| Unelaul | |
|
+15AliceInWonderland XD ®ebra Naughty shine DragonFly MyMystery Getzzzu Audrey Mezilane Milky Orange ^^ Tarretis Unicorn Karro Keku Cilen 19 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Cilen Magus maius
Postituste arv : 2007 Age : 26 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Unelaul 26/10/2013, 19:48 | |
| Ma saan ise ka tegelikult varsti uued prillid. Loodan, et nendega julgen suurema rahva ette astuda kui vaid enda pere ja klass. Agaaaa... uus osa edeneb päris jõudsasti. Ses suhtes, et midagi on juba kirjas ja mõtteid ka on. Lihtsalt vahepeal ei oska seda kuidagi kirja panna. Selline paha tunne on, et paned kirja, loed üle ja mõtled, et no ei ole õige. Siis ma tavaliselt kustutan ära, aga mõnikord olen nii loll, et jätan alles ja lasen selle paha tundega edasi, kuni jälle hetkeni, mil uuesti üle loen ja ikka pole õige. Siis kustutan küll kogu kupatuse maha. (Kunagi oli mul probleem, et ei suutnud loetud uuesti läbi lugeda, ilma et kõike muutma hakkaks, nüüd enam pole nii, nananaaa ) Ja ma tahaks, et sinaaaaaaaa ka kirjutaksid, MyMystery. | |
|
| |
shine Helmut
Postituste arv : 906 Age : 29
| Pealkiri: Re: Unelaul 26/10/2013, 19:57 | |
| Noh, mulle see osa muidu meeldis, aga...Kui pikad juuksed Danil täpsemalt on? Kui tal on minust pikemad, siis ta ei meeldi mulle enam.(Mul on nüüd peaaegu õlgadeni) Nii pikad tal pole eks ole. Prillidega ma lepiksin, aga nende pikkade juustega küll mitte. Ma tunnen end lihtsalt imelikult, kui mingil tüübil on minust pikemad juuksed. Issand, see kommentaar on praegu nii imelik, aga okei. | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Unelaul 27/10/2013, 14:12 | |
| Väga imelik kommentaar, just just shine. Danil lõpevad need juuksed hea kaks-kolm sentimeetrit enne õlgu ära. Umbes nii olen ma seda ette kujutanud. Aga no vaata, oleneb ju kui pikk inimese kael ka on. Mõnel pole seda nagu väga ollagi, teisel jälle nii ilus pikk. (Danil on muidugi ilus pikk kael, kuidas siis muidu) Aga minu arust on just pikemate juustega mehed kenad. Ses suhtes, et need siilipead mulle nii väga ei meeldi. Kuigi kui inimene on ikka sõjaväest tulnud alles, siis ei saa seda väga ette heita, aga nendel vähe pikemate juustega meestel jääb pilk rohkem pidama. Aga mitte ka väga pikkadel, üle õla on juba päris liig. Aga tegelikult mulle meeldivad ilusad silmad. Halva silmanägemise tõttu pole seda väga võimalik seletada, seega jäävadki juuksed alati ette, ja nägu. Varsti kõik arvatavasti muutub Ai kurja, ma lobisesin nüüd nii palju. | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Unelaul 30/10/2013, 19:23 | |
| Puudub elekter, mistõttu mul pole võimalik ka kirjutada. Nii kuradi nõme...
Ja elekter tuleb tagasi kuskil teisipäeval...................... | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Unelaul 3/11/2013, 16:34 | |
| Vabandust, aga kavatsen seda võib-olla kooli jaoks kasutada.
