MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

The Vampire Diaries

Go down 
+30
Mezilane
AliceInWonderland XD
Frezia
-ooh
H6umy
Cilen
Audrey
lapsuke
Pizza
Sunshine
Praisja
Everleigh
Rikkie
FlyWithMe
kurmzu
misscheri
Annu!
Bee
Karolin
Taylor
kcissy
GossipGirl
Keku
Kärolyn
nasicc
Prince Kirameki
Keiti
Pingu
Droideka
Maiu Laaneoja
34 posters
Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
AutorTeade
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

The Vampire Diaries - Page 8 Empty
PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 8 Icon_minitime26/2/2011, 10:50

Aga siis peaks jutti lõpuni välja minema ikka. Very Happy
Tagasi üles Go down
lapsuke
Naerupall
lapsuke

Female Postituste arv : 10

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 8 Icon_minitime5/6/2011, 19:49

issssand ja keegi ei ole siin veel hooaja viimast osa kommenteerinud. ma pean teatama, et mul on arvuti üleni VD'd täis ja ma loen päevad läbi fikke selle kohta. ning kõige hullem on see, et ma ei tea ühtegi teist inimest, kes oleks ka selline VD fänn nagu mina. :/
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 8 Icon_minitime5/6/2011, 21:20

Hah. Very Happy
VD on ülim. Very Happy Mõne muu asjaga koos... Very Happy
Ma just üks päev vaatasin netist True Blood'i naljakamaid seiku ja värke ja leidsin, et TB on ikka paganama heade näitlejatega üle kullatud. Very Happy
Aga VD viimasest osast.... *kratsib kukalt* Natukene mittemidagiütlev oli. Ma ei tundnud selle Stefani asjaga seoses midagi ja... üldse võttis mul paar sekundit aega, et meenutada, mis juhtus... Very Happy
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

Female Postituste arv : 929

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 8 Icon_minitime6/6/2011, 14:48

Ma olin viimases osas pettunud. Olgu, see oli hea, nagu ikka see sari on aga pettumuse valmistas siiski. Jälle ilgelt palju jama, kunagi ei saa miski otsa Very Happy Midagi head võiks ka ju vaheduseks tulla?! Very Happy
Tagasi üles Go down
lapsuke
Naerupall
lapsuke

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 8 Icon_minitime6/6/2011, 16:57

No aga oligi midagi head. Näiteks mu lemmiktegelane ei surnudki ära ja siis kõige igavam tegelane kadus üldse Klausiga kusagile ümbermaailmareisile. Very Happy Ei, tegelikult mulle meeldis kõige täiega hooaja eelviimane osa, isegi rohkem kui viimane. Very Happy
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

Female Postituste arv : 929

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 8 Icon_minitime6/6/2011, 19:55

Ainuke asi, mis mind huvitas oli Jeremyga juhtunu Very Happy
Tagasi üles Go down
lapsuke
Naerupall
lapsuke

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 8 Icon_minitime6/6/2011, 20:03

Jeremy is coool.

Niipalju kui ma kriitikat lugenud olen, siis kriitikute arvates oli see üks parimaid hooaja lõppe üldse. Ma nõustun 100%, sest seal oli nii uskumatuid asju, mida ma eales ei oleks osanud oodata. Aga mul on kahju, et nad Jenna ära tapsid. (:
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 8 Icon_minitime6/6/2011, 20:18

Jenna oli niiiiiii.... nii tobe, et ta ära tapeti. Temas oli just nii palju potentsiaali.
Ja Jeremy asja juures meeldib mulle see, et Malese Jow on tagasi. Anna oli niiii huvitav tegelane. Very Happy Aga Vickyt ma ei sallinud. Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 8 Icon_minitime7/6/2011, 17:11

Ohjah, te räägite teisest hooajast, eks ole?

Enne, kui Kanal 11 seda näitama hakkas, olin ma sellest kuulnud, kuid ausalt- üldse ei pakkunud huvi.
Nüüd on asjalood muidugi muutunud Very Happy
Tagasi üles Go down
Cilen
Magus maius
Cilen

Female Postituste arv : 2007

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 8 Icon_minitime7/6/2011, 20:08

Esimest osa ma ei näinud. Sealt edasi vaatasin ja mingi kolme osa pole enam vaadanud. Healjuhul juba nelja. Very Happy
Jaaah, igaljuhul HOOAJA LÕPP?
Pole aus.
Tagasi üles Go down
H6umy
Kojamees
H6umy

Female Postituste arv : 29

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 8 Icon_minitime13/6/2011, 22:06

Alguses olin skeptiline, siis õde rääkis, et see hea, hakkasin vaatama.
Stefan käib närvidele, muu on hea.
Elena on ka vahest nii naiivne.
Aga muidu ootan ja juba kolmandat hooaega. =)
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 8 Icon_minitime15/6/2011, 19:26

Ma kusjuures kahtlen, kas kolmandat vaatan... Very Happy
Aga skeptilisusega see asi, et üks sõbranna mul kategooriliselt keeldub vampiirisarju vaatamast. (Nõmedad nkn.) Aga no... True Blood ja VD on tglt ju selline tase, et... Very Happy
Tagasi üles Go down
Cilen
Magus maius
Cilen

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 8 Icon_minitime11/7/2011, 19:46

Sony TV-st näitab seda igapäev. 17:55.
Super, super, super.
Ma täna nii kartsin, et ei näe seda osa, sest tööl võiks veel pikalt-pikalt minna, aga siiski nägin. :)
Katherine ilmus välja.. õäää.
Natuke võimatu oli vahet teha? Very Happy Tänane osa oli super hea.
Aga jah, ma olen lobisema jäänud.. Very Happy
Tagasi üles Go down
Cilen
Magus maius
Cilen

