| More Than Needed [#36] | |
|
+17LittleStar Kärolyn LittleMissy Tärru. Aduna Jezzy Keiti Murtagh Krissu Audrey ThatsMe spring EITC. Espada swessu Prince Kirameki Liina 21 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: More Than Needed [#36] 28/8/2009, 11:46 | |
| Mul on nüüd dilemma Ma ei tea, kas mulle meeldib rohkem Jamie või Craig. Mõlemad on üliarmsad, aga...*mõtleb* Jamie on kuidagi salapärasem ja lahedam Uut osa kindlasti! | |
|
| |
Espada Maailmapäästja
Postituste arv : 777 Age : 31 Asukoht : Viljandi
| Pealkiri: Re: More Than Needed [#36] 29/8/2009, 11:23 | |
| Awww.. Lõpuks. Aga mulle meeldib ikkagist Jamie rohkem. Ta jätab endast rohkem nunnu mulje. xD Ja ta on selline hästihästihästi tore ja ma loodan, et ta ei osutu nõmedaks. :D Edasi!!! | |
|
| |
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| Pealkiri: Re: More Than Needed [#36] 29/8/2009, 14:43 | |
| Mina ei oska midagi muud 6elda, kui uut . | |
|
| |
Murtagh Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2326 Asukoht : Maybe in Gil'ead today..
| Pealkiri: Re: More Than Needed [#36] 30/8/2009, 15:51 | |
| | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: More Than Needed [#36] 11/9/2009, 20:07 | |
| Mulle meeldivad geid. Liina, sul on ohtlik võime.. Ja selle jutu viimane lause oli niiiiiiiii armas ja totaalselt sobis sinna. Ja siis.. uut tahan.. Ja ma loen Bubble'it koguaeg.. Eriti veel nüüd kui ma olen hakanud ka sellist.. raskemat musa kuulama. UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT. Palun (A) | |
|
| |
EITC. Tindisüda
Postituste arv : 1073 Age : 30 Asukoht : Tallinn&Võru.
| Pealkiri: Re: More Than Needed [#36] 11/9/2009, 22:04 | |
| Ma tahaks hullult uut osa. (A) | |
|
| |
swessu Tsiklimees
Postituste arv : 430 Age : 31
| Pealkiri: Re: More Than Needed [#36] 13/9/2009, 17:42 | |
| Ma tahaks ka...
Sa ei pea ju ometi KOGU AEG seal bändiruumis passima. Tegelt täna oli tore:D | |
|
| |
| Pealkiri: Re: More Than Needed [#36] 13/9/2009, 18:38 | |
| Ja mina tahan ka v2gav2gav2ga uut osa!! | |
|
| |
| Pealkiri: Re: More Than Needed [#36] 13/9/2009, 19:30 | |
| Liitun kõigi uue osa tahtjatega ja nõuan ka uut | |
|
| |
Espada Maailmapäästja
| Pealkiri: Re: More Than Needed [#36] 14/9/2009, 16:58 | |
| Ma ka! Viimasest postitamisest on juba tublisti aega möödas, niii et. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: More Than Needed [#36] 14/9/2009, 21:26 | |
| *valmistab brainstormi ajulainete masinat ette* UUT!!! rahvas ootab siin, |
|
| |
Espada Maailmapäästja
| Pealkiri: Re: More Than Needed [#36] 14/9/2009, 21:49 | |
| Kaua me siin anuma peame, ahhh? | |
|
| |
swessu Tsiklimees
| Pealkiri: Re: More Than Needed [#36] 14/9/2009, 21:58 | |
| Liina, kamooon, Ma pean sind irl paluma tulema ? Sa tead, et sellest ei saa asja nii. Ma tean, et sul homme on koor ja bändikas jälle ja värki..ja ülehomme on rets meil..ja neljap. on koor jälle..ja reedel sa sõidad koju...aga nv võiksid siiski aega leida :) Hun, kallis oled, btw. Jaa, laulad hästi. Kolm minutit jäänud teil veel, kasutage seda hästi..kui kauem läheb..siis.. äkki ma tulen sinna.. Sest Birgitil viskab üle see, et bändikas pm. meie all on. Okei, natuke pikalt, ja natuke teemast mööda..aga siiski... Teeme nii, et sa siis millalgi leiad aega kirjutada, eks ? :) | |
|
| |
Espada Maailmapäästja
| Pealkiri: Re: More Than Needed [#36] 29/10/2009, 14:06 | |
| Hallooo? UUUUUUUUUUUT???! | |
|
| |
Liina Musafriiik
Postituste arv : 619 Age : 31 Asukoht : Muhu :D
| Pealkiri: Re: More Than Needed [#36] 30/10/2009, 11:43 | |
