasin halvasti või oli see lihtsalt loll mõte. Just, Jared oli ääretult armas. Ja ega Katsil aega ei olnud. Eriti. Pealegi oleks ta võib-olla isegi kuulanud, aga siis vihastasid Kaur&Jared ta välja, nii et see ei tulnud mõttessegi talle. Kaur&Jared'i kohta ... noh, Kats on ääretult egoistlik. Pisut, nagu mina. Kui mina kellegagi tülli lähen, siis ei taha mina, et ka mu parim sõbranna temaga edasi suhtleks. Katsi jaoks on Kaur nagu parim sõber. Seletuse kohta niipalju, et ... poisid mõtlevad tihtipeale kergemini ühtmoodi, kui poiss&tüdruk. Jared ei saanud Katsii kinni hoida seal kooli ees, sest miks ta tuli julgustama keemia tööks, ja siis oli ise süüdi selles, et Kats sinna tööle hiljaks jäi? Ja ennist lennujaamas ... ta armastas Katsi, ja Kats käskis tal ära minna, siis tal oli nagu kaks poolt enda sees võitlemas - üks, mis tahtis Katsi juurde jääda, ja teine teha nii, nagu Katsile kõige rohkem meeldib. See võitlus käis päris kaua. Kuni ta üks päev otsustas, et ta TAHAB Katsi näha, ja siis ta läks sinna kooli juurde. Keemia töö oli tegelikult pisut ettekäändeks, et lihtsalt Katsi näha. Sest sama palju, kui mitte rohkemgi, igatseb Jared Katsi, kui Kats igatseb Jared'it. Ja kuigi on palju osi vahel, siis tegelikult pole üldse palju aega mööda läinud, lihtsalt Katsil on vahepeal hirmus palju tegemist olnud. Ja ma luban, et Jared EI ANNA nii kergesti alla. Miks sa arvad, et ta siis järgmises hooajas ikka veel sees on? Issand, ma kirjutan liiga palju. Aga aitäh sulle! ;*
Audrey, aww, tänks! :) | |
| | | bbrit . Maffiooso
Postituste arv : 526 Age : 29 Asukoht : Väänas :)
| Pealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35). 13/8/2009, 12:58 | |
| | |
| Pealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35). 13/8/2009, 13:42 | |
| Saadki kriitikat kohe. MIKS ROBERTIT EI OLNUD?! :d | |
| | | EITC. Tindisüda
| Pealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35). 13/8/2009, 14:04 | |
| Britu, tänks.
Bullet. Sest ta tuleb järgmises osas! :) | |
| | | LikeNoOther Totaalne lumememm, noh!^.^
Postituste arv : 257 Age : 32 Asukoht : Kuskil Eestis.
| Pealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35). 13/8/2009, 14:53 | |
| Hmm, ma ei teagi seda kiiksu hetkel, ei oska öelda.
Olgu, Kats pole nii b.i.t.c.h. kui Merilin , aga... natuke ikka (A)
Marko mulle meeldib, tema on lahe, temas on miski mis mulle õudsalt peale läheb :) , ja ta meenutab mulle hullult ühte poissi, kes on ka umbes taolise iseloomuga
Ja... ja ma olen isegi rõõmus et nad lahku läksid, ära küsi miks, seda ma ei tea, ega ma nüüd nii tark ka pole , c'mmon, gimme a break , aga et jahm see selleks...
Jutust siis... meeldib, armastan, jumaldan jne.
ja siis uut tahaks kaa ! | |
| | | EITC. Tindisüda
| Pealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35). 13/8/2009, 15:49 | |
| Merilini on jaa loo bitch. Kui Janine võib-olla välja arvata. Ja Jarri ema. :) Marko läheb mulle ka peale, vabandust, et teda nii vähe viimasel ajal olnud on. Ma luban, et teda tuleb järgmises hooajas rohkem. Ma loodan vähemalt. :) Mina olen lahkumineku üle palju õnnelikum. :) Aitäääääh. Uut saab homme, ma arvan. :) | |
| | | Murtagh Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2326 Asukoht : Maybe in Gil'ead today..
| | | | Sponsored content
| Pealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35). | |
| |
| | | | Don't Let Me Go (35/35). | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
| |
| |
| |
|