Viimati muutis seda Cilen (7/6/2015, 11:18). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
MyMystery Poppiholla
Postituste arv : 1154 Age : 28 Asukoht : Mars
| Pealkiri: Re: Unelaul 7/11/2013, 18:54 | |
| Tead, kui tore mul oli pühapäeva õhtul näha, et siia on uus osa tulnud? See tegi tuju kohe nii heaks! Igatahes, sa kirjutad imehästi (ma olen seda juba korduvalt öelnud, aga mis siis ) Nagu loeks kohe päris raamatut. Ja mõndadest raamatutest on see jutt kohe kindlasti parem. Ja Dan on Julia klassijuhataja ja ta pidi peale tunde jääma.. Tore, väga tore Ma tahan uut osa! | |
|
| |
®ebra Juudijõulupuu
Postituste arv : 230 Age : 24 Asukoht : In my dreams
| Pealkiri: Re: Unelaul 7/11/2013, 20:02 | |
| See on nii hea jutt. Ma kohe ei oska arvata, mis siit edasi tuleb (nii mulle meeldibki). Ma jään kohe kindlasti uut osa ootama | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Unelaul 9/11/2013, 18:51 | |
| Muidugi ma tean seda tunnet, MyMystery. See on kuradi hea tunne. Ja ma ootan, et SINA ka mulle seda tunnet üle pika aja jälle pakuksid. Nagu tõsiselt. Ma nii väga tänan sind selliste sõnade eest. Toob kohe naeratuse näole. Jajah, Dan on Julia klassijuhataja, väga tore muidugi. Minu arust ka. ®ebra - Nii tore, et sulle meeldib. Mul endal tegelikult ma pole ka veel õiget pilti, mis edasi saama hakkab. Lihtsalt mõned paika pandud faktid, kuhu ma viimaks välja peaksin jõudma. (Ja kuhu ma kindlasti ei jõua kuna miski suudab mu meelt muuta) Uue osaga on muidu niiviisi, et mul on hetkel see hetk, kust ei saa edasi liikuda. Kirjutaks küll, aga enne seda pean ma kustutama veidi, et osa uuesti alustada ja see tähendab, et ma pean välja mõtlema, kuidas seda uuesti alustada. Praegune algus nagu ei sobi... Ühest kohast ei saa edasi ja minu puhul tähendab see seda, et miski on viltu. (Kirjutab selle asemel "Varjukülge") | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Unelaul 17/11/2013, 18:13 | |
| Ületasin takistuse, kui nii võib öelda. Ehk suudan siis siia teile lähiajal uue osa ka üles panna. | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Unelaul 23/11/2013, 19:21 | |
Viimati muutis seda Cilen (7/6/2015, 11:18). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
®ebra Juudijõulupuu
Postituste arv : 230 Age : 24 Asukoht : In my dreams
| Pealkiri: Re: Unelaul 23/11/2013, 19:52 | |
| Nii tore on näha siin uut osa Ei oskagi midagi öelda, lihtsalt väga hea jutt on. Uut osa ootan ka! | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Unelaul 24/11/2013, 12:00 | |
| Mul on hea meel, et sulle meeldib. :) | |
|
| |
Mezilane Pipar
Postituste arv : 1381 Age : 25 Asukoht : Eesti
| Pealkiri: Re: Unelaul 24/11/2013, 12:20 | |
| Jep, ma otsisin ettekäänet, et mitte õppida kolmeks kontrolltööks õppida, mis kõik lähipäevadel tulevad. Sain ka selle. Ma pole nii ammu jõudnud seda lugeda. Ja nüüd lugesin. Kurat, mu aju tõttas silmadest ette vahepeal ja manas sinna pildi Danist ja Juliast suudlemas. No halloo, mission impossible, Dan on paha kutt ju. Tobias on tegelikult paremaks läinud. Ja sinu kirjutamine on endiselt suurepärane nii, et uut palun :) et ma saaksin järgmise ettekäände mitte õppida. Ja minu meelest on Dani õigem kirjutada. Sest kui võtta nimi Ann siis seda sa kirjutad ju ka Anni. Nii, et see peaks õigem olema. Ja mulle vääääääääääääääääääääääääääääga meeldis :) Uuuuuuuut! | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Unelaul 24/11/2013, 22:31 | |
