MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

The Vampire Diaries

Go down 
+30
Mezilane
AliceInWonderland XD
Frezia
-ooh
H6umy
Cilen
Audrey
lapsuke
Pizza
Sunshine
Praisja
Everleigh
Rikkie
FlyWithMe
kurmzu
misscheri
Annu!
Bee
Karolin
Taylor
kcissy
GossipGirl
Keku
Kärolyn
nasicc
Prince Kirameki
Keiti
Pingu
Droideka
Maiu Laaneoja
34 posters
Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
AutorTeade
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

The Vampire Diaries - Page 7 Empty
PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 7 Icon_minitime30/11/2010, 20:04

Mul plaan üle vaadata esimene hooaeg. Very Happy Ma tahan uuesti seda developmenti läbi teha, mis Damon tegi. Very Happy Alguses ma tõega vihkasin teda. Very Happy Praegu leian, et kõige huvitavam tegelane üldse. Very Happy

Spoiler:
Tagasi üles Go down
kcissy
Võsaspets
kcissy

Female Postituste arv : 1253

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 7 Icon_minitime30/11/2010, 20:36

Mina olen Damonit küll nii kaua armastanud, kui ma üldse mäletan Very Happy Üks põhjus, miks ma raamatuid lugeda ei suutnud, oli see, et Damonil oli liiga väike osa. (v.a viimane raamat, kus kogu raamat ongi tema ja Elena päralt.) Damon on lihtsalt NII külgetõmbav: paha poiss ja see, kuidas ta nüüd muutunud on, muudab ta veel enam... *sõnatult otsib seda õiget sõna, aga seda on võimatu leida*

Ja Katherine. Miski Katherine'i juures on lihtsalt nii õige. Tema kõrval ajab Elena mu kohutavalt närvi oma juraga. Katherine on lihtsalt bitch, aga ta on seda ainult ühel põhjusel. Sest ainukene, kellele ta loota saab, on tema ise. Elena oleks tõesti tark, kui sama teeks Very Happy Üldse ei suuda ma mõista, kuidas Dobrev suudab nii hästi mängida kahte väga erinevat tegelast. Kusjuures isegi välimuse järgi suudaks raudkindlalt väita, et on sama inimene, sest ta mängib neid nii hästi, et pildi pealtki tuleb iseloom välja. (no, pluss, et Katherine'il on kogu aeg lokid ja ta kannab bitchilikke riideid Razz)

mina igatahes ootan nüüd jälle reedet Very Happy kuigi see saab olema lihtsalt liiga pikk päev, sest ma olen terve päeva soome ¹oppamas, aga pärast seda vaatan kindasti kohe uue osa ära. Very Happy

Aaa... Ma sain endale ka selle Stefani päevikute esimese osa ja ma isegi ei julge seda lugeda, sest kardan, et saab otsa Wink
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 7 Icon_minitime30/11/2010, 20:44

Raamatud olid puhas ****. Esimesed kolm läksid, neljas oli OK, viienda keskel andsin alla. Very Happy

Katherine... Ma ei tea. Need pahad tegelased vajavad aega, et mulle meeldima hakata. Very Happy Tema on poole peal. Very Happy Aga ma ei leia, et Dobrev liiga head tööd teeb. Very Happy (Kuigi tundub, et ma ka ainus. Very Happy) Ma ei suuda ära unustada, et see üks ja sama näitleja on. Katherine on natukene wannabe, (A) Very Happy Ma arvan, et Dobrev annab liiga palju meeldivaid vibratsioone. Very Happy

Kus ma pidevalt unustasin, et üks inimene kahte inimest mängib... Sotsiaalvõrgustik. See on lihtsalt hämmastav kui erinevaks see näitleja need vennad teinud on. Nagu erinevatelt planeetidelt need tüübid. Siin ma pean endale meenutama, et üks ja sama näitleja. Very Happy

