| The Vampire Diaries | |
|
+30Mezilane AliceInWonderland XD Frezia -ooh H6umy Cilen Audrey lapsuke Pizza Sunshine Praisja Everleigh Rikkie FlyWithMe kurmzu misscheri Annu! Bee Karolin Taylor kcissy GossipGirl Keku Kärolyn nasicc Prince Kirameki Keiti Pingu Droideka Maiu Laaneoja 34 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Everleigh Magus maius
Postituste arv : 2033 Age : 36 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 11/5/2012, 17:11 | |
| krt, see lõpp on ÄGE. <3<3 | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 11/5/2012, 17:13 | |
| | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 11/5/2012, 17:16 | |
| | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 11/5/2012, 17:24 | |
| Nii kaua peab nüüd ootama. -.- Tahaks juba neljandat hooaega. Seal pidi tulema new villain tulema Spoilis on SPOILE! Kui ei taha teada,vaid tahate ise osa ära vaadata, siis ärge lugege! - Spoiler:
Rick tapab Klausi aga Klaus ei olnud oma kehas enam ja kui tema keha ära põles läks ta Tyleri kehasse. Ma arvan, et T on surnud. Rick on surnud, kuna Elena suri. Matt on võib-olla surnud samuti, kuna teda enam ei näidatud peale avariid. Elena tegi oma valiku, keda ta armastab. Te võite ise ära arvata, kelle ta valis -.- Jaaa... siis... lõpp oli selline, et doktor teatas Damonile, et ta oli andnud Elenale vampiiriverd ja kui osa lõppes siis Elena ärkas üles Wiii
| |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 11/5/2012, 17:27 | |
| Valik kelle kasuks? D või S? | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 11/5/2012, 17:30 | |
| Mida sa ise arvad? - Spoiler:
Ma pooldasin Damonit aga seda õnne ei olnud, et nende üle rõõmustada. XD Ta valis Stefani -.-
| |
|
| |
Cilen Magus maius
Postituste arv : 2007 Age : 26 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 11/5/2012, 17:45 | |
| Mulle meeldis Damon rohkem. | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 11/5/2012, 17:46 | |
| Mulle ka Ma olin nii pettunud selles osas aga muidu oli super | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 11/5/2012, 17:51 | |
| Äh, see teine ju palju musirullim. Ma pole kolmandat hooaega pm näinudki aga no damn... Elena valik on natuke... nõme. See teine on ikka nii mõnusalt... Oeh. Are f***ing stupid, Elena? | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 11/5/2012, 17:52 | |
| She is stupid | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 25/8/2012, 18:33 | |
| Hetkel loen selle sarja esimest raamatut ning ei oska veel midagi öelda. Olen vaadanud mõnda sarja osa ning ütlen, et mina ei saa aru, mida leitakse selles Stephenis. Damon on 100% parem! |
|
| |
Everleigh Magus maius
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 25/8/2012, 19:04 | |
| Ma nõustun sinuga. Damon on parem Kusjuures, kui ma raamatut lugesin siis Damon oli täpselt selline nagu sarjas. Teised tegelased on kõik teistsugused, minu meelest. Kui Damon sisse tuli, siis ma tundsin ta koheselt kirjelduste järgi ära ja suu venis koheselt naerule. | |
|
| |
AliceInWonderland XD lehm
Postituste arv : 642
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 25/8/2012, 19:05 | |
| Kunagi tõmbasin endale selle sarja esimese hooaja, aga see oli nii boring, et ma kustutasin selle ära. Ja sari ning raamatud on nii erinevad. Raamatus oli minu meelest -Ei ole kindel- Elina blond, aga filmis ju brünett. :) P.S: Mulle meeldis ka Damon rohkem. Ta oli palju nunnum kui Stefan.
