| Varastamine | |
|
+17Kärolyn AliceInWonderland XD Everleigh Hippi Pingu Smile* Naughty Karro Prince Kirameki Lily Keku nasicc theHappie Cilen socialpoetry *Nastik. Audrey 21 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Varastamine 26/10/2012, 15:32 | |
| Kas see on nüüd minu varastamise pärast? |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Varastamine 26/10/2012, 15:38 | |
| I second Audrey's thought. Sellepärast ma siit mingi 2009 jalga lasingi. Ma pakun, et kuna Audrey jutte nii alatult enda nimele kirjutati (ja see on kuramuse valus laks piki nägu küll, kui keegi su loomingut, ükskõik missugust, enda omaks nimetab), tuletas sinu juhtum talle tema enda oma meelde.
Ja see tekst peaks tõesti päisesse minema. |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Varastamine 26/10/2012, 15:46 | |
| Mhmh, kui ma oma jutud mängukoopa foorumis avastasin (4-5 TÜKKI! Mitte ainult üks! Ja see kuidas ta ennast autoriks tembeldas...) oli mul lihtsalt kirjeldamatult halb olla. Tänu taevale, et ma koha modedega ühendust sain... Ja no see plika ise ka lõpuks kirjutas mulle jne. Aga no see et ta vabandas, ei kaota iial seda hirmu. Keegi siin vist kirjutas ka millagil, et keegi kes kunagi loo varastas pm sai selle ka avaldatud.
Lihtsalt see, et nüüd sinu jutuga selline jama on, tekitab masendust.
Ja no see on selline tunne nagu keegi peksaks sind peaaegu et surnuks aga jätab maha piinlema. Ma vist liialdan jälle, aga no kui sa ei oota sellist asja ja siis järsku avastad, kui oma jutte googeldama hakkad, jookseb ikka juhe kokku küll.
Tuleviku suhtes on vist jah targem kodinad kokku panna. Argh, ma olen lihtsalt NII vihane. Ma tean suurepäraselt mida sa tunned, Emand.
| |
|
| |
-Ene- Järgmine aste on "lehm"
Postituste arv : 627 Age : 33 Asukoht : Azeroth
| Pealkiri: Re: Varastamine 26/10/2012, 15:47 | |
| Aga kui nüüd keegi kirjutab veebikonstaablitele ja uurida, mida teha? Politseisse avalduse tegemine ei tohiks midagi maksta. Samas neile inimestele mõjuks see tõenäoliselt halvemini ja ehk jääks ka tulevikuks plekk külge. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Varastamine 26/10/2012, 15:49 | |
| Phh, julgesid teha, leppigu ka tagajärgedega. Ma ei suudaks ja no mul ei tuleks pähegi hakata, kellegi juttu varastama. Ma ei saa aru, kas need jobu tõesti ei mõtle, mis juhtuda võib, kui nad vahele jäävad??? | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Varastamine 26/10/2012, 16:15 | |
| |
|
| |
-Ene- Järgmine aste on "lehm"
Postituste arv : 627 Age : 33 Asukoht : Azeroth
| Pealkiri: Re: Varastamine 26/10/2012, 16:19 | |
| Mulle jääb mulje, et on lihtsalt kuskilt üles korjanud, millest keegi rääkinud on või mida maininud. Cosmotopic tundub oleva tmingi otsingumootor ja kui sinna teemadele klikata, siis viivadki lihtsalt muudesse foorumitesse.
Hiina oma ma ei kujuta hetkel ette. Teiste postitusi pole seal? Äkki on siis ainult seetõttu, et sul selline kasutajanimi siin on? | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Varastamine 26/10/2012, 16:25 | |
| Mu kasutajanimi koosneb jaapani nimedest.
See Cosmotopic, need vene ja hiina ja mis iganes omad on kõik sama kujundusega, vaevalt et need eraldiseisvad lehed on. |
|
| |
*Nastik. Kärameister
Postituste arv : 1048 Age : 27
| Pealkiri: Re: Varastamine 26/10/2012, 21:21 | |
| Eks ei saagi midagi täitsa kopeerimiskindlaks teha...
Viimati muutis seda *Nastik. (26/10/2012, 22:17). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Varastamine 26/10/2012, 21:59 | |
| Nastik, palun ärme nimesid nimeta. Kondoom on katki jah, aga pole vaja öelda, kustkohast, eks. :) |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Varastamine 26/10/2012, 22:20 | |
| Muutsin Nastiku postitust. PALUN ÄRME KUULUTA, KUIDAS KOPEERIMISKEELUST MÖÖDA PÄÄSEDA.
