MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

More Than Needed [#36]

Go down 
+17
LittleStar
Kärolyn
LittleMissy
Tärru.
Aduna
Jezzy
Keiti
Murtagh
Krissu
Audrey
ThatsMe
spring
EITC.
Espada
swessu
Prince Kirameki
Liina
21 posters
Mine lehele : Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Next
AutorTeade
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

Female Postituste arv : 2665

More Than Needed [#36] - Page 7 Empty
PostitaminePealkiri: Re: More Than Needed [#36]   More Than Needed [#36] - Page 7 Icon_minitime28/8/2009, 11:46

Mul on nüüd dilemma Very Happy

Ma ei tea, kas mulle meeldib rohkem Jamie või Craig. Mõlemad on üliarmsad, aga...*mõtleb* Jamie on kuidagi salapärasem ja lahedam Wink
Uut osa kindlasti! Very Happy
Tagasi üles Go down
http://kaksisoim.tumblr.com/
Espada
Maailmapäästja
Espada

Female Postituste arv : 777

PostitaminePealkiri: Re: More Than Needed [#36]   More Than Needed [#36] - Page 7 Icon_minitime29/8/2009, 11:23

Awww..
Lõpuks.
Aga mulle meeldib ikkagist Jamie rohkem. Very Happy Ta jätab endast rohkem nunnu mulje. xD Ja ta on selline hästihästihästi tore ja ma loodan, et ta ei osutu nõmedaks. Very Happy:D
Edasi!!! Very Happy
Tagasi üles Go down
http://signkolm.blogspot.com
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

Female Postituste arv : 3579

PostitaminePealkiri: Re: More Than Needed [#36]   More Than Needed [#36] - Page 7 Icon_minitime29/8/2009, 14:43

Mina ei oska midagi muud 6elda, kui uut . Very Happy
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

Female Postituste arv : 2326

PostitaminePealkiri: Re: More Than Needed [#36]   More Than Needed [#36] - Page 7 Icon_minitime30/8/2009, 15:51

Rawwr...

Uut.
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

Female Postituste arv : 2124

PostitaminePealkiri: Re: More Than Needed [#36]   More Than Needed [#36] - Page 7 Icon_minitime11/9/2009, 20:07

Mulle meeldivad geid. Very Happy

Liina, sul on ohtlik võime.. Very Happy

Ja selle jutu viimane lause oli niiiiiiiii armas ja totaalselt sobis sinna. Ja siis.. uut tahan.. Ja ma loen Bubble'it koguaeg.. Eriti veel nüüd kui ma olen hakanud ka sellist.. raskemat musa kuulama. Very Happy

UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT.

Palun (A)
Tagasi üles Go down
http://invisiblenothing.tumblr.com
EITC.
Tindisüda
EITC.

Female Postituste arv : 1073

PostitaminePealkiri: Re: More Than Needed [#36]   More Than Needed [#36] - Page 7 Icon_minitime11/9/2009, 22:04

Ma tahaks hullult uut osa. (A)
Tagasi üles Go down
swessu
Tsiklimees
swessu

Female Postituste arv : 430

PostitaminePealkiri: Re: More Than Needed [#36]   More Than Needed [#36] - Page 7 Icon_minitime13/9/2009, 17:42

Ma tahaks ka...

Sa ei pea ju ometi KOGU AEG seal bändiruumis passima.
Tegelt täna oli tore:D
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: More Than Needed [#36]   More Than Needed [#36] - Page 7 Icon_minitime13/9/2009, 18:38

Ja mina tahan ka v2gav2gav2ga uut osa!!
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

PostitaminePealkiri: Re: More Than Needed [#36]   More Than Needed [#36] - Page 7 Icon_minitime13/9/2009, 19:30

Liitun kõigi uue osa tahtjatega ja nõuan ka uut Very Happy
Tagasi üles Go down
Espada
Maailmapäästja
Espada

PostitaminePealkiri: Re: More Than Needed [#36]   More Than Needed [#36] - Page 7 Icon_minitime14/9/2009, 16:58

Ma ka! Viimasest postitamisest on juba tublisti aega möödas, niii et. Very Happy
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: More Than Needed [#36]   More Than Needed [#36] - Page 7 Icon_minitime14/9/2009, 21:26

*valmistab brainstormi ajulainete masinat ette* UUT!!! rahvas ootab siin, Very Happy
Tagasi üles Go down
Espada
Maailmapäästja
Espada