Viimati muutis seda AliceInWonderland XD (30/8/2012, 14:56). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 26/8/2012, 18:54 | |
| Elena ja Stefan. Alice, kaugele esimest hooaega vaatasid? Kuskil neljanda osani oli nii igav, et s*** ära. Siis läks paremaks. :) Mina suutsin end lugeda viienda raamatu poole peale. Siis minu tolerants sai otsa. | |
|
| |
Mezilane Pipar
Postituste arv : 1381 Age : 25 Asukoht : Eesti
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 26/8/2012, 19:09 | |
| Mulle enam kolmandast raamatust ei istunud ja ma olen rohkem Selena pooldaja kui Delena pooldaja. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 26/8/2012, 20:39 | |
| Nasicc ma istun siin ja mõtlen mis selle "s***" taga on Tahad msnis või kusagil öelda? | |
|
| |
*Nastik. Kärameister
Postituste arv : 1048 Age : 27
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 26/8/2012, 21:40 | |
| Nastikul õigus. Mulle lihtsalt ei meeldi viimasel ajal nö kurja kaela kutsuda. Ja selle väljaütlemine tundus liiga karm. | |
|
| |
kettz Piraat
Postituste arv : 16 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 30/8/2012, 13:34 | |
| kui see meil telekas hakkas siis ma ei vaatanud seda, mulle küll soovitati jne, aga ma ei viitsinud seda vaadata ;D jasiis suvel, kui see enam ei käinud hakkas mul igav ja tõmbasin esimese osa, täiegameeldis, tõmbasin juba korraga terve hooaja ära, ja niimoodi ma vaatasingi kolme päevaga kõik kolm hooaega ära ootan juba täiega neljandat ^^ | |
|
| |
AliceInWonderland XD lehm
Postituste arv : 642
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 30/8/2012, 15:00 | |
| Mmm, ma vaatasin suht. -Mõtleb- Pool ära esimesest, ja map kaugemale ei jõudnutki. Lihtsalt ei ole huvitav. | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 30/8/2012, 18:04 | |
| Lõpu poole läks huvitavamaks. Sealt edasi on sari ainult paremaks ja huvitavamaks muutunud. Aga eks see ole ka maitse asi. Ma ei salli nt TB'd ja teised armastavad seda, seega jah | |
|
| |
Milky Orange ^^ Needusemurdja... lalalala
Postituste arv : 311 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 25/12/2013, 15:46 | |
| Viimati on siin postitatud küll hulk aega tagasi, aga ma pidin ka ära mainima et ma lihtsalt armastan seda sarja. Ja nüüd, kui on osad vaadatud juba 5 hooaja poolepeale, tulevad uued alles 23. jaanuar ja ma olen nii õnnetu. Igatahes Klaus! Klaus ja Damon on minu täielikud lemmikud. Klaus ja Caroline peab juhtuma. Nad oleksid nii nunnud koos. Ja ma ei teagi nüüd mida Damoni ja Elena lahkuminekust arvata. See ei meeldi mulle. | |
|
| |
Sulepea Võlur
Postituste arv : 58
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 25/12/2013, 16:10 | |
| 23. jaanuar on ju minu sünnipäev. Ma lihtsalt pidin seda mainima... Kui ma ka end selle sarjaga kurssi viiksin, oleks see mulle kindlasti tore sünnipäevakingitus. Aga hetkel pole meil ei vastavat kanalit, kus see sari jookseks, ning olen vaadanud ka ainult selle paari esimest osa, mis tundusid küll päris huvitavad, aga ma vihkan, kui ma pean midagi järgi lugema/vaatama. Palju mõnusam oleks ju nii, et sead end mugavalt diivanile istuma, paned teleka käima ja voila! Mina aga peaksin kõigi nende osadega ühele poole saamiseks ilmselt mitu päeva arvuti taga istuma ja neid järgi vaatama. Raamatu hankimise peale pole isegi mõelnud ning küllap peaksin selle ka kunagi ära tegema, samas millegipärast on mul selline eelarvamus, et raamat ja sari on üksteisest nii mõneski mõttes erinevad... Aga kuna ma pole seda raamatut veel kordagi käeski saanud hoida, siis on see arvamus ka täiesti alusetu... | |
|
| |
Cilen Magus maius
Postituste arv : 2007 Age : 26 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 25/12/2013, 16:14 | |
| Täpselt sama mõte. Mulle küll meeldib (vist siiski meeldis?!) see sari väga, aga no lihtsalt ei kutsu see osade järgi vaatamine arvutist enam. Kui telekast näitaks siis veel. Aga muidu... Eihh. | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 25/12/2013, 17:31 | |
| Ma ei ole järgi vaadanud seda sarja. Iga nädal tuleb üldiselt uus osa, v.a nendel aegadel kus on paus sees vms. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries | |
| |
|
| |
| The Vampire Diaries | |
|