| I suck, I suck, I suck, I suck. I know. Ma elasin põrgu üle.. Kõigepealt kustutasin kõvaketta pealt prahti, et OpenOffice'i jaoks ruumi tekitada, sest see jutt on odt-formaadis ja siin arvutis sellised failid ilma selleta ei tööta. Siis tõmbasin openOffice'i ja siis editisin seda osa ja... Igatahes, tundke ennast vippidena, tavaliselt ma nii palju korraga pingutada ei viitsi. Ja ma ei kujuta ette, millal uut saab. 22. Kui ma lõpuks oma unest ärkasin, oli Craig juba läinud ja ka Jamie't polnud. Pilk seinakellale pani mind oigama. Seitse hommikul. Külastusaeg algas kell 11... Kas ma pidin nii kaua üksi olema? Ma haarasin tüki oma ¹okolaadist ja vaatasin lage. Paari minuti pärast avanes uks ja Jamie astus naeratades sisse. Nähes, et Davey on ärkvel, sõnas ta: "Oi... Sa oled üleval. Ma magasin väljas, sorry. Oled puhanud?" Davey lihtsalt silmitses teda, kulm kergitatud. Jamie ilme muutus küsivaks ning lõpuks purustas Davey vaikuse. "Puhanud? Enam-vähem. Nüüd räägi mulle, mis valemiga sa enne ametlikku äratusaega siin oled. Rääkimata sellest, et külastusaeg algab nelja tunni pärast." Ta muigas kergelt. "Mul on tutvusi. Mu onu on peaarst ja ta jumaldab mind. Polnud eriti suur vaev, kui aus olla." Jamie rahuolev muie kadus, kui ta ettevaatlikult Davey't silmitses. "Ma olen ülihooliv stalker, eks?" Davey turtsatas. "Oled. Aga mul pole selle vastu mitte midagi. Tule söö nüüd ¹okolaadi ja viinamarju, ma ei jaksa rohkem." Jamie naeratas ja istus voodi kõrvale toolile. Ta haaras ühe viinamarja ja hammustas selle valju prõksuga katki. "Muide... Onu vaatas sind üle, kui sa magasid. Kaks nädalat oled veel siin ja siis kaks kodus, kui sa vahepeal lollusi tegema ei hakka ja midagi uuesti ära ei murra ega venita." Davey oigas valjult ja silmitses Jamie't. "Aitäh halva tuju tekitamise eest," ütles ta. Jamie, saades aru, et Davey teeb nalja, naeris ja ütles: "Mõtle, sa saad veel kaks nädalat minu seltskonda nautida. Või samas... Sa pead mind veel pool kuud taluma." "Appi, masendav," ütles Davey naerdes ja silmitses Jamie't veidi. "Mul on igav," teatas ta siis. * "G7?" "Mööda. E6?" "Pihtas-põhjas. Jamie, sa sakid." "Mina? Ma sain su viimase laeva kätte, sinul on... Viis laeva käes? Kes siin sakib?" Jamie pani oma kaustiku ja pliiatsi lauale ja naeris Davey solvunud ilme peale. Viimane pööritas muiates silmi, ohkas ja pani samuti oma mänguvahendid endast eemale. Me olime juba kolm korda laevade pommitamist mänginud ja ma olin kolm korda haledalt kaotanud. Ma rüüpasin lonksu mahla ja silmitsesin oma peaaegu toakaaslast. "Mis on?" küsis ta, neet tema huulte all aknast tuleva valguse käes läikimas. Ma naersin – kes teab, mitmendat korda viimase tunni jooksul – ja raputasin pead. "Ei midagi," ütlesin ma talle. "Sul on hüpnotiseerivad silmad. Sellised... Kassisilmad." Ma punastasin oma totra väljaütlemise peale. Jamie naeris valjusti ja plaksutas ripsmeid. Ka mina turtsatasin. "Kes see poiss oli, kes eile siin käis?" küsis Jamie järsku. Davey muigas teemavahetuse peale, üritades mõistlikku seletust välja mõelda. 'Üks hea sõber, kellega me vahel suudleme ja koos magame' poleks eriti hea vastus olnud. "Craig on üks väga-väga lähedane sõber. Peaaegu vend," ütles ta lõpuks. Ma tahtsin Jamie'le öelda, et "peaaegu poiss-sõber" oleks õigem väljend, aga vaikisin. Peale seda, kui ma olin oma orientatsiooni tõttu haiglasse sattunud, ei olnud ma valmis kellegi ees kapist välja tulema. Isegi mitte Jamie ees. "Ja see blond poiss, kes esimesel õhtul – või noh, öösel – siin käis, on teine 'peaaegu vend'?" küsis Jamie muiates ja vaatas aknast välja. "Just nii," ütles Davey taas kergelt punastades. Jamie muigas ja haaras tüki ¹okolaadi. "Kuule... Politseile peaks avalduse tegema," ütles ta järsku. Davey suust pääses nõustuv mõmin ja Jamie jätkas: "Kui sa tahad, ma võin jaoskonda minna ja asju ajama hakata..." Ta punastas pisut ja silmitses Davey't õrnalt naeratades. Ma naeratasin talle vastu ja tundsin, kuidas minugi põskedele puna kerkis. Fakt, et ta minust nii palju hoolis, oli üle mõistuse armas ja üldsegi mitte veider, vähemalt minu arvates mitte. Ma noogutasin tema ettepaneku peale ja ta tõusis, et kohe minna. Ma silmitsesin tema eemalduvat selga ja ohkasin vaevukuuldavalt. "Jamie?" ütlesin ma vaikselt, enne, kui ta välja jõudis astuda. Ta pööras ringi ja vaatas mind pisut murelikult. "Aitäh," ütlesin ma vaikselt ja punastasin tugevamalt. Ta naeratas ja astus uksest välja. | |