PostitaminePealkiri: Re: More Than Needed [#36]   More Than Needed [#36] - Page 7 Icon_minitime14/9/2009, 21:49

Kaua me siin anuma peame, ahhh? Very Happy
Tagasi üles Go down
swessu
Tsiklimees
swessu

PostitaminePealkiri: Re: More Than Needed [#36]   More Than Needed [#36] - Page 7 Icon_minitime14/9/2009, 21:58

Liina, kamooon, Very Happy
Ma pean sind irl paluma tulema ? Very Happy
Sa tead, et sellest ei saa asja nii.
Ma tean, et sul homme on koor ja bändikas jälle ja värki..ja ülehomme on rets meil..ja neljap. on koor jälle..ja reedel sa sõidad koju...aga nv võiksid siiski aega leida :)
Hun, kallis oled, btw.
Jaa, laulad hästi.
Kolm minutit jäänud teil veel, kasutage seda hästi..kui kauem läheb..siis.. äkki ma tulen sinna..Very Happy Sest Birgitil viskab üle see, et bändikas pm. meie all on. Very Happy
Okei, natuke pikalt, ja natuke teemast mööda..aga siiski... Very Happy
Teeme nii, et sa siis millalgi leiad aega kirjutada, eks ? :)
Tagasi üles Go down
Espada
Maailmapäästja
Espada

PostitaminePealkiri: Re: More Than Needed [#36]   More Than Needed [#36] - Page 7 Icon_minitime29/10/2009, 14:06

Hallooo? UUUUUUUUUUUT???!
Tagasi üles Go down
Liina
Musafriiik
Liina

Female Postituste arv : 619

PostitaminePealkiri: Re: More Than Needed [#36]   More Than Needed [#36] - Page 7 Icon_minitime30/10/2009, 11:43

I suck, I suck, I suck, I suck. I know. Embarassed

Ma elasin põrgu üle.. Kõigepealt kustutasin kõvaketta pealt prahti, et OpenOffice'i jaoks ruumi tekitada, sest see jutt on odt-formaadis ja siin arvutis sellised failid ilma selleta ei tööta. Very Happy Siis tõmbasin openOffice'i ja siis editisin seda osa ja... Igatahes, tundke ennast vippidena, tavaliselt ma nii palju korraga pingutada ei viitsi. Very Happy

Ja ma ei kujuta ette, millal uut saab. Very Happy

22.
Kui ma lõpuks oma unest ärkasin, oli Craig juba läinud ja ka Jamie't polnud. Pilk seinakellale pani mind oigama. Seitse hommikul. Külastusaeg algas kell 11... Kas ma pidin nii kaua üksi olema? Ma haarasin tüki oma ¹okolaadist ja vaatasin lage.

Paari minuti pärast avanes uks ja Jamie astus naeratades sisse. Nähes, et Davey on ärkvel, sõnas ta:
"Oi... Sa oled üleval. Ma magasin väljas, sorry. Oled puhanud?"
Davey lihtsalt silmitses teda, kulm kergitatud. Jamie ilme muutus küsivaks ning lõpuks purustas Davey vaikuse.
"Puhanud? Enam-vähem. Nüüd räägi mulle, mis valemiga sa enne ametlikku äratusaega siin oled. Rääkimata sellest, et külastusaeg algab nelja tunni pärast." Ta muigas kergelt.
"Mul on tutvusi. Mu onu on peaarst ja ta jumaldab mind. Polnud eriti suur vaev, kui aus olla." Jamie rahuolev muie kadus, kui ta ettevaatlikult Davey't silmitses.
"Ma olen ülihooliv stalker, eks?"
Davey turtsatas.
"Oled. Aga mul pole selle vastu mitte midagi. Tule söö nüüd ¹okolaadi ja viinamarju, ma ei jaksa rohkem."
Jamie naeratas ja istus voodi kõrvale toolile. Ta haaras ühe viinamarja ja hammustas selle valju prõksuga katki.
"Muide... Onu vaatas sind üle, kui sa magasid. Kaks nädalat oled veel siin ja siis kaks kodus, kui sa vahepeal lollusi tegema ei hakka ja midagi uuesti ära ei murra ega venita."
Davey oigas valjult ja silmitses Jamie't.
"Aitäh halva tuju tekitamise eest," ütles ta. Jamie, saades aru, et Davey teeb nalja, naeris ja ütles:
"Mõtle, sa saad veel kaks nädalat minu seltskonda nautida. Või samas... Sa pead mind veel pool kuud taluma."
"Appi, masendav," ütles Davey naerdes ja silmitses Jamie't veidi.
"Mul on igav," teatas ta siis.

