| Unelaul | |
|
+15AliceInWonderland XD ®ebra Naughty shine DragonFly MyMystery Getzzzu Audrey Mezilane Milky Orange ^^ Tarretis Unicorn Karro Keku Cilen 19 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Cilen Magus maius
Postituste arv : 2007 Age : 26 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Unelaul 21/9/2013, 13:30 | |
| Pean häbiga tunnistama, et pole endiselt sinu jutuga järje peale suutnud jõuda... Õudne kohe, pean end kokku võtma ja viimaks järjele jõudma. Aga nii tore, et sa ka loed. Ja selle "erilise" koha pealt ei oska nagu midagi kosta. | |
|
| |
Mezilane Pipar
Postituste arv : 1381 Age : 25 Asukoht : Eesti
| Pealkiri: Re: Unelaul 21/9/2013, 22:02 | |
| Oi... ma jõudsin ka oma lugemisega järje peale. Olen seda lõikudena lugenud, kuid kuidagi tervikut kokku ei tulnud nii, et ma alustasin otsast peale. Ja edasi, ma vist ei peagi midagi kirjutama, sest sa tead ise ka, mida ma kirjutama hakkaksin. | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Unelaul 21/9/2013, 23:14 | |
| Jajaa... eks ma oskan aimata tõesti. Aga tore on ikka lugeda. Alati. | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Unelaul 28/9/2013, 13:07 | |
| Vabandust, aga kavatsen seda võib-olla kooli jaoks kasutada.
Viimati muutis seda Cilen (7/6/2015, 11:17). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
MyMystery Poppiholla
Postituste arv : 1154 Age : 28 Asukoht : Mars
| Pealkiri: Re: Unelaul 28/9/2013, 13:48 | |
| Mul oli nii-nii hea meel näha, et siia on uus osa tulnud. Ainult et see sai natuke liiga kiiresti läbi. Sa kerid seda Tobias Frosti poja väljailmumise pinget kuidagi nii hästi, et ma ei jõua teda ära oodata. Uut osa ootan ka. Väga ootan. | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Unelaul 28/9/2013, 14:06 | |
| Mul on ka hea meel, et viimaks valmis sain. Ja Frosti poeg tuleb ka varsti. Väääga varsti. | |
|
| |
shine Helmut
Postituste arv : 906 Age : 29
| Pealkiri: Re: Unelaul 29/9/2013, 16:10 | |
| Kiiresti sai läbi jah, aga ikkagi hea oli. Ootan ka nüüd Tobias Frosti poega. Ja kusjuures mulle tundus Tobias Frosti nimi nii tuttav. Ma olin täiesti kindel, et ma olin seda kuskil kuulnud, aga tuli välja, et hoopis Julia Frost oli ühes raamatus. | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Unelaul 29/9/2013, 19:15 | |
| Ma tean. See ei olnud jah just selline mõnusalt pikk osa. Jah? Mis raamatus? Aga mulle nii meeldib, et sa oled ja kommenteerid. Kohe nagu nunnu tunne on. | |
|
| |
shine Helmut
| Pealkiri: Re: Unelaul 29/9/2013, 19:43 | |
| Ühes mu lemmikraamatus" Org" ja selle järgedes. Oi, eks ma siis kommenteerin edasipidi ka. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Unelaul 29/9/2013, 19:44 | |
| Oh, Cilen. Sa oled geenius... Sa kirjutad kuidagi liiga hästi ja ma täitsa tõsiselt soovitaksin sul mõnest kirjandusvõistlusest osa võtta mõne toreda jutuga. Ma usun, et sul läheks hästi.
Ma ei oska sind enam kiita ka nii et jahm... Kuradi hästi kirjutad. | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Unelaul 30/9/2013, 16:47 | |
| Ma tean seda raamatut, shine, aga kunagi pole kätte sattunud. Ja kommenteeri muidugi, see on ju tore. Geenius oled sina, Auts. Kusjuures üks mu õpetaja peale seda loovtööd nüüd see aasta rääkis, et on mingi muinasjutu kirjutamise võistlus, millest ma osa võiksin võtta. Ütlesin esialgu, et okei, mõtlen sellele... Eks ma siis mõtlesingi ja tegin väikest taustauurinut sellele ja ma enam ei taha nagu üldse... Ses suhtes, et nägin, kuskilt et võitjaga oli väike intervjuu tehtud jne... Üleüldse võeti seda nagu üles, seda auhindade üle andmist. Mitte et ma nüüd kindlasti selle muinasjutuga midagi saavutada võiksin, aga ikkagi. Ma ei tea, kuidas nagu öelda, et ma ei taha osa võtta. Ta on üpris tore õpetaja ka ja ta oli sellest kuidagi nii elevil... Ahh jahh... Ja sina kirjutad ka kuradi hästi, Auts. Nagu kuradi kuradi hästi. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Unelaul 30/9/2013, 19:28 | |
| No kuna sa rambivalgust kardad siis Tänapäeva konkursi võitjad küll väga rambivalgust ei saa | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Unelaul 30/9/2013, 20:05 | |
| Ma ei hakka kusagil osalema, Auts. Pigem oled sina see, kes seda tegema peaks. Ehk on Toby just millegi sellise jaoks mõeldud? | |
|
| |
Naughty Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2315 Age : 32 Asukoht : Harjumaa
| Pealkiri: Re: Unelaul 7/10/2013, 20:48 | |
