| The Vampire Diaries | |
|
+30Mezilane AliceInWonderland XD Frezia -ooh H6umy Cilen Audrey lapsuke Pizza Sunshine Praisja Everleigh Rikkie FlyWithMe kurmzu misscheri Annu! Bee Karolin Taylor kcissy GossipGirl Keku Kärolyn nasicc Prince Kirameki Keiti Pingu Droideka Maiu Laaneoja 34 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 1/2/2010, 21:07 | |
| *vabandab, et on teemast väljas* Jah sama siin, kui alguses lugema hakkasin vaatasin ikka sõnaraamatust järele igat sõna millest aru ei saanud, aga see kestis võibolla 2 kõige rohkem 3 peatükini, edasi läksin libedamale teele ja lihtsalt tuletasin ning nüüd vaatan ainult siis kui terve lause on arusaamatu. Kas ingliskeelseid raamatuid saab tellida Eestisse kui neid ei ole müüa ilma, et sa selle eest hiiglaslikku hinda tasuksid? Oleks tore kui keegi ütleks ka koha kus saaks eraamatuid lugeda? On ingliskeelsetest raamatutest sõltuvuses. | |
|
| |
Maiu Laaneoja Tilu-lilu-ilu kõlarid
Postituste arv : 6120 Age : 31 Asukoht : Aberdeen
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 1/2/2010, 21:40 | |
| kriso.ee on suht hea koht, kuigi ma eelistan siiski kohale minna ise ja siis osta, kõvasti odavam | |
|
| |
kcissy Võsaspets
Postituste arv : 1253 Age : 30 Asukoht : pidevalt paradiisis (või siis hullumaja ukse taga)
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 1/2/2010, 21:43 | |
| ja kohver kõvasti raskem ma tulin inglismaalt tagasi kümne-üheteistkümne raamatuga (õigemini pidin ma need lõpuks postiga saatma, sest kohver kaalus liiga palju ) | |
|
| |
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 1/2/2010, 21:44 | |
| mul oli... 26 raamatut, käsipagasis me kohvrit ei võtnud tookord | |
|
| |
kcissy Võsaspets
Postituste arv : 1253 Age : 30 Asukoht : pidevalt paradiisis (või siis hullumaja ukse taga)
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 1/2/2010, 21:47 | |
| ma kahetsesin lõpuks, et nii palju asju jõudsin lõppude lõpuks osta ei saa nii pikaks ajaks minna reisile | |
|
| |
| |
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 2/2/2010, 15:12 | |
| kriso on paari raamatuga röövel. Raamat, millel ma silma peal hoidsin, maksis krisos pea 400, kuid Lammas sai selle mingi... pold 200gi vist. EDIT: Sain kolmanda raamatu läbi... Peab seedima. Esialgu neljandat enam edasi ei loe. Se oli kuidagi sobiv lõpp ja neljas raamat esialgu rikuks ära asja. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 13/2/2010, 00:34 | |
| MIDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA lõppu?!?!!? täiesti peekis. nüüd küll ei suuda järgmist osa ära oodata. 8| | |
|
| |
kcissy Võsaspets
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 13/2/2010, 10:25 | |
| täpselt põnevama koha peal ei oleks olnud võimalikki pooleli jätta aga mul oli damonist nii kahju... | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 13/2/2010, 11:33 | |
| Mul on Damonist ja Bonniest nii kahju. Kusjuures, ma ei arvanudki enne, et Bonnie NII HEA näitleja onn. Aga tema olek seal lõpus tõi mulle täiega pisarad kurku. Ja Damon... mulle meeldis see, mis see tema ja Stefaniga tegi. Eile pmst terve õhtupooliku olin ¹okis. | |
|
| |
Bee Vapper lohetapja
Postituste arv : 146 Age : 31 Asukoht : craztyown
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 13/2/2010, 18:55 | |
| Oiiih, vaatasin ka nüüd viimase osa ära, täitsa väga meeldis kohe. Damonist oli mul nii kahju, kuna ta mul kogu aeg lemmiktegelane olnud ja värkki, aga see lõpp oli mu jaoks kõige mõjuvam. Kõik see kuidas Bonnie reageeris ja nii, kuna mul endal on just vanaema haige ja siis ta eile viidi haiglasse ja niii jube tunne tuli, kui ma vaatasin, kuidas Bonnie oma vanaema leidis. | |
|
| |
GossipGirl Hüsteeriline naerja
Postituste arv : 929 Age : 32
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 13/2/2010, 21:13 | |
| Ma panen kohe ka 14. osa laadima. Läks meelest ära, et reedel uus osa juuh:P | |
|
| |
Annu! Juubilar
Postituste arv : 174 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 14/2/2010, 00:16 | |
| Ma vaatasin ka viimase osa tänase päeva jooksul ära. Aah, see oli nii kurb. Damoni suhtes just. Aga see lõpp, kuidas nad seal kamina ees istusid. See oli armas. : ) | |
|
| |
kcissy Võsaspets
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 14/2/2010, 10:46 | |
| OMG!!! kas te teate kah, millal järgmine osa tuleb? vaevalt, sest muidu te juba karjuksite. see tuleb alles 25. märtsil | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 14/2/2010, 10:54 | |
| Tean... Karjusin stuudios reedel hääle ära. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 14/2/2010, 16:01 | |
| Ma vaatasin ka just imdb.com'ist. Jama. Aga mul tulid pisarad silma, kui 14. osa vaatasin. Me love Damon (L) ja Bonniest on kahju ja kõige jubedam on see, et see vampiir ikka sealt hauakambrist välja sai -.- | |
|
| |
kcissy Võsaspets
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 14/2/2010, 16:13 | |
| ja ma arvan, et ta ei ole ainukene, kes sealt välja saab igatahes läheb kuidagi põnevaks jälle | |
|
| |
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 14/2/2010, 16:17 | |
| ojaa. Ei jõua enam ära oodata | |
|
| |
kcissy Võsaspets
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 14/2/2010, 16:23 | |
| jep ainult *arvutab natukene* 40 ( ) päeva veel (äkki ikkagi poleks pidanud seda välja arvutama? ) | |
|
| |
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 14/2/2010, 17:32 | |
| eks näis, eks näis, mis saama hakkab it's going interesting, at least that's for sure | |
|
| |
Annu! Juubilar
Postituste arv : 174 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 15/2/2010, 00:08 | |
| Ma teadsin ka, et see 25. tuleb. Nagu kuradi jama. Aeh.
Ja see 14. osa oli parim osa. Damon on nii kuradi lahe lihtsalt. Tüübil kulda kukub suust koguaeg. Ta on nii geniaalne lihtsalt. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 15/2/2010, 13:54 | |
| oehjah, mul on täielik obsession nüüd The Vampire Diaries vastu juba unes näen ka asju:P | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 15/2/2010, 15:20 | |
| Mis sa siis näinud oled?? Ma käisin klassiõe juures... tal mingi HUUUUGE arvutiekraan. Mingi 18 v 20 tolli v midagi. ja siis Elena, Damon ja Stefan olid taustaks. Siis istusin ja imetlesin. XD | |
|
| |
| |
| |
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 15/2/2010, 18:30 | |
| jps, võime külla tulla :D:D | |
|
| |