| Unelaul | |
|
+15AliceInWonderland XD ®ebra Naughty shine DragonFly MyMystery Getzzzu Audrey Mezilane Milky Orange ^^ Tarretis Unicorn Karro Keku Cilen 19 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Cilen Magus maius
Postituste arv : 2007 Age : 26 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Unelaul 29/8/2013, 12:15 | |
| Vabandust, aga kavatsen seda võib-olla kooli jaoks kasutada.
Viimati muutis seda Cilen (7/6/2015, 11:15). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Keku Veriveri loveable
Postituste arv : 853 Age : 29 Asukoht : Üksik saar keset Atlandi Ookeani.
| Pealkiri: Re: Unelaul 29/8/2013, 12:40 | |
| Hmm.. Huvitav. Ja rohkem ma öelda ei oskagi. | |
|
| |
Karro Our little cutie pie (L)
Postituste arv : 1743 Age : 30 Asukoht : Tähtedel
| Pealkiri: Re: Unelaul 29/8/2013, 13:26 | |
| Issand, ma olen juba ära unustanud, kui hästi sa kirjutad. Teistsugune, äge, mulle meeldib :) | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Unelaul 29/8/2013, 13:38 | |
| Nii tore, et teile meeldib. | |
|
| |
Unicorn Roosa udupilv
Postituste arv : 650 Age : 25 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Unelaul 29/8/2013, 14:02 | |
| Oh kui vinge ja põnev :) Mulle ka meeldib :) | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Unelaul 29/8/2013, 14:04 | |
| Jei. | |
|
| |
Tarretis Needusemurdja... lalalala
Postituste arv : 300
| Pealkiri: Re: Unelaul 29/8/2013, 14:05 | |
| Eelmistega nõus. Hea ja tore ja huvitav. UUt. | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Unelaul 29/8/2013, 14:06 | |
| Küll on tore, et nii paljud loevad. Aitäh, Tarretis. :) | |
|
| |
Milky Orange ^^ Needusemurdja... lalalala
Postituste arv : 311 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Unelaul 29/8/2013, 16:34 | |
| Oh, mulle ka meeldib! Tundub põnev ja ma loen kindlasti edasi. Ja sa kirjutad ka jube hästi. :) | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Unelaul 29/8/2013, 16:39 | |
| | |
|
| |
Mezilane Pipar
Postituste arv : 1381 Age : 25 Asukoht : Eesti
| Pealkiri: Re: Unelaul 29/8/2013, 17:44 | |
| Uu... okei, ma vist ei pea mainimagi kui väga mulle su jutud meeldivad. See oli super ja uut | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Unelaul 29/8/2013, 18:33 | |
| Tänan, tänan, tänan. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Unelaul 29/8/2013, 19:35 | |
| Sa ei ole jah kiire kirjutaja. Mina ka pole. Aga Cilen- sa oled kuradi hea kirjutaja ja see on fakt. Ja ma palun, et sa nüüd vastu vaidlema ei hakkaks | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Unelaul 29/8/2013, 19:38 | |
| Sina ka pole, tõepoolest. Ja ma tegelikult tahaksin vastu vaielda, seda mitte moe pärast, vaid seepärast, et ma tõepoolest ei arva, et ma kuradi hea olen. Ses suhtes, et kõik ütlevad koguaeg nii hästi ja toredasti, et paneb lausa naeratama... aga kuradi hea ma küll pole. Ma selline keskmine pliks kirjutamise alal. | |
|
| |
Getzzzu Valguse kiirusel liikuv tigu
Postituste arv : 291 Age : 27 Asukoht : planeet Maa
| Pealkiri: Re: Unelaul 30/8/2013, 14:48 | |
| Tundub, et sellest loost tuleb tõesti vägev ning põnev jutt! Juba see, et sina, Cilen, autoriks oled, paneb mind seda lugema Sa oled tõesti kuradi hea kirjutaja, nagu Audrey ütles. | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Unelaul 30/8/2013, 15:17 | |
| Oi, nii armas kommentaar. Ja noh, see kuradi hea kirjutaja, Auts läks veits liiale, aga ma tänan ikkagi. | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Unelaul 1/9/2013, 16:34 | |
| Vabandust, aga kavatsen seda võib-olla kooli jaoks kasutada.
