MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Don't Let Me Go (35/35).

Go down 
+45
MerkaaaTibuuu
Asssu
saleiti
Dreams
Kard
Karro
Little Green House
-mariliis
PINK
accident
-k&L-
LittleStar
Liinake
Taylor
Evy
zoomie
Keiti
swessu
eku:)
lllennu
KK
perfecto
Pizza
DjCammy
Emma
MissTrouble
kurmzu
Audrey
ThatsMe
spring
Espada
Murtagh
Helen
Kärolyn
Tärru.
NeverToLate
Liina
LikeNoOther
bbrit .
LittleMissy
padjanägu, [h]
Krissu
black
Sixx-
EITC.
49 posters
Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 21  Next
AutorTeade
Tärru.
Nobenäpp
Tärru.

Female Postituste arv : 1198

Don't Let Me Go (35/35). - Page 5 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35).   Don't Let Me Go (35/35). - Page 5 Icon_minitime11/6/2009, 16:50

Phhh. See oli ENIVEI see osa, mida ma mõtlesin *mossitab*
Miks sa MIND ei armasta? *solvus kahekordselt*
Mõtle, sa ütled isegi võhivõõrastele, et sa armastad neid, aga mulle ei ütle. Mitu korda sa seda üldse oled öelnud, hah?
Aga ma ei saa ikka üle. Mul on täna väga armas päev. Kõik on väga armunud täna, teate seda? Nagu.. tõsisielt. Ma ütlen, et see oli saatuse poolt kindlaks määratud, et sa täna selle osa panid. ;d
Tagasi üles Go down
http://raamatuhull.wordpress.com
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

Female Postituste arv : 2326

PostitaminePealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35).   Don't Let Me Go (35/35). - Page 5 Icon_minitime11/6/2009, 17:01

Appi kui armas!
I just love it.
Tagasi üles Go down
EITC.
Tindisüda
EITC.

Female Postituste arv : 1073

PostitaminePealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35).   Don't Let Me Go (35/35). - Page 5 Icon_minitime11/6/2009, 17:41

Aga see ei ole TELGIosa. See oli telgiosast järgmine. :)
Ja sa pead ütlema, et sa armastad mind ise ENNE, sest niisama ma oma armastust välja ei jaga. XD KUI, siis ainult ühele inimesele.

Aitääh, Murtagh.
Tagasi üles Go down
spring
Veriveri loveable
spring

Female Postituste arv : 867

PostitaminePealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35).   Don't Let Me Go (35/35). - Page 5 Icon_minitime11/6/2009, 20:06

Kas ma olen ainsana siin foorumis mingi imelik või mida? Very Happy
Sest, anna andeks EITC, mina küll nutma ei hakanud. Very Happy Ma ei hakanud isegi vaikselt piiksuma endamisi, nagu tavaliselt. Very Happy
See oli... LIIGA romantiline. Very Happy Jah, ma tean, et ma olen mingi hull imelik, aga... meri ja... kõik see? Minu jaoks liig. Very Happy
Mulle jääb vaikselt selline tunne, et ma suht nagu... vihkan romantikat. Very Happy
Aga ratsionaalne armastus on ju palju ilusam! Very Happy
Ja ei, ära saa valesti aru, see osa ON armas ja see osa ON ilus ja see osa ON armastusväärne, aga mitte minu jaoks. Very Happy Ma lihtsalt... olen selline. Very Happy

Aga muidu oli mõnus lugeda neid kirjeldusi mere kohta ja kõike! Soe tunne tuli kohe sisse. :)
Ja... noh, Jared oli suhteliselt armas. Very Happy Tegelikult on KÕIK armas, kui mitte liiga armas, vähemalt minu jaoks. Very Happy
Oeh. Very Happy
ARMAS! Very Happy

Mis ma ikka veel ütlen?
Lihtsalt, et... ma NIII ootan, et sa nad tülli ajaksid! Very Happy
(`Palun ärge mind ära tapke nüüd. Neutral )

UUUUT ! Very Happy
Tagasi üles Go down
EITC.
Tindisüda
EITC.

PostitaminePealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35).   Don't Let Me Go (35/35). - Page 5 Icon_minitime11/6/2009, 21:35

Mina ei hakanud ka nutma. Vist. Ma ei mäleta tegelikult enam. Ilmselt mitte. Minujaoks ei olnudki see niiväga nutuosa, kui aus olla. Aga võib-olla oli. Armas oli küll.
Ma vabandasin sellepärast, et see liga armas on! Anna andeks! Ja ... minujaoks ei ole meri väga romantiline. Ma lihtsalt tahtsin teha matka ja see oli üks koht, kuhu ma tean, et on hea matka teha. Aga üldiselt ei ole meri minujaoks romantiline. Mere ääres on alati külm või midagi. Järv või jõgi või lihtsalt mets on minujaoks armsam. :) Aga kui aus olla, siis ma olen ka metsalaps rohkem, olles tegelikult Võrumaalt pärit. Pole üllatav, et meri mulle niiväga ei meeldi.
Ma ütlen sulle ausalt, et minu jaoks on kaa hetkel liiga armas. Aga mul on eesmärgid. Ja ma pidin neid täitma. Ja ... kui sa väga tahad, siis ma võin sulle salaja öelda osa numbri, kus nad tülli lähevad. Elad siis selle nimel. :)
Aitäh.
Tagasi üles Go down
LittleMissy
Juubilar
LittleMissy

Female Postituste arv : 171

PostitaminePealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35).   Don't Let Me Go (35/35). - Page 5 Icon_minitime11/6/2009, 22:59

Ma olen Kade selle Katsi ( oli vist ) ja Jaredi armastuse pärast . Sest mina ei ole suutnud ühelegi poisile ( kellega olen käinud ) pühenduda nii põhjalikult . Ma lihtsalt tüdineks ära sellest armastusest , mis nende vahel on . Aga endiselt , üliarmas . Ja ma olen kade ka , et ma ise ei suuda pühenduda nii kaua ühele inimesele . cat
Tagasi üles Go down
EITC.
Tindisüda
EITC.

PostitaminePealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35).   Don't Let Me Go (35/35). - Page 5 Icon_minitime11/6/2009, 23:01

Nad armastavad teineteist, kuidas siis muidu? :) Nad ei saa üksteiseta elada ja kõik muu selline lääge kräpp. Wellyeah, life's hard.
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35).   Don't Let Me Go (35/35). - Page 5 Icon_minitime11/6/2009, 23:59

Armaas. Nunnumeeter põhjas Wink

Mulle- meeldib-kui-sa koht oli *otsib õiget sõna* ... ülim...

Mulle kunagi ütles üks tüüp, et ma pidin olema väga armas, kui ma olen vihane ja üritan oma seisukohta asjast teistele selgeks teha. Aga ma ei tea.

Enivei, ootan uut bounce
Tagasi üles Go down
EITC.
Tindisüda
EITC.

PostitaminePealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35).   Don't Let Me Go (35/35). - Page 5 Icon_minitime12/6/2009, 00:03

Aww, tänks. :)
Ausalt ka, kõik, mida kutid ütlevad, on tõsi. Olgu, ainult kutid MINU jutus. First was just a dream, youknow.
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35).   Don't Let Me Go (35/35). - Page 5 Icon_minitime12/6/2009, 20:57

Usun, et selliseid kutte on päriselus ka :)
Probleem on vaid selles et nad tuleb üles otsida... Very Happy
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

Female Postituste arv : 2124

PostitaminePealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35).   Don't Let Me Go (35/35). - Page 5 Icon_minitime12/6/2009, 21:18

Mm.. on küll selliseid kutte jaa. Very Happy On isegi paremaid. ^^
Täring Pann teab, kellest jutt.
Ja noh.. enamus foorumist tegelt.
Very Happy

Kas ma kommisin juba seda osa? scratch

EDIT: Kommisin jah.
Aga ma lisan ühe asja.