| Oled alles tüdruk. Aga ehk see polegi nii mission impossible? Ma ise mõtlesin ka kusjuures algul, et on õigem Dani, aga siis ma mõtlesin jällegi, et siis on hääldus nagu [dani:] aga kui oleks Dan'i, siis oleks nagu [dän i] Aga jah, võib-olla on tõesti nii õige nagu sa ütlesid. Ma ei tea. Ja mul on nii hea meel, et sulle väääääääga meeldis. | |
|
| |
AliceInWonderland XD lehm
Postituste arv : 642
| Pealkiri: Re: Unelaul 25/11/2013, 08:01 | |
| Mie metsa, ma ei olegi kommenteerinud? Veel hullem, ma ei olegi lugenud? Ma olen nii kohutav. Heaheaheasupersuper jutt on. Sa kirjutad sjuurepäraselt. :3 Dan on igav. Ja ebaviisakas. -_- niiet ta ei meeldi mulle. Uuut. | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Unelaul 25/11/2013, 17:44 | |
| Sind pole tõesti ammu kommenteerimas näinud. Ja ma tänantänantänantänantänan. :) Aga miks Dan igav on? Ebaviisakas küll, aga igav? | |
|
| |
AliceInWonderland XD lehm
Postituste arv : 642
| Pealkiri: Re: Unelaul 26/11/2013, 16:48 | |
| Ta tundub selline igav inimene, kuigi ma tean, et tegelt tast väga palju juttu pole olnud. Aga lihtsalt kuidagi üldmuljena on ta minu meelest veitsa nohiklik. Selline vaikne, ülbe ja enda meelest kõva kutt. (Või mees tegelt. :)) | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Unelaul 26/11/2013, 17:08 | |
| Arvatavasti on selline mulje tõesti jäänud. Ma loodan, et see kunagi veidi muutub. | |
|
| |
Tarretis Needusemurdja... lalalala
Postituste arv : 300
| Pealkiri: Re: Unelaul 27/11/2013, 12:48 | |
| Clien. Tead, see on super. Parem kui pooled raamatud, mida olen lugenud, ja neid ei ole vähe. UUUUUT! | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Unelaul 28/11/2013, 16:16 | |
| Oh, ma väga tänan sind. | |
|
| |
DAVIN Naerupall
Postituste arv : 12 Age : 29
| Pealkiri: Re: Unelaul 8/12/2013, 18:01 | |
| Lugesin seda vist juba algusest saati, kui mul siin veel kasutajat ei olnud. Vahepeal oli ka pikem paus vahel, mille ma siis täna lõpetasin ja kuni praeguseni lugesin. Väga meeldib. Ma muidugi loodan, et see väga imalaks kätte ära ei kisu. Uut ootan samuti. Võiks juba kiiremini tulla. | |
|
| |
Tarretis Needusemurdja... lalalala
Postituste arv : 300
| Pealkiri: Re: Unelaul 8/12/2013, 22:41 | |
| | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Unelaul 10/12/2013, 17:35 | |
| Ma loodan ise ka, et ma lõpuks midagi väga ninnu nännut ei hakka kirjutama. Aga tänan, DAVIN. Tarretis, ei sa ei ole pime. Mul lihtsalt pole väga aega jäänud, et kirjutada, kuigi ma püüan. Vaikselt edeneb ka muidugi. :) | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Unelaul 14/12/2013, 16:54 | |
| Uus osa edeneb päris jõudsalt (hetkel) seega ma loodan, et uus osa tuleb enne uut aastat ikka ära. Kuigi võib-olla ma unistan liialt... | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Unelaul 24/12/2013, 13:53 | |
Viimati muutis seda Cilen (7/6/2015, 11:18). Kokku muudetud 3 korda | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Unelaul | |
| |
|
| |
| Unelaul | |
|