| Unelaul | |
|
+15AliceInWonderland XD ®ebra Naughty shine DragonFly MyMystery Getzzzu Audrey Mezilane Milky Orange ^^ Tarretis Unicorn Karro Keku Cilen 19 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Cilen Magus maius
Postituste arv : 2007 Age : 26 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Unelaul 8/9/2013, 15:42 | |
| Vabandust, aga kavatsen seda võib-olla kooli jaoks kasutada.
Viimati muutis seda Cilen (7/6/2015, 11:16). Kokku muudetud 9 korda | |
|
| |
Keku Veriveri loveable
Postituste arv : 853 Age : 29 Asukoht : Üksik saar keset Atlandi Ookeani.
| Pealkiri: Re: Unelaul 8/9/2013, 17:25 | |
| See ei ole üldse suur asi, kui teatakse, et sa kirjutad, ausalt ka. Ma olen juba ammu aru saanud, et see on hobi nagu iga teinegi ja ausalt öeldes ei tee inimesed selle peale väga teist nägugi. (Välja arvatud juhud, kui tahetakse teoseid lausa näha, kuid nemad saavad kiire "ei") Selles suhtes, et iseloomu see ju inimesel ei muuda.. Võib-olla teeb olukorra isegi huvitavamaks, sest see üldiselt viitab asjaolule, et inimesel on suurem fantaasia, sest kirjutamisel läheb seda ju vaja ning hea kujutlusvõimega inimesed on ikka ägedad. Mul vist teadis kogu algkooli- ja põhikooliaegne klass lõpuks, et ma kirjutan, kuigi ma polnud sellest kunagi valjuhäälselt rääkinud. Ilmselt jagasid ise ära tänu minu tunnisisestele sisukamatele kirjatöödele või midagi.. Keegi ei näinud selles igatahes probleemi ja ma olin endiselt oma. A jutust endast nii palju, et endiselt täitsa huvitav. Mulle meeldib, et tegu on natuke teistsugusema maailmaga kui päriselu. Tekitab palju võimalust kirjutaja fantaasiat näha. Ja see sõna peaks olema man iakk, kui sa just mõnda uut liiki välja ei mõelnud. | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Unelaul 8/9/2013, 17:38 | |
| Jah, ma mõtlesin ise ka sellele, et ega inimesi eriti ei huvita, et ma kirjutan või vähemalt ei näidata välja. Siinkohal pean ma silmas enda õde. Ta pole sest ajast saadik midagi maininud ja noh, mis seal ikka. Ses suhtes, et ma ka tõesti ei taha nüüd järsku kuulutama hakata, et "hei, ma kirjutan" See oleks tohutult nõme ja ma arvan, et vahest ongi parem, kui ei teata. Mul on alati olnud see kartus, et minust oodatakse rohkemat, kui ma suuteline olen. Mulle endale kusjuures meeldib väga seda kirjutada. Vahest ei meeldi ka, aga siis meeldib mulle mõtteid paberile üles kirjutada. Ja ma tõepoolest tükk aega mõtlesin, et no kuidas kirjutada, aga olin piisavalt laisk, et mitte otsida, kuidas seda kirjutatakse, niisiis suutsin ikkagi valesti kirjutada. | |
|
| |
Milky Orange ^^ Needusemurdja... lalalala
Postituste arv : 311 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Unelaul 8/9/2013, 18:20 | |
| Mulle väga väga meeldib. C: See on põnev ja ma tahaksin juba teada, mis seal toimub ja kes need vaateratta juures olid.
Ootan uut. (: | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Unelaul 8/9/2013, 18:30 | |
| Küll see kunagi välja tuleb. Ma ei usu, et lähiajal, aga kunagi kindlasti. Ning mul on tohutult hea meel, et sulle meeldib | |
|
| |
Mezilane Pipar
Postituste arv : 1381 Age : 25 Asukoht : Eesti
| Pealkiri: Re: Unelaul 8/9/2013, 19:26 | |
| See jutt on SUUREPÄRANE! Mul läks vahepeal meelest ära, mis esimeses osas toimus, kuid alguses oli mul tähelepanuga probleeme nii, et esimene lause on mu ajus vist elu lõpuni, kes oleks võinud arvata, et tetrise mängimine facebookis saab sul iga poole tunni taguseks harjumuseks?