MISMÕTTES KOLMKÜMMENDKOLM OSA?!?!
Kui sa sinna 33'le number 1-e ette paned, siis ma olen rahul.
Tagasi üles Go down
http://invisiblenothing.tumblr.com
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35).   Don't Let Me Go (35/35). - Page 5 Icon_minitime12/6/2009, 21:27

Hahaa :)

Üldiselt, kahju on kui head jutud on lühikesed...
Tagasi üles Go down
Krissu
Maailmapäästja
Krissu

Female Postituste arv : 792

PostitaminePealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35).   Don't Let Me Go (35/35). - Page 5 Icon_minitime12/6/2009, 21:40

Armastan seda juttu. I love you
Tagasi üles Go down
Tärru.
Nobenäpp
Tärru.

PostitaminePealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35).   Don't Let Me Go (35/35). - Page 5 Icon_minitime12/6/2009, 21:48

Mina ei saa aru, mida te vingute. Very Happy
See on KOLM HOOAEGA pikk ja te ikka vingute.
Kõik head asjad saavad kord otsa.
Nii juba on siin maailmas asjad loodud.
Punkt.
Side lõpp.

PS. Jutt on ikka supertuper.
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

Female Postituste arv : 2124

PostitaminePealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35).   Don't Let Me Go (35/35). - Page 5 Icon_minitime12/6/2009, 22:02

KOLM?

Aaga see on teine ju?

Mis tähendab et üks hooaeg veel?

Oujeah.

Ei, siis pole hullu.

Mulle endiselt meeldib üks tühi rida igale lausele vahele jätta.

See on ilus. Very Happy

*Jääb vait*
Tagasi üles Go down
http://invisiblenothing.tumblr.com
EITC.
Tindisüda
EITC.

PostitaminePealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35).   Don't Let Me Go (35/35). - Page 5 Icon_minitime12/6/2009, 23:23

Audrey, good luck, I say. :)
Ja ma ei saanud hetkel aru, et kas mu jutt on siis liiga lühike või mitte :)

Kärolyn, hinga sügavalt sisse ja siis välja.
Kahjuks tuleb tõesti kolmkümmend kolm osa, aga siis tuleb veel üks hooaeg, nii et rahune.
Ja KUIDAS sa seda üldse praegu märkasid?
Ja ... okei, jutt sai otsa.

Tänks, Krissu.

Shalalalaa, uus osa jälle, sest ma olen tore. Olgu, tegelikult ei ole. Aga ma ütlen, MIKS ma ei ole, alles siis, kui vaja. Veel mitte. :) Nii et siis saate täna uue osa. Ja võib-olla homme ka. :) Ja siis võib-olla ülehomme ka. Ja üleülehomme. Aga üleüleülehomme ... selles ma kahtlen. :)
MUIDEKS. Ee ... aa, mulle vist ei meeldinud see osa. Ma ei ole kindel. See on kindlasti armas. Või siis ka mitte.

Kaheksas osa.

Kell oli juba palju. Me oleks ammu pidanud telgist väljas olema. Kõik teised olid ammu juba üleval, nende hääli oli kuulda. Aga meie kaks lamasime ikka veel üksteise kaisus. Ma olin ennast seljaga vastu teda toetanud. Ta käed olid tugevasti ümber minu põimitud. Me ei olnud sel hommikul veel sõnakestki vahetanud. See kõik tundus liiga ideaalne.
„Jared, Katu, ärgake üles ometi!“
See oli Mannu hääl.
„Kell on kaks juba!“
Pöörasin pead nii palju, et ma näeks Jared’ile otsa vaadata.
„Kas me peaks … ?“
Ta raputas pead.
„Mina ka mitte,“ vastasin vaikselt.

