| Unelaul | |
|
+15AliceInWonderland XD ®ebra Naughty shine DragonFly MyMystery Getzzzu Audrey Mezilane Milky Orange ^^ Tarretis Unicorn Karro Keku Cilen 19 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Cilen Magus maius
Postituste arv : 2007 Age : 26 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Unelaul 20/4/2014, 18:14 | |
| Haha, Mezilane. Väga, väga kirglik kommentaar! Ja ma muide teen seda füüsikas kogu aeg. Ja isegi sellega on võimalik kahte saada. Ilma vahele jäämata. Ikkagi tänan ka. Nii et tänan tänan tänan. (: | |
|
| |
Mezilane Pipar
Postituste arv : 1381 Age : 25 Asukoht : Eesti
| Pealkiri: Re: Unelaul 20/4/2014, 18:26 | |
| Mul on homme aurumine, kondenseerumine ja muu selline. Isegi arvutusülesandes on raske aru saada, mida tegema peab. Tavaliselt on see arvutamise osa nagu lihtsam. | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Unelaul 20/4/2014, 18:48 | |
| Arvutus ülesanded ongi lihtsad, aga siis kui kõik koos on jookseb juhe kokku ja ei saa enam midagi aru. Mul matas nt samamoodi. Jumala närvi ajab. | |
|
| |
Mezilane Pipar
| Pealkiri: Re: Unelaul 21/4/2014, 17:57 | |
| Haha, polnudki "väga" hull. Midagi sai tehtud ja isegi arvutusülesanded olid tuhat korda lihtsamad kui need, mida tundides läbi tegime. Seda teist asja polnudki väga vaja vaadata. Mul käib siin jube kordamine eksamiteks praegu. | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Unelaul 21/4/2014, 20:07 | |
| Juba? Ma olen arvatavasti siis jube laisk, et eksamite peale isegi mõelda ei viitsi eriti... | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Unelaul 12/6/2014, 13:43 | |
| Vabandust, aga kavatsen seda võib-olla kooli jaoks kasutada.
Viimati muutis seda Cilen (7/6/2015, 11:21). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
MyMystery Poppiholla
Postituste arv : 1154 Age : 28 Asukoht : Mars
| Pealkiri: Re: Unelaul 18/6/2014, 19:47 | |
| Mida mida MIDA? Mismõttes Dan on kihlatud? Issand jumal, miks ta sellest nõmedast Ruest lahku ei lähe, kui talle hoopis Julia meeldib? Ma ei tea, sellel mehel tuleb küll kõvasti selgitustööd teha. Mis tähendab, et ma ootan nüüd kannatamatult uut osa. Aga muidu. Suurepärane osa. Nii pea, kui ma olin paar esimest lauset läbi lugenud, meenus mulle, kui väga ma su kirjutamisstiili armastan. Lugesin selle osa lausa kaks korda läbi ja lihtsalt nautisin. Ja misasja? Miks te ei tohi koolis lahtiste juustega käia?? Mina ei peaks seal siis vist küll päevagi vastu. | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Unelaul 19/6/2014, 22:40 | |
| Danton kallis Frost on kihlatud jahhh! Aitähhhh! Ma tean, ma käin (tähendab käisin ) igati idiootses koolis. Seda, et me juukseid lahti ei tohtinud hoida põhjendati sellega, et need on siis igal pool (söögi sees, mida nemad söövad ka?!?!?!?!?!) ja koristajad peavad neid koristama. Vabandust, aga mida muud nad siis tegema peavad, kui mitte koristama? Pealegi käisime kooliga Stockholmis ekskursioonil nüüd päev paar tagasi ja siis meid sõna otseses mõttes lukustati õhtul meie kajutitesse ja üks õpetajatest jäeti välja koridori valvama, et keegi välja ei tuleks. Meile öeldi põhjenduseks, et laeva töötajad olid neile öelnud, et meie ei või õhtul laeva peal ilma saatjata ringi käia ning nad olid seda öelnud meie kooli direktorile, aga kuidas, põrgu päralt, nad teadsid, et me koos temaga üldse oleme? Põhjus oli tegelikult raudselt selles, et nad nägid meid koos võõraste inimestega ringi käimas, kuigi meile oldi öeldud, et me enda kajutitest väljas käiksime ja uusi tutvusi saaksime. Ja kui me saime... Armas, kas pole? Aaa, ja muide, see poiss kellega meid nähti oli veidi tumedam ning üks õpetaja ütles meie kooli poisile: "Vaadake, et meie kooli tüdrukud nigadega ringi ei käiks." Vabandust, ma pidin selle lihtsalt välja rääkima. Ma olen jube vihane ausalt öeldes. | |
