MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

The Vampire Diaries

Go down 
+30
Mezilane
AliceInWonderland XD
Frezia
-ooh
H6umy
Cilen
Audrey
lapsuke
Pizza
Sunshine
Praisja
Everleigh
Rikkie
FlyWithMe
kurmzu
misscheri
Annu!
Bee
Karolin
Taylor
kcissy
GossipGirl
Keku
Kärolyn
nasicc
Prince Kirameki
Keiti
Pingu
Droideka
Maiu Laaneoja
34 posters
Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
AutorTeade
kurmzu
Juubilar
kurmzu

Female Postituste arv : 159

The Vampire Diaries - Page 5 Empty
PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 5 Icon_minitime25/4/2010, 13:43

ma vaatan siit: http://www.cucirca.com/2009/09/23/watch-the-vampire-diaries-online/
sealt saab ka muid sarju vaadata.

aga see sari on ülimalt hea. kõik hakkab ära põnevaks minema, kui stefan selliseks muutub. ja ei taha ma üldse, et elena ja damon paar oleks, see rikuks kõik ära. Very Happy
Tagasi üles Go down
http://www.rate.ee/users/jaaaanika-/
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

Female Postituste arv : 929

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 5 Icon_minitime25/4/2010, 16:51

Ma lähen hulluks juba, ei jõuda järgmisi osi enam ära oodata. Lemmik sari lihtsalt (L)
Tagasi üles Go down
kcissy
Võsaspets
kcissy

Female Postituste arv : 1253

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 5 Icon_minitime25/4/2010, 17:14

täiesti nõus Very Happy

aga ma ei taha, et see hooaeg juba läbi saaks Very Happy siis ma hakkan vist algusest peale kõiki osi vaatama Very Happy
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 5 Icon_minitime25/4/2010, 17:16

Jah -,-
Suveks saab läbi jälle. deemit deemit.

Jeremy ja Anna on nii lahedad.
Damon on ikkagi lemmik (L)Very Happy

omg omg omg. ma pean rahunema:D
liiga erutatud viimasest osast.
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 5 Icon_minitime25/4/2010, 19:20

Jeremy ja Anna minu jaoks kõige põnevam storyline hetkel. Very Happy

Mu klassiõde paneb kõik osad plaadile. Very Happy Mina ise kustutan kõik osad peale vaatamist arvutist ära - isegi GossipGirli. Ainus asi, mida hoian ja lõpuks plaadile panen (või vähemalt kustutada ei kavatse), on 10 things i hate about you. Very Happy Iga kell võib üle vaadata. Tuju teeb nii heaks alati. Very Happy
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 5 Icon_minitime25/4/2010, 19:28

Ma vaatasin ka alguses seda sarja 10 things i hate about you..aga siis jäi kuidagi unarusse.
Ma hoian mõnda aega arvutis kõiki sarju ja siis kustuan ära, sest ma ei saa plaadile kirjutada asju -,-
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

Female Postituste arv : 2124

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 5 Icon_minitime25/4/2010, 19:42

10 things on film ju..? Very Happy
Tagasi üles Go down
http://invisiblenothing.tumblr.com
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 5 Icon_minitime25/4/2010, 20:31

sari ka:P
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 5 Icon_minitime25/4/2010, 20:42

Täpselt minu sünnipäeval eelmine aasta tuli välja. Very Happy Jumala hea asi on. Very Happy Naera ogaraks end vahel... Very Happy Soovitan soojalt. Very Happy Kuigi teine hooaeg... v teine sats, on natukene allakäinum. Very Happy
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 5 Icon_minitime25/4/2010, 21:47

Peaks ka uuesti vaatama seda Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

Female Postituste arv : 6120

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 5 Icon_minitime28/4/2010, 12:11

damon läheb aina südamelähedasemaks ja stefan läheb nüüd vastavalt oma välimusele ka muidu vastikuks Very Happy:D (näen alles nüüd eelmise nädala osa)
Tagasi üles Go down
http://myspace.com/spidress
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 5 Icon_minitime28/4/2010, 19:47

Stefanit on sama huvitav jälgida kui Damonit enne... Very Happy Ja mulle ei meeldi, et Damon softyks muutub vaikselt. Very Happy

V mai tea kah... Very Happy

Üldiselt mulle meeldib vaadata idüllilisi asju/tegelasi, kuid teistpidi on jälle väga huvitav... Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 5 Icon_minitime28/4/2010, 20:16

nojaa, selle koha pealt küll, et on huvitav jälgida. lol. Very Happy
Tagasi üles Go down
kcissy
Võsaspets
kcissy