Ma pean reedel õhtul kella... kaheksani ootama umbes. Very Happy Siis jõuan stuudiost koju. Very Happy See võiks tunnikese hiljem olla... siis oleks aega varem ära vaadata. Very Happy Aga builds the appetite. Very Happy
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

Female Postituste arv : 1928

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 7 Icon_minitime30/11/2010, 22:17

Ma üritasin lugeda neid, aga see osa, kus Elena friiking paljalt ringi hõljus ja pidevalt trippis oli küll liig mis liig Very Happy Loobusin, kui ta kõiki suudlema kukkus. (:
Dobrev on irmsasti mu klassiõe nägu xD. Dobrevi nägu on nii õõõõ, ta lihtsalt teeb sellist rotinägu kui ta kulmu kortsutab. Elena ainult kortsus kulmuga ringi käibki nii, et... rotifeiss Very Happy katherine on just sellepärast parem, et ta nägu ei ole nagu friigil, kuigi tal oleks nagu koguaeg üks sama ilme ees. Selline kange pea küljele kallutamine. Vb näitleja arvabki, et see teeb inimese eriti kurjaks, kui tal pea pidevalt viltu on. Very Happy Mulle meeldib Caroline'i näitleja rohkem Very Happy Tema oleks pidanud Elena olema, kuigi ma ei kujuta seda enam ettegi - sari on tuttavam, kui raamatud.
Tagasi üles Go down
https://snlhmn.forum.co.ee
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 7 Icon_minitime4/12/2010, 16:59

Ooooohhhhh. Very Happy
Asi läks põnevaks. Very Happy
Tavaliselt oleksin ma asjade sellise kuluga täiega endast väljas, et nõme, ei taha, ei taha.Very Happy Aga praegu olen elevil. Very Happy Nii ägedalt kukkusid asjad välja. Very Happy ja et just Stefan, mitte Damon... Very Happy
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 7 Icon_minitime4/12/2010, 19:43

Ma lootsin pool osa, et Elena sureb ära Very Happy Ta võiks juba vampiiriks muutuda vms Very Happy Ta on elusana nii lahja.
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 7 Icon_minitime4/12/2010, 21:57

Kui minu käest küsida, ega ta raamatus vampiirina vähem lahja pold... Very Happy
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 7 Icon_minitime5/12/2010, 14:24

seep on raamatutest nii mööda, et küll ta juba oleks midagi vingemat Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 7 Icon_minitime5/12/2010, 21:16

Hope so. Very Happy
Tagasi üles Go down
Sunshine
Piraat
Sunshine

Female Postituste arv : 17

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 7 Icon_minitime13/2/2011, 11:55

The Vampire Diaries- maailma kõige parem sari. Kui mul oleks valida, kas ma saaksin vaadata Gleed, Gossip Girli, Pretty Little Liarsit või ainult The Vampire Diariesi, siis valiksin päris kindlalt TVD. Selles sarjas on lihtsalt midagi sellist, mis mind täiesti hulluks ajab ja kaasa kisub. Esiteks, Damon- freakin' hot. Lisaks on sellel karakteril veel superduper iseloom ja huumorisoon. Elena ja Kat meeldivad samamoodi, nagu Damon'gi. Stefan jätab natuke külmaks.. Ta on lihtsalt nagu see Twilighti Edward. Sädelev ja muud jutud =D
Ei, for real.. Ma muidu shipin täielikult Delena paari. Ma pole raamatuid lugenud(ega kavatsegi, sest tavaliselt on raamatud ja sari jumala erinevad), aga neil on lihtsalt nii hea keemia etc. Tõesti soovin, et Elena ükskord aru saaks, kui hea Damon tegelikult on.
The best show so far =) <3
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

Female Postituste arv : 929

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 7 Icon_minitime15/2/2011, 15:32