Ja Takuya, palun lõpeta siinkohal kondoomianaloogide toomine. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Varastamine 26/10/2012, 23:14 | |
| |
|
| |
Everleigh Magus maius
Postituste arv : 2033 Age : 36 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: Varastamine 7/11/2012, 12:32 | |
| Ma purskasin praegu sajaga naerma Sorry xD Aga jah, ma nõustun pehme adminniga | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Varastamine 20/1/2014, 23:05 | |
| Well... Varastamine on jälle teemas... Cilen, su kasutajanimi on ka ülevõetud ja Sille su jutust ''Tuba'' ka miskit üleval... :/ http://mangukoobas.delfi.ee/id/92/action/story/story_id/62683/Kasutajanime pärast kära tõsta ei saa, küll aga näiteks kirjutada lehe adminile oma murest, et sinu loomingut keegi teine niimoodi varastab... PS: Googeldage oma loomingut! | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| Pealkiri: Re: Varastamine 20/1/2014, 23:33 | |
| Kuidas see võimalik on?! :/ | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| Pealkiri: Re: Varastamine 20/1/2014, 23:34 | |
| Ps. Seal on ka Salapärased silmad... | |
|
| |
shine Helmut
Postituste arv : 906 Age : 29
| Pealkiri: Re: Varastamine 20/1/2014, 23:37 | |
| Mhm, minu jutust see algaski. Sille oma ei pannud ma alguses tähelegi... | |
|
| |
Everleigh Magus maius
| Pealkiri: Re: Varastamine 20/1/2014, 23:38 | |
| Minu jutt oli ka kunagi varastatud nii :/ See paneb mind tõsiselt muretsema. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Varastamine 20/1/2014, 23:41 | |
| Shine'il on jutt veel kahes kohas üleval, kust sai. Naljakas on muidugi ka see et meie Cileni nimi seal kasutajanimeks ühel. Ju siis nii väga meeldib ja oma peaga midagi välja ei mõtle... Aga noh, kasutajanimi ka siiski varastatud... See nii haige lihtsalt. | |
|
| |
Mezilane Pipar
Postituste arv : 1381 Age : 25 Asukoht : Eesti
| Pealkiri: Re: Varastamine 21/1/2014, 07:04 | |
| Minu jutuga on kõik korras, kui välja arvata see, et hunnik inimesi kannab seda nime.
See tüdruk on ka siin kasutaja. Marmelaadikomm nime all, kellest hiljem sai mängukoopas Cilen, on ka siin.
Psss! Maaelu jutt, mis tal seal üleval on, on ka siin ja see on Marmelaadikommi nime all.
Ma võin küll pange panna praegu, et see on sama isik, aga samas kas see pole nagu arusaadav?
| |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Varastamine 21/1/2014, 09:42 | |
| Aitäh raporteerimast! Vaatasin, et millegipärast oli leitud, et Grete on ilusam nimi kui Britt, muidu dead-on. Mezilane - kas ja mille alusel saad sa öelda, et see kasutaja siin Marmelaadikomm on? Ja kuna tundub, et inimestel endiselt ei ole süametunnistust, as peab tõesti hakkama kaaluma lugude ainult kasutajatele lugemisekstegemist? Ma tean, et palju see küll ei aitaks, aga midagigi. Muud mulle hetkel pähe ei tule. | |
|
| |
shine Helmut
| Pealkiri: Re: Varastamine 21/1/2014, 10:51 | |
| Nonii, jutt on kustutatud ja kasutajale on karistus määratud. Tundub, et selleks korraks on asi korras. Ilmselt, siis kuni järgmise korrani... | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Varastamine 21/1/2014, 11:11 | |
| Mis see karistus oli, tead? | |
|
| |
shine Helmut
| Pealkiri: Re: Varastamine 21/1/2014, 11:30 | |
| | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Varastamine 21/1/2014, 13:50 | |
| Ma vaatasin ka, et see Tuba on ilmunud seal oktoobri keskel... Meil ju kaitse ligi aasta peal... Kas nagu... tõepoolest on see lihtsalt maha kirjutatud? See seletaks, miks rohkem osi Toast pole ilmunud. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Varastamine | |
| |
|
| |
| Varastamine | |
|