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 5 Icon_minitime30/4/2010, 16:55

OMG Very Happy ma armastan 20. osa Very Happy eriti see lõpp Very Happy (mitte see, kui anna nad seal maast leidis, vaid ikka alaric seal baaris Very Happy) aga annast oli nii kahju.
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 5 Icon_minitime30/4/2010, 18:36

oh christ, mulle hakkab see sari aina vähem meeldima Very Happy niiiiiiiiiii hull draama lihtsalt Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 5 Icon_minitime30/4/2010, 23:01

"You tried to kill me."
"You did kill me."

Millegipärast nii naersin selle üle. Very Happy
Aga jah... nõustun, draama... Very Happy Aga draamata ka ei saa, mille najale lugu ss ehitada? Very Happy
Tagasi üles Go down
kcissy
Võsaspets
kcissy

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 5 Icon_minitime30/4/2010, 23:22

ma ka naersin selle koha peal Very Happy ja hetk pärast seda astus mu vend minu toa uksest sisse ja ma pidin oma vaimustust ka temaga jagama Razz

aga mina olen nüüd täiesti Damoni poolt. võib-olla selle viimase raamatu pärast (mille ma millalgi pärastlõunal ära lõpetasin). Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 5 Icon_minitime1/5/2010, 10:01

ma olen ka Very Happy viimased 2 osa juba Very Happy:D even though he was more awesome at the beginning too, now he totally owns the show Very Happy

aga seal oli veel neid nalju ju. ala i would die if i weren't already dead jmt Very Happy:D
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 5 Icon_minitime1/5/2010, 11:23

kcissy. - Ma lugesin kunagi ära... neli ja pool raamatut. Ja siis läks asi liiga imalaks. Nagu Smithil oleks lihtsalt rahanälg. Eile lugesin, mis sa sellest raamatust arvasid... ja sealt saadud spoilerid panid vastikusega silmi pööritama, (A) 3 raamatu lõpp oleks super olnud. Very Happy

Ma olen täiega kahevahel. Very Happy Nad oleksid äge paar, aga mulle ei meeldiks Stefanit heartbroken näha. Very Happy
Kusjuures, lõpus oleks Stefani ja Elena suudlus võind olemata olla. Nad oleksid lihtsalt üksteist kõvasti kallistada võinud - siis oleks minu meelest mõjuvam olnud.
Tagasi üles Go down
kcissy
Võsaspets
kcissy

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 5 Icon_minitime1/5/2010, 12:19

viies raamat oli tõesti üks igavamaid ja mõttetumaid. samas kuues mulle jälle täiega meeldis. just damoni pärast. stefan on kuidagi liiga heapoiss Very Happy raamatus veel eriti. samas käis mulle kuuendas raamatus pinda see, et elena leidis ikka viise, kuidas stefani juurde pääseda ja kuidas too jälle suremisest päästa.
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 5 Icon_minitime1/5/2010, 20:00

Ma oleks nutma hakanud, kui Stefan seal vee ääres Elenale rääkis, enda piinadest jms. Stefanile sobib tegelt hea poisi roll kll Razz
Damon ruulib ikka veel.
Annast oli täiega kahju.

See onu on täiega tont ja lõpp oli ¹hokeeriv Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 5 Icon_minitime2/5/2010, 11:04

See onu ajab täiega närvi iga kord kui ta lõusta ekraanil näidatakse. Very Happy
Tagasi üles Go down
kcissy
Võsaspets
kcissy

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 5 Icon_minitime2/5/2010, 13:30

jep Very Happy ta on kõige närvesöövam tegelane üldse Very Happy aga ma millegi pärast arvan, et isobel on veel hullem Very Happy
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 5 Icon_minitime2/5/2010, 13:56

Jep. Isobel..nägi imelik välja. Aga Alaric on küll numps Very Happy
Tagasi üles Go down
kcissy
Võsaspets
kcissy

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 5 Icon_minitime2/5/2010, 14:05

ja nagu ma kuskilt lugesin (äkki see oli cw koduleht?), pidi Isobel käituma kui täielik bitch. Very Happy
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 5 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

The Vampire Diaries
Tagasi üles 
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 10Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
 Similar topics
-
» Vampire Academy
» Vampire story [Pooleli!]
» Film: Cirque Du Freak - The Vampire's Assistant