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 8 Icon_minitime11/7/2011, 19:46

Okei, mitte igapäev. E-R- ni. Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 8 Icon_minitime11/7/2011, 20:43

Ma ei mäleta mis kanal kuid kuskil näitab veel seda. E-R kell 14.20 ja laupäeviti 11.15. Sel nädalal saab esimene hooaeg sel kanalil otsa ja kohe otsa tuleb teine :) Kõige 'ägedam' kogu selle asja juures on see, et ma olen samal ajal tööl.
Tagasi üles Go down
-ooh
Teise astme kurjuse abiline
-ooh

Female Postituste arv : 6

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 8 Icon_minitime13/7/2011, 23:26

Ian Somerhalder ehk Damon Salvatore on siiski minu lemmik seal seriaalis ning tema pärast põhimõtteliselt vaatangi.. Lisaksin veel, et seda on võimalik vaadata www.cucirca.com -is online.. Samuti leiab seal muid seriaale. K
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 8 Icon_minitime13/7/2011, 23:41

Oh, täna jälle kaks osa vaadatud :) Katherine on äge.
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

Female Postituste arv : 2033

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 8 Icon_minitime22/10/2011, 00:43

Kolmas hooaeg on NIIIII fucked up Very Happy
Mulle meeldib et Elena ja Damon on lähedasemaks saanud aga Stefan on nii käest ära nüüd läinud? See pole see mida ma lootsin. Ning kummitused.. huvitav aga millegi pärast see ei tõmba mind.
Ma ei suuda ette näha neljandat hooaega. See kolmas tundub kuidagi väga lõplik. Arvatavasti ma eksin, kuid jahm. Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 8 Icon_minitime22/10/2011, 11:27

Hah. Elusees ei jäta nad TVDle vaid kolme hooaega. See nii populaarne, et vaata, mis nad välja pigistada võiksid.
Damon ja Elena on nunnud. Eriti see tänane, et Elena natukene armukadetses ja Damon seda teada sai ja... Very Happy Stefan on lõpuks ometi HUVITAV! Very Happy
Kummitused... plääh. Aga Annat on tore näha. Very Happy

Edit: Masonit ka. (L) Very Happy
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 8 Icon_minitime22/10/2011, 13:25

See hooaeg tõotab väga huvitav tulla ja ma arvan et see on parim hooaeg nendest kolmest Very Happy
Aga jah Elena ja Damon (L) Oleks ka aeg midagi märgata xD
Ma ei ole viimast osa näinud veel -.-
Ja ma ei näe seda vist niipea, kuna täna on kinni ja homme on kinni.. ja.. oeh, ma näen seda alles esmaspäeval, seda ka heal juhul *pahane*
Tagasi üles Go down
Sunshine
Piraat
Sunshine

Female Postituste arv : 17

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 8 Icon_minitime8/11/2011, 12:41

Juba esimesest seasonist peale Delena shipper olnud ja nüüd annab see ootamine ka vilja. Nende kohta käib üks hea lause(eelkõige on see suunatud Elenale):

If you love two people at the same time, choose the second one. Because if you truly loved the first one, you wouldn't love another.

Tyler ja Caroline on viimaste episode'idega kuidagi ära vajunud, aga küllap on mingit sädet jälle ''Homecoming'' osa ajal näha, nagu seda loodan näha ka Delena puhul.
Stefanit ma ei vihka ja minumeelest on ta isegi huvitavam karakter nüüd, kus temas on armastus ja ripper kokku miksitud.

Kurb on see, et pärast 3x09 osa on jälle kahe kuu pikkune paus. Sad
Kui Homecomingul ühtegi Delena scene'i ka ei ole, siis ma olen ikka väga upset..
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 8 Icon_minitime8/11/2011, 16:43

See eelkõige Elenale suunatud lause on väga hea.
Tõsiselt vastik, et nad nii pausitavad. Selle ajaga ununeb ära mis seal senini üdse olnud on -.- Väga nõme.
Tagasi üles Go down
Frezia
Võlur
Frezia

Female Postituste arv : 54

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 8 Icon_minitime25/12/2011, 18:03

Aaaaghhhh, ma vihkan seda pausi. Peab vahepeal vaatama uuesti üheksandat osa, muidu pole enam midagi meeles Very Happy
Aga kuidagi on jah 3.hooaeg minu jaoks ära vajunud. Stefan meeldib mulle preagu tõsiselt sellise "paha poisina", aga pole kunagi eriti olnud Delena toetaja ja Damon võiks oma paha iseloomu natuke tagasi saada. Nagu ikka, keerleb kõik Elena ümber. keda ma tema naiivsuse tõttu pole kunagi sallinud Neutral Aga loomulikult vaatan ma TVD'd edasi, selleta ei saa elada Very Happy
ja millegipärast tuli mul meelde hetk, kus Stefan tapab Andy ära, see oli lihtsalt niiiiiiiiiii kurb Crying or Very sad
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 8 Icon_minitime11/5/2012, 17:06

Omg! Kolmas hooaeg lõppes nii ootamatu twistiga! O.o
This is going to be awesome!! Kes on näinud viimast osa juba?
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 8 Icon_minitime11/5/2012, 17:08

Mina eeldasin seda juba suht kaua... ja promos oli ka üht koma teist: Very Happy
Aga see oli niiiii emotsionaalne osa. Need asjad paralleelselt ja puha...Very Happy
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: The Vampire Diaries   The Vampire Diaries - Page 8 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

The Vampire Diaries
Tagasi üles 
Lehekülg 8, lehekülgi kokku 10Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
 Similar topics
-
» Vampire Academy
» Vampire story [Pooleli!]
» Film: Cirque Du Freak - The Vampire's Assistant