| The Vampire Diaries | |
|
+30Mezilane AliceInWonderland XD Frezia -ooh H6umy Cilen Audrey lapsuke Pizza Sunshine Praisja Everleigh Rikkie FlyWithMe kurmzu misscheri Annu! Bee Karolin Taylor kcissy GossipGirl Keku Kärolyn nasicc Prince Kirameki Keiti Pingu Droideka Maiu Laaneoja 34 posters |
|
Autor | Teade |
---|
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 2/5/2010, 18:03 | |
| Isobel naeratas ja kõikus seal lõpus kuidagi väga... kahtlaselt. Aga ilus naine. EDIT 07.05.10: Asi kisub põnevaks, mulle ei meeldi Bonnie, mulle meeldib natukene rohkem John ja ma olen endiselt segaduses Damoni ja Stefani pärast. Vot nii. | |
|
| |
Maiu Laaneoja Tilu-lilu-ilu kõlarid
Postituste arv : 6120 Age : 31 Asukoht : Aberdeen
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 7/5/2010, 18:56 | |
| issand, kui hea osa!!! :D lõpp eriti, see, kus damon rääkis sellest john elena's father. 'dingdingdingding' :D | |
|
| |
FlyWithMe Juudijõulupuu
Postituste arv : 241 Age : 29 Asukoht : EiKunagiMaa
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 9/5/2010, 14:28 | |
| OMG, kui hea sari lihtsalt. Armastan veits v. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 9/5/2010, 15:16 | |
| Masekas tuleb peale, kui mõelda, et seda hooaega vaid 1 osa veel. | |
|
| |
kcissy Võsaspets
Postituste arv : 1253 Age : 30 Asukoht : pidevalt paradiisis (või siis hullumaja ukse taga)
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 9/5/2010, 15:45 | |
| tuleb jah mase peale aga see osa tõotab ikka väga vägev tulla eriti kui seda previewd vaadata | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 9/5/2010, 16:04 | |
| Ojaa. | |
|
| |
kcissy Võsaspets
Postituste arv : 1253 Age : 30 Asukoht : pidevalt paradiisis (või siis hullumaja ukse taga)
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 14/5/2010, 18:57 | |
| Issand, see osa oli lihtsalt... OMG! Ja Damon arvab, et ta suudles Elenat. kohutav ju miks pidi see hooaeg just NÜÜD otsa saama? just läks põnevaks ju kusjuures ma mõtlesin, kui Elena sinna külmiku taha ilmus, et ta käitub juba nagu vampiir. täpsemini polekski saanud ennustada EDIT: ja ma tahaks karjuda, sest John tappis Anna. Ta tõesti polnud seda väärt. (Muide, Katherine'ile pöidlad püsti, et sa selle tondiga üks-null tegi ) | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 14/5/2010, 21:02 | |
| Me vaatasin viimast 25 minti klassiõega, kes külla tuli. Ta nägi kõiki mu karjumisi. xD Aga hakkas ka huvituma. Pmst, Anna tapmine oli kõige lollim asi, mida need kirjutajad teha võisid. Ta oli nagu kõige lahedam tegelane üldse. jeremy oli lõpus... noooojah. XD Johniga üks-null tegemine... *hammustab huulde* Mulle oleks meeldinud, et ta ellu oleks jäänud. V nh, otseselt ta surma küll ei näidetud... kuid eeldan siiski, et the end. Pmst, kui sõrmed otsast ära.... RÕVE! Ja ma ka juba jõudsin rõõmustada, et Damon ja Elena ja nüüd... pooh. Nõme. Aga Damoni vestlus Jeremyga oli selline, et.... Eluarmas. | |
|
| |
GossipGirl Hüsteeriline naerja
Postituste arv : 929 Age : 32
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 17/5/2010, 13:27 | |
| Ma just sain ¹hoki, kui Damon ja nn. Elena suudlesid. Mingid judinad jooksid üle selja kohe Aga jah.. nagu omg, see sõrmed otsast ära oli suht friiki, sest John hakkas mulle just veits meeldima. Jeremy..khm, ei oska midagi arvata hetkel. | |
|
| |
Rikkie Kojamees
Postituste arv : 30 Age : 101
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 23/8/2010, 22:45 | |
| | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 10/9/2010, 16:47 | |
| Aaaahhh! Liiga hea! xD Kuigi ma olen vahepeal ära unustanud, miks Damon meeldima hakkas mulle. Et miks ta nii mitmekülgne oli. Aga peaaegu kiskus pisara välja täna... alguses täiega vihkasin. - Spoiler:
Ja Caroline! ma lugesin, et üks muutub vampiiriks, aga see pole see, keda me arvasime olevat. Ja siis vahepeal ma mõtlesin tema peale, kuid lõpus pani siiski õhku ahmima. xD
Järgmist nädalat tahaks juba. | |
|
| |
Everleigh Magus maius
Postituste arv : 2033 Age : 36 Asukoht : Tallinn
| |
| |
misscheri Naerupall
Postituste arv : 14 Age : 32 Asukoht : NYC
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 11/9/2010, 22:45 | |
| Teine hooaeg algas minu meelest fantastiliselt! See oli geniaalselt hea. Autorid on ikka vägevad ja näitlejad.. super! Ma ei jõua järgmist reedet ära oodata. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 11/9/2010, 23:41 | |
| Olete tähele pannud, et Blake Lively räägib Gossip Girlis kuidagi veidralt? Suu ei liigu ja hääl on kuidagi... monotoonne. Raske seletada. Vahepeal jääb jälle kõrva ja siis häirib. Ma avastasin, et Dobrev teeb sama asja. | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 12/9/2010, 00:53 | |
| Ma ei ole seda küll tähele pannud, kuid see kõlab veidralt... xD | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 12/9/2010, 11:13 | |
| Juu siis pole hingega asja juures. Lively tahab ju GG-st ära tulla | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 12/9/2010, 12:18 | |
| No aga see on suht algusest niimoodi. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 12/9/2010, 18:02 | |
| alateadlikult vihkavad oma tööd xd. Vb lihtsalt ebaveenvad näitlejad? vb sulle lihtsalt ei meeldi. | |
|
| |
GossipGirl Hüsteeriline naerja
Postituste arv : 929 Age : 32
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 12/9/2010, 20:47 | |
| Mul oli Damonist nii kahju, kui mõlemad naised ta ära tõukasid Aga muidu oli jah super osa! | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 12/9/2010, 21:23 | |
| Vbl. | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 13/9/2010, 21:29 | |
| Damonist hakkas mulgi kahju. Kuid Elena hakkab teda nüüd jälle vihkama, ma arvan, sellepärast mida ta Jer'le tegi. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 6/11/2010, 19:25 | |
| Viimane osa tiris südame rinnust... | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 6/11/2010, 19:45 | |
| väga dramaatiline, Sille | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 6/11/2010, 23:17 | |
| *näitab keelt* Ma nagu meedialaagris... Ja siis siin mingi teema, et magalas mul ei hakka aku rüperaalil laadima. No ja siis me ronisime Kätuga kolmandale korrusele... Siin keset koridori lihtsalt 4 seda... auku. Eniveis. Siis rahvas tiksus pidevalt mööda ja nii... Ja siis Käro tuli ja jäi ja vaatasime. Ja siis parimaid kohti stoppisime ja vaatasime mitu korda ja kui need südantlõhestavad kohad olid, siis me lihtsalt karjusime üle kogu koridori. Ja näitasime neid kohti teistele ka. Me noliferid nüüd. | |
|
| |
Praisja Kuri põhjapõder(???)
Postituste arv : 189 Age : 31 Asukoht : Viljandi
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 30/11/2010, 19:50 | |
| Mulle täitsa meeldib see leheke siin Kõigepealt leian koha kus Gossip Girlist rääkida ja nüüd saan Vampire Diaries'i ka kommenteerida BOONUS! Igatahes Alguses mulle Damon absoluutselt ei meeldinud. Ta oli niinii jobu. Ma koguaeg pahandasin temaga, aga praeguseks on ta mu lemmikuks muutunud. Alati kui see Elena talle haiget teeb, tahaks teda kallistada. Kui ma esimesi osi nägin kardsin natukene musti linde. Alguses tähendas udu tekkimine ja mingi must linnuke Damoni, aga jah, nüüd võiks ta küll nurga tagant välja ilmuda. Mingil üllataval kombel meeldib mulle Kathrenie. Ta on bitch ja värki, aga miski tema juures mulle meeldib. Äkki ta otsusekindlus, et ta on valmis kõigeks, et saada, mida ta tahab. "I'll be the safest sycotic bitch in town." See on nii addictive, ainult vaataks seda. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries | |
| |
|
| |
| The Vampire Diaries | |
|