| Heihopsti! Tead mis? Nii hea on tulla foorumisse ja avastada enda jaoks midagi head. Midagi mida oodata ja mida nautida. Istun praegu kuskil täielikus kolkas, ainsas kohvikus mis siin ilusas pommiaugus leidub ja naudin seda, mille sina cilen oled loonud. Teadmiseks sulle, et ma ei ole j6udnud kaugemale kui proloogini, aga naudin ikka. On ikka hea, et mu mobiilne internet seda mulle v6imaldab, aga pead andeks andma minu vanale ja väsinud nutitelefonile, millele pole leiutatud 6-tähte, ning edaspidi harju seda tähte nägema kui nr kuus. Ja cilen, kohati mulle tundub et sina ja sinu looming ongi need mida saab nimetada minu inspiratsiooniks, sest sinu looming tekitab minus tunde, et tahaks kohe kirjutada. Ja usu koht kus hetkel asun + sinu looming teevad kokku minu tahte ka midagi nauditavat ja v6imast kirjutada. Igatahes ole lahe edasi, ma nüüd lugema tagasi. XD | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Unelaul 8/10/2013, 18:09 | |
| Heips! Oh jah, tead kui hea meel mul oli näha, et sina oled kommenteerinud? Tegelikult on see ju väga tore, ses suhtes, et siis kirjutad sina ka ja see omakorda tähendab, et meil on taas midagi ülisuper head lugeda. Ja niiviisi võid sinagi mulle seda head teha, et paned mind enda kirjutatuga kirjutama... Kas pole tore? Aga oli tore sind jälle foorumis näha, Birksuuuuuuuuuuuu. | |
|
| |
Naughty Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2315 Age : 32 Asukoht : Harjumaa
| |
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Unelaul 9/10/2013, 17:34 | |
| Mulle meeldib ka siin olla, kasvõi lihtsalt seda lehte lahti hoida ja iga paarikümne sekundi tagant kontrollida, kas keegi on midagi kommenteerinud. Nüüd viimased päevad pole seda tegevust eriti harrastada jõudnud. Kahjuks. Õppimine on kogu aja võtnud või olen piisavalt laisk olnud, et mitte arvutisse tulla. (Saab seda üldse laiskuseks lugeda?) Igatahes jah, tore on sind siin vahel näha, Birx. | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Unelaul 11/10/2013, 22:09 | |
Viimati muutis seda Cilen (7/6/2015, 11:17). Kokku muudetud 5 korda | |
|
| |
shine Helmut
| Pealkiri: Re: Unelaul 11/10/2013, 22:32 | |
| Ma ütlen ainult nii palju, et mulle meeldib Dan. Seega edaspidi peab temast hästi palju juttu olema. | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Unelaul 12/10/2013, 14:27 | |
| Haha. Eks ma proovin teda ka sisse tuua jah. Iseasi kas õnnestub, muidugi. | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Unelaul 23/10/2013, 13:27 | |
Viimati muutis seda Cilen (7/6/2015, 11:17). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Mezilane Pipar
Postituste arv : 1381 Age : 25 Asukoht : Eesti
| Pealkiri: Re: Unelaul 23/10/2013, 15:27 | |
| Ma jõudsin oma lugemisega ka järje peale. Kui algselt Dan mulle meeldis, siis nüüd ma lükkaks ta ise sõnaotseses mõttes uksest välja. See on see, kuidas inimene end avalikkuses näitab ja milline ta tegelikult on, vist. Ning tema ema kägistaks ka hea meelega ära. Nii avalikult flirtida(!!!) suudab küll ainult mõni üksik ja mitte end seal juures häbistada. Huvitav, mis Julia isa sellest arvab ? Tobias Frost käib mulle oma nimega närvidele. Mul tekib kohe silme ette pilt majahaldjas Dobbyst. Aga muidu tundub, et tema all on midagi muud ka kui see jäisus nii, et ootan huviga uut osa. Ja mul tekkis paar huvitavat teooriat jällegi. Eks ma räägin sulle neist siis kui midagi neist peaks täppi minema . Ja uut | |
|
| |
MyMystery Poppiholla
| Pealkiri: Re: Unelaul 23/10/2013, 15:29 | |
| Hihi . See oli nii lahe osa. Aga lühike. Natuke liiga lühike. Ma just jõudsin sisse elama hakata, kui Dan Julia juba uksest välja lükkas. Ja Dan on muidugi nii lahe. Tal on pikad juuksed, mida ta kõrva taha lükkab ....ma ei saa. Mul on nõrkus vanemate ja pikkade juustega meeste vastu. | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Unelaul 23/10/2013, 17:38 | |
| Mezilane - Ah, mina olen ka pidevalt enda lugemistega maas. Shine'i juttudega on vahepeal päris raske järje peal püsida. Tobias Frost ja Dobby? Nojah, Tobias ja Dobby on ju enam-vähem üks ja seesama. Dobby oli lihtsalt võrratu majahaldjas ning kui ta surma sai siis see oli lihtsalt nii kurb, et õudne lihtsalt... Tobias Frost on aga paras persevest. Aga ma ootan neid teooriaid. Neid oleks küll huvitav lugeda. MyMystery - Muidugi oli lühike, vääääääga lühike. Nagu ma ütlesin, kuskil 500 sõna vaid. See eest luban, et järgmises osas on üle 2 000 sõna. Tead, ma olen sinuga 100 protsenti nõus. Vanemad mehed, kel on pikad juuksed... Ah, Danil on pealekauba veel ka prillid, mis minu arust on eriti nunnu. High five, MyMystery! | |
|
| |
MyMystery Poppiholla
| Pealkiri: Re: Unelaul 24/10/2013, 17:55 | |
| Ah õigus jaa, prillid ka. See on ju nunnudus kuubis. Aga igatahes ma tahan väga väga väga juba uut osa lugeda. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Unelaul | |
| |
|
| |
| Unelaul | |
|