MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

The Vampire Diaries

Go down 
+30
Mezilane
AliceInWonderland XD
Frezia
-ooh
H6umy
Cilen
Audrey
lapsuke
Pizza
Sunshine
Praisja
Everleigh
Rikkie
FlyWithMe
kurmzu
misscheri
Annu!
Bee
Karolin
Taylor
kcissy
GossipGirl
Keku
Kärolyn
nasicc
Prince Kirameki
Keiti
Pingu
Droideka
Maiu Laaneoja
34 posters
Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
AutorTeade
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

The Vampire Diaries - Page 6 Empty
PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 6 Icon_minitime2/5/2010, 18:03

Isobel naeratas ja kõikus seal lõpus kuidagi väga... kahtlaselt. Very Happy Aga ilus naine. Very Happy

EDIT 07.05.10: Asi kisub põnevaks, mulle ei meeldi Bonnie, mulle meeldib natukene rohkem John ja ma olen endiselt segaduses Damoni ja Stefani pärast.
Vot nii. Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

Female Postituste arv : 6120

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 6 Icon_minitime7/5/2010, 18:56

issand, kui hea osa!!! Very Happy:D lõpp eriti, see, kus damon rääkis sellest john elena's father. Very Happy
'dingdingdingding' Very Happy:D
Tagasi üles Go down
http://myspace.com/spidress
FlyWithMe
Juudijõulupuu
FlyWithMe

Female Postituste arv : 241

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 6 Icon_minitime9/5/2010, 14:28

OMG, kui hea sari lihtsalt. Armastan veits v.
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 6 Icon_minitime9/5/2010, 15:16

Masekas tuleb peale, kui mõelda, et seda hooaega vaid 1 osa veel. Very Happy
Tagasi üles Go down
kcissy
Võsaspets
kcissy

Female Postituste arv : 1253

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 6 Icon_minitime9/5/2010, 15:45

tuleb jah mase peale Very Happy aga see osa tõotab ikka väga vägev tulla Very Happy eriti kui seda previewd vaadata Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 6 Icon_minitime9/5/2010, 16:04

Ojaa. Very Happy
Tagasi üles Go down
kcissy
Võsaspets
kcissy

Female Postituste arv : 1253

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 6 Icon_minitime14/5/2010, 18:57

Issand, see osa oli lihtsalt... OMG! Very Happy

Ja Damon arvab, et ta suudles Elenat. kohutav ju Very Happy

miks pidi see hooaeg just NÜÜD otsa saama? just läks põnevaks ju Very Happy

kusjuures ma mõtlesin, kui Elena sinna külmiku taha ilmus, et ta käitub juba nagu vampiir. Very Happy täpsemini polekski saanud ennustada Razz

EDIT: ja ma tahaks karjuda, sest John tappis Anna. Ta tõesti polnud seda väärt. (Muide, Katherine'ile pöidlad püsti, et sa selle tondiga üks-null tegi Very Happy)
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 6 Icon_minitime14/5/2010, 21:02

Me vaatasin viimast 25 minti klassiõega, kes külla tuli. Ta nägi kõiki mu karjumisi. xD Aga hakkas ka huvituma. Very Happy

Pmst, Anna tapmine oli kõige lollim asi, mida need kirjutajad teha võisid. Ta oli nagu kõige lahedam tegelane üldse. Very Happy jeremy oli lõpus... noooojah. XD

Johniga üks-null tegemine... *hammustab huulde* Mulle oleks meeldinud, et ta ellu oleks jäänud. V nh, otseselt ta surma küll ei näidetud... kuid eeldan siiski, et the end. Pmst, kui sõrmed otsast ära.... RÕVE! Very Happy

Ja ma ka juba jõudsin rõõmustada, et Damon ja Elena ja nüüd... pooh. Nõme.

Aga Damoni vestlus Jeremyga oli selline, et.... Eluarmas. Very Happy
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

Female Postituste arv : 929

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 6 Icon_minitime17/5/2010, 13:27

Ma just sain ¹hoki, kui Damon ja nn. Elena suudlesid. Mingid judinad jooksid üle selja kohe Very Happy Aga jah.. nagu omg, see sõrmed otsast ära oli suht friiki, sest John hakkas mulle just veits meeldima.
Jeremy..khm, ei oska midagi arvata hetkel.
Tagasi üles Go down
Rikkie
Kojamees

Female Postituste arv : 30

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 6 Icon_minitime23/8/2010, 22:45

Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 6 Icon_minitime10/9/2010, 16:47

Aaaahhh!
Liiga hea! xD
Kuigi ma olen vahepeal ära unustanud, miks Damon meeldima hakkas mulle. Very Happy Et miks ta nii mitmekülgne oli. Very Happy Aga peaaegu kiskus pisara välja täna... alguses täiega vihkasin. Very Happy

Spoiler:

Järgmist nädalat tahaks juba. Very Happy
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

Female Postituste arv : 2033

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 6 Icon_minitime10/9/2010, 18:34

Omfg!
See oli tõeliselt hea!
Mul on hea meel et Jer inimeseks jääb, kuigi lõpus ma kahtlesin kas ta ikka jääb sinna edasi Very Happy

Tahan juba uut :X
Tagasi üles Go down
misscheri
Naerupall
misscheri

Female Postituste arv : 14

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 6 Icon_minitime11/9/2010, 22:45

Teine hooaeg algas minu meelest fantastiliselt! See oli geniaalselt hea. Autorid on ikka vägevad ja näitlejad.. super! Ma ei jõua järgmist reedet ära oodata. Wink
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 6 Icon_minitime11/9/2010, 23:41

Olete tähele pannud, et Blake Lively räägib Gossip Girlis kuidagi veidralt? Suu ei liigu ja hääl on kuidagi... monotoonne. Raske seletada. Vahepeal jääb jälle kõrva ja siis häirib.
Ma avastasin, et Dobrev teeb sama asja.
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 6 Icon_minitime12/9/2010, 00:53

Ma ei ole seda küll tähele pannud, kuid see kõlab veidralt... xD
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

Female Postituste arv : 1928

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 6 Icon_minitime12/9/2010, 11:13

Juu siis pole hingega asja juures. Lively tahab ju GG-st ära tulla Very Happy
Tagasi üles Go down
https://snlhmn.forum.co.ee
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 6 Icon_minitime12/9/2010, 12:18

No aga see on suht algusest niimoodi. Very Happy
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 6 Icon_minitime12/9/2010, 18:02

alateadlikult vihkavad oma tööd xd. Vb lihtsalt ebaveenvad näitlejad? vb sulle lihtsalt ei meeldi.
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

Female Postituste arv : 929

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 6 Icon_minitime12/9/2010, 20:47

Mul oli Damonist nii kahju, kui mõlemad naised ta ära tõukasid Razz Aga muidu oli jah super osa!

Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 6 Icon_minitime12/9/2010, 21:23

Vbl. Very Happy
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 6 Icon_minitime13/9/2010, 21:29

Damonist hakkas mulgi kahju.
Kuid Elena hakkab teda nüüd jälle vihkama, ma arvan, sellepärast mida ta Jer'le tegi.
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 6 Icon_minitime6/11/2010, 19:25

Viimane osa tiris südame rinnust...
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 6 Icon_minitime6/11/2010, 19:45

väga dramaatiline, Sille Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 6 Icon_minitime6/11/2010, 23:17

*näitab keelt* Very Happy
Ma nagu meedialaagris... Ja siis siin mingi teema, et magalas mul ei hakka aku rüperaalil laadima. Very Happy No ja siis me ronisime Kätuga kolmandale korrusele... Siin keset koridori lihtsalt 4 seda... auku. Very Happy Eniveis. Very Happy Siis rahvas tiksus pidevalt mööda ja nii... Very Happy
Ja siis Käro tuli ja jäi ja vaatasime. Very Happy Ja siis parimaid kohti stoppisime ja vaatasime mitu korda ja kui need südantlõhestavad kohad olid, siis me lihtsalt karjusime üle kogu koridori. Ja näitasime neid kohti teistele ka. Very Happy
Me noliferid nüüd. Very Happy
Tagasi üles Go down
Praisja
Kuri põhjapõder(???)
Praisja

Female Postituste arv : 189

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 6 Icon_minitime30/11/2010, 19:50

Mulle täitsa meeldib see leheke siin
Kõigepealt leian koha kus Gossip Girlist rääkida ja nüüd saan Vampire Diaries'i ka kommenteerida
BOONUS! Very Happy

Igatahes
Alguses mulle Damon absoluutselt ei meeldinud. Ta oli niinii jobu. Ma koguaeg pahandasin temaga, aga praeguseks on ta mu lemmikuks muutunud.
Alati kui see Elena talle haiget teeb, tahaks teda kallistada.
Kui ma esimesi osi nägin kardsin natukene musti linde. Alguses tähendas udu tekkimine ja mingi must linnuke Damoni, aga jah, nüüd võiks ta küll nurga tagant välja ilmuda.
Mingil üllataval kombel meeldib mulle Kathrenie. Ta on bitch ja värki, aga miski tema juures mulle meeldib. Äkki ta otsusekindlus, et ta on valmis kõigeks, et saada, mida ta tahab. "I'll be the safest sycotic bitch in town." Twisted Evil

See on nii addictive, ainult vaataks seda.
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 6 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

The Vampire Diaries
Tagasi üles 
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 10Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
 Similar topics
-
» Vampire Academy
» Vampire story [Pooleli!]
» Film: Cirque Du Freak - The Vampire's Assistant