| The Vampire Diaries | |
|
+30Mezilane AliceInWonderland XD Frezia -ooh H6umy Cilen Audrey lapsuke Pizza Sunshine Praisja Everleigh Rikkie FlyWithMe kurmzu misscheri Annu! Bee Karolin Taylor kcissy GossipGirl Keku Kärolyn nasicc Prince Kirameki Keiti Pingu Droideka Maiu Laaneoja 34 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Taylor Kuri põhjapõder(???)
Postituste arv : 199 Age : 29 Asukoht : In my dreams.
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 27/12/2009, 23:55 | |
| Pole vaadanud, et HETKEL pole kavatsust ka, aga homme meibi. Tundub huvitav. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 28/12/2009, 01:02 | |
| Way too fast. | |
|
| |
kcissy Võsaspets
Postituste arv : 1253 Age : 30 Asukoht : pidevalt paradiisis (või siis hullumaja ukse taga)
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 21/1/2010, 20:52 | |
| Juhuu! Homme saab uut osa vaadata Kui ma eile facebookis avastasin, et üleval on mingid klipid uuest osast ja preview, olin ma ikka täitsa sillas | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 21/1/2010, 22:20 | |
| *naerab* Klassiõde oli eelmine nädal delay pärast päris marus. Ta oli kuulnud, et eelmine nädal tuleb uus osa. Ta on nv-ti Tlnas ja ss tal oli kombeks reedeti koolist varem ära minna, et enne Tlna-minekut VD ära vaadata. xD | |
|
| |
GossipGirl Hüsteeriline naerja
Postituste arv : 929 Age : 32
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 30/1/2010, 13:51 | |
| Vaatasin ka nüüd 4. osa ära ja siis tõmbasin kohe kõik järgmised osad ka, sain kohe selle kõige uuema osa ka (12. osa) ja ma olen totaalselt armunud sellesse serjaali. See on niiii hea (L) Armastan Damoni välimust, kuigi iseloom jätab veel hetkel soovida xD | |
|
| |
Maiu Laaneoja Tilu-lilu-ilu kõlarid
Postituste arv : 6120 Age : 31 Asukoht : Aberdeen
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 30/1/2010, 14:13 | |
| lol mulle meeldivad ta silmad. ülejäänud on poh. kuigi pruunid silmad onikkagi ilusamad | |
|
| |
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 31/1/2010, 17:13 | |
| Ma ei teadnudki varem, et sinised silmad võivad nii ilusad olla xD Mul endal ka sinakad-hallid silmad ja need ei meeldi mulle endale aga Damoni omad..love love love(L) | |
|
| |
kcissy Võsaspets
Postituste arv : 1253 Age : 30 Asukoht : pidevalt paradiisis (või siis hullumaja ukse taga)
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 31/1/2010, 17:49 | |
| Ma enam ei oska otsustada, kumb neist mulle rohkem meeldib , seega saan Elenast täiesti aru | |
|
| |
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 31/1/2010, 18:31 | |
| Miks mõndadel alati veab? Nt. Elenal, mina ei saa enale ühtegi vampiiri ja tema saab neid lausa kaks xD | |
|
| |
kcissy Võsaspets
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 31/1/2010, 18:39 | |
| jep, ja vaata, kui palju vampiire seal üldse on ja kui palju nad neid juba ära tapnud on | |
|
| |
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 31/1/2010, 21:23 | |
| viimane osa läks liiale juba mu meelest. NII palju neid siis ühes paigas. see on nagu twi juba, alguses vampiirid, pärast tulevad libahundid ka veel mängu. või nagu true blood'is, kus shapeshifterid ja veeeel igast asju tuli | |
|
| |
kcissy Võsaspets
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 31/1/2010, 21:24 | |
| samas on vd palju parem - näitlejad super ja plusspunkte annab ka see, et tegelikult oli ta ju kirjutatud 15 enne twilighti | |
|
| |
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 31/1/2010, 21:30 | |
| aga ometi oli twi seal esimestes osades sees kui damon selle chicki pool seda vaatas, ütles, et täiesti valesti on neid kirjeldatud | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 31/1/2010, 21:43 | |
| Noh... raamatud 91, TVsari 2009... | |
|
| |
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 31/1/2010, 21:58 | |
| yep ma loodan, et seal siiski väga liiale ei minda. mõistuse piiresse tuleb jääda | |
|
| |
kcissy Võsaspets
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 31/1/2010, 22:05 | |
| mingis interviuus keegi ütles, et nad on need tegelased ja kõik toonud tänapäeva üle ning ongi see, et kõik, mis meil toimub, toimub ka neil | |
|
| |
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 31/1/2010, 22:19 | |
| Ikkagi, minu jaoks on see sari ülicool. Kas raamat/raamatud on eesti keeles ka. Ei ole midagi uurinud selle kohta rohkem:P Ja selles osas on küll õigus jah, et vampiire on juba väga palju selle väikse linna kohta. | |
|
| |
kcissy Võsaspets
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 31/1/2010, 22:39 | |
| Raamatuid eesti keeles ei ole ja mul juba pikemat aega seisab mõttes, et peaks tellima | |
|
| |
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 31/1/2010, 22:41 | |
| Tellima? Inglis keelseid? | |
|
| |
kcissy Võsaspets
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 31/1/2010, 22:42 | |
| jep | |
|
| |
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 31/1/2010, 22:55 | |
| Siis küll. Veab neil, kes saavad täielikult inglise keelest aru. Ma oskan seda ka, natukene ikka aga ma ei saaks arvatavasti lugeda, sest ma peaks paljusi sõnu sõnaraamatust järgi vaatama:P | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 1/2/2010, 16:08 | |
| Ma lugesin neid raamatuid... Täitsa lõpp kui öö ja päev need kaks VD-d on. Aga muidu päris... head. Ajaviitelugemine. Klassiõde paar päeva tagasi uuris mult, kas raamatukogus on. Ütlesin, et ei tohiks olla. Ei oldki. Ja siis mul istusid juba ebookid paar kuud arvutis. Ja saatsin need talle, ja nüüd teise raamatu poole peal... Inglise keel... tuleb. Vähemalt mul. Esimene raamat oli õudusunenägu. "Twilight." Pusisin ja tõlkisin püüdlikult iga sõna ja... Nüüd enam ei viitsi. Tähendusest saab aru, võõra sõna tähenduse saab tuletatud... Sellevõra sõnavara automaatselt laieneb... Algus on raske, aga soovitan pusida. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 1/2/2010, 18:11 | |
| Eks ma siis kunagi üritan ka | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 1/2/2010, 18:42 | |
| | |
|
| |
kcissy Võsaspets
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 1/2/2010, 18:58 | |
| Ma lugesin esimesena "Eclipse'i". Pool esimest peatükki tõlkisin püüdlikult ära - arvutis sõnaraamatusse ja siis kopisin veel Wordi kah Aga siis tüütas ära, võtsin lihtsalt hariliku kätte ja tõmbasin arusaamatutele sõnadele jooned alla, et kui kunagi viitsimist, siis otsin Ja nüüd täiesti sõltuvus inglisekeelsetest raamatutest, aga pole nii palju aega, et lugeda. Lisaks neid, mida ma armastan lugeda, neid Eestis ei müüda | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries | |
| |
|
| |
| The Vampire Diaries | |
|