| The Vampire Diaries | |
|
+30Mezilane AliceInWonderland XD Frezia -ooh H6umy Cilen Audrey lapsuke Pizza Sunshine Praisja Everleigh Rikkie FlyWithMe kurmzu misscheri Annu! Bee Karolin Taylor kcissy GossipGirl Keku Kärolyn nasicc Prince Kirameki Keiti Pingu Droideka Maiu Laaneoja 34 posters |
|
Autor | Teade |
---|
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 30/11/2010, 20:04 | |
| Mul plaan üle vaadata esimene hooaeg. Ma tahan uuesti seda developmenti läbi teha, mis Damon tegi. Alguses ma tõega vihkasin teda. Praegu leian, et kõige huvitavam tegelane üldse. - Spoiler:
No ja siis paar osa tagasi kui Damon Elena päästis ja kõike (seal majas) ja Elena alla hakkas tulema, naeratus näol... ja kuidas Damonil oli naeratus näol.... ja kuidas see siis kustus, kui ta nägi Stefanit Elena juurde minemas. Süda rebiti rinnust välja. Ja lõpus kui Damonil see väike speech oli ja ta Elena mälu kustutades pisara valas... Siis polnud südamest enam vapsee mitte kui midagi järel. See oligi see osa, mis ma laagris vaatasin... Ja siis me kerisime seda tagasi ja tagasi ja tagasi ja stoppasime ja tegime ümbritsevatele inimestele oma halaga nalja.
| |
|
| |
kcissy Võsaspets
Postituste arv : 1253 Age : 30 Asukoht : pidevalt paradiisis (või siis hullumaja ukse taga)
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 30/11/2010, 20:36 | |
| Mina olen Damonit küll nii kaua armastanud, kui ma üldse mäletan Üks põhjus, miks ma raamatuid lugeda ei suutnud, oli see, et Damonil oli liiga väike osa. (v.a viimane raamat, kus kogu raamat ongi tema ja Elena päralt.) Damon on lihtsalt NII külgetõmbav: paha poiss ja see, kuidas ta nüüd muutunud on, muudab ta veel enam... *sõnatult otsib seda õiget sõna, aga seda on võimatu leida* Ja Katherine. Miski Katherine'i juures on lihtsalt nii õige. Tema kõrval ajab Elena mu kohutavalt närvi oma juraga. Katherine on lihtsalt bitch, aga ta on seda ainult ühel põhjusel. Sest ainukene, kellele ta loota saab, on tema ise. Elena oleks tõesti tark, kui sama teeks Üldse ei suuda ma mõista, kuidas Dobrev suudab nii hästi mängida kahte väga erinevat tegelast. Kusjuures isegi välimuse järgi suudaks raudkindlalt väita, et on sama inimene, sest ta mängib neid nii hästi, et pildi pealtki tuleb iseloom välja. (no, pluss, et Katherine'il on kogu aeg lokid ja ta kannab bitchilikke riideid ) mina igatahes ootan nüüd jälle reedet kuigi see saab olema lihtsalt liiga pikk päev, sest ma olen terve päeva soome ¹oppamas, aga pärast seda vaatan kindasti kohe uue osa ära. Aaa... Ma sain endale ka selle Stefani päevikute esimese osa ja ma isegi ei julge seda lugeda, sest kardan, et saab otsa | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 30/11/2010, 20:44 | |
| Raamatud olid puhas ****. Esimesed kolm läksid, neljas oli OK, viienda keskel andsin alla. Katherine... Ma ei tea. Need pahad tegelased vajavad aega, et mulle meeldima hakata. Tema on poole peal. Aga ma ei leia, et Dobrev liiga head tööd teeb. (Kuigi tundub, et ma ka ainus. ) Ma ei suuda ära unustada, et see üks ja sama näitleja on. Katherine on natukene wannabe, (A) Ma arvan, et Dobrev annab liiga palju meeldivaid vibratsioone. Kus ma pidevalt unustasin, et üks inimene kahte inimest mängib... Sotsiaalvõrgustik. See on lihtsalt hämmastav kui erinevaks see näitleja need vennad teinud on. Nagu erinevatelt planeetidelt need tüübid. Siin ma pean endale meenutama, et üks ja sama näitleja. Ma pean reedel õhtul kella... kaheksani ootama umbes. Siis jõuan stuudiost koju. See võiks tunnikese hiljem olla... siis oleks aega varem ära vaadata. Aga builds the appetite. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 30/11/2010, 22:17 | |
| Ma üritasin lugeda neid, aga see osa, kus Elena friiking paljalt ringi hõljus ja pidevalt trippis oli küll liig mis liig Loobusin, kui ta kõiki suudlema kukkus. (: Dobrev on irmsasti mu klassiõe nägu xD. Dobrevi nägu on nii õõõõ, ta lihtsalt teeb sellist rotinägu kui ta kulmu kortsutab. Elena ainult kortsus kulmuga ringi käibki nii, et... rotifeiss katherine on just sellepärast parem, et ta nägu ei ole nagu friigil, kuigi tal oleks nagu koguaeg üks sama ilme ees. Selline kange pea küljele kallutamine. Vb näitleja arvabki, et see teeb inimese eriti kurjaks, kui tal pea pidevalt viltu on. Mulle meeldib Caroline'i näitleja rohkem Tema oleks pidanud Elena olema, kuigi ma ei kujuta seda enam ettegi - sari on tuttavam, kui raamatud. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 4/12/2010, 16:59 | |
| Ooooohhhhh. Asi läks põnevaks. Tavaliselt oleksin ma asjade sellise kuluga täiega endast väljas, et nõme, ei taha, ei taha. Aga praegu olen elevil. Nii ägedalt kukkusid asjad välja. ja et just Stefan, mitte Damon... | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 4/12/2010, 19:43 | |
