| Varastamine | |
|
+17Kärolyn AliceInWonderland XD Everleigh Hippi Pingu Smile* Naughty Karro Prince Kirameki Lily Keku nasicc theHappie Cilen socialpoetry *Nastik. Audrey 21 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Everleigh Magus maius
Postituste arv : 2033 Age : 36 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: Varastamine 8/7/2012, 18:30 | |
| Kahjuks on see tõesti nii. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Varastamine 26/10/2012, 11:41 | |
| Tundub, et varastamine on ka minu juurde jõudnud ja mitte mingi võõra inimese poolt. |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Varastamine 26/10/2012, 12:06 | |
| Täpsusta?
Ma ei saa, alati, kui ma seda teemat näen, käib mul mingi värin kehast läbi. Lihtsalt meeletult ebameeldiv värk. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Varastamine 26/10/2012, 12:07 | |
| Kuidas nii? Palun räägi lähemalt. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Varastamine 26/10/2012, 12:17 | |
| Eks selles saab vist süüdistada facebooki liigse info jagamise asja. Nägin lihtsalt hommikul, et üks endistest klassikaaslastest kiitis ühte oma klassivenda, keda ka mina tunnen. Öeldi, et eesti keele õpetaja on tema jutust lihtsalt sillas. Küsisin siis mis jutuga ja nad saatsid esimesed peatükid mulle (rohkem ei raatsinud) ja need olid samad, mis minu Lauljas. |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Varastamine 26/10/2012, 12:22 | |
| Dziizaz... Päris hea juhus muidugi, et nad ei tea, et sina autor oled... Huvitav, millal ta need endale on krabanud...
Ja argh, annaks peksa sellistele. | |
|
| |
-Ene- Järgmine aste on "lehm"
Postituste arv : 627 Age : 33 Asukoht : Azeroth
| Pealkiri: Re: Varastamine 26/10/2012, 12:27 | |
| Kui tead, mis koolis ta käib siis saada n-ö anonüümne vihje, et see jutt pole päris selle poisi oma ja viitega oma jutule. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Varastamine 26/10/2012, 12:41 | |
| Ta käib samas koolis, mis mina aga teises klassis ning eks nüüd tuleb mõelda mida teha. Ma polnud kunagi see "õige" tüdruk nende inimeste seltsis ja, kui ma püüan teha midagi nende vastu, siis võivad nad keerate selle enda kasuks. See on omadus, millega see klass kuulus oli - teisele keeramisega. |
|
| |
| Pealkiri: Re: Varastamine 26/10/2012, 12:48 | |
| Anna samaga neile siis tagasi. Seda asja on tal päris raske enda kasuks keerata. Kui sul on olemas see jutt endal (mis sul oli siin foorumis), siis annab tal tõestada, et see on tema oma. Sellega, et ta esitab sinu jutu oma nime all, on ta tegelikult läinud juba seadusega pahuksisse. Võid uurida ka veebikonstaablilt, mis edasi teha ja mis õigused sinul on.
Tegelikult võiks lisada üldse midagi sellist foorumi allserva sarnase teksti nagu on ühes suures Eesti foorumis (siis tuleks küll vist Pereklubilt luba küsida. Võin seda ise teha):
snlhmn internetiportaalis sisalduvate materjalide (artiklid, pildi- ning videomaterjal, kujundused, postitused jms) omanikuks on snlhmn või teatud juhtudel muu vastava materjali esitaja. Keelatud on kopeerimine, reprodutseerimine, avaldamine ja muul viisil materjalide kasutamine, välja arvatud isiklikel mitteärilistel otstarvetel.
Internetiportaalis Snlhmn olevad materjalid (mh postitused) on publitsistikaalased teosed autorikaitse seaduse §4 lg 3 p 1 mõttes ning kujutavad endast intellektuaalset omandit. Postitajatel ei ole õigust foorumis avaldatud materjali kasutamise eest esitada snlhmn mingeid rahalisi nõudeid.