Me olime terve eelmise õhtu ka telgis veetnud. Lihtsalt istunud, suudelnud, õrnutsenud. Nii oligi hea. Vaid meie kaks, ei keegi muu.
„KATU!“
Kallutades pea pisut viltu, hakkasin arutlema, kas see karje kostus Triinult või Merilinilt. Vastuseks pöörasin ennast vaid teise külje peale, nii et sain nüüd Jared’ile otsa vaadata. Ta naeratas. Kätega ta ümber kinni võttes surusin oma pea ta rinnale. Tundsin ta käsi oma seljal.
„Jared!“
Oi.
Ainult tüdrukud ei oodanud meie ärkamist. Jaan nõudis seda ka.

„Nad kindlasti ei olegi seal ja me karjume ainult tühjusele,“ mainis Brita justkui muuseas. Tõstsin pea, vaadates Jared’ile otsa.
„Oioi,“ ütlesin vaikselt ning naeratasin, võttes temast tugevamini kinni. Me mõlemad teadsime, mis nüüd juhtub.
Oli kuulda telgiluku avanemist ja juba ilmuski Mannu meie vaatevälja. Mõne hetke jälgis ta meid sõnatult.
„Good morning, Mandy.“
Mannu pilk liikus Jared’ile.
„Mitu korda ma pean sulle ütlema, et ära kasuta seda nime! Katu paneb sulle ikka nii rumalaid mõtteid pähe. Pealegi, pole enam mingi hommik!“
Pilgutasin korra silmi. Mannu nägi üsna ärritunud välja. Jared viis pilgu mulle tagasi. Silmitsesin teda, panemata Mannut enam tähele.
„Umm, halloo! Tulge välja, jobud, me kõik ootame teid!“

Pahaselt pobisedes väljus ta telgist. Mina vaatasin ikka veel Jared’ile otsa.
„Should we …?“
„Ei.“
Ta naeratas.
„But maybe …?“
„Jah.“
Naeratasin ka. Ta suudles mind õrnalt. Vajusin tagasi meie maailma. Seal oli mul piisavalt hea olla.
„Kui te viie sekundi pärast väljas ei ole, siis ma tulen ja tõmban teid välja!“
Tõmbusin Jared’ist eemale.
„We’re coming already!“

Surunud mu laubale veel ühe musi, ajas ta ennast istukile. Mina ka. Hakkasin juba telgist väljuma, kui ta mu käest haaras.
„Your hair … I suppose you should comb it,“ ütles ta õrnalt muiates.
„Oh.“
Haarasin kammi ja tõmbasin sellega kolm korda läbi juuste.
„Parem?“
„Not really. But it doesn’t matter.“
Ta võttis mul käest kinni ja me ronisime telgist välja.
„No lõpuks!“
Mannu silmade pööritamist oli kaugele näha.
„Mida te tegite seal ometi nii kaua?“
„Nothing.“

Jared’i hääl kõlas, nagu ta varjaks midagi. Kihistasin. See meeldis mulle.
Istusime lõkke äärde, tema võttis hommiku-, või tegelikult lõunasöögiks õuna, mina pirni.
„Meil oli plaan ujuma minna, aga leidsime, et ilma teieta oleks nõme minna, nii et me juba umbes kaks tundi ootame teie ärkamist.“
Itsitasin.
„Sorri.“
„Ja te ei vabanda ennast välja söömisega, nii et vahetage riided ära ja ujuma! Ja mis OMETI su juustel viga on?“
Ajasin oma juuksed veel rohkem sassi, tõusin püsti, andsin oma pirni Jared’i kätte hoiule ja jooksin telki tagasi. Kahe minutiga olid mul maasikakarva bikiinid seljas ja rätik kotist välja otsitud. Ronisin telgist välja. Jared oli selle kõrval, võttes mu ümber kinni, toetades oma lauba minu oma vastu.