*

"G7?"
"Mööda. E6?"
"Pihtas-põhjas. Jamie, sa sakid."
"Mina? Ma sain su viimase laeva kätte, sinul on... Viis laeva käes? Kes siin sakib?" Jamie pani oma kaustiku ja pliiatsi lauale ja naeris Davey solvunud ilme peale. Viimane pööritas muiates silmi, ohkas ja pani samuti oma mänguvahendid endast eemale.

Me olime juba kolm korda laevade pommitamist mänginud ja ma olin kolm korda haledalt kaotanud. Ma rüüpasin lonksu mahla ja silmitsesin oma peaaegu toakaaslast.
"Mis on?" küsis ta, neet tema huulte all aknast tuleva valguse käes läikimas. Ma naersin – kes teab, mitmendat korda viimase tunni jooksul – ja raputasin pead.
"Ei midagi," ütlesin ma talle. "Sul on hüpnotiseerivad silmad. Sellised... Kassisilmad." Ma punastasin oma totra väljaütlemise peale. Jamie naeris valjusti ja plaksutas ripsmeid. Ka mina turtsatasin.

"Kes see poiss oli, kes eile siin käis?" küsis Jamie järsku. Davey muigas teemavahetuse peale, üritades mõistlikku seletust välja mõelda. 'Üks hea sõber, kellega me vahel suudleme ja koos magame' poleks eriti hea vastus olnud.
"Craig on üks väga-väga lähedane sõber. Peaaegu vend," ütles ta lõpuks.

Ma tahtsin Jamie'le öelda, et "peaaegu poiss-sõber" oleks õigem väljend, aga vaikisin. Peale seda, kui ma olin oma orientatsiooni tõttu haiglasse sattunud, ei olnud ma valmis kellegi ees kapist välja tulema. Isegi mitte Jamie ees.

"Ja see blond poiss, kes esimesel õhtul – või noh, öösel – siin käis, on teine 'peaaegu vend'?" küsis Jamie muiates ja vaatas aknast välja.
"Just nii," ütles Davey taas kergelt punastades.
Jamie muigas ja haaras tüki ¹okolaadi.
"Kuule... Politseile peaks avalduse tegema," ütles ta järsku. Davey suust pääses nõustuv mõmin ja Jamie jätkas:
"Kui sa tahad, ma võin jaoskonda minna ja asju ajama hakata..." Ta punastas pisut ja silmitses Davey't õrnalt naeratades.

Ma naeratasin talle vastu ja tundsin, kuidas minugi põskedele puna kerkis. Fakt, et ta minust nii palju hoolis, oli üle mõistuse armas ja üldsegi mitte veider, vähemalt minu arvates mitte. Ma noogutasin tema ettepaneku peale ja ta tõusis, et kohe minna. Ma silmitsesin tema eemalduvat selga ja ohkasin vaevukuuldavalt.
"Jamie?" ütlesin ma vaikselt, enne, kui ta välja jõudis astuda. Ta pööras ringi ja vaatas mind pisut murelikult.
"Aitäh," ütlesin ma vaikselt ja punastasin tugevamalt. Ta naeratas ja astus uksest välja.
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: More Than Needed [#36]   More Than Needed [#36] - Page 7 Icon_minitime30/10/2009, 11:54

Jee, Uus osa!!!
Tubli tydruk oled. :)
Jaa, laevade pommitamine xD Lahe.
Igatahes v2ga hea ja loodan, et uus tuleb ka varsti. Very Happy
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: More Than Needed [#36]   More Than Needed [#36] - Page 7 Icon_minitime30/10/2009, 12:24

YAYS, uus osa!

L2ks sul alles aega! Aga tubli, *tunneb end VIPina, nagu k2stud*

nyyd ruttu veel yks uus osa Very Happy
Tagasi üles Go down
swessu
Tsiklimees
swessu

PostitaminePealkiri: Re: More Than Needed [#36]   More Than Needed [#36] - Page 7 Icon_minitime30/10/2009, 12:34

LIINALIINALIINA Very Happy ma pühapäeval tulen otsin su üles ja kallistan surnuks ausõna no. Very Happy
Fking ARMAS. Very Happy Goez with my mood uknowz. ^^
Mitu kuud ma seekord osa ootama pean ? Very Happy Tegelt sa tead ikka onju, et mul on osa väljameelitamiseks VÄGA häid võimalusi. Very Happy Kõik trumbid on minukäes. ^^
Haha, eniveis Very Happy Geniaalselt nunnukas jutt on. That's all I'm telling u right here. Very Happy
Tagasi üles Go down
EITC.
Tindisüda
EITC.