|
| |
Vaimude Tund Posija
Postituste arv : 488 Age : 26 Asukoht : kirjutab
| Pealkiri: Re: Unelaul 14/7/2014, 02:45 | |
| Ohsaa! Kohutavalt lahe jutt Lugesin kõik algusest lõpuni läbi ja ootan kannatamatult uut osa | |
|
| |
Mezilane Pipar
| Pealkiri: Re: Unelaul 15/7/2014, 11:41 | |
| Misasja, ma alles nüüd märkasin, et siin on mingi uus osa. Kus ma küll elanud olen? Alustades Danist siis nüüd on kirg muutunud. See on midagi vihaselt tapmise sarnast mu peas. Mille kuradi pärast ta küll Juliat suudles. See oli raudselt mingi osa tema isa plaanidest (teooriad, teooriad). Ta on JOBU. Juliast on muidu kahju, aga ma arvan, et tal on midagi varuks seal kihluspeole. Loodetavasti jobu Dan suudleb teda uuesti ja Rue näeb seda ja nad lähevad lahku ja almost happy ending on käes. Siis ma võib-olla ei soovigi teda enam tappa . Igatahes uut! Ja ma ei väsi seda korrutamast, et su kirjutised on ülimalt head . | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Unelaul 16/7/2014, 16:43 | |
| Tänaaaan teid mõlemaid! Dan on LAHE!!!!!!!!!!!!!!!! Uuega läheb vast tohutult aega. Ma MyMysteri jutu juures kirjutasin talle, milles probleem... | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Unelaul 22/9/2014, 19:28 | |
| Ma ei suuuuuuuuuuuda enam kirjutadaa..... | |
|
| |
MyMystery Poppiholla
Postituste arv : 1154 Age : 28 Asukoht : Mars
| Pealkiri: Re: Unelaul 23/9/2014, 17:53 | |
| Kas sa ikka tead, millise tünga sa mulle praegu tegid? | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Unelaul 23/9/2014, 20:07 | |
| | |
|
| |
Mezilane Pipar
| Pealkiri: Re: Unelaul 24/9/2014, 14:28 | |
| Mina sain topelt tünga, i know what you feel MyMystery... | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Unelaul 24/9/2014, 18:23 | |
| hahaha Ma ei tahtnud teile halba, andke andeks | |
|
| |
Vaimude Tund Posija
| Pealkiri: Re: Unelaul 26/9/2014, 01:59 | |
| Mh... Ma juba lootsin Kas uut ka millalgi saab? | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Unelaul 6/10/2014, 20:26 | |
| Appi, appi. Palun andke mulle andeks, et ma nii rumal olen. Ma ei tea, mis värk on, aga ma tõepoolest ei suuda enam kirjutada ja ajast, mil ma nüüd ühikas ka olen, ei suuda ma ka enam lugeda. Vabanduuuuuust! | |
|
| |
Vaimude Tund Posija
| Pealkiri: Re: Unelaul 11/10/2014, 13:47 | |
| Mina annan andeks Mul on tihti samamoodi... | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Unelaul 25/10/2014, 11:44 | |
| Jah, see on lihtsalt kohutav. Ma tunnen end jube süüdi, aga nüüd tuleb nanowrimo enda novembriga otsa ja mul on juba väga VÄGA pikka aega üks mõte peas ringi käinud, kuid seda jõudu ja tahet pole olnud, et kirjutada, niisiis nüüd ma proovin end takka sundida. | |
|
| |
Vaimude Tund Posija
| Pealkiri: Re: Unelaul 26/10/2014, 00:20 | |
| Ma mõistan sind täiesti Siiski ära end liiga palju ka sunni, sest nii võid sa oma tahte lõplikult kaotada, kuid mis veelgi olulisem, ära anna endale kirjutamisest liiga pikka puhkust, muidu võib sinu erakordne anne hävineda Ära küsi, kuidas ma tean | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Unelaul 26/10/2014, 10:03 | |
| Minu nö puhkus on juba mitu kuud olnud. Ma tõesti arvan, et pean end sundima, et taas tee kirjutamiseni leida. Kõlas väga maitselageadlt, aga jah. Nii see kord juba on | |
|
| |
Mezilane Pipar
| Pealkiri: Re: Unelaul 26/10/2014, 15:00 | |
| Haa, ma suudan kirjutada küll, aga 100 sõnalisi tekste korraga ja need pole mitte kuidagi juttudega seotud ja pärast kirjutamist on vaja vähemalt kuu ajalist pausi. | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Unelaul 27/10/2014, 14:30 | |
| Täpselt! Täiesti haige värk lihtsalt | |
|
| |
Vaimude Tund Posija
| |
| |