„Have I told you that you look gorgeous?“
„Ei hakka jälle pihta! Tulite meiega tripile või ainult kahekesi?“
Saatsin Mannu poole süütu pilgu.
Jared’i ümber kinni hoides ja pirni süües kõndisin kallakust alla randa. Kõik teised olid juba ujumisriietes ja jalgupidi vees. Jared võttis T-särgi ja lühikesed püksid ära ning mind sülle haarates kõndis ta vette. Ei läinud kaua mööda, kui mu tagumik veeni ulatus. Tõmbasin ennast käte abil Jared’i süles kõrgemale.
„Vesi on külm ju!“ kaebasin.

„No, it’s not. Now prepare,“ lausus ta muiates ja enne, kui ma oleks jõudnud vastu vaielda, lasi ta selle käe, mis mu jalgade all oli, alla. Kiljatades kannatasin külma kokkupuudet veega. Jared naeris.
„See ei olnud sinust üldse ilus!“ ütlesin, kui olin vee temperatuuriga pisut harjunud.
„Who said I’m the nice guy?“
Võttes minult vee all käest kinni, hakkas ta edasi sumpama. Peagi sain aru, et tema suund oli ühe suure kivi poole, mis siiski üsna kaugel oli. Sinna jõudes pidin mina juba ujuma, kuigi tema jalad ulatusid veel põhja. Ta võttis mu pihast kinni, tõstes mind kivile ja hüppas siis ennast kätega üles tõmmates mu kõrvale.
„Kivi on tuline.“
Ta naeris.

„Estonians! Nothing is never good enough.“
Istusin talle lähemale, tõmmates sõrmeotstega üle ta märja rinna ja kummardudes talle hästi lähedale.
„See on,“ sosistasin enne, kui teda suudlesin. Ta käed libisesid sujuvalt mu ümber, kui ta mind veel lähemale tõmbas. Mingi hetk, märkamata isegi, kuidas see juhtus, istusin ta süles.
Ja järsku, keset suudlust tundsin, kuidas keegi mind pritsis. Eemaldusin Jared’ist ning enda ümber vaadates nägin, et kõik teised olid kivi ümber kogunenud, et meid pritsida. Marko, kes seisis sellel küljel, kus meie mõlema jalad üle kivi ääre rippusid, suutis meid kuidagi nii pritsida, et kõik mu juuksed sekundiga läbimärjaks said. Ja ka Jared sai sellest lainest osa. Kuulsin teda tegevat pahasust väljendavat häält, mis sarnanes väga urinale.

„Käitu korralikult,“ vaatasin talle tungivalt otsa, kui äkitselt Marko mind talla alt kõditas, nii et ma vingerdades kogemata kivilt maha lendasin. Kiljusin. Õnneks püüdis Marko, kes oli samuti piisavalt pikk, et ta jalad põhja ulatuksid, mind kinni. Sekundiga oli Jared samuti kivi pealt maas.
„That’s enough! Stop flirting with my girlfriend! You have no chance here, don’t you see it?“
Jared võttis mu enda sülle.
„Besides, she could have got hurt! No joke with falling on the water on a wrong angle. Do you ever think about someone else but yourself? Grow up, kid!“
Jared kõndis Markost mööda, sumbates kalda poole.

„I’m sorry, I didn’t mean to yell at him, the words just came out, I’m sorry,“ pomises ta mulle kohe, kui keegi seda enam kuulda ei saanud. Naeratasin talle õrnalt, kuigi teadsin, et see oli Marko suhtes alatu süüdistus.
„Kõik on korras, vahet ei ole, ma tean, et sa ei mõelnud seda öelda,“ sosistasin vastu, pannes oma käe ta põsele.
„Marko jääb ellu. Kuigi ta tegelikult ei löönud mulle külge.“
„I know! He just makes me so jealous and angry, I can’t help it. The way he looks at you … I know that you mean a lot to him and no at all in the way that you mean to me, but still. I’m sorry.“
„Sa ütlesid seda juba korra,“ naersin vaikselt, „tegelikult juba kaks korda. It’s okay.“

