| The Vampire Diaries | |
|
+30Mezilane AliceInWonderland XD Frezia -ooh H6umy Cilen Audrey lapsuke Pizza Sunshine Praisja Everleigh Rikkie FlyWithMe kurmzu misscheri Annu! Bee Karolin Taylor kcissy GossipGirl Keku Kärolyn nasicc Prince Kirameki Keiti Pingu Droideka Maiu Laaneoja 34 posters |
|
Autor | Teade |
---|
kurmzu Juubilar
Postituste arv : 159 Age : 31
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 25/4/2010, 13:43 | |
| | |
|
| |
GossipGirl Hüsteeriline naerja
Postituste arv : 929 Age : 32
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 25/4/2010, 16:51 | |
| Ma lähen hulluks juba, ei jõuda järgmisi osi enam ära oodata. Lemmik sari lihtsalt (L) | |
|
| |
kcissy Võsaspets
Postituste arv : 1253 Age : 30 Asukoht : pidevalt paradiisis (või siis hullumaja ukse taga)
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 25/4/2010, 17:14 | |
| täiesti nõus aga ma ei taha, et see hooaeg juba läbi saaks siis ma hakkan vist algusest peale kõiki osi vaatama | |
|
| |
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 25/4/2010, 17:16 | |
| Jah -,- Suveks saab läbi jälle. deemit deemit. Jeremy ja Anna on nii lahedad. Damon on ikkagi lemmik (L) omg omg omg. ma pean rahunema:D liiga erutatud viimasest osast. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 25/4/2010, 19:20 | |
| Jeremy ja Anna minu jaoks kõige põnevam storyline hetkel. Mu klassiõde paneb kõik osad plaadile. Mina ise kustutan kõik osad peale vaatamist arvutist ära - isegi GossipGirli. Ainus asi, mida hoian ja lõpuks plaadile panen (või vähemalt kustutada ei kavatse), on 10 things i hate about you. Iga kell võib üle vaadata. Tuju teeb nii heaks alati. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 25/4/2010, 19:28 | |
| Ma vaatasin ka alguses seda sarja 10 things i hate about you..aga siis jäi kuidagi unarusse. Ma hoian mõnda aega arvutis kõiki sarju ja siis kustuan ära, sest ma ei saa plaadile kirjutada asju -,- | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 25/4/2010, 19:42 | |
| 10 things on film ju..? | |
|
| |
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 25/4/2010, 20:31 | |
| | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 25/4/2010, 20:42 | |
| Täpselt minu sünnipäeval eelmine aasta tuli välja. Jumala hea asi on. Naera ogaraks end vahel... Soovitan soojalt. Kuigi teine hooaeg... v teine sats, on natukene allakäinum. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 25/4/2010, 21:47 | |
| Peaks ka uuesti vaatama seda | |
|
| |
Maiu Laaneoja Tilu-lilu-ilu kõlarid
Postituste arv : 6120 Age : 31 Asukoht : Aberdeen
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 28/4/2010, 12:11 | |
| damon läheb aina südamelähedasemaks ja stefan läheb nüüd vastavalt oma välimusele ka muidu vastikuks :D (näen alles nüüd eelmise nädala osa) | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 28/4/2010, 19:47 | |
| Stefanit on sama huvitav jälgida kui Damonit enne... Ja mulle ei meeldi, et Damon softyks muutub vaikselt. V mai tea kah... Üldiselt mulle meeldib vaadata idüllilisi asju/tegelasi, kuid teistpidi on jälle väga huvitav... | |
|
| |
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 28/4/2010, 20:16 | |
| nojaa, selle koha pealt küll, et on huvitav jälgida. lol. | |
|
| |
kcissy Võsaspets
Postituste arv : 1253 Age : 30 Asukoht : pidevalt paradiisis (või siis hullumaja ukse taga)
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 30/4/2010, 16:55 | |
| OMG ma armastan 20. osa eriti see lõpp (mitte see, kui anna nad seal maast leidis, vaid ikka alaric seal baaris ) aga annast oli nii kahju. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 30/4/2010, 18:36 | |
| oh christ, mulle hakkab see sari aina vähem meeldima niiiiiiiiiii hull draama lihtsalt | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 30/4/2010, 23:01 | |
| "You tried to kill me." "You did kill me." Millegipärast nii naersin selle üle. Aga jah... nõustun, draama... Aga draamata ka ei saa, mille najale lugu ss ehitada? | |
|
| |
kcissy Võsaspets
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 30/4/2010, 23:22 | |
| ma ka naersin selle koha peal ja hetk pärast seda astus mu vend minu toa uksest sisse ja ma pidin oma vaimustust ka temaga jagama aga mina olen nüüd täiesti Damoni poolt. võib-olla selle viimase raamatu pärast (mille ma millalgi pärastlõunal ära lõpetasin). | |
|
| |
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 1/5/2010, 10:01 | |
| ma olen ka viimased 2 osa juba :D even though he was more awesome at the beginning too, now he totally owns the show aga seal oli veel neid nalju ju. ala i would die if i weren't already dead jmt :D | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 1/5/2010, 11:23 | |
| kcissy. - Ma lugesin kunagi ära... neli ja pool raamatut. Ja siis läks asi liiga imalaks. Nagu Smithil oleks lihtsalt rahanälg. Eile lugesin, mis sa sellest raamatust arvasid... ja sealt saadud spoilerid panid vastikusega silmi pööritama, (A) 3 raamatu lõpp oleks super olnud. Ma olen täiega kahevahel. Nad oleksid äge paar, aga mulle ei meeldiks Stefanit heartbroken näha. Kusjuures, lõpus oleks Stefani ja Elena suudlus võind olemata olla. Nad oleksid lihtsalt üksteist kõvasti kallistada võinud - siis oleks minu meelest mõjuvam olnud. | |
|
| |
kcissy Võsaspets
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 1/5/2010, 12:19 | |
| viies raamat oli tõesti üks igavamaid ja mõttetumaid. samas kuues mulle jälle täiega meeldis. just damoni pärast. stefan on kuidagi liiga heapoiss raamatus veel eriti. samas käis mulle kuuendas raamatus pinda see, et elena leidis ikka viise, kuidas stefani juurde pääseda ja kuidas too jälle suremisest päästa. | |
|
| |
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 2/5/2010, 11:04 | |
| See onu ajab täiega närvi iga kord kui ta lõusta ekraanil näidatakse. | |
|
| |
kcissy Võsaspets
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 2/5/2010, 13:30 | |
| jep ta on kõige närvesöövam tegelane üldse aga ma millegi pärast arvan, et isobel on veel hullem | |
|
| |
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 2/5/2010, 13:56 | |
| Jep. Isobel..nägi imelik välja. Aga Alaric on küll numps | |
|
| |
kcissy Võsaspets
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 2/5/2010, 14:05 | |
| ja nagu ma kuskilt lugesin (äkki see oli cw koduleht?), pidi Isobel käituma kui täielik bitch. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries | |
| |
|
| |
| The Vampire Diaries | |
|