| The Vampire Diaries | |
|
+30Mezilane AliceInWonderland XD Frezia -ooh H6umy Cilen Audrey lapsuke Pizza Sunshine Praisja Everleigh Rikkie FlyWithMe kurmzu misscheri Annu! Bee Karolin Taylor kcissy GossipGirl Keku Kärolyn nasicc Prince Kirameki Keiti Pingu Droideka Maiu Laaneoja 34 posters |
|
Autor | Teade |
---|
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 26/2/2011, 10:50 | |
| Aga siis peaks jutti lõpuni välja minema ikka. | |
|
| |
lapsuke Naerupall
Postituste arv : 10 Age : 28 Asukoht : tallinn
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 5/6/2011, 19:49 | |
| issssand ja keegi ei ole siin veel hooaja viimast osa kommenteerinud. ma pean teatama, et mul on arvuti üleni VD'd täis ja ma loen päevad läbi fikke selle kohta. ning kõige hullem on see, et ma ei tea ühtegi teist inimest, kes oleks ka selline VD fänn nagu mina. :/ | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 5/6/2011, 21:20 | |
| Hah. VD on ülim. Mõne muu asjaga koos... Ma just üks päev vaatasin netist True Blood'i naljakamaid seiku ja värke ja leidsin, et TB on ikka paganama heade näitlejatega üle kullatud. Aga VD viimasest osast.... *kratsib kukalt* Natukene mittemidagiütlev oli. Ma ei tundnud selle Stefani asjaga seoses midagi ja... üldse võttis mul paar sekundit aega, et meenutada, mis juhtus... | |
|
| |
GossipGirl Hüsteeriline naerja
Postituste arv : 929 Age : 32
| |
| |
lapsuke Naerupall
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 6/6/2011, 16:57 | |
| No aga oligi midagi head. Näiteks mu lemmiktegelane ei surnudki ära ja siis kõige igavam tegelane kadus üldse Klausiga kusagile ümbermaailmareisile. Ei, tegelikult mulle meeldis kõige täiega hooaja eelviimane osa, isegi rohkem kui viimane. | |
|
| |
GossipGirl Hüsteeriline naerja
Postituste arv : 929 Age : 32
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 6/6/2011, 19:55 | |
| Ainuke asi, mis mind huvitas oli Jeremyga juhtunu | |
|
| |
lapsuke Naerupall
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 6/6/2011, 20:03 | |
| Jeremy is coool.
Niipalju kui ma kriitikat lugenud olen, siis kriitikute arvates oli see üks parimaid hooaja lõppe üldse. Ma nõustun 100%, sest seal oli nii uskumatuid asju, mida ma eales ei oleks osanud oodata. Aga mul on kahju, et nad Jenna ära tapsid. (: | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 6/6/2011, 20:18 | |
| Jenna oli niiiiiii.... nii tobe, et ta ära tapeti. Temas oli just nii palju potentsiaali. Ja Jeremy asja juures meeldib mulle see, et Malese Jow on tagasi. Anna oli niiii huvitav tegelane. Aga Vickyt ma ei sallinud. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 7/6/2011, 17:11 | |
| Ohjah, te räägite teisest hooajast, eks ole? Enne, kui Kanal 11 seda näitama hakkas, olin ma sellest kuulnud, kuid ausalt- üldse ei pakkunud huvi. Nüüd on asjalood muidugi muutunud | |
|
| |
Cilen Magus maius
Postituste arv : 2007 Age : 26 Asukoht : Tartu
| |
| |
H6umy Kojamees
Postituste arv : 29 Age : 30
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 13/6/2011, 22:06 | |
| Alguses olin skeptiline, siis õde rääkis, et see hea, hakkasin vaatama. Stefan käib närvidele, muu on hea. Elena on ka vahest nii naiivne. Aga muidu ootan ja juba kolmandat hooaega. =) | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 15/6/2011, 19:26 | |
| Ma kusjuures kahtlen, kas kolmandat vaatan... Aga skeptilisusega see asi, et üks sõbranna mul kategooriliselt keeldub vampiirisarju vaatamast. (Nõmedad nkn.) Aga no... True Blood ja VD on tglt ju selline tase, et... | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 11/7/2011, 19:46 | |
| Sony TV-st näitab seda igapäev. 17:55. Super, super, super. Ma täna nii kartsin, et ei näe seda osa, sest tööl võiks veel pikalt-pikalt minna, aga siiski nägin. :) Katherine ilmus välja.. õäää. Natuke võimatu oli vahet teha? Tänane osa oli super hea. Aga jah, ma olen lobisema jäänud.. | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 11/7/2011, 19:46 | |
| Okei, mitte igapäev. E-R- ni. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 11/7/2011, 20:43 | |
| Ma ei mäleta mis kanal kuid kuskil näitab veel seda. E-R kell 14.20 ja laupäeviti 11.15. Sel nädalal saab esimene hooaeg sel kanalil otsa ja kohe otsa tuleb teine :) Kõige 'ägedam' kogu selle asja juures on see, et ma olen samal ajal tööl. | |
|
| |
-ooh Teise astme kurjuse abiline
Postituste arv : 6 Age : 29 Asukoht : Harjumaakond/ Anija vald
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 13/7/2011, 23:26 | |
| Ian Somerhalder ehk Damon Salvatore on siiski minu lemmik seal seriaalis ning tema pärast põhimõtteliselt vaatangi.. Lisaksin veel, et seda on võimalik vaadata www.cucirca.com -is online.. Samuti leiab seal muid seriaale. K | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 13/7/2011, 23:41 | |
| Oh, täna jälle kaks osa vaadatud :) Katherine on äge.