Female Postituste arv : 1073

PostitaminePealkiri: Re: More Than Needed [#36]   More Than Needed [#36] - Page 7 Icon_minitime30/10/2009, 13:27

Ohh, niiiiarmas! Ma olen kõikidesse su jutu kuttidesse ära armunud lihtsalt. Ohhhhhh.
Ja hästi armas oli see, et sa kasutasid sõna "sakkima". Ma pole seda terve igaviku kellegi suust kuulnud ja see natuke tuletas vanu aegu meelde (mis olid loomulikult head). Koos sellega tulid mulle muidugi meelde väljendid "näksi muru" ja "laku panni", nii et ma suht palju naersin sellel hetkel.
Natuke liiga palju punastamist täis osa.
Hea koht: "'Üks hea sõber, kellega me vahel suudleme ja koos magame' poleks eriti hea vastus olnud."
Mm ... tahaks, et miski areneks. Tahan juba teada, et Jamie on gei!
Uut, ja seekord tee kiiremini. (:
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

PostitaminePealkiri: Re: More Than Needed [#36]   More Than Needed [#36] - Page 7 Icon_minitime30/10/2009, 14:37

LÕPUKS OMETI! Very Happy Very Happy Very Happy

Ma mõtlesin juba vaikselt, et sa oled selle jutu hüljanud, aga...nii hea, et sa uue osa panid Very Happy
Jamie on endiselt lahe. Ma olen vist nüüd oma dilemmast üle saanud...Jamie meeldib mulle igal juhul rohkem kui Craig.
Uut, kiiremini ja pikemat! Wink
Tagasi üles Go down
Aduna
Maffiooso
Aduna

Male Postituste arv : 535

PostitaminePealkiri: Re: More Than Needed [#36]   More Than Needed [#36] - Page 7 Icon_minitime30/10/2009, 17:35

Väääääääga hea osa. Tubli, tubli.
Tagasi üles Go down
Espada
Maailmapäästja
Espada

PostitaminePealkiri: Re: More Than Needed [#36]   More Than Needed [#36] - Page 7 Icon_minitime31/10/2009, 19:10

Punastamist oli jah kuidagi liiga palju.
Aga üldiselt oli megahea osa. Very Happy Ma lugesin eelmiseid alles hiljuti ja siis kommenteerisin, et noh, kas saab ja nüüd kohe oligi ja ma olin nii õnnelik, kui ma seda nägiiiin! Very Happy

Ülihooliv stalker on niiiiiiii armas väljend. Very Happy Ma kasutan isegi koguaeg sõna stalker, nii et. Very Happy MEGAARMAS JA TORE JA VAHVA ja ma ka niii väga armastan sind selle eest. EDASIII!!! I love you
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

Female Postituste arv : 2326

PostitaminePealkiri: Re: More Than Needed [#36]   More Than Needed [#36] - Page 7 Icon_minitime1/11/2009, 14:54

Alguses mõtlesin, et keegi nkn niisama on öelnud, et uut osa tahaks, siis ikkagi vaatasin ja juhhuu, uus osa xD

Üsnagi nunnu oli (A)

Ootan uut xD
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: More Than Needed [#36]   More Than Needed [#36] - Page 7 Icon_minitime1/12/2009, 20:22

HALLOO? ANYONE THERE?
Very Happy

*trambib jalgu* tahan uut osa! Very Happy
Tagasi üles Go down
LittleStar
Totaalne lumememm, noh!^.^

Female Postituste arv : 253

PostitaminePealkiri: Re: More Than Needed [#36]   More Than Needed [#36] - Page 7 Icon_minitime17/12/2009, 22:46

Nõuan siis ka uut osa!:)
Läks küll veits aega, et läbi lugeda, aga mulle meeldis(A)!
Seega...... Palun uut osa=P
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: More Than Needed [#36]   More Than Needed [#36] - Page 7 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

More Than Needed [#36]
Tagasi üles 
Lehekülg 7, lehekülgi kokku 13Mine lehele : Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Next