|
| |
| |
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: More Than Needed [#36] 30/10/2009, 12:24 | |
| YAYS, uus osa! L2ks sul alles aega! Aga tubli, *tunneb end VIPina, nagu k2stud* nyyd ruttu veel yks uus osa |
|
| |
swessu Tsiklimees
| Pealkiri: Re: More Than Needed [#36] 30/10/2009, 12:34 | |
| LIINALIINALIINA ma pühapäeval tulen otsin su üles ja kallistan surnuks ausõna no. Fking ARMAS. Goez with my mood uknowz. ^^ Mitu kuud ma seekord osa ootama pean ? Tegelt sa tead ikka onju, et mul on osa väljameelitamiseks VÄGA häid võimalusi. Kõik trumbid on minukäes. ^^ Haha, eniveis Geniaalselt nunnukas jutt on. That's all I'm telling u right here. | |
|
| |
EITC. Tindisüda
Postituste arv : 1073 Age : 30 Asukoht : Tallinn&Võru.
| Pealkiri: Re: More Than Needed [#36] 30/10/2009, 13:27 | |
| Ohh, niiiiarmas! Ma olen kõikidesse su jutu kuttidesse ära armunud lihtsalt. Ohhhhhh. Ja hästi armas oli see, et sa kasutasid sõna "sakkima". Ma pole seda terve igaviku kellegi suust kuulnud ja see natuke tuletas vanu aegu meelde (mis olid loomulikult head). Koos sellega tulid mulle muidugi meelde väljendid "näksi muru" ja "laku panni", nii et ma suht palju naersin sellel hetkel. Natuke liiga palju punastamist täis osa. Hea koht: "'Üks hea sõber, kellega me vahel suudleme ja koos magame' poleks eriti hea vastus olnud." Mm ... tahaks, et miski areneks. Tahan juba teada, et Jamie on gei! Uut, ja seekord tee kiiremini. (: | |
|
| |
| Pealkiri: Re: More Than Needed [#36] 30/10/2009, 14:37 | |
| LÕPUKS OMETI! Ma mõtlesin juba vaikselt, et sa oled selle jutu hüljanud, aga...nii hea, et sa uue osa panid Jamie on endiselt lahe. Ma olen vist nüüd oma dilemmast üle saanud...Jamie meeldib mulle igal juhul rohkem kui Craig. Uut, kiiremini ja pikemat! | |
|
| |
Aduna Maffiooso
Postituste arv : 535 Age : 29
| Pealkiri: Re: More Than Needed [#36] 30/10/2009, 17:35 | |
| Väääääääga hea osa. Tubli, tubli. | |
|
| |
Espada Maailmapäästja
| Pealkiri: Re: More Than Needed [#36] 31/10/2009, 19:10 | |
| Punastamist oli jah kuidagi liiga palju. Aga üldiselt oli megahea osa. Ma lugesin eelmiseid alles hiljuti ja siis kommenteerisin, et noh, kas saab ja nüüd kohe oligi ja ma olin nii õnnelik, kui ma seda nägiiiin! Ülihooliv stalker on niiiiiiii armas väljend. Ma kasutan isegi koguaeg sõna stalker, nii et. MEGAARMAS JA TORE JA VAHVA ja ma ka niii väga armastan sind selle eest. EDASIII!!! | |
|
| |
Murtagh Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2326 Asukoht : Maybe in Gil'ead today..
| Pealkiri: Re: More Than Needed [#36] 1/11/2009, 14:54 | |
| Alguses mõtlesin, et keegi nkn niisama on öelnud, et uut osa tahaks, siis ikkagi vaatasin ja juhhuu, uus osa xD
Üsnagi nunnu oli (A)
Ootan uut xD | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: More Than Needed [#36] 1/12/2009, 20:22 | |
| HALLOO? ANYONE THERE? *trambib jalgu* tahan uut osa! |
|
| |
LittleStar Totaalne lumememm, noh!^.^
Postituste arv : 253 Age : 29
| Pealkiri: Re: More Than Needed [#36] 17/12/2009, 22:46 | |
| Nõuan siis ka uut osa!:) Läks küll veits aega, et läbi lugeda, aga mulle meeldis(A)! Seega...... Palun uut osa=P | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: More Than Needed [#36] | |
| |
|
| |
| More Than Needed [#36] | |
|