| |
|
| |
Everleigh Magus maius
Postituste arv : 2033 Age : 36 Asukoht : Tallinn
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 22/10/2011, 11:27 | |
| Hah. Elusees ei jäta nad TVDle vaid kolme hooaega. See nii populaarne, et vaata, mis nad välja pigistada võiksid. Damon ja Elena on nunnud. Eriti see tänane, et Elena natukene armukadetses ja Damon seda teada sai ja... Stefan on lõpuks ometi HUVITAV! Kummitused... plääh. Aga Annat on tore näha. Edit: Masonit ka. (L) | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| |
| |
Sunshine Piraat
Postituste arv : 17 Age : 27
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 8/11/2011, 12:41 | |
| Juba esimesest seasonist peale Delena shipper olnud ja nüüd annab see ootamine ka vilja. Nende kohta käib üks hea lause(eelkõige on see suunatud Elenale): If you love two people at the same time, choose the second one. Because if you truly loved the first one, you wouldn't love another.Tyler ja Caroline on viimaste episode'idega kuidagi ära vajunud, aga küllap on mingit sädet jälle ''Homecoming'' osa ajal näha, nagu seda loodan näha ka Delena puhul. Stefanit ma ei vihka ja minumeelest on ta isegi huvitavam karakter nüüd, kus temas on armastus ja ripper kokku miksitud. Kurb on see, et pärast 3x09 osa on jälle kahe kuu pikkune paus. Kui Homecomingul ühtegi Delena scene'i ka ei ole, siis ma olen ikka väga upset.. | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 8/11/2011, 16:43 | |
| See eelkõige Elenale suunatud lause on väga hea. Tõsiselt vastik, et nad nii pausitavad. Selle ajaga ununeb ära mis seal senini üdse olnud on -.- Väga nõme. | |
|
| |
Frezia Võlur
Postituste arv : 54 Age : 27 Asukoht : Kolme põrsakese kivimajas ;)
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 25/12/2011, 18:03 | |
| Aaaaghhhh, ma vihkan seda pausi. Peab vahepeal vaatama uuesti üheksandat osa, muidu pole enam midagi meeles Aga kuidagi on jah 3.hooaeg minu jaoks ära vajunud. Stefan meeldib mulle preagu tõsiselt sellise "paha poisina", aga pole kunagi eriti olnud Delena toetaja ja Damon võiks oma paha iseloomu natuke tagasi saada. Nagu ikka, keerleb kõik Elena ümber. keda ma tema naiivsuse tõttu pole kunagi sallinud Aga loomulikult vaatan ma TVD'd edasi, selleta ei saa elada ja millegipärast tuli mul meelde hetk, kus Stefan tapab Andy ära, see oli lihtsalt niiiiiiiiiii kurb | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 11/5/2012, 17:06 | |
| Omg! Kolmas hooaeg lõppes nii ootamatu twistiga! O.o This is going to be awesome!! Kes on näinud viimast osa juba? | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries 11/5/2012, 17:08 | |
| Mina eeldasin seda juba suht kaua... ja promos oli ka üht koma teist: Aga see oli niiiii emotsionaalne osa. Need asjad paralleelselt ja puha... | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: The Vampire Diaries | |
| |
|
| |
| The Vampire Diaries | |
|