Internetiportaalis olevate materjalide refereerimine, informatsiooni reprodutseerimine, kopeerimine, tsiteerimine ja levitamine on lubatud vaid juhul, kui selleks on andnud loa snlhmn administratsioon.
| |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Varastamine 26/10/2012, 12:57 | |
| Ene, palun tee seda.
Emand? Millal sa Lauljat hakkasid kirjutama? Kui see on palju varem alustatud, siis äkki aitab ka see, kui paar screeni (kuupäevad on seal juures olemas) teha? Ja kas ma sain õigesti aru, et võetud on juttu lausa peatükkide kaupa? | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Varastamine 26/10/2012, 13:06 | |
| Tundub, et nüüd kuluvad need seadused ära ja eks ma hakka neid uurima. Lauljaga alustasin vist kuskil suve keskel ning hetkel nad saatsid mulle jah esimesed peatükid. Ütlesid, et neile oli õpetaja andnud ülesande hakata harjutama "kirjanikuks". Mõni võttis kergema tee. |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Varastamine 26/10/2012, 13:15 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Varastamine 26/10/2012, 13:23 | |
| | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Varastamine 26/10/2012, 13:32 | |
| Minul tekib küsimus, kust nad need osad üleüldse said, kui foorumil on kirjanduslik kondoom peal. |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Varastamine 26/10/2012, 13:36 | |
| No nad võisid juba suvel võtta... ma täpselt ei mäleta, millal me kopeerimisvõimaluse maha võtsime.
Ja Emand, kas tõesti ei saa kuidagi nii, et sa õpetaja juurde lähed ja ära räägid? Privaatselt? Et teised teada ei saaks?
Ja mulle just meenutati, et see "kirjanduslik kondoom" pole foolproof. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Varastamine 26/10/2012, 13:44 | |
| Jah, ma olen sellega täiesti kursis, aga mis on tänapäeval foolproof? Niigi hästi, et populaarsemad viisid blokeeritud on. |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Varastamine 26/10/2012, 13:46 | |
| On, aga see võibki olla see sama pragu, millest need inimesed teadsid läbi tulla. Ja nüüd tuleb tagajärgedega tegeleda. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Varastamine 26/10/2012, 13:49 | |
| Ma võin proovida õpetajaga rääkida, kuid tegelikult tahaksin teisele poole joosta, kui seda inimest näen. Väga ebameeldiv ja kuna ma olen veel selles klassis, mis talle ei meeldi, siis olen nn "ebameeldivade inimeste listi esimene inimene". |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Varastamine 26/10/2012, 14:03 | |
| No äkki hakkad talle hoopis meeldima, kui ta saab teada, et oled kirjutanud asja, mis talle meeldib? ;D | |
|
| |
AliceInWonderland XD lehm
Postituste arv : 642
| Pealkiri: Re: Varastamine 26/10/2012, 14:16 | |
| Jamh, pragu on sees, AGA pole mõtet sellest pasundada, või mis? EDIT: Kui sa loed hiljem, siis sul pole õrna aimugi millest ma räägin, sest eelmised kommentaarid on kustutatud.
Viimati muutis seda AliceInWonderland XD (21/1/2014, 20:09). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Varastamine 26/10/2012, 14:16 | |
| Sorry Mode võib mu postituse ära kustutada. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Varastamine 26/10/2012, 14:31 | |
| | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Varastamine 26/10/2012, 14:42 | |
| Omfg, kui närvi see kõik mind jälle ajab, et mõned inimesed nii alatud varganäod on.
Ene väljatoodud teksti vms eelmisel leheküljel võiks pigem foorumi päisesse paigutada, et see lehte avades kohe nähtav oleks... | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Varastamine 26/10/2012, 15:12 | |
| Rahu, Audrey, ainult rahu. Ega midagi ei saa väga varastajate vastu teha. Ühed võivad vastu hakata, kuid kui seal samas lastakse teised seda teha, siis on see hane selga vesi. |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Varastamine 26/10/2012, 15:31 | |
| Mul on jälle selline tunne, et ma võtan oma kodinad ja kaon siit. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Varastamine | |
| |
|