Olime kaldale jõudnud ja Jared pani mind mu rätiku peale istuma, istudes mu kõrvale.
„Mõnikord ma mõtlen, et võiks Markoga korralikult ära leppida,“ ütlesin pooleldi omaette. Ta oli natuke aega vait.
„I could try,“ lausus ta siis. Hakkasin naerma.
„Nalja teed või? Sul pole mõtet proovidagi, see ei juhtu nagunii kunagi. Ma ainult mõtlesin.“
„I know. But it would make you happy.“
Vaatasin talle otsa, naeratades kergelt.
„Now it’s all about you,“ kordasin lauset, mida ta oli mulle eelmisel päeval öelnud.
„Maybe you’re right. Maybe it is impossible.“

Viisin pilgu teiste poole. Nad olid parajasti ägedas veesõjas.
„Kui nad lausa meie järgi ootasid, siis ei sobiks vist meil kalda peal istuda,“ arutlesin valjult.
„You go. I’ll stay here, just in case. I don’t want to start blaming anyone else for something they haven’t done,“ naeris ta. Naeratasin ja suudlesin teda pikalt. Seejärel ajasin ennast käte abil maast püsti.
„Love you,“ ütlesin, kui ma tagurpidi vette kõndisin.
„Mina sind ka,“ vastas ta hästi armsalt naeratades. Saatsin tema poole õhumusi ja pöörasin ennast ümber, joostes otse veesõja keskele.

Viimati muutis seda EITC. (13/6/2009, 14:34). Kokku muudetud 2 korda
Tagasi üles Go down
Tärru.
Nobenäpp
Tärru.

PostitaminePealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35).   Don't Let Me Go (35/35). - Page 5 Icon_minitime12/6/2009, 23:36

Cute, cute, cute. (jah, ma olen veendunud, et selle sõna kirjapilt on korrektne, nii et ma võin seda kasutada.)
Aga jah.
Ega mul polegi midagi öelda.
Ma olen ikkka veel enda peale pahane.
Aga see selleks.
Uut, vist.
Tegelt ma tahaks vihikut.
Tagasi üles Go down
spring
Veriveri loveable
spring

PostitaminePealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35).   Don't Let Me Go (35/35). - Page 5 Icon_minitime13/6/2009, 11:15

Uhh. Very Happy Jared on nii keevaline. Very Happy
Ja armas. Very Happy
Ja... ja kaitsev. Very Happy
Jubedalt kaitsev. xD
Aga mulle nii meeldis, kuidas ta Markole ütles, et ta suureks kasvas. Very Happy
See oli nii... kirjeldamatult meeldiv! Very Happy

Olen ma kunagi maininud, kuidas see jutt mind naerma ajab? Very Happy
Ei ole? Very Happy
Noh, nüüd mainin. Very Happy
Iga kord, kui ma seda juttu loen ma endamisi naeran siin. Very Happy Ja tuju on ka kohe laes ja enam ei tundugi nii jube see, et ma nüüd hommikusööki valmistama minema pean. Very Happy

Jah. Very Happy
Tegelikult meeldib Jared nüüd mulle väga. Very Happy
Kas ma võin ta endale võtta? Very Happy
Ma treeniks teda natuke ja olekski minu prints sinisel eeslil olemas! Very Happy
Okei, okei, okei. Very Happy Olekski minu prints mustas Aston Martin Vanquish'is täitsa olemas!Very Happy

Nüüd tekkis mul ka tegelikult tahtmine ujuma minna. Very Happy
Hmm. Very Happy Võiks tegelikult küll, äikesepilved on taevas, seega vesi peaks soe olema.
Kui mul ainult ei oleks bronhiiti või mis iganes erilineköha see ka ei olnud. Very Happy
Jama. Very Happy

Niisiiis! Very Happy
Ikka edasi! Very Happy
Mõnusalt... mõnus osa oli!Very Happy
UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT! Very Happy
Tagasi üles Go down
EITC.
Tindisüda
EITC.

PostitaminePealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35).   Don't Let Me Go (35/35). - Page 5 Icon_minitime13/6/2009, 12:39

Ma ei anna sulle vihikut. Sest ... selleks ei ole aega. *näitab keelt*

Iiingriiid.
Jared on jaa armas. Ja väga sitaks armukade. Ja tahad ma avaldan sulle saladuse? Marko ja Jared on ühevanused. Olgu, Jared on mõni kuu vanem, aga põhimõtteliselt on nad samavanad. Nii et see lause oli täietsi õigustamata. :)
Mulle ka meeldib naerda. Nii et naera aga!
Tead! Teeme lepingu! MINA saan Jamesi, SINA saad Jarri? Sobib? :)
Aa. Tore, et meeldis. Ma just mõtlesin, et nõme osa oli. :)
Uut saab ... umbes nii, nagu ma enne osa lubasin. :)
Tagasi üles Go down
kurmzu
Juubilar
kurmzu

Female Postituste arv : 159

PostitaminePealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35).   Don't Let Me Go (35/35). - Page 5 Icon_minitime13/6/2009, 13:10

ma lugesin algusest lõpuni terve selle jutu läbi ja see on niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hea.
jared on niiii armas.
aaah, neid nunnusi osi võiks lõpmatuseni olla, neid on nii hea lugeda. tekitab kohe endal südames sooja tunde no.
aga uut ruttu siis eks, :)
ja kriitikat pole!! lihtsalt pole, mille kohta kobiseda, kõik on liiga hea!
Tagasi üles Go down
http://www.rate.ee/users/jaaaanika-/
spring
Veriveri loveable
spring

PostitaminePealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35).   Don't Let Me Go (35/35). - Page 5 Icon_minitime13/6/2009, 13:21

JAAAAAAAAAAA ! Very Happy
It's a DEAL! Very Happy
Pole probleemi. Sa võid Jamesi vabalt võtta. Very Happy *naerab õelalt*
Footballbooooy. Very Happy

Aga Jared is MINE! Very Happy
Juhhei! Very Happy
Tagasi üles Go down
EITC.
Tindisüda
EITC.

PostitaminePealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35).   Don't Let Me Go (35/35). - Page 5 Icon_minitime13/6/2009, 13:26

Kurmzu.
Ma just vaatasin jah, et uus lugeja. :)
Tore, et meeldib, aitäh!

Ingriid.
Sa tead ikka, eksole, et mina saan sellise Jamesi, kes PRAEGU on, aga sina saad selle Jarri, kes tulevikus ka on? :) Jaaa. Ta muutub ... olgu, ma ei ütle, milliseks. Aga ... muhaahaa. :)
PEALEGI, ma ei kirjutanud su lepingule alla veel! VÕIB-OLLA ma tahan neid mõlemaid. *haub plaani, kuidas see võimalik oleks*

PS. Kõigile teistele ka. Miks ma ei kuule üldse kriitikat? Mulle meeldiks aeg ajalt saada lauseid "Mulle ei meeldinud see." Isegi, kui see on mõne tegelase käitumise kohta ainult. Sest ... ma ei tea. Mulle meeldiks. :)
Tagasi üles Go down
Sixx-
Maffiooso
Sixx-

