MEIE JUTUD Järjejuttudele pühendatud foorum |
|
| Unelaul | |
|
+15AliceInWonderland XD ®ebra Naughty shine DragonFly MyMystery Getzzzu Audrey Mezilane Milky Orange ^^ Tarretis Unicorn Karro Keku Cilen 19 posters | |
Autor | Teade |
---|
Cilen Magus maius
Postituste arv : 2007 Age : 26 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Unelaul 28/10/2014, 20:11 | |
| Kolme päeva pärast hakkan kirjutama jälle. Ma ei taha mõeldagi sellele, et ma midagi ei suuda ning juba paari päevaga alla annan. | |
| | | Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Unelaul 8/12/2014, 20:27 | |
| Vabandust, aga kavatsen seda võib-olla kooli jaoks kasutada.
Viimati muutis seda Cilen (7/6/2015, 11:22). Kokku muudetud 2 korda | |
| | | MyMystery Poppiholla
Postituste arv : 1154 Age : 28 Asukoht : Mars
| Pealkiri: Re: Unelaul 8/12/2014, 21:26 | |
| Am I dreaming? Vau. See oli lihtsalt nii suurepärane, ootamatu ja äraütlemata vahva üllatus! Nagu tõsiselt. Aitäh, aitäh, aitäh. Ma olen seda miljard korda öelnud, aga ma nagu tõsiselt armastan su kirjutamisstiili. See on kuidagi nii ladus ja voolav ja tekitab sellise kerge inspiratsioonipuhangu. Kui sa kunagi mingi raamatu avaldad, siis ma olen absoluutselt kindel lugeja. Mul tekkis tahtmine teada saada, milline Rue välja näeb. Minu kujutlustes on ta millegipärast süsimustade pikkade laineliste juuste ja lumivalge nahaga ning kannab punast kleiti (ära küsi ) Aga huvitav, milline ta päriselt välja näeb. Ja Dan. Kohati tundub, et selle minu nunnu armsa Dani asemele on mingi natuke kurjem mees tulnud, aga ta meeldib mulle ikka. Väga meeldib. Ükskõik millisena. Ma ei peaks seda vist ütlema, aga ütlen ikka: Ma tahan uuuuuuuuuuuuuut osa! | |
| | | Vaimude Tund Posija
Postituste arv : 488 Age : 26 Asukoht : kirjutab
| Pealkiri: Re: Unelaul 8/12/2014, 21:56 | |
| Ma olin selle loo juba unustanud Mitte selle pealkirja, vaid sisu. Kuid kohe kui ma olin jõudnud lugemisega teise lauseni, tuli mulle kõik jälle meelde. Detailideni Ja see saab tähendada ainult seda, et sinu jutt on jätnud endast kustumatu mulje. Vot täpselt nii hea sa oledki Ja nüüd ma loen edasi
Kaua tehtud kaunikene, mis? Osa ise oli vägev, kuid ma ei saa lihtsalt aru inimestest, kes nii ülbed oskavad olla. Ega nendest, kes nagu oma lõbuks käivad inimesi ähvardamas. Mille jaoks see vajalik on? *raputab pead* Ja kas Dan tõesti arvab, et võib ringi käia ja inimesi suudelda, kui tahtmine tuleb? Või on kuskil tagamõte peidus? Peab aju tööle panema
Kaks pisiviga torkasid silma küll: Ma ei suutnud sinna midagi parada, et ma enda suud kinni ei suutnud hoida. ,,Kui te vabatahtlikult ei tule, pean teid siit vägisi minema viima," ähvardas mees ja tema jäiste siniste pilk oli minu silmadesse kinnitunud.
Ma armastan seda juttu ja loodan, et sinagi oled nüüd õigel lainepikkusel. Kuna süües kasvab isu, siis soovin UUT osa veel kiiremini. Ootan!
| |
| | | shine Helmut
Postituste arv : 906 Age : 29
| Pealkiri: Re: Unelaul 8/12/2014, 22:41 | |
| Oo, väga hea. Danton, see nimi ajab mind millegipärast naerma, on idioot muidugi, aga armas idioot ikkagi. Ohh, sa kirjutad ikka niii hästi, et mulle tuli meelde, et peaks seda juttu algusest peale lugema hakkama. Mitte, et ma ei mäletaks, mis siin toimunud on, aga jah... Uue osa saab hiljemalt jõuludeks jah? | |
| | | Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Unelaul 9/12/2014, 22:05 | |
| Appppiiii, tänan teid niiii väga. Ma olin veendunud, et mul pole enam ühtegi lugejat, kuna ma nagu tõepoolest ei pane siia enam midagi üles. Aga jeee, mul olete teiee! Rue ettekujutus on muidugi suurepärane, aga ma pole kindel, kas see ka tõele vastab. Muidugi on ta elegantne ja graatsiline ja piltilus ja... Hea küll, igati suurepärane. Kirjavigade suhtes hoiatasin ette, aga kui kunagi aega ja tahtmist jagub, kontrollin kindlasti üle ja parandan kõik vead, mis silma jäävad, ära. Ja Danton on tegelikult ülilahe nimi. Ütleme nii, et ma nagu täiega otsisin nime, mille lühend saaks Dan olla, aga mis oleks mingi nö suursugusema nime hüüdnimi vms. Said aru küll vast. Ja ma tänan teid täiega, aga tuleviku suhtes võin vaid öelda, et arvatavasti te nüüd aasta otsa jälle uut osa ei saa. | |
| | | | Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Unelaul 18/12/2014, 15:21 | |
| Ma kirjutangi muud juttu, aga see pole siia üles panemiseks mõeldud. | |
| Pealkiri: Re: Unelaul 19/12/2014, 01:46 | |
| Näh! Sellest pole küll abi... *mossitab* | |
| | | Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Unelaul 22/12/2014, 13:31 | |
| Ma pole kindel, aga kui võimalik siis see jutt, mida ma kirjutan, sellest saab mu 11. klassi uurimistöö. Kui võimalik, siis... | |
| | | | Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Unelaul 22/12/2014, 20:55 | |
| Hahaha, no mine sa tea | |
| | | Sponsored content
| Pealkiri: Re: Unelaul | |
| |
| | | | Unelaul | |
|
| Permissions in this forum: | Sa ei saa vastata siinsetele teemadele