| Ma lootsin pool osa, et Elena sureb ära Ta võiks juba vampiiriks muutuda vms Ta on elusana nii lahja. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 4/12/2010, 21:57 | |
| Kui minu käest küsida, ega ta raamatus vampiirina vähem lahja pold... | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 5/12/2010, 14:24 | |
| seep on raamatutest nii mööda, et küll ta juba oleks midagi vingemat | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 5/12/2010, 21:16 | |
| Hope so. | |
|
| |
Sunshine Piraat
Postituste arv : 17 Age : 27
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 13/2/2011, 11:55 | |
| The Vampire Diaries- maailma kõige parem sari. Kui mul oleks valida, kas ma saaksin vaadata Gleed, Gossip Girli, Pretty Little Liarsit või ainult The Vampire Diariesi, siis valiksin päris kindlalt TVD. Selles sarjas on lihtsalt midagi sellist, mis mind täiesti hulluks ajab ja kaasa kisub. Esiteks, Damon- freakin' hot. Lisaks on sellel karakteril veel superduper iseloom ja huumorisoon. Elena ja Kat meeldivad samamoodi, nagu Damon'gi. Stefan jätab natuke külmaks.. Ta on lihtsalt nagu see Twilighti Edward. Sädelev ja muud jutud =D Ei, for real.. Ma muidu shipin täielikult Delena paari. Ma pole raamatuid lugenud(ega kavatsegi, sest tavaliselt on raamatud ja sari jumala erinevad), aga neil on lihtsalt nii hea keemia etc. Tõesti soovin, et Elena ükskord aru saaks, kui hea Damon tegelikult on. The best show so far =) <3 | |
|
| |
GossipGirl Hüsteeriline naerja
Postituste arv : 929 Age : 32
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 15/2/2011, 15:32 | |
| Kui teid kotib, siis: http://mysticfallsest.proboards.com/index.cgi
suured fännid raudselt liituvad Aga jah, mega hea sari ikka. Damon on parim, kuigi oli üks hetk, kus ma olin Stefanisse ka kiindunud. Ja tüdrukutest on mu lemmik Caroline. Ta on nii lahe :) | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 15/2/2011, 18:40 | |
| Martha teatab ametlikult, et ta on mängust väljas. Ma ei suuda seda jura enam vaadata Teile lohutuseks: Gossip Girl, The Desperate Housewives, Hellcats ja Grey's Anatomy on kaa langemiseäärel. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 15/2/2011, 19:28 | |
| VD pole jura. Kaugel sellest. Ega igas sarjas ei saa näha Damonit libahundil hüppe pealt südant välja kiskumas. | |
|
| |
Pizza Because pizza is love, pizza is life
Postituste arv : 2863
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 15/2/2011, 20:10 | |
| See oli nii muhe osa minuarust. Liba hüppab kusagilt katuselt ja Damon teeb vaid ÜHE liigutuse ning süda on välja rebitud. Vot see on alles oskus! =D | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 15/2/2011, 21:00 | |
| Ja see, kuidas ta Elijahile tunnustuseks noogutas kui too korraga kahel libal südame seest tiris. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 15/2/2011, 21:03 | |
| teile vist meeldivad verised südametemurdmise mängud | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 15/2/2011, 21:14 | |
| Võib ka nii öelda. | |
|
| |
Pizza Because pizza is love, pizza is life
Postituste arv : 2863
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 15/2/2011, 21:59 | |
| | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 19/2/2011, 12:37 | |
| Ma ei saa. 15nes osa oli liiga hea. Eriti nüüd, kus - Spoiler:
Katherine on lõpuks väljas.
Hakkab nalja saama. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 19/2/2011, 13:28 | |
| Jah, see 15 osa lõpp oli..seksikas?! :D - Spoiler:
Aga see, et Bonniel enam võimeid ei ole, on liiga jõhker :/ vaeseke.
| |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 19/2/2011, 13:39 | |
| Lõpp oli hhea. Ja see oli tõesti jõhker. Ta ei meeldi mulle tegelasena üldse - ta on pigem tüütu - aga see oli jõhker. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 19/2/2011, 17:50 | |
| Mulle ei ole ta ka väga meeldinud aga tema ja Jeremy koos on üsna armsad Ja ta on ilus kah. | |
|
| |
Sunshine Piraat
Postituste arv : 17 Age : 27
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 25/2/2011, 19:16 | |
| Omg, ma ei suuda uskuda, et jälle tuli sarjale mingi kuu ajane vahe sisse! :S Alles 7. aprillil uus osa. Are u kidding meh or what? | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 25/2/2011, 22:27 | |
| Ja veel just siis kui nii heaks läks! | |
|
| |
kcissy Võsaspets
Postituste arv : 1253 Age : 30 Asukoht : pidevalt paradiisis (või siis hullumaja ukse taga)
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 26/2/2011, 10:40 | |
| Ma armastan Katherine'i! Nagu TÄÄÄIEGA! Ja ma armastan Damonit. VEEEEEEEL rohkem (vedas, et see on foorum, sest ma tegin selle oma vennale karjudes/kiljudes selgeks) Aga ma vihkan, et nad võtavad JÄLLE pausi :/ | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries | |
| |
|
| |
| The Vampire Diaries | |
|