Viimati muutis seda Cilen (7/6/2015, 11:15). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Milky Orange ^^ Needusemurdja... lalalala
Postituste arv : 311 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Unelaul 1/9/2013, 20:45 | |
| Oh, mulle meeldis. Põnev ja lahe on. :) Mõnusalt pikk ka :3. Igatahes ootan uut! :) | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Unelaul 1/9/2013, 20:50 | |
| On ainult rõõm kuulda, et keegi ka loeb ning et see siis ka meeldib. Ja nagu ma ennist mainisin, siis arvatavasti uus osa nii ruttu ei tule. Muidugi võib mingi ime juhtuda ning mul tuleb mingi jube suur kirjutamis tahe, nii et saan uue osa ruttu valmis, aga mine sa tea. Kaldun rohkem selle esimese variandi poole hetkel. | |
|
| |
MyMystery Poppiholla
Postituste arv : 1154 Age : 28 Asukoht : Mars
| Pealkiri: Re: Unelaul 1/9/2013, 21:24 | |
| Mulle meeldib ka. Väga meeldib. Ma mõtlesin alguses, et ei hakka teiste sõnu kordama, aga ma lihtsalt pean veel korra mainima, et sa kirjutad imeliselt. :) | |
|
| |
Mezilane Pipar
Postituste arv : 1381 Age : 25 Asukoht : Eesti
| Pealkiri: Re: Unelaul 1/9/2013, 21:33 | |
| Issand see ema, ma ei tea, kuidas ta suudaks, ma oleks juba ammu paar head sõna talle maininud või minema jooksnud kusagile või midagi. Ja mulle ikka väga - väga meeldib, kuidas sa kirjutad, nii ladusalt lähed üle järgmistele sõnadele nagu mängiks klaverit või midagi. See kõik on nii hea tervik koos ja pilt mu silmade ees on ka tervik. Ma ei oska seda muudmoodi kirjeldada. Tegelased ja nende iseloomud on ka alati erinevad, see meeldib mulle ka väga. Ma ikka pean kordama: ma ei oska seda kirjeldada kui väga - väga - väga - väga meeldib mulle see, kuidas sa kirjutad. Täitsa kadedaks ajab, aga mitte "paha" kadedaks. Uut! | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Unelaul 1/9/2013, 21:46 | |
| MyMystery - Oeh. Ma olen alati olnud see keskmine tüdruk, see, kes teeb kõike normaalselt, mitte kunagi midagi hästi. Nagu tõepoolest hästi. Vahepeal olen ma isegi see loll tüdruk, kes kellelegi ei meeldi, keda mingi mõttetuse pärast direktori kabinetti kutsutakse, kui selles kõiges oli süüdi kogu mu kuradi klass. Kuigi tol korral võeti süüaluseks ka mu teine tüdrukust klassikaaslane. Aga mida ma öelda tahtsin on see, et teie kommentaarid on lihtsalt nii armsad ja toredad ja kuidagi nii ebareaalsed. Aga mulle meeldivad need ning ma poetan siin teisel pool ekraani nagu mingi kuradi tobu pisaraid. Huh. Ma tunnen end nagu mingi loll teismeline, keda ma nüüd järele mõeldes ju tegelikult olengi. Aga ma tänan kauni kommentaari eest, MyMystery. Mezilane - ...nagu mängiks klaverit. See koht tõi küll praegu naeratuse näole. Ja ma tänan väga. Tahaks nagu veel midagi öelda, aga te kaks võtsite minult nüüd sõnad suust, nii et ma siis kuivatan need märjad silmad ruttu ära enne, kui keegi mu tuppa veel astuda kavatseb. | |
|
| |
Unicorn Roosa udupilv
Postituste arv : 650 Age : 25 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Unelaul 1/9/2013, 22:54 | |
| Mezilane ütles küll kõik praegu ära. See oli tõeliselt vapustav osa. Nii kaasahaarav ja ladus. Sa kirjutad tõeliselt suurepäraselt ja mulle nii meeldib selle jutu sisu.
Ma loodan, et sulle tuleb kirjutamisetuhin ruttu peale ning uus saab varsti valmis! :) | |
|
| |
DragonFly Juubilar
Postituste arv : 161 Age : 23
| Pealkiri: Re: Unelaul 1/9/2013, 23:59 | |
| Ma ei suutnud poole pealt edasi lugeda... Mitte, et asi oleks sinu kirjutamises... Vaid... Ma ei tea. Hakkasin kohe mõtlema oma vanaema peale, keda võib minu jaoks samuti lähedasemaks kui mu ema ning mõte, et ta võiks praegu juba siit ilmast lahkuda... Kõht tõmbus krampi ja ma ei suutnud enam juttu süveneda. Ehk edasi oli põhiliselt võimatu nii lugeda, et oleksin ka tekstist endast aru saanud. Jutt ise, vähemalt see osa, mida mina lugesin, oli väga mõnusalt kirjutatud ja justkui voolas. Mulle väga meeldis, aga jah. Sa kirjutad väga hästi, kohutavalt hästi. Ja kuradilt hästi pole sinu puhul liialdamine. :)
| |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Unelaul 2/9/2013, 16:09 | |
| Unicorn - Tänan sind nende armsate sõnade eest. :) Ma muide ise ka loodan, et niiviisi juhtub, aga vahest lihtsalt on nii, et võtad jutu ette ja no lihtsalt ei oska midagi kirja panna, isegi kui sa tead, mida kirjutada tahad. Siis ma panen alati kinni ja ootan õiget hetke, et uuesti proovida. DragonFly - Tänan. :) | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Unelaul | |
| |
|
| |
| Unelaul | |
|