Jaaa... ma ei teagi mida muud öelda kui ainult seda, et loodan, et uus osa tuleb varsti ja sa tõesti kirjutad hästi, ma ei tea, kus sul need sõnad ja teksti sidumine tuleb, seda saab vist tõeliseks andeks nimetada. Minu meelest minu jutud on võrreldes sinu omadega ikka puhas null. Ja ma ei väsi korrutamast: sa kirjutad ikka väga - väga hästi. | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Unelaul 8/9/2013, 19:34 | |
| Haha, mul on ka vahepeal niiviisi olnud. Aaa, ja ma lisasin su mingi aeg facebooki. Et sa lihtsalt teaks, kuna sa pole vist ikka veel vastu lisanud. K ja P... Isver, ma tänan sind. Tõid mulle taaskord naeratuse näole. Ja su jutud on ka head. Kuigi ma pole sind enam ammu midagi tõsiselt kirjutamas näinud... Hkhmmmm...... Väike vihje, et hakka kirjutama, tüdruk. | |
|
| |
Mezilane Pipar
Postituste arv : 1381 Age : 25 Asukoht : Eesti
| Pealkiri: Re: Unelaul 9/9/2013, 11:40 | |
| Kes ütles, et ma ei kirjuta Ja selle fb kutse võid uuesti saata. | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Unelaul 9/9/2013, 16:56 | |
| No jah. Eks mul oli ka vahepeal niiviisi, et kirjutasin vaid endale, kuni siis nüüd siia uuesti midagi üles lisasin. Ehk siis selle jutu... Aga sa võiksid midagi avaldada, tore oleks lugeda. Ja saatsin ja võtsid. | |
|
| |
Unicorn Roosa udupilv
Postituste arv : 650 Age : 25 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Unelaul 9/9/2013, 20:30 | |
| Ma olen sõnatu. Võrrrratu osa! :)
Uut! :) | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Unelaul 9/9/2013, 21:35 | |
| Kohe sõnatu? Aga mul on väga hea meel, et sulle meeldib. | |
|
| |
MyMystery Poppiholla
Postituste arv : 1154 Age : 28 Asukoht : Mars
| Pealkiri: Re: Unelaul 9/9/2013, 21:37 | |
| Järjekordselt imehea osa. Sinu jutud toovad sellesse masendavasse kooliaega natuke rõõmu. Nii et ma ootan väga uut osa. Aga see Tobias Frosti poeg on tegelikult hästi tore ja Julia armub temasse, eksju. | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Unelaul 9/9/2013, 21:52 | |
| Seda on nii tore kuulda. Mulle meeldib koolis mõelda, et varsti istun voodis, läpakas süles, mälupulk arvutisse lükatud, kuulan head muusikat ja kirjutan seda. Nagu teeb tuju kohe paremaks. Aga eeeeee..... mmmmmmmmm..................eiiiiiiiijuuuuu?! Aga mis seal ikka salata, midagi ikkagi juhtub küll jah. | |
|
| |
MyMystery Poppiholla
| Pealkiri: Re: Unelaul 9/9/2013, 21:58 | |
| Jeeeeeee! | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Unelaul 9/9/2013, 22:00 | |
| Jaaaaaa.... See saab vahva olema. Vääääga vahva! | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Unelaul 15/9/2013, 12:08 | |
| Uus osa on ka enam-vähem valmis. Ehk siis millalgi on seda siia ka oodata. | |
|
| |
Unicorn Roosa udupilv
Postituste arv : 650 Age : 25 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Unelaul 16/9/2013, 18:32 | |
| | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Unelaul 16/9/2013, 19:32 | |
| Njahm. Pealegi selgus täna, et sellise sõna kasutamine on ebaviisakas. Kuigi ma ei öelnud seda üldse paha pärast. Saa siis aru, mida ma valesti tegin... -.- | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Unelaul 17/9/2013, 17:48 | |
| Vabandust, aga kavatsen seda võib-olla kooli jaoks kasutada.