Kui teid kotib, siis: http://mysticfallsest.proboards.com/index.cgi

suured fännid raudselt liituvad Very Happy

Aga jah, mega hea sari ikka. Damon on parim, kuigi oli üks hetk, kus ma olin Stefanisse ka kiindunud.
Ja tüdrukutest on mu lemmik Caroline. Ta on nii lahe :)
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 7 Icon_minitime15/2/2011, 18:40

Martha teatab ametlikult, et ta on mängust väljas.
Ma ei suuda seda jura enam vaadata Very Happy Teile lohutuseks: Gossip Girl, The Desperate Housewives, Hellcats ja Grey's Anatomy on kaa langemiseäärel.
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 7 Icon_minitime15/2/2011, 19:28

VD pole jura. Very Happy Kaugel sellest. Very Happy
Ega igas sarjas ei saa näha Damonit libahundil hüppe pealt südant välja kiskumas. Very Happy
Tagasi üles Go down
Pizza
Because pizza is love, pizza is life
Pizza

Male Postituste arv : 2863

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 7 Icon_minitime15/2/2011, 20:10

See oli nii muhe osa minuarust.
Liba hüppab kusagilt katuselt ja Damon teeb vaid ÜHE liigutuse ning süda on välja rebitud. Vot see on alles oskus! =D
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 7 Icon_minitime15/2/2011, 21:00

Ja see, kuidas ta Elijahile tunnustuseks noogutas kui too korraga kahel libal südame seest tiris. Very Happy
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 7 Icon_minitime15/2/2011, 21:03

teile vist meeldivad verised südametemurdmise mängud Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 7 Icon_minitime15/2/2011, 21:14

Võib ka nii öelda. Very Happy
Tagasi üles Go down
Pizza
Because pizza is love, pizza is life
Pizza

Male Postituste arv : 2863

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 7 Icon_minitime15/2/2011, 21:59

Heartbreaker action =D
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 7 Icon_minitime19/2/2011, 12:37

Ma ei saa.
15nes osa oli liiga hea. Very Happy
Eriti nüüd, kus
Spoiler:
Hakkab nalja saama. Very Happy
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 7 Icon_minitime19/2/2011, 13:28

Jah, see 15 osa lõpp oli..seksikas?! Very Happy:D
Spoiler:
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 7 Icon_minitime19/2/2011, 13:39

Lõpp oli hhea. Very Happy
Ja see oli tõesti jõhker. Ta ei meeldi mulle tegelasena üldse - ta on pigem tüütu - aga see oli jõhker.
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 7 Icon_minitime19/2/2011, 17:50

Mulle ei ole ta ka väga meeldinud aga tema ja Jeremy koos on üsna armsad Very Happy Ja ta on ilus kah.
Tagasi üles Go down
Sunshine
Piraat
Sunshine

Female Postituste arv : 17

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 7 Icon_minitime25/2/2011, 19:16

Omg, ma ei suuda uskuda, et jälle tuli sarjale mingi kuu ajane vahe sisse! :S
Alles 7. aprillil uus osa. Are u kidding meh or what?
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 7 Icon_minitime25/2/2011, 22:27

Ja veel just siis kui nii heaks läks! Very Happy
Tagasi üles Go down
kcissy
Võsaspets
kcissy

Female Postituste arv : 1253

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 7 Icon_minitime26/2/2011, 10:40

Ma armastan Katherine'i! Very Happy Nagu TÄÄÄIEGA! Ja ma armastan Damonit. VEEEEEEEL rohkem Very Happy (vedas, et see on foorum, sest ma tegin selle oma vennale karjudes/kiljudes selgeks) Very Happy

Aga ma vihkan, et nad võtavad JÄLLE pausi :/
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 7 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

The Vampire Diaries
Tagasi üles 
Lehekülg 7, lehekülgi kokku 10Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
 Similar topics
-
» Vampire Academy
» Vampire story [Pooleli!]
» Film: Cirque Du Freak - The Vampire's Assistant