Female Postituste arv : 544

PostitaminePealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35).   Don't Let Me Go (35/35). - Page 5 Icon_minitime13/6/2009, 13:56

saad veidi kriitikat

Mulle tundub Katariina vahepeal kuidagi liiga tibilik, mitte kõne järgi, aga see Mannuga mingi kiljumine, aelemine, kisamine, meikimine jne. Aga võib-olla peabki see nii olema, et ma ei ju ei tea, mis plaanid sul nendega on. Aga üldiselt on Katariina halvas mõttes tavaline. Jared on kuum, hot, aga vahest veidi liiga pööörfekt, et tal võiks mõni puudus ka olla. J amitte nunnu ma-ei-oska-tantsida, vaid mõni iseloomuomadus.
Muidu, keep up, meeldib jutt ja ootan millal tuvikesed tülli lähevad!
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

Female Postituste arv : 2326

PostitaminePealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35).   Don't Let Me Go (35/35). - Page 5 Icon_minitime13/6/2009, 14:00

Sul oli üks viga, mis mind naerma ajas Very Happy

Ei läinud kaua mööda, kui mu tagumik veeni üllatus.

Et üllatus jah? Very Happy

Ma arvan, et sa leiad selle koha sealt jutust üles Very Happy

Muidu on väga super Very Happy Ausalt ka.
Tagasi üles Go down
EITC.
Tindisüda
EITC.

PostitaminePealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35).   Don't Let Me Go (35/35). - Page 5 Icon_minitime13/6/2009, 14:48

SixxStradlin.
Oh, jeii! Aga ... Kats natuke ongi tibi. Aga natuke ei ole ka. See kiljumine ... selle võtsin ma tegelikult enda pealt. Ja usu mind, vahepeal on hullult hea sõbrannaga koos kiljuda. :) Aelemine ... ma eeldan, et sa mõtled sama korda. See olen ka mina. Kisamine ka. Kokkuvõttes võib see tähendada, et mina olen ka tibi. Lihtsalt ... ma ei tea. Minujaoks on see midagi teistsugust. Nagu rõõm, või ... noh ... see on see tunne, kui sulle jõuab üks hetk kohale, et sul on nii vägev sõbranna, et sa ei tea, kas naerda või nutta, lihtsalt see tunne. Ma TEAN, milline tunne see on. Seda tunnet ei saa üleüldse sõnadesse panna.
Aga meikimist ... ausalt öeldes ei tule mulle mitte ühtki korda meelde, kus ma oleks kirjutanud, et Kats meigib ennast. Võib-olla mõni üksik kord. Nii et selle kriitika pean ma täiesti tagasi lükkama. :)
Ma olen kursis, et Kats tavaline on. Aga samas, me kõik oleme tavalised. Ja tegelikult on meil kõigil ju hullult vigasid. Hetkel ei paista neid eriti välja, sest Kats on õnnelik. Aga kui ta õnnelik ei ole ... Pealegi, hoolimata sellest, et nad on hetkel Jarriga õnnelikult koos, ei tähenda see seda, et ta ei ürita olla perfektne. Selle loo pealkiri seda kõike sümboliseeribki. Noh, et Kats iga sekund kardab, et Jared lihtsalt läheb ära või midagi, ja sellepärast proovib ta olla võimalikult hea. Ega ma niisama neid pealkirju ei valinud. :) Kõik on tähendusega.
Jaredi perfektsust olen ma juba korra seletanud. Kogu mu jutt on Katsi vaatenurgast. Katsi jaoks on Jared perfektne (armastus, noh). Selliseid häirivaid pisiasju ei pane ta lihtsalt tähelegi. Ma vabandan sellepärast. Jared ei ole perfektne. Kuigi ta ka püüab. Tal on vigu küll. Natuke peab ootama, mõni tuleb välja ka. :)
Aa, ja vabandust, mulle meeldib kriitikat hullult palju lahata ja kõik ära seletada. XD
Tänks.

Murtagh.
Ma hakkasin ka hullult naerma :) Tänks, et mainisid.
Aga aitäh. :)
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Don't Let Me Go (35/35).   Don't Let Me Go (35/35). - Page 5 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Don't Let Me Go (35/35).
Tagasi üles 
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 21Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 21  Next
 Similar topics
-
» Dont say anything tonight