Viimati muutis seda Cilen (7/6/2015, 11:16). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
MyMystery Poppiholla
| Pealkiri: Re: Unelaul 19/9/2013, 17:46 | |
| Ma nägin seda osa juba suhteliselt ammu, aga mul lihtsalt polnud aega seda läbi lugeda, sest õppida antakse nii kohutavalt palju ja kui veel trennis käia tahad, siis ei jää enda jaoks peaaegu üldse aega. Ja nii masendav on teada, et uus põnev osa ootab lugemist, aga lihtsalt ei jagu aega. Aga nüüd on see taevalik hetk õnneks käes. Igatahes see osa oli väga hea (nagu ikka ). Ma tahaks midagi enamat öelda, aga mu pea on praegu täiesti tühi. Aga ma ootan juba põnevusega Tobiase poja välja ilmumist. | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Unelaul 20/9/2013, 21:53 | |
| Eriti masendav on koolist koju tulla, kui tead, et sul nagunii pole aega rahuliklt maha istuda ja kirjutada. Veelgi masendavam on ka see, et suutsin mingi ime läbi haigeks jääda ja täna peale lõunat kott toolis Harry Potterit vaadates suutsin kuidagi nii imelikus asenis istuda, et mu selg valutab vastikult. Üpris masendav... -.- Aga... Väga tore on lugeda, et sulle meeldib. Ja et sa kommenteerid ja leiad ikka aega lugemiseks. Sa võiksid muidugi kirjutamiseks ka aega leida, kuna George on nii armas mees, et jahm... Tobias Frosti poeg ilmub ka kindlasti varsti välja... | |
|
| |
MyMystery Poppiholla
| Pealkiri: Re: Unelaul 21/9/2013, 10:48 | |
| Ma olen ka haige. Või õigemini on mul praegu ainult köha, sest nohust ònnestus mul enam-vähem jagu saada. Aga köha on see-eest väga jube. Ja mul on väga hea meel, et sa kirjutamiseks aega leiad ja loodan, et leiad edaspidigi, sest nii mõnus on koolist koju tulles teada, et sind ootab midagi head ees. | |
|
| |
Milky Orange ^^ Needusemurdja... lalalala
Postituste arv : 311 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Unelaul 21/9/2013, 11:06 | |
| Ma lugesin ka läbi ja mulle tohutult meeldib. Sa kirjutad väga hästi (kuigi ma vist juba mainisin seda). :p Igatahes ootan väga uut. | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Unelaul 21/9/2013, 12:56 | |
| MyMystery, ma räägin, et ikka sinapead kirjutama hakkama... Et siis mind ükskord midagi head koolist koju tulles ees ootaks... Milky, tänaaaan. Uue osaga läheb kindlasti aega, kuna ma noh, pole alustanudki... Pealegi tuli nüüd arvuti peale peaaegu kuu aega paranduses olemist tagasi koju ja tehti mingi tobe tarkvarauuendus, mis tähendab, et kõik kuradi asjad on arvutist kaunud, seega ka word... Ja mis kõige nõmedam, arvutil polnud seda arvatavasti vaja tehagi, kuna arvuti ei läinud enne lihtsalt käima, aga oh well. 50 eurot selle eest välja käia on ka tore... Aga tore, et loete ja kommenteerite. | |
|
| |
shine Helmut
Postituste arv : 906 Age : 29
| Pealkiri: Re: Unelaul 21/9/2013, 13:21 | |
| Nii, ma lugesin ka lõpuks läbi ja mulle väga-väga meeldib. Sa kirjutad tohutult hästi, et ausõna, ma loeksin nagu raamatut. Ja kust kohast sul need ideed tulevad? Ma olen vist kõiki su jutte lugenud ja need kõik on sellised erilised. Mitte mingil juhul tüüpilised. Igatahes oled sa väga andekas ja jään uut ootama. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Unelaul | |
| |
|
| |
| Unelaul | |
|